Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αρα παραδέχεσαι οτι διάλεξες Πολωνία για τις γκόμενες.Γιατί ο Σεβαλιέ λέει άλλα.
Οι Τσέχες πάνε σαφώς με αντάλλαγμα.Συνήθως ζητάνε να τους πληρώσεις τις διακοπές ή το νοίκι.Αλλά καθαρό ρευστό όπως οι Ουκρανές ή δώρα όχι.Σε κορυφαίο παράδειγμα είχα πάει Πράγα και μια γκόμενα βαριόταν να με συναντήσει όταν όμως της πλήρωσα το εισιτήριο να έρθει Ελλάδα ήρθε σε dt.
Ομως Τσεχία δε βρίσκεις γκόμενες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα όπως πολλές γυναίκες στα χωριά της Πολωνίας.Επίσης οι Τσέχες δεν είναι τόσο απελπισμένες όπως οι Πολωνέζες να ψάχνουν για γκόμενους και να το δίνουν τζάμπα εδώ και εκεί.Γενικά τώρα οι Τσέχες είναι πολύ λιγότερο φιλικές από τις Πολωνέζες αν και πολύ ανώτερης εμφανίσεως.Πριν 10 χρόνια φυσικά ήταν τελείως διαφορετικά οι Τσέχες ήταν πολύ προσεγίσιμες και τότε προτιμούσα την Τσεχία από την Πολωνία.
Είχα τότε ένα ρόστερ καμιά δεκαριά Τσέχες που έφερνα διακοπές Ελλάδα τη μία μετά την άλλη.Ούτε άδεια χριεαζόταν ούτε τίποτα.Ερχόταν η γκόμενα μια βδομάδα και μετά γύριζε στο γκόμενο.Αυτό με Πολωνέζες είναι αρκετά δύσκολο να το πετύχεις να γαμηθεί δηλαδή η άλλη μόνο και μόνο επειδή πληρώνεις διακοπές αν και μια ΜΙΛΦ προσφέρθηκε να τη γαμήσω αν πλήρωνα να μείνει άλλη μια βδομάδα στο resort στη Βαλτική γιατί της τέλειωσαν τα λεφτά.

Το χρήμα μετράει πάρα πολύ στην Πολωνία ειδικά σε Σλάσκιε.Ολες σχεδόν οι γκόμενες κλαίγονται για τα οικονομικά τους και την τσιγκουνιά των αντρών που είχαν την ατυχία να συναντήσουν.Είναι συνέχεια η ίδια ιστορία.
Αν ένας βγάζει πάνω από 3000 ευρώ είναι κάτω από 35 και μένει Πολωνία έχει ό,τι γκόμενα θέλει.

Ναί όπως διάλεξα παλία Σερβία,Ουγγαρία,Βερολίνο,Βρυξέλλες κ.λ.π. Ασφαλώς ένας απο τους βασικούς λόγους να γυρνάω απο εδώ και απο εκέι είναι οι γυναίκες, όχι όμως ο μονός..Είναι και η περιπέτεια στην μέση..Να ζήσεις και να δείς μερικά πράγματα πριν καταλήξεις καναπέ αραχτός με πίτσες Αθήνα και στοίχημα όλα μέρα στα προποτζίδικα..Πολωνία έχω γράψει είναι μαλακισμένες και περίεργες αλλά είναι αξιοπρεπέις..Δεν πληρώνονται οι γκόμενς εδώ.έχω βγεί με πάνω απο 300 γυναίκες όλα αυτα τα χρόνια..Μόνο Σερβία έχω δεί πιο αξιοπρεπής απο εδώ..Πιο άφραγκες,καλύτερες στο χαρακτήρα και πολύ αξιοπρεπείς ας μην έχουν να φάνε..

Παντώς πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω kman..Δεν μπορώ να βρώ ένα λόγο που δεν ασχολείσε με Ουκρανία..Μπές απλά σε ένα badoo για chat Πολωνία και Ουκρανία..Το έχω κάνει...Στις 10 γυναίκες που θα μιλήσεις Ουκρανία οι 8 μου λένε ψάχνω για σπόνσορα..Πολωνέζα ποτέ..Ουκρανία οι τιμές είναι 5 φορές κάτω απο Ελλάδα..Ο μισθός είναι 150 ευρώ το μήνα..Και έρχεσαι Πολωνία στις γκόμενες που δεν πληρώνονται με το ιδιο κόστος ζωής με Γερμανία (πιο ακριβά ενοίκια εδώ).. Ο ίδιος λές πως σου φεύγει πολύ χρήμα εδώ..Γιατί δεν πάς δίπλα που είναι τζάμπα Ουκρανία..

Έρχεσαι Πολωνία με 90% καθολικισμό με την Τσεχία δίπλα με 90% αθεία και τις γκόμενες να ψάχνουν για λεφτά και πορνεία παντού..
Εγώ αν σου κάνω ψυχολογική ανάλυση πιστεύω πως έρχεσαι για άλλο λόγο εδώ..Ο λόγος είναι καθαρά γιατί ξέρεις μέσα σου πως υπάρχει πιθανότητα εδώ να γνωρίσεις καμιά κοπέλα και να την πίασεις γκόμενα, αντίθετα απο Ουκρανία-Τσεχία που είναι καθαρά πληρώνω,γαμάζω και γειά σας..Παίζεις με την πιθανότητα αυτή εσωτερικά μέσα σου και για αυτό προτιμάς Poland..Δεν πιστεύω οτι το γυρνάς μόνο στο χρήμα, αλλιώς είναι τελείως παρανοικό να έρχεσαι εδώ στην πιο άσχετη χώρα για πληρωμή..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μη νομίζεις Πολωνία είναι πιο φιλικές από ό,τι Ουκρανία.Αν και Ουκρανία έχω ένα σωρό από το ίντερνετ μάλλον θα πάω τώρα να καθαρίσω.
Θέλω να δω και πώς άλλαξαν τα πράγματα τώρα με τον πόλεμο.Πάντως πέρυσι που είχα πάει η διαφορά Πολωνίας Ουκρανίας ήταν τρομακτική η Ουκρανία ήταν όπως το 2005 ενώ η Πολωνία έχει κάνει άλματα.Πριν από 10 χρόνια δεν έβλεπες τόσο μεγάλη διαφορά.
Το καλό Ουκρανία είναι οτι πολλές γκόμενες στα κλαμπ σπονσοράρονται καιτο σκηνικό είναι στη μάπα σου.Διάλογοι του στυλ
do you like me?Do you want to fuck me?If you give me 100 euro you can fuck me δύσκολα παίζουν Πολωνία στα κλαμπ ενώ Ουκρανία είναι ψωμοτύρι.
Επίσης Ουκρανία γαμάς πολύ πολύ καλύτερες γκόμενες εμφανισιακά και μικρότερης ηλικίας.Ολες οι Ουκρανέζες που γάμησα εκτός από δύο ήταν εφτάρια και πάνω.Για οχτάρια όμως μόνο Ρωσία Τσεχία,Ουκρανία έχει πολύ λίγα οχτάρια.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αντιθετως, εχω παθει πλακα με τις ψηλες ξανθιες Γερμανιδες. Πριν ερθω εδω δεν ειχα και την καλυτερη γνωμη για αυτες. Τωρα τις γουσταρω. 2-3 φορες την εχω πεσει χυμα σε Γερμανιδες (δεν ειναι του στυλ μου να την πεφτω χυμα σε οποια περναει διπλα μου ή πινει το ποτο της σε καποιο bar) και ολες με αποφυγαν ευγενικα και με χομογελο. Οι Γερμανοιδες σαν ατομα ειναι πολυ ευγενικα.
Για τους Πολωνους-Πολωνεζες kαι τις εμπειριες μαζι τους θα "τοποθετηθω" σε καποιο αλλο post.
αν δεν σκάσεις χρήμα η δεν παρουν χαμπάρι ότι κουβαλάς καλό μισθό και γενικώς δεν βλέπουν να κερδίζουν κάτι απο τη συνουσια μαζι σου δεν σου κάθονται.ολες οι γερμανιδες golddiggers είναι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αν δεν σκάσεις χρήμα η δεν παρουν χαμπάρι ότι κουβαλάς καλό μισθό και γενικώς δεν βλέπουν να κερδίζουν κάτι απο τη συνουσια μαζι σου δεν σου κάθονται.ολες οι γερμανιδες golddiggers είναι
Ότι μαλακία θες εδώ μέσα ακούς.... Οι Γερμανίδες είναι οι ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ γκόμενες στο κόσμο που γουστάρουν ΠΑΡΑΚΜΗ!!!!!
Τιποτένιους τύπους.. Χωρίς στον ήλιο μοίρα... Παρακατιανούς...Κόυρέλιδες...Πως αλλιώς να το εξηγήσω... Να είσαι εσύ και το παντελόνι σου...
Το γουστάρουν και το κυνηγάνε αυτό!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Πάμε πάλι από την αρχή τα Βασικά.... Άλλη μια φορά θα πω πως έχω κάνει Εράσμους Βερολίνο και μιλάω άριστα Γερμανικά Πανεπιστημιακού Επιπέδου... :headbang:
Με έχουν βοηθήσει αρκετά επαγγελματικά αλλά απολύτως καθόλου "Γαμιστικά"! Οι Γερμανίδες είναι πολύ διεστραμμένες και κομπλεξικές! Αυτό δεν θα το δείτε εύκολα! Οι αναλύσεις που κάνετε με τις τυπικές γνωριμίες είναι τελείως επιφανειακές! Η ευγένεια και η τυπικότητα δεν λένε τίποτα...
Μιλάμε για διαστροφικά μυαλά!! Ο πιο ασφαλής τρόπος να γαμήσεις Γερμανίδα είναι να είναι Παρακμιακός τύπος και Μπρούταλ... Και το γαμήσι θα είναι σκέτη... (χμμμμ χωρίς παρεξηγήσεις στο παρών σάιτ) ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ!!! Ακόμα και αυτά τα αθώα κοριτσάκια γουστάρουν παρακμή πραγματική!!!
Όχι το στυλ του Λάτιν που μπλέκουν οι Πολωνέζες! Θέλουν μουσουλμανική Οργή ή Μαύρα Αφρικάνικα" Άλογα"... Μιλάμε για λαό σκληρό... Το έχει η φυλή...Δεν πάνε πίσω οι γυναίκες! Βγάζουν όλο το κομπλεξισμό με το τρόπο που αν τον μάθεις θα σιχαθείς την ανθρώπινη ύπαρξή σου...
Επειδή ξέρω Γερμανικά και καταλαβαίνω τι λένε και πως το λένε πιάνω και "χαμηλές" συχνότητες που καθιστά κάθε άλλη επαφή πλην της επαγγελματικής, ΑΔΥΝΑΤΗ!!!!

Για να είναι σωστή μια σύγκριση πρέπει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα! Συγκρίνετε μια προβληματική Πολωνέζα με μια προβληματική Γερμανίδα Καλύτερα την προβληματική Γερμανίδα να μην την γνωρίσετε ΠΟΤΕ! Και μια καλή Γερμανίδα δεν υπερέχει σε σχέση με μια καλή Πολωνέζα!
Το μόνο που μπορεί να κερδίσει κάποιος από μια Γερμανίδα είναι πως αν έχει τα κριτήρια που είπα παραπάνω περί μπρούταλ παρακμής + έλλειψη εσωτερικής περηφάνειας, μπορεί να σπιτωθεί για μια ΖΩΗ από Γερμανίδα!!!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ότι μαλακία θες εδώ μέσα ακούς.... Οι Γερμανίδες είναι οι ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ γκόμενες στο κόσμο που γουστάρουν ΠΑΡΑΚΜΗ!!!!!
Τιποτένιους τύπους.. Χωρίς στον ήλιο μοίρα... Παρακατιανούς...Κόυρέλιδες...Πως αλλιώς να το εξηγήσω... Να είσαι εσύ και το παντελόνι σου...
Το γουστάρουν και το κυνηγάνε αυτό!!
είναι πολύ γαμιστερες :grin:.γιαυτο έχει γεμίσει ολη η Γερμανία με πορνεια :2funny:.κλασικες γυναίκες όπως ολες είναι.το χρήμα και το στάτους έχουν στο μυαλό τους.θα γαμηθουν με οτιδήποτε για το στάτους.ειτε εκατο εισαι ειτε 20 το ίδιο κάνει γιαυτες.σαφως είναι πιο ακριβες απο τις πολωνες ουκρανες κτλπ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
είναι πολύ γαμιστερες :grin:.γιαυτο έχει γεμίσει ολη η Γερμανία με πορνεια :2funny:.κλασικες γυναίκες όπως ολες είναι.το χρήμα και το στάτους έχουν στο μυαλό τους.θα γαμηθουν με οτιδήποτε για το στάτους.ειτε εκατο εισαι ειτε 20 το ίδιο κάνει γιαυτες.σαφως είναι πιο ακριβες απο τις πολωνες ουκρανες κτλπ
Άλλη μια φορά... Το status το έχουν αυτές λόγω της δύναμης που τους προσφέρει η Χώρα τους και το κράτος τους! Δεν έχουν ανάγκη κανέναν! Το μόνο που έχουν ανάγκη είναι δυνατούς και γυμνασμένους, κάφρους επιβήτορες!  Άντρες "Εργαλεία"... Με αντοχές! Αν τους κάνεις κλίκ για κάτι τέτοιο θα τις ξεσκίζεις με τη σειρά :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και για να τελειώνει η ιστορία με τις Γερμανίδες---->

Στην επαρχιακή πόλη που μεγάλωσα, κατακλυζόταν τα καλοκαίρια από ξανθούς αγγέλους που πολλές σύναπταν σχέσεις αλλά με κάποιο τρόπο επέλεγαν τους πιο περιθωριακούς! Άτομα με μπλεξίματα και την αλητεία της περιοχής! Πολλές μάλιστα τους πήραν και Γερμανία, κάποιους και ανακουφίστηκαν όλοι οι γείτονες από τους τραμπουκισμούς και τις μικροκλοπές!!!!
Και θυμάμαι ειδικότερα μια 3άδα πανύψηλες ξανθές γκαυλογερμανίδες που έρχονταν 4-5 χρόνια για κάτι αλογατάδες και τις βλέπαν όλοι όταν κατέβαιναν από το βουνό για το Σούπερ μάρκετ!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης στο Εράσμους σε ένα μάθημα είχα δυο γερμανάκια βουτηγμένα στη γκάβλα! Μια ξανθιά και μια μελαχρινή! Ο μοναδικός που μιλούσαν είμουν εγω την ώρα τους καλοβαλμένους Γερμανους τους περνούσαν τελείως αδιάφορα!
Όταν προσπάθησα να την πέσω μου είπε το μελαχρινό πως είχε γκόμενο στο Μαρόκο έναν οδηγό λεωφορείου! Και μάλιστα εκείνη τη περίοδο πήρε και τη φίλη της και χαθήκαν για 4 εβδομάδες Μαρόκο.... :headbang: :headbang: :headbang:

Μιλάμε για άλλα γούστα!!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Άλλη μια φορά... Το status το έχουν αυτές λόγω της δύναμης που τους προσφέρει η Χώρα τους και το κράτος τους! Δεν έχουν ανάγκη κανέναν! Το μόνο που έχουν ανάγκη είναι δυνατούς και γυμνασμένους, κάφρους επιβήτορες!  Άντρες "Εργαλεία"... Με αντοχές! Αν τους κάνεις κλίκ για κάτι τέτοιο θα τις ξεσκίζεις με τη σειρά :rockon:
και μετά ξυπνησες και είδες ότι ολα ηταν ένα όνειρο..καλες οι τσόντες αλλά μπορούν κάποιες φορές να σε αποσπάσουν υπερβολικά από την πραγματικότητα :grin:.ολες το χρήμα θέλουν.τιποτα άλλο.οπως οι ελληνιδες είναι ίσως και χειρότερες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
και μετά ξυπνησες και είδες ότι ολα ηταν ένα όνειρο..καλες οι τσόντες αλλά μπορούν κάποιες φορές να σε αποσπάσουν υπερβολικά από την πραγματικότητα :grin:.ολες το χρήμα θέλουν.τιποτα άλλο.οπως οι ελληνιδες είναι ίσως και χειρότερες
Εσύ βγες από το Matrix σου! Δες πιο σφαιρικά τα πράγματα! Δεν έχουν όλοι οι Λαοί οικονομικά προβλήματα! Η Γερμανίδα από την ώρα που γεννιέται είναι σε συγκεκριμένες Ράγες!!! Το μέλλον της είναι εξασφαλισμένο! Και σε αυτό δεν περιλαμβάνεται ο εύπορος άντρας που θα την σώσει!!
Το μόνο πράγμα που βγαίνει στη ζωή της εκτός συγκεκριμένου αυστηρού πλαισίου είναι το  :knockinb:!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
και μετά ξυπνησες και είδες ότι ολα ηταν ένα όνειρο..καλες οι τσόντες αλλά μπορούν κάποιες φορές να σε αποσπάσουν υπερβολικά από την πραγματικότητα
Είσαι σοβαρός? Σου περιέγραψα προσωπικά βιώματα και εσύ μου λες ότι να' ναι??
Εσύ πιστεύεις πως αν είχες χρήμα και στάτους θα  :knockinb: Γερμανίδες? Προταυγουστιάτικο ανέκδοτο είναι για να γελάσει όλη η Τουρκία και η Αραπιά :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εσύ βγες από το Matrix σου! Δες πιο σφαιρικά τα πράγματα! Δεν έχουν όλοι οι Λαοί οικονομικά προβλήματα! Η Γερμανίδα από την ώρα που γεννιέται είναι σε συγκεκριμένες Ράγες!!! Το μέλλον της είναι εξασφαλισμένο! Και σε αυτό δεν περιλαμβάνεται ο εύπορος άντρας που θα την σώσει!!
Το μόνο πράγμα που βγαίνει στη ζωή της εκτός συγκεκριμένου αυστηρού πλαισίου είναι το  :knockinb:!!!!
λάθος τα ξέρεις. Η μεση γερμανιδα εκτός από τα λεφτα που έχει. Ψάχνει τα περισσότερα λεφτά όπως ολες  οι γυναίκες του κόσμου.την πουτσα γραμμενη την εχει.καλες οι ονειρωξεις δεν λεω. Αλλα μετά από αυτες καλο είναι να προσγειωνοματε στη πραγματικότητα.ολες τη χλιδή και τη μεγάλη ζωη ψάχνουν :orchestra:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είσαι σοβαρός? Σου περιέγραψα προσωπικά βιώματα και εσύ μου λες ότι να' ναι??
Εσύ πιστεύεις πως αν είχες χρήμα και στάτους θα  :knockinb: Γερμανίδες? Προταυγουστιάτικο ανέκδοτο είναι για να γελάσει όλη η Τουρκία και η Αραπιά :2funny:
εχω βιώματα από αρκετούς γνωστούς γερμανια.λεω να εμπιστευτώ αυτούς αντι για εσενα :-*

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αντιθετως, εχω παθει πλακα με τις ψηλες ξανθιες Γερμανιδες. Πριν ερθω εδω δεν ειχα και την καλυτερη γνωμη για αυτες. Τωρα τις γουσταρω. 2-3 φορες την εχω πεσει χυμα σε Γερμανιδες (δεν ειναι του στυλ μου να την πεφτω χυμα σε οποια περναει διπλα μου ή πινει το ποτο της σε καποιο bar) και ολες με αποφυγαν ευγενικα και με χομογελο. Οι Γερμανοιδες σαν ατομα ειναι πολυ ευγενικα.
Για τους Πολωνους-Πολωνεζες kαι τις εμπειριες μαζι τους θα "τοποθετηθω" σε καποιο αλλο post.
Και επειδή έχω τσιτώσει και έχω κέφια θα σας πω πως θα ΄χτυπήσετε Γερμανίδες από προσωπική εμπειρία!
Το ψάρεμα της Γερμανίδας είναι όπως του Οκταποδιού με τα άσπρα πλαστικά ψάρια! Πρέπει να φοράτε κάτι φωσφοριζέ πάνω σας! Ή κάτι γυαλιστερό που να βγάζει μάτι! Είτε ρούχο, είτε παπούτσι είτε καπέλο είτε κάτι αφάνταστο και να κινήστε ανάμεσα στο νορμάλ πλήθος! Αμέσως θα δείτε βλέματα και χαμόγελα από τα γερμανιδάκια! Αν επιχειρήσετε να φλετάρετε το πιο πιθανό είναι να κλείσει ραντεβού!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
λάθος τα ξέρεις. Η μεση γερμανιδα εκτός από τα λεφτα που έχει. Ψάχνει τα περισσότερα λεφτά όπως ολες  οι γυναίκες του κόσμου.την πουτσα γραμμενη την εχει.καλες οι ονειρωξεις δεν λεω. Αλλα μετά από αυτες καλο είναι να προσγειωνοματε στη πραγματικότητα.ολες τη χλιδή και τη μεγάλη ζωη ψάχνουν :orchestra:
Είσαι αγύριστο κεφάλι σε ζήτημα που δεν το κατέχεις στο ελάχιστο! Ή μάλλον το βλέπεις επιφανειακά και ανώριμα!
Ο πλέον λιτοδίαιτος λαός που εξάγει την κουλτούρα της λιτότητας παντού είναι αυτός που κυνηγάει τα περισσότερα???
Η Γερμανίδα λοιπόν είναι υπέρ του "Sparen"! Έχω λεφτά γιατί αποταμιεύω και δεν τα ξοδεύω! Όχι γιατί τα κυνηγάω! VERSTANDEN? ;)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
cool δεν λέω πως Πολωνία είναι κόλαση.Προσπάθησε να καταλάβεις τι περιγράφω...Ένας που θα ζεί εδώ μόνιμα θα γνωρίζει και θα πηδά το ανώτερο εξάρια...Για καλές γκόμενες εδώ ξεχάστε το..Για να γαμάς και αυτά τα εξάρια πάλι θέλει προσπάθεια..2-3 εξόδους την εβδομάδα,ραντεβού,πάρλα κ.λ.π..

Κάνεις το κλασσικό λάθος της επιχειρηματολογίας που κάνουν όλοι..Λές ωραία αρα Ελλάδα είναι καλύτερα απο Πολωνία όπως μας τα λές...Στην ζωή δεν υπάρχει άσπρο-μάυρο υπάρχουν και άλλα χρώματα..Το θέμα είναι τι ζητάει ο καθένας και που είναι πιο εύκολο να το πετύχει..

Αν κάποιος πάιζει με χρήμα να τα σκάει δηλαδή όπως kman, Ουκρανία είναι κορυφή δεν υπάρχει καν ανταγωνισμός..Αν κάποιος ψάχνει για ποιοτικές γκόμενες απο 7 και πάνώ που μπορέι να κάνει και δεσμό μαζί τους π.χ για μένα προτείνω Σερβία με κλειστά τα μάτια..

Αν κάποιος θέλει να πηδαει μετριότητες για να φτιάξει μια αντζετούλα και να πεί φέτος πήδηξα 15-20 γκόμενες και να καμαρώνει στους φίλους του..Συστήνω Poland αλλά με προυποθέσεις...Να κάτσει αρκετό καιρό (κάποιους μήνες),να μην περιμένεις τίποτα παραπάνω απο αυτές,να μην τις παίρνεις σοβαρά υπόψη,να πουλάς παραμύθι και να τρέχεις συνεχώς απο εδώ΄και απο εκεί..Χρειάζεσαι πολύ ενέργεια αλλα στο τέλος θα έχει φαέι αρκετές..

Εδώ μπάνει όμως το υποκειμενικό κριτήριο..Εγώ έφαγα πολλές φέτος εδώ δεν έιμαι όμως καθόλου ικανοποιημένος..Ήταν όλες σπαστικές στο χαρακτήρα και ούτε μια πάνω απο 7...Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με τις σέρβες που μου έχουν αφήσει μια πολύ γλυκιά ανάμνηση, ούτε με τις ουγγαρέζες..Αυτό νιώθω μέσα μου αυτό γράφω..Δεν είναι τυχαίο που ο φίλος στην Κρακοβία έχει τα ίδια συναισθήματα....Είναι δυστυχώς έτσι..Δεν τις παλέυεις τις Πολωνές..

Για ταξίδια 4-5 ημερών ναι δεν συστήνω Poland ούτε καν για τις μετριότητες..Μόνο σαν επιλογή για κάποιον να μείνει ένα δύο χρόνια να ξεκαβλώσει με μπαζάκια για να πεί ωραία πάμε στο άλλο level τώρα..Δεν θέλω 20 γκόμενες μαλακισμένες τον χρόνο αλλά πέντε δυνατές..εφτάρια που θα περνάω και καλά μαζί τους όχι θα τις πηδάω και δεν θα θέλω να τις ξαναδώ- θα μου το βγάζουν ξινό.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είσαι αγύριστο κεφάλι σε ζήτημα που δεν το κατέχεις στο ελάχιστο! Ή μάλλον το βλέπεις επιφανειακά και ανώριμα!
Ο πλέον λιτοδίαιτος λαός που εξάγει την κουλτούρα της λιτότητας παντού είναι αυτός που κυνηγάει τα περισσότερα???
Η Γερμανίδα λοιπόν είναι υπέρ του "Sparen"! Έχω λεφτά γιατί αποταμιεύω και δεν τα ξοδεύω! Όχι γιατί τα κυνηγάω! VERSTANDEN? ;)
η απλά τα φιλαω γιατί μου αρέσει το χρημα πολυ.ειμαι τσιγουνα και ψαχνω κοροιδα να τρωω από τα δικά τους.και μεχρι να τα βρω δεν ανοιγω τα ποδια μου.Οπως και να έχει η μέση γερμανιδα δεν έχει κανένα σοβαρό κινητρο για να γαμηθει μαζι σου.οποτε πουλο θα πάρεις με αυτες οπως θα επαιρνες και με τις ελληνιδες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ψαχνω κοροιδα να τρωω από τα δικά τους.και μεχρι να τα βρω δεν ανοιγω τα ποδια μου.
Πρέπει να είσαι πάρα πολύ  καμένος και να σου έχει φάει πολλά κάποια για να τις βλέπεις όλες ίδιες... Ίδια λοιπόν η Γερμανίδα ίδια και η Ελληνίδα... Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες!
Ένα ερώτημα θέλω να μου απαντήσεις όμως  σε σωστή βάση και ειλικρινά!
Γιατί ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει Γερμανίδα πιτσιρίκα με καλοβαλμένο ηλικιωμένο με πολλά λεφτά? Ή γιατί δεν έχω δει ΠΟΤΕ Γερμανίδα με χοντρό κακοβαλμένο νεόπλουτο όπως οι Ρωσίδες αλλά και οι Ελληνίδες και οι Ιταλίδες?
Μήπως δεν βγαίνω από το σπίτι μου μένω σε χωριό και δεν έχω ταξιδεψει ποτέ?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πρέπει να είσαι πάρα πολύ  καμένος και να σου έχει φάει πολλά κάποια για να τις βλέπεις όλες ίδιες... Ίδια λοιπόν η Γερμανίδα ίδια και η Ελληνίδα... Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες!
Ένα ερώτημα θέλω να μου απαντήσεις όμως  σε σωστή βάση και ειλικρινά!
Γιατί ποτέ μα ποτέ δεν έχω δει Γερμανίδα πιτσιρίκα με καλοβαλμένο ηλικιωμένο με πολλά λεφτά? Ή γιατί δεν έχω δει ΠΟΤΕ Γερμανίδα με χοντρό κακοβαλμένο νεόπλουτο όπως οι Ρωσίδες αλλά και οι Ελληνίδες και οι Ιταλίδες?
Μήπως δεν βγαίνω από το σπίτι μου μένω σε χωριό και δεν έχω ταξιδεψει ποτέ?
το ότι δεν έχεις δει δεν σημαίνει τίποτα.ενας άνθρωπος δεν μπορεί να τα βλέπεις ολα.θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχουν λιγοτεροι ανοιχτοχεριδες αλλά όχι ότι δεν θέλουν το χρημα οι γερμανιδες.απλα το περιβάλλον τους δεν ευνοεί τις αρπαχτές.μπορει οι γερμανοι να προτιμούν να τα καταθέτουν σε ένα από τα χιλιαδες πορνεια τους αντι να τα τρωνε με μια πιτσιρικα.οποτε οι γερμανιδες θα βολευτούν με οτι μπορούν με λιγότερα αφού δεν μπορούν να πάρουν τα περισσότερα .με εναν με μια μέτρια δουλειά.υ.γ ο θειος μου 50χρονων με καλη δουλειά Αυστρία βρίσκει οσες 25χροκες θέλει.τα έχει με μια αυτη τη στιγμή.παντως οπως ειπα όπως ολες οι γυναίκες και αυτες θέλουν το κατι τους για να σου κάτσουν. :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom