Οπως είπες και πριν τελευταίος μήνας στην Πολωνία.Οχι οτι και του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εκεί.Οσο έφυγες και πέρσι το Δεκέμβριο τότε που ζήτησες παραίτηση με δάκρυα στα μάτια.
Εντάξει είναι τα μέλη του φόρουμ που γουστάρουν τις κωλοτούμπες εγώ είμαι πιο σταθερός σε αυτά που λέω.Και πριν από 5 χρόνια τα ίδια έλεγα δεν αλλάζω τίποτα.
Σου είχα είπα πως θα φύγω περίπου Σεπτέμβρη δεν είμαι εισοδηματίας για να αποφασίζω ακριβώς την μέρα,την ώρα και το μέρος που θα πάω..Αυτά που λές περι κολοτούμπας μου θυμίζουν κριτική στον Σύριζα...Ασφαλώς και αν πέρναγα καλά θα έκανα κολοτούμπα και θα έμενα πολύ παραπάνω (αν τα κατάφερνα)..Τι είμαι πολιτικός με συγκεριμένη πολιτική γραμμή που δεν πρέπει να αλλάξει? Πάιζουν και άλλα στην μέση δεν είναι μόνο οι γκόμενες πάντα..Πρέπει να ζήσεις κάπως..Αν Ελλάδα κατέρεε Ιούλιο τελέιως με πτώχευση, έπρεπε να μείνω εδώ και να δουλέψω σε εταιρία που μου πρότειναν θέση..Δεν κίνουντε όλα μόνο απο το μουνί.
Εσύ γιατί δεν έρχεσαι να δουλέψεις εδώ και να φύγεις απο την Γερμανία? Μην μου πείς για μισθό διότι αν ασχολέισε με τηλεπικοινωνίες μισθός/κόστος ζωής μια χαρά είναι εδώ..Απλά βαριέσαι να αλλάξεις και να το ψάξεις όπως βαρίεσαι να δοκιμάσεις και άλλες χώρες..Και την βαρεμέρα αυτή την παρουσάζεις σαν σταθερότητα απόψεων!! Ότι 5 χρόνια λές τα ίδια δείχνει την ασχετοσύνη....Διότι σε 5 χρόνια ο κόσμος κινείτε και τα πράγματα αλλάζουν.Κυρίως όσον αφορά τον love-τουρισμό.
Έχω καταλάβει πως δεν με θέλεις Πολωνία για να μην ακούγονται οι υπερβολές που προβάλεις, ενώ εγώ λέω την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι..
Είμαι Πόζναν μια χαρά κόσμο βλέπω μέχρι τώρα ούτε πουτάνες να πληρώνονται όπως λές,ούτε έκφυλες καταστάσεις..Φυσικά περιμένω ΠΣΚ για να κρίνω καλύτερα..Αλλά η πρώτη εικόνα είναι πολύ θετική.Πόλη πανέμορφη και Πολλές όμορφες ξανθές παντού..Θα γράψω αναφορά.