Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχεις δικαιο συντροφε, αυτο λεω και εγω οτι αν βρεθουνε θα γελανε μονο και δεν θα ασχοληθουν καν με τις τρελες που γραφουν χαχαχα.επρεπε αρχικα αθηνα να βρεθουνε αλλα ο μιτσους τους εκλισε ραντεβου μεταξουργιο χαχαχαχ.αν και ο σινο νομιζω ανενδοτος θα ειναι,ισως οχτωβρη βρεθουνε τυχαια οδυσσο χαχαχαχ.
Εγω δεν κρύβομαι οταν ειχα ερθει ειχα πει οτι οποιος θέλει μπορει να με συναντήσει στη Φυλης ή το Μεταξουργείο.Αν δεν τους αρέσουν τα μπουρδέλα ειχα πει οτι μπουρουμε να παμε για σουβλάκι στο 0,90.
  Σχετικα με την Οδησσό σας εχω πει οτι για μένα ειναι επικυνδινο γιατι έχω Ρωσσικό διαβατήριο και ειναι πολυ πιθανον να με περάσουν για κατάσκοπο  :2funny:.
  Παιδιά ωραία η παρέα σας αλλά θα βγω λιγο έξω να παω ντίσκο.Καμάκι πιθανον να μην έχει γιατι ειναι δευτέρα σήμερα και ειναι νέκρα αλλά θα κάνουμε χαβαλέ με τους Σεκιουριτάδες (με βοηθάνε πολυ στο καμακι ξέρουν για κάθε γκόμενα τι ρόλλο παίζει) ,μπορει ομως και να υπαρχουν και γκόμενες 50%-50% (μια φορα βρισκεις,μια φορα οχι)

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγω δεν κρύβομαι οταν ειχα ερθει ειχα πει οτι οποιος θέλει μπορει να με συναντήσει στη Φυλης ή το Μεταξουργείο.Αν δεν τους αρέσουν τα μπουρδέλα ειχα πει οτι μπουρουμε να παμε για σουβλάκι στο 0,90.
 Σχετικα με την Οδησσό σας εχω πει οτι για μένα ειναι επικυνδινο γιατι έχω Ρωσσικό διαβατήριο και ειναι πολυ πιθανον να με περάσουν για κατάσκοπο  :2funny:.
 Παιδιά ωραία η παρέα σας αλλά θα βγω λιγο έξω να παω ντίσκο.Καμάκι πιθανον να μην έχει γιατι ειναι δευτέρα σήμερα και ειναι νέκρα αλλά θα κάνουμε χαβαλέ με τους Σεκιουριτάδες (με βοηθάνε πολυ στο καμακι ξέρουν για κάθε γκόμενα τι ρόλλο παίζει) ,μπορει ομως και να υπαρχουν και γκόμενες 50%-50% (μια φορα βρισκεις,μια φορα οχι)

Βλέπω στην Ελλάδα διαπρέπεις.. Φυλής, Μετάξι, σουβλάκια, βιντεάκια στα πάρκα. Ρε πούστη μου καμιά δεν σου αντιστέκεται εσένα.. Φταίει το σαλάχι ή η άσπρη μπλούζα του '80? Ξέρεις χτυποκάρδια στο Beverly Hills.. συνδυασμένα με Βασίλη Σαλέα style. Όσο για Οδησσό μόλις σε δουν όχι για κατάσκοπο δεν θα σε περάσουν.. αλλά για Βασιλάκη Καΐλα.. Μαλάκας να τριγυρνάει σαν ηλίθιος στα πάρκα για καμάκι από εποχής USSR έχει να εμφανιστεί. Τουλάχιστον θα κάνεις κανένα καλό βιντεάκι με τα 45 χρόνιa επιτυχίας.. ξέρεις Best off. Τα Sallon θα κυρήξουν τη μέρα άφιξής σου αργία.. Ήρθε ο μαλάκας που την πέφτει στις πουτάνες για να βγουνε έξω. Τζάμπα χρήμα..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
  Σχετικα με την Οδησσό σας εχω πει οτι για μένα ειναι επικυνδινο γιατι έχω Ρωσσικό διαβατήριο και ειναι πολυ πιθανον να με περάσουν για κατάσκοπο  :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Σε λίγες ώρες φεύγω για Vranjie, σύνορα Σερβίας με Σκόπια. Εκεί βρίσκεται ο τελευταίος προορισμός ύστερα από ένα ταξίδι που ξεκίνηε στις 25/7 και ακόμη συνεχίζεται. Η Bijiana με περιμένει για ένα διήμερο σε Σερβία και Σκόπια. Ελπίζω το ταξίδι να πάει καλά γιατί είναι 16 ώρες χωρίς να μετράω αναμονή στα σύνορα.. κυρίως απο Ουγγαρία σε Σερβία. Πέρασμα από 5 χώρες.. Πολωνία-Τσεχία-Σλοβακία-Ουγγαρία-Σερβία σε μια ημέρα..
Ο τολμών νικά, χάνει.. αλλά σίγουρα επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες. Ο καναπεδάκιας απλά μπαίνει στο ιντερνετ και σχολιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Καμιά φορά χρειάζεται και αυτό, αλλά ρε Πεπόνια σταμάτα να τρολάρεις.. Με Ουκρανία, Μολδαβία, ΠΜΡ, Πολωνία δεν έχεις καμία σχέση πέρα από ένα διαμερισμά που παίρνεις ενοίκια. Ας μιλήσουν όσοι ξέρουν και όσοι θέλουν να μάθουν. Όσοι γαμάνε και όχι κρυφογκέι που πάνε Δευτέρα στο Club κατά δήλωσή τους, που δεν έχει γυναίκες για να πιάσουν φιλίες και να την πέσουν σε Securitades. Υπάρχει forum για αυτό  Εκεί μπορείς να μιλήσεις για τις εμπειρίες σου με ανθρώπους που θα σε καταλάβουν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε ελα εσυ και αν σε μαζεψουν  θα γελαμε,θα ερχεσαι με το διπλωματικο αν εκλεγεις βουλευτης χαχαχαχ.πλακα θα εχει να σε αρπαξουν,εγω δεν σε ξερω και θα σου αρχισω ξυλο μαζι τους,θα δωσω 300 γριβνα και θα τους πω να σε ριξουν στην θαλασα να σε φανε οι γομπολες χαχαχαχ.μην ανησυχεις,ερχονται ακομα ρωσοι.ελα με το ρωσικο και να εχεις πανω σου το ελληνικο,αεροδρομιο δεν κανουν προβλημα εκτος αν εισαι μπλακ λιστ οπως ο στασ πεχα ο τραγουδιστης.του αρνηθηκαν εισοδο για προπαγανδιστικες δηλωσεις,αλλο τι λεει ενας διασημος στα ιτερνετ και αλλο ενας τρελος χαχαχα.την τρελη παντως απο την κριμαια να παει οδυσσο την τριτη φορα που πηγε να φυγει την αφησαν,εχει ρωσικο πασπορτ.τους αφησαν ειπε 2 χιλιομετρα μακρια και πανε με τισ τσαντες με τα ποδια να περασουν ταλαιπωρια συνορα και τελωνειο.ειδα παρα πολλους ρωσους.ποτε δεν σε σταματανε για ελεγχο,μονο 2 μαυρους φοιτητες τους σταματησαν οχι αστυνομια αλλ προκουρατουρα για ελεγχο στοιχειον,φωναζαν τα παιδεια,ειμασται φοιτητες τα εχουμε σπιτι,εφεραν αστυνομια και τους πηραν.καλα τι φοβσαι ρε θα τους πληρωσουμε και θα φυγεις,τι θα σου κανουν ?εκτος αν ειναι καμια πουτανα στο σαλον πραβι σεκτορ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σε λίγες ώρες φεύγω για Vranjie, σύνορα Σερβίας με Σκόπια. Εκεί βρίσκεται ο τελευταίος προορισμός ύστερα από ένα ταξίδι που ξεκίνηε στις 25/7 και ακόμη συνεχίζεται. Η Bijiana με περιμένει για ένα διήμερο σε Σερβία και Σκόπια. Ελπίζω το ταξίδι να πάει καλά γιατί είναι 16 ώρες χωρίς να μετράω αναμονή στα σύνορα.. κυρίως απο Ουγγαρία σε Σερβία. Πέρασμα από 5 χώρες.. Πολωνία-Τσεχία-Σλοβακία-Ουγγαρία-Σερβία σε μια ημέρα..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θαυμαζω την αντοχη σου να οδηγας τοσες ωρες,μην τρεχεις καπου διαβασα πας 150.εχεις κουραση πανω σου,θες καθαρο μυαλο.σερβια απαικτα ειναι,επρεπε να μεριμνησεις μαζι σου φανελα της ελλαδας οταν την βλεπουν τρελενονται.γραψε σε πιο μερος θα εισαι σερβια και βαλε καμια φοτο οταν εχεις χρονο.

D

dude901123

Επισκέπτης
θαυμαζω την αντοχη σου να οδηγας τοσες ωρες,μην τρεχεις καπου διαβασα πας 150.εχεις κουραση πανω σου,θες καθαρο μυαλο.σερβια απαικτα ειναι,επρεπε να μεριμνησεις μαζι σου φανελα της ελλαδας οταν την βλεπουν τρελενονται.γραψε σε πιο μερος θα εισαι σερβια και βαλε καμια φοτο οταν εχεις χρονο.

Θα είμαι Vranjie.. Νότια Σερβία πριν τα σύνορα με Σκόπια. Νταραβερίζομαι με μια Σέρβα από το Μάιο και θα περάσουμε μαζί ένα διήμερο. Θα ανεβάσω, κανένα πρόβλημα.. Αυτό ειναι δύσκολο ταξίδι.. όντως.. θα δείξει.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
αφου οπως λεει ο Νταβαριτς γραφει απο το σπιτι του
ειναι ψευτης
τον πιστευεις ρε Χαρη; σε περιμενα πιο εξυπνο σαν τον Νταβαριτς

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Θα είμαι Vranjie.. Νότια Σερβία πριν τα σύνορα με Σκόπια. Νταραβερίζομαι με μια Σέρβα από το Μάιο και θα περάσουμε μαζί ένα διήμερο. Θα ανεβάσω, κανένα πρόβλημα.. Αυτό ειναι δύσκολο ταξίδι.. όντως.. θα δείξει.
Πρέπει να έχεις χαλάσει 4-5 χιλιάρικα για ένα τέτοιο ταξίδι

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
σιγα ρε μην εχει χαλασει 10
στο 2χιλιαρο το πολυ τον κοβω
βενζινες με 1,10 μεσο ορο και .60 το υγραεριο
ενα 30αρι τα 500χμ με το αεριο
10 μερες με 30 ευρω μεσο ορο το χοτελακι 300
πολωνια εμεινε στην γκομενα
ε ποσα να χαλασε σε φαγητο και σε πιθανα δωρακια σουβενιρ για τον εαυτο του και τους φιλους του;

D

dude901123

Επισκέπτης

Δεν ήσουν καλός στα μαθηματικά στο σχολείο ε? Λοιπόν Ξενοδοχεία..
1 νυχτα Σόφια 30ε
4 Κισινάου 92
6 Τσερνιβτσι 110
2 Λβοβ 80
4 Λεγκνίτσα 0 (Στο σπίτι της γκόμενας)

500 Χλμ με αέριο Μολδαβίας, Βουλγαρίας, Πολωνίας και Ουκρανίας γύρω στα 25 ευρώ κατά μέσο. Έχω 48αρα δεξαμενή. Μέχρι τώρα 2.500κμ περίπου 125 ευρώ. Με club, πουτάνες, Disco δεν ασχολήθηκα παρά μόνο με τα προσωπικά μου έξοδα και των συνοδών μου σε φαγητά, γλυκά, ποτα κτλ..
Είμαι κάτι παραπάνω από 1.000 ευρώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε. 1.100 ίσως. Μέχρι Θεσσαλονίκη θα είμαι στα 1.400. Για 17 ημέρες στους δρόμους μέχρι τώρα είναι καλά νομίζω ε? Ακριβώς θα σας πω αν ακόμη ενδιαφέρεστε και όχι πρόχειρα όπως τώρα όταν επιστρέψω Θεσσαλονίκη.
Καληνύχτα σε 3 ώρες ξεκινάω..

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
1 νυχτα Σόφια 30ε
4 Κισινάου 92
6 Τσερνιβτσι 110
2 Λβοβ 80

500 Χλμ με αέριο Μολδαβίας, Βουλγαρίας, Πολωνίας και Ουκρανίας γύρω στα 25 ευρώ κατά μέσο. Έχω 48αρα δεξαμενή. Μέχρι τώρα 2.500κμ περίπου 125 ευρώ. Με club, πουτάνες, Disco δεν ασχολήθηκα παρά μόνο με τα προσωπικά μου έξοδα και των συνοδών μου σε φαγητά, γλυκά, ποτα κτλ..
Είμαι κάτι παραπάνω από 1.000 ευρώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε. 1.100 ίσως. Μέχρι Θεσσαλονίκη θα είμαι στα 1.400. Για 17 ημέρες στους δρόμους μέχρι τώρα είναι καλά νομίζω ε? Ακριβώς θα σας πω αν ακόμη ενδιαφέρεστε και όχι πρόχειρα όπως τώρα όταν επιστρέψω Θεσσαλονίκη.
Μια χαρά είμαι και ήμουν στα μαθηματικά  :birdman: Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έξοδα έχει ένα ταξίδι σε ανατολική χώρα γιατί ποτέ δεν επισκευτικά αυτά τα μέρη. Ούτε μπορώ να ξέρω τι έχει το αμάξι σου ,βενζίνη,πετρέλαιο η γκάζι. Έχω ταξιδεψει Ισπανία,Ιταλία και Ολλανδία και συγκρίνω με τις εκεί τιμές, αλλά προφανώς δεν έχει καμία σχέση. Αλλά και πάλι νομίζω ότι κάποιος που έχει εμπειρίες από ταξίδια στα ανατολικά θα κάνει το ένα τρίτο από τα έξοδα που θα έκανε κάποος αρχάριος, οπότε δεν είναι θέμα τα μαθηματικά μου.
Καλό ταξίδι να έχεις   

Επισκέπτης
Το γαμήσατε το θεμα με τις κοντρες σας. Ουτε πληροφοριες για Πολωνία ούτε καν χαβαλές. Αφου γνωριζεστε κλειστε ενα ραντεβου θανάτου να λυστε τις διαφορες σας και μην γινεστε κατινες.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν δρόμοι και αμάξια ανατολικού μπλοκ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: panta ntizel h aerio αν εισε ανατολικος λογο κοστους!!!....λοιπόν χαϊβάνια το κάλο αμάξι στο ανατολικό μπλοκ  είναι  παράγοντας  επιβίωσης για τούς μόνιμους εδώ!!! τον χειμώνα ίσε σε θερμοκρασίες  κάτω του μηδενός μήνες!! και όπου ζεσταίνονται και υπάρχουν ανθρωποι είναι τινγκα στους ιούς και τα μικρόβια που προσπαθούν και αυτά να επιβιώσουν του ψύχους .. δηλαδή είτε από το ψύχος θα πας είτε από πτώση στον πάγο είτε από φυματίωση ηπατίτιδα γαστρεντερικά και νευρολογικά ψυχικά κτλ  μολυσμένα και νοθευμένα τρόφιμα ραδιενέργειες στο νερό και στο περιβάλλον   κτλ κτλ τριτοκοσμικά καλούδια!!!!  οπότε το αμάξι που σε γλυτώνει από το ψύχος και της παντός είδος ασθένειες από τα μέσα μαζικής μεταφοράς !!!είναι αναγκαίο ζωτικό εργαλείο!!!! όσοι έπιασαν λευτα φύγαν από το ανατολικό μπλοκ μαζί με όλη την οικογένεια! Και όσοι δεν μπορούν να φύγουν η πρώτη προτεραιότητα είναι να αγοράσουν αμάξι και να φτιάξουν μονοκατοικία ...... το κάλο αμάξι στο ανατολικό μπλοκ είναι αυτό που δεν χαλάει!!! όλοι μα όλοι γερμανικά καλά αυτοκίνητα αγοραζουν!!!! αλλα προσεξτε τορα την λεπτομερεια!!!! ο μαγκας ανατολικος δεν αγοραζει ποτε μα ποτε αμαξι απο την γερμανικη αντηπροσοπεια της χορας του η απο ιδιοτη που το εχει αγοαρασμενο απο αντηπροσοπεια της χορας του !!!!!! αλλα πιγενει και αγοραζει το αμαξι που θελει με 30 -50 χιλιαδες χιλιομετρα μεταχειρισμενο γερμανικο  απο γερμανεια που ποληθηκε απο γερμανικη αντηπροσοπεια στην γερμανικη αγορα!!!!!! και το γραφει στην χορα του!!! ξερετε γιατι!!!!!???? ακουστε να δειτε χαβαλε και ποσο καργιοληδες ειναι οι γερμανοι με τους αλλους λαους!!!!! περνεις ενα οπιοδηποτε γερμανικο αυτοκινητο  που πουληθηκε στην γερμανικη αγορα και το ιδιο αντιστιχο μοντελο <ιδιο χρομα μοντελο χρονολογια κιβικα καυσιμο κτλ>που πωλιθικε απο οπιαδιποτε  ανατολικο μπλοκ αντιπροσοπεια της γερμανειας  και βλεπεις τι διαφορα!!!  το ανατολικο πουλιμενο γερμανικο μεχρι της 150 χιλιαδες χιλομετρα δεν βγαζει τιποτα αλλα απο τα 150 χιλαδες  κμ και μετα το πληρονεις διπλο!!!!!!!!!!!!!! αλαζεισ τα παντα ολα λεμε!!!! σε πληρης αντηθεση με  το ιδιο  γερμανικο που πουληθηκε στην γερμανεια  με ιδια χριση βγαζει τουλαχιστον τα διπλα  χιλιομετρα απροβληματιστα!!! και πρεπει εση να το αφησεις να χαλασει της περισοτερες φορες μην κανοντας τα σερβις του !! οι γερμανοι κανουν τους κινεζους στο θεμα!!!!  ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΥΣΤΕΙΑ!!!!!!! αλλα στο ανατολικο μπλοκ  οι ανατολικοι το χουν εμπεδοσει πληροσει δηλαδη καλα!!!!!!  και ότι το πληρώνεις το μαθαίνεις καλά!!!!!  συνεχίζετε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
1 νυχτα Σόφια 30ε
4 Κισινάου 92
6 Τσερνιβτσι 110
2 Λβοβ 80

αδερφε !! ξεχασες την οντεσσαα :2funny: :2funny: :2funny: τεσ πα για καπιον που ξερη ποσ βγενουν τα χιλομετρα στο ανατολικο μπλοκ!!! καταλαβενει !!!  κρα κανεις!!! :2funny: :2funny: :2funny: γουσταρο την τρελα που εχεις χαιβανεε :2funny: :2funny: :2funny: δεν θελο να σχολιασο  :2funny: :2funny:  !!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
αδερφε !! ξεχασες την οντεσσαα :2funny: :2funny: :2funny: τεσ πα για καπιον που ξερη ποσ βγενουν τα χιλομετρα στο ανατολικο μπλοκ!!! καταλαβενει !!!  κρα κανεις!!! :2funny: :2funny: :2funny: γουσταρο την τρελα που εχεις χαιβανεε :2funny: :2funny: :2funny: δεν θελο να σχολιασο  :2funny: :2funny:  !!
ποια οντεσσα;
μαλλον εκτος απο το να ξεχασες να γραφεις ελληνικα ξεχασες και να τα διαβαζεις.(εκτος εαν ηδη εχεις λογω ηλικας Αλτσχαιμερ οποτε δικαιολογησε) οντεσσα ο φιλος ηταν στο προηγουμενο ταξιδι του

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ποια οντεσσα;
μαλλον εκτος απο το να ξεχασες να γραφεις ελληνικα ξεχασες και να τα διαβαζεις.(εκτος εαν ηδη εχεις λογω ηλικας Αλτσχαιμερ οποτε δικαιολογησε) οντεσσα ο φιλος ηταν στο προηγουμενο ταξιδι του
αλτσχαιμερ!!!! παιδικες αροστιες για ανατολικο μπλοκ !!!!:2funny: :2funny: :2funny: ειπα δεν σχολιαζο  γουσταρο τους μουρλουςς αλλα δεν με φτανει κανενας στην μουρλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στο θεμα τιποτα απο τα χιλομετρα που χεις κανει θα μας πεις?? εχο βαρεθει να κανο ρομπα σιντροφους εδο !!! καλητερα να λεει και ο καθενας οτι γουσταρει να κανουμε χαβαλε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γιατι ελαδα γαμισετααααα συντροφεε  :( :( :(  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΤΙ το σαιτ ειναι σημειο αναφορας για εμας τους ξενιτεμενουσ!!!  αν ειταν ενασ τουλαχιστον στο σαιτ απο τους μοντερατοτορες λιγο σχετικος με σθνχρονο ιντερνετ!! το σαιτ θα ειταν μακραν το προτο λογο θεματολογιας σε ολη την ευροπη τουλαχιστον!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  πιρφοροι ολου τοτ κοσμου ενοθειτε!!! εδι μεσαα :2funny: :2funny: :2funny: Υ.Γ ο ρεντ ισος με φτανει στην μουρλεια οταν ειναι στα καλα του!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ 2 αλτσχαιμερ ειναι ευλογια!!! φευγης χορις να καταλαβεις οτι φευγεις  :2funny: :2funny: :2funny: και πεδευεις και την καργια που στα φοραγε μια ζοη και τα μουλικα που σου τα τρογαν!!! :2funny: :2funny: δεν ειναι δικο μου αφτο!!!!ειναι ρουμανικο  ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom