ρατσιστουλης σαν τον κμαν2 βλεπω, κριμα και σε ειχα για οκ τυπο
χοντρα βοδια πολωνεζες δε γαμαμε παντως
Υπάρχουν δύο κατηγορίες στο σπόρ των ανδρών που μπάινουν εδώ μέσα...Ο love-τουρισμός και ο sex-τουρισμός..
Πολωνία και σε αυτές τις χώρες έρχεται κάποιος για να κάνει κυριώς love-τουρισμό..Να πουλήσει έρωτα και να παλέψει να γνωρίσει γκόμενες χωρίς να αναγκαστεί να πληρώσει.(όπως ο rooshv)..
Ταιλάνδη είναι καθαρά sex-τουρισμός.
Εγω σέβομαι απολύτως και τις 2 κατηγορίες και αυτούς που τις επιλέγουν..Δεν σέβομαι αυτούς όμως και θα τους κατηγορώ μόνιμα εδω μέσα που ποσπαθούν ενώ πράττουν το ένα να φτιάξουν ένα ψεύτικο παραμύθι στο μυαλό τους και να μας πείσουν πως πράττουν το άλλο!!
Ο kman πράττει sex τουρισμό καθαρά και προσπαθέι να μας μπερδέψει πως πράττει love τουρισμό με εύκολες γκόμενες εδώ,με πεφτικές σε clubs και τις λοιπές ιστορίες..Πληρώνω λέει μεν αλλά!!! Τι αλλά?Πληρώνεις πράττεις sex-τουρισμό, άσε τις γενικέυσεις για τις normal γκόμενες..
Οι πουτάνες απο το odloty δεν είναι οι γκόμενες που πίνουν καφέ στην καφετέρια της γειτονίας.
Ταυτόχρονα υπάρχουν πολλοί τύποι που ζούν το ψεύτικο παραμύθι πως πάνε Ταιλάνδη και ζούν love-τουρισμό ενω είναι η πιο ξεκάθαρη και ωμή μορφή sex-τουρισμού (δεν λέω για σένα asia_fun δεν σε γνωρίζω, μιλάω γενικά απο αυτά που ξέρω Ταιλάνδη)..Συνήθως αυτοί οι τύποι είναι άπειροι με γκόμενες και τους κοροιδεύουν οι Ταιλανδέζες ρουφώντας τους χρήμα ακόμα και όταν επιστρέφουν πίσω στην χώρα τους με ψέυτικές ιστορίες (Πέθανε γελάδα,αρρώστησε μαμα και μαλακίες)..
Αυτό συμβάινει διότι δεν έχουν συνηδητοποιήσει αυτό που έγραψα παραπάνω..Πως εκέι πάνε για sex-τουρισμό καθαρά, με αποτέλεσμα να πληρώνουν τις άμεσες συνέπειες.
Όλα είναι δεκτά αρκεί να πατάμε στα πόδια μας και να ξέρουμε τι πράττουμε και τι επιλέγουμε κάθε φορά..
Και εγώ σκέφτομαι να πάω στο μέλλον Ταιλάνδη για κανά τρίμηνο να αράξω, αλλά θα ξέρω πως πράττω καθαρά sex-τουρισμό, δεν θα μπάινω και θα γράφω έυκολες οι Ταιλανδέζες ταρβάτε εκέι μάγκες να κάνετε παιχνίδι στα clubs.
Ούτε θα περιμένω να γνωρίσω τον έρωτα εκεί και να πηδήξω τσάμπα όπως συμβαίνει στην Ευρώπη.