Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το ότι δεν έχεις δει δεν σημαίνει τίποτα.ενας άνθρωπος δεν μπορεί να τα βλέπεις ολα.θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχουν λιγοτεροι ανοιχτοχεριδες αλλά όχι ότι δεν θέλουν το χρημα οι γερμανιδες.απλα το περιβάλλον τους δεν ευνοεί τις αρπαχτές.μπορει οι γερμανοι να προτιμούν να τα καταθέτουν σε ένα από τα χιλιαδες πορνεια τους αντι να τα τρωνε με μια πιτσιρικα.οποτε θα βολευτούν με οτι μπορούν με λιγότερα αφού δεν μπορούν να πάρουν τα περισσότερα .με εναν με μια μέτρια δουλειά.υ.γ ο θειος μου 50χρονων με καλη δουλειά Αυστρία βρίσκει οσες 25χροκες θέλει.τα έχει με μια αυτη τη στιγμή.παντως οπως ειπα όπως ολες οι γυναίκες και αυτες θέλουν το κατι τους για να σου κάτσουν
Άστο το έχασες εντελώς... :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλλον εσύ είσαι ο πενηντάρης με τη μέτρια δουλειά που ονειρεύεται 25άχρονα Αυστριακάκια!! Και όσα θέλει μάλιστα :jerking:!! Τα Γαμήσια των πενηντάριδων τα έχουμε δει και Μολδαβίες και Ουκρανίες :jerking:! Τώρα πλέον και Αυστρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:
Μου έφτιαξες το απόγευμα φίλε! Ευγε!!!! Καλό μήνα!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Άστο το έχασες εντελώς... :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλλον εσύ είσαι ο πενηντάρης με τη μέτρια δουλειά που ονειρεύεται 25άχρονα Αυστριακάκια!! Και όσα θέλει μάλιστα :jerking:!! Τα Γαμήσια των πενηντάριδων τα έχουμε δει και Μολδαβίες και Ουκρανίες :jerking:! Τώρα πλέον και Αυστρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny:
Μου έφτιαξες το απόγευμα φίλε! Ευγε!!!! Καλό μήνα!!
27χρονων είμαι. Τωρα ποιος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται.ολη η υφήλιος ξέρει ότι το χρήμα είναι το μοναδικό πραγμα που νοιάζει μια γυναίκα. Πιθανότατα να τρολαρεις.μονο ως τρολινγκ μπορεί να πάρει κάποιος αυτά που λες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ βγες από το Matrix σου! Δες πιο σφαιρικά τα πράγματα! Δεν έχουν όλοι οι Λαοί οικονομικά προβλήματα! Η Γερμανίδα από την ώρα που γεννιέται είναι σε συγκεκριμένες Ράγες!!! Το μέλλον της είναι εξασφαλισμένο! Και σε αυτό δεν περιλαμβάνεται ο εύπορος άντρας που θα την σώσει!!
Το μόνο πράγμα που βγαίνει στη ζωή της εκτός συγκεκριμένου αυστηρού πλαισίου είναι το  :knockinb:!!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
για της γερμανιδες εχει δικαιο ο ρολογας.πολλες γερμανιδες και ολλανδεζες,ξερω κυπριους που της γνωρισαν εκει και αυτες τους συντηρουν,εχουν πολυ μεγαλυτερο μισθο απο αυτους.ολλανδια κυπριος που γνωρισα σε ελληνικη ταβερνα που δουλευε γνωρισε στο ξενοδοχειο που δουλευε μια μλιγο μεγαλυτερη του ολανδεζα δικαστινα,πηγε ολλανδια και αυτη ειναι ο αντρας του σπιτιου.ο θειος μου γερμανια παντρεμενος με μια κακασχημη που φενεται 30 χρονια μεγαλυτερη,παει μονη ταξιδια,τον εχει σαν κατοικοδιο χαχαχαχ.ο θειος μου καθηγητης σε πανεπιστημιο και απο τους λιγους επιστημονες που ειχαν οι γερμανοι σαν συμβουλους για την ενωση της ανατολικη-δυτικης γερμανιας,οχι καπειος ηλιθιος δυλαδη.οι νεα γενια ομως γερμανια ειναι διαφορετικη απο τοτε.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:vomit:υ.γ..ο θείος μου είναι 150 κιλά.παρολα αυτά ολα τα γερμανιδακια και τα αυστριακια  τσακώνονται για το πια θα πρωτοκαβαλησει το παλούκι του. Αυτο νομίζω λέει πολλά :wanker:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
για της γερμανιδες εχει δικαιο ο ρολογας.πολλες γερμανιδες και ολλανδεζες,ξερω κυπριους που της γνωρισαν εκει και αυτες τους συντηρουν,εχουν πολυ μεγαλυτερο μισθο απο αυτους.ολλανδια κυπριος που γνωρισα σε ελληνικη ταβερνα που δουλευε γνωρισε στο ξενοδοχειο που δουλευε μια μλιγο μεγαλυτερη του ολανδεζα δικαστινα,πηγε ολλανδια και αυτη ειναι ο αντρας του σπιτιου.ο θειος μου γερμανια παντρεμενος με μια κακασχημη που φενεται 30 χρονια μεγαλυτερη,παει μονη ταξιδια,τον εχει σαν κατοικοδιο χαχαχαχ.ο θειος μου καθηγητης σε πανεπιστημιο και απο τους λιγους επιστημονες που ειχαν οι γερμανοι σαν συμβουλους για την ενωση της ανατολικη-δυτικης γερμανιας,οχι καπειος ηλιθιος δυλαδη.οι νεα γενια ομως γερμανια ειναι διαφορετικη απο τοτε.
τον θέλει για τα γερατια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο θειος μου που ζει ολλανδια 40 χρονια,ειναι 82 τωρα,οταν πηγα πριν 9-10 χρονια ειχε γκομενα 32 που δουλευε σε γερμανικη τραπεζα!ασφαλως ομως εχει και λεφτα  ο θειος.κυπρο παλια ηρθε με μια 50 φιλη του πριν 3 χρονια που οπως μας ειπε αυτη τον ξερει 30 -35 χρονια.φιλε chris δεν βλεπουν ολες οι γυναικες το χρημα δυστηχος χαχαχαχ υπαρχουν και ηλιθιες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ο θειος μου που ζει ολλανδια 40 χρονια,ειναι 82 τωρα,οταν πηγα πριν 9-10 χρονια ειχε γκομενα 32 που δουλευε σε γερμανικη τραπεζα!ασφαλως ομως εχει και λεφτα  ο θειος.κυπρο παλια ηρθε με μια 50 φιλη του πριν 3 χρονια που οπως μας ειπε αυτη τον ξερει 30 -35 χρονια.φιλε chris δεν βλεπουν ολες οι γυναικες το χρημα δυστηχος χαχαχαχ υπαρχουν και ηλιθιες
τι να πω? Μπράβο του.τουλαχιστον θα φύγει χαρούμενος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μη συγκρίνουμε τη Γερμανία με την Πολωνία.Είναι σα να συγκρίνουμε την πούτσα με τη βούρτσα.Απλά καμία σχέση.Οι Γερμανίδες θα ήταν οι ασχημότερες γυναίκες στην Ευρώπη αν δεν υπήρχαν οι Αγγλίδες.Από την άλλη μιλάμε για τοπ σλαβικό μουνί.Περνάς τα σύνορα και ανοίγει το μάτι σου.
Είχα βγει σήμερα με ένα μαλάκα Αιγύπτιο να χτυπήσουμε γκόμενες ο τύπος δε χαμπάριαζε τίποτα.Ούτε αλκοόλ έπινε ούτε τίποτα.Του έλεγα πάμε εδώ πάμε εκεί τίποτα αυτός ακίνητος.Τελικά μόνο εμείς οι Βαλκάνιοι βγάζουμε την πούτσα έξω και λίγες να είναι οι γκόμενες τη ζημιά την κάνουμε.Την επόμενη φορά θα βγω με Βούλγαρο θα τις κάνουμε να αναστενάξουνε.Αν και είναι χάλια το επίπεδο εδώ δε συγκρίνεται με τις κωλάρες της Πολωνίας.
Εδώ Γερμανία ακόμα και οι γκόμενες διαμαρτύρονται με την εμφάνιση των γυναικών.Μου έλεγε μια Τσέχα εδώ οι Γερμανίδες δεν έχουν αυτά που έχουν οι γυναίκες βυζιά και κώλους δηλαδή.Δίκιο έχει βασικά.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μη συγκρίνουμε τη Γερμανία με την Πολωνία.Είναι σα να συγκρίνουμε την πούτσα με τη βούρτσα.Απλά καμία σχέση.Οι Γερμανίδες θα ήταν οι ασχημότερες γυναίκες στην Ευρώπη αν δεν υπήρχαν οι Αγγλίδες.Από την άλλη μιλάμε για τοπ σλαβικό μουνί.Περνάς τα σύνορα και ανοίγει το μάτι σου.
Είχα βγει σήμερα με ένα μαλάκα Αιγύπτιο να χτυπήσουμε γκόμενες ο τύπος δε χαμπάριαζε τίποτα.Ούτε αλκοόλ έπινε ούτε τίποτα.Του έλεγα πάμε εδώ πάμε εκεί τίποτα αυτός ακίνητος.Τελικά μόνο εμείς οι Βαλκάνιοι βγάζουμε την πούτσα έξω και λίγες να είναι οι γκόμενες τη ζημιά την κάνουμε.Την επόμενη φορά θα βγω με Βούλγαρο θα τις κάνουμε να αναστενάξουνε.Αν και είναι χάλια το επίπεδο εδώ δε συγκρίνεται με τις κωλάρες της Πολωνίας.

oi αγγλιδες ειναι μουναρες ρε κεφτε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
oi αγγλιδες ειναι μουναρες ρε κεφτε

To 5% των Αγγλίδων είναι όντως θεόμουνα.Οι άλλες όμως είναι σα γαμώ το κέρατό μου.Θεόχοντρες μόνο οι βυζούμπες τις σώζουν.Ρώτα τον Glock να σου πει που τι τρώει καθημερινά.Οι Αγγλοι αποίκισαν όλο τον κόσμο προκειμένου να απαλλαγούν από τις Αγγλίδες.
Εδώ Γερμανία όποτε δεις σοβαρό κώλο είναι πάντοτε Τσέχα,Πολωνέζα ή Βαλκάνια.Οι Δυτικές είναι άκωλες τελείως και με εξαίρεση τις Αγγλίδες και άβυζες.Εξαιρώ τις Σκανδιναυές που όντως έχουν πολύ ανεπτυγμένα συστήματα.Στις Σλάβες κορυφαίες βυζαρούδες είναι Πολωνέζες,Τσέχες,Σλοβάκες,ενώ Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες και Γιούγκες έχουν γενικώς μικρά βυζέτα.Κωλάρες το ίδιο Τσέχες Πολωνέζες κρατάνε τα σκήπτρα αυτοί οι δύο λαοί είναι σε συνεχή μάχη.
Οποιος πάει σε στριπτιζάδικα Πολωνία παθαίνει πλάκα με τους γεμάτους κώλους και τα οβούζια δεν είναι θέαμα για βυζοφοβικούς άντρες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στην Πολωνία όλοι αυτοί οι Τούρκοι που είναι εδώ θα γαμούσανε χαλαρά.Στην Πολωνία θεωρούνται ωραίοι εδώ δεν περνάνε τη βάση.
Για Βαλκάνιους το πρόβλημα είναι οτι οι Γερμανίδες δεν παραδέχονται τη φυσική μας ανωτερότητα.Είναι συνέχεια μια μάχη uphill θα έλεγα μια πολιτισμική μάχη μέχρι να τους υποτάξεις.Γενικά τους Τούρκους τους έχουν περιθωριοποιήσει και τους Σέρβους,Βούλγαρους,Ρουμάνους τους μισούν.

Oποτε ρε συ να η προκληση, να υποταξει ο βαλκανιος τσολιας τις γερμανιδες! Γιατι να κλεβεις εκκλησια με τις σλαβες? :grin:
Oσο για το γιατι ηρθα, καμια σχεση με γκομενες φιλε, ισα ισα!!! Αλλο ο dr love!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ρε μάγκες λες και δεν έχουμε μεγαλώσει όλοι μας Ελλάδα..Εγώ είμαι απο επαρχιά με παραλία...Ποίος τάιζε τα ξαναμένα παιδιά του χωριού κάθε καλοκαίρι απο τα παιδικά μου χρόνια ?Οι Γερμανίδες και μόνο-αποκλειστικά τουλάχιστον εκεί που έμενα εγώ.Στα νησία υπάρχουν επιλογές με πολλές εθνικότητες.αλλά σε παραλία Πελοπόννησο μονο αυτές.Μια ζωή όλο το χωρίο αυτές περίμενε καλοκαίρι να ξεκαβλώσει..θα συμφωνήσω πως πηγαίνανε με ελλεινόυς τύπους αλλά όπως και να το κάνουμε αυτές χαρίζανε λίγο χαρά στην αντρο-κρατούμενη επαρχία..
Πολλοί μάλιστα κάνανε και κάποια μικρα love stories και πηγαίνανε και ένα ταξίδι Γερμανία αλλά ποτέ δεν κατέληγε σε κάτι σοβαρό..
Δεν χρειάζεται να τα γράψω όλοι μας τα έχουμε ζήσει...
Μέχρι και οι τηλεοπτικές σειρές της εποχής μας (Το κάμπινγκ-μαιμος ) αυτά τα stories με τις Γερμανίδες έδειχναν..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Oποτε ρε συ να η προκληση, να υποταξει ο βαλκανιος τσολιας τις γερμανιδες! Γιατι να κλεβεις εκκλησια με τις σλαβες? :grin:
Oσο για το γιατι ηρθα, καμια σχεση με γκομενες φιλε, ισα ισα!!! Αλλο ο dr love!
η γερμανια οπως κι ολες οι αλλες γερμαν χωρες αυστρια ελβετια κλπ εχουν ατελειωτο προσφερομενο μουνι κ γαμησι απλοχερο κ χωρις πολλα πολλα.ειδικα για τον μεσογειακο τυπο αντρα..
μονο προβλημα,,εχει λιμιτ απ για τον αντρα τα 35..εξαιρουνται ελαχιστοι εκατομυριουχοι.. :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
.υ.γ ο θειος μου 50χρονων με καλη δουλειά Αυστρία βρίσκει οσες 25χροκες θέλει.τα έχει με μια αυτη τη στιγμή.παντως οπως ειπα όπως ολες οι γυναίκες και αυτες θέλουν το κατι τους για να σου κάτσουν. :orchestra:
εχω ακουσει κι ακουσει μαλ..ιες..αλλα τετοια μπαρουφα  οχι..... :jerking: :jerking: :jerking:
σε ποια αυστρια συμβαινουν αυτα???διπλα απο καζακσταν που ειναι??? :jerking: :jerking: :jerking:
υγ.εκτος αν ο ροκο σιλφρεντι ειναι θειος σου κι εχει μετακομισει αυστρια,με ουγγαρεζες παρεα ... :grin: τοτε σορρυ ναι..ετσι παιζει η φαση....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εχω ακουσει κι ακουσει μαλ..ιες..αλλα τετοια μπαρουφα  οχι..... :jerking: :jerking: :jerking:
σε ποια αυστρια συμβαινουν αυτα???διπλα απο καζακσταν που ειναι??? :jerking: :jerking: :jerking:
υγ.εκτος αν ο ροκο σιλφρεντι ειναι θειος σου κι εχει μετακομισει αυστρια,με ουγγαρεζες παρεα ... :grin: τοτε σορρυ ναι..ετσι παιζει η φαση....
o ροκο είναι μια ανασφαλη πουσταρδελα μπροστά στο θείο μου.ο οποίος είναι και 150κιλα και ξεσκίζει μόνο εκλεκτά μουνακια πάντα από κωλο.αυστριακες όπως όλες οι γυναίκες χυνουν με το χρήμα ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
η γερμανια οπως κι ολες οι αλλες γερμαν χωρες αυστρια ελβετια κλπ εχουν ατελειωτο προσφερομενο μουνι κ γαμησι απλοχερο κ χωρις πολλα πολλα.ειδικα για τον μεσογειακο τυπο αντρα..
μονο προβλημα,,εχει λιμιτ απ για τον αντρα τα 35..εξαιρουνται ελαχιστοι εκατομυριουχοι.. :grin:
το μονο λιμιτ είναι το χρήμα.για ολες τις ηλικίες.αν δεν το έχεις είτε είσαι 20 ειτε 100 δεν γαμας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλά στις δυτικές χώρες υπάρχει δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας.Και μαλακίες να κάνει μια γκόμενα και να μείνει έγκυος με έναν DJ ή ένα ναρκομανή καθαρίζει το κράτος πρόννοιας.Ενώ στις σλαβικές χώρες άμα κάνει μαλακία μπορεί να μην έχει να φάει.Δεν υπάρχει κρατική στήριξη και οι γονείς βοηθάνε ελάχιστα να μην πω οτι περιμένουν από την κόρη να φέρει εισόδημα έστω και από σπόνσορα ή πλούσιο γαμπρό.Οι Σλάβες έχουν ανάγκη τους άντρες για την επιβίωσή τους δεν είναι για τα λούσα.
Αλλά μια Πολωνέζα στην επαρχία με 400 ευρώ μισθό θέλει 250 ευρώ για ενοίκιο,100 ευρώ για ρούχα και άλλα τόσα για κομμωτήρια,make up,ταξίδια κτλ.Απλά δε βγαίνει.Εκεί είναι που μπαίνει ο Βαλκάνιος άρχοντας γενικά η γενναιοδωρία μας δεν παίζεται.
Γενικά το μυστικό για να χτυπάς Σλάβες είναι flash your cash δηλαδή φλάσαρε το κασέρι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom