Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οπως είπες και πριν τελευταίος μήνας στην Πολωνία.Οχι οτι και του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εκεί.Οσο έφυγες και πέρσι το Δεκέμβριο τότε που ζήτησες παραίτηση με δάκρυα στα μάτια.
Εντάξει είναι τα μέλη του φόρουμ που γουστάρουν τις κωλοτούμπες εγώ είμαι πιο σταθερός σε αυτά που λέω.Και πριν από 5 χρόνια τα ίδια έλεγα δεν αλλάζω τίποτα.

Σου είχα είπα πως θα φύγω περίπου Σεπτέμβρη δεν είμαι εισοδηματίας για να αποφασίζω ακριβώς την μέρα,την ώρα και το μέρος που θα πάω..Αυτά που λές περι κολοτούμπας μου θυμίζουν κριτική στον Σύριζα...Ασφαλώς και αν πέρναγα καλά θα έκανα κολοτούμπα και θα έμενα πολύ παραπάνω (αν τα κατάφερνα)..Τι είμαι πολιτικός με συγκεριμένη πολιτική γραμμή που δεν πρέπει να αλλάξει? Πάιζουν και άλλα στην μέση δεν είναι μόνο οι γκόμενες πάντα..Πρέπει να ζήσεις κάπως..Αν Ελλάδα κατέρεε Ιούλιο τελέιως με πτώχευση, έπρεπε να μείνω εδώ και να δουλέψω σε εταιρία που μου πρότειναν θέση..Δεν κίνουντε όλα μόνο απο το μουνί.

Εσύ γιατί δεν έρχεσαι να δουλέψεις εδώ και να φύγεις απο την Γερμανία? Μην μου πείς για μισθό διότι αν ασχολέισε με τηλεπικοινωνίες μισθός/κόστος ζωής μια χαρά είναι εδώ..Απλά βαριέσαι να αλλάξεις και να το ψάξεις όπως βαρίεσαι να δοκιμάσεις και άλλες χώρες..Και την βαρεμέρα αυτή την παρουσάζεις σαν σταθερότητα απόψεων!! Ότι 5 χρόνια λές τα ίδια δείχνει την ασχετοσύνη....Διότι σε 5 χρόνια ο κόσμος κινείτε και τα πράγματα αλλάζουν.Κυρίως όσον αφορά τον love-τουρισμό.

Έχω καταλάβει πως δεν με θέλεις Πολωνία για να μην ακούγονται οι υπερβολές που προβάλεις, ενώ εγώ λέω την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι..

Είμαι Πόζναν μια χαρά κόσμο βλέπω μέχρι τώρα ούτε πουτάνες να πληρώνονται όπως λές,ούτε έκφυλες καταστάσεις..Φυσικά περιμένω ΠΣΚ για να κρίνω καλύτερα..Αλλά η πρώτη εικόνα είναι πολύ θετική.Πόλη πανέμορφη και Πολλές όμορφες ξανθές παντού..Θα γράψω αναφορά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σου είχα είπα πως θα φύγω περίπου Σεπτέμβρη δεν είμαι εισοδηματίας για να αποφασίζω ακριβώς την μέρα,την ώρα και το μέρος που θα πάω..Αυτά που λές περι κολοτούμπας μου θυμίζουν κριτική στον Σύριζα...Ασφαλώς και αν πέρναγα καλά θα έκανα κολοτούμπα και θα έμενα πολύ παραπάνω (αν τα κατάφερνα)..Τι είμαι πολιτικός με συγκεριμένη πολιτική γραμμή που δεν πρέπει να αλλάξει? Πάιζουν και άλλα στην μέση δεν είναι μόνο οι γκόμενες πάντα..Πρέπει να ζήσεις κάπως..Αν Ελλάδα κατέρεε Ιούλιο τελέιως με πτώχευση, έπρεπε να μείνω εδώ και να δουλέψω σε εταιρία που μου πρότειναν θέση..Δεν κίνουντε όλα μόνο απο το μουνί.

Εσύ γιατί δεν έρχεσαι να δουλέψεις εδώ και να φύγεις απο την Γερμανία? Μην μου πείς για μισθό διότι αν ασχολέισε με τηλεπικοινωνίες μισθός/κόστος ζωής μια χαρά είναι εδώ..Απλά βαριέσαι να αλλάξεις και να το ψάξεις όπως βαρίεσαι να δοκιμάσεις και άλλες χώρες..Και την βαρεμέρα αυτή την παρουσάζεις σαν σταθερότητα απόψεων!! Ότι 5 χρόνια λές τα ίδια δείχνει την ασχετοσύνη....Διότι σε 5 χρόνια ο κόσμος κινείτε και τα πράγματα αλλάζουν.Κυρίως όσον αφορά τον love-τουρισμό.

Έχω καταλάβει πως δεν με θέλεις Πολωνία για να μην ακούγονται οι υπερβολές που προβάλεις, ενώ εγώ λέω την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι..

Είμαι Πόζναν μια χαρά κόσμο βλέπω μέχρι τώρα ούτε πουτάνες να πληρώνονται όπως λές,ούτε έκφυλες καταστάσεις..Φυσικά περιμένω ΠΣΚ για να κρίνω καλύτερα..Αλλά η πρώτη εικόνα είναι πολύ θετική.Πόλη πανέμορφη και Πολλές όμορφες ξανθές παντού..Θα γράψω αναφορά.
STARY BROWVAR ΠΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

Κάτσε μπροστά στη καφετέρια στον γυάλινο θόλο και εισέπρατε χαμόγελα από τα γκαυλωμένα μουνάκια!! Το βράδι Cuba Libre στη γωνία στο Μπάρ!! Πήγαινε νωρίς μην πάει και κάτσει κανένας άσχετος! Γύρνα σβούρες τα γκομενάκια και μετά από μια-δυο ώρες φόρτωσε για διαμέρισμα!!!!! Ελπίζω να νοικιάζεις κοντά στο Rynek!!!

Φίλε κουλ όταν βρω χρόνο θα σου αναλύσω την παρακμή της Ρόδου που δυστηχώς όσο δεν είναι αυτοδιοίκητη δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μοίρα του Πιρφοριστάν...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
STARY BROWVAR ΠΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

Κάτσε μπροστά στη καφετέρια στον γυάλινο θόλο και εισέπρατε χαμόγελα από τα γκαυλωμένα μουνάκια!! Το βράδι Cuba Libre στη γωνία στο Μπάρ!! Πήγαινε νωρίς μην πάει και κάτσει κανένας άσχετος! Γύρνα σβούρες τα γκομενάκια και μετά από μια-δυο ώρες φόρτωσε για διαμέρισμα!!!!! Ελπίζω να νοικιάζεις κοντά στο Rynek!!!

Φίλε κουλ όταν βρω χρόνο θα σου αναλύσω την παρακμή της Ρόδου που δυστηχώς όσο δεν είναι αυτοδιοίκητη δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μοίρα του Πιρφοριστάν...

Το 2010 παίζανε αυτά που λές..το 2015 δυστυχώς όχι...Βιασμός της χώρας σε μια πενταετία..Αν έχεις έρθει μετα το 2013 Πόζναν θα τα δείς και μόνος σου..Πλέον γκόμενες ασχολούνται με smartphones και selfies..Και νύχτα πέφτει δεν είναι κάθε μέρα τα clubs..

2011 rooshv λέει ότι θέριζε poland!!
2014 γράφει εκνευρισμένος το παρακάτω άρθρο..
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!

"When it comes to love tourism, it’s important to always be ready to accept that the environment can change quickly. This is what is happening to Poland. Once a great place to rack up bangs with decent chicks, its value is decreasing at a rate that surprises me"

Δυστυχώς όσοι έχουν ζήσει παλία η προλάβει την καλή περίοδο της Πολωνίας γράφουν με τρελό μίσος γαι την χώρα..Είναι το ψυχολογικό πως δεν ανέχεσαι την αλλάγη αυτή αν έχεις περάσει καλά στο παρελθόν.
δεν είναι και λίγο ο πορωμένος Rooshv να γράφει "I may not want to visit again"--"δεν θέλω να ξαναπάω δηλαδή"...

Τα ίδια γράφω εκνευρισμένος και εγώ και ο φίλος απο Krakow.

Η μόνη σταθερή δύναμη που δεν επηρεάζεται απο την αλλαγή της χώρας λόγω της Βαλκανικής ανωτερότητας του είναι ο kman..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Φώτο  απο cuba libre την προηγούμενη εβδομάδα..2 μπάζα Πολωνέζες και πούτσα γεμάτο όσο δεν πέρνει!!!!

Πάνε οι καλές εποχές..

Αυτός ο αράπης που χορεύει με την χοντρή-μπόγο θα μπάινει μετά κια θα γράφει για τις εύκολες Πολωνέζες.

Οι άλλες 100 πούτσες απο πίσω παραμονέυουν μήπως αφήσει την χοντρή και ορμήξουν αυτοί για να ζήσουν τον μύθο τους για λίγο..Όσο για την χοντρή νιώθει μουνάρα και στο τέλος δεν θα γαμηθεί και με κανέναν..

