Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Μιλαμε για πορνογυμναστη ....μιλαμε για ροδο ...και κολοραντο κλαμπ...τον ειδα μαζι με γκλοκ πως καμακωνει χορευοντας!ετσι ειναι ακριβως!
για μενα ομως που δεν ειμαι παιδακι ,39 ειμαι)και εχω αλλα γουστα... το να φορτωνεις σε 10 λεπτα μια πιωμενη τουριστρια χορευοντας ολο το βραδυ σα τον τραβολτα σε κλαμπ και να την σερνεις τουαλετα για γαμησι μεσα στην βρωμα δεν ειναι κατορθωμα!
Προτιμω πιο δυσκολες γκομενες να παιξει λιγο με λαβ στορυ κ καποιο επιπεδο...αν ειναι ετσι υπαρχουν κ τα μπουρδελα!οι εποχες του λαγανα και του καβου στην κερκυρα για μενα εχουν περασει εδω κ αρκετα χρονια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μιλαμε για πορνογυμναστη ....μιλαμε για ροδο ...και κολοραντο κλαμπ...τον ειδα μαζι με γκλοκ πως καμακωνει χορευοντας!ετσι ειναι ακριβως!
για μενα ομως που δεν ειμαι παιδακι ,39 ειμαι)και εχω αλλα γουστα... το να φορτωνεις σε 10 λεπτα μια πιωμενη τουριστρια χορευοντας ολο το βραδυ σα τον τραβολτα σε κλαμπ και να την σερνεις τουαλετα για γαμησι μεσα στην βρωμα δεν ειναι κατορθωμα!
Προτιμω πιο δυσκολες γκομενες να παιξει λιγο με λαβ στορυ κ καποιο επιπεδο...αν ειναι ετσι υπαρχουν κ τα μπουρδελα!οι εποχες του λαγανα και του καβου στην κερκυρα για μενα εχουν περασει εδω κ αρκετα χρονια

Eσυ ρε τυπες τα πες ακριβως σταρατα και νετα σκετα οπως ειναι στη χωρα αυτη, χωρις περιστροφες και φανφαρρες!
Αλλο αν τα πηρα μαζι σου , επειδη, ενω λεγαμε ακριβως τα ιδια, μας ειχε προσαψει οτι πουλουσαμε φυκια για μεταξωτες κορδελες!
Και ναι εχεις δικιο. Αν καποιος ειναι 18-20, οκ. Αλλα αν ειναι 30 -35 χρονων, σοβαρος αντρας, υποτιμα τον εαυτο του να χοροπηδαει σα το κατσικι μ αυτα τα ζαβα, μαζι με ολο το συρφετο τον καθυστερημενων ισπανο-ιταλων και δε ξερω γω τι (τους βλεπω, ολος ο κατιμας και η καγκουρια απο αυτες τις χωρες εδω ερχεται να το παιξουν γαμπροι )

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το γαμήσι μετά το 10λεπτο στην τουαλέτα είχε γίνει πολύ της μόδας το 2009 το λάνσαρε ο Oslo PUA αν θυμάμαι καλά μετά το sex talk.Δηλαδή υποτίθεται μιλούσες στη γκόμενα απευθείας για σεξ και τι γουστάρει και την τράβαγες στην τουαλέτα.Πήγα να το εφαρμόσω με μια Λετονή σε ένα καφέ στην Πλάκα αλλά δεχόταν μόνο φραπέ  εκεί που πλένουν τα χέρια με τίποτα δεν έμπαινε μαζί στην τουαλέτα.Είχα άγχος τι θα γίνει έτσι και κάποιος ανοίξει την πόρτα και μας δει όλο το μαγαζί αλλά είναι τρελλές οι γυναίκες.
Πολωνία έχει Unisex τουαλέτες σε μερικά κλαμπ όπως το Melanz στο Βρότσλαβ και το Shakers στο Κράκωβ οπότε είναι ο παράδεισος του καμάκια.
Θυμάμαι το 2000 στη Ρόδο σε ένα κλαμπ που λεγόταν Down Under με είχε ρωτήσει μια Αγγλίδα μετά το χαμούρεμα.
-Do you want sex?
-Good idea.
Και μετά μου λέει:
If you want sex we have to go upstairs(στην τουαλέτα).
Πάντα οι άτιμες με το που έμπαιναν στο κλάμπ στάνταραν που είναι οι τουαλέτες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραία και εσύ kman φωτογραφίζεις τον μέσο Έλληνα...Που μιλάει άπταιστα Πολωνικά!!!! Πως θα κάνει κονέ ο άλλος στην επαρχία που συνεχώς γράφεις και προτείνεις στον κόσμο να πάει χωρίς Πολωνικά? Το 90% που γνώρισες δεν μίλαγαν Αγγλικά.

Εγώ λέω ότι ο καθένας γράφει απο την δική του οπτική γωνία και δεν παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι στην σωστή βάση..Τι μπορέι να πετύχει ο μέσος Έλληνας εδώ χωρίς να έχει εμφάνιση Ρουβά και χωρίς να μιλαέι Πολωνικά σε 5 μέρες...Αυτό είναι το ερώτημα..Αυτή είναι η σωστή βάση..

Για μένα θα πετύχει να κολοτριφτει στα clubs, να κάνει παιχνίδι, να τσιμπίσει και κανά Facebook και μέχρι εκέι..Να κάνει χαβαλέ δηλαδή αλλα δύσκολα θα γαμήσει...αυτή είναι η πραγματικότητα για το 90% που διαβάζει εδώ..

Ο μέσος Ελληνας δύσκολα.Αλλά ο υποψιασμένος στο ανατολικό μπλοκ έχει αρκετές πιθανότητες.Φυσικά δεν είναι Ουκρανία.Αλλά οι Σλάβες είναι παλαβές γενικώς όλα είναι δυνατά.Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει.
Μπορεί να πας σε ένα κωλοχώρι στου διαόλου τη μάνα και να βρεθείς με μουνάρα από το τίποτα.
Ετσι κι αλλιώς ο Ελληνας που έχει λεφτά να ταξιδέψει ποτέ δε θα έρθει Πολωνία.Πάντα Ουκρανία θα πάει γιατί συμφέρει περισσότερο.Πολωνία είναι για υποψιασμένους και βασικά κάτω των 35 ετών.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Clock μια ερώτηση ρε φίλε γιατί πιστέυω πως δεν βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά...Το παλικάρι αυτό κατάφερε να γαμήσει σε ένα καλοκαίρι 15 γκόμενες (και Ελληνίδα μέσα) σε ένα τέταρτο στην τουαλέτα..Μιλάμε για Ελλάδα..Προφανως έχει πολύ ανώτερη εμφάνιση απο τον μέσο Έλληνα..

Μπαίνεις και μας λές πως το παλικάρι αυτό ήρθε Βαρσοβία και γάμησε..Άρα Βαρσοβία είναι έυκολα!! Συγνώμη έχει αυτός ο συνειρμός αντικειμενικότητα?..Ένας που έχει την εμφάνιση και την ικανότητα να πάρει 15 σε ένα καλοκαίρι κατεθείαν στην Ελλάδα προφανώς δεν θα γαμήσει όπου και να πάει? Όχι πολωνία αλλά παντού..

Είναι αυτό πραγματικό παράδειγμα για το μέσο παλικάρι που θα έρθει εδώ,που δεν καταφέρνει καν να γαμήσει μία γκόμενα όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα?
Είναι ευλογη η ερώτησή σου! Και έχεις δίκιο σε αυτό που λες με τη διαφορά πως δεν γαμάει κάποιος οπουδήποτε όσο ωραίος και πλούσιος και να είναι! Η Ρόδος είναι ένα μέρος με άπειρες επιλογές που ανανεώνονται κάθε εβδομάδα! Και ο πορνογυμναστής που εμφανισιακά είναι ανώτερος από τον μέσο καλοβαλμένο Έλληνα πάει Πολωνία για να γαμήσει! Αυτό δεν λέει πολλά?Ούτε Αγγλία ούτε Γερμανία ούτε οπουδήπωτε αλλού! Μόνο στο παραδεισο του μουνιού :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλε Χάρη μια από τις Εβραίες που πήρε έμενε μόνη της σε έπαυλη και του πλ΄΄ηρωνε τα εισητήρια να πάει και θα τον είχε Αρχηγο!!! Αλλά έγινε μια στραβή στο Facebook και χάλασε η φάση και ούτε τον ένοιαξε...
Εσύ δεν τα βλέπεις ούτε στα ονειρά σου! Ούτε κι εγώ για να μην παρεξηγηθούμε...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
Ο μέσος Ελληνας δύσκολα.Αλλά ο υποψιασμένος στο ανατολικό μπλοκ έχει αρκετές πιθανότητες.Φυσικά δεν είναι Ουκρανία.Αλλά οι Σλάβες είναι παλαβές γενικώς όλα είναι δυνατά.Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει.
Μπορεί να πας σε ένα κωλοχώρι στου διαόλου τη μάνα και να βρεθείς με μουνάρα από το τίποτα.
Ετσι κι αλλιώς ο Ελληνας που έχει λεφτά να ταξιδέψει ποτέ δε θα έρθει Πολωνία.Πάντα Ουκρανία θα πάει γιατί συμφέρει περισσότερο.Πολωνία είναι για υποψιασμένους και βασικά κάτω των 35 ετών.

Είδα λίγο το video με τον Roosh στην Ουκρανία,οι γκόμενες απ'ότι φαίνεται είναι υποψιασμένες για τους σεξοτουρίστες στην Ουκρανία ... και δεν είναι οι αφελείς πίσω από τον κόσμο μουνάρες που πολλοί παρουσιάζεται ότι είναι ...

Βλέπω επίσης ότι οι αντίστοιχοι χρυσαυγίτες εκεί την έχουν στημένοι στους σεξοτουρίστες και πρέπει να κάνουν επιθέσεις,να τα τραβάνε βίντεο και να τους ξευτιλίζουν μετά...

Απ'ότι καταλαβαίνω ότι δεν γουστάρουν ξένους ...

Η χρυσή εποχή που ήταν φτωχές και αφελείς έχει περάσει προ-πολλού ... Πιστεύω ότι ξέρουν την αξία τους σαν γκόμενες και που στεκονται παγκόσμια ...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο Κμαν ρώτησε για τις πιο εύκολες κι εγώ μιλώντας για Τουαλέτα προσπάθησα να δώσω απάντηση σε αυτή και μόνο την ερώτηση! Ο δικός μου δεν πάει ποτέ σε Ρωσίδα ή Ουκρανέζα ή Λευκορωσίδα διότι πιστευει πως θα χάσει τη βραδιά του και ποτέ δεν θα κάτσουν στη Τουαλέτα! Λέει πως τις νοιάζουν μόνο οι λεφτάδες και πως είναι ξινές! Γνώμη του είναι και ο καθένας πιστευεί ότι θέλει!  
Ενδιαφέρον έχει με τις Πολωνέζες που αν ασχοληθούμε εδώ ίσως μας ζαλίσουν χωρίς να τον φάνε, ενώ στη χώρα τους τον τρώνε έυκολα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Κμαν ρώτησε για τις πιο εύκολες κι εγώ μιλώντας για Τουαλέτα προσπάθησα να δώσω απάντηση σε αυτή και μόνο την ερώτηση! Ο δικός μου δεν πάει ποτέ σε Ρωσίδα ή Ουκρανέζα ή Λευκορωσίδα διότι πιστευει πως θα χάσει τη βραδιά του και ποτέ δεν θα κάτσουν στη Τουαλέτα! Λέει πως τις νοιάζουν μόνο οι λεφτάδες και πως είναι ξινές! Γνώμη του είναι και ο καθένας πιστευεί ότι θέλει!  
Ενδιαφέρον έχει με τις Πολωνέζες που αν ασχοληθούμε εδώ ίσως μας ζαλίσουν χωρίς να τον φάνε, ενώ στη χώρα τους τον τρώνε έυκολα!

Εσύ λες ακριβώς τα αντίθετα από τον Dr. Love.Ο dr. Love ισχυρίζεται οτι στις διακοπές οι Πολωνέζες τον τρώνε πολύ πιο άνετα από ό,τι στην Πολωνία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το γαμήσι μετά το 10λεπτο στην τουαλέτα είχε γίνει πολύ της μόδας το 2009 το λάνσαρε ο Oslo PUA αν θυμάμαι καλά μετά το sex talk.Δηλαδή υποτίθεται μιλούσες στη γκόμενα απευθείας για σεξ και τι γουστάρει και την τράβαγες στην τουαλέτα.Πήγα να το εφαρμόσω με μια Λετονή σε ένα καφέ στην Πλάκα αλλά δεχόταν μόνο φραπέ  εκεί που πλένουν τα χέρια με τίποτα δεν έμπαινε μαζί στην τουαλέτα.Είχα άγχος τι θα γίνει έτσι και κάποιος ανοίξει την πόρτα και μας δει όλο το μαγαζί αλλά είναι τρελλές οι γυναίκες.
Πολωνία έχει Unisex τουαλέτες σε μερικά κλαμπ όπως το Melanz στο Βρότσλαβ και το Shakers στο Κράκωβ οπότε είναι ο παράδεισος του καμάκια.
Θυμάμαι το 2000 στη Ρόδο σε ένα κλαμπ που λεγόταν Down Under με είχε ρωτήσει μια Αγγλίδα μετά το χαμούρεμα.
-Do you want sex?
-Good idea.
Και μετά μου λέει:
If you want sex we have to go upstairs(στην τουαλέτα).
Πάντα οι άτιμες με το που έμπαιναν στο κλάμπ στάνταραν που είναι οι τουαλέτες.

E και εγω στην τουαλετα στην εταιρεια που δουλευω πολλες εχω γαμησει. Μαλιστα στην αντρικη γαμαω πιο βιαια και αγρια, καμια φορα και εξω  εκει που κατουραν ορθια για να μας παιρνουν ματι οι αλλοι πυρφοροι και να τον παιζουν. Αν τυχει και παμε στη γυνακεια πιο ρομαντικα και αισθησιακα. Μιας της εσκισα το ταγερ και μετα επρεπε να βρει μια δικαιολογια να το καλυψει, ειπε οτι κατι κουβαλουσε και κατα λαθος μπλεχτηκε και το σκισε. Και μιας αλλης της τα χα ριξει και κυκλοφορουσε με τα φλοκια επανω της μεσα στους διαδρομους της εταιρειας :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εσύ λες ακριβώς τα αντίθετα από τον Dr. Love.Ο dr. Love ισχυρίζεται οτι στις διακοπές οι Πολωνέζες τον τρώνε πολύ πιο άνετα από ό,τι στην Πολωνία.

Το ιδιο ευκολα τον τρωνε ειτε ειναι σε διακοπες ειτε ειναι στην χωρα τους. Δεν εχει σημασια. Ειναι παντα καβλομενες και αν δε γαμηθουν 4-5 φορες τη μερα, ο εγκεφαλος τους εκκρινει μια ουσια και απορρυθμιζεται ο προσανατολισμος τους. Επισης χανουν την αισθηση της γευσης και της αφης.
Οταν εχουν παει μια φορα με Ελληνα, μετα παθαινουν στερητικο συνδρομο με Ελληνα και καμια φορα βγαζουν αφρους απο το στομα αν εχουν να πανε καιρο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οι εβραιες ειναι ευκολοσχετηστες εκτος της χωρας τους,βεβαια μην ξεχναμε ειναι χιλιαδες μιξεις εκει,εχει μαυριδερες αραβικης καταγογης,αιθιοπες,ρωσοεβραιες.πρωσωπικα προτιμω της λευκες που εχουν τα εβραικα χαρακτηριστικα και ειναι οριτζιναλ εβραιεςιδικα σγουρα μαλλια και φακιδες μου αρεσουν ετσι.ο φιλος του ρολογα μαλλον μελαχρινη αραβικης καταγωγησ θα βρηκε,αυτες ειναι πουτανες ολες και παλιομαλακισμενες καμια σχεση με τις οριτζιναλ λευκες κοπελες.οδυσσο περσι το καλοκαιρι πηδηξα παλαιστινια,κατασπρη ηταν με μαυρα σγουρα μαλλια,την γνωρισα μολλ.ειχε αστερι του δαυιδ κολιε,αλλα ειπε δεν ειναι εβραια,ζουσε ισραηλ.μετα απο 2 μερες αρχισε να ζητα χρηματα και την εκλασα,εξοδα εκανα μονο στο μπαρ που την κερασα μια νυχτα και φαγητο.φιλος μου και μενα γυμναστης κυπριος που σπουδαζε μοσχα το 2000 που γνωριστηκαμε και αυτος ειχε περαση.δουλευε πορτα σε κλαμπ και μετα 10 χρονια εκανε στριπτιζ στο κρασναγια σιαπασκα στην πουσκινσκαγια μοσχα.του πληρωναν κοπελες διακοπες μαζι κυπρο αλλα νεαρες ματσωμενες.τωρα παντρευτηκε ζει μοσχα κανει διαφορες δουλειες νομιζω με σιδηρο ασχολειται εξαγωγες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μήνα με τον μήνα αλλάζει τρελά εδώ..Ακριβώς το περσινό καλοκαίρι θυμάμαι mazowiecke κάπως λίγο κράταγε ακόμα..Πλέον 90% καβλία σχεδόν όλα ξένα...Οι αλλαγες γίνονται με ρυθμό πολύ χειρότερο απο αυτά που γράφει ο rooshv..Δεν είναι δικά μου λόγια μόνο, τα παλικάρια που ζούνε εδώ μου τα λένε και βρίζουν..

Ο μύθος clock θα καταρεύσει οριστικά Νοέμβριο που θα έρθετε εδώ..Όταν θα δεις τον πορνογυμναστή να μην βγάζει τίποτα και να αρχίζει τα μπινελίκια..Εδώ θα είμαστε και θα τα γράψεις...Θυμήσου αυτό το post..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μήνα με τον μήνα αλλάζει τρελά εδώ..Ακριβώς το περσινό καλοκαίρι θυμάμαι mazowiecke κάπως λίγο κράταγε ακόμα..Πλέον 90% καβλία σχεδόν όλα ξένα...Οι αλλαγες γίνονται με ρυθμό πολύ χειρότερο απο αυτά που γράφει ο rooshv..Δεν είναι δικά μου λόγια μόνο, τα παλικάρια που ζούνε εδώ μου τα λένε και βρίζουν..

Ο μύθος clock θα καταρεύσει οριστικά Νοέμβριο που θα έρθετε εδώ..Όταν θα δεις τον πορνογυμναστή να μην βγάζει τίποτα και να αρχίζει τα μπινελίκια..Εδώ θα είμαστε και θα τα γράψεις...Θυμήσου αυτό το post..
Εγώ φέτος θα πάω Λιθουανία! Αυτό το καλοκαίρι έχω μαζέψει πολλά νεύρα από τους Πολωνούς τουρίστες στη δουλειά μου και είμαι στα όρια να μην τους δίνω σημασία...Να μην θέλω να τους εξυπηρετήσω με απώτερο σκοπό να μην έρθουν ξανά... Δεν έχει η Ρόδος ανάγκη τους κομπλεξικούς...Ας την έχουν αυτοί ανάγκη και να σέβονται το μέρος που έρχονται..
Έχω πάει 5-6 φορές Πολωνία και δεν με ελκύει πια η χωρα εκτός αν κάτσει φάση παρέας...
 Και "πορνοεκδρομή" ετοιμάζω στη Τσεχία που θα προσπαθήσω να κάνω τρίο με μια παλιά μου Τσέχα και μια καινούργια αυτού του καλοκαιριού...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ πάντως έχω φτάσει στα όρια της τσαντίλας εδώ με αυτά που ζώ..Πραγματικά δεν ασχολούμε καν με Πολωνέζες και ας είμαι ακόμα εδώ..η μαλακία που τις δέρνει στα clubs έχει ξεπεράσει κάθε όριο..

Ήμουν Mazowiecka street μετά απο καιρό σε μαγαζί που είχε ladies night..Μέσα 50% γυναίκες (σπάνιο γεγονός) γιατί τους δίνανε 3 ποτά δωρεάν Τετάρτη (κανούριο σκηνικό να μαζέψουν κόσμο στο μαγαζί). Όταν ήπιανε τα ποτά ξεχύθηκαν στην πίστα και συναίβεναν πραγματικά γελοία σκηνικά...Κορόιδευαν όλους τους άντρες κυριολεκτικά...Χόρευαν με τον έναν μόλις γύρναγε πλάτη κάνανε μορφασμούς (κορόιδεμα) και καλά πως τους κλοτσούσαν και πηγαίναν στον άλλο..Μετά στον άλλον και στον άλλον και ούτε το κάθεξης.. Στο τέλος τους παράταγαν όλους και πήγαιναν με τις φίλες στην μπάρα..Όποιος πλησίαζε στην μπάρα του λέγανε NIE (όχι) απο μακρυά..Μετά ξανά τα ίδια..Παλεύαν Πολωνοί,Ισπανοί,Μάυροι κ.λ.π όλοι δεν έβγαινε τίποτα..Πολύ απογοήτευση πηγαίνανε μπάρα τα παλικάρια και πίνανε σφηνάκια..

Μάγκες απο το 2008 έρχομαι εδώ..Δεν υπήρχαν αυτά που βλέπω εδώ ακόμα και 3 χρόνια πρίν..Οι γκόμενες απο την πολύ πεφτική που δέχονται έχουν αρχίσει την νύχτα να γίνονται χειρότερες απο ελληνίδες..Και είναι λογικό..Αν έχεις 200 αυνάνια να σε παρακαλάνε δεν είναι λογικό να βγαίνεις με τις φίλες και απλά να τους κοροιδεύεις γιατί βρίσκεις γκόμενο όποτε το θέλεις? Το κάψανε το μέρος τελείως..Η ανάπτυξη,οι ξένοι και το κωλο-internet..

Πάλεψα να μιλήσω με 5, οι 3 no English, οι άλλες δύο απλά ζώα!! Λές και μίλαγες σε 10χρονο..Καμιά δυνατότητα να της ψήσεις..

Αραγμένος στην μπάρα αργά και ψιλο-ξενερωμένος απο αυτά που έβλεπα..Έπιασα κουβέντα με μία δίπλα που φαινόταν normal..Πολύ normal συζήτηση, προχώραγε καλά, κάτι δεν πήγαινε καλά...Απο που είσαι την ρωτάω?Πάλι Γαλλίδα που είχε έρθει διακοπές!!!!!..Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! ΓΑΜΗ... ΜΕ..Να είμαι <<ανατολική Ευρώπη>> και να μπορώ να κάνω κονέ μόνο με Δυτικές..Απλά έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά που σας λέω αν μου τα έλεγε κάποιος 2 χρόνια πριν θα έβαζα τα γέλια και θα έλεγα πως γράφει απλά μπαρούφες..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ πάντως έχω φτάσει στα όρια της τσαντίλας εδώ με αυτά που ζώ..Πραγματικά δεν ασχολούμε καν με Πολωνέζες και ας είμαι ακόμα εδώ..η μαλακία που τις δέρνει στα clubs έχει ξεπεράσει κάθε όριο..

Ήμουν Mazowiecka street μετά απο καιρό σε μαγαζί που είχε ladies night..Μέσα 50% γυναίκες (σπάνιο γεγονός) γιατί τους δίνανε 3 ποτά δωρεάν Τετάρτη (κανούριο σκηνικό να μαζέψουν κόσμο στο μαγαζί). Όταν ήπιανε τα ποτά ξεχύθηκαν στην πίστα και συναίβεναν πραγματικά γελοία σκηνικά...Κορόιδευαν όλους τους άντρες κυριολεκτικά...Χόρευαν με τον έναν μόλις γύρναγε πλάτη κάνανε μορφασμούς (κορόιδεμα) και καλά πως τους κλοτσούσαν και πηγαίναν στον άλλο..Μετά στον άλλον και στον άλλον και ούτε το κάθεξης.. Στο τέλος τους παράταγαν όλους και πήγαιναν με τις φίλες στην μπάρα..Όποιος πλησίαζε στην μπάρα του λέγανε NIE (όχι) απο μακρυά..Μετά ξανά τα ίδια..Παλεύαν Πολωνοί,Ισπανοί,Μάυροι κ.λ.π όλοι δεν έβγαινε τίποτα..Πολύ απογοήτευση πηγαίνανε μπάρα τα παλικάρια και πίνανε σφηνάκια..

Μάγκες απο το 2008 έρχομαι εδώ..Δεν υπήρχαν αυτά που βλέπω εδώ ακόμα και 3 χρόνια πρίν..Οι γκόμενες απο την πολύ πεφτική που δέχονται έχουν αρχίσει την νύχτα να γίνονται χειρότερες απο ελληνίδες..Και είναι λογικό..Αν έχεις 200 αυνάνια να σε παρακαλάνε δεν είναι λογικό να βγαίνεις με τις φίλες και απλά να τους κοροιδεύεις γιατί βρίσκεις γκόμενο όποτε το θέλεις? Το κάψανε το μέρος τελείως..Η ανάπτυξη,οι ξένοι και το κωλο-internet..

Πάλεψα να μιλήσω με 5, οι 3 no English, οι άλλες δύο απλά ζώα!! Λές και μίλαγες σε 10χρονο..Καμιά δυνατότητα να της ψήσεις..

Αραγμένος στην μπάρα αργά και ψιλο-ξενερωμένος απο αυτά που έβλεπα..Έπιασα κουβέντα με μία δίπλα που φαινόταν normal..Πολύ normal συζήτηση, προχώραγε καλά, κάτι δεν πήγαινε καλά...Απο που είσαι την ρωτάω?Πάλι Γαλλίδα που είχε έρθει διακοπές!!!!!..Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! ΓΑΜΗ... ΜΕ..Να είμαι <<ανατολική Ευρώπη>> και να μπορώ να κάνω κονέ μόνο με Δυτικές..Απλά έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά που σας λέω αν μου τα έλεγε κάποιος 2 χρόνια πριν θα έβαζα τα γέλια και θα έλεγα πως γράφει απλά μπαρούφες..
ενα τιπ καθοσον οι πιο πολλοι δεν εχετε εμπειρια  ανατολικου καμακιου
το καμακι παιζει την μερα ,,σουπερ μαρκετ στασεις καφετεριες κλπ
ο λογος απλος ,η γυναικα το βραδυ με το καταλληλο ντεκορ απογειωνεται κι αποθεωνετε,την ψωνιζει που λεμε με την παρτη της
βαλε 2-3 παρεα παει στο τετραγωνο η φαση,,οποτε το εμπειρο καμακι χτυπαει μερα κ αν θελει κλεινει ραντεβου για βραδυ μαζι της,,ΧΩΡΙς ΦΙΛΕς παντα..αλλιως πατε για προβατο στην σφαγη.. ;)
εξαιρρεση η ουκρανια ,εκτος κιεβου ,που το βραδυ αν μιλας ρωσσικα κερνας κι εισαι καπως ωραιος γαμας χωρις προβλημα το ιδιο βραδυ :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ενα τιπ καθοσον οι πιο πολλοι δεν εχετε εμπειρια  ανατολικου καμακιου
το καμακι παιζει την μερα ,,σουπερ μαρκετ στασεις καφετεριες κλπ
ο λογος απλος ,η γυναικα το βραδυ με το καταλληλο ντεκορ απογειωνεται κι αποθεωνετε,την ψωνιζει που λεμε με την παρτη της
βαλε 2-3 παρεα παει στο τετραγωνο η φαση,,οποτε το εμπειρο καμακι χτυπαει μερα κ αν θελει κλεινει ραντεβου για βραδυ μαζι της,,ΧΩΡΙς ΦΙΛΕς παντα..αλλιως πατε για προβατο στην σφαγη.. ;)
εξαιρρεση η ουκρανια ,εκτος κιεβου ,που το βραδυ αν μιλας ρωσσικα κερνας κι εισαι καπως ωραιος γαμας χωρις προβλημα το ιδιο βραδυ :rockon:

Οχι ρε το καμακι παιζεται στα λεωφορεια που βαζεις δαχτυλα. Ε μπορει και σε κανα σουμπερμαρκετ να βαλεις κανα δαχτυλο η να σου παρει κανα τσιμπουκλοβερ η ταμιας κατω απο τον παγκο.
Τι καμακι ρε τυπε να κανεις στην Πολωνια εχεις ερθει? Αστο. Τι να κανεις μ αυτα τα ανεραστα, ανοιωθα ξυλαγγουρα. Ο love γραφει πως ειναι τη νυχτα, τη μερα τις εχεις δει πως ειναι? Τρισχειροτερες, κατι ξερα κουτσουρα, αψυχα, στεκονται εκει σα τα ρομποτ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οχι ρε το καμακι παιζεται στα λεωφορεια που βαζεις δαχτυλα. Ε μπορει και σε κανα σουμπερμαρκετ να βαλεις κανα δαχτυλο η να σου παρει κανα τσιμπουκλοβερ η ταμιας κατω απο τον παγκο.
Τι καμακι ρε τυπε να κανεις στην Πολωνια εχεις ερθει? Αστο. Τι να κανεις μ αυτα τα ανεραστα, ανοιωθα ξυλαγγουρα. Ο love γραφει πως ειναι τη νυχτα, τη μερα τις εχεις δει πως ειναι? Τρισχειροτερες, κατι ξερα κουτσουρα, αψυχα, στεκονται εκει σα τα ρομποτ.
εγω δινω ενα tip  που ισχυει σε ολη την ανατ ευρωπη
αναφερομαι στο οτι ειναι 2-3 φορες πιο ευκολο να γνωριστεις με καποια την μερα με απλο ντυσιμο κι οχι το βραδυ που το παιζει σουπερσταρ με τα τακουνια μινι κλπ
δεν ειπα θα γαμησεις η θα βαλεις δακτυλο,,το πρωτο γαμησι εννοειτε μετα απο κανα ποτο βραδυ,,αλλα η γνωριμια κ το πρωτο τατσ πιο νωρις ,,
οποιος θελει το ακολουθει ..δεν θα χασει,, :zfuck:
πολωνια πιο παλια κρακοβια ειχα ερθει,,σε 2 μερες εφυγα κ πηγα πισω στο λβοβ,,, :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω δινω ενα tip  που ισχυει σε ολη την ανατ ευρωπη
αναφερομαι στο οτι ειναι 2-3 φορες πιο ευκολο να γνωριστεις με καποια την μερα με απλο ντυσιμο κι οχι το βραδυ που το παιζει σουπερσταρ με τα τακουνια μινι κλπ
δεν ειπα θα γαμησεις η θα βαλεις δακτυλο,,το πρωτο γαμησι εννοειτε μετα απο κανα ποτο βραδυ,,αλλα η γνωριμια κ το πρωτο τατσ πιο νωρις ,,
οποιος θελει το ακολουθει ..δεν θα χασει,, :zfuck:
πολωνια πιο παλια κρακοβια ειχα ερθει,,σε 2 μερες εφυγα κ πηγα πισω στο λβοβ,,, :grin:

Για αλλου ναι μπορει να ισχυει, στην Πολσκα χεσε ψηλα κ αγναντευε. Τωρα αστο μην ερθεις καν :grin: .
Τωρα βεβαια δε ξερω μπορει να σου κατσει να βαζεις δαχτυλα σε λεωφορεια και τρενα, η να φερνουν φιλες για παρτουζα ξερω γω? :grin:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Χωρίς να έχω επισκεφθεί την Πολωνία και απλώς από ότι διαβάζω εδώ, μαντεύω ότι ενδείκνυνται τρελά για καμάκι (και τα παρελκόμενα, από δαχτύλιασμα μέχρι κωλογαμήσι) τα ασανσέρ (πράιβασυ) τα κλιμακοστάσια (ποζίσιονινγκ) και τα φανάρια (πεζός vs πεζή) καθώς έχεις τουλάχιστον 20-30 δευτερόλεπτα στη διάθεσή σου να ρίξεις τη γκόμενα
Είναι όντως έτσι?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Για αλλου ναι μπορει να ισχυει, στην Πολσκα χεσε ψηλα κ αγναντευε. Τωρα αστο μην ερθεις καν :grin: .
Τωρα βεβαια δε ξερω μπορει να σου κατσει να βαζεις δαχτυλα σε λεωφορεια και τρενα, η να φερνουν φιλες για παρτουζα ξερω γω? :grin:
ολες οι εξευρωπαισμενες χωρες ειναι ακυρες πλεον,,ρουμανια τσεχια πολωνια κλπ
εκτος αν εισαι πολυ φορτωμενος..200 πλας το χρονο,,,,
γι υτο κι η επιλογη  ηταν και ,ειναι,θα ειναι μια,,ουκραινα  :tits2:,εκτος κιεβου παντα.. :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom