sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.372
- Πόντοι
- 22.266
φιλε ετσι είναι σε πλλα μερη αλλα τυγχανει να εχουμε γαμιαδες που μας τα κανουν μπαλακια!!βεβαια υπαρχουν και εξεραιρεις
Αυτό σας εξηγώ..Που το βλέπεις πως πηδάνε? Τους βλέπεις απλά να χορεύουν με τις γκόμενες άντε και αν είναι τυχεροι να πιάνουν και λίγο κώλο..Νομίζεις πως τις πηδάνε..Είναι τελέιως Fake το σκηνικό..Οι γκόμενες εδώ γουστάρουν να παίζουν το βράδυ απλά είναι παιχνίδι χωρίς ουσία.. Χορός, κλωτρίψμο και νάνι..
Έπρεπε να ήσουν μαζί μου χτές Decada..Αν με έβλεπε κάποιος απο την γωνία με αυτά που έκανα θα θεωρούσε πως γαμάω μοντέλα. Άκου όμως ποιά είναι η αλήθεια.. Μιας και εγώ τα γράφω όπως ακριβώς είναι τα πράγματα.. Στο μαγαζί παντού 6αρια, λίγα εφτάρια και ένα οχτάρι..Το ένα εφτάρι το είχα γνωρίσει πριν 3 εβδομάδες στο ίδιο μαγαζί και βγήκαμε 2 φορές.. Δεν μου άφησε να της πιάσω ούτε το χέρι στα ραντεβού, μου έπρηξε τα αρχίδια στις ερωτήσεις (ανάκριση) και για αυτό δεν το συνέχισα.. Χορεύαμε 2 ώρες αισθησιακά όσο πάει κολλημένη πάνω μου.. Εσύ απο την γωνία θα έλεγες καλά την γαμάει την γκόμενα ο πουσταράς ο ξένος, όπως μπάινεις και γράφεις εδώ. Η αλήθεια ο ξένος έχει πάρει τα αρχίδια μου απο την γκόμενα..
Συνεχίζω..2 ώρα η γκόμενα πέρνει φίλη λέει καληνύχτα και φεύγει..Να βγούμε λέει μην χάνεσαι.Βεβάιως λέω εγω (αρχίδια ποτέ)!!
Βλέπω το οχτάρι μόνο γωνία και ορμάω.. Προβάλλει αντίσταση αλλά την καταφέρνω να ακολουθήσει πίστα και αρχίζει χορός...Εσύ απο γωνία πάλι θα θεωρούσες πως ο μαλάκας ο ξένος γαμάει μουνιά,όπως ξαναλέω μπαίνεις και γράφεις εδω..Χορός 1 ώρα και την παίρνω στο καπνιστήριο..Συζήτηση κ.λ.π, πολύ ενθπυσιασμένη μαζι μου για χαρακτήρα κ.λ.π...Ξανά χορός,ξανά συζήτηση κ.λ.π..Όλα τέλεια..Ανταλλαγή τηλεφώνου πάιρνει φίλη καληνύχτα..
Αυτή η γκόμενα για κάποιον που είναι άπειρος με Poland θα ξυπνούσε πρωί και θα πέταγε στον έβδομο ουρανό..Θα θεωρούσε πως γνώρισε μοντέλο,την γυναικα της ζωής του... Εγώ ξέρω όμως πως απλά δεν θα απαντήσει στο τηλέφωνο ΠΟΤΕ!!! Θα γράψω αν το κάνει αλλα΄ξέρω πως δεν υπάρχει πιθανότητα..Γιατί έτσι είναι εδώ η φάση..Χορός χαβαλές και το πρωί σε ξεχνάνε!!!
Ο άλλος ο φίλος χορός 5 ώρες!! με ξανθό και πιασίματα πάνω στην πίστα..4 Ώρα το πρωί χωρίς λόγο ξαφνικά τον αφήνει πιάνει ένα Πολωνό και αρχίζει χορο..χαχα...Ούτε καν γειά δεν του είπε μετά απο 5 ώρες..Έρχεται και μου λέει καλα έχασα 5 ώρες απο την ζωή μου με την μαλακισμένη την Πολωνέζα..
Αυτά βλέπεις kman αλλα δεν ξέρεις να τα αξιολογήσεις...Βλέπεις ξένους σαν και μένα χορεύουν με τα μουνία και νομίζεις πως κάτι βγαίνει..ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, κυρίως στην Poland..
Ρε τυπε απορω δε το χεις βαρεθει αυτο το βιολι? Δε σε εχει κουρασει? Εδω μια φορα να βγεις σε ενα κλαμπ, ειναι ταλε κουαλε σαν να χεις βγει σε ολα συνεχεια. Δεν αλλαζει κατι. Παντου και παντα μια παραλλαγη του ιδιου σκηνικου! Σε καθε κλαμπ σε καθε πολυ! Αντε λιγο να αλλαζει αν ειναι κανα disko polo που θα ειναι μια φαση οπως τοτε στο Ποζναν που ειπες που βγηκαν οι βλαχοι. Δηλαδη προς το χειροτερο.
Οπως και τα ραντεβου. Με μια να βγεις ειναι σα να χεις βγει με ολες. Το ιδιο εργο συνεχεια. Μα το ιδιο!
Αφου βγηκε ενας φιλος ραντεβου και του λεω " αστο μη συνεχιζεις. Ξερω πηγατε εκει κανατε αυτο εκεινο το αλλο". Του το περιεγραψα με καθε λεπτομερεια ακομη και το τι συζητουσανε λες και ημουνα μπροστα. Και ποση ωρα κατσανε και ολα και που περιπου πηγανε. Μιλαμε εντελως κουραστικη φαση που αντε θα τα κανεις 1,2,3, 5 φορες αν εισαι καινουριος, και θα ενθουσιαζεσαι θα λες " ππωωω τι μουνια εχει, πωωω το πουσαρας ειμαι τι γκομενες χτυπαω"
( μαζι με μαλακια στο σπιτι ταυτοχρονα ), μετα θα δεις ομως οτι το εργο δε παει παρακατω και θα αρχιζεις να σπαζεσαι. Θα ψαχνεις δικαιολογιες ομως για το προφανες θα λες " δε μπορει ισως ειμαι καινουριος και απειρος, δε ξερω τη γλωσσα τη νοοτροπια ,ισως ετυχε" κλπ. Οποτε αφου θα εχεις τις αμφιβολιες θα "ανασυντασεσαι" και θα αλλαζεις στρατηγικη... Ε μετα θα δεις οτι παλι τα ιδια. μια δυο τρεις... πεντε δεκα. Θα αλλαζεις συνδυασμους, τροπο προσεγγισης, παρεες το να το αλλο, θα λες " θα βγαινω καθημερινες".
Στο τελος ομως θα διαπιστωσεις την πραγματικοτητα οτι ειναι καραμουφα το πραγμα και οτι δεν αλλαζει κατι ποτε Ε καποια στιγμη δε θα πεις ενα " αι σιχτιρ, εγω δε ξαναασχολουμαι" . Η ψυχη σου ρε παιδακι μου δεν εχει απηυδίσει? Οχι απο "αποτυχιες" στις πεφτικες, αλλα για το οτι ειναι παντα το ιδιο και απαραλλαχτο σκηνικο, λες και ειναι μηχανικα κατασκευασμενο. Αυτο το πραγμα που ειναι ολα τα ιδια και τα ιδια -και γενικα οχι μονο σε αυτο- εδω περα δε κουραζει?
θες λατιν αμερικα η ασια, εσυ να στανιαρεις (να αλλαξεις παραστασεις)
η ευρωπη ειναι βαρετη (αν και δεν εχω παει ανατολικο μπλοκ που ειστε εσεις)
κανε κανα ταξιδακι
Η γκόμενα στο χορό είναι μεγάλη ανιχνευτρια! Εκεί θα αποφασίσει αν θα πηδηχτεί με κάποιον ή όχι και εκεί πάνω καταλαβαίνει τι θα συμβεί στο κρεβάτι! Με έναν πολύ έμπειρο χορευτή καταλαβαίνει ότι θα φάει έναν πούτσο και τέρμα! Αν ο άλλος είναι άπειρος και κοκκινίζει καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με παιδάκι! Αυτά διαρκούν λίγη ώρα! Για να χορεύει 2 ώρες μαζί σου σημαίνει πως μπλόκαρε! Δεν μπόρεσε να σε ..."διαβάσει"! Για να μην φορτώσεις κάτι δεν έκανες σωστά! Στο χορό πρέπει να την κρατάς με σίγουρα χέρια κι ας κάνεις και λάθη και με βλέμμα σταθερό με μάτι να γυαλίζει!!! Αλλά μετα από κάποια ώρα καίγεται η φάση! Στο μισάωρο μάξιμουμ χρειάζεται πρόταση για δωμάτιο ή ... τουαλέταΑυτό σας εξηγώ..Που το βλέπεις πως πηδάνε? Τους βλέπεις απλά να χορεύουν με τις γκόμενες άντε και αν είναι τυχεροι να πιάνουν και λίγο κώλο..Νομίζεις πως τις πηδάνε..Είναι τελέιως Fake το σκηνικό..Οι γκόμενες εδώ γουστάρουν να παίζουν το βράδυ απλά είναι παιχνίδι χωρίς ουσία.. Χορός, κλωτρίψμο και νάνι..
Έπρεπε να ήσουν μαζί μου χτές Decada..Αν με έβλεπε κάποιος απο την γωνία με αυτά που έκανα θα θεωρούσε πως γαμάω μοντέλα. Άκου όμως ποιά είναι η αλήθεια.. Μιας και εγώ τα γράφω όπως ακριβώς είναι τα πράγματα.. Στο μαγαζί παντού 6αρια, λίγα εφτάρια και ένα οχτάρι..Το ένα εφτάρι το είχα γνωρίσει πριν 3 εβδομάδες στο ίδιο μαγαζί και βγήκαμε 2 φορές.. Δεν μου άφησε να της πιάσω ούτε το χέρι στα ραντεβού, μου έπρηξε τα αρχίδια στις ερωτήσεις (ανάκριση) και για αυτό δεν το συνέχισα.. Χορεύαμε 2 ώρες αισθησιακά όσο πάει κολλημένη πάνω μου.. Εσύ απο την γωνία θα έλεγες καλά την γαμάει την γκόμενα ο πουσταράς ο ξένος, όπως μπάινεις και γράφεις εδώ. Η αλήθεια ο ξένος έχει πάρει τα αρχίδια μου απο την γκόμενα..
Συνεχίζω..2 ώρα η γκόμενα πέρνει φίλη λέει καληνύχτα και φεύγει..Να βγούμε λέει μην χάνεσαι.Βεβάιως λέω εγω (αρχίδια ποτέ)!!
Βλέπω το οχτάρι μόνο γωνία και ορμάω.. Προβάλλει αντίσταση αλλά την καταφέρνω να ακολουθήσει πίστα και αρχίζει χορός...Εσύ απο γωνία πάλι θα θεωρούσες πως ο μαλάκας ο ξένος γαμάει μουνιά,όπως ξαναλέω μπαίνεις και γράφεις εδω..Χορός 1 ώρα και την παίρνω στο καπνιστήριο..Συζήτηση κ.λ.π, πολύ ενθπυσιασμένη μαζι μου για χαρακτήρα κ.λ.π...Ξανά χορός,ξανά συζήτηση κ.λ.π..Όλα τέλεια..Ανταλλαγή τηλεφώνου πάιρνει φίλη καληνύχτα..
Αυτή η γκόμενα για κάποιον που είναι άπειρος με Poland θα ξυπνούσε πρωί και θα πέταγε στον έβδομο ουρανό..Θα θεωρούσε πως γνώρισε μοντέλο,την γυναικα της ζωής του... Εγώ ξέρω όμως πως απλά δεν θα απαντήσει στο τηλέφωνο ΠΟΤΕ!!! Θα γράψω αν το κάνει αλλα΄ξέρω πως δεν υπάρχει πιθανότητα..Γιατί έτσι είναι εδώ η φάση..Χορός χαβαλές και το πρωί σε ξεχνάνε!!!
Ο άλλος ο φίλος χορός 5 ώρες!! με ξανθό και πιασίματα πάνω στην πίστα..4 Ώρα το πρωί χωρίς λόγο ξαφνικά τον αφήνει πιάνει ένα Πολωνό και αρχίζει χορο..χαχα...Ούτε καν γειά δεν του είπε μετά απο 5 ώρες..Έρχεται και μου λέει καλα έχασα 5 ώρες απο την ζωή μου με την μαλακισμένη την Πολωνέζα..
Αυτά βλέπεις kman αλλα δεν ξέρεις να τα αξιολογήσεις...Βλέπεις ξένους σαν και μένα χορεύουν με τα μουνία και νομίζεις πως κάτι βγαίνει..ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, κυρίως στην Poland..
θες λατιν αμερικα η ασια, εσυ να στανιαρεις (να αλλαξεις παραστασεις)
η ευρωπη ειναι βαρετη (αν και δεν εχω παει ανατολικο μπλοκ που ειστε εσεις)
κανε κανα ταξιδακι
Η γκόμενα στο χορό είναι μεγάλη ανιχνευτρια! Εκεί θα αποφασίσει αν θα πηδηχτεί με κάποιον ή όχι και εκεί πάνω καταλαβαίνει τι θα συμβεί στο κρεβάτι! Με έναν πολύ έμπειρο χορευτή καταλαβαίνει ότι θα φάει έναν πούτσο και τέρμα! Αν ο άλλος είναι άπειρος και κοκκινίζει καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με παιδάκι! Αυτά διαρκούν λίγη ώρα! Για να χορεύει 2 ώρες μαζί σου σημαίνει πως μπλόκαρε! Δεν μπόρεσε να σε ..."διαβάσει"! Για να μην φορτώσεις κάτι δεν έκανες σωστά! Στο χορό πρέπει να την κρατάς με σίγουρα χέρια κι ας κάνεις και λάθη και με βλέμμα σταθερό με μάτι να γυαλίζει!!! Αλλά μετα από κάποια ώρα καίγεται η φάση! Στο μισάωρο μάξιμουμ χρειάζεται πρόταση για δωμάτιο ή ... τουαλέτα
Το τηλέφωνο έχει σημασία για το ίδιο βράδι...Να σε εμπιστευτεί διότι είναι και σχεδόν ταυτότητα ή αν φύγει με φίλη να σε πάρει όταν ξεφορτωθεί τη φίλη...
Κι εγω.
Η Ευρωπη μ΄εχει κουρασει. Η ασιατισες δε μου αρεσουν. Οποτε λεω οταν καβατζωσω μερικα λεφτα να την κανω οριστικα για καμια χωρα της Λ. Αμερικης. Κουβα, Κοστα Ρικα, Αργεντινη ή Χιλη. Να ανοιξω ενα ελληνικο εστιατοριο, να βρω και μια μιγαδα και να αραξω για παντα εκει κατω. Ελλαδα οπως ειναι η κατασταση δε με βλεπω να ξανα γυριζω συντομα. Ισως μετα απο 20 χρονια αν ζω.
Η γκόμενα στο χορό είναι μεγάλη ανιχνευτρια! Εκεί θα αποφασίσει αν θα πηδηχτεί με κάποιον ή όχι και εκεί πάνω καταλαβαίνει τι θα συμβεί στο κρεβάτι! Με έναν πολύ έμπειρο χορευτή καταλαβαίνει ότι θα φάει έναν πούτσο και τέρμα! Αν ο άλλος είναι άπειρος και κοκκινίζει καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με παιδάκι! Αυτά διαρκούν λίγη ώρα! Για να χορεύει 2 ώρες μαζί σου σημαίνει πως μπλόκαρε! Δεν μπόρεσε να σε ..."διαβάσει"! Για να μην φορτώσεις κάτι δεν έκανες σωστά! Στο χορό πρέπει να την κρατάς με σίγουρα χέρια κι ας κάνεις και λάθη και με βλέμμα σταθερό με μάτι να γυαλίζει!!! Αλλά μετα από κάποια ώρα καίγεται η φάση! Στο μισάωρο μάξιμουμ χρειάζεται πρόταση για δωμάτιο ή ... τουαλέτα
Το τηλέφωνο έχει σημασία για το ίδιο βράδι...Να σε εμπιστευτεί διότι είναι και σχεδόν ταυτότητα ή αν φύγει με φίλη να σε πάρει όταν ξεφορτωθεί τη φίλη...
ρε ρολογα μου παντα νυχτα εγω βλεπω να γινεται παντα οτι λεει και ο μιστερ λαβ.αποφευγω παντα οσες χορευουν αυτες πανε παντα μονο για να χορευουν ουτε θα σου μιλησουν καν,ασε κατι νουμερα ουκρανια,ρωσια να χορευουν μονες με γυαλια του ηλιου στην νυχτα χαχαχα,σιγα μην γαμησεις η πλισιασεις αυτα τα νουμερα.αυτα που τα ειδες ρε ρολογα,εγω θυμουμε μονο στο γριζ στην ταινεια με τον τραβολτα και στο ντερτι ντασινκ να χορευουν ετσι χαχαχαχ.σε ενα λατιν που πηγα σερβια και ενα στην οδυσσο,ολοι χορευαν σαν τρελοι αυτους τους χορους με φιγουρες και ειχαν μαζι τους και στολες για αυτους τους χορους.ολη νυχτα χορευαν μονο σαν να ηταν λατινο ουκρανοι χαχαχαχ.νυχτα δεν παιζει τιποτα,πολλες φορες παιρνουν το ποτο και τραβανε στην παρεα τους η ερχονται να κεραστουν απο το τραπεζι σου και καλυνηχτα
One night stand στην Πολωνία γίνονται μόνο με πολύ άσχημες χοντρές ή αν είσαι τυχερός με καμιά μεθυσμένη..Στις επαρχιακές πόλεις αν είσαι στον φοιτητικό κύκλο με μικρά κάτω των 22 μπορούν να γίνουν (το έχω κάνει)..Αλλά όπως γίνονται παντού στην Ευρώπη..
Στα δικά μας δεδομένα έξω απο τον φοιτητικό κύκλο και το πανεπιστήμιο πολύ δύσκολα..
Ξέρω 200 άτομα στην πόλη (Βαρσοβία) και κανέις δεν καταφέρνει πάνω απο 2-3 one night stands τον χρόνο..Και εμφανησικά κάποιοι απο αυτούς είναι πολύ δυνατοί και με χρήμα..
Εξαίρεση ξαναλέω αν πηδάς χοντρές ή είσαι σε μικρή πόλη με φοιτητές και 27 χρονών max..Κάτι Τούρκοι και κάτι μάυροι που γαμάνε και ζώα τα καταφέρνουν..Αλλά μιλάμε πηδάνε ΜΠΑΖΑ!!
Kman άστο ξέρω άπειρο κόσμο εδώ.Όλοι τα ίδια λένε που σας λεώ..Χτές ήταν στην παρεά ένα άτομο απο Βερολίνο φίλος του φιλου μου του Γερμανού και σκυλόβριζε ασταμάτητα τους 5 μήνες που είναι εδώ..Όχι γιατί δεν βρίσκει γκόμενες αλλά γιατί του τα πρήζουν για να πηδηχτούν..Έλεγε πως θελουν όλες σχέση για να ανοίξουν τα πόδια..Ενώ στο Βερολίνο γαμιούντε μας έλεγε χωρίς δεσμέυσεις..Εμείς τα ξέρουμε και πουλάμε το παραμύθακι του έρωτα!!!Αυτός φυσικά έιναι Γερμανός για εμάς φυσικά δεν είναι το ίδιο βερολίνο..Αλλά απλά τα γράφω για να δείς τι λένε και οι άλλοι λαοί...Τα ίδια μου λένε και Γάλλοι,Ιταλοί κ.λ.π...Καλά για άγγλους δεν γράφω απλά γελάει ο κόσμος..Δεν γαμάνε ποτέ!!!
Όχι απλά δεν σπονσοράρεται καμία αλλά αν πάς να τις κεράσεις ποτό χωρίς να τις ξέρεις μπορείς να φάς και χοντρό μπινελίκι..Είναι πολύ προσβλητικό να πας να την πέσεις με τρόπο κεράσματος..Καμιά σχέση με Ελλάδα που την πέφταμε έτσι..Προσέξτε μάγκες μην βρέίτε κανά μπελά..Καλά δεν μιλάω για χρήμα..Πιστεύω δεν το έχεις κάνει απλά ποτέ σε normal γκόμενα..Γιατί κατά 90% θα σε πατάγανε στον δρομο 10 μπράβοι του μαγαζιού!!
Αν πάς και την πέσεις ας πούμε σε μια με γκόμενο λογικά δεν θα γίνει τσαμπουκάς..Είναι πολύ χαλαροί σε αυτά τα θέματα..Βλέπεις πεφτικές στην γκόμενα με τον αλλο γκομενο να την κολοτρίβει στην πίστα και στα αρχίδια του τελέιως ο τύπς..Αυτό είναι κάτι που μόνο εδώ έχω δει..Τόση χαλαρότητα στο θέμα της πεφτικής στην γκόμενα του άλλου..
Αν πας όμως με κέρασμα συνήθως αν είσαι τυχερός λένε Nie και φεύγουν..Αν είσαι άτυχος έχω δεί σκηνικό με Άγγλους που δεν ξέραν, να τους πετάνε τα ποτά πάνω τους και να τρώνε μπινελίκια..
Τα ίδια ισχύουν και στα ραντεβού..Συνήθως είναι μισά-μισά, αν όμως (και πρέπει) να κεράσεις εσύ το κάνεις με τρόπο να μην την προσβάλεις..Γενικά έχουν ένα κόλλημα (και κόμπλεξ) πως με τα λεφτά προσπαθείς να τους δείξεις πως είσαι πάνω απο αυτές και το παρεξηγούν έυκολα..Με αυτά που γράφεις kman θα έρθει κανάς κακομοίρης εδώ και θα βρεί χοντρό μπελά...Πέστε την σε όποια γκόμενα θέλετε..Τσαμπουκας δεν γίνεται..Όχι κέρασμα και λεφτά!!
εξαίρεση φυσικά οι ιερόδουλες που υπάρχουν και σε κάποια clubs...Αυτές λογικά γνωρίζεις και νομίζεις πως είναι κανονικές Πολωνέζες.
Όχι απλά δεν σπονσοράρεται καμία αλλά αν πάς να τις κεράσεις ποτό χωρίς να τις ξέρεις μπορείς να φάς και χοντρό μπινελίκι..Είναι πολύ προσβλητικό να πας να την πέσεις με τρόπο κεράσματος..Καμιά σχέση με Ελλάδα που την πέφταμε έτσι..Προσέξτε μάγκες μην βρέίτε κανά μπελά..Καλά δεν μιλάω για χρήμα..Πιστεύω δεν το έχεις κάνει απλά ποτέ σε normal γκόμενα..Γιατί κατά 90% θα σε πατάγανε στον δρομο 10 μπράβοι του μαγαζιού!!
Αν πάς και την πέσεις ας πούμε σε μια με γκόμενο λογικά δεν θα γίνει τσαμπουκάς..Είναι πολύ χαλαροί σε αυτά τα θέματα..Βλέπεις πεφτικές στην γκόμενα με τον αλλο γκομενο να την κολοτρίβει στην πίστα και στα αρχίδια του τελέιως ο τύπς..Αυτό είναι κάτι που μόνο εδώ έχω δει..Τόση χαλαρότητα στο θέμα της πεφτικής στην γκόμενα του άλλου..
Αν πας όμως με κέρασμα συνήθως αν είσαι τυχερός λένε Nie και φεύγουν..Αν είσαι άτυχος έχω δεί σκηνικό με Άγγλους που δεν ξέραν, να τους πετάνε τα ποτά πάνω τους και να τρώνε μπινελίκια..
Τα ίδια ισχύουν και στα ραντεβού..Συνήθως είναι μισά-μισά, αν όμως (και πρέπει) να κεράσεις εσύ το κάνεις με τρόπο να μην την προσβάλεις..Γενικά έχουν ένα κόλλημα (και κόμπλεξ) πως με τα λεφτά προσπαθείς να τους δείξεις πως είσαι πάνω απο αυτές και το παρεξηγούν έυκολα..Με αυτά που γράφεις kman θα έρθει κανάς κακομοίρης εδώ και θα βρεί χοντρό μπελά...Πέστε την σε όποια γκόμενα θέλετε..Τσαμπουκας δεν γίνεται..Όχι κέρασμα και λεφτά!!
εξαίρεση φυσικά οι ιερόδουλες που υπάρχουν και σε κάποια clubs...Αυτές λογικά γνωρίζεις και νομίζεις πως είναι κανονικές Πολωνέζες.
Ε και εγω τον κμαν τον ειδα προσπαθουσε ο ανθρωπος αλλα μπινελικια ετρωγε ή αδιαφορία. Δεν ειδα να καθεται καμια να... σπονσοραριστει !
Οσο για "φορτωματα" και νταλικες και φορτηγα, σας λεω μετα λογου γνωσης ,οτι φαση one night stand ,για οσους ενδιαφερονται, πολυ πιο εύκολα θα κάτσει στην Ελλάδα , παρά στην Πολωνία.