Τα 2 μουνάκια στη μέση μιλάνε η μια στην άλλη έχουν πάρει στάση άμυνας και αγνοούν πλήρως όλα τα αυνάνια που έιναι γύρω τους..Φυσικά ήδη πάνω απο 20 απο αυτά θα έχουν φάει άκυρο πριν καν πλησιάσουν..

Κατά τα άλλα οι Πωλονοί που έχουν το clubακι τα οικονομήσανε απο τους βλάκες τους ξένους που τα έσκασαν για να κάνουν ξιφομαχίες και διαβάζοτας τις μαλακίες στα forums παγκοσμίως..Και ο μύθος καλά κρατεί..

Συνημμένα

• 2015-08-20 20_12_53-(1) Cuba Libre.jpg
    2015-08-20 20_12_53-(1) Cuba Libre.jpg
    252,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αφού ισχυριζόσουν οτι το Δεκέμβριο υπέβαλες παραίτηση μην αντέχοντας τα χάλια της Πολωνίας στο θέμα των γυναικών τι έγινε τώρα ανακάλεσες?Και συνέχεια όταν γύρισες από την Ελλάδα έλεγες τον τελευταίο μου μήνα εδώ κτλ.Εγώ σου λέω οτι δε θα φύγεις το Σεπτέμβριο.Απλά γιατί καλοπερνάς.
Πολωνία με έχουν καλέσει πολλές γκόμενες να δουλέψω εκεί και να μείνω μαζί τους αλλά δεν πάω γιατί τα χρήματα δεν είναι ούτε τα μισά από αυτά που βγάζεις Γερμανία και επειδή δεν ξέρω τα πολωνικά τόσο καλά όσο τα γερμανικά.Πολωνία είναι ρίσκο Γερμανία είναι πιο σταθερά τα πράγματα και πληρώνεσαι σε ευρώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φώτο  απο cuba libre την προηγούμενη εβδομάδα..2 μπάζα Πολωνέζες και πούτσα γεμάτο όσο δεν πέρνει!!!!

Πάνε οι καλές εποχές..

Αυτός ο αράπης που χορεύει με την χοντρή-μπόγο θα μπάινει μετά κια θα γράφει για τις εύκολες Πολωνέζες.

Οι άλλες 100 πούτσες απο πίσω παραμονέυουν μήπως αφήσει την χοντρή και ορμήξουν αυτοί για να ζήσουν τον μύθο τους για λίγο..Όσο για την χοντρή νιώθει μουνάρα και στο τέλος δεν θα γαμηθεί και με κανέναν..

Τα 2 μουνάκια στη μέση μιλάνε η μια στην άλλη έχουν πάρει στάση άμυνας και αγνοούν πλήρως όλα τα αυνάνια που έιναι γύρω τους..Φυσικά ήδη πάνω απο 20 απο αυτά θα έχουν φάει άκυρο πριν καν πλησιάσουν..

Κατά τα άλλα οι Πωλονοί που έχουν το clubακι τα οικονομήσανε απο τους βλάκες τους ξένους που τα έσκασαν για να κάνουν ξιφομαχίες και διαβάζοτας τις μαλακίες στα forums παγκοσμίως..Και ο μύθος καλά κρατεί..

Το Cuba Libre είναι μαγαζί που αλλάζει συνέχεια.Μπορεί να είναι τίγκα στην ψωλαρία και ξαφνικά να γεμίσει με 30 γκόμενες που φτάνουν η μια μετά την άλλη.Μετά αλλάζει ξανά το κοινό γιατί οι περισσότεροι δε μένουν Cuba Libre κάθονται λίγο και επισκέπτονται μετά άλλα μαγαζιά.τώρα βέβαια δεν είναι και οι φοιτήτριες στην πόλη αυτό θα αλλάξει από το Σεπτέμβριο.Πρέπει να πας αύριο Pacha να δεις αν μαζεύονται ακόμα τα μοντέλα γιατί τον Ιούλιο γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πόζναν:3 μέρες, Φτάνουμε 3 άτομα 01:00 και στις 02:00 μπαίνουμε στο μόνο ανοιχτό το Cuba Libre !02:05 με είχε βουτήξει μια πιτσιρίκα πολύ καλή αλλά μεθυσμένη και χορευαμε όλο το υπόλοιπο!Όταν έκλεισε το κλάμπ προσπάθησα να την κατευθύνω σπίτι ή σε κάποιο ξενοδοχείο στο δρόμο αλλά το χάλαγε μια άλλη μεθυσμένη φίλη που την έπερνε τηλ.!Καταλήξαμε σε ένα πάρκο να της βάζω δάχτυλα μέσα στο κρύο και να περνάει νορμάλ κόσμος δίπλα...Τις επόμενες μέρες χάθηκε στεγνά...Πάντος ήταν γκόμενα του φορτώματος και όχι του παιχνιδιού !Ήταν ατυχία!Οι υπόλοιπες μέρες δεν είχαν την ίδια συνέχεια!Γνωριμίες συνεχώς κάποια φασώματα απο τους άλλους αλλά τίποτα σπέσιαλ !Η πόλη έχει αλλάξει σε σχέση με 5 χρόνια πρίν και σε όψη και σε νυχτερινή ζωή!Το Archys που ήταν κλάμπ φορτώματος ήταν κλειστό καθημερινές και Πέμπτη λίγο κόσμο σε σχέση με 5 χρόνια πριν που ήταν γεμάτο κάθε μέρα!
Βρότσλαβ:1 βράδι, Μπήκαμε η τριάδα στο Manjana και ταράξαμε τα νερά ..σε κάποια στιγμή φασώναμε και οι τρείς με όλους γύρω Ισπανούς Τούρκους κτλ συγκλονισμένους και σε γωνίες να παρακολουθούν ανήμποροι ...Πέρα όμως απο 2-3 φασώματα ο καθένας και 1-2 τηλέφωνα δεν έγινε κάτι άλλο!Αν μέναμε παραπάνω ίσως...
...
Αυτά έγραψα φέτος τον  Ιανουάριο για ταξίδι που έκανα τον ίδιο μήνα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο Dr Love άκουσε τις οδηγίες μου και για να μην γράφει πρωί πρωί όπως πάντα μάλλον  :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν είναι καλά πλέον cube libre..Πάλεψα εκεί χτές βράδυ..Γέμισε γύρω στις 12..Το κεντρικό δωμάτιο το άλλο ανοίγει μου είπαν ΣΚ..Πολύ ξένο κάβλι..Πάρα πολύ.¨ολες οι φυλές του πλανήτη μέσα.Υπήρχαν γκόμενες αλλά πέφταν όλοι πάνω σαν πεινασμένοι και αυτές χορεύαν με όλους..Κατάφερα να χορέψω με δύο αλλά τίποτα παραπάνω..Όλοι πάνω κάτω τα ίδια..Παρατήρησα μία μία όλες τις γκόμενες..Χορεύαν με τον ένα και με τον άλλον και μετά τις έβλεπα πέρναν την φίλη και φεύγαν για νάνι..Μόνο μία έδειχνε πως θα γαμηθεί με έναν μαύρο (το κλασσικό ποσοστό)..Τελικά όταν γύργαγα σπίτι την είδα να ξερνάει έξω απο τα Mac Donalds απο το μεθύσι και ο αράπης να παλεύει ακόμα να την πάρει στην κατάσταση αυτή,αλλά είχε μια χοντρή φίλη που την προστάτευε..

θα σας δώσω μια συμβουλή..Μην κάνετε το λάθος και πάτε στα μαγαζία που πάνε οι ξένοι..Βαρσοβία γελάμε πλέον με το Enklawa..Όποιος τουρίστας μας ρωτάει που να πάω του λέμε Enklawa-Enklawa πήγαινε..Και γεμίζει μέσα 80% καβλί πλέον..Το cuba libre είναι το Enklawa του Πόζναν.Πολύ καβλί και μερικες χαζογκόμενες που πάιζουν με όλους για πλάκα..Πρέπει να παίζεται σε πιο local μαγαζιά..Club 22 Πόζναν..Ελάχιστοι ξένοι και πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες..Σήμερα θα παλέψω εκέι..Local καταστάσεις..

Βαρσοβία Decada club..Όταν οι ξένοι κάνουν ξιφομαχίες στο Enklawa εμείς παίζουμε μπάλα σε πιο αγνό έδαφος στο Decada...

Επειδή γράφω με ακρίβεια αυτό που περνάω, προχτές (πρώτη μέρα εδώ) ναι γνώρισα ένα 22χρονο αλλά είναι απο online game (Tinder) οπότε δεν το μετράω.. Φασωθήκαμε και με αρκετή προσπάθεια και ποτό το έφερα σπίτι.Και καλό κορίτσι..Δούλευε πρωί και έπρεπε να γυρίσει σπίτι μετά το πήδημα και δεν άφηνε να της πληρώσω το Taxi την νύχτα ..Αλλά ξαναλέω ήταν online game συζήτηση καμιά εβδομάδα πριν ανέβω για πάν ενδεχόμενο μιας και την είχα μυριστεί πως μπορέι να φάω φόλα σε clubs..Επιπλέον νόμιζε πως είμαι το πολύ 26..Δεν της είπα την πραγματική μου ηλικία..

