Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν διαβασεις για ουκρανια πολωνοδασκαλε εχει και εκει τυπους που μας διασκεδαζουν.ολοι εκει ειναι μια παρεα 3-4 ατομα που γαμανε βιζιτες απο το μαμπα,ο ενας τους δινει 10 ευρο να μενουν μαζι του την μερα και οι αλλοι τζαμπα.αφηνουν υπονοουμενα οτι εγω φταιω και οχι οι γκομενες εκει την στιγμη που μονο με βιζιτες απο μαμπα παιζουν,μονο αυτες τους καθονται.τους ειδα με τα ματια μου και τους αποκαλειψα ετσι δεν το χονευουν.ο φιλος ρολογας οταν ερθει με το καλο οδυσσο θα δει πως ειμαι,πως ντυνομαι,θα καμακωσουμε εκατονταδες κοπελες και θα δει απο μονος του οτι θα τρωμε ακυρα.τοτε τι θα πουνε δεν περνα ο ρολογας?χαχαχαχαχ.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνεις πώς λειτουργεί το πράγμα.Υπάρχει μια σκάλα.Π.χ. σε ένα κλαμπ:
1.40% των γυναικών είναι τελείως αδιάφορες.Και ο Brad Pitt να πάει να τους μιλήσει χυλόπιττα θα φάει.Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί είναι τελείως ανέραστες ή γιατί έχουν γκόμενο και είναι πιστές ή γιατί έχουν περίοδο ή γιατί δεν έχουν διάθεση ή γιατί θέλουν απλά να μιλήσουν με τις φίλες τους.Εχει να κάνει με 100 λόγους.Συνεπώς δε φταις εσύ όταν σε απορρίπτουν.
2.20% είναι προσεγγίσιμες αλλά το κάνουν πιο πολύ για την προσοχή και τη διασκέδαση.Απλώς ενδιαφέρονται να καλοπεράσουν χωρίς κάτι παραπάνω.Συνεπώς και εκεί όποιος και να πάει δε θα κάνει τίποτα αλλά θα χάσει το χρόνο.Σκοπός είναι να αναγνωρίζεις την κατηγορία αυτή γρήγορα για να μη χάνεις χρόνο.
3.15% είναι διαθέσιμες.Ομως έχουν στάνταρ.Δηλαδή αν πάει ο Brat Pitt θα κάτσουν σε μία ώρα.Αν πάει ένας με μεγάλο social proof θα κάτσουν την ίδια νύχτα.Αν πάει ένας δυνατός καμάκιας θα κάνει φάση και θα του κάτσουν στο δεύτερο ραντεβού.Αν πάει ένας συνηθισμένος καμάκιας θα του κάτσουν μετά το τρίτο ραντεβού.Αν πάει ένας χαμηλού στάνταρ θα του μιλήσουν μπορεί να πάρει τηλέφωνο αλλά τίποτα παραπάνω.
4.Το 5% είναι τελείως ψώλες.Πάνε με όποιον πάει πρώτος.Απλά θέλουν να γαμηθούνε.......

δεν μας είπες όμως για το υπόλοιπο 20% δεδομένου ότι 40+20+15+5 % μας κάνει 80%. Σε αυτές αν τους την πέσεις στο κλαμπ τι κάνουνε? λιγοθυμάνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν διαβασεις για ουκρανια πολωνοδασκαλε εχει και εκει τυπους που μας διασκεδαζουν.ολοι εκει ειναι μια παρεα 3-4 ατομα που γαμανε βιζιτες απο το μαμπα,ο ενας τους δινει 10 ευρο να μενουν μαζι του την μερα και οι αλλοι τζαμπα.αφηνουν υπονοουμενα οτι εγω φταιω και οχι οι γκομενες εκει την στιγμη που μονο με βιζιτες απο μαμπα παιζουν,μονο αυτες τους καθονται.τους ειδα με τα ματια μου και τους αποκαλειψα ετσι δεν το χονευουν.ο φιλος ρολογας οταν ερθει με το καλο οδυσσο θα δει πως ειμαι,πως ντυνομαι,θα καμακωσουμε εκατονταδες κοπελες και θα δει απο μονος του οτι θα τρωμε ακυρα.τοτε τι θα πουνε δεν περνα ο ρολογας?χαχαχαχαχ.

Tυπε μου ουτε δασκαλος ειμαι ουτε "ειηδημων" ουτε τιποτα ξερω καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλο. Απλα τυχαινει να βρισκομαι εδω και οτι βλεπω , λεω, αυτο ειναι ολο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
και μενα με κραζουν γιατι λεω τι βλαιπω τοσα χρονια χαχαχα.τους λεω αν βγω με τον μπραντ πιτ ουκρανια θα γαμησω με 100 ευρο ενω αυτος με χιλιαδες χαχαχα.αν δεν ξερουν ποιος ειναι θα τον περασουν ενα κακοντυμενο αμερικλανο αλλα θα ενθουσιαστους με την λεξη αμερικα λογο ντολλαρς και οχι οτι θελουν να πανε χαχαχα.καποιοι ελληνες νομιζουν θα λενε τζατζικι και τρελενονται να ερθουν ελλαδα η να γαμηθουν τζαμπα μαζι τους χαχαχα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και μενα με κραζουν γιατι λεω τι βλαιπω τοσα χρονια χαχαχα.τους λεω αν βγω με τον μπραντ πιτ ουκρανια θα γαμησω με 100 ευρο ενω αυτος με χιλιαδες χαχαχα.αν δεν ξερουν ποιος ειναι θα τον περασουν ενα κακοντυμενο αμερικλανο αλλα θα ενθουσιαστους με την λεξη αμερικα λογο ντολλαρς και οχι οτι θελουν να πανε χαχαχα.καποιοι ελληνες νομιζουν θα λενε τζατζικι και τρελενονται να ερθουν ελλαδα η να γαμηθουν τζαμπα μαζι τους χαχαχα

Εσυ γραφε οτι θελεις και ο καθενας ας κανει οτι νομιζει απο κει και περα. Τα δικα του λεφτα χαλαει.

Επισκέπτης
Δεν ξερω τι λετε ορισμενοι, αλλα ο Kman2 μου εχει δωσει την εντυπωση οτι γνωριζει τις Πολωνεζες σαν την τσεπη του και το καμακι του ειναι πολυ μελετημενο. Ο τυπος προσεγγιζει τα "θυματα" του επιστημονικα. Αν καταφερω να παω Πολωνια το Σεπτεμβρη θα ηθελα να βγουμε ενα - δυο βραδια με Chevalier Fidèle και μπροσταρη τον Kman2 να καμακωνουμε σωβρακοκεφαλες Πολωνεζες. Ειμαι σιγουρος θα αφησουμε εποχη.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Δεν ξερω τι λετε ορισμενοι, αλλα ο Kman2 μου εχει δωσει την εντυπωση οτι γνωριζει τις Πολωνεζες σαν την τσεπη του και το καμακι του ειναι πολυ μελετημενο. Ο τυπος προσεγγιζει τα "θυματα" του επιστημονικα. Αν καταφερω να παω Πολωνια το Σεπτεμβρη θα ηθελα να βγουμε ενα - δυο βραδια με Chevalier Fidèle και μπροσταρη τον Kman2 να καμακωνουμε σωβρακοκεφαλες Πολωνεζες. Ειμαι σιγουρος θα αφησουμε εποχη.
χαχαχα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Eδω τυπας γνωστος μου στην Κρακοβια την ωρα που καμακωνει γκομενες . Παρατηρηστε ποσο ευκολες ειναι οι γκομενες στο καμακι και ποσο θερμα ανταποκρινονται  :grin:
Αυτόν τον τύπο θα τον θέλατε στη παρέα? :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Eδω τυπας γνωστος μου στην Κρακοβια την ωρα που καμακωνει γκομενες . Παρατηρηστε ποσο ευκολες ειναι οι γκομενες στο καμακι και ποσο θερμα ανταποκρινονται  :grin:
Xmm η φώτο δεν βγαίνει αλλά είναι 2 σελίδες πριν :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν βλεπουν τα κινητα δεν πας ποτε.Πρεπει να ξερεις ακριβως ποτε θα χτυπησεις.Και το δευτερολεπτο εχει σημασια.Αυτος παει σα μαλακας ειναι φανερο και απο τη γωνια που προσεγγιζει και τη σταση σωματος.Σου ειχα πει μερικα πως να ξεχωριζεις τις ευκολες και αυτες που γουσταρουνε και να πας πρωτα εκει.
Εγω τις προσεγγισιμες τις βλεπω απο χιλιομετρο μακρια λογω εμπειριας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ θα συμφωνήσω με τον φιλο απο την Κρακοβία..Αυτά που έχουν γραφτεί για Πολωνέζες όχι απλά δεν ισχύουν αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο..Οι Πολωνέζες λέγεται πως είναι οι πιο σκληρές γυναίκες στην Ευρωπαϊκή ένωση (το υποτακτικές είναι ότι πιο άσχετο έχει γραφτεί στο site αυτό)..Και οι ίδιες το παραδέχονται..Σε ένα σπίτι εδώ κάνει κουμάντο η γυναίκα όχι ο άνδρας, το λένε και καμαρώνουν..Επίσης Πολωνία είναι ακόμα η χώρα που το χειροφίλιμα είναι απαραίτητο, λουλούδια συνεχώς προσφέρουν οι μαλακάκηδες οι πολωνοί (ασταμάτητα κάθε μέρα βλέπω παντού λουλούδια στο δρόμο) και πρέπει να προσέχεις να ανοίγεις την πόρτα στην γυναίκα γιατί είναι μεγάλη προσβολή να περάσεις πρώτος..

Κατε μένα τραγικά πράγματα για τον κάθε  Έλληνα μάγκα και κάφρο (με την καλή έννοια) να ανεχτεί μια Πολωνέζα.. Από τα παραπάνω το μόνο που έχω δεχθεί να κάνω είναι να ανοίγω την πόρτα γιατί όντως είναι πολύ προδβλητικό για αυτές να μην το κάνεις, αλλά πάντα πετάω και την χαβαλετζίδικη ατάκα γελώντας για να μην νιώθω μαλάκας με τον εαυτό μου (Ladies first dogs follow!!!)

Επίσης διαφωνώ κάθετα πως προτιμούν τους μάγκές και τυπάδες...Θέλουν να έχουν το πάνω χέρι οι γκόμενες απλά..Ψάχνουν για καλά παιδιά που μπορούν να τους επιβληθούν και δεν ασχολούνται καν με τυπάδες μπρατσομένους με μπλουζάκια V κλπ...

Παίζει μεγάλο ρόλο να γνωρίζεις την φιλοσοφία του κάθε λαού..Θυμάμαι πως η Σουηδέζα που πήδαγα εδώ μου είχε κάνει ολόκληρη σκηνή γιατί της άνοιγα την πόρτα κάθε φορά (από συνήθειο με τις Πολωνέζες)..Για αυτές είναι ακριβώς το αντίθετο..Προσβάλλονται γιατί είναι εναντίον της ισότητας άντρας με γυναίκα να το παίζεις ιππότης..

Aυτό που με έχει τρελαίνει πάντως τελείως και είναι και από τους βασικούς λόγους που φεύγω είναι ότι το παρακαλήτο εδώ έχει φτάσει σε τραγικά επίπεδα μετά την εισβολή των χιλιάδων ξένων την τελευταία πενταετία...Μάγκες ήμουν χτες σε club στην Mazowiecka..Κάθετα δίπλα μου γκόμενα καθιστή στον πάγκο δίπλα στον deejay..Σε διάστημα 1 ώρας είχαν έρθει πέντε μαλάκες και είχαν κάτσει κάτω στα ΓΟΝΑΤΑ μπροστά της και την παρακαλούσαν για χορό!!! 3 ξένοι-2 Πολωνοί...Καθιστοί κάτω ρε στα γόνατα μπροστά της!!! δεν γίνονται αυτά απλά..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Το Σεπτέμβριο δεν είναι τόσο καλά.Τον Οκτώβριο που έρχονται οι πρωτοετείς φοιτήτριες είναι πολύ καλύτερα.Ελα να πάμε Πόζναν ή Κράκωβ να διαπιστώσεις αν αυτά που λέω είναι ή δεν είναι σωστά.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
παραλημνιε αν εχεις ευαισθητο προστατη μην πας...δε νομιζω να αντεξει με τοσο γαμησι που θα ριξεις με τον κμαν...χαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ θα συμφωνήσω με τον φιλο απο την Κρακοβία..Αυτά που έχουν γραφτεί για Πολωνέζες όχι απλά δεν ισχύουν αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο..Οι Πολωνέζες λέγεται πως είναι οι πιο σκληρές γυναίκες στην Ευρωπαϊκή ένωση (το υποτακτικές είναι ότι πιο άσχετο έχει γραφτεί στο site αυτό)..Και οι ίδιες το παραδέχονται..Σε ένα σπίτι εδώ κάνει κουμάντο η γυναίκα όχι ο άνδρας, το λένε και καμαρώνουν..Επίσης Πολωνία είναι ακόμα η χώρα που το χειροφίλιμα είναι απαραίτητο, λουλούδια συνεχώς προσφέρουν οι μαλακάκηδες οι πολωνοί (ασταμάτητα κάθε μέρα βλέπω παντού λουλούδια στο δρόμο) και πρέπει να προσέχεις να ανοίγεις την πόρτα στην γυναίκα γιατί είναι μεγάλη προσβολή να περάσεις πρώτος..

Κατε μένα τραγικά πράγματα για τον κάθε  Έλληνα μάγκα και κάφρο (με την καλή έννοια) να ανεχτεί μια Πολωνέζα.. Από τα παραπάνω το μόνο που έχω δεχθεί να κάνω είναι να ανοίγω την πόρτα γιατί όντως είναι πολύ προδβλητικό για αυτές να μην το κάνεις, αλλά πάντα πετάω και την χαβαλετζίδικη ατάκα γελώντας για να μην νιώθω μαλάκας με τον εαυτό μου (Ladies first dogs follow!!!)

Επίσης διαφωνώ κάθετα πως προτιμούν τους μάγκές και τυπάδες...Θέλουν να έχουν το πάνω χέρι οι γκόμενες απλά..Ψάχνουν για καλά παιδιά που μπορούν να τους επιβληθούν και δεν ασχολούνται καν με τυπάδες μπρατσομένους με μπλουζάκια V κλπ...

Παίζει μεγάλο ρόλο να γνωρίζεις την φιλοσοφία του κάθε λαού..Θυμάμαι πως η Σουηδέζα που πήδαγα εδώ μου είχε κάνει ολόκληρη σκηνή γιατί της άνοιγα την πόρτα κάθε φορά (από συνήθειο με τις Πολωνέζες)..Για αυτές είναι ακριβώς το αντίθετο..Προσβάλλονται γιατί είναι εναντίον της ισότητας άντρας με γυναίκα να το παίζεις ιππότης..

Aυτό που με έχει τρελαίνει πάντως τελείως και είναι και από τους βασικούς λόγους που φεύγω είναι ότι το παρακαλήτο εδώ έχει φτάσει σε τραγικά επίπεδα μετά την εισβολή των χιλιάδων ξένων την τελευταία πενταετία...Μάγκες ήμουν χτες σε club στην Mazowiecka..Κάθετα δίπλα μου γκόμενα καθιστή στον πάγκο δίπλα στον deejay..Σε διάστημα 1 ώρας είχαν έρθει πέντε μαλάκες και είχαν κάτσει κάτω στα ΓΟΝΑΤΑ μπροστά της και την παρακαλούσαν για χορό!!! 3 ξένοι-2 Πολωνοί...Καθιστοί κάτω ρε στα γόνατα μπροστά της!!! δεν γίνονται αυτά απλά..

Οντως κάτι τέτοιες χειρονομίες όπως να πέφτουν στα γόνατα κάνουν οι Πολωνοι πολλές φορές όμως πιάνουν αν και μπορεί η γκόμενα να πάει από συγκατάβαση.Εγώ ούτε χεράκι χεράκι δεν τις παίρνω ούτε αγκαζέ.Συχνά με τραβάνε οι γκόμενες για αγκαζέ και μου λένε οτι δεν τις αγαπάω καθόλου και τέτοια.Θυμάμαι μία στην Αθήνα μου φώναζε pocaluj mnie(φίλησέ με) στη μέση του δρόμου.Είναι γενικά πολύ ανασφαλείς.
Αλλες με έπαιρναν αγκαζέ ταυτόχρονα σε περιοχές γεμάτες Πακιστανούς,Αραβες κτλ.Λέω τι κάνετε θα χυμήξουν αυτοί εδώ πέρα.
Συνήθως με τις Πολωνέζες μιλάω με το ένα χέρι στην τσέπη γιατί συχνά έρχονται Πολωνοί και σε σπρώχνουν για να χάσεις τη θέση σου αλλά αν έχεις το ένα χέρι στην τσέπη με το σπιν που έχεις δεν μπορούν να σε σπρώξουν καλά και μένεις εκεί.Ετσι βέβαια σχηματίζουν οι γκόμενες την εντύπωση οτι ξύνω τα αρχίδια μου όταν τους μιλάω αλλά έχει πλάκα.Γενικά δοκιμάστε να καμακώσετε σε γωνία 60 μοίρες με το χέρι στην τσέπη.Είναι το πιο πούστικο σύστημα.Ειδικά όταν η γκόμενα περιμένει στην ουρά για την τουαλέτα.

Το άλλο για να μη σου την πέσουν από πίσω είναι να μιλάς με την πλάτη στον τοίχο ή στο μπαρ.Ετσι δε σε κουνάει κανένας.Αν έχεις εκτεθειμένη πλάτη μπορεί να συμβούν τα πάντα.Γενικά το positioning είναι σημαντικό.Εχω βγάλει γκόμενες καθαρά λόγω positioning.Ηταν τόσο τέλεια η θέση που είχα πάρει που όποιος ερχόταν δεν είχε καμιά ελπίδα.Για αυτό μερικοί έρχονται και τραβάνε κυριολεκτικά τις γκόμενες από το χέρι για να τους αλλάξουν θέση.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Mπαζα? Απο μπαζιαση εδω περα αλλο τιποτα. Ηθελα να ξερα ποιος εβγαλε το μυθο για τις δηθεν " ωραιες πολωνες", που για να βρεις ωραια πρεπει να ψαξεις με το ρανταρ.
Τωρα οσον αφορα γιατι ειναι δυσκολες και σου σπανε τα νευρα? Επειδη οι αντρες πολωνοι- πολυ καλα παιδια κατα τα αλλα- ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ! Δε μπορειτε να φανταστειτε. Δεν ειναι λιγουρια οπως οι Ελληνες, να κοιτανε γυναικα και να τους τρεχουν τα σαλια. Αλλα ειναι αρκετα παθητικοι, υποτακτικοι, αντιμετωπιζουν τη γυναικα σα πριγκηπισα, σα να της χρωσταν ρε παιδι μου. Και τα κανουν ολα αυτα για να την ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ!
Δε το καταλαβαινεις με τη μια, γιατι δε "πυρφοριζουν" ετσι φορα παρτιδα και σαλιαρικα οπως οι Ελληνες, δε θα κερασουν κλπ. π.χ. Αλλα αν μεινεις εδω, το διαπιστωνεις , οτι τελικα, υπογειως, οι τυποι στην πυρφορια ξεπερνουν τους Ελληνες κατα πολυ. Θα κανουν ολα τα χατηρια στη γυναικα, θα κανουν δουλειες του σπιτιου, θα πανε βολτα η διακοπες οπου πει εκεινη, θα της ανοιξουν την πορτα (!!!) για να περασει εκεινη πρωτη, θα της δωσουν προτεραιοτητα οπου και να ειναι κλπ!
Οι μονοι που τις απαξιωνουν ειναι οι χωριατες κοκκινολαιμηδες dresiarz , αλλα με αυτους ουτε αυτες πανε. Οι αλλοι οι φουκαραδες, ανεχονται ΚΑΘΕ , ΜΑ ΚΑΘΕ παραξενια και ιδιοτροπια τους, που στην πρωτη απο αυτες ο Ελληνας θα τη διαολοστελνε, οχι για να γαμησουν, αλλα για να ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ!!! Και αφου παντρευτουν, ο απολυτος αρχων του σπιτιου ειναι φυσικα η γυναικα!!!
Ηθελα να ξερα ποιος ασχετος μιλουσε για υποτακτικες γυναικες δηθεν, που ακουν τον αντρα κλπ! Ειλικρινα μεγαλυτερο ακυρο απο αυτο δεν εχω ακουσει! Θεωρειται αυτονοητο οτι θα γινει οτι πει η γυναικα και ο αντρας δε πρεπει καν να γκρινιαξει και να δυσανασχετησει, οχι να αρνηθει!!! Και αυτος ειναι και λογος που λενε οτι δε πανε με τον ξενο, επειδη και καλα "δεν εχουν κοινη κουλτουρα"= ο ξενος δε μπορει να ανεχθει ολα τα βιτσια της και να κανει οτι θελει αυτη και αυτος να υπομενει και να μη μιλαει. Η οταν λενε δε θα γαμηθουν με τη μια, ετσι κανουν στους πολωνους. Τους εχουν στο περιμενε και στο μουνι τους, κανα χρονο (!), αυτοι απο την αλλη υπομενουν και δε καιγονται να γαμησουν αλλα να παντρευτουν (!!!), οποτε θεωρειται ετσι φυσιολογικο και αναμενομενο απο αυτες να εχουν στο περιμενε τον αντρα και αυτο ειναι η αποδειξει οτι την αγαπανε και θελουν να την παντρευτουν!!! Αυτα ολα τα καταλαβαινεις και τα βλεπεις οσο μενεις εδω και συγχρωτιζεσαι με την κοινωνια κανονικα, οχι αν ερχεσαι ως " πορνοτουριστας", η αν μενεις εδω αλλα δεν εχεις προσαρμοστει και ζεις σαν σε μακρα περιοδο διακοπων απο τη χωρα σου. Και αν τους βλεπεις ως κανονικους ανθρωπους σε μια κοινωνια, οχι τις γυναικες ως υποψηφιους στοχους να γαμησεις απλως μονο και μονο επειδη ειναι ανατολικες. Και διαπιστωνεις οτι να ανταγωνιστεις τον πολωνο στην πυρφορια (οι οποιο ξαναλεω ειναι πολυ καλα παιδια γενικα, εξ ου και ανεχονται αυτες τις μεγαιρες), ειναι αδυνατο. Δεν υπαρχει απλα καν μετρο συγκρισης !

Σεβαλιε με κατι τετοια ποστ, τα γκρεμισες ολα...
Αμα εχουν τετοια συμπεριφορα οι γυναικες στην πολωνια, που διαφερουν απο τον υπολοιπο δυτικο κοσμο;
Ακριβως τα ιδια;
Τιποτε καλυτερο;
Δηλαδη ενταξει, δεν ξερω αν και που υπαρχει 'πολωνικος παραδεισος', αλλα σε λιγο θα βγαλουμε και τιποτε αγγλιδες ή αμερικανιδες ανωτερες των πολωνεζων!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216

DrLove, οπως περιγραφεις την Πολωνια ειναι σκετη-κυριολεκτικα ομως-κολαση...
Ουτε ο ισκιος σου να μην περασει απο εκει, οπως λεγαμε και στο στρατό.
Τόσο χάλια ομως;

Δηλαδη οπως τα λετε, θα βγαλουμε οτι στην Ελλαδα ζουμε στον παραδεισο και δεν το ξερουμε!!!!!!!!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ισχύουν αυτά.Οι Πολωνέζες δεν έχουν καμία σχέση με το δυτικό κόσμο.Είναι καθαρόαιμες Σλάβες.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.Δυτικός κόσμος είναι οι Γερμανοειδείς και οι Αγγλοσάξονες.
Και εδώ στη Γερμανία οι Πολωνέζες ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα.Αντε να τις μπερδέψεις με τις Ρωσίδες ή τις Ουκρανές.Οι Σλάβες Πολωνέζες,Τσέχες,Σλοβάκες,Ρωσίδες,Ουκρανέζες,Σέρβες,Κροάτισσες έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά γιατί στην ουσία είναι ο ίδιος λαός.
Ισα ίσα οι Πολωνέζες είναι οι πιο πρόθυμες να σου εξυπηρετούν όλα τα σεξουαλικά βίτσια μαγειρεύουν και καθαρίζουν το σπίτι μετά το σεξ κτλ.Σιγά μην κάτσει Αγγλίδα μετά το booty call να καθαρίσει το σπίτι σου να πλύνει τα πιάτα και να μαγειρέψει.Οι Πολωνέζες τα κάνουν όλα αυτά είναι submissive τελείως με αυτοεκτίμηση στο δάπεδο.Είναι οι μόνες γκόμενες που πηδιούνται με πάκηδες την τελευταία μορφή ύπαρξης στην κλίμακα των δυτικών γυναικών.Για την ακρίβεια τους τύπους που γαμάνε τις Πολωνέζες οι Δυτικές δεν τους αγγίζουν ούτε με σκατένιο μπαστούνι αν πάτε Πολωνία θα εκπλαγείτε με τους συνδυασμούς και τα ζευγάρια.
Αμα δεις χάλια άντρα με μουνάρα σε Γερμανία,Αγγλία είναι πάντοτε Πολωνέζα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δεν ισχύουν αυτά.Οι Πολωνέζες δεν έχουν καμία σχέση με το δυτικό κόσμο.Είναι καθαρόαιμες Σλάβες.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.Δυτικός κόσμος είναι οι Γερμανοειδείς και οι Αγγλοσάξονες.
Και εδώ στη Γερμανία οι Πολωνέζες ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα.Αντε να τις μπερδέψεις με τις Ρωσίδες ή τις Ουκρανές.Οι Σλάβες Πολωνέζες,Τσέχες,Σλοβάκες,Ρωσίδες,Ουκρανέζες,Σέρβες,Κροάτισσες έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά γιατί στην ουσία είναι ο ίδιος λαός.

kman2, δεν μπορει να ειμαι ο σωστος κριτης, αλλα το τι λες εσυ, ειναι πραγματικα εκ διαμετρου αντιθετο με το τι λενε ολοι οι αλλοι.
Δεν παιζεται ολοι σαν καν σε αποχρωσεις του γκρι, να πω παιζει ρε γαμωτο πολυ υποκειμενικο στοιχειο.

Μιλαμε για ΑΣΠΡΟ και ΜΑΥΡΟ.
Τις αποψεις σας τις χωριζει το χαος!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom