Αρα παραδέχεσαι οτι διάλεξες Πολωνία για τις γκόμενες.Γιατί ο Σεβαλιέ λέει άλλα.
Οι Τσέχες πάνε σαφώς με αντάλλαγμα.Συνήθως ζητάνε να τους πληρώσεις τις διακοπές ή το νοίκι.Αλλά καθαρό ρευστό όπως οι Ουκρανές ή δώρα όχι.Σε κορυφαίο παράδειγμα είχα πάει Πράγα και μια γκόμενα βαριόταν να με συναντήσει όταν όμως της πλήρωσα το εισιτήριο να έρθει Ελλάδα ήρθε σε dt.
Ομως Τσεχία δε βρίσκεις γκόμενες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα όπως πολλές γυναίκες στα χωριά της Πολωνίας.Επίσης οι Τσέχες δεν είναι τόσο απελπισμένες όπως οι Πολωνέζες να ψάχνουν για γκόμενους και να το δίνουν τζάμπα εδώ και εκεί.Γενικά τώρα οι Τσέχες είναι πολύ λιγότερο φιλικές από τις Πολωνέζες αν και πολύ ανώτερης εμφανίσεως.Πριν 10 χρόνια φυσικά ήταν τελείως διαφορετικά οι Τσέχες ήταν πολύ προσεγίσιμες και τότε προτιμούσα την Τσεχία από την Πολωνία.
Είχα τότε ένα ρόστερ καμιά δεκαριά Τσέχες που έφερνα διακοπές Ελλάδα τη μία μετά την άλλη.Ούτε άδεια χριεαζόταν ούτε τίποτα.Ερχόταν η γκόμενα μια βδομάδα και μετά γύριζε στο γκόμενο.Αυτό με Πολωνέζες είναι αρκετά δύσκολο να το πετύχεις να γαμηθεί δηλαδή η άλλη μόνο και μόνο επειδή πληρώνεις διακοπές αν και μια ΜΙΛΦ προσφέρθηκε να τη γαμήσω αν πλήρωνα να μείνει άλλη μια βδομάδα στο resort στη Βαλτική γιατί της τέλειωσαν τα λεφτά.
Το χρήμα μετράει πάρα πολύ στην Πολωνία ειδικά σε Σλάσκιε.Ολες σχεδόν οι γκόμενες κλαίγονται για τα οικονομικά τους και την τσιγκουνιά των αντρών που είχαν την ατυχία να συναντήσουν.Είναι συνέχεια η ίδια ιστορία.
Αν ένας βγάζει πάνω από 3000 ευρώ είναι κάτω από 35 και μένει Πολωνία έχει ό,τι γκόμενα θέλει.
Ναί όπως διάλεξα παλία Σερβία,Ουγγαρία,Βερολίνο,Βρυξέλλες κ.λ.π. Ασφαλώς ένας απο τους βασικούς λόγους να γυρνάω απο εδώ και απο εκέι είναι οι γυναίκες, όχι όμως ο μονός..Είναι και η περιπέτεια στην μέση..Να ζήσεις και να δείς μερικά πράγματα πριν καταλήξεις καναπέ αραχτός με πίτσες Αθήνα και στοίχημα όλα μέρα στα προποτζίδικα..Πολωνία έχω γράψει είναι μαλακισμένες και περίεργες αλλά είναι αξιοπρεπέις..Δεν πληρώνονται οι γκόμενς εδώ.έχω βγεί με πάνω απο 300 γυναίκες όλα αυτα τα χρόνια..Μόνο Σερβία έχω δεί πιο αξιοπρεπής απο εδώ..Πιο άφραγκες,καλύτερες στο χαρακτήρα και πολύ αξιοπρεπείς ας μην έχουν να φάνε..
Παντώς πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω kman..Δεν μπορώ να βρώ ένα λόγο που δεν ασχολείσε με Ουκρανία..Μπές απλά σε ένα badoo για chat Πολωνία και Ουκρανία..Το έχω κάνει...Στις 10 γυναίκες που θα μιλήσεις Ουκρανία οι 8 μου λένε ψάχνω για σπόνσορα..Πολωνέζα ποτέ..Ουκρανία οι τιμές είναι 5 φορές κάτω απο Ελλάδα..Ο μισθός είναι 150 ευρώ το μήνα..Και έρχεσαι Πολωνία στις γκόμενες που δεν πληρώνονται με το ιδιο κόστος ζωής με Γερμανία (πιο ακριβά ενοίκια εδώ).. Ο ίδιος λές πως σου φεύγει πολύ χρήμα εδώ..Γιατί δεν πάς δίπλα που είναι τζάμπα Ουκρανία..
Έρχεσαι Πολωνία με 90% καθολικισμό με την Τσεχία δίπλα με 90% αθεία και τις γκόμενες να ψάχνουν για λεφτά και πορνεία παντού..
Εγώ αν σου κάνω ψυχολογική ανάλυση πιστεύω πως έρχεσαι για άλλο λόγο εδώ..Ο λόγος είναι καθαρά γιατί ξέρεις μέσα σου πως υπάρχει πιθανότητα εδώ να γνωρίσεις καμιά κοπέλα και να την πίασεις γκόμενα, αντίθετα απο Ουκρανία-Τσεχία που είναι καθαρά πληρώνω,γαμάζω και γειά σας..Παίζεις με την πιθανότητα αυτή εσωτερικά μέσα σου και για αυτό προτιμάς Poland..Δεν πιστεύω οτι το γυρνάς μόνο στο χρήμα, αλλιώς είναι τελείως παρανοικό να έρχεσαι εδώ στην πιο άσχετη χώρα για πληρωμή..