Επίσης σας δηλώνω πως όλοι οι φίλοι μου Βαρσοβία που έιναι δυνατά καμάκια το εχουν γυρίσει δυστυχως σχεδόν αποκλειστικά στο online...Αυτό ακόμα κραταέι κυρίως με ένα site που λέγεται sympatia. Τα clubs πέφτουν με δραματικό ρυθμό δυστυχώς. Πιο πολύ βγαίνεις αλλάζεις τηλέφωνα,κάνεις καμιά φάση αλλά μέχρι εκεί. Απο το sympatia ο κολλητός κάνει 3-4 ραντεβού την εβδομάδα οπότε κάθε 2 εβδομάδες καταφέρνει μία..Ηλεκτρονική εποχή-χάνεται η μαγεία πλεον..

Στο tinder μπορέις να κάνεις πουστιά με το gps και να φαίνεται πως είσαι σε όποια πολη θελήσεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν είναι καλά πλέον cube libre..Πάλεψα εκεί χτές βράδυ..Γέμισε γύρω στις 12..Το κεντρικό δωμάτιο το άλλο ανοίγει μου είπαν ΣΚ..Πολύ ξένο κάβλι..Πάρα πολύ.¨ολες οι φυλές του πλανήτη μέσα.Υπήρχαν γκόμενες αλλά πέφταν όλοι πάνω σαν πεινασμένοι και αυτές χορεύαν με όλους..Κατάφερα να χορέψω με δύο αλλά τίποτα παραπάνω..Όλοι πάνω κάτω τα ίδια..Παρατήρησα μία μία όλες τις γκόμενες..Χορεύαν με τον ένα και με τον άλλον και μετά τις έβλεπα πέρναν την φίλη και φεύγαν για νάνι..Μόνο μία έδειχνε πως θα γαμηθεί με έναν μαύρο (το κλασσικό ποσοστό)..Τελικά όταν γύργαγα σπίτι την είδα να ξερνάει έξω απο τα Mac Donalds απο το μεθύσι και ο αράπης να παλεύει ακόμα να την πάρει στην κατάσταση αυτή,αλλά είχε μια χοντρή φίλη που την προστάτευε..

θα σας δώσω μια συμβουλή..Μην κάνετε το λάθος και πάτε στα μαγαζία που πάνε οι ξένοι..Βαρσοβία γελάμε πλέον με το Enklawa..Όποιος τουρίστας μας ρωτάει που να πάω του λέμε Enklawa-Enklawa πήγαινε..Και γεμίζει μέσα 80% καβλί πλέον..Το cuba libre είναι το Enklawa του Πόζναν.Πολύ καβλί και μερικες χαζογκόμενες που πάιζουν με όλους για πλάκα..Πρέπει να παίζεται σε πιο local μαγαζιά..Club 22 Πόζναν..Ελάχιστοι ξένοι και πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες..Σήμερα θα παλέψω εκέι..Local καταστάσεις..

Βαρσοβία Decada club..Όταν οι ξένοι κάνουν ξιφομαχίες στο Enklawa εμείς παίζουμε μπάλα σε πιο αγνό έδαφος στο Decada...

Επειδή γράφω με ακρίβεια αυτό που περνάω, προχτές (πρώτη μέρα εδώ) ναι γνώρισα ένα 22χρονο αλλά είναι απο online game (Tinder) οπότε δεν το μετράω.. Φασωθήκαμε και με αρκετή προσπάθεια και ποτό το έφερα σπίτι.Και καλό κορίτσι..Δούλευε πρωί και έπρεπε να γυρίσει σπίτι μετά το πήδημα και δεν άφηνε να της πληρώσω το Taxi την νύχτα ..Αλλά ξαναλέω ήταν online game συζήτηση καμιά εβδομάδα πριν ανέβω για πάν ενδεχόμενο μιας και την είχα μυριστεί πως μπορέι να φάω φόλα σε clubs..Επιπλέον νόμιζε πως είμαι το πολύ 26..Δεν της είπα την πραγματική μου ηλικία..

Επίσης σας δηλώνω πως όλοι οι φίλοι μου Βαρσοβία που έιναι δυνατά καμάκια το εχουν γυρίσει δυστυχως σχεδόν αποκλειστικά στο online...Αυτό ακόμα κραταέι κυρίως με ένα site που λέγεται sympatia. Τα clubs πέφτουν με δραματικό ρυθμό δυστυχώς. Πιο πολύ βγαίνεις αλλάζεις τηλέφωνα,κάνεις καμιά φάση αλλά μέχρι εκεί. Απο το sympatia ο κολλητός κάνει 3-4 ραντεβού την εβδομάδα οπότε κάθε 2 εβδομάδες καταφέρνει μία..Ηλεκτρονική εποχή-χάνεται η μαγεία πλεον..

Στο tinder μπορέις να κάνεις πουστιά με το gps και να φαίνεται πως είσαι σε όποια πολη θελήσεις.
Ας είσουν σε καμιά δυτική πόλη με πανάκριβες μεταφορές και ξενοδοχεία να δουμε αν θα το είχες άνετο να πεταχτείς στη παραδίπλα πόλη για να συναντήσεις γκομενάκι από ιντερνετική γνωριμία ! Θα συμφωνίσω με τον Κμαν ότι αυτά μόνο στη Πολωνία γίνονται και είναι το μέρος που όλα συνηγορούν για να γαμάει ο Άντρας!
Όλα είναι άνετα σε αυτή τη χώρα και σχεδόν σου έρχονται στο πιάτο! Δουλειές, γυναίκες τα πάντα όλα :rockon: :rockon: :rockon:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για δουλειά ήρθα έγραψα απλά εκμεταλλέυτηκα το ταξίδι.

Οι τιμές δεν έχουν διαφορά να πεταχτείς σε άλλες πόλεις στις Δυτικές χώρες..60 ευρώ πηγαινε-έλα το τρένο απο Βαρσοβία και 45 ευρώ την ημέρα το πιο φτηνό διαμέρισμα που βρήκα..Με airbnb παντού αυτές οι τιμές πάιζουν. Ένα τριήμερο θες πάνω απο 200 ευρώ απλά μεταφορά και ξενοδοχείο (και ότι φας μετά)..

Πάφτηνα είναι τα ποτά εδώ..Πολύ φτηνά..Και τα clubs..

θα γράψω την κυριακή πάντως δεν βλέπω πλεόν και τρελή διαφορά απο Warsaw..Απλά πιο ωραίες γυναίκες..Αλλά μέχρι εκεί..
Το μόνο μέρος Πολωνία που έχω δεί γυναίκες έτος 2015 να με καρφώνουν στο δρόμο είναι Lublin..Εδώ poznan αρχίζει και γίνεται σαν την πρωτεύουσα..
πιστεύω πως Lublin θέλει μια καλύτερη και πιο αναλυτική εξερέυνηση..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για δουλειά ήρθα έγραψα απλά εκμεταλλέυτηκα το ταξίδι.

Οι τιμές δεν έχουν διαφορά να πεταχτείς σε άλλες πόλεις στις Δυτικές χώρες..60 ευρώ πηγαινε-έλα το τρένο απο Βαρσοβία και 45 ευρώ την ημέρα το πιο φτηνό διαμέρισμα που βρήκα..Με airbnb παντού αυτές οι τιμές πάιζουν. Ένα τριήμερο θες πάνω απο 200 ευρώ απλά μεταφορά και ξενοδοχείο (και ότι φας μετά)..

Πάφτηνα είναι τα ποτά εδώ..Πολύ φτηνά..Και τα clubs..

θα γράψω την κυριακή πάντως δεν βλέπω πλεόν και τρελή διαφορά απο Warsaw..Απλά πιο ωραίες γυναίκες..Αλλά μέχρι εκεί..
Το μόνο μέρος Πολωνία που έχω δεί γυναίκες έτος 2015 να με καρφώνουν στο δρόμο είναι Lublin..Εδώ poznan αρχίζει και γίνεται σαν την πρωτεύουσα..
πιστεύω πως Lublin θέλει μια καλύτερη και πιο αναλυτική εξερέυνηση..
Πολλά τα βγάζεις! To Polish bus έχει τιμές 8-15Ε για 3-4 ώρες διαδρομή και το τραίνο 15E μάξιμουμ! Είναι παράδεισος φτηνών τιμών! Τα διαμερίσματα έχουν μια μέση τιμή 30Ε στο Κέντρο!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
129 ζλοτιες έχει το κανονικό τρενο μόνο να πάς..Εκτός να πάρεις τον μουτζούρη που έχει 60 ζλότιες να πάς μονο. 250 ζλοτιες πλήρωσα για πήγαινε-έλα..

Polskie bus είναι πάμφηνο όντως αλλά κάνει πολύ ώρα και είναι πιο ταλαιπωρία..Διαμερίσματα ήρθες Γενάρη.Λογικό να είχαν 30 ευρώ..Ποιος έρχεται μέσα στο χιόνι. Γενάρης θεωρείτε ο πιο φτηνός μήνας να ταξιδέψεις Poland....Ψάξε απο booking να δείς ενδεικτικά τιμές για τώρα..

To Γενάρη που ήρθες πέντε μέρες τελικά πήδηξες ή απλά έγινε παιχνιδί?

Εγώ γραφω πως γίνεται παιχνίδι και χαβαλές εδώ συμφωνούμε σε αυτό απόλυτα, αλλά δεν τις πάς κρεβάτι εύκολα μέσα σε ένα τετραήμερο..Εκτός αν υπερέχεις πολύ εμφανησιακά,αλλά αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα παντού.

Πρέπει να μέινειε καιρο και να το πας με το πρωτόκολλο ραντεβού κ.λ.π. Αν έμενες 2 εβδομάδες θα έτρωγες κάτι..Απλά δεν είναι για τριήμερα ταξίδια Poland, αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι..

Εξαίρεση αν παίζεις online και μιλάς καιρό με κάποια οπότε σε νιώθει πιο οικείο και θες πολύ λιγότερο χρόνο.

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    16 KB · Εμφανίσεις: 21

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Το 22 ήταν όντως κορυφή μέχρι το Δεκέμβριο αλλά τον Ιούνιο που πήγα είχε πέσει αρκετά.Πολλή ψωλαρία.Σαφώς καλύτερο πλέον το Pacha αν και οι γκόμενες είναι προδιαγραφών.Το Cuba Libre είναι όπως σου κάτσει.Εγώ συνήθως κάνω καμάκι στο μπαρ μέσα στο συνωστισμό και στις πολυθρόνες πίσω.Η πίσω στο καπνιστήριο γιατί στην πίστα γίνεται το αδιαχώρητο από τα ξένα καμάκια.
Το sympatia καλό είναι καμία σχέση με mamba βέβαια και ουκρανικά σάιτ.Το tinder όντως είναι καλό στην Πολωνία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
129 ζλοτιες έχει το κανονικό τρενο μόνο να πάς..Εκτός να πάρεις τον μουτζούρη που έχει 60 ζλότιες να πάς μονο. 250 ζλοτιες πλήρωσα για πήγαινε-έλα..

Polskie bus είναι πάμφηνο όντως αλλά κάνει πολύ ώρα και είναι πιο ταλαιπωρία..Διαμερίσματα ήρθες Γενάρη.Λογικό να είχαν 30 ευρώ..Ποιος έρχεται μέσα στο χιόνι. Γενάρης θεωρείτε ο πιο φτηνός μήνας να ταξιδέψεις Poland....Ψάξε απο booking να δείς ενδεικτικά τιμές για τώρα..

Εγώ γραφω πως γίνεται παιχνίδι και χαβαλές εδώ συμφωνούμε σε αυτό απόλυτα, αλλά δεν τις πάς κρεβάτι εύκολα μέσα σε ένα τετραήμερο..Εκτός αν υπερέχεις πολύ εμφανησιακά,αλλά αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα παντού.

Πρέπει να μέινειε καιρο και να το πας με το πρωτόκολλο ραντεβού κ.λ.π. Αν έμενες 2 εβδομάδες θα έτρωγες κάτι..Απλά δεν είναι για τριήμερα ταξίδια Poland, αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι..

Εξαίρεση αν παίζεις online και μιλάς καιρό με κάποια οπότε σε νιώθει πιο οικείο και θες πολύ λιγότερο χρόνο.
Εγώ ο καημένος φτωχός και ταλαίπωρος Ροδίτης πάντα ταξιδεύω με το τραινάκι των 60 ζλότυ και κάθομαι στις καμπίνες των 6 ατόμων(που σχεδόν πάντα έχουν επικοινωνιακά μουνάκια) και μένω στα διαμερίσματα των 25 Ε που ο Φιντέλ είδε πόσο μίζερα και τραγικα είναι...
Δεν είμαι Golden Boy σαν κι εσάς! Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει!
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην αποτρέπεις με κάθε τρόπο το κόσμο να πάει Πολωνία! Και δε λέω για τους ξένους! Σε αυτούς κι εγώ λέω ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!  Αλλά ο μέσος Έλληνας άντρας πρέπει να ανέβει πάνω να καταλάβει τι σημαίνει να σου τη πέφτουν οι γυναίκες μόνες τους!!Και με πολύ λίγα έξοδα!
Το κάνουν Ισπανοί,Ιταλοί,Μαυροι,Κινέζοι κτλ... γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς!!!!!! :rockon: :rockon:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ρε ξεφυγετε απο την φοιτητική φάση..Και εγώ τα ίδια έκανα πριν μια εξαετία..Να μπάινεις σε ένα μαγαζί να χορεύεις με 10 να δίνεις και 2 γλωσόφυλλα και να χέρεσαι..Και μετα να λές τι έκανα τελικά μια εβδομάδα εκεί? Απλά κατάφερα να φιλήσω/χαμουρέψω μία που μετά φίλησε το ίδιο βράδυ άλλους 10 και πήγε για νάνι με την φίλη να την τραβάει απο το χέρι.Γιατί όσο και να κρυβόμαστε περι τούτου πρόκειται..

Όποιος γουστάρει και θέλει να ζήσει αυτό μια χαρά είναι δεν αποτρέπω κανέναν..

Εγώ θα παλέύω μόνιμα για τα πιο ουσιαστικά πράγματα..Να γνωρίζεις ΓΥΝΑΙΚΕΣ..Να σε γουστάρουν, να την βρίσκεις μαζί τους, να ζείτε μίνι έρωτες και να περνάς καλά.Οχί χαζο-τσούκαλα που χορεύουν με 10 και απλά παίζουν, και παρακαλάς τον Δία να μεθύσουν μήπως μπορέσεις να τη πάς κρεβάτι..Και χαζο-τουρίστες που χαίρονται με την φάση..Next stage please..Περάσαμε τα 30αντα!! Ασχοληθείτε με τα χαζο-τσούκαλα και αγνοείται γυναίκες κουκλάρες με προσωπικότητα όπως οι Σέρβες!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι,αλλά φάσκεις και αντιφάσκεις.Τη μια μου λες πού τους είδες τους ξένους στο Πόζναν μετά την επόμενη φορά που πας λες τίγκα στους ξένους τα μαγαζιά.Και εδώ είναι το τρελλό.Οτι αν πεις οτι δεν έχει ξένους θα το πιστέψουν.Και αν την επόμενη μέρα πεις οτι είναι τίγκα στους ξένους πάλι θα το πιστέψουν.Γιατί κρίνουν ανάλογα με το άτομο που το λέει.
Ημουνα σήμερα Κολωνία Ντύσσελντορφ υπερμέγιστα μέρη για καμάκι.Ειδικά Düsseldorf.Η μόνη γερμανική πόλη που μπορώ να χαρακτηρίσω παράδεισο του μουνάκια.Πολύ χύμα τα πράγματα πολλά ξέκωλα πολλές Ανατολικές καμία σχέση με άλλες πόλεις.Κολωνία πιο πολύ για sight seeing με μέτριες γκόμενες.Πρώτη φορά είδα Γερμανία πάκη με γκόμενα σήμερα στην Κολωνία και μάλιστα δύο πάκηδες.Επίσης είδα Τούρκους να τραβάνε καλά μουνάκια.Συνεπώς Ρηνανία Βεστφαλία είναι κάπως πιο ανοιχτές στους ξένους και έχει καλές ευκαιρίες στο καμάκι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αυτό το τρένο είναι το γερμανικό intercity που μετά πάει Βερολίνο.Το παίρνω συχνά από Πόζναν.Λογικό είναι να έχει αυξημένες τιμές.
Τριήμερο αν πας μόνο πιθανότατα δε θα γαμήσεις.Αν όμως πας και δεύτερο τριήμερο πιθανότατα θα γαμήσεις.Ειδικά αν πας Οκτώβριο ή Απρίλιο που είναι μακράν οι καλύτεροι μήνες.
Το αργό τρένο καιντο λεωφορείο είναι έξοχα για καμάκι παντού ανεβαίνουν γκόμενες από χωριά και οι ευκαιρίες είναι τεράστιες.Υπάρχουν μερικές θρυλικές διαδρομές μέσα στο Slaskie φαντάζομαι σε καμιά διαδρομή Κατοβίτσε Bielska Biala θα κάνεις όργια.Οι Πολωνέζες σε αφήνουν να τους χαιδεύεις τα μπούτια στο τρένο όχι όμως και να τις δαχτυλιάζεις κάτι που γίνεται Ουκρανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom