Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Αυτός που φιλιέσαι με γλωσσόφιλα δεν είναι ο Νύκτερος  :2funny:
 Αυτός είναι ο Νύκτερος  :2funny:
 Γιατί είσαι τόσο σίγουρος οτι δεν μπορουνε να βρούνε τους κλώνους σου?Και την ip να κρύψεις βρίσκουν απο που γράφεις με απόκλιση το πολυ 100 μέτρα.Οπότε άστο καλήτερα  :2funny:
 Μ'αρέσει που εβαλες φωτογραφιες απο ένα γάμο για να μας δείξεις οτι έχεις γκόμενες  :2funny:με λίγα λόγια Θες να μας πεις οτι είσαι αμφιφιλόφιλος  :think: και οτι πηγαίνεις και με γυναίκες  :2funny:

ΕΓΩ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
εσυ ανεβαζεις ψωλες και αντρικους κωλους εδω μεσα
ο πουστης πουστηδες ονειρευετε
φωτογραφιες απο γαμο;;; ναι σε κλαμπ στο περιστερι.... :2funny: :2funny:
τι ειναι ρε κιτς ρωσσικος γαμος;;;
εχεις κανει ολα τα θρεντ που γραφεις σαν την καραφλα σου,
εγω προκαλω οποιον γουσταρεις να ερθει και να ψαξει ολα μου τα κομπιουτερ και ολους τους λογαριασμους μου να δει αν εχω κλωνο.... ή αν εχω ανεβασει φωτογραφιες σου, αντε βρε κανε καταλογο με τα νικ αυτον που δεν σε συμπαθουν
ωχ, μαλλον το μισο φορουμ θα ειναι που εχει καταλαβει ποσο κομπλεξικος και αρρωστος εμμονικος με κομπλεξ κατωτεροτητας ψευτης εισαι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Nαι οι φωτογραφίες λένε ψέματα  :2funny: και τα γλωσσόφιλα με τον πούστη στη φωτογραφία τα κάνατε για πλάκα  :2funny: και με τους αράπηδες απλός βόλτα πήγες  :2funny:.
  Εισαι ένα άθλιο τέρας της φύσεως  :2funny: πάλι θα αναγκαστεις να αλλάξεις νικ νέ'ι'μ γιατι πάλι μάθανε ποιός είσαι  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Nαι οι φωτογραφίες λένε ψέματα  :2funny: και τα γλωσσόφιλα με τον πούστη στη φωτογραφία τα κάνατε για πλάκα  :2funny: και με τους αράπηδες απλός βόλτα πήγες  :2funny:.
 Εισαι ένα άθλιο τέρας της φύσεως  :2funny: πάλι θα αναγκαστεις να αλλάξεις νικ νέ'ι'μ γιατι πάλι μάθανε ποιός είσαι  :2funny:
απλα εσβησα το προηγουμενο γιατι τοτε βαρεθηκα να γραφω εδω
απλα εσυ 3 χρονια ασχολεισε μαζι μου
και που το ειδες το γλωσσοφιλο; μα εισαι τελειως βλακας;
τι ρωταω;
η απαντηση ειναι γνωστη
ΝΑΙ εισαι

οκ οτι πεις ειμαι..... τι αλλο θες να ειμαι;
με βλακα και ηλιθιο δεν μπορεις να βγαλεις ακρη
θα σε κερδισει λογω βλακειας

Συνημμένα

• c0n_An_l.jpg
    c0n_An_l.jpg
    101,6 KB · Εμφανίσεις: 24

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ποιο κστος?ο ροντολφο βαλεντινο ποτε δεν πληρωνει χαχαχαχ.ας μας βαλει την φωτο της πολωνεζας που ειδα να μου πειτε και εσεις.αν εχει κορη σιγουρα θα ειναι 30 χαχαχαχ,οι 50 πολωνια γενησαν ολες απο 16-20 χαχαχαχ.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τι ρωταω;
η απαντηση ειναι γνωστη
ΝΑΙ εισαι

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙς!!! ο μιτσους εχει επιχειρηματα και αιτιολογει οτι γραφει και ξερο σιγουρα οτι δεν τα λεει απο το μιαλο του!!!! οπος ξερο επισης και σε εχο δει απο καμεραα με τεζαα πουτανες στην ουκρανεια !!!! επι προσοπικουκανονικα δεν πρεπει να υπαρχει σιζιτηση αλλα οταν κατηγορεις και λες για ανθροπους πρεπει να απαντας μετα οχι αββα βα και κλονουσ!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ποιο κστος?ο ροντολφο βαλεντινο ποτε δεν πληρωνει χαχαχαχ.ας μας βαλει την φωτο της πολωνεζας που ειδα να μου πειτε και εσεις.αν εχει κορη σιγουρα θα ειναι 30 χαχαχαχ,οι 50 πολωνια γενησαν ολες απο 16-20 χαχαχαχ.
:2funny: :2funny: :2funny:  ουαααα αα ροντολφοο βαλεντινοοο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντρακλασ και αυτοςςς ????????????? :gay: :gay: :gay: :gay: εχο χεστη σημερα στα γελια απο το προιςς  :2funny: :2funny: :2funny: χαρι εχεις τιποτα στοιχια και εση  :effemine: :effemine: :effemine: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπα σε καλο σας σημερααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακη το παρακανες λιγο σε παρακαλω κανε πλακα να γελαμε αλλα μην εκθετεις και προσβαλεις.κοντραρηζομαστε για πλακα να γελαμε,δεν νιωθω πρωσωπικα να εχω διαφορες με κανενα παρα τα αλληλοπειραγματα.και παρακαλω απο την στιγμη που δεν γραφω πως ειναι εμφανισιακα καπειος μην γραφεται οτι σας ειπα.αν θελω να προσβαλω καπειον θα του το γραψω ο ιδιος αλλα περα την πλακα τα αποφευγο αυτα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙς!!! ο μιτσους εχει επιχειρηματα και αιτιολογει οτι γραφει και ξερο σιγουρα οτι δεν τα λεει απο το μιαλο του!!!! οπος ξερο επισης και σε εχο δει απο καμεραα με τεζαα πουτανες στην ουκρανεια !!!! επι προσοπικουκανονικα δεν πρεπει να υπαρχει σιζιτηση αλλα οταν κατηγορεις και λες για ανθροπους πρεπει να απαντας μετα οχι αββα βα και κλονουσ!!!!
οταν θα γραψεις μια προταση στα ελληνικα που να ειναι κατανοητη τοτε μπορει και να κανω αλληλογραφια μαζι σου
οκ απο την μια ειμαι με καργα γυναικες και απο την αλλην τον παιρνω σουπερ στοιχεια
και η καρτα προς απαντηση και σε σενα

Συνημμένα

• c0n_An_l.jpg
    c0n_An_l.jpg
    101,6 KB · Εμφανίσεις: 33

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Nαι οι φωτογραφίες λένε ψέματα  :2funny: και τα γλωσσόφιλα με τον πούστη στη φωτογραφία τα κάνατε για πλάκα  :2funny: και με τους αράπηδες απλός βόλτα πήγες  :2funny:.
  Εισαι ένα άθλιο τέρας της φύσεως  :2funny: πάλι θα αναγκαστεις να αλλάξεις νικ νέ'ι'μ γιατι πάλι μάθανε ποιός είσαι  :2funny:
μιτσο για γραψε ακριβος μα ακριβος ολες της πληροφοριες που εχεις !!!! να βγαλει ενα σημπερασμα ο κοσμος!!! να απαντησει και ο μοντελοςς να τελιονουμε με τα προσοπικα μα εκλεξουμε κανα μοντερατορα της προκοπης για το χειμονα να γουσταρουμε να γραφουμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Χαιρετίσματα από τη Legnica. Είσοδος πριν 2 ημέρες από Lviv στη χώρα πρώτη φορά και μετά απο 550 χλμ οδήγησης στους άριστους Πολωνικούς αυτοκινητόδρομους το ταξίδι μου καταλήγει στη Legnica. Φιλοξενούμενος εδώ από Πολωνή που με είχε επισκεφθεί πριν 1,5 μήνα στην Ελλάδα. Τις 2 ημέρες εδώ επισκέφθηκα 3 πόλεις.. Legnica, Lubin, Wroclav και Gross-Rossen. Σύμφωνα με τη δικιά μου το Lubin είναι η πρωτεύουσα της πουτανιάς της περιοχής. Είναι μια πόλη γεμάτη πουτάνες. Εγώ προσωπική άποψη δεν έχω. Πόλεις στις οποίες τη μέρα η ζωή κινείται γύρω από Sky-tower (Wrotclav) και εμπορικά κέντρα.. Μεγάλα Aqouapark (Wrotclav) και Mcdonalds γεμάτα κόσμο. Συγνώμη αλλά πληροφορίες για Bar, Club και Disco δεν έχω να δώσω. Ήρθα σε συγκέκριμένη γκόμενα και μάλλον τώρα κάνω.. Love-Turism. Άλλωστε η γκόμενα που έχω είναι πάνω από το μέσο όρο από ότι είδα να κυκλοφορεί έξω.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οταν θα γραψεις μια προταση στα ελληνικα που να ειναι κατανοητη τοτε μπορει και να κανω αλληλογραφια μαζι σου
οκ απο την μια ειμαι με καργα γυναικες και απο την αλλην τον παιρνω σουπερ στοιχεια
και η καρτα προς απαντηση και σε σενα
στο θεμα που λεει ο μιτσος καμια απαντησουλα??? επι προσοπικου κα-ι-ροοο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ευχαριστο για τα καλα σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λογια !!! εγο εγραψα ακριβοσ μα ακριβος τι ειδαν τα ματια μου!!!!!! αλλα ο μιτσος ειναι καλα πληροφοριμενος απο δικου σου ανθροπους !!!! ;) ;) ;) ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστουμε για της πλιροφοριες,καλη δουλεια με συντομεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι ρωταω;
η απαντηση ειναι γνωστη
ΝΑΙ εισαι

Συγγνώμη αυτό εδώ τι είναι? :2funny:
 ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΒΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ
Δεν φιλιέσαι με έναν πούστη? :2funny:Αυτό ειναι φασισμός να μην θέλεις να βγει η αλήθεια!Ειναι σα να λες τωρα που είναι νύχτα οτι είναι μέρα  :2funny:

Συνημμένα

• x_6133b50a112.jpg
    x_6133b50a112.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 56

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
διμητρακη το παρακανες λιγο σε παρακαλω κανε πλακα να γελαμε αλλα μην εκθετεις και προσβαλεις.κοντραρηζομαστε για πλακα να γελαμε,δεν νιωθω πρωσωπικα να εχω διαφορες με κανενα παρα τα αλληλοπειραγματα.και παρακαλω απο την στιγμη που δεν γραφω πως ειναι εμφανισιακα καπειος μην γραφεται οτι σας ειπα.αν θελω να προσβαλω καπειον θα του το γραψω ο ιδιος αλλα περα την πλακα τα αποφευγο αυτα.
συμφονο χαρη ο μοντελος και ο πορνομεταστης θα ειταν γαμο τα πορνοδηδημα σε ουκρανειαααα :rockon: :rockon: :rockon:  δεν μπορο να καταλαβο γιατι δεν αντηλαμβανοντε οτι τους θελουν μαλομενους τα χαιβανια εδο  :idiot: :idiot: :idiot:  ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟΥς ΜΟΝΤ!!!! ΣΤΑ ΑΝΤΟΛΙΚΑ ΘΡΕΝΤ!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΣΤΗΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΑΖΙΙ ΣΤΗΝ ΟΝΤΕΣΣΑΑΑΑΑ !!! θα γινει τησ γαμιολαςς το πορνογαμιλιδιιι  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:  μιλαμεε για ισοπεδοση της ποληςς  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:  με παρα πολλα γελιαααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  και ο μοντελος και ο μιτσους εχουν τεζα γελιοο σαν ανθροποι και οι διο τεζα μουνακιδες οσο παει και στο ιδιο αντικειμενο!!! ΠΟΥΤΑΝΕςςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΛΟς ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕςς ΠΟΥ ΡΧΟΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΕςςς ΚΑΙ ΦΘΙΝΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗςς ΓΙΑ ΤΗς ΚΑΡΓΙΕς ΣΤΑ ΣΑΛΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΝ ΤΗς ΚΑΜΕΡΕς  :2funny: :2funny: :2funny:  ΝΑ ΜΙΝ ΞΕΚΟΛΑς ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΟΛΟΓΙΣΤΗΗ 10 ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΖΑ ΡΟΣΙΚΑΑΑ !!! ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕΕΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕς ΟΣΟ ΚΑΝΕΙς ΑΛΛΟς ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!!!~!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Συγγνώμη αυτό εδώ τι είναι? :2funny:
 ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΒΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ
Δεν φιλιέσαι με έναν πούστη? :2funny:Αυτό ειναι φασισμός να μην θέλεις να βγει η αλήθεια!Ειναι σα να λες τωρα που είναι νύχτα οτι είναι μέρα  :2funny:
εαν αυτο ειναι γλωσοφιλο...με 1/2 μετρο αποσταση οι γλωσσες μας απο τον αλλον εχεις δικιο
ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΛΛΑΜΕ ΤΑ ΓΛΩΣΣΙΔΙΑ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΛ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΑ ΣΤΟ VK ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΙΟΝΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ!
βρε ηλιθιε αν ημουν μπαΙ ή γκεΙ θα ντρεπομουν να το πω;
ασε ου αν ημουν πουστης μπορει και η ζωη μου να ηταν ακομα πιο ευκολη, θα εβρισκα ενα μπινε γερο και θα του τα ετρωγα
απλα εσυ θες να πεις την μαλακια σου.....σαν γνωστος καραφλο μαλακας που εισαι

Συνημμένα

• c0n_An_l.jpg
    c0n_An_l.jpg
    101,6 KB · Εμφανίσεις: 27

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
συμφονο χαρη ο μοντελος και ο πορνομεταστης θα ειταν γαμο τα πορνοδηδημα σε ουκρανειαααα :rockon: :rockon: :rockon:  δεν μπορο να καταλαβο γιατι δεν αντηλαμβανοντε οτι τους θελουν μαλομενους τα χαιβανια εδο  :idiot: :idiot: :idiot:  ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟΥς ΜΟΝΤ!!!! ΣΤΑ ΑΝΤΟΛΙΚΑ ΘΡΕΝΤ!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΣΤΗΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΑΖΙΙ ΣΤΗΝ ΟΝΤΕΣΣΑΑΑΑΑ !!! θα γινει τησ γαμιολαςς το πορνογαμιλιδιιι  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:  μιλαμεε για ισοπεδοση της ποληςς  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:  με παρα πολλα γελιαααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  και ο μοντελος και ο μιτσους εχουν τεζα γελιοο σαν ανθροποι και οι διο τεζα μουνακιδες οσο παει και στο ιδιο αντικειμενο!!! ΠΟΥΤΑΝΕςςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΛΟς ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕςς ΠΟΥ ΡΧΟΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΕςςς ΚΑΙ ΦΘΙΝΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗςς ΓΙΑ ΤΗς ΚΑΡΓΙΕς ΣΤΑ ΣΑΛΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΝ ΤΗς ΚΑΜΕΡΕς  :2funny: :2funny: :2funny:  ΝΑ ΜΙΝ ΞΕΚΟΛΑς ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΟΛΟΓΙΣΤΗΗ 10 ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΖΑ ΡΟΣΙΚΑΑΑ !!! ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕΕΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕς ΟΣΟ ΚΑΝΕΙς ΑΛΛΟς ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!!!~!
Κοίτα να είσαι κι εσύ μαζί τους όμως όταν θα περάσει ο μπογιάς να σας μαζέψει όλους να ησυχάσουμε  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχεις δικαιο συντροφε, αυτο λεω και εγω οτι αν βρεθουνε θα γελανε μονο και δεν θα ασχοληθουν καν με τις τρελες που γραφουν χαχαχα.επρεπε αρχικα αθηνα να βρεθουνε αλλα ο μιτσους τους εκλισε ραντεβου μεταξουργιο χαχαχαχ.αν και ο σινο νομιζω ανενδοτος θα ειναι,ισως οχτωβρη βρεθουνε τυχαια οδυσσο χαχαχαχ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom