You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 866K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Πρέπει να σχολιάσω δηλαδή ότι ο kman ήταν μέσα στο Polski Bus (στο λεοφωρείο) και έβαλε χέρι σε πέντε (ούτε καν μία,να πείς πως έκατσε η περίπτωση) πολωνέζες..Πιστεύω οτι η συζήτηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και έχει καταντήσει απλά ταινία του Σειρηνάκη...Δώστε παράσταση συνεχίστε..
Πρέπει να σχολιάσω δηλαδή ότι ο kman ήταν μέσα στο Polski Bus (στο λεοφωρείο) και έβαλε χέρι σε πέντε (ούτε καν μία,να πείς πως έκατσε η περίπτωση) πολωνέζες..Πιστεύω οτι η συζήτηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και έχει καταντήσει απλά ταινία του Σειρηνάκη...Δώστε παράσταση συνεχίστε..
Πες καλύτερα τι έκανες στο Πόζναν 5 μέρες.Πήγες 22 Pacha?Το πολωνικό λεωφορείο το νοσταλγώ δεν υπάρχει αυτό το όχημα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πες καλύτερα τι έκανες στο Πόζναν 5 μέρες.Πήγες 22 Pacha?Το πολωνικό λεωφορείο το νοσταλγώ δεν υπάρχει αυτό το όχημα.
Aπαπαπα κουναει πολυ
Το λεωφορείο δεν παίζεται.Σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα.Απευθείας isolation με τη γκόμενα.Εχεις τουλάχιστον μια ώρα να την ψήσεις.Ούτε φίλες δίπλα ούτε γκόμενοι ούτε τίποτα.Κανένας περισπασμός.Είναι το βασίλειο του καμάκια.Και το τρένο βέβαια είναι καλή φάση αλλά τα πολωνικά τρένα βρωμάνε κάπως είναι στενόχωρα ο ένας πάνω στον άλλο και δεν έχουν τόσο καλές υποδομές όσο τα τσεχικά.Επίσης οι στάσεις των λεωφορείων είναι φοβερές.Τα απόλυτα μέρη για καμάκι στην Πολωνία:
1.Starbucks
2.Φαγάδικα στη Galleria
3.PKP
4.PKS
5.Καφέ στο κέντρο
6.Clubs
Γενικά όπου έχει γκόμενες είναι πάντα καμακομέρος στην Πολωνία.
Το ουκρανικό λεωφορείο και το τρένο ιδίως το νυχτερινό είναι για τον πούτσο για καμάκι.Εξαίρεση η Electricka ένα φοβερό και σούπερ αργό όχημα.Σε marshutka trolleybus δε γίνεται καμάκι ξεχάστε το.Ουκρανία είναι καλύτερα τα παγκάκια στα πάρκα και στην κεντρική πλατεία όπως και ο κεντρικός δρόμος που κάνουν πασαρέλα οι ντέβουσκες.
1.Starbucks
2.Φαγάδικα στη Galleria
3.PKP
4.PKS
5.Καφέ στο κέντρο
6.Clubs
Το ουκρανικό λεωφορείο και το τρένο ιδίως το νυχτερινό είναι για τον πούτσο για καμάκι.Εξαίρεση η Electricka ένα φοβερό και σούπερ αργό όχημα.Σε marshutka trolleybus δε γίνεται καμάκι ξεχάστε το.Ουκρανία είναι καλύτερα τα παγκάκια στα πάρκα και στην κεντρική πλατεία όπως και ο κεντρικός δρόμος που κάνουν πασαρέλα οι ντέβουσκες.
Nταξει ρε σεις και αυτο δεν ειναι απολυτο. Πχ φτηνα ειναι και στην Τουρκια και την Αλβανια και τη Βουλγαρια.
Γυναικες παντου υπαρχουν. Δεν νομιζω να χει η Πολωνια την αποκλειστικοτητα σε αυτο?
Oι αντρες γιατι ρε σεις χαλια? Μια χαρα ειναι. Εγω ειχα πει οτι ξενες γυναικες δεν ειναι με Πολωνους, αλλα δεν ειπα ποτε οτι οι ιδιοι ειναι χαλια, ισα ισα. Στο κατω κατω οι Ελληνες καλυτεροι ειναι? Για το μεσο ορο μιλαμε.
Αγυμναστοι, μπουληδες και μαμακηδες οι περισσοτεροι ή κάφροι και αγενεις , δε νομιζω να ειναι τιποτα μαρλον μπραντο που θα τρελαθουν οι πολωνες, ή οι όποιες άλλες, μολις σκασουν εκει μύτη.
Εσυ που έχεις μια αξια ως αντρας, και έχεις τα αρκετα θετικα, πιστεύω, όπως και τα άλλα παιδιά απο τη Ροδο, νομιζω θα μπορουσατε να "αξιοποιήσετε " καλύτερα αυτα τα πλεονεκτήματα αλλού. "Σπαταλιέστε" κατά τη γνώμη μου με τις Πολωνες.
