Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καθαρά στατιστικά δεδομένα ως λάτρης των μαθηματικών σαν τον Βαρουφάκη για να βγούν συμπεράσματα!!!

Πολωνία 11 μήνες κλείνω ακριβώς σήμερα και για αυτό κανω resume..Αριθμός Κορασίδων που έκατσαν μέχρι τώρα 22 (ακριβώς 2 το μήνα κατά αναλογία)..Απο τις 22 οι 8 ΔΕΝ ήταν Πολωνέζες.. Το 36% δηλάδη των κορασίδων ήταν μη Πολωνέζες...Αν αναλογιστεί όμως κάποιος πως το ποσοστό των ξένων γυναικών σε σχέση με τις Πολωνέζες στην πόλη είναι περίπου 4-5%, αυτό το 36% είναι ασύκριτα μεγάλο ποσοστό και καταλαβαίνεται τον πλήρη μύθου του εύκολου πολωνικού μουνιού που διαδίδεται και μερικές φορές και για λόγους σκοπιμότητας (όπως βλακές πυρφόρους απο Αγγλιά που θα χαλάσουν τα λεφτά τους ερχόμενοι σε groups για διακοπές εδώ και μένουν με το πουλί στο χέρι)..Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι αυτό που είπε ο φίλος απο Κράκοβ πως οι πολωνοί άντρες διαδίδουν το μύθο για να τρώνε λεφτά..κάθε φορά που μπάινω σε ταξί πάντα μου λέει έυκολα μουνια εδώ ε? τα ίδια και όσοι έχουν σχέση με clubs...Κάτι μου βρωμάει στην όλη υπόθεση..

Αν δεν υπήρχαν οι ξένες θα ήμουν σχεδόν κοντά στην μία γκόμενα και κάτι το μήνα..Μια γκόμενα το μήνα όμως με τρελή μάχη clubs,λίγο ύπνο,πολλές παρέες,δουλειά εδώ,σπίτι στο κέντρο,εμπειρία στην πόλη κ.λ.π..

Σκεφτείται τι σημαίνει και με τι πιθανότητες παίζει κάποιος τουρίστας που δεν έχει τίποτα απο τα παραπάνω και σκάει απλά ενα τριήμερο εδώ..

Και επειδή ξέρω τι θα πεί Kman ότι μία γκόμενα το μήνα δεν κάθεται Ελλάδα, σύγκρινε με όποια χώρα θές στην Κεντρική,Ανατολική Ευρώπη και θα δείς πως μία γκόμενα το μήνα είναι απόλυτα εφικτό για κάποιον νεό και μάχιμο..

Ελλάδα δν ανήκει σε φιλοσοφία στην Ευρώπη,ειναι ακομά χωριο-Μουσουλμανικής αντίληψης οι γκόμενες..Αν και η νέα γενιά (μέχρι 20) έχει αρχίσει να φτιάχνει λίγο στο μυαλό.

Μία γκόμενα το μήνα είναι εφικτό μόνο σε Πολωνία,Τσεχία άντε και Ουγγαρία.Μιλάω εντός ΕΕ.2 το μήνα δεν είναι εφικτό πουθενά εντός ΕΕ για ξένο εκτός από Πολωνία.Το 36% προκύπτει από οτι σύχναζες σε πάρτυ με ξένους και ξένες.Για τον ίδιο λόγοι οι Πολωνέζες που είχες είχαν όλες ξένους πρώην ενώ στο γενικό πληθυσμό αυτό είναι στο 5%.

Εδώ ένας Τουρκαλάς σεξοτουρίστας δίνει πληροφορίες για το Λοτζ.Σε ποιες άλλες χώρες εκτός Πολωνίας,Ουκρανίας μεταναστεύουν οι Τούρκοι για να γαμήσουν?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μία γκόμενα το μήνα είναι εφικτό μόνο σε Πολωνία,Τσεχία άντε και Ουγγαρία.Μιλάω εντός ΕΕ.2 το μήνα δεν είναι εφικτό πουθενά εντός ΕΕ για ξένο εκτός από Πολωνία.Το 36% προκύπτει από οτι σύχναζες σε πάρτυ με ξένους και ξένες.Για τον ίδιο λόγοι οι Πολωνέζες που είχες είχαν όλες ξένους πρώην ενώ στο γενικό πληθυσμό αυτό είναι στο 5%.

Σε πάρτυ με ξένους πάω μία φορά την εβδομάδα..Κάθε τετάρτη στις 20:00 για 3 ώρες...Στα clubs με τις Πολωνέζες πάω Πέμπτη,Παρασκευή,Σάβββατο μέχρι το πρωί και όχι σε ένα κάθε φορά..Δεν υπάρχει καν σύγκριση.Απλά καταγράφω αυτό που ζώ..Όταν γνωρίζω μια ξένη και μου δώσει κινητό (αν δεν γίνει one night stand) πάντα θα απαντήσει και έχει ουσία η όλη φάση..

Πολωνέζες θέλει minimun 4 ραντεβού αν είσαι τυχερός..οι περισσότερες δεν σηκώνουν το κινητό που σου δίνουν, ή αλλάζουν άποψη και στέλνουν ακυρωτικό 2 ώρες πριν το ραντεβού (τα ξέρεις αν έρχεσαι εδώ άλλο ότι δεν τα λές). Και φυσικά θέλουν να μένεις μόνιμα και δεσμό μαζί τους..Οπότε αναγκάζεσαι να λές ψέματα για έρωτα..Με Πολωνέζες παίζεις με πάρα πολλές ταυτόχρονα για να καταφέρεις το 10% απο αυτές με κούραση και με πρήξιμο να σου κάτσουν....Με τις ξένες με όσες πάιξεις και σε γουστάρουν είναι μεγάλα τα ποσοστά επιτυχίας..

Σε ρωτάω κατί και σκέψου το..Σου έχει ακυρώσει ποτέ Δυτική γκόμενα ραντεβού 2 ώρες πριν βρεθέίτε γιατί το μετάνιωσε έτσι χωρίς αιτία και λόγο?
Δεν μπορείς να διανοηθείς πόσες φορές γίνεται αυτό σε όλους τους φίλους μου έδω και σε μένα..

Σε φίλο μου την προηγούμενη εβδομάδα του έστειλε τρίτο  ακυρωτικό σερί 3 ώρες πριν την συνάντηση...Δευτέρα,Τετάρτη Πέμπτη ταυτόχρονες ακυρώσεις όλες τις μέρες λίγες ώρες πριν..Τις έστειλε άντε γαμήσου τρελή και την διέγραψε..

Τα ίδια μου έκανε και μια πριν 3 εβδομάδες..βγήκαμε 3 φορές με φίλησε αυτή πρώτη και όλα ωραία όλα καλά, κάθε μέρα επικοινωνία  την τέταρτη φορά που ήταν για cinema με προοπτική για σπίτι μετά, έχοτας αγοράσει τα εισητήρια μου στέλνει 2 ώρες πριν δεν νιώθω καλά ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον πρώην μου δεν έρχομαι σινεμα!!!!! Και εξαφανίστηκε!!! Άσε θα διαβάσεις αυτά που έχω ζησει με την παράνοια των Πολωνέζων στο βιβλίο που γράφω.

Για να γαμήσουν δηλαδή έρχονται εδώ οι Τούρκοι? ¨οχι γιατί ανοίγουν κεμπαμπτζίδικα για να δουλέψουν και να ζήσουν...Καλλιεργέις μύθο kman δυστυχώς...Εκατομμύρια Τούρκοι στην Γερμανία για να δουλέψουν...Πόσες χιλίαδες σε όλη την Ευρώπη για να δουλέψουν...Στην Πολωνία για να γαμήσουν..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε πάρτυ με ξένους πάω μία φορά την εβδομάδα..Κάθε τετάρτη στις 20:00 για 3 ώρες...Στα clubs με τις Πολωνέζες πάω Πέμπτη,Παρασκευή,Σάβββατο μέχρι το πρωί και όχι σε ένα κάθε φορά..Δεν υπάρχει καν σύγκριση.Απλά καταγράφω αυτό που ζώ..Όταν γνωρίζω μια ξένη και μου δώσει κινητό (αν δεν γίνει one night stand) πάντα θα απαντήσει και έχει ουσία η όλη φάση..

Πολωνέζες θέλει minimun 4 ραντεβού αν είσαι τυχερός..οι περισσότερες δεν σηκώνουν το κινητό που σου δίνουν, ή αλλάζουν άποψη και στέλνουν ακυρωτικό 2 ώρες πριν το ραντεβού (τα ξέρεις αν έρχεσαι εδώ άλλο ότι δεν τα λές). Και φυσικά θέλουν να μένεις μόνιμα και δεσμό μαζί τους..Οπότε αναγκάζεσαι να λές ψέματα για έρωτα..Με Πολωνέζες παίζεις με πάρα πολλές ταυτόχρονα για να καταφέρεις το 10% απο αυτές με κούραση και με πρήξιμο να σου κάτσουν....Με τις ξένες με όσες πάιξεις και σε γουστάρουν είναι μεγάλα τα ποσοστά επιτυχίας..

Σε ρωτάω κατί και σκέψου το..Σου έχει ακυρώσει ποτέ Δυτική γκόμενα ραντεβού 2 ώρες πριν βρεθέίτε γιατί το μετάνιωσε έτσι χωρίς αιτία και λόγο?
Δεν μπορείς να διανοηθείς πόσες φορές γίνεται αυτό σε όλους τους φίλους μου έδω και σε μένα..

Σε φίλο μου την προηγούμενη εβδομάδα του έστειλε τρίτο  ακυρωτικό σερί 3 ώρες πριν την συνάντηση...Δευτέρα,Τετάρτη Πέμπτη ταυτόχρονες ακυρώσεις όλες τις μέρες λίγες ώρες πριν..Τις έστειλε άντε γαμήσου τρελή και την διέγραψε..

Τα ίδια μου έκανε και μια πριν 3 εβδομάδες..βγήκαμε 3 φορές με φίλησε αυτή πρώτη και όλα ωραία όλα καλά, κάθε μέρα επικοινωνία  την τέταρτη φορά που ήταν για cinema με προοπτική για σπίτι μετά, έχοτας αγοράσει τα εισητήρια μου στέλνει 2 ώρες πριν δεν νιώθω καλά ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον πρώην μου δεν έρχομαι σινεμα!!!!! Και εξαφανίστηκε!!! Άσε θα διαβάσεις αυτά που έχω ζησει με την παράνοια των Πολωνέζων στο βιβλίο που γράφω.

Για να γαμήσουν δηλαδή έρχονται εδώ οι Τούρκοι? ¨οχι γιατί ανοίγουν κεμπαμπτζίδικα για να δουλέψουν και να ζήσουν...Καλλιεργέις μύθο kman δυστυχώς...Εκατομμύρια Τούρκοι στην Γερμανία για να δουλέψουν...Πόσες χιλίαδες σε όλη την Ευρώπη για να δουλέψουν...Στην Πολωνία για να γαμήσουν..

Δες το site του roosh π.χ.Πόσοι Τούρκοι γράφουν για Πολωνία που πάνε για να γαμήσουνε και πόσοι για Γερμανία.Για Γερμανία δεν έχει γράψει τίποτα ούτε ένας Τούρκος.Αν και μένουν εδώ εκατομμύρια.Για Πολωνία έχουν γράψει ένα σωρό ενώ μένουν σχετικά λίγοι.
Για τη Γερμανίδα ο ξένος είναι πάντα κατώτερος από το ντόπιο εκτός αν πρόκειται για Αγγλοσάξονα ή Αμερικανό.Για την Πολωνέζα σχεδόν πάντα ο ξένος είναι ανώτερος από τον ντόπιο.Δεν υπάρχει καν σύγκριση των δύο χωρών.
Οτι οι Πολωνέζες ακυρώνουν δε σημαίνει τίποτα αφού υπάρχουν άπειρες στην ουρά.Στη Γερμανία είναι τρομερά δύσκολο να σε δεχτούν σε κύκλο σαν ξένο ενώ στην Πολωνία χώνεσαι αμέσως.
Για πήγαινε Γερμανία να δεις αν μπορείς να πας κάθε νύχτα στα κλαμπ ή να έχεις σερί ραντεβού με τους εξουθενωτικούς ρυθμούς εργασίας.Γιατί όλοι οι Γερμανοί πέφτουν για ύπνο με τις κότες.Γιατί απλά δε σε παίρνει να μην είσαι μάξιμουμ αλέρτ στη δουλειά.Καμία σχέση με Ελλάδα Πολωνία.Στη Γερμανία άμα κοιμάσαι έρχεται ο άλλος φωνάζει στη μάπα σου σε καρπαζώνει σου ρίχνει δυο πούτσους και τρία καυλιά.Δεν παίζουν χαλαροί ρυθμοί να ονειρεύεσαι γκόμενες κτλ.Είναι κέρβεροι σε παρακολουθούν όλη την ώρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε κμαν ασε τη θεωρια, και στην ταμπακιερα. Ηρθες εδω κρακοβια και ημασταν μαζι. Μιλησες σε 30 . Τι εκανες ? Γαμησες καμια? Εσπρωξες? Μπηκε το φιδι στην τρυπα? Τα αλλα τωρα και τι εκανε ο ροσ πως τον λενε και τι κανουν οι τουρκοι και η Ε.Ε. ειναι να χαμε να λεγαμε .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Την ελληνιδα, την τρως στη μαπα, στα πρηζει, και στο τελος ΔΕΝ θα σου κατσει κιολας.
Καλυτερα ετσι?

Η πολωνικη επαρχια, ειναι το παρθενο ανεξερευνητο εδαφος. Ειναι ισως οτι ξεραμε απο παλια καλη Πολωνία.

Ποια πολωνικη επαρχια ρε φιλε και συ τωρα? Εχεις υποψη σου τι θα πει "πολωνικη επαρχια"? Ακουσες καπου και συ το τσιτατο και λες αντε το βρηκαμε τωρα παμε να γαμησουμε.
Που ρε στην πολωνικη επαρχια?? Νοοτροπια Ελλαδα του 50. Λογοδοσμενες απο τα 15 και στα 20 παντρεμενες με παιδια με κανα καλο παιδι απ το χωριο. Αντε τραβα και καλα γαμησια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πολωνία 11 μήνες κλείνω ακριβώς σήμερα και για αυτό κανω resume..Αριθμός Κορασίδων που έκατσαν μέχρι τώρα 22 (ακριβώς 2 το μήνα κατά αναλογία)..Απο τις 22 οι 8 ΔΕΝ ήταν Πολωνέζες.. Το 36% δηλάδη των κορασίδων ήταν μη Πολωνέζες...Αν αναλογιστεί όμως κάποιος πως το ποσοστό των ξένων γυναικών σε σχέση με τις Πολωνέζες στην πόλη είναι περίπου 4-5%, αυτό το 36% είναι ασύκριτα μεγάλο ποσοστό και καταλαβαίνεται τον πλήρη μύθου του εύκολου πολωνικού μουνιού που διαδίδεται και μερικές φορές και για λόγους σκοπιμότητας (όπως βλακές πυρφόρους απο Αγγλιά που θα χαλάσουν τα λεφτά τους ερχόμενοι σε groups για διακοπές εδώ και μένουν με το πουλί στο χέρι)..Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι αυτό που είπε ο φίλος απο Κράκοβ πως οι πολωνοί άντρες διαδίδουν το μύθο για να τρώνε λεφτά..κάθε φορά που μπάινω σε ταξί πάντα μου λέει έυκολα μουνια εδώ ε? τα ίδια και όσοι έχουν σχέση με clubs...Κάτι μου βρωμάει στην όλη υπόθεση..

Αν δεν υπήρχαν οι ξένες θα ήμουν σχεδόν κοντά στην μία γκόμενα και κάτι το μήνα..Μια γκόμενα το μήνα όμως με τρελή μάχη clubs,λίγο ύπνο,πολλές παρέες,δουλειά εδώ,σπίτι στο κέντρο,εμπειρία στην πόλη κ.λ.π..

Σκεφτείται τι σημαίνει και με τι πιθανότητες παίζει κάποιος τουρίστας που δεν έχει τίποτα απο τα παραπάνω και σκάει απλά ενα τριήμερο εδώ..

Και επειδή ξέρω τι θα πεί Kman ότι μία γκόμενα το μήνα δεν κάθεται Ελλάδα, σύγκρινε με όποια χώρα θές στην Κεντρική,Ανατολική Ευρώπη και θα δείς πως μία γκόμενα το μήνα είναι απόλυτα εφικτό για κάποιον νεό και μάχιμο..

Ασε με ρε φιλε τωρα, καθενας εδω μεσα οτι του φανει του λολοστεφανη. Και μετα θα μπαινουν και θα σου λενε " αααα εσεις γραφετε αυτο και αυτο" και θα τα ριχνουν σε μας.
Ασε με με τις ανεραστες τις νεροβραστες να πουμε . Λες και δεν εχουν ψυχη μεσα τους. Κανανε σεξυ γκομενες τις ανεραστες . Ημαρτον τι ακουμε και διαβαζουμε! Ουτε καν ΣΤΡΙΝΚΓ φορανε ρε. Δε ξερουν τι παει να πει ΣΤΡΙΝΓΚ! Βρακες σα τις γιαγιαδες φορανε. Πολλες δε ξυριζουν καν το μουνι τους. Που να τους κοψει. Οπως ειπα και πριν νοοτροπια Ελλαδα του 50. Δειτε καμια ταινια του 50, να δειτε τις τοτε ελληνιδες, ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ οι σημερινες πολωνες. Να βρω το καλο παιδι, να το τυλιξω, να κανω κουτσουβελα, να τραβολογιεμαι μετα σε γαμους, βαφτισια, πεθερικα. Απο τα 20 παντρεμενες με κουτσουβελα, να δει η μαμα εγγονακια κλπ.
Τωρα οψιμα, γινανε και γιαπισες καπιταλιστριες, τα βλαχαδερα, οποτε ηρθε και εδεσε. Αστους, καλοκαιριατικα αντι να πανε σε κανα νησακι, με θαλασσιτσα, ουζακι , ψαρακι, χαβαλε, να πανε στο πανεμορφο Κατοβιτσε, στο εξωτικο Βροτσλαβ, στο μαγευτικο Λοτζ, να τους τρωνε τα λεφτα οι Πολωνοι κλαμπαδες  :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε κμαν ασε τη θεωρια, και στην ταμπακιερα. Ηρθες εδω κρακοβια και ημασταν μαζι. Μιλησες σε 30 . Τι εκανες ? Γαμησες καμια? Εσπρωξες? Μπηκε το φιδι στην τρυπα? Τα αλλα τωρα και τι εκανε ο ροσ πως τον λενε και τι κανουν οι τουρκοι και η Ε.Ε. ειναι να χαμε να λεγαμε .

4 μέρες έκατσα συνολικά Κρακοβία πήρα 10 τηλέφωνα και φέρνω μια γκόμενα Ελλάδα το Σεπτέμβριο.Οποιος και να πάει μόνο μια νύχτα Πέμπτη τον Ιούλιο αποκλείεται να κάνει τίποτα.3 μέρες όμως είναι υπεραρκετές.Σε ποια χώρα εκτός Ουκρανίας μπορείς να πας μόνο μια νύχτα και να γαμήσεις?(Οχι μια ολόκληρη μέρα αλλά μόνο μια νύχτα).Εγώ μόνο Ουκρανία το έχω κάνει αυτό.(Σάββατο βράδυ προσγειώθηκα Κίεβο παρτούζα με δυο γκόμενες από το κλαμπ επιστροφή Αθήνα την Κυριακή).
Για Πολωνία χρειάζεται να πας δύο συνεχόμενα ΠΣΚ ή να πας Κατοβίτσε Παρασκευή με ένα γερό zakupy το Σάββατο.Ατομα άνω των 40 δε γαμάνε με τίποτα γκόμενες κάτω των 25 Πολωνία χωρίς ρευστό.Να μην πω κάτω των 30.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ασε με ρε φιλε τωρα, καθενας εδω μεσα οτι του φανει του λολοστεφανη. Και μετα θα μπαινουν και θα σου λενε " αααα εσεις γραφετε αυτο και αυτο" και θα τα ριχνουν σε μας.
Ασε με με τις ανεραστες τις νεροβραστες να πουμε . Λες και δεν εχουν ψυχη μεσα τους. Κανανε σεξυ γκομενες τις ανεραστες . Ημαρτον τι ακουμε και διαβαζουμε! Ουτε καν ΣΤΡΙΝΚΓ φορανε ρε. Δε ξερουν τι παει να πει ΣΤΡΙΝΓΚ! Βρακες σα τις γιαγιαδες φορανε. Πολλες δε ξυριζουν καν το μουνι τους. Που να τους κοψει. Οπως ειπα και πριν νοοτροπια Ελλαδα του 50. Δειτε καμια ταινια του 50, να δειτε τις τοτε ελληνιδες, ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ οι σημερινες πολωνες. Να βρω το καλο παιδι, να το τυλιξω, να κανω κουτσουβελα, να τραβολογιεμαι μετα σε γαμους, βαφτισια, πεθερικα. Απο τα 20 παντρεμενες με κουτσουβελα, να δει η μαμα εγγονακια κλπ.
Τωρα οψιμα, γινανε και γιαπισες καπιταλιστριες, τα βλαχαδερα, οποτε ηρθε και εδεσε. Αστους, καλοκαιριατικα αντι να πανε σε κανα νησακι, με θαλασσιτσα, ουζακι , ψαρακι, χαβαλε, να πανε στο πανεμορφο Κατοβιτσε, στο εξωτικο Βροτσλαβ, στο μαγευτικο Λοτζ, να τους τρωνε τα λεφτα οι Πολωνοι κλαμπαδες  :headbang:

Το 70% των Πολωνέζων είναι ξυρισμένες και το 30% έχουν διακριτικό τρίχωμα.Θάμνους δε βλέπεις ποτέ.Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Dr. Love.Δε φοράνε τόσο συχνά στρινγκ όπως οι Ουκρανές όμως πάρα πολλές φορές φοράνε koronkowa(δαντελωτά διαφανή) που δεν είναι καθόλου άσχημα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Καλά για να πάει κάποιος Κατοβίτσε πρέπει να ακολουθεί μόνο τον πούτσο του.Η πόλη δεν έχει σχεδόν τίποτα αν και έχει ατμόσφαιρα.Βρότσλαβ έχει την κεντρική πλατεία που λέει αρκετά εκεί είναι και όλο το καμάκι όπως και στο Passaz Niepolda.

Εδώ ένας Ισπανός καμάκιας πρώην φοιτητής Erasmus δίνει συμβουλές πώς θα γαμήσεις στο Βρότσλαβ.Το 80% των αρρένων Ισπανών και Πορτογάλων φοιτητών Erasmus επιλέγουν την Πολωνία όπου έχουν groupies.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
4 μέρες έκατσα συνολικά Κρακοβία πήρα 10 τηλέφωνα και φέρνω μια γκόμενα Ελλάδα το Σεπτέμβριο.Οποιος και να πάει μόνο μια νύχτα Πέμπτη τον Ιούλιο αποκλείεται να κάνει τίποτα.3 μέρες όμως είναι υπεραρκετές.Σε ποια χώρα εκτός Ουκρανίας μπορείς να πας μόνο μια νύχτα και να γαμήσεις?(Οχι μια ολόκληρη μέρα αλλά μόνο μια νύχτα).Εγώ μόνο Ουκρανία το έχω κάνει αυτό.(Σάββατο βράδυ προσγειώθηκα Κίεβο παρτούζα με δυο γκόμενες από το κλαμπ επιστροφή Αθήνα την Κυριακή).
Για Πολωνία χρειάζεται να πας δύο συνεχόμενα ΠΣΚ ή να πας Κατοβίτσε Παρασκευή με ένα γερό zakupy το Σάββατο.Ατομα άνω των 40 δε γαμάνε με τίποτα γκόμενες κάτω των 25 Πολωνία χωρίς ρευστό.Να μην πω κάτω των 30.

Ποια τηλεφωνα ρε τυπε? Σου δειξα και εγω ποσα τηλεφωνα ειχα και στο πα" ασε μη δινεις σημασια δεν εχει νοημα". Στην ταμπακιερα. Απο αυτες τις 30 καμια γαμησες? Δε γαμησες.
Απο αυτες που μιλαγες ημουνα μπροστα οταν μιλουσες. Αλλες βριζανε ( οπως αυτη στο prozak εξω με τον αναπτηρα ), αλλες αδιαφορουσαν, αλλες πιαναν εκει μια μαλακοκουβεντουλα, οταν ειχαν πιει, οπως θα κανουν και με τον παρακαω και με ολους.
Οχι επειδη φταις , εσυ , και εγω να ημουν και ο οποισδηποτε αυτο θα γινοταν. Αλλα τοτε πως ειναι " ευκολες"? Δηλαδη αν ηταν δυσκολες τι θα εκαναν, θα εβγαζαν κανα ουζι και θα θεριζαν?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποια τηλεφωνα ρε τυπε? Σου δειξα και εγω ποσα τηλεφωνα ειχα και στο πα" ασε μη δινεις σημασια δεν εχει νοημα". Στην ταμπακιερα. Απο αυτες τις 30 καμια γαμησες? Δε γαμησες.
Απο αυτες που μιλαγες ημουνα μπροστα οταν μιλουσες. Αλλες βριζανε ( οπως αυτη στο prozak εξω με τον αναπτηρα ), αλλες αδιαφορουσαν, αλλες πιαναν εκει μια μαλακοκουβεντουλα, οταν ειχαν πιει, οπως θα κανουν και με τον παρακαω και με ολους.
Οχι επειδη φταις , εσυ , και εγω να ημουν και ο οποισδηποτε αυτο θα γινοταν. Αλλα τοτε πως ειναι " ευκολες"? Δηλαδη αν ηταν δυσκολες τι θα εκαναν, θα εβγαζαν κανα ουζι και θα θεριζαν?

30 μόνο?Σε περισσότερες πρέπει να μίλησα.Απλά δε με είδες με όλες.Αλλά δεν είναι τίποτα.Γιατί είναι Πέμπτη off season τι σημασία έχει?Αντε να υπήρχαν 5-10 πραγματικοί στόχοι.Στο Afera ήταν καμένη περίπτωση πήγα μετά άλλη μέρα και το τσέκαρα όλες έρχονταν σε μικτές παρέες.Στο Prozac περίεργα ήτανε απλά δεν καλιμπράρισα καθόλου και ήρθα στην άλλη που ήταν έξω από το μαγαζί από πίσω χωρίς καν να διασταυρώσω βλεμματική επαφή.Ετσι κι αλλιώς οι πιθανότητες ήταν κάτω από 0.01%.Απλά το δοκίμασα για να τεστάρω το μαγαζί κατά πόσο το clientelle είναι πιο ευπροσέγγιστο από το Coco.Πολλές από τις προσεγγίσεις είναι εντελώς δοκιμαστικές δε με ενδιαφέρει να σπρώξω πιο πολύ.Απλά μιλάς σε πολλές σχηματίζεις μια γενική εικόνα και καταστρώνεις ένα πλάνο.
Αμα έρθεις από πίσω έξω από το μαγαζί όπου η γκόμενα έχει πάει για να απαλλαγεί από τον κόσμο εννοείται οτι τρως το κεφάλι σου.Δεν είναι ομαλή προσέγγιση.Αλλά δε με ενδιέφερε γιατί θα έφευγα την άλλη μέρα.
Πολλές φορές πάω χωρίς καλιμπράρισμα μετά από μία μέρα διαμορφώνω μια αίσθηση για το μέρος.Επρεπε να έρθεις το Σάββατο Galeria και Coco γινότανε της πουτάνας.Είσαι στον παράδεισο.Πολλοί θα έκοβαν φλέβες να είναι εκεί.
Υπάρχουν άτομα που θέλουν μια βδομάδα για να προσαρμοστούν και να αρχίσουν να χτυπάνε και μίνιμουμ δυο βδομάδες για να έχουν αποτέλεσμα.Το θέμα είναι να συμπιέζεις το χρόνο και να προσπαθείς όταν λείπουν οι προυποθέσεις.

Ας πούμε πώς ήξερα για το Coco ενώ δε μένω εκεί?Αν σε ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο μέρος για καμάκι στη Galeria ξέρεις την απάντηση?Αν σε ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο Pijalna για καμάκι ξέρεις?Αν σε ρωτήσω πού είναι καλύτερα Κατοβίτσε ή Czestochowa ξέρεις?Οχι.Εγώ όμως ξέρω.Γιατί δοκίμασα όλα τα πιθανά μέρη μπήκα σε όλα τα κλαμπ όλα τα Pijalna κτλ.Και μπορώ να συγκρίνω με Λβωφ,Μπρεστ και άλλες πολωνικές πόλεις και πόλεις της Τσεχίας.Εχω ακριβώς αίσθηση ποιο είναι το επίπεδο δυσκολίας και ευκολίας τι ακριβώς παίζει γιατί όλα είναι συγκριτικά.

Ας πούμε σε αυτή που λες στο Prozac
1.Ερχομαι από πίσω χωρίς πρώτα βλεμματική επαφή
2.Η γκόμενα είναι σε ανοιχτό πεδίο άρα εύκολα προσεγγίσιμη άρα απαγορεύεται να πας
3.Είαι έξω άρα θέλει να ξεφύγει από την πολυκοσμία
4.Με βλέπουν όλοι.Την βλέπουν όλοι.
5.Είναι αργά ήδη μετά τη μία οπότε όσες είναι να χτυπηθούν έχουν χτυπηθεί και οι άλλες απλά δεν είναι διαθέσιμες
Ολα αυτά τα ξέρω όμως πάω.Γιατί θέλω να τεστάρω το Prozac και να δω αν ανανεώνεται ο κόσμος τις καθημερινές.Πάω τελείως χωρίς καλιμπράρισμα στα αρχίδια μου εντελώς Βαλκάνιος.Πιθανότατα θα βρίσει αλλά δε με ενδιαφέρει γιατί παίρνω την πληροφορία που θέλω.
Διότι αν σε ρωτήσω πού είναι καλύτερα.Coco,Prozac,Frantic,Afera,Shakers και ποια μέρα και ποια ώρα είναι καλύτερα να πας στο καθένα τι θα πεις?Αν δεν τα τεστάρεις πώς θα ξέρεις?

Σου λέω άμα πας Στετίν μπες στο Σένσο και μίλα στην πρώτη γκόμενα που θα συναντήσεις.Τότε θα καταλάβεις οτι αυτό είναι το καλύτερο μαγαζί.Δεν έχει σημασία η αντίδρασή της πρέπει να στηρίζεσαι στον αιφνιδιασμό.
Οσο για τηλέφωνα έχω εκατοντάδες τηλέφωνα από γκόμενες στο κινητό.Μπορείς να πάρεις 10 τηλέφωνα τη μέρα από εφτάρια οχτάρια στο Κράκωβ?Εγώ σου λέω όχι.Ομως εγώ πήρα το Σάββατο 10 τηλέφωνα τις 3 τις έχασα γιατί δεν έμεινα όμως η μία έρχεται.Ετσι είναι.Ολα είναι στατιστικά.Αν έπαιρνα 5 τηλέφωνα δε θα ερχόταν καμία.Αν καθόμουνα μια βδομάδα θα είχα 50 τηλέφωνα θα έρχονταν 3-4 γκόμενες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχεις βγεί ακόμα και στην τελειωμένη Ελλάδα να πιέις να πάρεις θάρρος και να την πέσεις σε 50 γκόμενες? Σε 50 όμως !!!!Ο αριθμός αυτός είναι ασσύληπτος..

Επειδή το έχω κάνει θα πάρεις ακόμα και Ελλάδα τηλέφωνα και όχι μονο ένα..Απλά ξεκινάς απο Γεμανία έρχεσαι εδώ πίνεις πέρνεις θάρρος και το κάνεις επειδή ξεφεύγεις απο την καθημερινότητα. Αποκτάς ψυχολογια μαχητή και όσα και άκυρα να τρως προχωράς.Αν μίλησεις σε 50 γκόμενες τη μέρα όπου και να βρίσκεσαι θα έχεις επιτυχία..

Σου είπα και δεν έχεις απαντήσει...Έχεις προσπαθήσει ποτε Γερμανία να μιλήσεις σε 50 γκόμενες την μέρα (ένα ΠΣΚ 150 γυναίκες) και να μας πέις τα αποτελέσματα..Είμαι σίγουρος πως δεν το εχεις προσπαθήσει και λές απλά θεωρίες..

Ο καθένας όπου ζεί μπάινει μετα απο λίγο σε μια ρουτίνα ξεκαβλωτική που δεν τον αφήνει να γίνει θηρίο και κυνηγός...Περιμένει να ξεφύγει απο την ρουτίνα αυτή να ενεργοποιηθεί...

Εγώ δεν γράφω θεωρίες τα έχω ζήσει και στα λέω..Το πρώτο μου ταξίδι Σερβία λίγες μέρες που πήγα τρελά καβλωμενός είχε τεράστια επιτυχία γιατι ξέφυγα απο την καθημερινότητα..Όταν έμεινα εκεί όμως δεν ήταν σαν το ταξίδι αυτό...Τα ίδια και χειρότερα Ουγγαρία..Πρώτη φορά είχα σκάσει μόνο 5 μέρες..Είχα πιέι τα αντερά πρώτη μέρα και την έπεφτα θυμάμαι παντου...τελικά βρήκα και γάμησα το ίδιο βράδυ..Δεν ήταν τόσο εύκολα όμως μετα οταν μπηκα σε ρουτινά εκέι..

Μέσα μας είναι η δύναμη απλά την βγάζουμε σε ειδικές περιπτώσεις που μας ενεργοποιούν..Προσπάθησε να το καταλάβεις..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχεις βγεί ακόμα και στην τελειωμένη Ελλάδα να πιέις να πάρεις θάρρος και να την πέσεις σε 50 γκόμενες? Σε 50 όμως !!!!Ο αριθμός αυτός είναι ασσύληπτος..

Επειδή το έχω κάνει θα πάρεις ακόμα και Ελλάδα τηλέφωνα και όχι μονο ένα..Απλά ξεκινάς απο Γεμανία έρχεσαι εδώ πίνεις πέρνεις θάρρος και το κάνεις επειδή ξεφεύγεις απο την καθημερινότητα. Αποκτάς ψυχολογια μαχητή και όσα και άκυρα να τρως προχωράς.Αν μίλησεις σε 50 γκόμενες τη μέρα όπου και να βρίσκεσαι θα έχεις επιτυχία..

Σου είπα και δεν έχεις απαντήσει...Έχεις προσπαθήσει ποτε Γερμανία να μιλήσεις σε 50 γκόμενες την μέρα (ένα ΠΣΚ 150 γυναίκες) και να μας πέις τα αποτελέσματα..Είμαι σίγουρος πως δεν το εχεις προσπαθήσει και λές απλά θεωρίες..

Ο καθένας όπου ζεί μπάινει μετα απο λίγο σε μια ρουτίνα ξεκαβλωτική που δεν τον αφήνει να γίνει θηρίο και κυνηγός...Περιμένει να ξεφύγει απο την ρουτίνα αυτή να ενεργοποιηθεί...

Εγώ δεν γράφω θεωρίες τα έχω ζήσει και στα λέω..Το πρώτο μου ταξίδι Σερβία λίγες μέρες που πήγα τρελά καβλωμενός είχε τεράστια επιτυχία γιατι ξέφυγα απο την καθημερινότητα..Όταν έμεινα εκεί όμως δεν ήταν σαν το ταξίδι αυτό...Τα ίδια και χειρότερα Ουγγαρία..Πρώτη φορά είχα σκάσει μόνο 5 μέρες..Είχα πιέι τα αντερά πρώτη μέρα και την έπεφτα θυμάμαι παντου...τελικά βρήκα και γάμησα το ίδιο βράδυ..Δεν ήταν τόσο εύκολα όμως μετα οταν μπηκα σε ρουτινά εκέι..

Μέσα μας είναι η δύναμη απλά την βγάζουμε σε ειδικές περιπτώσεις που μας ενεργοποιούν..Προσπάθησε να το καταλάβεις..

Γερμανία όταν ήμουνα 10 χρόνια μικρότερος το έκανα.Τώρα δε με παίρνει.Το ξέρω οτι δε με παίρνει γιατί βλέπω την αντίδραση από τις γκόμενες.Αλλά και τότε Γερμανία τα πιο τρελλά σκηνικά τα έκανα με ανατολικές.Θυμάμαι μια φορά ταξίδευα με το τρένο και άκουγα δυο Ρωσίδες που γελούσαν στο πίσω κάθισμα.Μόλις κατέβηκε η μία στο σταθμό ήρθα και κάθισα δίπλα στην άλλη.Σε δέκα λεπτά της έδινα γλωσσόφιλα στο τρένο.Εντάξει δεν είναι Ουκρανία όπου δαχτυλιάζεις τη γκόμενα που γνώρισες στο τρένο άμα γουστάρει αλλά δίνω μία αίσθηση.Να χουφτώσεις και να φιλήσεις Γερμανίδα στο Intercity?Πολύ χλωμό.Ακόμα και Γερμανία δηλαδή κυρίως οι Ανατολικές παίζουν μπάλλα.Οπως και Ελλάδα όπως παντού.Το σλαβικό μουνί κάνει τον κόσμο να γυρίζει.

Και Σουηδία θυμάμαι είχα βρει μια Τσέχα στο σταθμό του τρένου και τη χούφτωνα.Η γκόμενα ήταν παντρεμένη και είχε την κόρη της δίπλα.Μετά τη φίλαγα πήγα να χουφτώσω και την κόρη αλλά τραβήχτηκε.Γενικά οι Ανατολικές είναι χύμα.Σουηδέζα χλωμό να σου κάτσει επειδή τη γνώρισες στο σταθμό περιμένοντας το τρένο.
Ελλάδα σε κόβουν οι γκόμενες.Δεν μπορείς να πας σε 50 γιατί οι απορρίψεις που θα φας είναι ενίοτε πολύ σκληρές και οι γκόμενες μιλάνε με ατάκες οπότε ψαρώνεις.Επείσης καταλαβαίνουν τι κάνεις και δε θέλουν να το κάνεις.Δηλαδή σου λέει αυτός τελικά θα βρει να γαμήσει και γιατί να βρει αυτός ο μαλάκας.Οπότε πάνε να σε αποθαρρύνουν με τη σκληρή απόρριψη για να προστατέψουν τις άλλες.Ενώ οι Πολωνέζες δίνουν μαλακές απορρίψεις σχεδόν δεν καταλαβαίνεις οτι είναι απορρίψεις είναι πολύ διακριτικές οπότε σε ενθαρρύνουν να πας σε άλλες.Σε αυτές αρέσει αυτό οτι πας σε άλλες γιατί σου λέει το άτομο αξίζει δε θέλουν να σε κόψουν.Δεν υπάρχει τόση γυναικεία αλληλεγγύη στην Πολωνία όπως στην Ελλάδα και στη Δύση.
Υστερα Ελλάδα και Δύση υάρχουν πολλοί απειλητικοί τύποι που προσπαθούν να σε ψαρώσουν για να μη χτυπήσεις γκόμενες.Το βλέπεις αυτό στα κλαμπ.Μερικές φορές μερικοί με μπρατσέτα κάθονται με γωνία στις γκόμενες για να φοβάσαι να πας.Αυτό συμβαίνει συχνά στα Βαλκάνια ποτέ στην Πολωνία.Δηλαδή στα Βαλκάνια έχεις πάντα λίγο σκατό στον κώλο υπάρχει συγκεκριμένη απειλητική ατμόσφαιρα.Μόλις πας Πολωνία,Ουκρανία αυτό εξαφανίζεται και νιώθεις τεράστια ελευθερία.Εχεις ευκαιρία να χτυπήσεις χωρίς να φοβάσαι συνέπειες.Ελλάδα με έχουν απειλήσει συχνά μια φορά ήρθε ένας τύπος όταν έφυγα από το κλαμπ και μου λέει να μη σε ξαναδώ εδώ επειδή χτύπησα μια κοπέλα που ήταν γνωστή του.Πολωνία δε μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο να με ακολουθήσουν έξω από κλαμπ ή να με παρακολουθούν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πολυ θεωρια ρε φιλε... Και πολυ λεπτομερεια. Αν ειναι να γαμησεις θα γαμησεις και χωρις ολα αυτα.
Τωρα εδω οτι και να εξεταζεις, αν ειναι ετσι το κλαμπ ,αν ο κοσμος κανει αυτο, αν ο κρονος ειναι στον πλουτωνα και ξερω γω τι, οι πολωνες θα παραμενουν αυτες που ειναι - ανεραστες και αχωνευτες και το αποτελεσμα δεν αλλαζει - δλδ δε γαμαει κανεις τιποτα.
Και γενικα σε ολα αυτα τα ταξιδια, η ξερεις καποια απο πριν, η να βγεις εξω να γνωρισεις και να γαμας, το κανεις με την ιδια πιθανοτητα που το κανεις οπουδηποτε αλλου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολυ θεωρια ρε φιλε... Και πολυ λεπτομερεια. Αν ειναι να γαμησεις θα γαμησεις και χωρις ολα αυτα.
Τωρα εδω οτι και να εξεταζεις, αν ειναι ετσι το κλαμπ ,αν ο κοσμος κανει αυτο, αν ο κρονος ειναι στον πλουτωνα και ξερω γω τι, οι πολωνες θα παραμενουν αυτες που ειναι - ανεραστες και αχωνευτες και το αποτελεσμα δεν αλλαζει - δλδ δε γαμαει κανεις τιποτα.
Και γενικα σε ολα αυτα τα ταξιδια, η ξερεις καποια απο πριν, η να βγεις εξω να γνωρισεις και να γαμας, το κανεις με την ιδια πιθανοτητα που το κανεις οπουδηποτε αλλου.

Τι λες που δε γαμάει κανείς τίποτα.Ο Dr. Love γαμάει πάνω από μία το μήνα και χωρίς να πληρώνει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι λες που δε γαμάει κανείς τίποτα.Ο Dr. Love γαμάει πάνω από μία το μήνα και χωρίς να πληρώνει.

Oτι εκανε και σε αλλες χωρες πολυ πιο ευκολα δηλαδη. Γαμουσε μια γυναικα το μηνα ( αν βγαλουμε τις ξενες ).

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάλι ακούγονται αλήθειες απο Κράκοβ..
Αυτό με την βράκα ισχύει για τις χωριάτισες..Αυτη που πηδάω τώρα η μικρή (που δεν ξύριζε και καλά το μουνί) και είναι απο χωρίο φωράει βράκα μεγάλη άσπρη..Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!...Ξανθό μουνί,με μπλέ ματια στα 23 με μισοξυρισμένο μουνί και άσπρη βράκα,απλά έλεος!!! Αυτό το είδα μόνο Poland σε όλη μου την ζωή..
Επίσης μου έχει τύχει άλλη μία με το μουνί αφάνα και βράκα στο παρελθόν..

Δεν είναι έτσι φυσικά όλες ένα 10-20% αλλά και πάλι είναι σημαντικό ποσοστό.Θα σου τύχει αν μπλέξεις με διάφορες και θα ξενερώσεις..Οι άλλες είναι normal. Το 20% εκτός Βαρσοβίας μπορεί να είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό βρακο-φορούσες..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Πάλι ακούγονται αλήθειες απο Κράκοβ..
Αυτό με την βράκα ισχύει για τις χωριάτισες..Αυτη που πηδάω τώρα η μικρή (που δεν ξύριζε και καλά το μουνί) και είναι απο χωρίο φωράει βράκα μεγάλη άσπρη..Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!...Ξανθό μουνί,με μπλέ ματια στα 23 με μισοξυρισμένο μουνί και άσπρη βράκα,απλά έλεος!!! Αυτό το είδα μόνο Poland σε όλη μου την ζωή..
Επίσης μου έχει τύχει άλλη μία με το μουνί αφάνα και βράκα στο παρελθόν..

Δεν είναι έτσι φυσικά όλες ένα 10-20% αλλά και πάλι είναι σημαντικό ποσοστό.Θα σου τύχει αν μπλέξεις με διάφορες και θα ξενερώσεις..Οι άλλες είναι normal. Το 20% εκτός Βαρσοβίας μπορεί να είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό βρακο-φορούσες..

Καλυτερα βρακα και 'αγουρη' γκομενα,
παρα στρινγκ και στυλακι-υφακι 'ειμαι σεξυ και αρεσω'.
:grin: :dancing:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Ή θα πας σε χωριατοπουλα με την βρακα, αλλα χωρις τα στραβα μιας δυτικοθρεμενης,
ή θα πας σε 'πολιτισμενη' πολωνεζα που θα ειναι πληρως δυτικοποιημενη με ολα τα στραβα που εχουμε πει.
Δεν μπορεις να τα χεις ολα δικα σου!
Εγω θα διαλεγα αυτη με την βράκα! Και πιο traditional, βουκολικός έρως!  ;)
Οι υπολοιποιι διαλεξτε τις 'σεξυ' με τα στριγκ!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ή θα πας σε χωριατοπουλα με την βρακα, αλλα χωρις τα στραβα μιας δυτικοθρεμενης,
ή θα πας σε 'πολιτισμενη' πολωνεζα που θα ειναι πληρως δυτικοποιημενη με ολα τα στραβα που εχουμε πει.
Δεν μπορεις να τα χεις ολα δικα σου!
Εγω θα διαλεγα αυτη με την βράκα! Και πιο traditional, βουκολικός έρως!  ;)
Οι υπολοιποιι διαλεξτε τις 'σεξυ' με τα στριγκ!

Ασε εσυ τι θα διαλεγες. Εσυ για αυτες δεν υπαρχεις να στο πω ετσι απλα να το καταλαβεις μικρε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom