Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ υπάρχει ένα θέμα!Όταν η γυναίκα νομίζει ότι είναι ανώτερη και ο άντρας το ίδιο υπάρχει σύγκρουση!Δεν υπάρχει ταίριασμα!Ταίριασμα για σχέση ή απλά για γαμήσι υπάρχει όταν κάποιος απο τα δυο φύλα νιώσει κατώτερος!Και οι Σλαυες όσο και να το παίζουν στο τέλος μπορούν με σωστό τρόπο να σπάσουν και να δεχτούν την κατωτερότητά τους!
Με τις άλλες δεν βρίσκεις άκρη εκτός αν ρίξεις τον ανδρικό σου εγωισμό ή είσαι καλός ηθοποιός και το προσποιείσαι πως τον έχεις ρίξει!
Την προηγούμενη δεκαετία Κυκλοφορούσαν ακόμα κάποιες Γερμανόφωνες που δέχονταν να είναι υποτακτικές και να ανέχονται τον Έλληνα!Και οι πιο πολλές σπίτωσαν ρεμάλια!Ή νέα τους Γεννιά όμως είναι τελείως μεταλλαγμένη!Σαν οργανισμοί χωρίς ψυχή!

Γενικά ξυπνάει το τευτονικό αίμα και αρνούνται να υποταχθούν στο βαλκανικό πούτσο.Ενώ η υπεροχή μας είναι φοβερή.Αντίθετα οι Σλάβες αναγνωρίζουν πάντα την ανωτερότητά μας.Δεν παίζουν φεμινισμοί ισότητες και μαλακίες.Ούτε ενδιαφέρει καμία Σλάβα να το παίξει άντρας το θεωρούν τελείως μαλακία να χάσουν τα κυριότερα όπλα τους δηλαδή τη θηλυκότητα και τον ερωτισμό που εκπέμπουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα ένα γκομενάκι που γνώρισα Κράκωβ 22 ετών με κώλο βυζιά έξω θέλει να έρθει Ελλάδα το Σεπτέμβριο.Για να δούμε πώς θα πάει το πενθήμερο.Μια άλλη που γνώρισα από το Tinder έρχεται Ελλάδα σε dt.Το πρόβλημα είναι πώς θα πάρω από εδώ Γερμανία τις αναγκαίες άδειες.Γενικά με ένα πακέτο 1500 ευρώ καθαρίζεις κοινές διακοπές για 5 μέρες και είσαι άρχοντας.Εννοείται οτι όσες γκόμενες έρχονται πηδιούνται όλες.Είναι στα άγραφα μέρη του deal.
Το πρόβλημα με Γερμανία είναι οτι καμιά γκόμενα δε θεωρεί τη χώρα ελκυστική πλην εξαιρέσεων.Ενώ η Ελλάδα έχει appeal όλες θέλουν κάποια στιγμή να επισκεφτούν την Ελλάδα.Εδώ τι να πεις?Ελα να σου δείξω τους ναούς και τα Lederhosen?Μόνο αν υποσχεθείς δουλειά στη Γερμανία δηλαδή να μαγειρεύουν καθαρίζουν και πηδιούνται με εσένα έναντι 800-1000 ευρώ το μήνα έχει η προσφορά ενδιαφέρον για ανατολικές γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ ότι και να γράψω kman πάντα το πάς εκέι που θές.Άδικα έγραψα ολόκληρη ανάλυση της διαφοράς sex-τουρισμού με love-τουρισμό..Γράφεις "?Η Πολωνία είναι από τους πιο δυνατούς σεξοπροορισμούς στην Ευρώπη"...Έίναι γνωστή δηλαδή η Poland για τα μπουρδέλα της και τις ιερόδουλες...Αυτό μας λές.Υπάρχει έστω και η παραμικρή σύγκριση με τα μπουρδέλα και τις πουτάνες του Βερολίνου και της ολλανδίας..Για πές μου και μένα που είναι οι δρόμοι με τα μπουρδέλα στην πολωνία και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες των μπουρδέλων των FKK της Γερμανίας..Εγώ δεν έχω δεί πουτάνα στον δρομο ποτέ Πολωνία..

Άραβες,Τούρκους και πάκια είναι παντού σε όλη την Ευρώπη πλέον γεμάτα...Απλά δεν ταξιδεύεις πέρα απο Γερμανία και Πολωνία..Πήγαινε μια βόλτα στο Λονδίνο και μπές σε ένα μετρό..Υπάρχει Άγγλος πουθενά? Πήγαινε Παρίσι και κάνε το ίδιο..Δές τι γίνεται στο Βερολίνο με τους Τούρκους..Πήγαινε μια βόλτα Βουδαπέστη και δές..

Την τελευτάια 10ετια έχει γίνει πραγματική εισβολή απο αυτούς..Απλά σε ενημερώνω γιατί δεν γνωρίζεις προφανώς, πως το 80% αυτών δεν είναι τουρίστες..Σπουδάζουν η δουλεύουν εδώ..Ξέρω άπειρους και τους βλέπω όλο το χρόνο να παλεύουν να φάνε τίποτα και μόνιμα πάνε στα ίδια μαγαζία στην ίδια θέση..Τουρίστα Πάκη δεν έχω δεί ποτέ..Αυτούς που ξέρω δουλέυουν σε εταιρίες πληροφορικής κυρίως wroclaw και krakow..

Απλά βλέπουμε ότι θέλουμε...Οι ξένοι που ζούν στην Πολωνιά είναι για να γαμήσουν..Οι ξένοι στις άλλες χώρες για να δουλέψουν:)

Κάτσε και αναρωτήσου κάτι απλό...Δεν θέλει παραπάνω μυαλό..Γιατί το 2009 που ερχόμενουν εδώ δεν έβλεπα Πάκη και Τούρκο και ξένο πουθενά? ¨ημουν μόνος απέναντι σε ένα τεράστιο πεδίο δράσης γυναικών? Δεν γαμίοντουσαν οι ΠΟλωνέζες το 2009? Δεν ήταν εύκολες όπως λές? Η απλά μετά άνοιξαν όλες οι πολυεθνικές και ανάπτυξη και άρχισαν όλοι να σκάνε εδώ και κάψανε το μέρος...Έρχεσαι απο παλία Poland και ξέρεις την διαφορά..

Τα έχεις μπερδέψει.Ολη η Ευρώπη είναι γεμάτη από Πολωνέζες πουτάνες τα FKK και τα μπορδέλα στην Αγγλία γεμάτα είναι.Υπάρχουν κάπου 100000 Πολωνέζες που ασκούν την πορνεία στο εξωτερικό.Τα νούμερα είναι ασύλληπτα.Ο λόγος που στην Πολωνία υπάρχουν σχετικά λίγα μπορδέλα ή για την ακρίβεια τόσο πολλές το κάνουν στα κρυφά είναι η νομοθεσία που απαγορεύει την πορνεία λόγω καθολικισμού.
Σου λέω οτι οι πάκηδες ταξιδεύουν Σαββατοκύριακα από το UK για να γαμήσουν Πολωνία.Ακόμα και Τούρκοι έρχονται δήθεν ως φοιτητές Erasmus.H Πολωνία είναι η πρώτη προτίμηση μεταξύ των Ισπανών και Πορτογάλων φοιτητών Erasmus μακράν.Ερχονται και Αράπηδες από USA για να καθαρίσουνε τους είδα με τα μάτια μου.Και PUA και επαγγελματικά καμάκια.
Πριν το 2004 την Πολωνία δεν την ήξερε κανένας.Εγινε γνωστή μετά το 2004 όταν η Πολωνία μπήκε στην ΕΕ και καραβιές από Πολωνές μετανάστευσαν στο UK και Ιρλανδία και άρχισαν να το μοιράζουν εδώ και εκεί.Εγώ πρωτοπήγα Πολωνία το 2002 φιλοξενούμενος μιας γκόμενας δε με άφηνε λεπτό να κυκλοφορήσω μόνος και μου απαγόρευσε να γνωρίσω άλλες Πολωνές.Μου είπε αν σε δω με άλλη ξανθιά θα έρθω να σου κόψω το κεφάλι.Γενικά πολλή παλαβομάρα από τότε.Απλώς τότε ήταν Πολωνία 100% δεν υπήρχε δυτική επίδραση και ήταν ωραία πιο άγρια.
Και τότε όμως η νοοτροπία ήταν έχεις παραδάκι?Ελα να περάσουμε ωραία.Από αυτή την άποψη οι Σλάβες ήταν και είναι οι κορυφαίες στην Ευρώπη.Θυμάμαι η γκόμενα είχε μία φίλη που είχε έρθει με το γκόμενο διακοπές στην Ελλάδα.Μου λέει η φίλη μου πηδιέται με το αφεντικό της και αυτός δεν είναι ο κανονικός της γκόμενος τον έχει σα fuck buddy άλλος είναι ο επίσημος.Γενικά όλοι οι καλοί χωράνε Πολωνία δεν υπάρχει όριο.Αν είσαι open minded τις παίρνιες όλες και τις φίλες τους σουβλάκι.

D

dude901123

Επισκέπτης
Χαιρετίσματα από τη Legnica. Είσοδος πριν 2 ημέρες από Lviv στη χώρα πρώτη φορά και μετά απο 550 χλμ οδήγησης στους άριστους Πολωνικούς αυτοκινητόδρομους το ταξίδι μου καταλήγει στη Legnica. Φιλοξενούμενος εδώ από Πολωνή που με είχε επισκεφθεί πριν 1,5 μήνα στην Ελλάδα. Τις 2 ημέρες εδώ επισκέφθηκα 3 πόλεις.. Legnica, Lubin, Wroclav και Gross-Rossen. Σύμφωνα με τη δικιά μου το Lubin είναι η πρωτεύουσα της πουτανιάς της περιοχής. Είναι μια πόλη γεμάτη πουτάνες. Εγώ προσωπική άποψη δεν έχω. Πόλεις στις οποίες τη μέρα η ζωή κινείται γύρω από Sky-tower (Wrotclav) και εμπορικά κέντρα.. Μεγάλα Aqouapark (Wrotclav) και Mcdonalds γεμάτα κόσμο. Συγνώμη αλλά πληροφορίες για Bar, Club και Disco δεν έχω να δώσω. Ήρθα σε συγκέκριμένη γκόμενα και μάλλον τώρα κάνω.. Love-Turism. Άλλωστε η γκόμενα που έχω είναι πάνω από το μέσο όρο από ότι είδα να κυκλοφορεί έξω.

Συνημμένα

• DSC02732_opt.jpg
    DSC02732_opt.jpg
    89,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSC02740_opt.jpg
    DSC02740_opt.jpg
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 51
D

dude901123

Επισκέπτης
Όσοι επιχειρήσετε να εισέλθετε Πολωνία από Lviv τη βάψατε.. Πολύ καλός δρόμος και μέσα στην Ουκρανία μέχρι τα σύνορα, αλλά και μέσα στην Πολωνία. Το πρόβλημα είναι πως εκατοντάδες Πολωνοί πηγαίνουν Ουκρανία (γιατί άραγε?) και στα σύνορα γίνεται της.. Πουτάνας.. 4 ώρες αναμονή έφαγα..

Συνημμένα

• DSC02716_opt.jpg
    DSC02716_opt.jpg
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC02718_opt.jpg
    DSC02718_opt.jpg
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 33
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Χαιρετίσματα από τη Legnica. Είσοδος πριν 2 ημέρες από Lviv στη χώρα πρώτη φορά και μετά απο 550 χλμ οδήγησης στους άριστους Πολωνικούς αυτοκινητόδρομους το ταξίδι μου καταλήγει στη Legnica. Φιλοξενούμενος εδώ από Πολωνή που με είχε επισκεφθεί πριν 1,5 μήνα στην Ελλάδα. Τις 2 ημέρες εδώ επισκέφθηκα 3 πόλεις.. Legnica, Lubin, Wroclav και Gross-Rossen. Σύμφωνα με τη δικιά μου το Lubin είναι η πρωτεύουσα της πουτανιάς της περιοχής. Είναι μια πόλη γεμάτη πουτάνες. Εγώ προσωπική άποψη δεν έχω. Πόλεις στις οποίες τη μέρα η ζωή κινείται γύρω από Sky-tower (Wrotclav) και εμπορικά κέντρα.. Μεγάλα Aqouapark (Wrotclav) και Mcdonalds γεμάτα κόσμο. Συγνώμη αλλά πληροφορίες για Bar, Club και Disco δεν έχω να δώσω. Ήρθα σε συγκέκριμένη γκόμενα και μάλλον τώρα κάνω.. Love-Turism. Άλλωστε η γκόμενα που έχω είναι πάνω από το μέσο όρο από ότι είδα να κυκλοφορεί έξω.
ζεις το ονειρο χιλιαδων ανθρωπων
Βουλγαρια-Μολδαβια-Ουκρανια-Πολωνια με το αυτοκινητο και με καθημερινο γαμησι.....αυτος εισαι....κι ασε τους αλλους μα λενε θεωρειες
Εισαι ο νεος θεος του μπου στο Ανατολικο Μπλοκ, κι ας γαμας μαμαδες εκει στα ξενα
εισαι ο μαδερ φακερ του ανατολικου μπλοκ στην κυριολεξια  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Συναντάτε ουρές χιλιομέτρων στα σύνορα όπως είπα... αλλά και γαμάτους δρόμους και από τις 2 πλευρές των συνόρων.

Συνημμένα

• DSC02715_opt.jpg
    DSC02715_opt.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSC02713_opt.jpg
    DSC02713_opt.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 50
D

dude901123

Επισκέπτης
Τα νέα γερμανικά κρεβάτια.. για όσους ζηλεύουν και γράφουν το μακρύ και το κοντό τους εδώ μεσα. .. απελευθερώνουν τους εραστές της ανοιχτής παλάμης (βλέπε κάτι troll ηλίθιους που μπαίνουν και γράφουν για τη φίλη της κόρης τους που πήγαν Super Market και τη πλασάρουν σαν γκόμενά τους ή για τα Greek-Cyprus καμάκια των πάρκων που τα ξέρουν όλα για όλους αλλά δεν πηδάνε..).
Προσφέρουν άνετο αιώνιο ύπνο σε κολλημένους μαλάκες. Και μη ξεχνάτε η εργασία απελευθερώνει..

Συνημμένα

• DSC02762_opt.jpg
    DSC02762_opt.jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC02758_opt.jpg
    DSC02758_opt.jpg
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 60
D

dude901123

Επισκέπτης
Η γερμανική εταιρία που εκτός από τηλέφωνα κάνει και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε χώρους διακοπών (π.χ. στρατόπεδα συγκέντρωσης, κρεματόρια κ.α.). Οι Γερμανοί φίλοι όλων των λαών του κόσμου, προσέφεραν ελπίδα σε 40.000 καημένους στο GROSS-ROSEN. Και πισίνα για όσους ζεσταίνονται.. το λεγόμενο AqouaPark για εβραίους και λοιπούς.

Συνημμένα

• DSC02761_opt.jpg
    DSC02761_opt.jpg
    79,8 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSC02760_opt.jpg
    DSC02760_opt.jpg
    75 KB · Εμφανίσεις: 39
D

dude901123

Επισκέπτης
Και η Πολωνική αιτία που είμαι εδώ.. Κατά Πεπόνια και Golden Hari είναι 50αρα.
Δηλαδή αν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει σε μια φώτο μια 30αρα από μια 50αρα σκεφτείτε πόσο αξιόπιστος είναι να δίνει πληροφορίες.. 1,80 γκόμενα..
Γάμησέ τα..

Συνημμένα

• ^56014978A9D3B8286B117D7701A5D992581C6A27E4B9AF8546^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
    ^56014978A9D3B8286B117D7701A5D992581C6A27E4B9AF8546^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
    66,5 KB · Εμφανίσεις: 50
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
:pipa2:
Δηλαδή αν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει σε μια φώτο μια 30αρα από μια 50αρα σκεφτείτε πόσο αξιόπιστος είναι να δίνει πληροφορίες..
Γάμησέ τα..
:cum:
για 50 καλα κρατιετε  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καμιά γκόμενα έχεις να μας βάλεις να δούμε?Τόσα χρόνια μας γράφεις  :jerking: :2funny:Μια γκόμενα δεν μας εχεις βάλει ακόμα να δούμε  :2funny:Αλλα τωρα το παράχεσες  :2funny:national geographic το κατάντισες  :2funny:Δρόμους,γήπεδα,στρατόπεδα συγκέντρωσης  :jerking:.Ο Davarits ισχυριζεται οτι δεν πήγες εκει και μας γραφεις  :jerking:.Αν έκανες τόσα χιλιόμετρα με αυτό το σπορ αμάξι που έχεις για να βρεθείς με την 50χρονη Πολωνή?που εδειξες της φωτογραφίες της στον Χάρη για να του πεις οτι εχεις γκόμενα  :2funny:Τι να πω είσαι και πολύ κακομοίρης  :2funny: :2funny: :2funny:
Δηλαδή αν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει σε μια φώτο μια 30αρα από μια 50αρα σκεφτείτε πόσο αξιόπιστος είναι να δίνει πληροφορίες..
Γάμησέ τα..
Απο ποιό σά'ι'τ την κατέβασες? :2funny:Εγω αν βάλω μια γκόμενα την βάζω ή στ'αμάξι μου ή σπίτι μου ή μαζί μου.Αλλο αν εσυ μιλάς για Super Market  :jerking: :2funny:
 Τελικά ο μόνος που σε πιστεύει είναι ο Κλώνος του Σκυλοχάλια  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Καμιά γκόμενα έχεις να μας βάλεις να δούμε?Τόσα χρόνια μας γράφεις  :jerking: :2funny:Μια γκόμενα δεν μας εχεις βάλει ακόμα να δούμε  :2funny:Αλλα τωρα το παράχεσες  :2funny:national geographic το κατάντισες  :2funny:Δρόμους,γήπεδα,στρατόπεδα συγκέντρωσης  :jerking:.Ο Davarits ισχυριζεται οτι δεν πήγες εκει και μας γραφεις  :jerking:.Αν έκανες τόσα χιλιόμετρα με αυτό το σπορ αμάξι που έχεις για να βρεθείς με την 50χρονη Πολωνή?που εδειξες της φωτογραφίες της στον Χάρη για να του πεις οτι εχεις γκόμενα  :2funny:Τι να πω είσαι και πολύ κακομοίρης  :2funny: :2funny: :2funny:Απο ποιό σά'ι'τ την κατέβασες? :2funny:Εγω αν βάλω μια γκόμενα την βάζω ή στ'αμάξι μου ή σπίτι μου ή μαζί μου.Αλλο αν εσυ μιλάς για Super Market  :jerking: :2funny:
Μιλάς εσύ για National Geograpchic? Που έχεις ανεβάζει video για το πως κάνεις μπάνιο με τη γάτα και πως να πλύνετε το αυτοκίνητο σας? Να μην πω για τα Μολδαβικά και Τιρασπολιώτικα Video που τριγυρνούσες σαν τον μαλάκα όταν εγώ είχα πεθάνει στο γαμήσι και εσύ έλεγες ότι μαλακία σου κατέβαινε από την ατελείωτη αγαμία σου εκεί. Και τα έχεις ανεβάσει και εδώ όλα αυτά εσύ και τα τσιράκια σου.. Αυτά που ανέβασα εγώ είναι οδικές πληροφορίες για κάποιον που ταξιδεύει. Όχι για κάποιον γέρο που ξύνει όλη μέρα το ανύπαρκτο πουλί του 2,9cm μέσα στο κοντέινερ του Πετροχωρίου.
Βρε ηλίθιε που δεν βλέπεις μπροστά σου.. Αυτή είναι η γκόμενα που σου είπε ο Χάρης πως είναι 50αρα και τον ανέβασα δεύτερη φορά στο Hotel και συνέχισε να λέει πως είναι 50άρα. Και εσύ συνέχισες να λες τη μαλακία που σου είπε ο Χάρης χωρίς να ακούσεις τον allan που τη γνώρισε από κοντά. Πορνοηλίθιε, βλαμένε, Troll των Super Market και των πάρκων. Για μια ακόμη φορά βγαίνεις αναξιόπιστος και γίνεσαι ρεζίλι.. Ρώτα τον κολητό σου αν είναι η ίδια ή ρώτα τον allan. Πριν ανοίξεις το στόμα σου, ντροπή του Bourdela, κράτα και μια επιφύλαξη ηλίθιε του Forum. Εγω ταξιδεύω.. γαμάω, ζω.. δεν είμαι κλεισμένος στο κοντέινερ στο Πετροχώρι να περιμένω κανένα έμβασμα από τη μαμά. Ακόμη για κατεβασμένες φωτογραφίες μιλάς? Αυτό ούτε ο Χάρης δεν το αμφισβήτησε μέχρι στιγμής. Απλά έχει ένα θεματάκι με τις γυναίκες.. ποια είναι πουτάνα, πόσο χρονών είναι, πως τον βλέπουν οι γυναίκες, που να κάνει παιχνίδι, πως να το κάνει, που επιμένουμε και που σταμάταμε..
Είσαι ηλίθιος ή πολύ ηλίθιος? Όταν έρθεις Θεσσαλονίκη έλα να με συναντήσεις να γελάσουμε. Να δεις πόσο ευγενικός θα γίνεις μπροστά μου. Με πληθυντικό ευγενείας θα μου μιλάς καραφλέ χοντρομαλάκα. Έκανες εμετό σήμερα? Ντουζ με τη γάτα? Πήγες Super Market? Που θα τολμήσεις να μου τα πεις και από κοντά.. Για να τα χώσεις σε κάποιον από κοντά πρέπει να έχεις τα αρχίδια να το κάνεις και τα δικά σου ήταν πάντα συρρικνωμένα.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Δηλαδή αν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει σε μια φώτο μια 30αρα από μια 50αρα σκεφτείτε πόσο αξιόπιστος είναι να δίνει πληροφορίες.. 1,80 γκόμενα..
Γάμησέ τα..
DIRTY ΘΕΈ πάρε την ΠΑΕ  :headbang2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να λέει ο Χάρης οτι είναι 50χρονη σημαίνει οτι είναι  :2funny:Ο Χάρης εκτος απ'αυτό ειπε οτι ήσουνα ντυμένος χάλια.Εγω τον πιστευω γιατι στην Ελλάδα ο κόσμος ντύνεται πολύ χάλια.Μηπως είσαι υπανάπτικος και αγάμητος για σένα αυτή η γκόμενα είναι κουκλάρα ? :2funny: Του Χαρη του εφερες μια πουτάνα του Σινοχάρα για να του δείξεις οτι εχεις γκόμενα  :2funny:Και στην ΠΜΡ της γάμησες όλες? :2funny: ο Μάκης είπε οτι οταν συναντηθηκατε δεν είχες καμια γκόμενα και δεν  :knockinb: τίποτα  :2funny:απλός γυρίζατε με τ'αμάξι και του έδειξες λέει φωτογραφίες,οπως εδειξες και στον Χάρη  :2funny:
 Το πιθανότερο είναι αν σε συναντούσα να σε κοίταγα σαν υπανάπτικτο οπως κοιταγα και αυτούς εδώ :2funny: και να γέλαγα με της γριές που θα μου έδειχνες φωτογραφία  :2funny: οσο γ'αυτούς τους την είπα κιόλας:Που γαμάτε αφού όλο εδώ είστε? :2funny:.Και δεν ξέραν τι να πούνε  :2funny:.
  Αυτοί για σένα μπορεί να είναι μεγάλα καμάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Γ'αυτό και στο Κινιώφ κρυβόσουν  :2funny: ερχόσουν φωτογραφίζες το ΟΠΑ και το El Greco και δεν τόλμαγες να μου μιλήσεις  :2funny:
 Οσο για το φίλο σου το Σινοχάρα πρόσφατα μας έβαλα μια φωτογραφία απο γκόμενα του 2003 αλλα τον έπιασα και εγινε ρεζίλι  :2funny:.

Συνημμένα

• 10410993_10202474478415843_999039961705798360_na.jpg
    10410993_10202474478415843_999039961705798360_na.jpg
    95,6 KB · Εμφανίσεις: 44

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Τα νέα γερμανικά κρεβάτια.. για όσους ζηλεύουν και γράφουν το μακρύ και το κοντό τους εδώ μεσα. .. απελευθερώνουν τους εραστές της ανοιχτής παλάμης (βλέπε κάτι troll ηλίθιους που μπαίνουν και γράφουν για τη φίλη της κόρης τους που πήγαν Super Market και τη πλασάρουν σαν γκόμενά τους ή για τα Greek-Cyprus καμάκια των πάρκων που τα ξέρουν όλα για όλους αλλά δεν πηδάνε..).
Προσφέρουν άνετο αιώνιο ύπνο σε κολλημένους μαλάκες. Και μη ξεχνάτε η εργασία απελευθερώνει..
Κάτι περισσότερο ήξερε ο Χίτλερ και τους διανοητικά  ανάπηρους τους εξόντωνε. Μερικοί είναι πολύ τυχεροί που γεννήθηκαν στις μέρες μας [βλέπε πορνοπεπονίας ,χάρης,νταβάριτς κτλ]  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσένα θα είχε εξωντόσει πρώτο σύχαμα  :2funny:Ποιός μιλάει?Το τέρας της φύσεως  :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Πακιστανός σου ρίχνει ένα κεφάλι  :2funny:Μιλάει ο Άρειος  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• shino10.jpg
    shino10.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 48
  • shino7.jpg
    shino7.jpg
    140,8 KB · Εμφανίσεις: 46

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Εσένα θα είχε εξωντόσει πρώτο σύχαμα  :2funny:Ποιός μιλάει?Το τέρας της φύσεως  :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Πακιστανός σου ρίχνει ένα κεφάλι  :2funny:Μιλάει ο Άρειος  :2funny: :2funny: :2funny:
Γύρισα από διακοπές καυλωμένος και θα σε ξεκωλιάσω  :2funny:
Δες τα χάλια σου τουρκογυφτε  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• hqdefaultyu.jpg
    hqdefaultyu.jpg
    119,3 KB · Εμφανίσεις: 42

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Καμιά γκόμενα έχεις να μας βάλεις να δούμε?Τόσα χρόνια μας γράφεις  :jerking: :2funny:Μια γκόμενα δεν μας εχεις βάλει ακόμα να δούμε  :2funny:Αλλα τωρα το παράχεσες  :2funny:national geographic το κατάντισες  :2funny:Δρόμους,γήπεδα,στρατόπεδα συγκέντρωσης  :jerking:.Ο Davarits ισχυριζεται οτι δεν πήγες εκει και μας γραφεις  :jerking:.Αν έκανες τόσα χιλιόμετρα με αυτό το σπορ αμάξι που έχεις για να βρεθείς με την 50χρονη Πολωνή?που εδειξες της φωτογραφίες της στον Χάρη για να του πεις οτι εχεις γκόμενα  :2funny:Τι να πω είσαι και πολύ κακομοίρης  :2funny: :2funny: :2funny:Απο ποιό σά'ι'τ την κατέβασες? :2funny:Εγω αν βάλω μια γκόμενα την βάζω ή στ'αμάξι μου ή σπίτι μου ή μαζί μου.Αλλο αν εσυ μιλάς για Super Market  :jerking: :2funny:
Τι έγινε με την γκομενίτσα του σούπερ μάρκετ  :2funny: :2funny: :2funny: είπες ότι θα βάλεις φωτογραφίες από το σπίτι σου που είναι γυμνή  :2funny: :2funny: :2funny:.Η μήπως είναι ακόμα διακοπές όπως μας έλεγες  :2funny: Ψεύτη ελεεινέ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικα με τη γκομενίτσα αυριο εχω άλλη που θέλω να φερω σπίτι μου.Εχω βάλει δεκάδες φωτογραφίες απο γκόμενες.Εγω και τωρα εχω γκομενες δεν βαζω φωτογραφίες του 2003  :2funny:
Γ'αυτό τι έχεις να πες συχαμένε?Μου φένεται έχεις τάσεις μαζοχισμού δεν εξηγειται αλλιώς  :think:.
Μπηκες για να σώσεις τον ψεύτη  :2funny: ή σου αρέσει να σε κάνω σκόνη σύχαμα? :2funny:
Εγω εχω πει οτι ο Ρωσσόποντιος που μαζεψες απο το δρόμο και πηρες στη δουλεια στον δίνει τσιμπούκι  :2funny: οι φωτογραφίες αυτες το αποδικνύουνε και δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΤΟΣΟΠ!Μια με αράπη  :2funny: μια με Πακιστανούς και η άλλη με γλωσόφυλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Παρακαλώ οι φωτογραφίες να μείνουν.Τα πρόσωπα είναι κρυμμένα και τα άτομα της φωτογραφίας δεν είναι ανγωνρίσημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom