Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...30 γκόμενες χτυπάω το πρώτο βράδυ...
...Την επόμενη μέρα χτυπάω 100...
...πήρα 10 τηλέφωνα...
...χτυπάς 100 γκόμενες τη μέρα...
...γιατί έχεις χτυπήσει 1400 γκόμενες...σε έχουν μάθει 14000....

Το γαμήσαμε και ψόφησε τώρα.
We fucked it and it died now.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην πραξη ετσι λειτουργει για αυτο και ψαχνεις πολεις με χωρητικοτητα μισου εκατομμυριου και ανω.Για αυτο και τα καμακια snipers μπορουν να κανουν τεραστια ζημια στους μονιμους.

Επισκέπτης
Ρε συ Kman2, όταν λες χτυπας 30 το πρωτο βραδυ κι άλλες 100 το δεύτερο τι εννοας ? Γαμάς, μαζευεις τηλεφωνα ή τους ριχνεις μπουνιές ? Αλλιώς τα λες εσύ, αλλιως μας τα παρουσιαζει ο Chevalier Fidèle και καπου εχω μπερδευτεί.
Εγω λέω να ερθω Polska Σεπτεμβρη να δω μια πρώην μου στην Gdynia. Την βρηκα στο F/B, και τα λεμε εκει. Χωρισμενη με 3 παιδια η τυπισα. Θα μεινω 5-6 μερες και δε σκοπευω να κανω κατι με αυτή. Εσυ πως προτεινεις να ξηγηθω για να ξανα γαμήσω Πολωνικο μουνι μετα απο 21 χρόνια ? Να την πεφτω χύμα δεξια κι αριστερα σε οποια μου κανει κλικ ? Και τι πιθανοτητες παιζουν να μου κατσει καποια ? Η μηπως να ρουφαω μπύρες και βοτκα κι αρεσω σε καποια ας κανει αυτη τη κινηση της ? Υποψην, δεν το παιζω ομορφαντρας, αλλα δεν ειμαι και Κουασιμοδος, μιλαω λιγα πολωνεζικα και χωρις να ειμαι τσιγκουνης δεν ειμαι ουτε σπόνσορας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλά έρχεται καβλωμένος ο kman με τη χαρά του Τουρίστα και ορμάει σε όλον τον κόσμο..Όποια βλέπει της μιλάει..Καλά κάνει, αλλα΄το αποτέλεσμα kman είναι παπάρια..απλά τηλέφωνα μαζεύεις και καμία δεν κάθεται μετα..Όχι σε σενα γενικά μιλάω γιατί έτσι δουλέυει το σύστημα..

Θα σου πώ ένα παράδειγμα και άμα θέλετε το πιστέυετε..Κατέβηκα μετά απο μήνες Ελλάδα και είχα τρελή χαρά να δώ φίλους και πατρίδα..Έίχα πολή καλή ψυχολόγία...Σε 4 μέρες Αθήνα βγήκα όλη μέρα και νύχτα κέντρο βάρεσα και πολλές μπύρες με φίλους και άρχισα να την πέφτω στεγνά σε κόσμο στον κέντρο...Γνώρισα μία ρωσσίδα τουρίστρια,μια Ελβετίδα τουρίστρια και 2 Ελληνίδες σε μαγαζάκια..Μια ακόμα στο Γρηγόρη σερβιτόρα που μιλάγαμε για ζώδια και μαλακίες και γίναμε φίλοι Facebook..Σύν μία Μπατσίνα που γνώρισα στο αεροπλάνο απο βαρσοβία σύνολο 6 γκόμενες (4 ελληνίδες-2 ξένες)..Με όλες αντάλλαξα κινητά (και ένα Facebook)....Ε και? Τι έγινε? Απλά ήρθα καβλωμένος έξω απο την καθημερινότητα μου άρχισα να κάνω τρέλες και με την θετική ψυχολογία που είχα γνώρισα κόσμο. Τι σημαίνει πως τις πήδηξα?Αρχίδια καμία δεν πήδηξα...Έκανα απλά ενα κονέ..Τι σημαίνει αυτό?Να βγάλω συμπέρασμα πως Αθήνα γνωρίζεις εύκολα και πηδάς?Αρχίδια..Απλά είναι να σε πετύχει σε τρελή χαρά και να ορμήξεις μεταδίδοντας την θετική σου ενέργεια στις γκόμενες να μαζέψεις κινητά και να χαρείς..Αυτό δυστυχώς δεν είναι εύκολο αυτό όταν μένεις κάπου μόνιμα και όταν περνάς τα 35+..

Αυτό παθάινεις..Έρχεσαι εδώ πίνεις καβλωμένος με ψυχολογία τουρίστα και ορμάς παντού...Και αποτέλεσμα αρχίδια...Προσπάθησε να δείς την κατάσταση όπως έχει..Προσπάθησε να κάνεις τα ίδια εκεί που μένεις...Αλλά δεν γίνεται εύκολα όταν είσαι σε ένα στενό κύκλο δουλεία-σπίτι, πρέπει να ξεφεύγεις αλλού για να ενεργοποιηθείς..Όπως κάνουν και Πολωνέζες..Εδώ μουντρούχαλες με τον σκατό-καιρο και περιμένουν να πάρουν καμιά εβδομάδα άδεια να πάνε με τρελή χαρά να γαμηθούν στον ήλιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε συ Kman2, όταν λες χτυπας 30 το πρωτο βραδυ κι άλλες 100 το δεύτερο τι εννοας ? Γαμάς, μαζευεις τηλεφωνα ή τους ριχνεις μπουνιές ? Αλλιώς τα λες εσύ, αλλιως μας τα παρουσιαζει ο Chevalier Fidèle και καπου εχω μπερδευτεί.
Εγω λέω να ερθω Polska Σεπτεμβρη να δω μια πρώην μου στην Gdynia. Την βρηκα στο F/B, και τα λεμε εκει. Χωρισμενη με 3 παιδια η τυπισα. Θα μεινω 5-6 μερες και δε σκοπευω να κανω κατι με αυτή. Εσυ πως προτεινεις να ξηγηθω για να ξανα γαμήσω Πολωνικο μουνι μετα απο 21 χρόνια ? Να την πεφτω χύμα δεξια κι αριστερα σε οποια μου κανει κλικ ? Και τι πιθανοτητες παιζουν να μου κατσει καποια ? Η μηπως να ρουφαω μπύρες και βοτκα κι αρεσω σε καποια ας κανει αυτη τη κινηση της ? Υποψην, δεν το παιζω ομορφαντρας, αλλα δεν ειμαι και Κουασιμοδος, μιλαω λιγα πολωνεζικα και χωρις να ειμαι τσιγκουνης δεν ειμαι ουτε σπόνσορας.

Εννοώ οτι προσεγγίζω κάπου 100 από τη δεύτερη μέρα.Σε πολλές περιπτώσεις η προσέγγιση κρατάει 5 δευτερόλεπτα απλά την κοιτάζεις και αν αποφύγει το βλέμμα σου φεύγεις.Αν όμως συνηθίσεις πας σε προσεγγίσιμες.Αυτές που προσεγγίζονται εύκολα φαίνονται συνήθως από τη στάση του σώματος.
Βγήκα έξω με το Chevalier αλλά δεν έχει ένστικτο κυνηγού.Θα σου πω ένα παράδειγμα.Οταν βολτάραμε με το Chevalier στο Rynek μου φαινόταν σκατά γιατί έβλεπα την εικόνα που αυτός έβλεπε.Χοντρές μεσήλικες ξένες τουρίστριες και ξένους να κυκλοφοράνε μπάζα Πολωνέζες.Μετά όταν κυκλοφόρησα μόνος μου στο Rynek έβλεπα παντού μουνάκια και εύκολες προσεγγίσιμες γκόμενες.Είναι η κίνηση του βλέμματος πώς να το πω?Εμένα δε με ενδιαφέρει ο μέσος όρος,οι ξένοι τουρίστες χωρίς γκόμενες ή οι ξένες  χοντρές.Εστιάζω μόνο στα μουνάκια.Και στο Rynek είχε πολλά είχε Ρωσίδες είχε τα πάντα.
Το ίδιο και στην Galeria.Μόνος μου ήμουν άρχοντας άφθονο μουνί παντού με το Chevalier ένιωθα ασφυκτικά παντού έβλεπα μεγάλες παρέες από γκόμενες που φύλαγαν τα νώτα τους.Ας πούμε αν δω τίποτα βλάχες τις εντοπίζω αμέσως.Αυτές συνήθως σε οδηγούν σε μαγαζιά με άλλες βλάχες.
Τα μέρη αλλάζουν γρήγορα.Αν ένας πάει Coco 1:30 θα πει χάλια όλο ψωλαρία είναι το μαγαζί.Αν όμως πάει 0:30 θα πει πω πω τίγκα στα μουνέτα είναι το μαγαζί.Αν πάει 23:30 θα πει δεν αξίζει άδειο είναι το μαγαζί.Ολα εξαρτώνται από την ώρα και την εποχή του χρόνου.Γενικά όλα αλλάζουν γρήγορα.Μπορεί φέτος το Κράκωβ να είναι καλό και του χρόνου να είναι σκατά.Δεν υπάρχουν στάνταρ.
Για Gdynia δεν ξέρω τι γίνεται δεν έχω πάει.Γενικά Πολωνία κυκλοφορείς εδώ και εκεί και πας κάθε νύχτα στα κλαμπ.Χτυπάς ό,τι βρεις.Τα καλύτερα μέρη είναι συνηθήθως οι Galeria μεγάλα εμπορικά κέντρα.Αν δε δεις καλή ανταπόκριση φεύγεις.
Πάντως η Gdynia είναι μικρή οπότε δεν ξέρω τι θα κάνεις 5-6 μέρες.Εγώ δε θα πήγαινα ποτέ Gdynia.Θα πήγαινα όμως Olsztyn.Συνληθως αν ένα μέρος είναι καλό το καταλαβαίνεις σε μια ώρα λες εδώ σίγουρα θα γαμήσω.Σου δίνει αμέσως ένα feeling η πόλη.

Π.χ. όταν είχα πρωτοπάει στο Λβωφ το 2005 είχα έρθει από το Ούζγκοροντ με ένα Lada taxi της δεκαετίας του 70.Η διαδρομή ήταν 5 ώρες.Εφτασα βράδυ στις 21:00 και έβρεχε.Παρόλα αυτά κατάλαβα αμέσως οτι το μέρος είναι φανταστικό λέω εδώ σίγουρα θα γαμήσω.Μετά από δύο μέρες χούφτωνα δυο φίλες 19 χρονών  183 ταυτόχρονα σε ένα μαγαζί όπου με είχαν πάει άλλες.Οι άλλες με ψάχνανε.Με λεφτά για ταξί σου δίνανε φιλί στο στόμα.
Την επόμενη μέρα γάμησα μία που γνώρισα στη στάση του λεωφορείου και ζήτησε μισό κοτόπουλο.Σουρρεαλιστικά σκηνικά να σου λέει η γκόμενα δε θέλω να πάμε για καφέ αλλά κατευθείαν στο ξενοδοχείο και μόλις κλείνεις την πόρτα να ξεκουμπώνει το φερμουάρ και να τον παίρνει μπούκι.Και μετά να την κλειδώνεις στο ξενοδοχείο για να βγεις με τις φίλες διπλό ραντεβού.
Το οτι θα γινόταν έτσι και οτι το μέρος ήταν γαμάτο το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που έφτασα το βράδυ που έβρεχε και έριξα μια ματιά στο κέντρο και στις γκόμενες.Είχα γυρίσει τότε 4 πόλεις της Τσεχίας και δύο της Σλοβακίας μία μέρα στην κάθε μία για να βρω την ιδανική πόλη.Δεν έβρισκα τίποτα και αποφάσισα να διασχίσω τα σύνορα με Ουκρανία και βρέθηκα στο Ούζγκοροντ.Το Ούζγκοροντ όμως μου φάνηκε αμέσως μάπα και έφυγα κατευθείαν για Λβωφ.Αν δε μου άρεσε το Λβωφ θα πήγαινα Κίεβο.Ετσι ήταν οι σταυροφόροι του μουνιού εμείς που ανοίξαμε τους δρόμους.
Τότε στην πρώην ΕΣΣΔ το κριτήριο ήταν το Lada taxi.Οπου τα Lada ήταν πάνω από 50% η πιθανότητα να γαμήσεις ήταν τεράστια.Το ίδιο και Πολωνία ήταν ο αριθμός των Fiat Polski και Τσεχία τα Skodovka του 80.Τώρα όμως οι εποχές άλλξαν και πρέπει να χρησιμοποιείς άλλα κριτήρια.
Τώρα τα Lada λειτουργούν ως αντανακλαστικό του Παβλώβ μόλις τα βλέπεις ή ακούς τον ήχο της μηχανής τους ο πούτσος σου σηκώνεται γιατί τα συνδυάζεις με τις ανατολικές γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης είναι και θέμα αντοχής.Σκέψου να δουλεύεις σα σκύλος στη Γερμανία 12 ώρες ως τις 19:00 και την επόμενη μέρα να ξυπνάς το πρωί στις 7:00 για να πάρεις το τραίνο για να είσαι σε 12 ώρες στην Πολωνία.Οπου μόλις φτάνεις πρέπει να οργανώσεις ραντεβού και να ξεχυθείς στα κλαμπ όπου θα καμακώσεις μέχρι τις 4:00 το πρωί για να ξυπνήσεις στις 8:00 να πάρεις το τρένο πίσω για Γερμανία.Πρέπει να είσαι λίγο τρελλάκιας και άτομο αντοχών οι περισσότεροι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.Επίσης υπάρχουν πολλά απρόοοπτα και τεράστια έξοδα και γενικά παίρνεις μεγάλα ρίσκα.Αν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι το κάνει όμως το 0.1% από τους ξένους στη Γερμανία ή και λιγότεροι.
Ατομα που θέλουν πολυτέλειες λένε εγώ θέλω να φάω εγώ θέλω να χέσω ή θέλω να κοιμηθώ δεν έχουν χώρο στο άθλημα.Πρέπει να αξιοποιείς κάθε δευτερόλεπτο γιατί κοστίζει.Είσαι αληθινός στρατιώτης στο κυνήγι μουνιού.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
100 γυναικες καμακωνει ο κμαν χαχαχαχ,θεωρει καμακι οπεια κοιταξε 3 -5 δευτερολεπτα,εισαι και ο πρωτος ματακιας αρχοντα.ελα ουκρανια και ασε τις πολωνεζες εδω θα βρεις πολλες για ζακουπου χαχαχαχ.εχει και εδω σαιτ να γαμησεις μετα το καμακι

Επισκέπτης
100 γυναικες καμακωνει ο κμαν χαχαχαχ,θεωρει καμακι οπεια κοιταξε 3 -5 δευτερολεπτα,εισαι και ο πρωτος ματακιας αρχοντα.ελα ουκρανια και ασε τις πολωνεζες εδω θα βρεις πολλες για ζακουπου χαχαχαχ.εχει και εδω σαιτ να γαμησεις μετα το καμακι

Τον απαξιωσες τον τυπο Kman2. Ο ανθρωπος εχει το "στυλ" που μαλλον δεν ταιριαζει στον χαρακτηρα μου. Εγω ας πουμε παιζω πιο αμυντικο παιχνιδι, αυτος ειναι φουλ επιθεση με αποτελεσμα να μην προσεχει την αμυνα του και τρωει πολλα γκολ (χυλοπιτες). Αν βελτιωσει τον τροπο παιχνιδιου του πιστευω οτι θα καταφερνει να σκοραρει χωρις να δεχετε πολλα τερματα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ να ρωτήσω κάτι απλό γιατί θα τρελαθώ με αυτλα που διαβάζω εδώ..'Ενας που μιλάει σε 100 γυναικές την μέρα περιπου 2500 γυναίκες τον μήνα (μαζί με ξεκούραση) χρειάζεται να έρθει Πολωνία για να ρίξει γκόμενα και να γαμήσει?

Δηλαδή αν κάτσει ο kman Γερμανία και μιλάει σε 2.500 γυναικές τον μήνα στον δρόμο ή ακόμα και Ελλάδα και κυκλοφορέι κέντρο και μιλαέι σε 2.500 γυναίκες τον μήνα δεν θα γνωρίσει και θα κάτσουν κάποιες?

Αυτοί οι αριθμοί είναι ασσύληπτοι εγώ παραδχομαι πως δεν μπορώ να το κάνω..Συνήθως μιλαώ σε 4-5 την βραδιά..Είτε είμαι Ελλάδα,είτε πολωνία είτε σε άλλη χώρα..

Σου λέω kman αν μπορείς να το κάνεις αυτό απλά σου φένται Πολωνιά παράδεισος γιατί ξεφεύγεις απο την καθημερινότητα και το πράττεις σαν τουρίστας...Κάνε το εξής πείραμα...Πάρε άδεια και Πήγαινε και μίλα σε 500 γκόμενες σε μια εβδομάδα Γερμανία και πες μας τα αποτελέσματα..Μόνο τότε θα είναι αντικειμενική η σύγκριση..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε τυπε εδω ο κμαν λεει για πολωνεζες που "ειναι με ξενους" κλπ , οταν στη Γερμανια πλεον τα μισα και πανω ζευγαρια ειναι μεικτα. Σχεδον οι μισες Γερμανιδες ειναι με ξενους και τι ξενους? Μαυρους, κιτρινους , αραπαδες, μεχρι και γυφτους . ΓΥΦΤΟΥΣ! Απο βαλκανια ρομα γυφτους τσιγγανους! Και ωραιες γερμανιδες , οχι τιποτα πατσαβουρες. Θα πηγαινε ποτε πολωνη με ΓΥΦΤΟ?
Οταν τα μικτα ζευγαρια στην Πολωνια , ειναι λιγοτερα απο 1/1000 και ειναι απο τις πιο ομοιογενεις χωρες. Οταν για να παει μια μετρια , οχι κανα μοντελο, πολωνη με κανα ξενο αξιοπρεπη απο Ιταλια, Ισπανια, Ελλαδα ξερω γω τον περναει απο ακτινογραφια και απο την Ιερα Εξεταση μπας και βγουν για ενα καφε.
Αυτα που λεει εν ολιγοις ο κμαν για τις πολωνες, ισχυουν για τις... γερμανιδες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τον απαξιωσες τον τυπο Kman2. Ο ανθρωπος εχει το "στυλ" που μαλλον δεν ταιριαζει στον χαρακτηρα μου. Εγω ας πουμε παιζω πιο αμυντικο παιχνιδι, αυτος ειναι φουλ επιθεση με αποτελεσμα να μην προσεχει την αμυνα του και τρωει πολλα γκολ (χυλοπιτες). Αν βελτιωσει τον τροπο παιχνιδιου του πιστευω οτι θα καταφερνει να σκοραρει χωρις να δεχετε πολλα τερματα.

Δεν καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί το πράγμα.Υπάρχει μια σκάλα.Π.χ. σε ένα κλαμπ:
1.40% των γυναικών είναι τελείως αδιάφορες.Και ο Brad Pitt να πάει να τους μιλήσει χυλόπιττα θα φάει.Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί είναι τελείως ανέραστες ή γιατί έχουν γκόμενο και είναι πιστές ή γιατί έχουν περίοδο ή γιατί δεν έχουν διάθεση ή γιατί θέλουν απλά να μιλήσουν με τις φίλες τους.Εχει να κάνει με 100 λόγους.Συνεπώς δε φταις εσύ όταν σε απορρίπτουν.
2.20% είναι προσεγγίσιμες αλλά το κάνουν πιο πολύ για την προσοχή και τη διασκέδαση.Απλώς ενδιαφέρονται να καλοπεράσουν χωρίς κάτι παραπάνω.Συνεπώς και εκεί όποιος και να πάει δε θα κάνει τίποτα αλλά θα χάσει το χρόνο.Σκοπός είναι να αναγνωρίζεις την κατηγορία αυτή γρήγορα για να μη χάνεις χρόνο.
3.15% είναι διαθέσιμες.Ομως έχουν στάνταρ.Δηλαδή αν πάει ο Brat Pitt θα κάτσουν σε μία ώρα.Αν πάει ένας με μεγάλο social proof θα κάτσουν την ίδια νύχτα.Αν πάει ένας δυνατός καμάκιας θα κάνει φάση και θα του κάτσουν στο δεύτερο ραντεβού.Αν πάει ένας συνηθισμένος καμάκιας θα του κάτσουν μετά το τρίτο ραντεβού.Αν πάει ένας χαμηλού στάνταρ θα του μιλήσουν μπορεί να πάρει τηλέφωνο αλλά τίποτα παραπάνω.
4.Το 5% είναι τελείως ψώλες.Πάνε με όποιον πάει πρώτος.Απλά θέλουν να γαμηθούνε.

Πώς μεταφράζεται αυτό.Αν δεν είσαι ο πρώτος που την πέφτει στις ψώλες πράγμα αρκετά πιθανό δεν τρως εύκολα.Και να την πέσεις παίζει να σου την πέσουν εσένα Πολωνοί που μυρίζονται αμέσως το εύκολο φαί κρίνοντας από τις αντιδράσεις τους.
Αν την πέσεις στις ψυχρές έτσι κι αλλιώς θα τον πιεις αλλά δεν έχει καμία σημασία αφού όλοι θα τον έπιναν.Αυτό το βλέπεις όταν μένουν μόνες το βράδυ κάποια στιγμή ενώ πολλές έχουν βρει αντρική παρέα.Συνήθως η μια γκόμενα επηρρεάζει την άλλη.Για αυτό αν πας σε ένα κλαμπ μετά τη μία πιθανότατα θα πιάσεις τα αρχίδια σου γιατί οι προσεγγίσιμες έχουν ήδη πιαστεί και αυτές που είναι μόνες δεν είναι στόχοι είναι οι ψυχρές.Βέβαια στις Πολωνέζες αρέσει να ανακατεύουν την τράπουλα και να γυρνάνε από μαγαζί σε μαγαζί ξεκινώντας το παιχνίδι από την αρχή.
Αν την πέσεις σε αυτές που γουστάρουν προσοχή και αφήνουν με το πουλί στο χέρι θα χάσεις χρόνο και δε θα προλάβεις να καμακώσεις εγκαίρως τις διαθέσιμες πριν προλάβουν άλλοι.Είναι κάτι που παθαίνουν πολλοί.Για αυτό αν έχεις την αίσθηση οτι η γκόμενα παίζει παιχνίδια κάνεις compliance tests δηλαδή προτείνεις να κεράσεις ποτό ή τη χουφτώνεις.Αν αρνηθεί το κέρασμα και το χούφτο σημαίνει οτι κοροιδεύει και σπαταλάει το χρόνο σου.Θέλει ένστικτο πότε θα το κάνεις αυτό.
Αν την πέσεις στις προσεγγίσιμες που ακολουθούν τη σκάλα οι πιθανότητες σου είναι ευθέως ανάλογες της θέσης που βρίσκεσαι στην  κλίμακα.Πρέπει να τικάρεις σε όλα τα μποξ π.χ. κάτω των 35 με καλή δουλειά που μένεις στην Πολωνία ικανοποιητικής εμφάνισης.Καλύτερα να τικάρεις σε όλα παρά να έχεις 3 πολύ καλά και ένα καθόλου.Αλλιώς πέφτεις στην κλίμακα και χρησιμοποιείς τεχνάσματα.
Συνεπώς π.χ. τη γκόμενα που ο Μπραντ Πιτ θα γαμήσει σε μία ώρα στις τουαλέτες εγώ θα τη γαμήσω μετά από 5 ραντεβού και χώνια,ο παίκτης με social proof την ίδια νύχτα ο χάλιας μπορεί να πάρει απλώς τηλέφωνο.Ολοι ανταγωνίζονται ακριβώς για τις ίδιες γκόμενες.Αμα είσαι γρήγορος να ξεχωρίσεις αμέσως ποιες είναι οι διαθέσιμες έχεις μεγάλο πλεονέκτημα.Βέβια δεν ξεπερνάει τα σταθερά πλεονεκτήματα(διαμονή στο μέρος,ηλικία κτλ).
Αμα δω ένα χάλια να μιλάει σε προσεγγίσιμη περιμένω να τελειώσει για να μπουκάρω.Το ίδιο και ο σούπερ καμάκιας περιμένει να τελειώσω εγώ για να αρχίσει αυτό ώστε να κάνει το one night stand.Είναι το σαβουάρ βιβρ των καμακιών.υτό χαλάει π.χ. από τους κωλότουρκους ή τους Αραβες που φυλάνε τις γκόμενες ή βάζουν άλλους να τις φυλάνε ώστε να μην μπορεί να πάει άλλος.Για αυτό τους Τούρκους πρέπει να τους βρίζεις και να τους δέρνεις όπου τους βρίσκεις.
Οι άλλοι που μπορεί να σου κάνουν ζημιά είναι οι Πολωνοί όταν έρχονται και λένε αρχιδιές για εσένα ή την πέφτουν στις γκόμενες που ψήνεις ακριβώς όταν δουν οτι ανταποκρίνονται.Οι Πολωνοί έρχονται συνήθως δυο δυο ο ένας σε αποσπά και ο άλλος μιλάει με τις γκόμενες.Πολλοί ανοίγουν τις γκόμενες με αγγλικά είναι εντελώς γελοίο να βλέπεις να μιλάνε με πολωνική προφορά και οι γκόμενες να χάφτουν οτι είναι Αμερικανοί ή Αγγλοι.Αλλά γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ εύπιστες και αφελείς πιστεύουν ό,τι σανό τους σερβίρεις.

Αν εσύ πας και την πέφτεις σε όλες οι άλλες σε βλέπουνε οπότε τελικά κάνεις ζημιά στον ευατό σου.Γιατί μία που μπορεί να καθότανε δεν κάθεται όταν σε βλέπει να την έχεις πέσει σε άλλη.Από αυτή την άποψη παίζουν ρόλο:
1.To lay out του μαγαζιού.Το ιδανικό είναι μαγαζί με ορθογώνια μπάρα μπαρ,χωριστή πίστα, με ψηλά τραπέζια ανάμεσα,πολλούς ορόφους,χώρο chill out,VIP,καπνιστήριο και σκάλες.Ετσι ακριβώς είναι τα πολωνικά μαγαζιά.Εχουν γίνει για να διευκολύνουν το καμάκι.Μερικά είναι καλύτερα μερικά χειρότερα.
2.Πώς πεφτεις στις γκόμενες.Αν πέφτεις σε μία ενώ ο επόμενος στόχος σε βλέπει έχεις πρόβλημα.Αν πέφτεις ενώ ο επόμενος στόχος έχει πλάτη ή είναι σε σημείο χωρίς οπτική επαφή είναι καλά.Συνεπώς καταστρώνεις ένα πλάνο με το που μπαίνεις στο κλαμπ με βάση τη θέση και τις κινήσεις από τις γκόμενες και ποιος φαίνονται πιο διαθέσιμες.Ποια θα χτηπήσεις ρώτη ποια δεύτερη κτλ.Οταν τελειώσεις κάθεσαι μπροστά στην είσοδο και κοζάρεις ποια μουνάρα θα μπει για να την πέσεις πρώτος.
3.Αν μια παρέα δε χωρίζει ποτέ και θες να ξεμωναχιάσεις ή η γκόμενα έχει γκόμενο περιμένεις να πάει στην τουαλέτα και την χτυπάς όταν βγαίνει από την τουαλέτα.Είναι η πούστικη αποτελεσματική μέθοδος του καμακώματος στις τουαλέτες.
4.Εχει σημασία το καμάκι να είναι όσο το δυνατό πιο σύντομο ώστε οι γκόμενες που πραγματικά ενδιαφέρονται να μην πάρουν χαμπάρι οτι μιλάς με άλλες.Η πιο σύντομη μέθοδος εξακρίβωσης προθέσεων είναι η βλεμματική επαφή.Αν η γκόμενα αποστρέψει το βλέμμα πας στην επόμενη.
5.Γενικά όσο λιγότερα ρούχα φοράει μια γκόμενα και όσο μεγαλύτερη επιφάνεια του σώματος αφήνει εκτεθειμένη τόσο πιο εύκολη είναι.Πρώτα πάς στις γκόμενες με σούπερ μίνι ξώβυζα,ξώπλατα και μετά σε αυτές με τα τζιν που αφήνεις για το τέλος.
6.Γκόμενες που φαίνονται να βαριούνται και δε συμμετέχουν στη διασκέδαση με τις φίλς τους είναι αυτές που προσεγγίζονται περισσότερο.
7.Τις καλύτερες αντιδράσεις έχουν οι παντρεμένες που παντρεύτηκαν γιατί γαμήθηκαν γρήγορα.
8.Οι ΜΙΛΦ ανταποκρίνονται καλύτερα από τις μικρές.
9.Αν μια Πολωνέζα ενδιαφέρεται πραγματικά συχνά απλώνει το χέρι της και σε αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.Αρκετές όπμως το κάνουν από συνήθεια.
10.Πολλές Πολωνέζες που ενδιαφέρονται έρχονται για μερικά λεπτά και κάθονται δίπλα σου περιμένοντας να τις καμακώσεις.Αν δεν τις καμακώσεις φεύγουν.
11.Οταν βρεθείς κοντά σε μια Πολωνέζα το αντιλαμβάνεται αμέσως και αν δε φύγει σε 5-10 λεπτά σημαίνει οτι πιθανότατα περιμένει να καμακώσεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
1.40% των γυναικών είναι τελείως αδιάφορες.Και ο Brad Pitt να πάει να τους μιλήσει χυλόπιττα θα φάει.Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί είναι τελείως ανέραστες ή γιατί έχουν γκόμενο και είναι πιστές ή γιατί έχουν περίοδο ή γιατί δεν έχουν διάθεση ή γιατί θέλουν απλά να μιλήσουν με τις φίλες τους.Εχει να κάνει με 100 λόγους.Συνεπώς δε φταις εσύ όταν σε απορρίπτουν.
2.20% είναι προσεγγίσιμες αλλά το κάνουν πιο πολύ για την προσοχή και τη διασκέδαση.Απλώς ενδιαφέρονται να καλοπεράσουν χωρίς κάτι παραπάνω.Συνεπώς και εκεί όποιος και να πάει δε θα κάνει τίποτα αλλά θα χάσει το χρόνο.Σκοπός είναι να αναγνωρίζεις την κατηγορία αυτή γρήγορα για να μη χάνεις χρόνο.
3.15% είναι διαθέσιμες.Ομως έχουν στάνταρ.Δηλαδή αν πάει ο Brat Pitt θα κάτσουν σε μία ώρα.Αν πάει ένας με μεγάλο social proof θα κάτσουν την ίδια νύχτα.Αν πάει ένας δυνατός καμάκιας θα κάνει φάση και θα του κάτσουν στο δεύτερο ραντεβού.Αν πάει ένας συνηθισμένος καμάκιας θα του κάτσουν μετά το τρίτο ραντεβού.Αν πάει ένας χαμηλού στάνταρ θα του μιλήσουν μπορεί να πάρει τηλέφωνο αλλά τίποτα παραπάνω.
4.Το 5% είναι τελείως ψώλες.Πάνε με όποιον πάει πρώτος.Απλά θέλουν να γαμηθούνε.

Πώς μεταφράζεται αυτό.Αν δεν είσαι ο πρώτος που την πέφτει στις ψώλες πράγμα αρκετά πιθανό δεν τρως εύκολα.Και να την πέσεις παίζει να σου την πέσουν εσένα Πολωνοί που μυρίζονται αμέσως το εύκολο φαί κρίνοντας από τις αντιδράσεις τους.
Αν την πέσεις στις ψυχρές έτσι κι αλλιώς θα τον πιεις αλλά δεν έχει καμία σημασία αφού όλοι θα τον έπιναν.Αυτό το βλέπεις όταν μένουν μόνες το βράδυ κάποια στιγμή ενώ πολλές έχουν βρει αντρική παρέα.Συνήθως η μια γκόμενα επηρρεάζει την άλλη.Για αυτό αν πας σε ένα κλαμπ μετά τη μία πιθανότατα θα πιάσεις τα αρχίδια σου γιατί οι προσεγγίσιμες έχουν ήδη πιαστεί και αυτές που είναι μόνες δεν είναι στόχοι είναι οι ψυχρές.Βέβαια στις Πολωνέζες αρέσει να ανακατεύουν την τράπουλα και να γυρνάνε από μαγαζί σε μαγαζί ξεκινώντας το παιχνίδι από την αρχή.
Αν την πέσεις σε αυτές που γουστάρουν προσοχή και αφήνουν με το πουλί στο χέρι θα χάσεις χρόνο και δε θα προλάβεις να καμακώσεις εγκαίρως τις διαθέσιμες πριν προλάβουν άλλοι.Είναι κάτι που παθαίνουν πολλοί.Για αυτό αν έχεις την αίσθηση οτι η γκόμενα παίζει παιχνίδια κάνεις compliance tests δηλαδή προτείνεις να κεράσεις ποτό ή τη χουφτώνεις.Αν αρνηθεί το κέρασμα και το χούφτο σημαίνει οτι κοροιδεύει και σπαταλάει το χρόνο σου.Θέλει ένστικτο πότε θα το κάνεις αυτό.
Αν την πέσεις στις προσεγγίσιμες που ακολουθούν τη σκάλα οι πιθανότητες σου είναι ευθέως ανάλογες της θέσης που βρίσκεσαι στην  κλίμακα.Πρέπει να τικάρεις σε όλα τα μποξ π.χ. κάτω των 35 με καλή δουλειά που μένεις στην Πολωνία ικανοποιητικής εμφάνισης.Καλύτερα να τικάρεις σε όλα παρά να έχεις 3 πολύ καλά και ένα καθόλου.Αλλιώς πέφτεις στην κλίμακα και χρησιμοποιείς τεχνάσματα.
Συνεπώς π.χ. τη γκόμενα που ο Μπραντ Πιτ θα γαμήσει σε μία ώρα στις τουαλέτες εγώ θα τη γαμήσω μετά από 5 ραντεβού και χώνια,ο παίκτης με social proof την ίδια νύχτα ο χάλιας μπορεί να πάρει απλώς τηλέφωνο.Ολοι ανταγωνίζονται ακριβώς για τις ίδιες γκόμενες.Αμα είσαι γρήγορος να ξεχωρίσεις αμέσως ποιες είναι οι διαθέσιμες έχεις μεγάλο πλεονέκτημα.Βέβια δεν ξεπερνάει τα σταθερά πλεονεκτήματα(διαμονή στο μέρος,ηλικία κτλ).
Αμα δω ένα χάλια να μιλάει σε προσεγγίσιμη περιμένω να τελειώσει για να μπουκάρω.Το ίδιο και ο σούπερ καμάκιας περιμένει να τελειώσω εγώ για να αρχίσει αυτό ώστε να κάνει το one night stand.Είναι το σαβουάρ βιβρ των καμακιών.υτό χαλάει π.χ. από τους κωλότουρκους ή τους Αραβες που φυλάνε τις γκόμενες ή βάζουν άλλους να τις φυλάνε ώστε να μην μπορεί να πάει άλλος.Για αυτό τους Τούρκους πρέπει να τους βρίζεις και να τους δέρνεις όπου τους βρίσκεις.
Οι άλλοι που μπορεί να σου κάνουν ζημιά είναι οι Πολωνοί όταν έρχονται και λένε αρχιδιές για εσένα ή την πέφτουν στις γκόμενες που ψήνεις ακριβώς όταν δουν οτι ανταποκρίνονται.Οι Πολωνοί έρχονται συνήθως δυο δυο ο ένας σε αποσπά και ο άλλος μιλάει με τις γκόμενες.Πολλοί ανοίγουν τις γκόμενες με αγγλικά είναι εντελώς γελοίο να βλέπεις να μιλάνε με πολωνική προφορά και οι γκόμενες να χάφτουν οτι είναι Αμερικανοί ή Αγγλοι.Αλλά γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ εύπιστες και αφελείς πιστεύουν ό,τι σανό τους σερβίρεις.

Αν εσύ πας και την πέφτεις σε όλες οι άλλες σε βλέπουνε οπότε τελικά κάνεις ζημιά στον ευατό σου.Γιατί μία που μπορεί να καθότανε δεν κάθεται όταν σε βλέπει να την έχεις πέσει σε άλλη.Από αυτή την άποψη παίζουν ρόλο:
1.To lay out του μαγαζιού.Το ιδανικό είναι μαγαζί με ορθογώνια μπάρα μπαρ,χωριστή πίστα, με ψηλά τραπέζια ανάμεσα,πολλούς ορόφους,χώρο chill out,VIP,καπνιστήριο και σκάλες.Ετσι ακριβώς είναι τα πολωνικά μαγαζιά.Εχουν γίνει για να διευκολύνουν το καμάκι.Μερικά είναι καλύτερα μερικά χειρότερα.
2.Πώς πεφτεις στις γκόμενες.Αν πέφτεις σε μία ενώ ο επόμενος στόχος σε βλέπει έχεις πρόβλημα.Αν πέφτεις ενώ ο επόμενος στόχος έχει πλάτη ή είναι σε σημείο χωρίς οπτική επαφή είναι καλά.Συνεπώς καταστρώνεις ένα πλάνο με το που μπαίνεις στο κλαμπ με βάση τη θέση και τις κινήσεις από τις γκόμενες και ποιος φαίνονται πιο διαθέσιμες.Ποια θα χτηπήσεις ρώτη ποια δεύτερη κτλ.Οταν τελειώσεις κάθεσαι μπροστά στην είσοδο και κοζάρεις ποια μουνάρα θα μπει για να την πέσεις πρώτος.
3.Αν μια παρέα δε χωρίζει ποτέ και θες να ξεμωναχιάσεις ή η γκόμενα έχει γκόμενο περιμένεις να πάει στην τουαλέτα και την χτυπάς όταν βγαίνει από την τουαλέτα.Είναι η πούστικη αποτελεσματική μέθοδος του καμακώματος στις τουαλέτες.
4.Εχει σημασία το καμάκι να είναι όσο το δυνατό πιο σύντομο ώστε οι γκόμενες που πραγματικά ενδιαφέρονται να μην πάρουν χαμπάρι οτι μιλάς με άλλες.Η πιο σύντομη μέθοδος εξακρίβωσης προθέσεων είναι η βλεμματική επαφή.Αν η γκόμενα αποστρέψει το βλέμμα πας στην επόμενη.
5.Γενικά όσο λιγότερα ρούχα φοράει μια γκόμενα και όσο μεγαλύτερη επιφάνεια του σώματος αφήνει εκτεθειμένη τόσο πιο εύκολη είναι.Πρώτα πάς στις γκόμενες με σούπερ μίνι ξώβυζα,ξώπλατα και μετά σε αυτές με τα τζιν που αφήνεις για το τέλος.
6.Γκόμενες που φαίνονται να βαριούνται και δε συμμετέχουν στη διασκέδαση με τις φίλς τους είναι αυτές που προσεγγίζονται περισσότερο.
7.Τις καλύτερες αντιδράσεις έχουν οι παντρεμένες που παντρεύτηκαν γιατί γαμήθηκαν γρήγορα.
9.Αν μια Πολωνέζα ενδιαφέρεται πραγματικά συχνά απλώνει το χέρι της και σε αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.Αρκετές όπμως το κάνουν από συνήθεια.
10.Πολλές Πολωνέζες που ενδιαφέρονται έρχονται για μερικά λεπτά και κάθονται δίπλα σου περιμένοντας να τις καμακώσεις.Αν δεν τις καμακώσεις φεύγουν.
11.Οταν βρεθείς κοντά σε μια Πολωνέζα το αντιλαμβάνεται αμέσως και αν δε φύγει σε 5-10 λεπτά σημαίνει οτι πιθανότατα περιμένει να καμακώσεις.
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΒΙΒΛΟΣ του Καμακιού!! Αυτή τη σελίδα θα την κρατήσω !!!!
Παρέλειψες να εξηγήσεις την άσκηση βίας στο περιβάλον....Τη δημιουργία της διάχυτης ατμόσφαιρας στο κλάμπ πως όλα λειτουργούν για εσένα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχουνε διάφορα είδη καμακιού:
1.Καμάκι Balkan style.Οι Βαλκάνιοι συνήθως μοστράρουν τα μπράτσα τους και τους σβέρκους τους οπότε το σκατό πάει στην κάλτσα για όσους έχουν όρεξη να προσεγγίσουν.Το βαλκανικό καμάκι στηρίζεται στη δημιουργία φόβου.Ειδικά οι βοδινοί σβέρκοι των Βουλγάρων και τα μπράτσα πιστόνια των Σέρβων μαρτυρούν για του λόγου το αληθές.Πιστεύω αναπτύχθηκαν με φυσική επιλογή.Οσο πάχαινε ο σβέρκος του Βούλγαρου τόσο μεγάλωνε το μπράτσο του Σέρβου.
2.Σκανδιναυικό καμάκι.Οι Σκανδιναυοί χτυπάνε πολλές γκόμενες με στυλ κυρίως προσπαθούν να δημιουργήσουν κοινωνικό περιβάλλον.Γενικώς είναιαπό τα κορυφαία καμάκια λόγω περιποιημένου στυλ και τους προτιμούν σχεδόν όλα τα δυτικά μουνιά(Αγγλίδες,Γερμανίδες κτλ).Οι Σλάβες τους βρίσκουν κάπως τεχνητούς αλλά τους αρέσουν τα λεφτά τους
3.Αγγλικό καμάκι.Συνήθως γίνεται σε μεθυσμένη φάση
4.Γερμανικό καμάκι.Εντελώς μουλωχτό στυλ ούτε που καταλαβαίνεις πότε την πέφτει ο άλλος.Είναι εντελώς αθόρυβοι χρησιμοποιούν απόκρυψη παραλλαγή πραγματικά πάντσερ.
5.Ιταλικό καμάκι.Στηρίζεται πολύ στις μεγάλες παρέες και το μπλα μπλα.Οι Ιταλοί παρλάρουν τόσο ασταμάτητα που τελικά συνήθως εξαντλούνται εντελώς και δεν έχουν δύναμη να γαμήσουν.
6.Αράπικο καμάκι.Στηρίζεται τρομερά στην προσέγγιση στην πίστα.Εκεί εκμεταλεύονται στο έπακρο τις χορευτικές τους ικανότητες και μετά τραβάνε τις γκόμενες στα τραπέζια για το kill.Οι μαύροι πάνε καθαρά για το one night stand.
7.Λάτιν καμάκι.Επίσης στηρίζεται πολύ στο χορό και τις φιγούρες.Ομως οι Λατίνοι συνήθως τις τραβάνε σε τραπέζια με πολύ ακόμα κόσμο.
8.Τούρκικο καμάκι.Ο κύκλος που περιέγραψα.Στους Τούρκους υπάρχουν οργανωμένες ομάδες και κάθε ένας έχει ένα ρόλο.2-3 κράχτες που είναι ωραίοι αναλαμβάνουν να προσεγγίσουν τις γκόμενες.Μετά τις γνωρίζουν σε φίλους τους που έχουν μπλα μπλα.Αυτοί τις καθίζουν σε τραπέζια ή τις φέρνουν σε έναν κύκλο.Ο κύκλος κλείνει από τους χεροδύναμους της παρέας που αναλαμβάνουν να αποθαρρύνουν όποιον στη συνέχεια επιχειρήσει να πλησιάσει τις γκόμενες.Η δύναμη των Τούρκων είναι το ομαδικό πνεύμα και ο άριστος συντονισμός.
9.Αραβικό καμάκι.Χίλιες και μια νύχτες παραμύθια της Χαλιμάς.Γενικά πολύ παραμύθι.
10.Σλαβικό καμάκι.Γρήγορο πέσιμο χούφτοι κτλ.Οι Σλάβοι γενικά υστερούν στη φινέτσα και μάλλον δίνουν διαταγές στις γκόμενες.Πιο παθητικοί οι Τσέχοι περιμένουν να μεθύσουν οι γκόμενες για να τις γαμήσουν.Είναι τόσο αδιάφοροι που οι γκόμενες απελπίζονται προσπαθώντας να τους τραβήξουν την προσοχή.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Ωραίο άρθρο...Να προσθέσω μόνο μια γραμμη για να συμφωνησω πλήρως..Εκεί που λές "Το 5% είναι τελείως ψώλες.Πάνε με όποιον πάει πρώτος.Απλά θέλουν να γαμηθούνε."...Βάλε ότι το 5% αυτό είνα ταυτόχρονα και ΜΠΑΖΑ!!!!!!!!!!!!!! Σας έχω γράψει πως μπάζα που θέλουν καβλί και πανέυκολες υπάρχουν σε ένα ποσοστό..Αν θέλετε να ταξιδέψετε 2000 km και να χαλάσετε λεφτά για να πηδήξετε μπάζο τι να πώ..Τα καλά μουνία εδώ είναι πάρα πολύ δύσκολες και δεν πάνε με ξένους..

Το ίδιο άτομο (εγώ) σας δηλώνω ξεκάθαρα πως όταν αφορά τα καλά μουνιά είναι η πιο δύσκολη χώρα που έχω βρέθει...Πιο δύσκολα πεθαίνεις..Όσον αφορά μπαζάκια όμως να φάνε και οι κότες εδώ...Αν μένεις μόνιμα τρώς πολλές μετριότητες πενταράκια άντε έξι..Αν και αυτά έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ξυπνάνε και να υποψιάζονται πολύ τους ξένους..

Οπότε απο μόνος σου τα λές kman..Έρχεσαι στην Πολωνία να μπείς σε ένα μαγαζί να παλέψεις με το 5%, που για μένα θα είναι σίγουρα και μπάζα για να πηδήξεις..Επειδή τελικά ούτε αυτό αποδίδει (λόγω ηλικίας,μη μόνιμος κάτοικος κ.λ.π) τελικά κερδίζει ο πληρωμένος έρωτας..

Για κάποιον που θέλει ποιότητα η Πολωνία δεν αξίζει...Το λέω και θα το ξαναλέω..Δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να μην παλέψει κάποιος που τον ενδιαφέρει η ποιότητα π.χ. στην Σερβία ή στην Ρουμανία..Αν θές όμως να πηδάς σπαστικές μετριότητες και να χέρεσαι πως πήδηξες πολλές σε ένα χρόνο είναι καλά..Εγώ το έκανα και δεν μπορώ να πω πως νιώθω ικανοποιημένος..Το αντίθετο...Λίγες και καλές πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας αντί πολλές και μέτριες..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κμαν υπαρχει και το ελληνικο καμακι.ειναι αφραγγος,αξυριστος,κακοντημενος και καμακωνει με τα ματια.μετα τραβα μαλακια η αγοραζει πουτανες απο το ιτερνετ.αυτο το καμακι ειναι το πιο αποτελεσματικο σε χρονο και χρημα ανατολικη ευρωπη.εισαι αρχοντας βαλκανιε πουτανιερο χαχαχχαχ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Υπάρχουνε διάφορα είδη καμακιού:
1.Καμάκι Balkan style.Οι Βαλκάνιοι συνήθως μοστράρουν τα μπράτσα τους και τους σβέρκους τους οπότε το σκατό πάει στην κάλτσα για όσους έχουν όρεξη να προσεγγίσουν.Το βαλκανικό καμάκι στηρίζεται στη δημιουργία φόβου.Ειδικά οι βοδινοί σβέρκοι των Βουλγάρων και τα μπράτσα πιστόνια των Σέρβων μαρτυρούν για του λόγου το αληθές.Πιστεύω αναπτύχθηκαν με φυσική επιλογή.Οσο πάχαινε ο σβέρκος του Βούλγαρου τόσο μεγάλωνε το μπράτσο του Σέρβου.
2.Σκανδιναυικό καμάκι.Οι Σκανδιναυοί χτυπάνε πολλές γκόμενες με στυλ κυρίως προσπαθούν να δημιουργήσουν κοινωνικό περιβάλλον.Γενικώς είναιαπό τα κορυφαία καμάκια λόγω περιποιημένου στυλ και τους προτιμούν σχεδόν όλα τα δυτικά μουνιά(Αγγλίδες,Γερμανίδες κτλ).Οι Σλάβες τους βρίσκουν κάπως τεχνητούς αλλά τους αρέσουν τα λεφτά τους
3.Αγγλικό καμάκι.Συνήθως γίνεται σε μεθυσμένη φάση
4.Γερμανικό καμάκι.Εντελώς μουλωχτό στυλ ούτε που καταλαβαίνεις πότε την πέφτει ο άλλος.Είναι εντελώς αθόρυβοι χρησιμοποιούν απόκρυψη παραλλαγή πραγματικά πάντσερ.
5.Ιταλικό καμάκι.Στηρίζεται πολύ στις μεγάλες παρέες και το μπλα μπλα.Οι Ιταλοί παρλάρουν τόσο ασταμάτητα που τελικά συνήθως εξαντλούνται εντελώς και δεν έχουν δύναμη να γαμήσουν.
6.Αράπικο καμάκι.Στηρίζεται τρομερά στην προσέγγιση στην πίστα.Εκεί εκμεταλεύονται στο έπακρο τις χορευτικές τους ικανότητες και μετά τραβάνε τις γκόμενες στα τραπέζια για το kill.Οι μαύροι πάνε καθαρά για το one night stand.
7.Λάτιν καμάκι.Επίσης στηρίζεται πολύ στο χορό και τις φιγούρες.Ομως οι Λατίνοι συνήθως τις τραβάνε σε τραπέζια με πολύ ακόμα κόσμο.
8.Τούρκικο καμάκι.Ο κύκλος που περιέγραψα.Στους Τούρκους υπάρχουν οργανωμένες ομάδες και κάθε ένας έχει ένα ρόλο.2-3 κράχτες που είναι ωραίοι αναλαμβάνουν να προσεγγίσουν τις γκόμενες.Μετά τις γνωρίζουν σε φίλους τους που έχουν μπλα μπλα.Αυτοί τις καθίζουν σε τραπέζια ή τις φέρνουν σε έναν κύκλο.Ο κύκλος κλείνει από τους χεροδύναμους της παρέας που αναλαμβάνουν να αποθαρρύνουν όποιον στη συνέχεια επιχειρήσει να πλησιάσει τις γκόμενες.Η δύναμη των Τούρκων είναι το ομαδικό πνεύμα και ο άριστος συντονισμός.
9.Αραβικό καμάκι.Χίλιες και μια νύχτες παραμύθια της Χαλιμάς.Γενικά πολύ παραμύθι.
10.Σλαβικό καμάκι.Γρήγορο πέσιμο χούφτοι κτλ.Οι Σλάβοι γενικά υστερούν στη φινέτσα και μάλλον δίνουν διαταγές στις γκόμενες.Πιο παθητικοί οι Τσέχοι περιμένουν να μεθύσουν οι γκόμενες για να τις γαμήσουν.Είναι τόσο αδιάφοροι που οι γκόμενες απελπίζονται προσπαθώντας να τους τραβήξουν την προσοχή.
Ελληνικό καμάκι! Χαμόγελο, ομορφιά και μεγάλη πούτσα :rockon:

Το ΄καμάκι των Σκανδιναβών πιάνει μόνο στις Σκανδιναβές!

Του Έλληνα σε όλες!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχει αμιγώς ελληνικό καμάκι.Υπάρχει βλάχικο καμάκι,αθηναικό καμάκι,βορειοελλαδίτικο,νησιώτικο κτλ.Υπάρχουν διαφορετικές αρχές στο καθένα.Π.χ. οι Θεσσαλονικείς στηρίζονται σε έννοιες όπως χαλαρά,ντόμπρος κτλ.Οι βλάχοι είναι πιο πολύ της επίδειξης.Οι νησιώτες είναι πιο ανάλαφροι άλλοι κάνουν τούρκικα συστήματα οι Αθηναίοι πιο multi culti και low low κτλ.
Γενικά ωραία είναι στα μέρη που κοντράρονται τα καμάκια από Ελλάδα και διεθνή καμάκια όπως Ρόδος,Κρήτη ή Βόρεια Ελλάδα όπου γίνονται ξιφομαχίες με τα σερβικά καμάκια.
Επίσης παίζει ρόλο και το στοιχείο της έκπληξης.Ενας βλάχος που θα πάει Ρόδο θα σκίσει κώλους γιατί δεν ξέρουν πώς να τον αντιμετωπίσουνε.Ενας Αθηναίος στη Θεσσαλονίκη ή Βόρειο Ελλάδα γαμεί και δέρνει κτλ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κμαν υπαρχει και το ελληνικο καμακι.ειναι αφραγγος,αξυριστος,κακοντημενος και καμακωνει με τα ματια.μετα τραβα μαλακια η αγοραζει πουτανες απο το ιτερνετ.αυτο το καμακι ειναι το πιο αποτελεσματικο σε χρονο και χρημα ανατολικη ευρωπη.εισαι αρχοντας βαλκανιε πουτανιερο χαχαχχαχ.

Xαχαχα τα πες ολα αρχηγε χαχαχα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ωραίο άρθρο...Να προσθέσω μόνο μια γραμμη για να συμφωνησω πλήρως..Εκεί που λές "Το 5% είναι τελείως ψώλες.Πάνε με όποιον πάει πρώτος.Απλά θέλουν να γαμηθούνε."...Βάλε ότι το 5% αυτό είνα ταυτόχρονα και ΜΠΑΖΑ!!!!!!!!!!!!!! Σας έχω γράψει πως μπάζα που θέλουν καβλί και πανέυκολες υπάρχουν σε ένα ποσοστό..Αν θέλετε να ταξιδέψετε 2000 km και να χαλάσετε λεφτά για να πηδήξετε μπάζο τι να πώ..Τα καλά μουνία εδώ είναι πάρα πολύ δύσκολες και δεν πάνε με ξένους..

Το ίδιο άτομο (εγώ) σας δηλώνω ξεκάθαρα πως όταν αφορά τα καλά μουνιά είναι η πιο δύσκολη χώρα που έχω βρέθει...Πιο δύσκολα πεθαίνεις..Όσον αφορά μπαζάκια όμως να φάνε και οι κότες εδώ...Αν μένεις μόνιμα τρώς πολλές μετριότητες πενταράκια άντε έξι..Αν και αυτά έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ξυπνάνε και να υποψιάζονται πολύ τους ξένους..

Οπότε απο μόνος σου τα λές kman..Έρχεσαι στην Πολωνία να μπείς σε ένα μαγαζί να παλέψεις με το 5%, που για μένα θα είναι σίγουρα και μπάζα για να πηδήξεις..Επειδή τελικά ούτε αυτό αποδίδει (λόγω ηλικίας,μη μόνιμος κάτοικος κ.λ.π) τελικά κερδίζει ο πληρωμένος έρωτας..

Για κάποιον που θέλει ποιότητα η Πολωνία δεν αξίζει...Το λέω και θα το ξαναλέω..Δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να μην παλέψει κάποιος που τον ενδιαφέρει η ποιότητα π.χ. στην Σερβία ή στην Ρουμανία..Αν θές όμως να πηδάς σπαστικές μετριότητες και να χέρεσαι πως πήδηξες πολλές σε ένα χρόνο είναι καλά..Εγώ το έκανα και δεν μπορώ να πω πως νιώθω ικανοποιημένος..Το αντίθετο...Λίγες και καλές πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας αντί πολλές και μέτριες..

Mπαζα? Απο μπαζιαση εδω περα αλλο τιποτα. Ηθελα να ξερα ποιος εβγαλε το μυθο για τις δηθεν " ωραιες πολωνες", που για να βρεις ωραια πρεπει να ψαξεις με το ρανταρ.
Τωρα οσον αφορα γιατι ειναι δυσκολες και σου σπανε τα νευρα? Επειδη οι αντρες πολωνοι- πολυ καλα παιδια κατα τα αλλα- ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ! Δε μπορειτε να φανταστειτε. Δεν ειναι λιγουρια οπως οι Ελληνες, να κοιτανε γυναικα και να τους τρεχουν τα σαλια. Αλλα ειναι αρκετα παθητικοι, υποτακτικοι, αντιμετωπιζουν τη γυναικα σα πριγκηπισα, σα να της χρωσταν ρε παιδι μου. Και τα κανουν ολα αυτα για να την ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ!
Δε το καταλαβαινεις με τη μια, γιατι δε "πυρφοριζουν" ετσι φορα παρτιδα και σαλιαρικα οπως οι Ελληνες, δε θα κερασουν κλπ. π.χ. Αλλα αν μεινεις εδω, το διαπιστωνεις , οτι τελικα, υπογειως, οι τυποι στην πυρφορια ξεπερνουν τους Ελληνες κατα πολυ. Θα κανουν ολα τα χατηρια στη γυναικα, θα κανουν δουλειες του σπιτιου, θα πανε βολτα η διακοπες οπου πει εκεινη, θα της ανοιξουν την πορτα (!!!) για να περασει εκεινη πρωτη, θα της δωσουν προτεραιοτητα οπου και να ειναι κλπ!
Οι μονοι που τις απαξιωνουν ειναι οι χωριατες κοκκινολαιμηδες dresiarz , αλλα με αυτους ουτε αυτες πανε. Οι αλλοι οι φουκαραδες, ανεχονται ΚΑΘΕ , ΜΑ ΚΑΘΕ παραξενια και ιδιοτροπια τους, που στην πρωτη απο αυτες ο Ελληνας θα τη διαολοστελνε, οχι για να γαμησουν, αλλα για να ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ!!! Και αφου παντρευτουν, ο απολυτος αρχων του σπιτιου ειναι φυσικα η γυναικα!!!
Ηθελα να ξερα ποιος ασχετος μιλουσε για υποτακτικες γυναικες δηθεν, που ακουν τον αντρα κλπ! Ειλικρινα μεγαλυτερο ακυρο απο αυτο δεν εχω ακουσει! Θεωρειται αυτονοητο οτι θα γινει οτι πει η γυναικα και ο αντρας δε πρεπει καν να γκρινιαξει και να δυσανασχετησει, οχι να αρνηθει!!! Και αυτος ειναι και λογος που λενε οτι δε πανε με τον ξενο, επειδη και καλα "δεν εχουν κοινη κουλτουρα"= ο ξενος δε μπορει να ανεχθει ολα τα βιτσια της και να κανει οτι θελει αυτη και αυτος να υπομενει και να μη μιλαει. Η οταν λενε δε θα γαμηθουν με τη μια, ετσι κανουν στους πολωνους. Τους εχουν στο περιμενε και στο μουνι τους, κανα χρονο (!), αυτοι απο την αλλη υπομενουν και δε καιγονται να γαμησουν αλλα να παντρευτουν (!!!), οποτε θεωρειται ετσι φυσιολογικο και αναμενομενο απο αυτες να εχουν στο περιμενε τον αντρα και αυτο ειναι η αποδειξει οτι την αγαπανε και θελουν να την παντρευτουν!!! Αυτα ολα τα καταλαβαινεις και τα βλεπεις οσο μενεις εδω και συγχρωτιζεσαι με την κοινωνια κανονικα, οχι αν ερχεσαι ως " πορνοτουριστας", η αν μενεις εδω αλλα δεν εχεις προσαρμοστει και ζεις σαν σε μακρα περιοδο διακοπων απο τη χωρα σου. Και αν τους βλεπεις ως κανονικους ανθρωπους σε μια κοινωνια, οχι τις γυναικες ως υποψηφιους στοχους να γαμησεις απλως μονο και μονο επειδη ειναι ανατολικες. Και διαπιστωνεις οτι να ανταγωνιστεις τον πολωνο στην πυρφορια (οι οποιο ξαναλεω ειναι πολυ καλα παιδια γενικα, εξ ου και ανεχονται αυτες τις μεγαιρες), ειναι αδυνατο. Δεν υπαρχει απλα καν μετρο συγκρισης !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom