novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 47
- Πόντοι
- 16
Το πως είναι εκεί δεν ξέρω αλλά με μπερδευει πολύ αυτά που λες εσύ και η προσέγγιση του DIRTY . Για να είμαι ειλικρινής εσένα σε πιστεύω γιατί δεν λες τα φίδια και τις βλακειες που λεει ο Πορνοπεπονάς. Από την άλλη και ο DIRTY δεν μου κάνει για παραμυθάςπερικλη πρεπει να κανεις ταξιδι ανατολικη ευρωπη δεν θα σου στοιχησει τιποτα.οι κοπελες σε αυτες της χωρες δεν ειναι φιλοχρηματες,σε φιλοξενουν ολες σπιτι τους χωρις απαιτηση να τους πληρωσεις η να αγορασεις τιποτα,αρα απο διαμονη εισαι καλυμενος.αν εισαι και καλος εραστης και τους πουλησεις παραμυθια τα μασανε ευκολα που εκτος απο να σουν βαζουν βενζινα απο αφελεια σε ταιζουν και σε χαρτιλικωνουν.αρα τσαμπα η βενζινα συν κανα εξτρα παραδακι στο κομονδηνο αν γλυφεις καλα.οι κοπελες ανατολικη ευρωπη διαφερουν απο αυτες που ειδες ιταλια,ισπανια.ειναι τοσο καλες σε χαρακτηρα που αν σε δουν στην ακρη του γρεμου και τους πεις ηρθα χωρις χρημα να πουλησω ερωτα δεν θα σε κλωτσισουν να πεσεις,αντιθετα θα σε κρατανε σφιχτα μην πηδηξεις,τα λεφτα εκει δεν μετρανε αλλα τα λογια.τελευτεο περικλη πριν οργανωσεις το ταξιδι το συμαντικοτερο ειναι να πουλησεις ελπιδα στης κοπελες για να σου καθονται στο μισαωρο αλλιος θα μεινεις αγαμητος αφου δεν υπαρχουν εκει βιζιτουδες η κοπελες που θα ερθουν μαζι σου για το χρημα.