Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
περικλη πρεπει να κανεις ταξιδι ανατολικη ευρωπη δεν θα σου στοιχησει τιποτα.οι κοπελες σε αυτες της χωρες δεν ειναι φιλοχρηματες,σε φιλοξενουν ολες σπιτι τους χωρις απαιτηση να τους πληρωσεις η να αγορασεις τιποτα,αρα απο διαμονη εισαι καλυμενος.αν εισαι και καλος εραστης και τους πουλησεις παραμυθια τα μασανε ευκολα που εκτος απο να σουν βαζουν βενζινα απο αφελεια σε ταιζουν και σε χαρτιλικωνουν.αρα τσαμπα η βενζινα συν κανα εξτρα παραδακι στο κομονδηνο αν γλυφεις καλα.οι κοπελες ανατολικη ευρωπη διαφερουν απο αυτες που ειδες ιταλια,ισπανια.ειναι τοσο καλες σε χαρακτηρα που αν σε δουν στην ακρη του γρεμου και τους πεις ηρθα χωρις χρημα να πουλησω ερωτα δεν θα σε κλωτσισουν να πεσεις,αντιθετα θα σε κρατανε σφιχτα μην πηδηξεις,τα λεφτα εκει δεν μετρανε αλλα τα λογια.τελευτεο περικλη πριν οργανωσεις το ταξιδι το συμαντικοτερο ειναι να πουλησεις ελπιδα στης κοπελες για να σου καθονται στο μισαωρο αλλιος θα μεινεις αγαμητος αφου δεν υπαρχουν εκει βιζιτουδες η κοπελες που θα ερθουν μαζι σου για το χρημα.
Το πως είναι εκεί δεν ξέρω αλλά με μπερδευει πολύ αυτά που λες εσύ και η προσέγγιση του DIRTY  :think: . Για να είμαι ειλικρινής εσένα σε πιστεύω γιατί δεν λες τα φίδια και τις βλακειες που λεει ο Πορνοπεπονάς. Από την άλλη και ο DIRTY  δεν μου κάνει για παραμυθάς  :think: 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
περικλη πρεπει να κανεις ταξιδι ανατολικη ευρωπη δεν θα σου στοιχησει τιποτα.οι κοπελες σε αυτες της χωρες δεν ειναι φιλοχρηματες,σε φιλοξενουν ολες σπιτι τους χωρις απαιτηση να τους πληρωσεις η να αγορασεις τιποτα,αρα απο διαμονη εισαι καλυμενος.αν εισαι και καλος εραστης και τους πουλησεις παραμυθια τα μασανε ευκολα που εκτος απο να σουν βαζουν βενζινα απο αφελεια σε ταιζουν και σε χαρτιλικωνουν.αρα τσαμπα η βενζινα συν κανα εξτρα παραδακι στο κομονδηνο αν γλυφεις καλα.οι κοπελες ανατολικη ευρωπη διαφερουν απο αυτες που ειδες ιταλια,ισπανια.ειναι τοσο καλες σε χαρακτηρα που αν σε δουν στην ακρη του γρεμου και τους πεις ηρθα χωρις χρημα να πουλησω ερωτα δεν θα σε κλωτσισουν να πεσεις,αντιθετα θα σε κρατανε σφιχτα μην πηδηξεις,τα λεφτα εκει δεν μετρανε αλλα τα λογια.τελευτεο περικλη πριν οργανωσεις το ταξιδι το συμαντικοτερο ειναι να πουλησεις ελπιδα στης κοπελες για να σου καθονται στο μισαωρο αλλιος θα μεινεις αγαμητος αφου δεν υπαρχουν εκει βιζιτουδες η κοπελες που θα ερθουν μαζι σου για το χρημα.

Σε ποιες χωρες γινονται αυτα τα σκηνικα;
Ξέρεις οντως συγκεκριμενα οτι καπως ετσι παει, ή γενικως και αοριστως ειναι που και σε ποια θα πέσεις;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε ελα εσυ και αν σε μαζεψουν  θα γελαμε,θα ερχεσαι με το διπλωματικο αν εκλεγεις βουλευτης χαχαχαχ.πλακα θα εχει να σε αρπαξουν,εγω δεν σε ξερω και θα σου αρχισω ξυλο μαζι τους,θα δωσω 300 γριβνα και θα τους πω να σε ριξουν στην θαλασα να σε φανε οι γομπολες χαχαχαχ.μην ανησυχεις,ερχονται ακομα ρωσοι.ελα με το ρωσικο και να εχεις πανω σου το ελληνικο,αεροδρομιο δεν κανουν προβλημα εκτος αν εισαι μπλακ λιστ οπως ο στασ πεχα ο τραγουδιστης.του αρνηθηκαν εισοδο για προπαγανδιστικες δηλωσεις,αλλο τι λεει ενας διασημος στα ιτερνετ και αλλο ενας τρελος χαχαχα.την τρελη παντως απο την κριμαια να παει οδυσσο την τριτη φορα που πηγε να φυγει την αφησαν,εχει ρωσικο πασπορτ.τους αφησαν ειπε 2 χιλιομετρα μακρια και πανε με τισ τσαντες με τα ποδια να περασουν ταλαιπωρια συνορα και τελωνειο.ειδα παρα πολλους ρωσους.ποτε δεν σε σταματανε για ελεγχο,μονο 2 μαυρους φοιτητες τους σταματησαν οχι αστυνομια αλλ προκουρατουρα για ελεγχο στοιχειον,φωναζαν τα παιδεια,ειμασται φοιτητες τα εχουμε σπιτι,εφεραν αστυνομια και τους πηραν.καλα τι φοβσαι ρε θα τους πληρωσουμε και θα φυγεις,τι θα σου κανουν ?εκτος αν ειναι καμια πουτανα στο σαλον πραβι σεκτορ
Εγω θα πω οτι εσυ εισαι ο διοικητής μου  μου  :2funny: και μυστικός πράκτορας του Πούτιν  :2funny:γ 'αυτό και πηγαινεις εκει τόσο συχνά  :2funny: εισαι φίλος και με τον αδερφό της λεσβίας που τον ειχαν πιάσει  :2funny:....δυσκολο να τη γλυτώσεις  :2funny:
  Συνηθως κοιτανε να πιασουν το μεγαλο ψάρι  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οι ρουμανες τα αμαξακια τους τα κανουν ολα τα τεστ~!!! :2funny: :2funny: :2funny:  χαλκιδικη εχτες το βαλε στηνθαλλασα ρουμανα να δει αν επιπλεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    το βαλε με ολα μεσα ε τσιτα τα γκαζια το μπεμβεδακι μπλουμ  :2funny: :2funny: :2funny:    παλι καλα που δεν σκοτοσε κανεναν !!!αλλος κοσμος λεμε ανατολικο μπλοκ!!!!! σιγουρα δεν της εκανε καπιο χατιρι ο σπονσορας και του γαμησε τα αμαξιι κλασικα πραγματα για ρουμανα :2funny: :2funny: :2funny:  αχ καψουραα με τα κοπροσκιλααα εισε στην τσιτα και στην καυλα συνεχειαααα μπριζα λεμε  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:  δεν βαριεσε ποτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?t=31&v=m-l6hRvWB58[/video] [/video]  οι ρουμανες δεν πεζοντε λεμε στα γουστα !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτοκινιτα ανατολικο μπλοκ συνεχειαα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: που να καταλαβουν οι μλακεσ οι δικοι μας τι εστι ρουμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:να  προσπαθουν να καταλαβουν πος εγινε και καλα η απροσεξια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: σας ειπα τους ανατολικους πρεπει να τους ζησεις τουλαχιστον 10 χρονια για να αρχηζεις να σκαμπαζεις το σοφτγουερ ;) ;) ;) ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το πως είναι εκεί δεν ξέρω αλλά με μπερδευει πολύ αυτά που λες εσύ και η προσέγγιση του DIRTY  :think: . Για να είμαι ειλικρινής εσένα σε πιστεύω γιατί δεν λες τα φίδια και τις βλακειες που λεει ο Πορνοπεπονάς. Από την άλλη και ο DIRTY  δεν μου κάνει για παραμυθάς  :think:  
Ναι και εδω δεν είναι γλωσσόφιλο με τον πούστη  :2funny:και αυτοι διπλα στο Σύχαμα δεν είναι αράπηδες  :2funny:
 Παρακαλώ η φώτο να μείνει.Τα πρόσωπα είναι σβισμένα και οι ανθρωποι στη φωτογραφία δεν είναι αναγνωρισιμοι

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σε ποιες χωρες γινονται αυτα τα σκηνικα;
Ξέρεις οντως συγκεκριμενα οτι καπως ετσι παει, ή γενικως και αοριστως ειναι που και σε ποια θα πέσεις;

Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ να πηδήξω στην Πολωνία και λίγο πολύ είναι όπως τα γράφει ό φίλος..Μπράβο το έθεσε ωραία...Όλοι οι άλλοι απλά σκάνε 3 μέρες εδώ βρίσκουν μια ιερόδουλη τις δίνουν 150 ευρώ την πηδάνε τραβάνε Photos Και μπάίνουν μετά και γραφουν μαλακίες και εμπειρίες για ανατολική Ευρώπη..
Μούφες μην ακούς κανέναν..Όλοι ζόυν στον ψέυτικο κόσμο τους..Να ακούς πάντα αυτούς που μένουν μόνιμα κάπου..

Διαβάζω τα προηγούμενα posts και απλα γελάω με τα παλικάρια..Ποστάρουν photos απο εκδιδόμενες και τις παρουσιάζυν σαν γκόμενες που έριξαν εδώ με το sex appeal τους 150 κιλά με κιλάρες που τυς έκατσε γκόμενα 1.80..Σας βαρέθηκα και βαρέθηκα να ακούω μαλακίες..απέχω για λίγο..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εαν αυτο ειναι γλωσοφιλο...με 1/2 μετρο αποσταση οι γλωσσες μας απο τον αλλον εχεις δικιο
ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΛΛΑΜΕ ΤΑ ΓΛΩΣΣΙΔΙΑ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΛ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΑ ΣΤΟ VK ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΙΟΝΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ!
βρε ηλιθιε αν ημουν μπαΙ ή γκεΙ θα ντρεπομουν να το πω;
ασε ου αν ημουν πουστης μπορει και η ζωη μου να ηταν ακομα πιο ευκολη, θα εβρισκα ενα μπινε γερο και θα του τα ετρωγα
απλα εσυ θες να πεις την μαλακια σου.....σαν γνωστος καραφλο μαλακας που εισαι
Δε μου φένεται για 1,5 μέτρα απόσταση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Και εγώ εδώ δεν κάνω γλυφομούνι είμαι 20 πόντους απόσταση απο το μουνάκι  :2funny:
 Αυτη η φωτογραφία είναι στη διαφήμιση του Gay pride  :2funny: μη μου πεις οτι εγω την έβαλα εκει  :jerking: :2funny:.
 Παντος χέστηκες πάνω σου  :2funny: εσβισες και το Facebook σου και το Vkontakte σου  :2funny: :2funny: :2funny:
 Σχετικά με της φωτογραφίες αν ειναι γλωσσόφιλο ή ειναι απόσταση 1,5 μέτρα  :2funny:και με το αν δίπλα σου είναι αράπηδες στην αλλη φωτογραφία  :2funny: ας βγαλει ο αναγνώστης τα συμπεράσματα του.

Σχετικά με τον ψευτη που με ρωτατε αν πηγε.Μπορει και να πήγε Πολωνία αλλα αυτό δεν τον τιμά.Να ξεκιναει καποιος με ενα αθλιο αμαξι να παει στην Πολωνια για να  :knockinb: μια 50χρονη  :2funny:σημαινει οτι ειναι εντελως κακομοίρης  :2funny:

Συνημμένα

• 11419813_1044338665578823_275117743_n.jpg
    11419813_1044338665578823_275117743_n.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 23

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 Και εγώ εδώ δεν κάνω γλυφομούνι είμαι 20 πόντους απόσταση απο το μουνάκι  :2funny:
 Αυτη η φωτογραφία είναι στη διαφήμιση του Gay pride  :2funny: μη μου πεις οτι εγω την έβαλα εκει  :jerking: :2funny:.
 Παντος χέστηκες πάνω σου  :2funny: εσβισες και το Facebook σου και το Vkontakte σου  :2funny: :2funny: :2funny:
 Σχετικά με της φωτογραφίες αν ειναι γλωσσόφιλο ή ειναι απόσταση 1,5 μέτρα  :2funny:και με το αν δίπλα σου είναι αράπηδες στην αλλη φωτογραφία  :2funny: ας βγαλει ο αναγνώστης τα συμπεράσματα του.

Σχετικά με τον ψευτη που με ρωτατε αν πηγε.Μπορει και να πήγε Πολωνία αλλα αυτό δεν τον τιμά.Να ξεκιναει καποιος με ενα αθλιο αμαξι να παει στην Πολωνια για να  :knockinb: μια 50χρονη  :2funny:σημαινει οτι ειναι εντελως κακομοίρης  :2funny:
ππαααααααα!!!πσσσσσσσσσ τι γαματη φοτοοο εβελεςςς παλιιιι τιτανοαπεραντογοαλαξιακεεεεεεεε  τσαρεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon:  Η ΚΑΛΗΤΕΡΗΗΗ ΦΟΤΟ ΕΒΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΑΝΕΒΑΣΕΙΙ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:ΜΕΓΕΝΘΙΝΕΤΗΗΗ!!!! ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΛΤΗΗΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΙΙΙ ΤΕΖΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΚΑΙ ΤΑΤΟΥ ΤΟ ΜΟΡΟ!!!!!! ΚΑΙ φρεκοξιρισμενοοο!!!!!!!!!!!!! βαλεεε μιτsαραααα τα γιαλιααααα !!!στους καλιγουλεςςςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:εισεε!!!!! ο κεσαρασσσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Fptue_EaMjw[/video] [/video] 

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

:hi: :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710

οσο και να την ποσταρεις δεν ενδιαφερετε κανενας για μενα, και μην στελνεις πμ μεσω αλλον να σε κανω φιλο στο σκαϊπ ή οπουδηποτε
εισαι ενας ανθρωπος υπο του μηδενος που δεν με ενδιαφερει να σε γνωρισω, ουτε το σαλιο μου δεν αξιζεις να σε φτυσω

[quote author=davarits link=action=profile;u=81124 date=1439242527]
dimitrakisχχχχ    SE PERIMENEI NA TA PEITE STO SKAYP OPOTE MPOREIS!! DEN EXEI PROBLHMA ME THN PARTI SOY  :rockon: :rockon: :rockon:  TEZA GAMISIA KAI PAREA UA KANETEEE NTABARITSS SPIKINGKKKK
[/quote]

και το κανεις μηπως και τσιμπισεις εστω και κατι απο αυτα που εχω γαμησει εγω
οπως τσιμπισαν τοσοι και τοσοι απο εμενα μεσα στο φορουμ, ησουν που ησουν κουραστικος τωρα εχεις καταντησει και γραφικος
ΥΓ δεν εβαλα ολο το σκαϊπ σου

Συνημμένα

• c0n_An_l.jpg
    c0n_An_l.jpg
    101,6 KB · Εμφανίσεις: 25

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οσο και να την ποσταρεις δεν ενδιαφερετε κανενας για μενα, και μην στελνεις πμ μεσω αλλον να σε κανω φιλο στο σκαϊπ ή οπουδηποτε
εισαι ενας ανθρωπος υπο του μηδενος που δεν με ενδιαφερει να σε γνωρισω, ουτε το σαλιο μου δεν αξιζεις να σε φτυσω
τυπε ακου καλα γιατι με εμενα μιλησες!! και οχι με το μιτσο!!! σε πμ!!!! σου πα ο μιτσος οσο και αν εχεις κακιοσει μαζι του και οσο και αν τον βριζεις τον διαβαλεις ΚΤΛ Ο ΜΙΤΣΟς ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΤΕΡΟς ΑΝΘΡΟΠΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΚΙΕς!!! και θα γουσταρε να τα βρειτε να παμε ολοι μαζι πορνοταξιδια να γουσταρουμεεε!!!! ΑΛΛΑ ΕΣΗ ΕΚΕΙ !!! ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΡΑΕΙ!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Ο ΜΙΤΣΟς ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΟ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ!!!!! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!! ΜΕ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΡΑΕΙ!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  και μην το συνεχιζειςς !!!   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: φιλικα παντα!!!! γιατι οι μαλακιες που εχεισ κανει εδο μεσα σε πολουςς :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: εχουν φτασει στο απειρο!!! παλιομαλκα!!!!!!!  με το Μ ΚΕΦΑΛΕΟ!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
τυπε ακου καλα γιατι με εμενα μιλησες!! και οχι με το μιτσο!!! σε πμ!!!! σου πα ο μιτσος οσο και αν εχεις κακιοσει μαζι του και οσο και αν τον βριζεις τον διαβαλεις ΚΤΛ Ο ΜΙΤΣΟς ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΤΕΡΟς ΑΝΘΡΟΠΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΚΙΕς!!! και θα γουσταρε να τα βρειτε να παμε ολοι μαζι πορνοταξιδια να γουσταρουμεεε!!!! ΑΛΛΑ ΕΣΗ ΕΚΕΙ !!! ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΡΑΕΙ!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Ο ΜΙΤΣΟς ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΟ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ!!!!! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!! ΜΕ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΡΑΕΙ!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  και μην το συνεχιζειςς !!!   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: φιλικα παντα!!!! γιατι οι μαλακιες που εχεισ κανει εδο μεσα σε πολουςς :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: εχουν φτασει στο απειρο!!! παλιομαλκα!!!!!!!
στο ειπα μαθε να γραφεις ελληνικα
και επιπλεον ποτε ρε μαλακα εγραψα εγω γι αυτον;
ή κι εσυ εισαι της θεωριας συνομωσιας οτι αλλη δουλια δεν εχω και κανω κλωνους;
ανα 1 ποστ αυτος λεει ανακριβιες και διαβαλει την προσωπικοτητα μου εδω και 3 χρονια
δηλαδη να με ονομαζει τακτικα πουστη κι εγω να κανω το μαλακα.οκ εχεις δικιο

Συνημμένα

• c0n_An_l.jpg
    c0n_An_l.jpg
    101,6 KB · Εμφανίσεις: 27

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
στο ειπα μαθε να γραφεις ελληνικα
και επιπλεον ποτε ρε μαλακα εγραψα εγω γι αυτον;
ή κι εσυ εισαι της θεωριας συνομωσιας οτι αλλη δουλια δεν εχω και κανω κλωνους;
ανα 1 ποστ αυτος λεει ανακριβιες και διαβαλει την προσωπικοτητα μου εδω και 3 χρονια
δηλαδη να με ονομαζει τακτικα πουστη κι εγω να κανω το μαλακα.οκ εχεις δικιο
ΣΟΥΠΑ Ο ΜΙΤΣΟς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΜΟΝΤ και της μαλακιες εδο μεσα και αν τον γνορισεις θα παθεις πλακα οπος επαθα και εγο που ειμαουνα ο προτος που τον ειχα γαμισει στο κραξιμο 10 χρονια τορααα!!!!!  σιγα τα ουα καιτην προσπικοτητες που ειμαστε εδο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οπα το καψεςς!!! τεσπα στα αρχιδια μου εμενα !!! αλλα ΟΤΑΝ ΔΥο ΜΑΛΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΦΤΕΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟς ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΥΟ!!!! παρατηρησε προτα τον βριζουν τον μιτσο!! και μετα αυτΟς απανταει!!! παντα μα παντα!!!!!! γιΑ μετρα σε ποσους εχεισ αναφερθει σε αμεα καθιστεριμενους αδερφες κτλ κτλ!!!!! και σου πα κοψτο!!!!! ο μιτσος δεν ειναι προβλημα!!!!!!!  Υ.Γ ΘΑ ΜΑς ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗς ΚΑΡΓΙΟΛΕς ?? ΠΟΥ ΤΟΧΕΙς ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ!!! ΚΟΨΤΟ!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙςς !!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τι εγινε μας απειλεις;
ΟΧΙ!! σου ειπα με ολο τον σεβασμο!!!! αλλα αν δεν καταλαβενεις ελληνικα δεν θα καταλαβενεις και ρουμανικα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: φιλικοτατα παντα!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στα αρχιδια μου καραπουτσακλαρες εμενα!!!!!! αλλα που σε το χεις παρεισ στραβα!! το καραβι!!! και εδο μεσα μονο ΑΜΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! ;) ;) ;) ;) ακου που σου λεο!!! να γουσταρουμε ολο τον χειμονα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: το κοβο εδο!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
ΟΧΙ!! σου ειπα με ολο τον σεβασμο!!!! αλλα αν δεν καταλαβενεις ελληνικα δεν θα καταλαβενεις και ρουμανικα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: φιλικοτατα παντα!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στα αρχιδια μου καραπουτσακλαρες εμενα!!!!!! αλλα που σε το χεις παρεισ στραβα!! το καραβι!!! και εδο μεσα μονο ΑΜΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! ;) ;) ;) ;) ακου που σου λεο!!! να γουσταρουμε ολο τον χειμονα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: το κοβο εδο!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
και θα στο πω και για τελευταια φορα μηπως και το καταλαβεις
τον βριζει καποιος nikos paparas
η απαντηση του; η δικια μου φωτογραφια
τον δουλευει καποιος periklis novas
ποια ειναι η αντιδραση του; εννοειτε παλι η δικια μου φωτογραφια
θες να το ψαξω να δουμε ποσοι αλλοι τον κοντραρουν και η αντιδραση του ειναι η δικια μου φωτογραφια;
ε ως εδω
3 χρονια δεν εγραφα τιποτα γι αυτον μονο ειχα ενα λογαριασμο οπου εχασα τον κωδικο για να κανω αναφορα
για ολη την μιζερια του φταιω εγω
χεστηκα να με λεει πουστη χεστηκα πως με αποκαλει
ενοχλουμε οταν αναφερει πραγματικα ονοματα διευθυνσεις και φωτογραφιες
ουτε τα βιντεακια που εχει κανει με ενοχλουν αφου δεν τα βλεπει κανενας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
η βινιετες τι ειναι?βενζινα ουκρανια 95 νομιζω 1,30-1,40 ειναι.

Σημα για να κανεις χρηση του οδικου δικτυου, αντι για διοδια που δεν εχουν. Εγω οταν ειχα μπει Τσεχια , ουτε ηξερα καν οτι υπηρχαν :grin: Παλι καλα που δεν επεσα σε μπατσους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σεφταλια φιδε !!! ακου θα σου ρθει ο ρεντ στην πολονια θα σε πλακοσει στης παρτουζες και στης γυφτοτσιμπουκες δυπλετες  :fuck2: :fuck2: :fuck2: να επανερθεις στο σοστο τον δρομο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ευγενικη χοριγια τον αποδιμον πουτανιαριδον για την παρτη σουυ!!!!  μια δεν θα πλιροσεις σπαγκοραμενε !!!και επανερχεσε ανανεομενος και γαμιστεροςςς :rockon: :rockon: :rockon:  το εχεις καψει εντελος το σαιτττττττ!!!! παρε αδεια τελος παντον!!!! αλλα βαλε καποιον σχετικο στα ανατολικα τα θρεντ!!!! και ο πελε οταν τραυματιστικε δεν επεζε μπαλα εναμισι χρονο και μετα επανηρθε και  πιρε παλι το παγκοσμιοοο :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!! και να στο πο κιαλιος δεν κανουν ολοι για ολες της δουλειες !! δεν ειναι κακο !!! αυτο !!! αλλα στον πολεμο ο στρατηγος που χανει την μαχη εκτελητε ειτε απο τους δικους του ειτε απο τον αντιπαλο :ak: :ak:  και σινηθος τον τρονε οι δικοι του!!! θιμισου το αυτο και για την πραγματικη ζοη σου  :rockon: :rockon: :rockon:   Υ.Γ η επολογη της αυτοκτονιας διδετε μονο στους δειλους στρατηγους και ειναι ο ιστατος εξευτελισμος για τον στρατηγο στον στρατιοτικο κοδικα τιμης!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
ΣΟΥΠΑ Ο ΜΙΤΣΟς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΜΟΝΤ και της μαλακιες εδο μεσα και αν τον γνορισεις θα παθεις πλακα οπος επαθα και εγο που ειμαουνα ο προτος που τον ειχα γαμισει στο κραξιμο 10 χρονια τορααα!!!!!  σιγα τα ουα καιτην προσπικοτητες που ειμαστε εδο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οπα το καψεςς!!! τεσπα στα αρχιδια μου εμενα !!! αλλα ΟΤΑΝ ΔΥο ΜΑΛΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΦΤΕΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟς ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΥΟ!!!! παρατηρησε προτα τον βριζουν τον μιτσο!! και μετα αυτΟς απανταει!!! παντα μα παντα!!!!!! γιΑ μετρα σε ποσους εχεισ αναφερθει σε αμεα καθιστεριμενους αδερφες κτλ κτλ!!!!! και σου πα κοψτο!!!!! ο μιτσος δεν ειναι προβλημα!!!!!!!  Υ.Γ ΘΑ ΜΑς ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗς ΚΑΡΓΙΟΛΕς ?? ΠΟΥ ΤΟΧΕΙς ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ!!! ΚΟΨΤΟ!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙςς !!!!!!!

Τι λες ρε μεγάλε.. ? Ξέρεις πόσοι έχουν σταματήσει να γράφουν εδώ και δεν γουστάρουν να ποστάρουν τις πληρορφορίες που έχουν και τις εμπειρίες τους εξαιτίας του Πορνόβλακα? Άσχετα άτομα που μόνο διάβαζα για χρόνια εδώ και δεν μιλάω για τον Slav αλλά άλλους που συνάντησα στα ταξίδια μου, μου είπαν επί λέξη.. σιγά μην μπαίνω να με βρίζει ο κάθε ηλίθιος (Πορνόβλακας) και να με αμφισβητεί. Εγώ είμαι μεγάλος άνθρωπος. Το συγκεκριμένο το είπε άτομο που όλοι όσοι διαβάζαμε για το εξωτερικό και έχουμε ελάχιστο μυαλό τον σεβόμαστε. Και εγώ πριν μερικές βδομάδες τον συνάντησα μία και μόνη φορά. Μη μιλήσω για τα παιδιά στη Μολδαβία που βρίζει χωρίς να τον έχουν βρίσει. Μη μιλήσω για εμένα που τόλμησα να γράψω πως γάμησα μερικές Μολδαβές σε λίγες ημέρες.. μιλάω για ηλικίες 26 έως 33 και με αποκαλεί ψεύτη εδώ και 3 χρόνια. Αν θέλεις να μιλάς εδώ πρέπει να πάρεις το χρήσμα του, να είσαι το τσιράκι του και να τον αποκαλείς Θεό όταν γράφει παπαριές και προσβάλει εσένα και τους πάντες? Συγνώμη αλλά μερικοί μεγαλώσαμε διαφορετικά.. Και επειδή ζει μόνος του και αποτυχημένος, διωγμένος από όλους και ψάχνει κοινωνική αποκατάσταση μέσα στο ιντερνετ, στα διάφορα forum που κυκλοφορεί σαν μαϊντανός, γνωρίζοντας τα πάντα για τα πάντα και μη δίνοντας καν το δικαίωμα να λέει ο καθένας ότι νομίζει.. ακόμη και ψεματάκια.. άλλωστε όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε. Αλλά κανένας δεν τον έχρησε λογοκριτή των εμπειριών μας. Όλοι κρινόμαστε από το σύνολο των συμπαιχτών, αλλά σίγουρα όχι εμμονικά. Δες για τα ίδια πράγματα βρίζει τους ίδιους και τους ίδιους και μετά όταν αντίστοιχα πράγματα αναφέονται από  όσους τον στηρίζουν κάνει μόκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom