Καθαρά στατιστικά δεδομένα ως λάτρης των μαθηματικών σαν τον Βαρουφάκη για να βγούν συμπεράσματα!!!
Πολωνία 11 μήνες κλείνω ακριβώς σήμερα και για αυτό κανω resume..Αριθμός Κορασίδων που έκατσαν μέχρι τώρα 22 (ακριβώς 2 το μήνα κατά αναλογία)..Απο τις 22 οι 8 ΔΕΝ ήταν Πολωνέζες.. Το 36% δηλάδη των κορασίδων ήταν μη Πολωνέζες...Αν αναλογιστεί όμως κάποιος πως το ποσοστό των ξένων γυναικών σε σχέση με τις Πολωνέζες στην πόλη είναι περίπου 4-5%, αυτό το 36% είναι ασύκριτα μεγάλο ποσοστό και καταλαβαίνεται τον πλήρη μύθου του εύκολου πολωνικού μουνιού που διαδίδεται και μερικές φορές και για λόγους σκοπιμότητας (όπως βλακές πυρφόρους απο Αγγλιά που θα χαλάσουν τα λεφτά τους ερχόμενοι σε groups για διακοπές εδώ και μένουν με το πουλί στο χέρι)..Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι αυτό που είπε ο φίλος απο Κράκοβ πως οι πολωνοί άντρες διαδίδουν το μύθο για να τρώνε λεφτά..κάθε φορά που μπάινω σε ταξί πάντα μου λέει έυκολα μουνια εδώ ε? τα ίδια και όσοι έχουν σχέση με clubs...Κάτι μου βρωμάει στην όλη υπόθεση..
Αν δεν υπήρχαν οι ξένες θα ήμουν σχεδόν κοντά στην μία γκόμενα και κάτι το μήνα..Μια γκόμενα το μήνα όμως με τρελή μάχη clubs,λίγο ύπνο,πολλές παρέες,δουλειά εδώ,σπίτι στο κέντρο,εμπειρία στην πόλη κ.λ.π..
Σκεφτείται τι σημαίνει και με τι πιθανότητες παίζει κάποιος τουρίστας που δεν έχει τίποτα απο τα παραπάνω και σκάει απλά ενα τριήμερο εδώ..
Και επειδή ξέρω τι θα πεί Kman ότι μία γκόμενα το μήνα δεν κάθεται Ελλάδα, σύγκρινε με όποια χώρα θές στην Κεντρική,Ανατολική Ευρώπη και θα δείς πως μία γκόμενα το μήνα είναι απόλυτα εφικτό για κάποιον νεό και μάχιμο..
Ελλάδα δν ανήκει σε φιλοσοφία στην Ευρώπη,ειναι ακομά χωριο-Μουσουλμανικής αντίληψης οι γκόμενες..Αν και η νέα γενιά (μέχρι 20) έχει αρχίσει να φτιάχνει λίγο στο μυαλό.
Μία γκόμενα το μήνα είναι εφικτό μόνο σε Πολωνία,Τσεχία άντε και Ουγγαρία.Μιλάω εντός ΕΕ.2 το μήνα δεν είναι εφικτό πουθενά εντός ΕΕ για ξένο εκτός από Πολωνία.Το 36% προκύπτει από οτι σύχναζες σε πάρτυ με ξένους και ξένες.Για τον ίδιο λόγοι οι Πολωνέζες που είχες είχαν όλες ξένους πρώην ενώ στο γενικό πληθυσμό αυτό είναι στο 5%.
Εδώ ένας Τουρκαλάς σεξοτουρίστας δίνει πληροφορίες για το Λοτζ.Σε ποιες άλλες χώρες εκτός Πολωνίας,Ουκρανίας μεταναστεύουν οι Τούρκοι για να γαμήσουν?