Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΡΟΔΟ!!!

Όποιος Γαμάει :knockinb: δεν κάθεται να γράφει εδώ μέσα!!! ;) ;) ;)
24 ωρες γαμας εσυ τυπε;Ωραια η Ροδος,ειχα μεινει διπλα στο Καζινο πριν λιγα χρονια.Οποιος περναει καλα,δε καθεται να κοιταει τι κανουν οι αλλοι και τι οχι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
24 ωρες γαμας εσυ τυπε;Ωραια η Ροδος,ειχα μεινει διπλα στο Καζινο πριν λιγα χρονια.Οποιος περναει καλα,δε καθεται να κοιταει τι κανουν οι αλλοι και τι οχι.
Μπράβο!!! Δίπλα στο καζίνο είναι το Καλύτερο μέρος! Όλα κοντά, παραλία,παλιά πόλη, ορφανίδου και ύσηχα!

Τη ματιά μας στο σάιτ όλοι τη ρίχνουμε γαμάμε δεν γαμάμε! Αλλά όσοι ξεφορτώνουν στις άτακτες Ντέβουσκες δεν έχουν ανάγκη να τα χώνουν σε κόσμο που είναι για τον ίδιο σκοπό εδώ μέσα!!! :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
Μπράβο!!! Δίπλα στο καζίνο είναι το Καλύτερο μέρος! Όλα κοντά, παραλία,παλιά πόλη, ορφανίδου και ύσηχα!

Τη ματιά μας στο σάιτ όλοι τη ρίχνουμε γαμάμε δεν γαμάμε! Αλλά όσοι ξεφορτώνουν στις άτακτες Ντέβουσκες δεν έχουν ανάγκη να τα χώνουν σε κόσμο που είναι για τον ίδιο σκοπό εδώ μέσα!!! :rockon:

Εγώ μόλις επέστρεψα στα πάτρια εδάφη μετά από ένα ταξίδι 19 ημερών σε
1 νύχτα Sofia
4 νύχτες Chisinau
6 νύχτες Chernivcy
2 νύχτες Lvov
4 νύχτες Legnica
2 νύχτες Skopjia

Τι πιστεύεις? Γάμησα ή απλά τριγυρνούσα? Η μήπως καθόμουν σπίτι στο χωριό μου και έκανα τον παντογνώστη στο τι κάνουν οι άλλοι? Γεμίσαμε ξερόλες και παντογνώστες εδώ μέσα. Ειδικούς αναλυτές της ανικανότητάς τους. Όποιος δεν μπορεί να γαμήσει κατηγορεί τους άλλους που γαμάνε.. και μετά το παίζει και ειδικος αναλυτής των πάντων. Στις καλές ημέρες έχουμε και φωτογραφίες απο το Carrefur για να υποστηρίξουν τα λεγόμενά τους. Τέτοιες φώτογραφίες στο Chisinau από διάφορους παραμυθάδες που πήγαν εκεί και τριγυρνούσαν στα καφενεία δεν έχουμε..
Το διαμέρισμα για όποιον ενδιαφέρεται είναι κέντρο στη Mihai Eminescu με Stefan Cel Mare, με εσωτερικό κλειστό πάρκινκ και στοιχίζει 23 ευρώ τη βραδιά. Το γκομενάκι είναι δωρεάν.. αλλά θέλει να το έχεις με τις γκόμενες.. αλλιώς καλάμι και ψάρεμα είναι μια καλή εναλλακτική εκτόνωση.
Φιλάκια.

