Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
φιλε ετσι είναι σε πλλα μερη αλλα τυγχανει να εχουμε γαμιαδες που μας τα κανουν μπαλακια!!βεβαια υπαρχουν και εξεραιρεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό σας εξηγώ..Που το βλέπεις πως πηδάνε? Τους βλέπεις απλά να χορεύουν με τις γκόμενες άντε και αν είναι τυχεροι να πιάνουν και λίγο κώλο..Νομίζεις πως τις πηδάνε..Είναι τελέιως Fake το σκηνικό..Οι γκόμενες εδώ γουστάρουν να παίζουν το βράδυ απλά είναι παιχνίδι χωρίς ουσία.. Χορός, κλωτρίψμο και νάνι..

Έπρεπε να ήσουν μαζί μου χτές Decada..Αν με έβλεπε κάποιος απο την γωνία με αυτά που έκανα θα θεωρούσε πως γαμάω μοντέλα. Άκου όμως ποιά είναι η αλήθεια.. Μιας και εγώ τα γράφω όπως ακριβώς είναι τα πράγματα.. Στο μαγαζί παντού 6αρια, λίγα εφτάρια και ένα οχτάρι..Το ένα εφτάρι το είχα γνωρίσει πριν 3 εβδομάδες στο ίδιο μαγαζί και βγήκαμε 2 φορές.. Δεν μου άφησε να της πιάσω ούτε το χέρι στα ραντεβού, μου έπρηξε τα αρχίδια στις ερωτήσεις (ανάκριση) και για αυτό δεν το συνέχισα.. Χορεύαμε 2 ώρες αισθησιακά όσο πάει κολλημένη πάνω μου.. Εσύ απο την γωνία θα έλεγες καλά την γαμάει την γκόμενα ο πουσταράς ο ξένος, όπως μπάινεις και γράφεις εδώ. Η αλήθεια ο ξένος έχει πάρει τα αρχίδια μου απο την γκόμενα..

Συνεχίζω..2 ώρα η γκόμενα πέρνει φίλη λέει καληνύχτα και φεύγει..Να βγούμε λέει μην χάνεσαι.Βεβάιως λέω εγω (αρχίδια ποτέ)!!

Βλέπω το οχτάρι μόνο γωνία και ορμάω.. Προβάλλει αντίσταση αλλά την καταφέρνω να ακολουθήσει πίστα και αρχίζει χορός...Εσύ απο γωνία πάλι θα θεωρούσες πως ο μαλάκας ο ξένος γαμάει μουνιά,όπως ξαναλέω μπαίνεις και γράφεις εδω..Χορός 1 ώρα και την παίρνω στο καπνιστήριο..Συζήτηση κ.λ.π, πολύ ενθπυσιασμένη μαζι μου για χαρακτήρα κ.λ.π...Ξανά χορός,ξανά συζήτηση κ.λ.π..Όλα τέλεια..Ανταλλαγή τηλεφώνου πάιρνει φίλη καληνύχτα..

Αυτή η γκόμενα για κάποιον που είναι άπειρος με Poland θα ξυπνούσε πρωί και θα πέταγε στον έβδομο ουρανό..Θα θεωρούσε πως γνώρισε μοντέλο,την γυναικα της ζωής του... Εγώ ξέρω όμως πως απλά δεν θα απαντήσει στο τηλέφωνο ΠΟΤΕ!!! Θα γράψω αν το κάνει αλλα΄ξέρω πως δεν υπάρχει πιθανότητα..Γιατί έτσι είναι εδώ η φάση..Χορός χαβαλές και το πρωί σε ξεχνάνε!!!

Ο άλλος ο φίλος χορός 5 ώρες!! με ξανθό και πιασίματα πάνω στην πίστα..4 Ώρα το πρωί χωρίς λόγο ξαφνικά τον αφήνει πιάνει ένα Πολωνό και αρχίζει χορο..χαχα...Ούτε καν γειά δεν του είπε μετά απο 5 ώρες..Έρχεται και μου λέει καλα έχασα 5 ώρες απο την ζωή μου με την μαλακισμένη την Πολωνέζα..

Αυτά βλέπεις kman αλλα δεν ξέρεις να τα αξιολογήσεις...Βλέπεις ξένους σαν και μένα χορεύουν με τα μουνία και νομίζεις πως κάτι βγαίνει..ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, κυρίως στην Poland..

Ρε τυπε απορω δε το χεις βαρεθει αυτο το βιολι? Δε σε εχει κουρασει? Εδω μια φορα να βγεις σε ενα κλαμπ, ειναι ταλε κουαλε σαν να χεις βγει σε ολα συνεχεια. Δεν αλλαζει κατι. Παντου και παντα μια παραλλαγη του ιδιου σκηνικου! Σε καθε κλαμπ σε καθε πολυ! Αντε λιγο να αλλαζει αν ειναι κανα disko polo που θα ειναι μια φαση οπως τοτε στο Ποζναν που ειπες που βγηκαν οι βλαχοι. Δηλαδη προς το χειροτερο.
Οπως και τα ραντεβου. Με μια να βγεις ειναι σα να χεις βγει με ολες. Το ιδιο εργο συνεχεια. Μα το ιδιο!
Αφου βγηκε ενας φιλος ραντεβου και του λεω " αστο μη συνεχιζεις. Ξερω πηγατε εκει κανατε αυτο εκεινο το αλλο". Του το περιεγραψα με καθε λεπτομερεια ακομη και το τι συζητουσανε λες και ημουνα μπροστα. Και ποση ωρα κατσανε και ολα και που περιπου πηγανε. Μιλαμε εντελως κουραστικη φαση που αντε θα τα κανεις 1,2,3, 5 φορες αν εισαι καινουριος, και θα ενθουσιαζεσαι θα λες " ππωωω τι μουνια εχει, πωωω το πουσαρας ειμαι τι γκομενες χτυπαω"
( μαζι με μαλακια στο σπιτι ταυτοχρονα ), μετα θα δεις ομως οτι το εργο δε παει παρακατω και θα αρχιζεις να σπαζεσαι. Θα ψαχνεις δικαιολογιες ομως για το προφανες θα λες " δε μπορει ισως ειμαι καινουριος και απειρος, δε ξερω τη γλωσσα τη νοοτροπια ,ισως ετυχε" κλπ. Οποτε αφου θα εχεις τις αμφιβολιες θα "ανασυντασεσαι" και θα αλλαζεις στρατηγικη... Ε μετα θα δεις οτι παλι τα ιδια. μια δυο τρεις... πεντε δεκα. Θα αλλαζεις συνδυασμους, τροπο προσεγγισης, παρεες το να το αλλο, θα λες " θα βγαινω καθημερινες".
Στο τελος ομως θα διαπιστωσεις την πραγματικοτητα οτι ειναι καραμουφα το πραγμα και οτι δεν αλλαζει κατι ποτε :grin: Ε καποια στιγμη δε θα πεις ενα " αι σιχτιρ, εγω δε ξαναασχολουμαι" . Η ψυχη σου ρε παιδακι μου δεν εχει απηυδίσει? Οχι απο "αποτυχιες" στις πεφτικες, αλλα  για το οτι ειναι παντα το ιδιο και απαραλλαχτο σκηνικο, λες και ειναι μηχανικα κατασκευασμενο. Αυτο το πραγμα που ειναι ολα τα ιδια και τα ιδια -και γενικα οχι μονο σε αυτο- εδω περα δε κουραζει?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε τυπε απορω δε το χεις βαρεθει αυτο το βιολι? Δε σε εχει κουρασει? Εδω μια φορα να βγεις σε ενα κλαμπ, ειναι ταλε κουαλε σαν να χεις βγει σε ολα συνεχεια. Δεν αλλαζει κατι. Παντου και παντα μια παραλλαγη του ιδιου σκηνικου! Σε καθε κλαμπ σε καθε πολυ! Αντε λιγο να αλλαζει αν ειναι κανα disko polo που θα ειναι μια φαση οπως τοτε στο Ποζναν που ειπες που βγηκαν οι βλαχοι. Δηλαδη προς το χειροτερο.
Οπως και τα ραντεβου. Με μια να βγεις ειναι σα να χεις βγει με ολες. Το ιδιο εργο συνεχεια. Μα το ιδιο!
Αφου βγηκε ενας φιλος ραντεβου και του λεω " αστο μη συνεχιζεις. Ξερω πηγατε εκει κανατε αυτο εκεινο το αλλο". Του το περιεγραψα με καθε λεπτομερεια ακομη και το τι συζητουσανε λες και ημουνα μπροστα. Και ποση ωρα κατσανε και ολα και που περιπου πηγανε. Μιλαμε εντελως κουραστικη φαση που αντε θα τα κανεις 1,2,3, 5 φορες αν εισαι καινουριος, και θα ενθουσιαζεσαι θα λες " ππωωω τι μουνια εχει, πωωω το πουσαρας ειμαι τι γκομενες χτυπαω"
( μαζι με μαλακια στο σπιτι ταυτοχρονα ), μετα θα δεις ομως οτι το εργο δε παει παρακατω και θα αρχιζεις να σπαζεσαι. Θα ψαχνεις δικαιολογιες ομως για το προφανες θα λες " δε μπορει ισως ειμαι καινουριος και απειρος, δε ξερω τη γλωσσα τη νοοτροπια ,ισως ετυχε" κλπ. Οποτε αφου θα εχεις τις αμφιβολιες θα "ανασυντασεσαι" και θα αλλαζεις στρατηγικη... Ε μετα θα δεις οτι παλι τα ιδια. μια δυο τρεις... πεντε δεκα. Θα αλλαζεις συνδυασμους, τροπο προσεγγισης, παρεες το να το αλλο, θα λες " θα βγαινω καθημερινες".
Στο τελος ομως θα διαπιστωσεις την πραγματικοτητα οτι ειναι καραμουφα το πραγμα και οτι δεν αλλαζει κατι ποτε :grin: Ε καποια στιγμη δε θα πεις ενα " αι σιχτιρ, εγω δε ξαναασχολουμαι" . Η ψυχη σου ρε παιδακι μου δεν εχει απηυδίσει? Οχι απο "αποτυχιες" στις πεφτικες, αλλα  για το οτι ειναι παντα το ιδιο και απαραλλαχτο σκηνικο, λες και ειναι μηχανικα κατασκευασμενο. Αυτο το πραγμα που ειναι ολα τα ιδια και τα ιδια -και γενικα οχι μονο σε αυτο- εδω περα δε κουραζει?

θες λατιν αμερικα η ασια, εσυ να στανιαρεις (να αλλαξεις παραστασεις)
η ευρωπη ειναι βαρετη  (αν και δεν εχω παει ανατολικο μπλοκ που ειστε εσεις)
κανε κανα ταξιδακι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κανε κανα ταξιδακι

E ναι ρε φιλε. Εκει ζουν οι ανθρωποι. Ειπες ακριβως τα μερη που χρειαζονται. Στην ανατολικη Ευρώπη άψυχοι και άνοιωθοι τελείως. Λες και δε κυλάει αίμα στις φλέβες τους ναουμε :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό σας εξηγώ..Που το βλέπεις πως πηδάνε? Τους βλέπεις απλά να χορεύουν με τις γκόμενες άντε και αν είναι τυχεροι να πιάνουν και λίγο κώλο..Νομίζεις πως τις πηδάνε..Είναι τελέιως Fake το σκηνικό..Οι γκόμενες εδώ γουστάρουν να παίζουν το βράδυ απλά είναι παιχνίδι χωρίς ουσία.. Χορός, κλωτρίψμο και νάνι..

Έπρεπε να ήσουν μαζί μου χτές Decada..Αν με έβλεπε κάποιος απο την γωνία με αυτά που έκανα θα θεωρούσε πως γαμάω μοντέλα. Άκου όμως ποιά είναι η αλήθεια.. Μιας και εγώ τα γράφω όπως ακριβώς είναι τα πράγματα.. Στο μαγαζί παντού 6αρια, λίγα εφτάρια και ένα οχτάρι..Το ένα εφτάρι το είχα γνωρίσει πριν 3 εβδομάδες στο ίδιο μαγαζί και βγήκαμε 2 φορές.. Δεν μου άφησε να της πιάσω ούτε το χέρι στα ραντεβού, μου έπρηξε τα αρχίδια στις ερωτήσεις (ανάκριση) και για αυτό δεν το συνέχισα.. Χορεύαμε 2 ώρες αισθησιακά όσο πάει κολλημένη πάνω μου.. Εσύ απο την γωνία θα έλεγες καλά την γαμάει την γκόμενα ο πουσταράς ο ξένος, όπως μπάινεις και γράφεις εδώ. Η αλήθεια ο ξένος έχει πάρει τα αρχίδια μου απο την γκόμενα..

Συνεχίζω..2 ώρα η γκόμενα πέρνει φίλη λέει καληνύχτα και φεύγει..Να βγούμε λέει μην χάνεσαι.Βεβάιως λέω εγω (αρχίδια ποτέ)!!

Βλέπω το οχτάρι μόνο γωνία και ορμάω.. Προβάλλει αντίσταση αλλά την καταφέρνω να ακολουθήσει πίστα και αρχίζει χορός...Εσύ απο γωνία πάλι θα θεωρούσες πως ο μαλάκας ο ξένος γαμάει μουνιά,όπως ξαναλέω μπαίνεις και γράφεις εδω..Χορός 1 ώρα και την παίρνω στο καπνιστήριο..Συζήτηση κ.λ.π, πολύ ενθπυσιασμένη μαζι μου για χαρακτήρα κ.λ.π...Ξανά χορός,ξανά συζήτηση κ.λ.π..Όλα τέλεια..Ανταλλαγή τηλεφώνου πάιρνει φίλη καληνύχτα..

Αυτή η γκόμενα για κάποιον που είναι άπειρος με Poland θα ξυπνούσε πρωί και θα πέταγε στον έβδομο ουρανό..Θα θεωρούσε πως γνώρισε μοντέλο,την γυναικα της ζωής του... Εγώ ξέρω όμως πως απλά δεν θα απαντήσει στο τηλέφωνο ΠΟΤΕ!!! Θα γράψω αν το κάνει αλλα΄ξέρω πως δεν υπάρχει πιθανότητα..Γιατί έτσι είναι εδώ η φάση..Χορός χαβαλές και το πρωί σε ξεχνάνε!!!

Ο άλλος ο φίλος χορός 5 ώρες!! με ξανθό και πιασίματα πάνω στην πίστα..4 Ώρα το πρωί χωρίς λόγο ξαφνικά τον αφήνει πιάνει ένα Πολωνό και αρχίζει χορο..χαχα...Ούτε καν γειά δεν του είπε μετά απο 5 ώρες..Έρχεται και μου λέει καλα έχασα 5 ώρες απο την ζωή μου με την μαλακισμένη την Πολωνέζα..

Αυτά βλέπεις kman αλλα δεν ξέρεις να τα αξιολογήσεις...Βλέπεις ξένους σαν και μένα χορεύουν με τα μουνία και νομίζεις πως κάτι βγαίνει..ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, κυρίως στην Poland..
Η γκόμενα στο χορό είναι μεγάλη ανιχνευτρια! Εκεί θα αποφασίσει αν θα πηδηχτεί με κάποιον ή όχι και εκεί πάνω καταλαβαίνει τι θα συμβεί στο κρεβάτι! Με έναν πολύ έμπειρο χορευτή καταλαβαίνει ότι  θα φάει έναν πούτσο και τέρμα! Αν ο άλλος είναι άπειρος και κοκκινίζει καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με παιδάκι! Αυτά διαρκούν λίγη ώρα! Για να χορεύει 2 ώρες μαζί σου σημαίνει πως μπλόκαρε! Δεν μπόρεσε να σε ..."διαβάσει"! Για να μην φορτώσεις κάτι δεν έκανες σωστά! Στο χορό πρέπει να την κρατάς με σίγουρα χέρια κι ας κάνεις και λάθη και με βλέμμα σταθερό με μάτι να γυαλίζει!!! Αλλά μετα από κάποια ώρα καίγεται η φάση! Στο μισάωρο μάξιμουμ χρειάζεται πρόταση για δωμάτιο ή ... τουαλέτα

Το τηλέφωνο έχει σημασία για το ίδιο βράδι...Να σε εμπιστευτεί διότι είναι και σχεδόν ταυτότητα ή αν φύγει με φίλη να σε πάρει όταν ξεφορτωθεί τη φίλη...

Επισκέπτης
κανε κανα ταξιδακι

Κι εγω.
Η Ευρωπη μ΄εχει κουρασει. Η ασιατισες δε μου αρεσουν. Οποτε λεω οταν καβατζωσω μερικα λεφτα να την κανω οριστικα για καμια χωρα της Λ. Αμερικης. Κουβα, Κοστα Ρικα, Αργεντινη ή Χιλη. Να ανοιξω ενα ελληνικο εστιατοριο, να βρω και μια μιγαδα και να αραξω για παντα εκει κατω. Ελλαδα οπως ειναι η κατασταση δε με βλεπω να ξανα γυριζω συντομα. Ισως μετα απο 20 χρονια αν ζω.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η γκόμενα στο χορό είναι μεγάλη ανιχνευτρια! Εκεί θα αποφασίσει αν θα πηδηχτεί με κάποιον ή όχι και εκεί πάνω καταλαβαίνει τι θα συμβεί στο κρεβάτι! Με έναν πολύ έμπειρο χορευτή καταλαβαίνει ότι  θα φάει έναν πούτσο και τέρμα! Αν ο άλλος είναι άπειρος και κοκκινίζει καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με παιδάκι! Αυτά διαρκούν λίγη ώρα! Για να χορεύει 2 ώρες μαζί σου σημαίνει πως μπλόκαρε! Δεν μπόρεσε να σε ..."διαβάσει"! Για να μην φορτώσεις κάτι δεν έκανες σωστά! Στο χορό πρέπει να την κρατάς με σίγουρα χέρια κι ας κάνεις και λάθη και με βλέμμα σταθερό με μάτι να γυαλίζει!!! Αλλά μετα από κάποια ώρα καίγεται η φάση! Στο μισάωρο μάξιμουμ χρειάζεται πρόταση για δωμάτιο ή ... τουαλέτα

Το τηλέφωνο έχει σημασία για το ίδιο βράδι...Να σε εμπιστευτεί διότι είναι και σχεδόν ταυτότητα ή αν φύγει με φίλη να σε πάρει όταν ξεφορτωθεί τη φίλη...

Ρε ρολογά δεν είναι διακοπές οι γκόμενες εδώ ποια τουαλέτα? Θα γαμήσεις σε τουαλέτα Βαρσοβία? αυτά γίνονται Λαγανά,Φαληράκι και Χερσόνησο καλοκαίρι με τις πιωμένες..Οι γκόμενες με φορέματα και τσάντες είναι.Όπως ντύνονται παραλιακή αθήνα..Μπερδεύεις τις διακοπές στα νησιά με την πραγματική ζωή στις πόλεις.Η γκόμενα ζεί εδώ..Έχει καλή δουλεία οικογένεια,φίλες...Θα πάει να γαμηθεί στην τουαλέτα του μαγαζιού με όποιον βρεί?
Έχεις έρθει και τα έχεις δεί..Αυτά που γράφω έκανες και εσύ..Κολοτριβήματα φάσεις και οι γκόμενες μετά δραπετεύαν..Αυτό που κάνει το 90% των αντρών..Δεν ξέρω γιατί έχεις φαέι κόλλημα πως φορτώνεις εύκολα πολωνία ενω τα έχεις ζήσει ο ίδιος..Όλοι οι φίλοι μου στην πόλη στην ίδια φάση είναι..

Αυτό που παλέυεις να κάνεις είναι να κρατήσεις επικοινωνία με την γκόμενα να την βγάλεις 3-4 ραντεβού μήπως και σου κάτσει..Όντως μετά απο λίγο είναι πολύ κουραστικο όμως..Για αυτό σας είπα πως Poland είναι γαι ένα δυο χρόνια το πολύ...Μετά όπως λέει ο φίλος απο Κρακόβ καίγεσαι δεν έχεις ψυχικές και σωματικές αντοχές..

Επισκέπτης

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

το συγκεκριμενο νημα βριθει στερεοτυπων.

προς θεου οι "απειροι" μην πιστευουν τις μ@λ@κιες των τελειωμενων που γραφονται εδω.....

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Κι εγω.
Η Ευρωπη μ΄εχει κουρασει. Η ασιατισες δε μου αρεσουν. Οποτε λεω οταν καβατζωσω μερικα λεφτα να την κανω οριστικα για καμια χωρα της Λ. Αμερικης. Κουβα, Κοστα Ρικα, Αργεντινη ή Χιλη. Να ανοιξω ενα ελληνικο εστιατοριο, να βρω και μια μιγαδα και να αραξω για παντα εκει κατω. Ελλαδα οπως ειναι η κατασταση δε με βλεπω να ξανα γυριζω συντομα. Ισως μετα απο 20 χρονια αν ζω.
:rockon: :rockon: :rockon:
κοστα ρικα βγαλτη εκτος ακυρο περιβαλλον...στα αλλα εισαι οπα..ειδικα  κουβα και αρζεντινα νομιζω ειναι τα μπεστ οπσιονς  :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε ρολογα μου παντα νυχτα εγω βλεπω να γινεται παντα οτι λεει και ο μιστερ λαβ.αποφευγω παντα οσες χορευουν αυτες πανε παντα μονο για να χορευουν ουτε θα σου μιλησουν καν,ασε κατι νουμερα ουκρανια,ρωσια να χορευουν μονες με γυαλια του ηλιου στην νυχτα χαχαχα,σιγα μην γαμησεις η πλισιασεις αυτα τα νουμερα.αυτα που τα ειδες ρε ρολογα,εγω θυμουμε μονο στο γριζ στην ταινεια με τον τραβολτα και στο ντερτι ντασινκ να χορευουν ετσι χαχαχαχ.σε ενα λατιν που πηγα σερβια και ενα στην οδυσσο,ολοι χορευαν σαν τρελοι αυτους τους χορους με φιγουρες και ειχαν μαζι τους και στολες για αυτους τους χορους.ολη νυχτα χορευαν μονο σαν να ηταν λατινο ουκρανοι χαχαχαχ.νυχτα δεν παιζει τιποτα,πολλες φορες παιρνουν το ποτο και τραβανε στην παρεα τους η ερχονται να κεραστουν απο το τραπεζι σου και καλυνηχτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε ρολογα μου παντα νυχτα εγω βλεπω να γινεται παντα οτι λεει και ο μιστερ λαβ.αποφευγω παντα οσες χορευουν αυτες πανε παντα μονο για να χορευουν ουτε θα σου μιλησουν καν,ασε κατι νουμερα ουκρανια,ρωσια να χορευουν μονες με γυαλια του ηλιου στην νυχτα χαχαχα,σιγα μην γαμησεις η πλισιασεις αυτα τα νουμερα.αυτα που τα ειδες ρε ρολογα,εγω θυμουμε μονο στο γριζ στην ταινεια με τον τραβολτα και στο ντερτι ντασινκ να χορευουν ετσι χαχαχαχ.σε ενα λατιν που πηγα σερβια και ενα στην οδυσσο,ολοι χορευαν σαν τρελοι αυτους τους χορους με φιγουρες και ειχαν μαζι τους και στολες για αυτους τους χορους.ολη νυχτα χορευαν μονο σαν να ηταν λατινο ουκρανοι χαχαχαχ.νυχτα δεν παιζει τιποτα,πολλες φορες παιρνουν το ποτο και τραβανε στην παρεα τους η ερχονται να κεραστουν απο το τραπεζι σου και καλυνηχτα

100 φορές θα γράψω οτι τα σκηνικά είναι τελείως διαφορετικά σε Πολωνία Ουκρανία Ρωσία.Τι κάθεσαι και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.Κατ αρχάς εσύ είσαι τελείως αρχίδας.Δεν πρόκειται ποτέ να πας Πολωνία σε ντίσκο να καμακώσεις γιατί νομίζεις οτι είναι πιο έξυπνο και ασφαλές να πας Ουκρανία.Οπότε απλά δεν μπορείς να έχεις γνώμη.Δεν έχεις καμακώσει ποτέ σε πολωνική ντίσκο.
Στην Ουκρανία είναι καθαρά θέμα πόλης.Υπάρχουν ντίσκο σε Κίεβο και άλλες πόλεις όπου οι γκόμενες γαμιούνται με 50-100 ευρώ υπάρχουν και ντίσκο όπου πάνε μόνο για γκλάμορ και επίδειξη.Το θέμα είναι να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.
Πού είδες εσύ στην Ουκρανία να χορεύουν με τον έναν και τον άλλον στη ντίσκο και να τρίβονται πάνω του όπως κάνουν Πολωνία?Γράφεις παραμύθια.Τα αντίθετα από αυτά που λέει ο Dr. Love τάχα συμφωνείς και περιγράφεις κάτι άλλο.
Ουκρανία συχνά βλέπεις σκηνικά ένας άντρας με 5 γκόμενες στο τραπέζι που Πολωνία δε βλέπεις ποτέ ή βλέπεις την πίστα να έχει μόνο γκόμενες 100% και καθόλου άντρες κάτι που δε βλέπεις ποτέ απολύτως Πολωνία.Δε σημαίνει οτι είναι υποχρεωτικά καλύτερα Ουκρανία απλά πολλοί άντρες δεν έχουν να πληρώσουν τη ντίσκο και τους συμφέρει καλύτερα να πάρουν ποτά στο τοπικό μπαρ.Πολωνία όλοι έχουν για το ειστήριο της ντίσκο.Ετσι κι αλλιώς ο Ουκρανός αν έχει 20-30 ευρώ στην τσέπη γαμάει όποια θέλει από τον περίγυρο σιγά μην τρέχει στις ντίσκο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Κοίτα άλλοι καμακώνουν πίστα και άλλοι στο μπαρ.Ανάλογα που σε βολεύει περισσότερο.Πολωνία το 90% των αντρών πρακτικά όλοι οι Πολωνοί και τεράστιο ποσοστό των ξένων καμακώνουν στην πίστα.Αυτό συμβαίνει επειδή οι Πολωνέζες όταν χορεύουν τρίβονται ερωτικά και κάνουν κινήσεις όπως οι στρίπερ οπότε θεωρείται η πιο ασφαλής μέθοδος.
Για άντρες άνω των 40 η μόνη πιθανότητα για one night stand ή γαμήσι διακριτικά στο ξενοδοχείο την επόμενη μέρα όταν θα έχει απαλλαγεί από τις φίλες της είναι η προσφορά κασεριού.Αν είσαι κάτω από 35 και έχει πιει και είσαι καλός χορευτής και κάπως καλός εμφανισιακά οι πιθανότητες για one night stand ή έστω χοντρή φάση μίνιμουμ με μία την εβδομάδα είναι τεράστιες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
One night stand στην Πολωνία γίνονται μόνο με πολύ άσχημες χοντρές ή αν είσαι τυχερός με καμιά μεθυσμένη..Στις επαρχιακές πόλεις αν είσαι στον φοιτητικό κύκλο με μικρά κάτω των 22 μπορούν να γίνουν (το έχω κάνει)..Αλλά όπως γίνονται παντού στην Ευρώπη..
Στα δικά μας δεδομένα έξω απο τον φοιτητικό κύκλο και το πανεπιστήμιο πολύ δύσκολα..

Ξέρω 200 άτομα στην πόλη (Βαρσοβία) και κανέις δεν καταφέρνει πάνω απο 2-3 one night stands τον χρόνο..Και εμφανησικά κάποιοι απο αυτούς είναι πολύ δυνατοί και με χρήμα..
Εξαίρεση ξαναλέω αν πηδάς χοντρές ή είσαι σε μικρή πόλη με φοιτητές και 27 χρονών max..Κάτι Τούρκοι και κάτι μάυροι που γαμάνε και ζώα τα καταφέρνουν..Αλλά μιλάμε πηδάνε ΜΠΑΖΑ!!

Kman άστο ξέρω άπειρο κόσμο εδώ.Όλοι τα ίδια λένε που σας λεώ..Χτές ήταν στην παρεά ένα άτομο απο Βερολίνο φίλος του φιλου μου του Γερμανού και σκυλόβριζε ασταμάτητα τους 5 μήνες που είναι εδώ..Όχι γιατί δεν βρίσκει γκόμενες αλλά γιατί του τα πρήζουν για να πηδηχτούν..Έλεγε πως θελουν όλες σχέση για να ανοίξουν τα πόδια..Ενώ στο Βερολίνο γαμιούντε μας έλεγε χωρίς δεσμέυσεις..Εμείς τα ξέρουμε και πουλάμε το παραμύθακι του έρωτα!!!Αυτός φυσικά έιναι Γερμανός για εμάς φυσικά δεν είναι το ίδιο βερολίνο..Αλλά απλά τα γράφω για να δείς τι λένε και οι άλλοι λαοί...Τα ίδια μου λένε και Γάλλοι,Ιταλοί κ.λ.π...Καλά για άγγλους δεν γράφω απλά γελάει ο κόσμος..Δεν γαμάνε ποτέ!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
One night stand στην Πολωνία γίνονται μόνο με πολύ άσχημες χοντρές ή αν είσαι τυχερός με καμιά μεθυσμένη..Στις επαρχιακές πόλεις αν είσαι στον φοιτητικό κύκλο με μικρά κάτω των 22 μπορούν να γίνουν (το έχω κάνει)..Αλλά όπως γίνονται παντού στην Ευρώπη..
Στα δικά μας δεδομένα έξω απο τον φοιτητικό κύκλο και το πανεπιστήμιο πολύ δύσκολα..

Ξέρω 200 άτομα στην πόλη (Βαρσοβία) και κανέις δεν καταφέρνει πάνω απο 2-3 one night stands τον χρόνο..Και εμφανησικά κάποιοι απο αυτούς είναι πολύ δυνατοί και με χρήμα..
Εξαίρεση ξαναλέω αν πηδάς χοντρές ή είσαι σε μικρή πόλη με φοιτητές και 27 χρονών max..Κάτι Τούρκοι και κάτι μάυροι που γαμάνε και ζώα τα καταφέρνουν..Αλλά μιλάμε πηδάνε ΜΠΑΖΑ!!

Kman άστο ξέρω άπειρο κόσμο εδώ.Όλοι τα ίδια λένε που σας λεώ..Χτές ήταν στην παρεά ένα άτομο απο Βερολίνο φίλος του φιλου μου του Γερμανού και σκυλόβριζε ασταμάτητα τους 5 μήνες που είναι εδώ..Όχι γιατί δεν βρίσκει γκόμενες αλλά γιατί του τα πρήζουν για να πηδηχτούν..Έλεγε πως θελουν όλες σχέση για να ανοίξουν τα πόδια..Ενώ στο Βερολίνο γαμιούντε μας έλεγε χωρίς δεσμέυσεις..Εμείς τα ξέρουμε και πουλάμε το παραμύθακι του έρωτα!!!Αυτός φυσικά έιναι Γερμανός για εμάς φυσικά δεν είναι το ίδιο βερολίνο..Αλλά απλά τα γράφω για να δείς τι λένε και οι άλλοι λαοί...Τα ίδια μου λένε και Γάλλοι,Ιταλοί κ.λ.π...Καλά για άγγλους δεν γράφω απλά γελάει ο κόσμος..Δεν γαμάνε ποτέ!!!

Τι μου λες τώρα.10 ΣΚ πήγα Πόζναν πέρυσι τα 2 γάμησα όχι με one night stand αλλά την επόμενη μέρα με απευθείας πρόσκληση στο ξενοδοχείο.Σχεδόν το ίδιο δηλαδή.Και μια ακόμη φορά μου είπε η γκόμενα αν αύριο μου δώσεις λεφτά έρχομαι στο ξενοδοχείο σου(Ρωσίδα που γνώρισα στο 22.Είμαι κακή κοπέλα μου έλεγε και έγλυφε τα χείλια της).Απλά την επόμενη μέρα γύρισα Γερμανία και δεν έκατσε.
Οι Γερμανοί απλά σε αυτά τα θέματα είναι μαλάκες δεν καταλαβαίνουν τα hints που τους δίνουν οι κοπέλες.Πρέπει η γκόμενα να του πάρει τον πούτσο στο στόμα και να βάλει το χέρι στην τσέπη του για να καταλάβει ο Γερμανός τι παίζει.
Οσο για τους Αγγλους τι να πει κανείς.Γίνονται τόσο λιάρδα που δεν ξέρουν πλέον αν είναι Αγγλία ή Πολωνία.Οπως και στην Ελλάδα δηλαδή.Είχα γνωρίσει Αγγλους που έλεγαν οτι έχουν πάει Ρόδο αλλά ποτέ στην Ελλάδα.
Για Βαρσοβία δεν ξέρω τι γίνεται αλλά επαρχία πάμπολλες σπονσοράρονται με 300-400 ευρώ το μήνα.Αντε Βαρσοβία να είναι 600-700 ευρώ.Για να ζητήσει παραπάνω μια Πολωνέζα πρέπει να είναι σούπερ μόντελ και πάλι ντρέπεται.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όχι απλά δεν σπονσοράρεται καμία αλλά αν πάς να τις κεράσεις ποτό χωρίς να τις ξέρεις μπορείς να φάς και χοντρό μπινελίκι..Είναι πολύ προσβλητικό να πας να την πέσεις με τρόπο κεράσματος..Καμιά σχέση με Ελλάδα που την πέφταμε έτσι..Προσέξτε μάγκες μην βρέίτε κανά μπελά..Καλά δεν μιλάω για χρήμα..Πιστεύω δεν το έχεις κάνει απλά ποτέ σε normal γκόμενα..Γιατί κατά 90% θα σε πατάγανε στον δρομο 10 μπράβοι του μαγαζιού!!

Αν πάς και την πέσεις ας πούμε σε μια με γκόμενο λογικά δεν θα γίνει τσαμπουκάς..Είναι πολύ χαλαροί σε αυτά τα θέματα..Βλέπεις πεφτικές στην γκόμενα με τον αλλο γκομενο να την κολοτρίβει στην πίστα και στα αρχίδια του τελέιως ο τύπς..Αυτό είναι κάτι που μόνο εδώ έχω δει..Τόση χαλαρότητα στο θέμα της πεφτικής στην γκόμενα του άλλου..

Αν πας όμως με κέρασμα συνήθως αν είσαι τυχερός λένε Nie και φεύγουν..Αν είσαι άτυχος έχω δεί σκηνικό με Άγγλους που δεν ξέραν, να τους πετάνε τα ποτά πάνω τους και να τρώνε μπινελίκια..

Τα ίδια ισχύουν και στα ραντεβού..Συνήθως είναι μισά-μισά, αν όμως (και πρέπει) να κεράσεις εσύ το κάνεις με τρόπο να μην την προσβάλεις..Γενικά έχουν ένα κόλλημα (και κόμπλεξ) πως με τα λεφτά προσπαθείς να τους δείξεις πως είσαι πάνω απο αυτές και το παρεξηγούν έυκολα..Με αυτά που γράφεις kman θα έρθει κανάς κακομοίρης εδώ και θα βρεί χοντρό μπελά...Πέστε την σε όποια γκόμενα θέλετε..Τσαμπουκας δεν γίνεται..Όχι κέρασμα και λεφτά!!

εξαίρεση φυσικά οι ιερόδουλες που υπάρχουν και σε κάποια clubs...Αυτές λογικά γνωρίζεις και νομίζεις πως είναι κανονικές Πολωνέζες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όχι απλά δεν σπονσοράρεται καμία αλλά αν πάς να τις κεράσεις ποτό χωρίς να τις ξέρεις μπορείς να φάς και χοντρό μπινελίκι..Είναι πολύ προσβλητικό να πας να την πέσεις με τρόπο κεράσματος..Καμιά σχέση με Ελλάδα που την πέφταμε έτσι..Προσέξτε μάγκες μην βρέίτε κανά μπελά..Καλά δεν μιλάω για χρήμα..Πιστεύω δεν το έχεις κάνει απλά ποτέ σε normal γκόμενα..Γιατί κατά 90% θα σε πατάγανε στον δρομο 10 μπράβοι του μαγαζιού!!

Αν πάς και την πέσεις ας πούμε σε μια με γκόμενο λογικά δεν θα γίνει τσαμπουκάς..Είναι πολύ χαλαροί σε αυτά τα θέματα..Βλέπεις πεφτικές στην γκόμενα με τον αλλο γκομενο να την κολοτρίβει στην πίστα και στα αρχίδια του τελέιως ο τύπς..Αυτό είναι κάτι που μόνο εδώ έχω δει..Τόση χαλαρότητα στο θέμα της πεφτικής στην γκόμενα του άλλου..

Αν πας όμως με κέρασμα συνήθως αν είσαι τυχερός λένε Nie και φεύγουν..Αν είσαι άτυχος έχω δεί σκηνικό με Άγγλους που δεν ξέραν, να τους πετάνε τα ποτά πάνω τους και να τρώνε μπινελίκια..

Τα ίδια ισχύουν και στα ραντεβού..Συνήθως είναι μισά-μισά, αν όμως (και πρέπει) να κεράσεις εσύ το κάνεις με τρόπο να μην την προσβάλεις..Γενικά έχουν ένα κόλλημα (και κόμπλεξ) πως με τα λεφτά προσπαθείς να τους δείξεις πως είσαι πάνω απο αυτές και το παρεξηγούν έυκολα..Με αυτά που γράφεις kman θα έρθει κανάς κακομοίρης εδώ και θα βρεί χοντρό μπελά...Πέστε την σε όποια γκόμενα θέλετε..Τσαμπουκας δεν γίνεται..Όχι κέρασμα και λεφτά!!

εξαίρεση φυσικά οι ιερόδουλες που υπάρχουν και σε κάποια clubs...Αυτές λογικά γνωρίζεις και νομίζεις πως είναι κανονικές Πολωνέζες.

Ε και εγω τον κμαν τον ειδα προσπαθουσε ο ανθρωπος αλλα μπινελικια ετρωγε ή αδιαφορία. Δεν ειδα να καθεται καμια να... σπονσοραριστει ! 
Οσο για "φορτωματα" και νταλικες και φορτηγα, σας λεω μετα λογου γνωσης ,οτι φαση one night stand ,για οσους ενδιαφερονται, πολυ πιο εύκολα θα κάτσει στην Ελλάδα , παρά στην Πολωνία. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τεράστιο λάθος.Εμένα στο Κατοβίτσε έρχονταν οι ίδιες οι γκόμενες και μου έλεγαν κέρασέ μας ποτά.Εβγαλα μάλιστα και φωτό από δύο που το έκαναν.Μιλάμε για πιπίνια.Και στο Πόζναν τα ίδια.Κερνάς τα ΜΙΛΦ και σε φιλάνε στο στόμα.Παίζει μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση.Μου το έχουν πει Πολωνέζες καθαρά π.χ. δε στα έτρωγα γιατί νόμιζα οτι δεν έχεις λεφτά ή στα έτρωγα όταν κατάλαβα οτι πληρώνεις.Γενικά οι Πολωνέζες τα τρώνε δε ζητάνε όμως γούνες αυτοκίνητα και χρυσαφικά όπως οι Ρωσίδες μιλάμε για άλλο επίπεδο εντελώς.
Αλλά γενικά άμα κάποιος πει σε Τσέχες Πολωνέζες Ρωσίδες ή Ουκρανές οτι οι γυναίκες στις χώρες τους είναι της ισότητας και δεν τα τρώνε θα ξεραθούν στα γέλια.
Μιλάμε για Σλάβες μερικά πράγματα είναι αυτοννόητα.Πληρώνεις για να έχει η γκόμενα σέξυ εμφάνιση.Αλλιώς πας σε φρικιό Δυτική που είναι σαν άντρας και πληρώνει μισά μισά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ε και εγω τον κμαν τον ειδα προσπαθουσε ο ανθρωπος αλλα μπινελικια ετρωγε ή αδιαφορία. Δεν ειδα να καθεται καμια να... σπονσοραριστει !  
Οσο για "φορτωματα" και νταλικες και φορτηγα, σας λεω μετα λογου γνωσης ,οτι φαση one night stand ,για οσους ενδιαφερονται, πολυ πιο εύκολα θα κάτσει στην Ελλάδα , παρά στην Πολωνία.  

Με το καυλάκι στο Coco είχα κάνει deal.Αλλο αν εσύ δεν το κατάλαβες.Το έσπασε μετά όταν ήρθα μετά από μια βδομάδα η ηλίθια αλλά έφταιγα και εγώ.Είχαμε συμφωνήσει στα 150 ευρώ για έναν πούτσο.
Γενικά δεν παίρνεις πρέφα τι γίνεται γύρω.Ενα σωρό ευκαιρίες υπάρχουν έτσι κι αλλιώς δεν έχεις 1000 ευρώ να διαθέσεις κάθε νύχτα.Κοιτάς να αρπάξεις τη μια ευκαιρία από τα μαλλιά και αν δεν κάτσει πας την επόμενη μέρα.
Εσύ δε μίλαγες καν με τις γκόμενες οπότε δεν ξέρεις τι έπαιζε.Για την ακρίβεια δεν έχεις ιδέα στο Coco είναι κάπου 20% πουτανάκια το ΠΣΚ που πάνε για σπονσοράρισμα.Στο Frantic είναι 5%.Εξω έχει ακόμα περισσότερες.Είναι θέμα χρόνου και χρήματος.
Βλέπεις τη διαφορά.Ηρθα Πέμπτη στοι Κράκωβ εκτός τουριστικής σεζόν τον Ιούνιο μόνο για μια νύχτα(ούτε καν μέρα).Και βγήκα έξω χύμα.Κανένας δε θα το έκανε αυτό.Και πάλι πήγε να κάτσει το καυλάκι παρόλο που οι προυποθέσεις ήταν εναντίον μου.Ο Dr. Love πήγε εκτός έδρας στο Πόζναν 5 μέρες στα κλαμπ και είδες τι έκανε.Τίποτα.Και έμενε και Πολωνία.5 μέρες είναι τεράστιο διάστημα.Αν κάποιος πάει και δε ρίξει ένα χούφτο μίνιμουμ και δεν πάρει 20 τηλέφωνα μίνιμουμ δεν αξίζει.Απλά βγαίνει τεράστιο το έξοδο προς όφελος.Υπάρχουν άτομα που έρχονται μια βδομάδα και λένε ήταν πολύ λίγο θέλουν 3-4 μέρες μόνο για να νιώσουν το μέρος.
Σου είπα να έρθεις μετά και στο Κατοβίτσε δεν ήρθες.Απλά δεν ήθελες να δεις τι κάνουν οι Πολωνέζες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαι σε άλλους γιατί δε πάνε να ζητάνε ποτά και έρχονται σε σένα πχ? Κρακοβία πάντως δεν είδα να ρχονται, ούτε σε μένα έχουν έρθει ποτέ βέβαια.
Πήγα πρόσφατα στο Κατοβίτσε. Τι κρανίου τόπος είναι αυτός ρε, το κράτος πρέπει να σου δίνει δωρεάν χάπια για να κάνεις ευθανασία αν μένεις εκεί. Κάτι απαξιωμένα , άβαφτα ψυχωπλακωτικά μπλοκ  . Και Κρακοβία τουλάχιστον έχει λίγο γκαζόν ανάμεσα , εκεί κάτι χώματα και χορτάρια, κάτι σπασμένα πεζοδρόμια. Κόσμος κακοντυμένος και απαξιωμένος. Μόνο στην γκαλέρια βλέπεις κάπως πολιτισμό. Απαπαπαπαπα.
Ούτε στον εχθρό μου θα πρότεινα να δόσει έστω ένα ευρώ που έχει βγάλει με τον κόπο του και να ξοδέψει έστω και ένα λεπτό από τη ζωή του για να πάει σε αυτά τα μίζερα μέρη. Αλλά θα μου πεις οι Γερμανοί, κατείχαν όλη την Ευρώπη και το Άουσβιτς εκεί το έχτισαν. Αυτό τα λέει όλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom