Glock δε σε παραθετω γιατι ειναι μεγαλο το ποστ. Δεν εχει νοημα ρε, πας μια δυο τρεις, παιρνεις γραμμη την κατασταση, απο ενα σημειο και μετα δεν εχειν νοημα. Ξερεις απο πριν τι θα δεις, το ιδιο εργο. Και η Κρακοβια δεν ειναι και καμια νεα υορκη, ενα κολοχωρι ειναι. Τα ιδια και τα ιδια.
Οι γκομενες ειναι αυτη η παστα, αυτο θα γινει. Στη χωρα εδω βρεθηκα για εντελως διαφορετικους λογους, και οχι για τις γκομενες εδω τις οποιες φυσικα ποτε δεν ειχα σε εκτιμηση και πριν ερθω εδω. Ισα ισα οταν ηταν να ερθω με το θεμα γκομενες ειχα ξενερωσει , διοτι ηξερα απο πριν τι θα συναντησω. Και οταν θα εκλειπουν πλεον οι λογοι αυτοι θα την κανω και οι γκομενες δε θα παιξουν κανενα ρολο στην αποφαση μου αυτη.
Αυτα που γραφω δε τα γραφω για μενα, αλλο τι κανω εγω, δεν αφορα αυτο το σαιτ. Αυτα τα γραφω , ως απαντηση σε οτι γραφεται και κατα τη γνωμη μου δεν ειναι ετσι , για να ξερει καποιος που θα ερθει η σκεφτεται να ερθει τι και πως θα συναντησει.
Αλλα και εσυ τυπε, ως παραδειγμα, το αναφερω ηρθες εδω στην χωρα, αλλα σε 10 μερες, γαμησες μια? Δε το λεω για εσενα, αλλα για αυτες. Καλο οτι καναμε το χαβαλες μας και με τον αλλο μαζι, αλλα αν πηγαινες αλλου θα γαμουσες περισσοτερο. Διοτι βαλε το κοστος, εισητηριο, διαμονη, εξοδοι, φαγητα κλπ. Για να κανεις ενα γαμησι ολα αυτα?
Τελικα σε τετοια ταξιδια, πιο πολυ ειναι το ψυχολογικο. Ειναι ενα ειδος placebo , που ενω δεν εχει πραγματικο αντικρυσμα διοτι δε ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ που να ταξιδευει ανατολικη ευρωπη και να εχει γνωρισει γκομενες ΕΚΕΙ ( οχι να τις εχει βρει απο πριν μεσω ιντερνετ και παλι παιζεται αν θα σπρωξει ) και να γαμησε. Απλα ειναι η ψυχολογια, να κλεισεις εισητιριο, ξενοδοχειο, η αναμονη του ταξιδιου, λιγο η αισθηση οτι πας σε μη συνηθισμενα μερη, λιγο ο μυθος που περιβαλλει τις γυναικες αυτες, λιγο οτι ξεφευγει κανεις απο την καθημερινοτητα και τους ρυθμους της Ελλαδας και λιγο το διαφορετικο που θα συναντησει. Αλλα απο ουσια τα πραγματα ειναι ψιχουλα, οπως και να το δει κανεις