Συνημμένα

• DSC02395_opt.jpg
    DSC02395_opt.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 62
  • DSC02412_opt.jpg
    DSC02412_opt.jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 62

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ μόλις επέστρεψα στα πάτρια εδάφη μετά από ένα ταξίδι 19 ημερών σε
1 νύχτα Sofia
4 νύχτες Chisinau
6 νύχτες Chernivcy
2 νύχτες Lvov
4 νύχτες Legnica
2 νύχτες Skopjia

Τι πιστεύεις? Γάμησα ή απλά τριγυρνούσα? Η μήπως καθόμουν σπίτι στο χωριό μου και έκανα τον παντογνώστη στο τι κάνουν οι άλλοι? Γεμίσαμε ξερόλες και παντογνώστες εδώ μέσα. Ειδικούς αναλυτές της ανικανότητάς τους. Όποιος δεν μπορεί να γαμήσει κατηγορεί τους άλλους που γαμάνε.. και μετά το παίζει και ειδικος αναλυτής των πάντων. Στις καλές ημέρες έχουμε και φωτογραφίες απο το Carrefur για να υποστηρίξουν τα λεγόμενά τους. Τέτοιες φώτογραφίες στο Chisinau από διάφορους παραμυθάδες που πήγαν εκεί και τριγυρνούσαν στα καφενεία δεν έχουμε..
Το διαμέρισμα για όποιον ενδιαφέρεται είναι κέντρο στη Mihai Eminescu με Stefan Sel Mare, με εσωτερικό κλειστό πάρκινκ και στοιχίζει 23 ευρώ τη βραδιά.
Φίλε Dirty παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον το ταξίδι σου και χαίρομαι που έκοψες τις ιστορίες για αγρίους και μας λες τα πράγματα ως έχουν με αναλυτικές περιγραφές και νορμάλ!
Το ταξίδι σου πολύ ενδιαφέρον ασχέτως του τι έγινε με τις γυναίκες! Λογικό είναι σε κάθε στάση να κάθεται και κάποια που θα ασχοληθείς και το έχεις δουλέψει και πιο πρίν! Θα ήθελα κι εγώ να τον κάνω αυτόν τον κύκλο οδικώς... Γαμήσεις δεν Γαμήσεις είναι εμπειρία!!! :rockon: :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
Φίλε Dirty παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον το ταξίδι σου και χαίρομαι που έκοψες τις ιστορίες για αγρίους και μας λες τα πράγματα ως έχουν με αναλυτικές περιγραφές και νορμάλ!
Το ταξίδι σου πολύ ενδιαφέρον ασχέτως του τι έγινε με τις γυναίκες! Λογικό είναι σε κάθε στάση να κάθεται και κάποια που θα ασχοληθείς και το έχεις δουλέψει και πιο πρίν! Θα ήθελα κι εγώ να τον κάνω αυτόν τον κύκλο οδικώς... Γαμήσεις δεν Γαμήσεις είναι εμπειρία!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτό που καταφέρθηκε είναι να μη γράφω πλέον λεπτομέρειες όπως παλιότερα για να μην μπαίνω σε διαδικασία να αποδεικνύω πως δεν είμαι ελέφαντας. Κρατάω το τι έγινε για εμένα και μπαίνω εδώ για να αναφέρω λίγα γενικού περιεχομένου σχόλια. Και καμιά φορά ανεβάζω και καμιά φωτογραφία όταν έχω τις καλές μου. Παλιότερα έδινα λεπτομερείς αναφορές και το διασκέδασα. Τώρα έχω ξενερώσει με την όλη φάση εδώ μέσα από μια παρεούλα.. οπότε πλέον μοιράζομαι τις ελάχιστες δυνατές, κυρίως γενικού περιεχομένου, πληροφορίες.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=rZ3AmgpRFJA[/video] [/video]  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: exoyme gelio teza leme!!!!  ματοθικε η αρχοντησα αιμα ποταμι σταζι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε τι εχουμε παθει!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο βλάκας είναι ένας κολλημένος προχωρημενος μεσήλικας, που ζει μόνος του εδώ και χρόνια, απομονωμένος από όλους και όλα σε ένα κοντέινερ που το έχει βαφτίσει lux διαμέρισμα, χωρίς σοβαρές οικονομικές δυνατότητες, χωρίς κάποια σοβαρή γκόμενα δίπλα του και με προβλήματα επικοινωνίας που τον καθιστούν να χαρακτηριστεί άτομο με aspenger. Μπαίνει ως ξερόλας παντού, παραμυθιάζει τους πάντες φτιάχνοντας μια εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και όταν κάποιος τον απειλήσει σε εισαγωγικά παρουσιάζοντας κάποιες επιτυχίες σε γκόμενες τρελαίνεται που κάποιος μπορεί να τα κατάφερε καλύτερα από αυτόν και ξεκινάει έναν αγώνα προσβολής, έκθεσης και υποτίμησης. Το έχει κάνει με όλους εδώ μέσα. Τι είναι βαθιά μέσα στην ψυχή του δεν αφορά κανέναν πέρα απο τη μητέρα του, τη γυναίκα του και τον κολητό του. Εμένα με αφορά σε ένα κοινωνικό Forum όπου παρατείθονται απόψεις σχετικές με το θέμα γκόμενες, πουτάνες και γαμήσια να μπορεί ο καθένας να εκφραστεί όπως θέλει και και όλοι οι υπόλοιποι να τον κρίνουμε. Πες μου τι προσέφερε ως εμπειρίες με τη συμμετοχή του στα Forum Μολδαβίας, Ουκρανίας, Πολωνίας? Δεν μιλάω για άσχετα σχόλια και φωτογραφίες με πουτάνες και σουπερ μάρκετ στο Πετροχώρι. Μιλάω εδώ, επί του θέματος γυναίκες σε αυτές τις χώρες. Να σου πω εγώ που περιφέρομαι 3 χρόνια εδώ μέσα σε αυτά τα forum και επισκέπτομαι αυτά τα μέρη? Καμία σχετική πληροφορία με το θέμα και αρκετά ψέματα τα οποία παραπληροφορούν στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη δική του αποτυχία σε αυτές τις χώρες.
Ναι ζω μόνος μου απομονωμένος αλλα χτες στα εγκαινια ενος (αλυσίδα μαγαζιων καλληντικων) ημουν και μετά πηγα ντίσκο.Στα εγκαίνια ηταν 90% γυναίκες γάυτό και πηγαινω αν με καλουνε σε τέτοια εγκαίνια εχει πολλες περηποιημένες γκόμενιτσες βεβαια εκει πρεπει να εισαι στην πέννα ντυμένος (οπως εχω γραψει)
    Καμιά πραγματική φωτο θα μας βάλεις  :2funny: πάλι δωμάτια ξενοδοχείων μας βάζεις  :jerking: :2funny:Τελικά ο μονος που σε πιστευει ειναι ο Σκυόχάλιας και οι κλώνοι του  :2funny:.

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΡΟΔΟ!!!

Όποιος Γαμάει :knockinb: δεν κάθεται να γράφει εδώ μέσα!!! ;) ;) ;)
Πως τολμάς και αμφισβιτεις τα καμάκια του Κισινιωφ  :2funny: Πως τολμάς να κρίνεις τους μεγάλους αυτούς γαμιάδες  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το να πηδήξει κάποιος δεν χρειάζεται να έχει six pack ή να καταλήγει στις πουτάνες απλά να ξέρει να πατάει στα πόδια του και να κάνει σωστό παιχνίδι.Να ξέρει που τον παίρνει και να κάνει σωστές κινήσεις..Εξηγούμε τι εννοώ...

Αν μου έλεγε κάποιος πως είναι 50 χρονών (ανεξάρτητα εμφάνισης καλής ή κακής) έκανε Online game απο Ελλάδα με γκόμενα Πολωνέζα 35-40 (καλής εμφάνισης) έσκασε εδώ έκατσε μια εβδομάδα, βγήκανε με την γκόμενα της πούλησε έρωτα, την πήδηξε και μετά εξαφανίστηκε θα τον πίστευα απόλυτα..Αυτά γίνονται....Αλλά κάτι photos που ποστάρατε παραπάνω με παλικάρια με κιλάρες που δεν τα γνωρίζω καν, που λένε πως σκάσανε 2 μέρες εδώ, γνώρισαν και πήδηξαν γκόμενες 1.80 20 χρόνια νεότερες τους είναι δυνατόν να τα πιστέψει κάποιος?

Θέλετε να ζούμε σε ένα παράλληλο πλανήτη ή να λέμε την πραγματικότητα? Η πραγματικότητα λοιπον εδώ είναι πως οι γκόμενες δεν πληρώνονται!!,είναι παρανοικές στο μυαλό,αλλά τρώνε ακόμα το κουτόχορτο του έρωτα...Αυτό πρέπει να πουλάει κάποιος Poland..Πως και καλά την γουστάρει, να της δειχνει πως υπάρχει προοπτική στο μέλλον και να την ποτίζει με αλκοολ για να την ρίξει...Γιατί νομίζετε πως οι πρώτες 2 ερωτήσεις που σου κάνουν πάντα είναι ζείς μόνιμα Poland και εργάζεσαι εδώ?

Οι έυκολες γκόμενες που κουνάς 50ευρω και ανοίγουν τα πόδια είναι απλά ιστορίες για γέλια.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!.Δεν γίνονται αυτά εδώ πουθενά.Όλες ψάχνουν γκόμενο και το μόνο σου όπλο είναι να πουλάς έρωτα...Δεν περνάει τίποτα άλλο...

Τώρα 2% εξαίρεσεις μπορεί να υπάρχουν αλλά το 98% ηλικίες (25-40) δεν είναι έτσι..

Μια μικρή εξάιρεση αποτελούν επίσης μερικά μικρά στην ηλικιά 19-22 max (όχι 23 αρχίζουν να πονηρεύουν) στις επαρχιακές πόλεις που σπουδάζουν εκεί, πίνουν πολύ στα clubs και αν είσαι τυχερός μπορείς να τα φάς ακόμα και άμεσα...Αυτά θα έρθουν μαζί σου όχι για το χρήμα που λεέι kman αλλά γιατί είναι μικρα, άμυαλα, πιωμένα και σε γουστάρουν.. Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει και εσύ να δέιχνεις και να έχεις το στύλ ηλικίας 26-27 max..
Το μεγαλύτερο σύνολο των αντρών εδώ εμπιπτουν οπότε στην κατηγορία πρέπει να πουλήσω έρωτα..Κάντε αύτο και θα γευτείτε Πολωνέζα...

Απο τα χρόνια εμπειρίας Poland σας δηλώνω πως το 90% των ελάχιστων one night stands που έχω κάνει εδώ,ήταν μέχρι ηλικίας 22 χρονών max χαζά και άμυαλα και πιωμένα πάντα.Εξώ απο αυτές μόνο 2-3 matures κάτσανε κατεθυείαν..

Μπέιτε badoo,tinder,sympatia κλπ, κάντε κονέ με κάποιες online, μιλήστε κανά μήνα μαζί τους,αφήστε ανοιχτό το ενδεχόμενο ΜΟΝΙΜΗΣ εγκατάστασης Poland για δουλεία και σκάστε και καλά να τις δείτε....Αν έρθετε απροετοίμαστοι εδώ μόνο για clubs θα γράψατε πολύ άσχημα λόγια και θα το δείτε στο μέλλον!!! εδώ είμαστε θα γραφτούν απο άλλους σύντομα μια και διαβάζω πως θα σκάσουν άτομα!!!

Για μπουρδέλα μην ξαναλέω τα ίδια είναι άκυρα,καλύτερα Ελλάδα για κοστος/απόδοση..

Αντίθετα Ουκρανία το μόνο που μετράει είναι το χρήμα και η δύναμη..Εκεί μπορείς να πουλήσεις μούρη με χρήμα για να πηδάς γκόμενες..Οι ίδιες οι Ουκρανέζες μου τα λένε!!

D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι ζω μόνος μου απομονωμένος αλλα χτες στα εγκαινια ενος (αλυσίδα μαγαζιων καλληντικων) ημουν και μετά πηγα ντίσκο.Στα εγκαίνια ηταν 90% γυναίκες γάυτό και πηγαινω αν με καλουνε σε τέτοια εγκαίνια εχει πολλες περηποιημένες γκόμενιτσες βεβαια εκει πρεπει να εισαι στην πέννα ντυμένος (οπως εχω γραψει)
   Καμιά πραγματική φωτο θα μας βάλεις  :2funny: πάλι δωμάτια ξενοδοχείων μας βάζεις  :jerking: :2funny:Τελικά ο μονος που σε πιστευει ειναι ο Σκυόχάλιας και οι κλώνοι του  :2funny:.
 Πως τολμάς και αμφισβιτεις τα καμάκια του Κισινιωφ  :2funny: Πως τολμάς να κρίνεις τους μεγάλους αυτούς γαμιάδες  :2funny:

Περιμένω τις φωτογραφίες από το δωμάτιο που είχες Chisinau και τη φωτογραφία από την γκόμενα που βγήκες, που σου έκαναν πάσα δηλαδή γιατί μόνος σου απλώς περιφερόσουν στα πάρκα και έκανες το μπούλη. Α και το ξενοδοχείο στην Odessa.. αχ ξέχασα.. την έβγαλες κούτρα εκεί γιατί είσαι και μεγάλος άπλαςςςςςς... λέμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=rZ3AmgpRFJA[/video] [/video]  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: exoyme gelio teza leme!!!!  ματοθικε η αρχοντησα αιμα ποταμι σταζι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε τι εχουμε παθει!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχουμε γεμίσει Σύριους και ....  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Τέζα το γκομενάκι, στη Ρουμουνία παιδιά και ψιλά.  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: Γαμάνε λέμε και δεν ρωτάνε.. Το παιδί ήταν του γείτονα, αλλά του ζεβεδαίου το παιδί δεν έχει πια πατέρα :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το να πηδήξει κάποιος δεν χρειάζεται να έχει six pack ή να καταλήγει στις πουτάνες απλά να ξέρει να πατάει στα πόδια του και να κάνει σωστό παιχνίδι.Να ξέρει που τον παίρνει και να κάνει σωστές κινήσεις..Εξηγούμε τι εννοώ...

Αν μου έλεγε κάποιος πως είναι 50 χρονών (ανεξάρτητα εμφάνισης καλής ή κακής) έκανε Online game απο Ελλάδα με γκόμενα Πολωνέζα 35-40 (καλής εμφάνισης) έσκασε εδώ έκατσε μια εβδομάδα, βγήκανε με την γκόμενα της πούλησε έρωτα, την πήδηξε και μετά εξαφανίστηκε θα τον πίστευα απόλυτα..Αυτά γίνονται....Αλλά κάτι photos που ποστάρατε παραπάνω με παλικάρια με κιλάρες που δεν τα γνωρίζω καν, που λένε πως σκάσανε 2 μέρες εδώ, γνώρισαν και πήδηξαν γκόμενες 1.80 20 χρόνια νεότερες τους είναι δυνατόν να τα πιστέψει κάποιος?

Θέλετε να ζούμε σε ένα παράλληλο πλανήτη ή να λέμε την πραγματικότητα? Η πραγματικότητα λοιπον εδώ είναι πως οι γκόμενες δεν πληρώνονται!!,είναι παρανοικές στο μυαλό,αλλά τρώνε ακόμα το κουτόχορτο του έρωτα...Αυτό πρέπει να πουλάει κάποιος Poland..Πως και καλά την γουστάρει, να της δειχνει πως υπάρχει προοπτική στο μέλλον και να την ποτίζει με αλκοολ για να την ρίξει...Γιατί νομίζετε πως οι πρώτες 2 ερωτήσεις που σου κάνουν πάντα είναι ζείς μόνιμα Poland και εργάζεσαι εδώ?

Οι έυκολες γκόμενες που κουνάς 50ευρω και ανοίγουν τα πόδια είναι απλά ιστορίες για γέλια.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!.Δεν γίνονται αυτά εδώ πουθενά.Όλες ψάχνουν γκόμενο και το μόνο σου όπλο είναι να πουλάς έρωτα...Δεν περνάει τίποτα άλλο...

Τώρα 2% εξαίρεσεις μπορεί να υπάρχουν αλλά το 98% ηλικίες (25-40) δεν είναι έτσι..

Μια μικρή εξάιρεση αποτελούν επίσης μερικά μικρά στην ηλικιά 19-22 max (όχι 23 αρχίζουν να πονηρεύουν) στις επαρχιακές πόλεις που σπουδάζουν εκεί, πίνουν πολύ στα clubs και αν είσαι τυχερός μπορείς να τα φάς ακόμα και άμεσα...Αυτά θα έρθουν μαζί σου όχι για το χρήμα που λεέι kman αλλά γιατί είναι μικρα, άμυαλα, πιωμένα και σε γουστάρουν.. Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει και εσύ να δέιχνεις και να έχεις το στύλ ηλικίας 26-27 max..
Το μεγαλύτερο σύνολο των αντρών εδώ εμπιπτουν οπότε στην κατηγορία πρέπει να πουλήσω έρωτα..Κάντε αύτο και θα γευτείτε Πολωνέζα...

Απο τα χρόνια εμπειρίας Poland σας δηλώνω πως το 90% των ελάχιστων one night stands που έχω κάνει εδώ,ήταν μέχρι ηλικίας 22 χρονών max χαζά και άμυαλα και πιωμένα πάντα.Εξώ απο αυτές μόνο 2-3 matures κάτσανε κατεθυείαν..

Μπέιτε badoo,tinder,sympatia κλπ, κάντε κονέ με κάποιες online, μιλήστε κανά μήνα μαζί τους,αφήστε ανοιχτό το ενδεχόμενο ΜΟΝΙΜΗΣ εγκατάστασης Poland για δουλεία και σκάστε και καλά να τις δείτε....Αν έρθετε απροετοίμαστοι εδώ μόνο για clubs θα γράψατε πολύ άσχημα λόγια και θα το δείτε στο μέλλον!!! εδώ είμαστε θα γραφτούν απο άλλους σύντομα μια και διαβάζω πως θα σκάσουν άτομα!!!

Για μπουρδέλα μην ξαναλέω τα ίδια είναι άκυρα,καλύτερα Ελλάδα για κοστος/απόδοση..

Αντίθετα Ουκρανία το μόνο που μετράει είναι το χρήμα και η δύναμη..Εκεί μπορείς να πουλήσεις μούρη με χρήμα για να πηδάς γκόμενες..Οι ίδιες οι Ουκρανέζες μου τα λένε!!
Σχετικα με τους γελοιους  της Μολδαβίας:2funny:ενα μήνα  :2funny: μαζι τους δεν ειδα κανεναν να εχει γκόμενα  :2funny:.Σχετικα με τον ψεύτη τα εγραψε ο Χάρης όλα τα ρεζιλίκια του  :2funny: σχετικά με τον κοιλαρά είδες τα ρεζιλίκια του χτες  :2funny:.
  Παντος οι υποψίες σου είναι αληθινές όλο παραμύθια λένε  :2funny:.
  Ενα αλλο που έχεις πει και συμφωνω μαζι σου και συμφωνει και ο Κμαν ειναι η πτωση του επιπέδου στην Ελλάδα αν πρόσεξες καπως ετσι οπως στη φωτογραφία ειναι ολοι τους ντυμένοι στην Ελλάδα αλλα επειδη μένουν στην Ελλάδα δεν βλέπουνε παραέξω.Εγω το ξέρω οτι στην Πολωνία και στις μεγάλες πόλεις της Ρωσσίας με αυτούς θα γελάνε :2funny: εδω με τα σούργελα γελάγανε οι Μολδαβές που ειναι εντελώς γκάου δεν θα γελάνε οι Πολωνέζες και οι Ρωσσίδες  :2funny: .Αν καποιος ερθει εδω ετσι ντυμένος και εχει αυτη την ασχημια το πιθανοτερο ειναι να τον κοιτάξουνε με περιφρόνιση και με λύπιση.
  Με λιγα λόγια λες τα ιδια με μένα αλλα πιο ευγενικά  :2funny: Δε νομιζω οτι υπαρχει πια κανεις που να πιστευει αυτα που γράφουν.Βγάζουν και μια κακομοιριά,μια μιζέρια μια αηδία θα έλεγα  :vomit:
  Εγω εχω βάλει φωτο απο τα γκομενάκια που βγάζω κατα καιρούς...αν ειναι να ειμαι εδω για να βγαζω 50χρονες παω κ'Ελλάδα να τρωω και σουβλάκια  :2funny:

Συνημμένα

• shino7.jpg
    shino7.jpg
    140,8 KB · Εμφανίσεις: 53
D

dude901123

Επισκέπτης
Σχετικα με τους γελοιους  της Μολδαβίας:2funny:ενα μήνα  :2funny: μαζι τους δεν ειδα κανεναν να εχει γκόμενα  :2funny:.Σχετικα με τον ψεύτη τα εγραψε ο Χάρης όλα τα ρεζιλίκια του  :2funny: σχετικά με τον κοιλαρά είδες τα ρεζιλίκια του χτες  :2funny:.
   Παντος οι υποψίες σου είναι αληθινές όλο παραμύθια λένε  :2funny:.
   Ενα αλλο που έχεις πει και συμφωνω μαζι σου και συμφωνει και ο Κμαν ειναι η πτωση του επιπέδου στην Ελλάδα αν πρόσεξες καπως ετσι οπως στη φωτογραφία ειναι ολοι τους ντυμένοι στην Ελλάδα αλλα επειδη μένουν στην Ελλάδα δεν βλέπουνε παραέξω.Εγω το ξέρω οτι στην Πολωνία και στις μεγάλες πόλεις της Ρωσσίας με αυτούς θα γελάνε :2funny: εδω με τα σούργελα γελάγανε οι Μολδαβές που ειναι εντελώς γκάου δεν θα γελάνε οι Πολωνέζες και οι Ρωσσίδες  :2funny: .Αν καποιος ερθει εδω ετσι ντυμένος και εχει αυτη την ασχημια το πιθανοτερο ειναι να τον κοιτάξουνε με περιφρόνιση και με λύπιση.
  Με λιγα λόγια λες τα ιδια με μένα αλλα πιο ευγενικά  :2funny: Δε νομιζω οτι υπαρχει πια κανεις που να πιστευει αυτα που γράφουν.Βγάζουν και μια κακομοιριά,μια μιζέρια μια αηδία θα έλεγα  :vomit:
  Εγω εχω βάλει φωτο απο τα γκομενάκια που βγάζω κατα καιρούς...αν ειναι να ειμαι εδω για να βγαζω 50χρονες παω κ'Ελλάδα να τρωω και σουβλάκια  :2funny:

Βρήκα το προβλημά συμπεριφοράς σου σε σκύλο.. τώρα μένει η διάγνωση σε άνθρωπο για να σου δώσουμε το κατάλληλο φάρμακο.. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρήκα το προβλημά συμπεριφοράς σου σε σκύλο.. τώρα μένει η διάγνωση σε άνθρωπο για να σου δώσουμε το κατάλληλο φάρμακο.. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Το δικό σου πρόβλημα είναι οτι είσαι μυθομανής  :2funny:Οπως και ο φίλος σου που εγινε χτες εντελως ρεζίλι με τα γλωσσόφιλα  :2funny:.
  Παρε για μια ακόμα φορά τα θρυλικά καμάκια της Μολδαβίας που μας κάνουν παντού διάσημους και τιμάνε την Ελλάδα στο εξωτερικό  :2funny: όπως κ'εσύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο κάθε ανθρωπος επιπέδου μ'αυτούς ή θα κλαίει ή θα  :2funny: εσύ όμως είπες οτι ειναι χά'ι' και μετράνε  :2funny:.Αυτοί ειναι οι καλήτεροι.Κρίμα που τα γερόντια που ηταν στην παρέα τους δεν εχουν φωτογραφίες για να πεθαίναν οι αναγνώστες στα :2funny: :2funny: :2funny:.

Συνημμένα

• kamakia69.jpg
    kamakia69.jpg
    118 KB · Εμφανίσεις: 66
  • 150920_525626230792607_486938708_na.jpg
    150920_525626230792607_486938708_na.jpg
    81,7 KB · Εμφανίσεις: 58
D

dude901123

Επισκέπτης
Το δικό σου πρόβλημα είναι οτι είσαι μυθομανής  :2funny:Οπως και ο φίλος σου που εγινε χτες εντελως ρεζίλι με τα γλωσσόφιλα  :2funny:.
 Παρε για μια ακόμα φορά τα θρυλικά καμάκια της Μολδαβίας που μας κάνουν παντού διάσημους και τιμάνε την Ελλάδα στο εξωτερικό  :2funny: όπως κ'εσύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Ο κάθε ανθρωπος επιπέδου μ'αυτούς ή θα κλαίει ή θα  :2funny: εσύ όμως είπες οτι ειναι χά'ι' και μετράνε  :2funny:.Αυτοί ειναι οι καλήτεροι.Κρίμα που τα γερόντια που ηταν στην παρέα τους δεν εχουν φωτογραφίες για να πεθαίναν οι αναγνώστες στα :2funny: :2funny: :2funny:.

Εγώ και οι Μολδαβοί τι σχέση έχουμε? Είσαι εντελώς καθυστερημένος? Ακόμη νομίζεις πως είμαι ο μπαρμπά-Θωμάς? Πιο βλάκας πεθαίνεις.. Έχω κάτι γνωστούς που έχουν τριχωτά γατάκια.. θέλεις να τα πλύνεις μια και είσαι βλάκας? Μια γνωστή παροιμία που βγήκε για εσένα λέει.. Δεν γαμάς που δεν γαμάς, δεν γαμιέσαι να σε γαμάνε..

D

dude901123

Επισκέπτης
Όταν μιλάς σοβαρά και οι άλλοι γελάνε.. έχεις φτάσει στο απόγειο της δόξας σου. Αλλά να σου πως κάτι.. με λένε Γιάννη και σε γράφω..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα καμάκια στη φωτογραφία δεν ειναι Μολδαβοί!Ελληνες είναι  :2funny: Οσο για το βίντεο με τα γατάκια με έκανε διάσημο το έδειξαν στην τηλεόραση ενω εσένα δεν σε ξέρει ουτε η μάνα σου  :2funny:
  Εσυ που γαμάς βάλε μας να δούμε της γκομενές σου  :2funny:να θαυμάσουμε εμεις που δεν γαμάμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Kαλά με δουλεύεις?Δεν υπάρχουν Πολωνέζες που πηδιούνται για 50 ευρώ?Αφού έχω βάλει και φωτό από τέτοιες που βρήκα στο κλαμπ.Εντάξει συνήθως ζητάνε 100-150 ευρώ.Η διαφορά με Ουκρανία είναι οτι Ουκρανία έχεις πολύ μεγαλύτερο push με τα ίδια λεφτά γαμάς γκόμενες 5-10 χρόνια μικρότερες και σε έχουν για θεό.Αλλά όποιος έχει χρήμα να κάψει γαμάει χαλαρά Πολωνία.Πολύ χαλαρά.Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και πολύ λίγοι φραγκάτοι σπόνσορες.Πολωνέζες Ουκρανέζες σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο απλά οι Πολωνέζες σου σπάνε πιο πολύ τα αρχίδια και έχουν περισσότερες ευκαιρίες.Οι Ουκρανέζες που βγάζουν τα ίδια με τις Πολωνέζες είναι πολύ πιο δύσκολες από τις τελευταίες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εσυ τουλαχιστον λες αληθεια οτι της πληρωνεις και στοχο εχεις μονο πουτανες,πας για να περασεις καλα χωρις να τραβας τα αχος που τραβαμε εμεις για την καθε μαλακισμενη  χαχαχαχ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom