Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειπαρχει λεμε τετιο σαιτ στον πλανητη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μεγαλες προσοπικοτητες !!!!!!!!!!!!!! ευεστηιτοι πορνογαμιαδες και κλαμα μαρατηα βουρτσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ολεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: βαλτε λιγο χιοθμορ στην ζοη σαασσ ρε χαιβανια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οι  ελληνες φιμιζομαστε για την μαλακια και την πλακα την αριστοφανιικιααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μεγαλες προσοπικοτητες σε σαιτ με μπουρδελαααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αντε παλιοδιμιτρακι που του την λες του παιδιου και εχει βαλαντοσει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τηα το πο στην μαμα σου διμιτρακη να σε κανει ντα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Έχουμε γεμίσει Σύριους και ....  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Τέζα το γκομενάκι, στη Ρουμουνία παιδιά και ψιλά.  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: Γαμάνε λέμε και δεν ρωτάνε.. Το παιδί ήταν του γείτονα, αλλά του ζεβεδαίου το παιδί δεν έχει πια πατέρα :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μαρτηα βουρτσι σου πα!!!  πιες κανα κρασο αρβανιτικο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γιατι οτι πινεις σε χαλαει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μου κανεις μια μεταφρασι σε περικαλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Όταν μιλάς σοβαρά και οι άλλοι γελάνε.. έχεις φτάσει στο απόγειο της δόξας σου. Αλλά να σου πως κάτι.. με λένε Γιάννη και σε γράφω..

συνονοματε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γιαυτο γαμαει το σαιτ 45 γιανηδεςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ κάτι ηλίθιες φεμινίστριες στον Καναδά ρίχνουν μπύρες στο roosh και τον ξεφτιλίζουν και αυτός σαν κότα δεν αντιδρά.Για αυτό τονίζω τη βαλκανική υπεροχή.Βαλκάνιοι και Σλάβοι θα τις είχαν σαπίσει στο ξύλο δείχνοντας ποιος έχει το πάνω χέρι και τη φυσική μας ανωτερότητα.

Η άλλη του πετάει eat my cunt δηλαδή φάε το μουνί μο0υ το αντίστοιχο φεμινιστικό του ρούφα τον πούτσο μου,τσίμπα τα αρχίδια μου ή τον πούλο.Μιλάμε οι τύπισσες στο δυτικό κόσμο έχουν εξαχρειωθεί.Πρέπει να τους δώσουμε ένα σκληρό μάθημα ως Βαλκάνιοι σταυροφόροι να τους γαμήσουμε δηλαδή το κέρατο και σε αυτές και σε ολόκληρο το δυτικό πολιτισμό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ένα απο τα μεγαλύτερα όπλα του Love-τουρίστα είναι η ανωνυμία,το παραμύθι και η εξαφάνιση..Ο Rooshv πλέον κάηκε..Έγινε τόσο γνωστός που σε λίγο καιρό δεν θα μπορέι να σταυρώσει γκόμενα πουθενά ή κάποιος θα τον ξέρει απο τον κύκλο της γκόμενας και θα ξεφτιλίζεται..
Φυσικά πέτυχε να βγάλει χρήματα απο όλη την ιστορία αλλά τα ψωμιά του πλέον είναι μετρημένα..Σύντομα βγαίνει εκτός παιχνιδιού..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ένα απο τα μεγαλύτερα όπλα του Love-τουρίστα είναι η ανωνυμία,το παραμύθι και η εξαφάνιση..Ο Rooshv πλέον κάηκε..Έγινε τόσο γνωστός που σε λίγο καιρό δεν θα μπορέι να σταυρώσει γκόμενα πουθενά ή κάποιος θα τον ξέρει απο τον κύκλο της γκόμενας και θα ξεφτιλίζεται..
Φυσικά πέτυχε να βγάλει χρήματα απο όλη την ιστορία αλλά τα ψωμιά του πλέον είναι μετρημένα..Σύντομα βγαίνει εκτός παιχνιδιού..

Συμφωνώ.Εχει πλέον μεγαλώσει αρκετά για να παίζει το love τουρίστα και αρνείται να πληρώσει.Μάλλον το καταλαβαίνει και ο ίδιος και προσπαθεί να βγάλει λεφτά όπως μπορεί με video conferences κτλ.Τον βλέπω να γίνεται coach σε πάκηδες που θέλουν να γαμήσουν Πολωνία.Ο Βαλκάνιος πούτσος είναι πάντα μπροστά δεν έχουμε σχέση με αυτά τα scams.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.878
Πόντοι
216
Αυτός ο βλάκας ο μουτζαχεντίν ο Roosh το μόνο πράγμα που κάνει είναι να χαλάει την πιάτσα για τους υπόλοιπους σεξοτουρίστες προσπαθώντας να γίνει διάσημος μέσω του Youtube ...

Αν και κάποια βίντεο του αποτυπώνουν την πραγματικότητα για τον σεξοτουρισμό χωρις λεφτά ... Μου άρεσε το βίντεο για την Τουρκία που έλεγε ότι κάθε μία Σκανδιναβή την κυνηγάν 15 Τούρκοι και είναι πολύ πιο πεινασμένοι από αυτόν και ότι στα Club η αναλογία είναι 5 άντρες για μία γυναίκα γιατί οι γκόμενες εκεί πάνε κυρίως να μαυρίσουν και όχι να ψαχτούν για γαμιά ..

Μία αλλη σωστή παρατήρηση που κάνει είναι ότι οι άντρες στην Τουρκία,Ισπανία (μάλλον βάζει και εμάς μέσα) έχουν ανάγκη να βρουν ξένες για να ικανοποιηθούν σεξουαλικά γιατί οι ντόπιες γυναίκες δεν τους προσφέροουν όσα θέλουν ... και παρατηρεί ότι οι Ρωσοι,οι Ουκρανοι και οι Πολωνοί ποτέ δεν φεύγουν από τις χώρες τους για να βρουν να γαμήσουν ... Οπότε συμβουλεύει να μην πάει κάποιος σεξοτουρίστας για να γαμήσει σε αυτές τις χώρες (δηλαδή με γκόμενες με μουσουλμανικές νοοτροπίες)...

Φανταστείτε να θέλει να έρθει κάποιος Άραβας ή Ασιάτης εδώ και να το παίζει αγαπητικός ... Δεν έχει καμια ελπίδα  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Συμφωνώ.Εχει πλέον μεγαλώσει αρκετά για να παίζει το love τουρίστα και αρνείται να πληρώσει.Μάλλον το καταλαβαίνει και ο ίδιος και προσπαθεί να βγάλει λεφτά όπως μπορεί με video conferences κτλ.Τον βλέπω να γίνεται coach σε πάκηδες που θέλουν να γαμήσουν Πολωνία.Ο Βαλκάνιος πούτσος είναι πάντα μπροστά δεν έχουμε σχέση με αυτά τα scams.

Kman παρόλο που γυρνάς τόσα χρόνια έχεις κάνει ένα μεγάλο σφάλμα..στο λέω και σκέψου το να το δοκιμάσεις..Όταν περνάς μια ηλικία π.χ 42-43 ΔΕΝ ΠΑΣ σε επαρχιακές πόλεις για love τουρισμό..Στις επαρχιακές πόλεις είναι κατά κύριο λόγο μικρά φοιτήτριες και οι περισσότερες 30+ είναι παντρεμένες..
Δεν υπάρχουν εκεί ελέυθερα maturia με καριέρα ανεξαρτησία και λεφτά που μπορέις εύκολα να μπλέξεις μαζί τους.

Για μένα αξίζει να το παλέψεις χωρίς λεφτά στις πρωτεύουσες και να κυνηγήσεις γκόμενες 30-42...Στην Βαρσοβία υπάρχουν πάρα πολλές εμφανησικά καλές πάνω απο 30 και πάνω απο 40 μερικές φορές που ψάχνουν για γκόμενο..Φυσικά πρέπει να πουλήσεις και λίγο έρωτα όπως πάντα,αλλά αυτές τις γκόμενες δεν τις βρίσκεις στις επαρχίες...

Αν είσαι μέχρι 35 όμως πάς με κλειστά μάτια επαρχία..

Μόνο στο Decada που σας έχω γράψει κάθε εβδομάδα γνώριζα 3-4 σε αυτήν την κατηγορία 35-40 με χρήμα καριερίστριες,με σπίτια κ.λ.π... Έμπλεξα με κάποιες αλλά όσο με πέρνει να μου κάθονται ακόμα μικρά δεν τους παραδίδομαι και στο τέλος δεν το προχώραγα..Είναι πολύ επίμονες όμως..Πάς στο Ποζναν στο checolada που είναι τα πιτσιρίκια..Τι να κάνεις εκεί..Έλα warsaw πήγαινε Decada και πάλεψε με γκόμενες που είναι εφικτές και στα μέτρα σου.Πούλα λίγο έρωτα και θα δείς πόσο ώραια θα πάει.Ένας 50 χρονών έχει προοπτικές στο Decada με πολύ ωραία maturakia..

Σας έχω γράψει και στο παρελθόν και συμφωνούσε και φίλος απο Krakow οι mature Πολωνέζες είναι πολύ δυνατές σε αντίθεση με την νέα γενιά που έχει αρχίζει και μπαζεύει πολύ..Το αντίθετο απο Ελλάδα..το παράδοξο της Πολωνίας όπως όλοι λένε εδώ..Άσε krakow,wroclaw,poznan και φοιτητο-περιοχές πάλεψε με γκόμενες που υπάρχουν προοπτικές..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτός ο βλάκας ο μουτζαχεντίν ο Roosh το μόνο πράγμα που κάνει είναι να χαλάει την πιάτσα για τους υπόλοιπους σεξοτουρίστες προσπαθώντας να γίνει διάσημος μέσω του Youtube ...

Αν και κάποια βίντεο του αποτυπώνουν την πραγματικότητα για τον σεξοτουρισμό χωρις λεφτά ... Μου άρεσε το βίντεο για την Τουρκία που έλεγε ότι κάθε μία Σκανδιναβή την κυνηγάν 15 Τούρκοι και είναι πολύ πιο πεινασμένοι από αυτόν και ότι στα Club η αναλογία είναι 5 άντρες για μία γυναίκα γιατί οι γκόμενες εκεί πάνε κυρίως να μαυρίσουν και όχι να ψαχτούν για γαμιά ..

Μία αλλη σωστή παρατήρηση που κάνει είναι ότι οι άντρες στην Τουρκία,Ισπανία (μάλλον βάζει και εμάς μέσα) έχουν ανάγκη να βρουν ξένες για να ικανοποιηθούν σεξουαλικά γιατί οι ντόπιες γυναίκες δεν τους προσφέροουν όσα θέλουν ... και παρατηρεί ότι οι Ρωσοι,οι Ουκρανοι και οι Πολωνοί ποτέ δεν φεύγουν από τις χώρες τους για να βρουν να γαμήσουν ... Οπότε συμβουλεύει να μην πάει κάποιος σεξοτουρίστας για να γαμήσει σε αυτές τις χώρες (δηλαδή με γκόμενες με μουσουλμανικές νοοτροπίες)...

Φανταστείτε να θέλει να έρθει κάποιος Άραβας ή Ασιάτης εδώ και να το παίζει αγαπητικός ... Δεν έχει καμια ελπίδα  :grin:
Αυτός δεν το κάνει για να  :knockinb: κονομάει απο της διαφημίσεις του youtube.
  Για τον Ρώσσο να φυγει απο τη χώρα του για να παει καπου να  :knockinb: ειναι σαν να παει ο Ελληνας σε αλλη χώρα για να βρει ωραιες παραλίες και ομορφη θάλασσα  :2funny:.
  Αυτο με το youtube εχεις δικιο γ'αυτό και δεν κάνω βιντεάκια στα Ρωσσικά γιατι θα ειναι αρνητικό στο καμάκι  :2funny:.
  Παντος στο βορρά (Νοβγκροντ,Πετροζαβοντσκ,Βόλογκντα) που ειναι τελείως αγάμητες και οι αντρες εκει ειναι δεκαετιες πισω αν παει καποιος με Ευρωπα'ι'κό στυλ (οχι μουσάτος και ντυμένος οπως ντυνονται στην Ελλάδα) οι γκόμενες τα παίζουν  :).
  Εετοιμάζομαι ξανα για Πορνοεκδρομή στο θρυλικό Νόβγκοροντ.....σκεφτομαι να γυρίσω και βιντεάκι  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman παρόλο που γυρνάς τόσα χρόνια έχεις κάνει ένα μεγάλο σφάλμα..στο λέω και σκέψου το να το δοκιμάσεις..Όταν περνάς μια ηλικία π.χ 42-43 ΔΕΝ ΠΑΣ σε επαρχιακές πόλεις για love τουρισμό..Στις επαρχιακές πόλεις είναι κατά κύριο λόγο μικρά φοιτήτριες και οι περισσότερες 30+ είναι παντρεμένες..
Δεν υπάρχουν εκεί ελέυθερα maturia με καριέρα ανεξαρτησία και λεφτά που μπορέις εύκολα να μπλέξεις μαζί τους.

Για μένα αξίζει να το παλέψεις χωρίς λεφτά στις πρωτεύουσες και να κυνηγήσεις γκόμενες 30-42...Στην Βαρσοβία υπάρχουν πάρα πολλές εμφανησικά καλές πάνω απο 30 και πάνω απο 40 μερικές φορές που ψάχνουν για γκόμενο..Φυσικά πρέπει να πουλήσεις και λίγο έρωτα όπως πάντα,αλλά αυτές τις γκόμενες δεν τις βρίσκεις στις επαρχίες...

Μόνο στο Decada που σας έχω γράψει κάθε εβδομάδα γνώριζα 3-4 σε αυτήν την κατηγορία 35-40 με χρήμα καριερίστριες,με σπίτια κ.λ.π... Έμπλεξα με κάποιες αλλά όσο με πέρνει να μου κάθονται ακόμα μικρά δεν τους παραδίδομαι και στο τέλος δεν το προχώραγα..Είναι πολύ επίμονες όμως..Πάς στο Ποζναν στο checolada που είναι τα πιτσιρίκια..Τι να κάνεις εκεί..Έλα warsaw πήγαινε Decada και πάλεψε με γκόμενες που είναι εφικτές και στα μέτρα σου.Πούλα λίγο έρωτα και θα δείς πόσο ώραια θα πάει.Ένας 50 χρονών έχει προοπτικές στο Decada με πολύ ωραία maturakia..

Σας έχω γράψει και στο παρελθόν και συμφωνούσε και φίλος απο Krakow οι mature Πολωνέζες είναι πολύ δυνατές σε αντίθεση με την νέα γενιά που έχει αρχίζει και μπαζεύει πολύ..Το αντίθετο απο Ελλάδα..το παράδοξο της Πολωνίας όπως όλοι λένε εδώ..Άσε krakow,wroclaw,poznan και φοιτητο-περιοχές πάλεψε με γκόμενες που υπάρχουν προοπτικές..

Δεν είναι όπως τα λες.Ενα σωρό ΜΙΛΦς έχει το Πόζναν.Δεν έχει σημασία που είναι φοιτητούπολη μαζεύει όλα τα μιλφέτα από τη Wielkopolska.Το ταξίδι απέδωσε τελικά.Η 22χρονη που γνώρισα Κράκωβ έξω από τη Galeria έρχεται Ελλάδα το Σεπτέμβριο.Πολύ δυνατό μουνί.Δηλαδή με μια μέρα daygame και είχα αποτέλεσμα.Πιστεύω οτι και μερικές από τις άλλες θα ξαναδώ όταν πάω Κράκωβ.
Γενικά όλα έχουν να κάνουν με πόσο χρήμα έχεις να σπρώξεις και πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις.Οταν ήμουνα Αθήνα τον Ιούλιο ρωτάω μια Πολωνέζα γουστάρεις να έρθεις να σε φιλοξενήσω?Μου λέει ναι.Πότε μπορείς λέω εγώ?Ερχομαι μου λέει αύριο.Είναι όλα καθαρά οικονομικό θέμα.Εχεις να τα σκάσεις σε εισητήρια έξοδα διακοπών zakupy?Ερχονται σε dt.Το ίδιο και οι Τσέχες,οι Ρωσίδες κτλ.Απλώς να σε δούνε χωρίς κίνητρο δεν παίζει.
Εμφανισιακά οι Πολωνεζες ΜΙΛΦς όντως κρατάνε πολύ καλά σε σχέση με τις Ουκρανές.Τα πόδια παραμένουν φοβερά,τα βυζιά δε χάνουν πολύ,σπάνε στη φάτσα έτσι κι αλλιώς όμως και οι μικρές Πολωνέζες μπουγατσόφατσες έχουν και χαλάει αρκετά το δέρμα τους που έτσι κι αλλιώς στις Πολωνέζες γεμάτο ελιές και σημάδια είναι.Αν καταφέρουν και κρατήσουν τα δόντια τους είναι πολύ εντάξει οι ΜΙΛΦς και σίγουρα το τσιμπούκι που κάνουν πολλές φορές στέλνει τις μικρές για βρούβες αν και η νέα γενιά είναι πολύ έμπειρη.
Το καλό με τις Πολωνέζες ΜΙΛΦς είναι οτι είναι ακόρεστες δηλαδή μπορεί να τις γαμάς για ώρες ή να τσιμπουκώνουν για ώρες γενικά είναι βαριά βιομηχανία δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλά κάτσε να την δείς πρώτα να έρχεται, μην ακούς τι λέει..Εδω το 80% ακυρώνουν ραντεβού σε όλους 1 ώρα πριν την συνάντηση για καφέ απλά..Κάτσε να την δείς πρώτα να μπάινει αεροπλάνο, μπορεί να το ακυρώσει ακόμα και 2 μέρες πρίν...Μακάρι στο εύχομαι αλλά δίνω 1% να έρθει και θα το δείς. Μην ενθουσιάζεσαι.. Και εγώ έτσι ήμουν στη αρχή τις έπερνα σοβαρά σε αυτά που έλεγαν,αλλά μετά σταμάτησα τελέιως να έχω τις παραμικρές προσδοκίες απο αυτές έμεινα τελείως cool και πήγε πολύ καλύτερα..

Το μεγαλύτερο ποσοστό με τις Πολωνέζες συμβάινει σε απροσδόκητες στιγμές και με τις γκόμενες που όυτε καν το περιμένεις..Θα σου δώσω ένα παράδειγμα..Τις τελευτάιες δυο εβδομάδες έβγαινα με 2 περιπτώσεις..Η μία 30 χρονών εμφάνιση καραπουταναριό. Απο τις ελάχιστες που γνώρισα και με φίλησε σε 2 λεπτά..Βγήκαμε 2 φορές χαμούρεμα και την τρίτη την κάλεσα σπίτι για φαγητό..Ήρθε φάγαμε την πέταξα κρεβατί και δεν καθόταν να την πηδήξω με τίποτα!!! Μου λέει όλοι οι άντρες τα ίδια κάνετε..Τότε μωρή καρόλια έπρεπε να της πώ τι έρχεσαι σπίτι μου? Τέλως πάντων έρχεται και δέυετρη φορά σπίτι για ταινία χαμούρεμα της βγάζω τα βυζία έξω πάλι δεν καθόταν να πηδηχτεί με τίποτα!!! Απίστευτο!! Εμφάνιση και συμπεριφορά καρακατσουλιο...Απλά της έκοψα την επικοινωνία με ξενέρωσε και δεν το πάλεψα άλλο μαζί της.Χαμένος χρόνος..

Η δέυτερη κοπέλα ετών 23 απίστευτα μαζεμένη..Βγήκαμε 3 φορές και με δυσκολία κατάφερα να της πιάσω το χέρι (οριακά)..Φυσικά την παράτησα γιατί λέω καμιά ελπίδα να μου κάτσει...Άρχισε να μου γράφει τι έπαθα και δεν της γράω..Και της εξήγησα πως δεν με γουστάρεις δεν υπάρχει ερωτισμός ούτε καν με φίλησες 3 φορές που βγήκαμε..Όχι μου λέει μην εξαφανιστείς (αυτά 10 ώρα το βράδυ) έρχομαι σπίτι σου να το συζητήσουμε..Ήρθε και γαμήθηκε σαν το σκυλί όλη την νύχτα κατευθείαν...Και είχε πάει μόνο έναν άντρα στην ζωή της την πιστεύω..Φαινόταν και στο πήδημα πως δεν είχε εμπερία παιδάκι..Και το μουνί δεν το ξύριζε καλά που δείχνει την απειρια.

Αυτή είναι η Πολωνική παράνοια...Ότι βλέπεις δεν ισχύει, ότι λάμπει δεν έιναι χρυσός..Πάντα εδώ σου έρχεται απο εκεί που λες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!

Πολλά περιστατικά που με έχουν οδηγήσει εδώ σε αυτο το συμπέρασμα και απλά δεν περιμένω τίποτα απο καμία Πολωνέζα...Ότι προκύψει...Στην παράνοια δεν βάζεις τάξη..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή θα έρθει σίγουρα.Δηλαδή αφού γύρισες από Ελλάδα τον Ιούλιο έχεις ήδη πηδήξει πάνω από 3.Σιγά μη φύγεις από την Πολωνία μετά τον Αύγουστο όπως έλεγες.
Εδώ φαίνεται και τι παπάρας είναι ο roosh που δεν μπορούσε να στραβώσει γκόμενα Ιούλιο Αύγουστο τις καλές εποχές και έλεγε οτι η Βαρσοβία είναι χάλια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Στο Czekolada είναι καριολάκια απλά αν δεν κάτσει εκεί σε μία ώρα σκάω μύτη 22 ή Slodownia και εκεί πάντα κάτι παίζει.Αλλά και Czekolada αν είσαι στα αρχίδια σου εντελώς κάτι θα γαμήσεις από τα πιπίνια.Οπως και Coco στο Κράκωβ.Εγώ πηγαίνω εκεί με όλες τις συνθήκες εναντίον μου(πάνω από 40 ετών,δε μένω Πολωνία,κάθομαι 2 μέρες μάξιμουμ ή και μία μέρα) και πάλι γαμάω.Φαντάζομαι τι κάνουν άτομα που βελτιστοποιούν τους όρους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ του ρίξανε μπύρα του roosh τον πήραν στο κατόπι για να τον δείρουνε και πανηγυρίζουν κιόλας δημοσίως.Μόνο Βαλκάνιοι καβαλάρηδες μπορούν να σώσουν την κατάσταση ο δυτικός κόσμος είναι για τον πούτσο.Ακόμα και αυτά που γράφονται εδώ σε χώρες όπως ο Καναδάς θα τα λογοκρίνανε.Απλά δεν μπορούν να καταλάβουνε τη φοβερή μας υπεροχή.Σε αυτές τις χώρες πρέπει να εξάγουμε μόνο πουσταίους και οι πουτσαράδες να αλωνίζουνε ανατολική Ευρώπη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ναι πολύ δύσκολες οι Δυτικές στο πήδημα, τι να σου πώ kman, οι καθολικές Πολωνέζες ανοίγουν τα πόδια με το καλημέρα και το μόνο που θέλουν πήδημα,δεν σε πρίζουν για δεσμό και δεν στο βγάζουν ξινό μέχρι να σου κάτσουν..χαχαχαχ..

Χτές βράδυ ήμουν Decada γενέθλια φίλος 2 μπουκάλια vodka..Ψιλοκομμάτια..καθόμουν μπάρα ψιλοζαλισμένος και με κοίταζε μια στα μάτια ψιλομαυριδερή με πλησιαζει αγκαλιαζόμαστε και αρχίζουμε γλωσόφυλλα χωρίς κουβέντα..Μπαίνουμε πίστα χορός 2 ώρες δεν ανταλλάξαμε ούυτε κουβέντα..Η ώρα 4 την τραβάω απο το χέρι να φύγουμε και ακολουθεί άμεσα..καθώς βγαίνουμε απο το μαγαζί της λέω πως σε λένε? Μετά απο 4 ώρες μαζί ρώτησα όνομα..camille μου λέει..πρώτη φορά της λέω ακούω το όνομα αυτό Πολωνία..Δεν είμαι Πολωνέζα μου λέει  Γαλλίδα είμαι απο Παρίσι, απλά ζω εδώ και κάποιους μήνες warsaw για δουλειά...Μπήκε ταξί ήρθε σπίτι και ξεκολιάστηκε...Δεν ζήτησε να ανταλλάξουμε  καν τηλέφωνο και facebook!! το πρώι έφυγε να πάει βόλτα το σκύλο της που περίμενε σπίτι..Πολωνέζα να γαμηθεί ετσί και να μην σου πρήξει τα αρχίδια μετά για αγάπη και ερώτα ΠΟΤΕ!..

τέταρτο περιστατικό φέτος με δύσκολη δυτική..Σουηδέζα,γερμανίδα και αγγλίδα οι προηγούμενες.Και μια καριόλα Ιταλίδα αθήνα...Καραπουτάνες απλά..Αμα γουστάρουν να γαμηθούν οι δυτικές είναι τελείως απελευθερωμένες αλλα΄πρέπει να σε γουστάρουν και να το θέλουν να γαμηθούν,δεν έχουν καθόλου τύψεις..βλέπεις kman την μια όψη του νομίσματος μόνο..Την sex and the city φάση που έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται ο Δυτικός κόσμος δεν την βλέπεις? Οι γκόμενες έχουν αρχίσει να γίνονται άντρες και πηδιούντε για πλάκα χωρίς αναστολή και για να αποδείξουν πως έιναι στο μυαλό τους ίσες με τον άντρικό φύλο...

Οι Πολωνέζες παραμένουν ακόμα πιο παραδοσακές γυναίκες και θέλουν να ακολουθήσεις το πρωτόκολλο..3-4 ραντεβού προοπτική σχέσης κ.λ.π και φοβούντε μην τις πείς εύκολες...Εκατοντάδες μυνήματα που μου το πάιζουν δύσκολες για να μην τις κακοχαρακτηρίσω...

Η αλήθεια είναι στη  μέση..Ούτε ο Ανατολικός κόσμος είναι τόσο έυκολος που παρουσίαζεις,ούτε ο Δυτικός κόσμος τόσο απρόσιτος και ανέραστος που παρουσιάζεις.Στην μέση είναι η φάση..!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παλι με τον πιθηκο ασχολησε χαχχαχα,τετεια συμπεριφορα εχουν και οι σκανδιναβες,προτιμουν να γαμηθουν με συμπατριωτες τους τουριστες η με τον δονητη τους.2 ρωσιδες κυπρο που φωναζαν και συμπεριφερονταν χαλια οταν πηγα και τους μιλησα ρωσικα θυμωμενος επρεπε να δεις πως μεταμορφωθηκαν σε προβατακια και μου χαμογελουσαν,με τον πιθηκο ολες ετσι θα συμπεριφερονταν,τωρα τι μαλακιες λες οτι τον ξερουν απο το γιου τουπ χαχαχαχ.δηλαδη ξερουν και τον διμητρακι οπου παει οι γκομενες.κυπρο τωρα συνελαβαν ενα 18 σουηδο,εσπασε απο το ξυλο μια κοπελα και την βιασε στο δωματιο της,σουηδεζα.εβαλε τα χερια του στο πρωσωπο της και δεν μπορουσε να αναπνευση,εκανε την λυποθημη για να γλυτωσει η κοπελα.οταν τον συνελαβαν υταν πιο σοκαριστικο οταν μαθαμε οτι ο μαλακας σκωτωσε κοπελα οταν ηταν 14 με τον ιδιο τροπο,της εκλεισε την αναπνοη.τοτε την γλυτωσε σαν ανιληκος,αλλαξε ταυτοτητα.εδω αγγλιδες,σουηδεζες μονο με αλλους τουριστες δικους τους πανε,αποφευγουν ντοπιους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το οτι ειναι σιγουρος ο κμαν οτι θα ερθει η πολωνεζα φανερωνει ποσο ασχετος ειναι χαχαχαχ.ο σαλονικιος φιλος μου εστειλε 2000 τωρα στην μικρουλα που ερωτευτηκε και θα της επαιρνε σπιτι,βιζα δεν πηρε,τα λεφτα αρπαξε και δεν απαντα.ετσι του κανει παντα,εξαφανιζεται μεχρι να της τελειωσουν χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το οτι ειναι σιγουρος ο κμαν οτι θα ερθει η πολωνεζα φανερωνει ποσο ασχετος ειναι χαχαχαχ.ο σαλονικιος φιλος μου εστειλε 2000 τωρα στην μικρουλα που ερωτευτηκε και θα της επαιρνε σπιτι,βιζα δεν πηρε,τα λεφτα αρπαξε και δεν απαντα.ετσι του κανει παντα,εξαφανιζεται μεχρι να της τελειωσουν χαχαχαχ

Τι χαζός είσαι ρε φίλε?Οι Πολωνέζες δε χρειάζονται βίζα για να έρθουν Ελλάδα απλώς αγοράζεις το εισιτήριο.Αν δεν έρθουν χάνεις τα λεφτά για το εισιτήριο αυτές δεν κερδίζουν τίποτα.Εχω φέρει τόσες Ελλάδα μία μόνο δεν είχε έρθει γιατί ήμουνα σε μια Τσέχα και θα ερχόμουνα την ίδια μέρα με αυτή οπότε δεν της έστειλα μήνυμα τις τελευταίες μέρες πριν έρθει και θύμωσε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι πολύ δύσκολες οι Δυτικές στο πήδημα, τι να σου πώ kman, οι καθολικές Πολωνέζες ανοίγουν τα πόδια με το καλημέρα και το μόνο που θέλουν πήδημα,δεν σε πρίζουν για δεσμό και δεν στο βγάζουν ξινό μέχρι να σου κάτσουν..χαχαχαχ..

Χτές βράδυ ήμουν Decada γενέθλια φίλος 2 μπουκάλια vodka..Ψιλοκομμάτια..καθόμουν μπάρα ψιλοζαλισμένος και με κοίταζε μια στα μάτια ψιλομαυριδερή με πλησιαζει αγκαλιαζόμαστε και αρχίζουμε γλωσόφυλλα χωρίς κουβέντα..Μπαίνουμε πίστα χορός 2 ώρες δεν ανταλλάξαμε ούυτε κουβέντα..Η ώρα 4 την τραβάω απο το χέρι να φύγουμε και ακολουθεί άμεσα..καθώς βγαίνουμε απο το μαγαζί της λέω πως σε λένε? Μετά απο 4 ώρες μαζί ρώτησα όνομα..camille μου λέει..πρώτη φορά της λέω ακούω το όνομα αυτό Πολωνία..Δεν είμαι Πολωνέζα μου λέει  Γαλλίδα είμαι απο Παρίσι, απλά ζω εδώ και κάποιους μήνες warsaw για δουλειά...Μπήκε ταξί ήρθε σπίτι και ξεκολιάστηκε...Δεν ζήτησε να ανταλλάξουμε  καν τηλέφωνο και facebook!! το πρώι έφυγε να πάει βόλτα το σκύλο της που περίμενε σπίτι..Πολωνέζα να γαμηθεί ετσί και να μην σου πρήξει τα αρχίδια μετά για αγάπη και ερώτα ΠΟΤΕ!..

τέταρτο περιστατικό φέτος με δύσκολη δυτική..Σουηδέζα,γερμανίδα και αγγλίδα οι προηγούμενες.Και μια καριόλα Ιταλίδα αθήνα...Καραπουτάνες απλά..Αμα γουστάρουν να γαμηθούν οι δυτικές είναι τελείως απελευθερωμένες αλλα΄πρέπει να σε γουστάρουν και να το θέλουν να γαμηθούν,δεν έχουν καθόλου τύψεις..βλέπεις kman την μια όψη του νομίσματος μόνο..Την sex and the city φάση που έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται ο Δυτικός κόσμος δεν την βλέπεις? Οι γκόμενες έχουν αρχίσει να γίνονται άντρες και πηδιούντε για πλάκα χωρίς αναστολή και για να αποδείξουν πως έιναι στο μυαλό τους ίσες με τον άντρικό φύλο...

Οι Πολωνέζες παραμένουν ακόμα πιο παραδοσακές γυναίκες και θέλουν να ακολουθήσεις το πρωτόκολλο..3-4 ραντεβού προοπτική σχέσης κ.λ.π και φοβούντε μην τις πείς εύκολες...Εκατοντάδες μυνήματα που μου το πάιζουν δύσκολες για να μην τις κακοχαρακτηρίσω...

Η αλήθεια είναι στη  μέση..Ούτε ο Ανατολικός κόσμος είναι τόσο έυκολος που παρουσίαζεις,ούτε ο Δυτικός κόσμος τόσο απρόσιτος και ανέραστος που παρουσιάζεις.Στην μέση είναι η φάση..!!

Οι Δυτικές είναι πολύ πιο δύσκολες από τις Ανατολικές.Πόσες γάμησες στο Βέλγιο και πόσες στην Πολωνία?Υπάρχει καμία σύγκριση?Γενικά το επίπεδο των αντρών στην Πολωνία είναι τόσο χαμηλό που και οι Δυτικές απελπίζονται.Το ίδιο και Ρωσία μετά από λίγο καμία Δυτική δε θέλει πια να μείνει εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom