D
dude901123
Επισκέπτης
τι μας λες ρε ντερτι χαχαχαχ,λες σεμια ουκρανιδα παμε για φαγητο και περιμενεις να το κερδισει το κερασμα?τι μαλακιες μας λες χαχαχαχ.θα μας τρελανεις εσυ,δηλαδη εχει περιπτωση να πληρωσει αυτη η ο καθενας τα δικα του?
Αν δεν μπορείς να πιάσεις αυτό που σου λέω.. δεν... Είναι νομοτελιακό. Όταν χαρίζεις παντού τα πάντα.. αυτά που έχεις και διαθέτεις να χαρίσεις στη διαδικασία ενός φλερτ, το ξεκινάς με εντελώς λάθος τρόπο και μάλλον το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο. Και όταν πας σε 5 πάρκα και στέκια, μιλάς σε 30 γκόμενες τη μέρα και δεν έχεις την επιτυχία που θέλεις.. πρέπει να βρεις τι φταίει και κάτι να αλλάξεις. Αν επίσης δεν σου αρέσει η δική μου μέθοδος ή με θεωρείς ψεύτη.. έχεις το δικαίωμα βέβαια.. δεν στο αφαιρώ. Αλλά σκέψου.. αφού περνάω χάλια, λέω ψέματα και γαμάω πουτάνες γιατί να έχω φύγει 18 μέρες πάλι, 2 βδομάδες αφότου γύρισα. Μήπως είμαι μεγιστάνας και έχω 2.000-3.000 να χαλάω σε πουτάνες, ταξίδια και σε σποσποσαρισμα κάθε μήνα? Μήπως, λέω μήπως.. λέω αλήθεια? Κράτα το στην άκρη του μυαλού σου.. πως μπορεί να λέω αλήθεια. Και μπορεί ο τρόπος με το Internet να είναι προτιμότερος από το καμάκι στα πάρκα και στις καφετέρειες όταν ανεβαίνεις για λίγες ημέρες πάνω. Όσο για αυτά που είπες στον Πορνοηλίθιο για τα ρούχα.. σε παρακαλώ.. αν δεν ξέρεις τις μάρκες Diesel, Pepe jean, Replay μπορείς να το κοιτάξεις. Καλοκαίρι σε διακοπές δεν ντυνόμαστε σαν να είμαστε σε τσίρκο με στυλ Κλόουν. Ξέρεις που οδηγεί αυτό.. να παρακαλάνε μετά μερικοί τις 35+ πουτάνες στα Sallon..