Εδω ειναι για αυτο που ειπες πριν. Να ρθει κανας 18ρης, 20ρης, άντε ως 25, να παιξει λιγο με τα γκομενακια, να "τριφτει" να ανεβασει καπως την αυτοπεποιθηση του ως αντρας. Να ρθει πχ για κανα ερασμους, κανα μεταπτυχιακο κλπ. Οχι οτι θα γαμαει αβερτα, αλλα πανω στο παιχνιδι και μερικες περιπτωσεις θα του κατσουν ( οπως θα γινοταν σε καθε χωρα πιστευω ). Αν καποιος ειναι 30-35, αντε να ρθει να δει μια φορα πως ειναι. Απο κει και περα , το να χαζολογει με τις Πολωνες δεν εχει νοημα, χανει τον καιρο του και τα λεφτα του.
Κοίτα για τους Πολωνούς όλες οι γκόμενες διαμαρτύρονται.Δεν έχω δει γκόμενα να πει καλά λόγια για τους Πολωνούς.Μαλάκες τους ανεβάζουνε τσιγκούνηδες τους κατεβάζουνε.Είναι σχεδόν απελπισμένες.Γενικά την πέραση ποιυ έχουν στην Πολωνία οι ξένοι δεν την έχουν πουθενά αλλού εντός ΕΕ.Οι Τσέχες ποτέ δε λένε άσχημα πράγματα για τους Τσέχους εκτός από το οτι είναι άπιστοι και γαμάνε αβέρτα ή οτι είναι παθητικοί αδιαφορούν για τα κάλλη των Τσεχίδων και στα αρχίδια τους.Οι Πολωνέζες λένε τους Πολωνούς αλκοολικούς,απαράδεκτους εμφανισιακά,κακοντυμένους βίαιους κτλ.
Για τους Ελληνες οι Πολωνέζες που μένουν Ελλάδα όντως δεν έχουν καλή γνώμη.Τους θεωρούν ψευτες,μαμάκηδες και gay.Αυτές όμως που είναι Πολωνία δεν έχουν ιδέα για Ελληνες ευτυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε ζημιά εκεί οπότε η γνώμη είναι γενικά θετική.Υπαγόμαστε στην κατηγορία ξένος Ευρωπαίος μη ανατολικός.
Ενας Ελληνας που θα καθαρίσει το look του από το αρχιδάτο macho Βαλκάνιο και θα εξευρωπαιστεί και που δε θα είναι ξεφωνημένος με πουστέ φωνή έχει φοβερές πιθανότητες στην Πολωνία.Οχι οτι αν είναι macho ή πουστέ δε θα γαμήσει.Το αντίθετο μάλιστα.Απλώς θα του την πέσουν οι άντρες πιθανότατα.
".Αυτές όμως που είναι Πολωνία δεν έχουν ιδέα για Ελληνες ευτυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε ζημιά εκεί οπότε η γνώμη είναι γενικά θετική.Υπαγόμαστε στην κατηγορία ξένος Ευρωπαίος μη ανατολικός."
Εντελώς παραπληροφόρηση και λανθασμένη άποψη..Πάλι διαδίδεται λάθος πληροφορίες στον κόσμο..Δεν υπάρχει Πολωνέζα που δεν έχει ταξιδέψει Ελλάδα..ΚΑΜΙΑ..Σίγουρα έχει έρθει τουλάχιστον μια φορά στα Ελληνικά νησία και έχει γευτεί τον Έλληνα μην φοβάστε, ξέρει τι εστί..
Δεν έιμαστε απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο για αυτές λόγω καταγωγής και σε αυτό δεν δικαιούται κανείς να έχει άποψη (αν πηδιούνται ή όχι όλες οι απόψεις είναι δεκτές) γιατί απλά μένω εδώ δουλέυω εδώ και συνανστρέφομαι με Εκατοντάδες κόσμο και ξέρω πολύ καλά τι πιστεύουν για εμάς..Χωρίς καμία εξαίρεση όλες λένε τα ίδια.
Για τους Έλληνες πιστεύουν που είναι κεφάτοι και καλοί χαρακτήρες,με πολύ θετική ενέργεια αλλά χοντροί και άσχημοι και κυρίως τεμπέληδες δυστυχώς..Πλέον ξέρουν και μιλάνε συνεχώς και για την κρίση που περνάμε..Αυτά που λέει ο kman πως μας θεωρούν ξένους Ευρωπάιους είναι απλά για γέλια. Εντελώς για γέλια!!!
Εδώ βγαίνω μέ έναν Γάλλο,με έναν απο βουδαπέστη και ένα Γερμανό..Αυτή είναι η μου βασική παρέα πλέον...Στις πεφτικές όταν λέω Ελλάδα ποτέ καμιά δεν έχει ενθουσιαστεί άντε να μου πεί πως ήταν διακοπές σε ένα νησί και μερικές φορές κάνουν και παράπονα για την αντιμετώπιση που είχαν απο τους Νησιώτες..Μόνο την τελευταία εβδομάδα 4 συζήτησεις είχα με παράπονα κυρίως στην corfu..
Πρέπει να δείτε πως κάνουν αν πέις πως είσαι Γάλλος...Αχ μαθαίνουμε Γαλλικά κ.λ.π και μαλακίες..Ακόμα και ο Γερμανός που τους γαμήσανε ιστορικά έχει πλεονέκτημα απέναντι μου στην καταγωγή..Αλλά πραγματικά στα αρχίδια μου εγώ είμαι περήφανος και αυτές ανιστόρητες..!!
Δν μπορώ να μετρήσω πραγματικά πόσες φορές μου έχουν απαντήσει με τον κλασσικό αγενή τρόπων των Πολονέζων αποκλείετε να είσαι Έλληνας, οι Έλληνες είναι μάυροι,χοντροί και άσχημοι.Και γελάνε οι καριόλες..Αυτήν την εικόνα σχηματίζουν απο κάτι χωρία σε νησιά που οι άνθρωποι παρουσιάζουν έναν τέτοιο look και το προβάλλουν και με ανέκδοτα και εικόνες στα media..Τον χοντρό τεμπέλη,να παίζει με το μπεγλέρι και να μην κάνει τίποτα..Δεν μπορείτε να διανοειθήτε τι μάχη έχω δώσει για να τους αλλάξω την άποψη πως δεν είμαστε πως νομίζουν απλά δεν πήγαν στα κοσμοπολίτικα νησιά ή στην αθήνα αλλά σε επαρχία που λογικό όπως σε όλες τις χώρες οι άνθρωποι να είναι λίγο διαφορετικοί και πιο απλοί..
Με μία ένα βράδυ παραλίγο να πλακωθούμε..Τις είπα συγνώμη αν πάω στο Lodz στην πολωνία πως είναι οι άνθρωποι εκέι?Με κοστούμια και κυριλάδες? Έχεις έρθει στην Αθήνα να δείς πως είναι που έχεις και άποψη?.Κατηγορούσε και γέλαγε με τους Σαμιώτες πάνω απο 20 λεπτά...Πως αράζαν χωρίς παντόφλες με μάυρα πόδια στα καφενέια και για τα αγροτικά κ.λ.π..Λες και αυτές είναι καλύτερες στην επαρχία..Που τρώνε στα τσουκάλια..
Δεν υπάρχει πλεονέκτημα για τον Έλληνα εδώ τέλος..Απλά και εμείς ρε μάγκες το μαλακίζουμε λίγο..Βλέπω στην Novy swiat πολλές φορές να σκάνε Έλληνες με αμάνικα μέσα απο το τζήν, το τζήν σηκωμένο μέχρι τον αφαλό και η τρίχα να πετάει στον ώμο..Γαμώ την πουτάνα μου έλεος..10 ευρώ έχει ένα πουκάμισο ή ένα normal t-shirt..Μην σκάτε έτσι εδώ και έχουν να λένε μετά οι μαλακισμένες..Να σκάνε οι Τούρκοι καλοντυμένοι και να μας περνάνε εμάς για βλάχους..Πρέπει να το αλλάξουμε..
Εντελώς παραπληροφόρηση και λανθασμένη άποψη..Πάλι διαδίδεται λάθος πληροφορίες στον κόσμο..Δεν υπάρχει Πολωνέζα που δεν έχει ταξιδέψει Ελλάδα..ΚΑΜΙΑ..Σίγουρα έχει έρθει τουλάχιστον μια φορά στα Ελληνικά νησία και έχει γευτεί τον Έλληνα μην φοβάστε, ξέρει τι εστί..
Δεν έιμαστε απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο για αυτές λόγω καταγωγής και σε αυτό δεν δικαιούται κανείς να έχει άποψη (αν πηδιούνται ή όχι όλες οι απόψεις είναι δεκτές) γιατί απλά μένω εδώ δουλέυω εδώ και συνανστρέφομαι με Εκατοντάδες κόσμο και ξέρω πολύ καλά τι πιστεύουν για εμάς..Χωρίς καμία εξαίρεση όλες λένε τα ίδια.
Για τους Έλληνες πιστεύουν που είναι κεφάτοι και καλοί χαρακτήρες,με πολύ θετική ενέργεια αλλά χοντροί και άσχημοι και κυρίως τεμπέληδες δυστυχώς..Πλέον ξέρουν και μιλάνε συνεχώς και για την κρίση που περνάμε..Αυτά που λέει ο kman πως μας θεωρούν ξένους Ευρωπάιους είναι απλά για γέλια. Εντελώς για γέλια!!!
Εδώ βγαίνω μέ έναν Γάλλο,με έναν απο βουδαπέστη και ένα Γερμανό..Αυτή είναι η μου βασική παρέα πλέον...Στις πεφτικές όταν λέω Ελλάδα ποτέ καμιά δεν έχει ενθουσιαστεί άντε να μου πεί πως ήταν διακοπές σε ένα νησί και μερικές φορές κάνουν και παράπονα για την αντιμετώπιση που είχαν απο τους Νησιώτες..Μόνο την τελευταία εβδομάδα 4 συζήτησεις είχα με παράπονα κυρίως στην corfu..
Πρέπει να δείτε πως κάνουν αν πέις πως είσαι Γάλλος...Αχ μαθαίνουμε Γαλλικά κ.λ.π και μαλακίες..Ακόμα και ο Γερμανός που τους γαμήσανε ιστορικά έχει πλεονέκτημα απέναντι μου στην καταγωγή..Αλλά πραγματικά στα αρχίδια μου εγώ είμαι περήφανος και αυτές ανιστόρητες..!!
Δν μπορώ να μετρήσω πραγματικά πόσες φορές μου έχουν απαντήσει με τον κλασσικό αγενή τρόπων των Πολονέζων αποκλείετε να είσαι Έλληνας, οι Έλληνες είναι μάυροι,χοντροί και άσχημοι.Και γελάνε οι καριόλες..Αυτήν την εικόνα σχηματίζουν απο κάτι χωρία σε νησιά που οι άνθρωποι παρουσιάζουν έναν τέτοιο look και το προβάλλουν και με ανέκδοτα και εικόνες στα media..Τον χοντρό τεμπέλη,να παίζει με το μπεγλέρι και να μην κάνει τίποτα..Δεν μπορείτε να διανοειθήτε τι μάχη έχω δώσει για να τους αλλάξω την άποψη πως δεν είμαστε πως νομίζουν απλά δεν πήγαν στα κοσμοπολίτικα νησιά ή στην αθήνα αλλά σε επαρχία που λογικό όπως σε όλες τις χώρες οι άνθρωποι να είναι λίγο διαφορετικοί και πιο απλοί..
Με μία ένα βράδυ παραλίγο να πλακωθούμε..Τις είπα συγνώμη αν πάω στο Lodz στην πολωνία πως είναι οι άνθρωποι εκέι?Με κοστούμια και κυριλάδες? Έχεις έρθει στην Αθήνα να δείς πως είναι που έχεις και άποψη?.Κατηγορούσε και γέλαγε με τους Σαμιώτες πάνω απο 20 λεπτά...Πως αράζαν χωρίς παντόφλες με μάυρα πόδια στα καφενέια και για τα αγροτικά κ.λ.π..Λες και αυτές είναι καλύτερες στην επαρχία..Που τρώνε στα τσουκάλια..
Δεν υπάρχει πλεονέκτημα για τον Έλληνα εδώ τέλος..Απλά και εμείς ρε μάγκες το μαλακίζουμε λίγο..Βλέπω στην Novy swiat πολλές φορές να σκάνε Έλληνες με αμάνικα μέσα απο το τζήν, το τζήν σηκωμένο μέχρι τον αφαλό και η τρίχα να πετάει στον ώμο..Γαμώ την πουτάνα μου έλεος..10 ευρώ έχει ένα πουκάμισο ή ένα normal t-shirt..Μην σκάτε έτσι εδώ και έχουν να λένε μετά οι μαλακισμένες..Να σκάνε οι Τούρκοι καλοντυμένοι και να μας περνάνε εμάς για βλάχους..Πρέπει να το αλλάξουμε..
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Το λεωφορείο δεν παίζεται.Σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα.Απευθείας isolation με τη γκόμενα.Εχεις τουλάχιστον μια ώρα να την ψήσεις.Ούτε φίλες δίπλα ούτε γκόμενοι ούτε τίποτα.Κανένας περισπασμός.Είναι το βασίλειο του καμάκια.Και το τρένο βέβαια είναι καλή φάση αλλά τα πολωνικά τρένα βρωμάνε κάπως είναι στενόχωρα ο ένας πάνω στον άλλο και δεν έχουν τόσο καλές υποδομές όσο τα τσεχικά.Επίσης οι στάσεις των λεωφορείων είναι φοβερές.Τα απόλυτα μέρη για καμάκι στην Πολωνία:
1.Starbucks
2.Φαγάδικα στη Galleria
3.PKP
4.PKS
5.Καφέ στο κέντρο
6.Clubs
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μια φορα μπηκα σε λεωφωρειο απο αεροδρομιο κιεβο προς οδυσσο.ολες στα αρχιδια τους,ακουγαν μουσικη,παιζουν με κινητα.ολες απο το αεροδρομιο εφευγαν,καπου ηταν ταξιδι.πραγματικα ρε κμαν σε ευχαριστουμε που μας διασκεδαζεις χαχαχαχ.φανταζομαι ενα πενηνταρι να καμακωνει στο μετρο κιεβο,μοσχα,πετρουπολη χαχαχαχ.ποια θα μιλουσε μαζι του αν χρισημοπεια μετρο καιμαρσουτκα?τι να πω στην κοπελα στην μαρσουτκα?εχω λεφτα,διαμερισματα ουκρανια αλλα παω με την μαρσουτκα?χαχαχαχ.μια που την διαολοεστειλα πριν 7-8 χρονια οδυσσο βραδι στην παραλια και της ειπα τραβα με τα ποδια σπιτι,μεχρι να ερθει το ταξιμου αυτην ηρθε και την πηρε ενας τυπος με μαυρο range rover χαχαχαχ.μονο κυπρο και ουκρανια ειδα τοσα πολλα τετεια αυτοκινητα,ακομα και αγγλος ουκρανια του εκανε εντυπωση χαχαχαχα.κμαν εισαι αρχοντας!μεγιστανας!μικρουλα ομορφη 20 ηταν αυτη οδυσσο,ειδα δεν τραβουσε και εχανα τον χρονο μου.οταν ειδα την αυτοκινηταρα που πηρε αυτην και την φιλη της καταλαβα.μια αλλη γνωστη μου δουλευε στο νοβι ρινακ,ειχε καινουργιο masda.την ρωτησα πως το πηρες,λεει ο πατερας μου το αγορασε χαχαχαχ.μετα η φιλη της που βγαιναμε μαζι μου λεει ο γκομενος της εχει ροβερ ασπρο,αυτος της πηρε το αυτοκινητο χαχαχαχ.μια μετρια κοπελα ηταν για ουκρανια,δεν μου φανηκε πουτανε η κοπελα αυτες μπορουν να βρουν τετειους τυπους.βεβαια τι ξερω και εγω απο ουκρανια,εχει πολεμους,προβληματα,ολες θελουν να φυγουν χαχαχαχ.θα αρχισω και εγω να παιζω μονο με οσες ειναι στο μαμπα για να τις γαμω σιγουρα ολεςχαχαχαχα.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ουκρανια οι τουρκοι που βλεπεις και μενουν εκει ειναι ντυμενοι με ρουχα απο τα παζαρια τους.αν δεις ομως στο κοντακτε αυτους που ερχονται διακοπες απο κωνσταντινουπολη και δουλεθουν σε καλες εταιριες ειναι πολυταξιδευμενοι και καλοντυμενοι.ακομα και καλοκαιρι ντρεπομαι να βγω με κοντο και παντοφλες ουκρανια σαν αυτους που κοροιδευω.κυπρο βλεπω συχνα ενα μοντελο απο ελλαδα,ο μανικας νομιζω,οραιο κορμι,αξυριστος ξανθος γαλανοματης,νομιζω μανικα τον λενε.οσο αν αρεσει στις ελληνιδες οπως ντυνεται καμια ρωσιδα δεν θα τον κοιταξει!οι ρωσοι μπορει να φορανε ροζ πουκαμισο,ασπρο παντελονι και ασπρα παπουτσια χωρις κλατσες στις διακοπες τους εδω αλλα τουλαχιστον οτι ειναι αρμανι παιζει ρολο για αυτες!αλλος ηθοπειος κυπριος που βλεπω περιοδικα και ειδα 2-3 φορες απο κοντα,κανει τον γκομενιαρι στις κυπριες και τις κοπελες που παιζουν μαζι επιδει τον βλεπουν οι χαζες στα περιοδικα.εγω γελω με αυτον και λεω που να παρουσιασω αυτον τον μαυριδερο,μουσατο,κακοντυμενο στην ρωσια?θα τον περασουν για τσετσενο η κουρδο ισλαμιστη χαχαχαχα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
".Αυτές όμως που είναι Πολωνία δεν έχουν ιδέα για Ελληνες ευτυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε ζημιά εκεί οπότε η γνώμη είναι γενικά θετική.Υπαγόμαστε στην κατηγορία ξένος Ευρωπαίος μη ανατολικός."
Nα σου πω την αληθεια, δεν εχω δει αρνητικη αντιμετωπιση για την Ελλαδα, η για τους Ελληνες. Αντε μερικα πειραγματα που φυσικα ειναι στα πλαισια του χιουμορ, τα οποια φυσικα αντιμετωπιζω cool και με αυτοσαρκασμο.
Ουτε φυσικα νοιωθουν κανα δεος η εντυπωσιαζονται. Η αισθηση που εχω- ως τωρα- ειναι οτι μας εχουν μια συμπαθεια και νοιωθουν μια καποια οικειοτητα μαζι μας. Δηλαδη ειμαστε ουτε κατι το "κατωτερο" που δε θελουν να συγχρωτιζονται, ουτε το ανωτερο και απροσιτο ωστε να νοιωθουν κομπλεξ. Κυριως λενε για το μερος δλδ παραλιες , βουνα, νησια, τα φαγητα, ρωτανε πολλες φορες για τον τροπο ζωης κλπ. Απο την αλλη δε θελω να γινομαι γραφικος και να πολυαναφερομαι με πομπωδη λογια. Απλα πραγματακια, εξαλλου απο μια χωρα ετυχε και καταγεσαι.
Εχουν παει παρα πολλοι παντως. Αλλα φυσικα οι γκομενες ολες εχουν παει με το γκομενο ( η τον συζυγο ). Το βλεπουν ως ενα μερος που αξιζει να πας, και λογικο φυσικα. Απλα πολλες φορες νοιωθουν καποια εκπληξη και σε ρωτανε τι κανεις εδω , τι σε φερνει στη χωρα κλπ.
Αν υπαρχει ενα ψηγμα αρνητισμου, ειναι για το θεμα "τεμπελιας", αλλα αυτο υπαρχει παντου γενικα στην Ευρωπη. Και εκει αυτοσαρκαζομαι, αλλα αν η κουβεντα παει πιο σοβαρα, αν τους πεις οτι αλλο ο δημοσιος, αλλο ο ιδιωτικος τομεας, το καταλαβαινουν. Και φυσικα τους λεω οτι τα πραγματα οσον αφορα την εργασια ειναι και πολυ πιο χαλαρα στην Πολωνια παρα στην Ελλαδα. Αλλα αρνητικα τα λεω και απο μονος μου , οταν το φερνει η κουβεντα, οπως και αυτοι λενε τα δικα τους .
Μονο μια φορα, που ειχαμε γινει λιαρδα σε μια παρεα με μπυρες, ενας τυπας ( πολυ γαματος τυπος, μαλιστα ειχε κερασει και ολες τις μπυρες! ) μου λεγε οτι η Ελλαδα ηταν συμμαχος των ναζι στο δευτερο παγκοσμιο!! Ενταξει εγω πιο πολυ ειχα την απορια απο που και ως που του ρθε κατι τετοιο! Αλλα και παλι μεσα σε γελια και χαβαλε τα λεγαμε, επειτα απο βαρελια μπυρες, δε καναμε δα καμια ιστορικη αναλυστη
Οι Ισπανοί,Ιταλοί και Τούρκοι είναι πολύ κατώτεροι εμφανισιακά από τους Ελληνες.Ο Ελληνας με την εμφάνιση γαμεί και δέρνει.Το βαλκανικό λουκ είναι πολύ δυνατό στην Πολωνία εκεί όμως που ο Σέρβος ή ο Βούλγαρος δεν έχει τόση εμπιστοσύνη γιατί θεωρείται ανατολικός συνεπώς πρέπει να αποδείξει την αξία του ο Ελλην δεν έχει αυτό το πρόβλημα.Δε μας θεωρούν εξωτικούς έχουμε όμως κάπως πιο ομαλά χαρακτηριστικά από Αραβες,Τούρκους και λοιπούς μαυριδερούς.
Γενικά ο λόγος που καμιά φορά επιλέγουν τρισάθλιους μαυριδερούς και μαύρους είναι το τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητας που κουβαλάνε δεν μπορούν να διαννοηθούν οτι ένας Ελληναράς είναι δυνατόν να τις καταδεχτεί ή να τις δει σαν ίσες.Από αυτή την άποψη κάνουν ζημιά και οι Ελληνίδες με την ξεκωλέ εμφάνιση τους δημιουργούν τεράστια ανασφάλεια ενώ τι να φοβούνται από τα μπάζα με τη μπούρκα της Ανατολής?
Ομως όπως τονίζω ο Βαλκάνιος έχει πάντα τεράστια υπεροχή αρκεί να βγάλει την πούτσα του έξω και να τους σουβλίσει όλους.Κανένας άλλος δεν τολμάει να βγάλει την πούτσα έξω έτσι και το δείτε αυτό στην Ευρώπη είμαστε πάντα εμείς ή οι Βόρειοι γείτονες.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
αυτοκτοναΟι Ισπανοί,Ιταλοί και Τούρκοι είναι πολύ κατώτεροι εμφανισιακά από τους Ελληνες.Ο Ελληνας με την εμφάνιση γαμεί και δέρνει.Το βαλκανικό λουκ είναι πολύ δυνατό στην Πολωνία εκεί όμως που ο Σέρβος ή ο Βούλγαρος δεν έχει τόση εμπιστοσύνη γιατί θεωρείται ανατολικός συνεπώς πρέπει να αποδείξει την αξία του ο Ελλην δεν έχει αυτό το πρόβλημα.Δε μας θεωρούν εξωτικούς έχουμε όμως κάπως πιο ομαλά χαρακτηριστικά από Αραβες,Τούρκους και λοιπούς μαυριδερούς.
Γενικά ο λόγος που καμιά φορά επιλέγουν τρισάθλιους μαυριδερούς και μαύρους είναι το τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητας που κουβαλάνε δεν μπορούν να διαννοηθοπύν οτι ένας Ελληναράς είναι δυνατόν να τις καταδεχτεί ή να τις δει σαν ίσες.Από αυτή την άποψη κάνουν ζημιά και οι Ελληνίδες με την ξεκωλέ εμφάνιση τους δημιουργούν τεράστια ανασφάλεια ενώ τι να φοβούνται από τα μπάζα με τη μπούρκα της Ανατολής?
Ομως όπως τονίζω ο Βαλκάνιος έχει πάντα τεράστια υπεροχή αρκεί να βγάλει την πούτσα του έξω και να τους σουβλίσει όλους.Κανένας άλλος δεν τολμάει να βγάλει την πούτσα έξω έτσι και το δείτε αυτό είμαστε πάντα εμείς ή οι Βόρειοι γείτονες.
Nα σου πω την αληθεια, δεν εχω δει αρνητικη αντιμετωπιση για την Ελλαδα, η για τους Ελληνες. Αντε μερικα πειραγματα που φυσικα ειναι στα πλαισια του χιουμορ, τα οποια φυσικα αντιμετωπιζω cool και με αυτοσαρκασμο.
Ουτε φυσικα νοιωθουν κανα δεος η εντυπωσιαζονται. Η αισθηση που εχω- ως τωρα- ειναι οτι μας εχουν μια συμπαθεια και νοιωθουν μια καποια οικειοτητα μαζι μας. Δηλαδη ειμαστε ουτε κατι το "κατωτερο" που δε θελουν να συγχρωτιζονται, ουτε το ανωτερο και απροσιτο ωστε να νοιωθουν κομπλεξ. Κυριως λενε για το μερος δλδ παραλιες , βουνα, νησια, τα φαγητα, ρωτανε πολλες φορες για τον τροπο ζωης κλπ. Απο την αλλη δε θελω να γινομαι γραφικος και να πολυαναφερομαι με πομπωδη λογια. Απλα πραγματακια, εξαλλου απο μια χωρα ετυχε και καταγεσαι.
Εχουν παει παρα πολλοι παντως. Αλλα φυσικα οι γκομενες ολες εχουν παει με το γκομενο ( η τον συζυγο ). Το βλεπουν ως ενα μερος που αξιζει να πας, και λογικο φυσικα. Απλα πολλες φορες νοιωθουν καποια εκπληξη και σε ρωτανε τι κανεις εδω , τι σε φερνει στη χωρα κλπ.
Αν υπαρχει ενα ψηγμα αρνητισμου, ειναι για το θεμα "τεμπελιας", αλλα αυτο υπαρχει παντου γενικα στην Ευρωπη. Και εκει αυτοσαρκαζομαι, αλλα αν η κουβεντα παει πιο σοβαρα, αν τους πεις οτι αλλο ο δημοσιος, αλλο ο ιδιωτικος τομεας, το καταλαβαινουν. Και φυσικα τους λεω οτι τα πραγματα οσον αφορα την εργασια ειναι και πολυ πιο χαλαρα στην Πολωνια παρα στην Ελλαδα. Αλλα αρνητικα τα λεω και απο μονος μου , οταν το φερνει η κουβεντα, οπως και αυτοι λενε τα δικα τους .
Μονο μια φορα, που ειχαμε γινει λιαρδα σε μια παρεα με μπυρες, ενας τυπας ( πολυ γαματος τυπος, μαλιστα ειχε κερασει και ολες τις μπυρες! ) μου λεγε οτι η Ελλαδα ηταν συμμαχος των ναζι στο δευτερο παγκοσμιο!! Ενταξει εγω πιο πολυ ειχα την απορια απο που και ως που του ρθε κατι τετοιο! Αλλα και παλι μεσα σε γελια και χαβαλε τα λεγαμε, επειτα απο βαρελια μπυρες, δε καναμε δα καμια ιστορικη αναλυστη
Οντως την Ελλάδα τη βλέπουν θετικά και δεν έχουν πάει όλες.Ούτε οι μισές δεν έχουν πάει.Πάρα πολλές να μην πω όλες θέλουν να επισκεφτούν τουλάχιστον μια φορά.Τους Ελληνες τους ξέρουν κυρίως από τη μυθολογία και την ιστορία δεν ξέρουν το σύγχρονο Ελληνα.Σιγά μη μιλήσεις με γκόμενες για πολιτικά.Με τις γκόμενες μιλάς για μόδα,ταξίδια,φαγιά,ποτά γενικά ό,τι περιέχουν τα γυναικεία περιοδικά.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Οι Ισπανοί,Ιταλοί και Τούρκοι είναι πολύ κατώτεροι εμφανισιακά από τους Ελληνες.Ο Ελληνας με την εμφάνιση γαμεί και δέρνει.Το βαλκανικό λουκ είναι πολύ δυνατό στην Πολωνία εκεί όμως που ο Σέρβος ή ο Βούλγαρος δεν έχει τόση εμπιστοσύνη γιατί θεωρείται ανατολικός συνεπώς πρέπει να αποδείξει την αξία του ο Ελλην δεν έχει αυτό το πρόβλημα.Δε μας θεωρούν εξωτικούς έχουμε όμως κάπως πιο ομαλά χαρακτηριστικά από Αραβες,Τούρκους και λοιπούς μαυριδερούς.
Γενικά ο λόγος που καμιά φορά επιλέγουν τρισάθλιους μαυριδερούς και μαύρους είναι το τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητας που κουβαλάνε δεν μπορούν να διαννοηθούν οτι ένας Ελληναράς είναι δυνατόν να τις καταδεχτεί ή να τις δει σαν ίσες.Από αυτή την άποψη κάνουν ζημιά και οι Ελληνίδες με την ξεκωλέ εμφάνιση τους δημιουργούν τεράστια ανασφάλεια ενώ τι να φοβούνται από τα μπάζα με τη μπούρκα της Ανατολής?
Ομως όπως τονίζω ο Βαλκάνιος έχει πάντα τεράστια υπεροχή αρκεί να βγάλει την πούτσα του έξω και να τους σουβλίσει όλους.Κανένας άλλος δεν τολμάει να βγάλει την πούτσα έξω έτσι και το δείτε αυτό στην Ευρώπη είμαστε πάντα εμείς ή οι Βόρειοι γείτονες.
Συνημμένα
Στις Πολωνέζες αρέσουν γενικά οι κάπως μελαμψοί γυμνασμένοι με μεσογειακά χαρακτηριστικά.Στον Ελληνα δεν είναι τόσο έντονα τα μεσογειακά χαρακτηριστικά όσο στον Ισπανό ή στον Ιταλό διότι έχουν σπάσει λόγω σλαβικής πρόσμιξης.Αυτό δημιουργεί ένα πρόσωπο που γενικά είναι αποδεκτό στην Πολωνία χωρίς να θεωρείται εξωτικό,ιδιαίτερα ωραίο ή ασυνήθιστο.Οι Τούρκοι είναι κάπως πιο λεπτοί,μαυριδεροί και συχνά έχουν τις σημιτικές κοφτές ασιατικές μύτες οπότε ξεχωρίζουν αρκετά.Οι Αραβες κάνουν μπαμ.Γενικά οι Πολωνέζες θέλουν το διαφορετικό αν όμως χτυπήσεις στα ίσα Τούρκους,Αραβες,Ισπανούς,Ιταλούς δεν έχεις πρόβλημα γιατί οι πιο πολλοί είναι ψάρακλες δεν είναι τόσο μάγκες όσο οι Βαλκάνιοι.Μπορεί να έχεις πρόβλημα με κάτι μαλάκες Αράπηδες όμως.
Αντίθετα στις Ουκρανέζες οι μαυριδεροί κτλ δεν αρέσουν καθόλου.Προτιμούν άσπρους γιατί τους συνδυάζουν με υψηλότερο εισόδημα.
Αντίθετα στις Ουκρανέζες οι μαυριδεροί κτλ δεν αρέσουν καθόλου.Προτιμούν άσπρους γιατί τους συνδυάζουν με υψηλότερο εισόδημα.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Πολύ ψάχνουμε τι είμαστε εμείς χωρίς να βλέπουμε τι είναι αυτοί...".Αυτές όμως που είναι Πολωνία δεν έχουν ιδέα για Ελληνες ευτυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε ζημιά εκεί οπότε η γνώμη είναι γενικά θετική.Υπαγόμαστε στην κατηγορία ξένος Ευρωπαίος μη ανατολικός."
Φέτος στη Ρόδο του φτηνοτουρισμού, επιπέδου επιδοματιών και χαμηλοσυνταξιούχων όλης της Ευρώπης και γενικώς του πάτου και της φτώχιας έχει πολύ αυξημένο αριθμό Πολωνών τουριστών! Είναι εμφανές σε όλο το νησί!
Και από τους Πολωνούς βγαίνουν κάποια συμπεράσματα πλέον και σας τα γράφω ξεκινόντας από τα θετικά--->
-Είναι ευγενικοί
-Τους ψιλοενδιαφέρει η ιστορία και αγοράζουν ξεναγήσεις
-Είναι Τουρίστες της ημέρας, το βράδι εξαφανίζονται
-Σχεδόν όλοι είναι all inclusive και σχεδόν ποτέ δεν ξέρουν την απόλαυση της Ελληνικής ταβέρνας με αγνά ελληνικά φαγητά΄(οι Ρώσοι all inclusive τρώνε και έξω)
-Κυκλοφοράν με μπύρες στα χέρια (οι άντρες) το μεσημέρι και είναι ασύμβατα ντυμένοι με τις γυναίκες τους που είναι πιο κομψές
-Κλέβουν πολύ ότι μπορούν από μαγαζιά και ξενοδοχεία
-Έχουν σχετικά τυποποιημένη συμπεριφορά δηλαδή συμπεριφέρονται όλοι λιγο πολύ το ίδιο!
Πολύ ψάχνουμε τι είμαστε εμείς χωρίς να βλέπουμε τι είναι αυτοί...
Φέτος στη Ρόδο του φτηνοτουρισμού, επιπέδου επιδοματιών και χαμηλοσυνταξιούχων όλης της Ευρώπης και γενικώς του πάτου και της φτώχιας έχει πολύ αυξημένο αριθμό Πολωνών τουριστών! Είναι εμφανές σε όλο το νησί!
Και από τους Πολωνούς βγαίνουν κάποια συμπεράσματα πλέον και σας τα γράφω ξεκινόντας από τα θετικά--->
-Είναι ευγενικοί
-Τους ψιλοενδιαφέρει η ιστορία και αγοράζουν ξεναγήσεις
-Είναι Τουρίστες της ημέρας, το βράδι εξαφανίζονται
-Σχεδόν όλοι είναι all inclusive και σχεδόν ποτέ δεν ξέρουν την απόλαυση της Ελληνικής ταβέρνας με αγνά ελληνικά φαγητά΄(οι Ρώσοι all inclusive τρώνε και έξω)
-Κυκλοφοράν με μπύρες στα χέρια (οι άντρες) το μεσημέρι και είναι ασύμβατα ντυμένοι με τις γυναίκες τους που είναι πιο κομψές
-Κλέβουν πολύ ότι μπορούν από μαγαζιά και ξενοδοχεία
-Έχουν σχετικά τυποποιημένη συμπεριφορά δηλαδή συμπεριφέρονται όλοι λιγο πολύ το ίδιο!
Εσύ πώς ξεχωρίζεις τους Πολωνούς από τους Ρώσους στο νησί και πώς τις Πολωνέζες από τις Ρωσίδες?Ποια είναι τα κριτήρια?Ποιες θεωρούνται γενικώς πιο εύκολες?
Stories
Νέο!DanaeEscortmagicgirls: Διαθεσιμη απόψε