Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχει φύγει εδώ και καιρό στο ξαναέγραψα..Γυρνάει Ευρώπη τώρα και δίνει και καλά σεμινάρια για το πως να ρίχνεις γυναίκες..χχααχαχα..Ήταν Λονδίνο και Βερολίνο..
Poland πλέον λέει άσχημα πράγματα...Υποστηρίζει Ρουμανία πολύ και βαλκάνια..

Αυτές οι φοιτήτριες που πόσταρες πέρα απο το ότι είναι άσχημες το έκαναν επι πλήρωμη..Θές να σου βρώ εγώ 2 καλύτερες Αθήνα κέντρο με 60 ευρλω και οι 2 μαζί?

Γερμανία δεν μπορώ να πιστέψω  πως δεν μπορέις να βρείς πληρωμένες πολύ καλύτερες σε καλή τιμή..Φίλος μου ελέγε πρόσφατα πάλι για το Artemis Βερολίνο..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχει φύγει εδώ και καιρό στο ξαναέγραψα..Γυρνάει Ευρώπη τώρα και δίνει και καλά σεμινάρια για το πως να ρίχνεις γυναίκες..χχααχαχα..Ήταν Λονδίνο και Βερολίνο..
Poland πλέον λέει άσχημα πράγματα...Υποστηρίζει Ρουμανία πολύ και βαλκάνια..

Αυτές οι φοιτήτριες που πόσταρες πέρα απο το ότι είναι άσχημες το έκαναν επι πλήρωμη..Θές να σου βρώ εγώ 2 καλύτερες Αθήνα κέντρο με 60 ευρλω και οι 2 μαζί?

Γερμανία δεν μπορώ να πιστέψω  πως δεν μπορέις να βρείς πληρωμένες πολύ καλύτερες σε καλή τιμή..Φίλος μου ελέγε πρόσφατα πάλι για το Artemis Βερολίνο..

Ολες οι Πολωνέζες που είχα ζήτησαν λεφτά εκτός από δύο.Είτε τις γνωρίζεις στο κλαμπ είτε στο δρόμο είτε στο ίντερνετ η τελική κατάληξη είναι ίδια.Αυτές οι φοιτήτριες ήταν τελείως άπειρες.
Αποκλείεται να βρεις Ελληνίδες φοιτήτριες Αθήνα που να παρτουζώνονται.Οι γκόμενες αυτές ποτέ δε δείχνουν φάτσα σε σάιτ απλά όταν έχουν ανάγκη λεφτά βγαίνουν και σπονσοράρονται για λίγο.Πολωνία έχει άπειρες ακόμη και παντρεμένες.
Τι λέει για Πολωνία ο roosh?Εγώ είδα πάλι που έγραψε άρθρο πώς γάμησε στο Πόζναν.Και γιατί έπιασε τα αρχίδια του Ρωσία και το πρώτο διάστημα Ουκρανία?Γιατί γυρίζει συνέχεια Πολωνία και δε δοκιμάζει άλλη χώρα?

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ο κμαν καλο παιδι ρε, νταξει, αλλα θα πω αυτα που ειδα. Ηρθε, ξοδεψε τοσα λεφτα για διαμονες εισητηρια, ποτα στα κλαμπ, κλπ για να κανει τι? Στην Κρακοβια μιλαγε και πολλες φορες οι γκομενες δεν απαντουσαν καν, τον αγνουοσαν. Σε 30 γκομενες πηρε ενα τηλεφωνο. Και λεει μαζευω τηλεφωνα. Θυμασαι κμαν που σου δειξα το δικο μου τηλεφωνο ποσα ειχα μεσΑ? Ειχε τιγκαρει η μνημη. Και τι να λεει? Ερχεσαι εδω να στα τρωνε οι πολωνοι, αντι να πας σαν ανθρωπος μετο 1/ 10 των χρηματων αυτων σε ενα ΦΚΚ να γαμησεις τα μουνακια σου, να κανεις τη σαουνα σου, να φας, να εισαι αρχοντας.
Και o glock το παληκαρι ηρθε εδω περα και ξενερωσε τη ζωη του. Ενω ειχε κεφι και ορεξη και περασαμε καλα σα παρεα και χαβαλε, αλλα στις τοσες μερες ,σκοραρε στις... καθυστερησεις. Καταιδρωμενος την τελευταια στιγμη κυριολεκτικα, μια γκομενα που ετυχε να μιλαει ελληνικα και να ειχε μεινει και Ροδο μαλιστα. Σε μια νορμαλ χωρα, Γερμανια πχ που ο glock την απαξιωνει, 4-5 θα ειχε παρει ανετοτατα. Βαλε τωρα τα λεφτα και τα εξοδα και τα ολα? Νταξει για μια φορα καλα ειναι να ρθεις να δεις λιγο, μονο και μονο να πεις οτι εχω παει. Για παραπανω δεν αξιζει.
Και η αιτια ειναι οτι κατα βαθος οι πολωνες ειναι φουλ κομπεξικες και ρατσιστριες. Εχουν τρομερα συμπλεγματα και πολυ κακια. Και δε το λεω εγω αυτο, οι ιδιοι το λενε για τον εαυτο τους. Πολλοι θελουν να φυγουν απο τη χωρα ακριβως εξαιτιας οτι δεν αντεχουν οι ιδιοι τους λοιπους συμπατριωτες τους. Και οσοι ζουν εξωτερικο, δεν ειναι και πολυ ζεστοι να επιστρεψουν. Αδικος κοπος να ρχεστε εδω περα. Αυτοι χωριο κανουν μονο μεταξυ τους, σαν αυτιστικοι. Ο αυτιστικος δε μιλαει καθολου με τον περισσοτερο κοσμο και ειναι αλαλος, αλλα με συγκεκριμενα ατομα της επιλογης του η γλωσσα του ειναι ροδανι. Και επισης ειναι και ψυχαναγκαστικοι- ες. Τωρα οποιος γουσταρει να ρχετε εδω και να ακουμπαει τα ωραια του λεφτα , απλα για να τρωει στη μαπα το κομπλεξ των πολωνεζων , και να κανει πλουσιους τους πολωνους ιδιοκτητες κλαμπ, ξενοδοχειων κλπ, ας το κανει, δικαιωμα του. Ομως να λεμε και τι γινεται και την αληθεια.
Εγω βεβαια ο λογος που θελω να φυγω ειναι ο ιδιος με αυτον που ηρθα- δλδ επαγγελματικος. Καμια σχεση δλδ με τις πολωνες και ολα αυτα, οπως ουτε για αυτο δεν ηρθα. Ουτε με το πως ειναι οι πολωνοι, η χωρα ο χαρακτηρας. Χωρα τους ειναι ας κανουν οτι θελουν. Εγω απο αλλου ηρθα και αλλου θα παω. Απλα μια και ειμαι εδω παρατηρω και καταγραφω. Και μαλιστα δε φειδομαι των θετικων δλδ οτι η χωρα το προσπαθει, εχει αναπτυξη, παει μπροστα χρονο με το χρονο κλπ.
  Δεν αφορα το σαιτ αυτο, απλα οτι ηταν να γινει εδω, εχει γινει  σε αυτο το πεδιο,δλδ το επαγγελματικο, οποτε κατα καποιο τροπο εκλειπει ο περαιτερω λογος παραμονης εδω περα. DR love προς τα που το σκεφτεσαι γ ια το επομενο βημα?

:hi: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντάξει παιδιά μην πάτε Πολωνία.Πάτε ελληνικά νησιά να σκουπίσετε τις τουρίστριες πάτε Σερβία όπου οι Σέρβες θα ανοίξουν τα πόδια τους γιατί είστε ορθόδοξοι αδελφοί και Γερμανία όπου οι Γερμανίδες με λατρεία περιμένουν Ελληνες γαμιάδες να τις ξεμουχλιάσουν.
Ενα έχω να πω.Πολωνία γαμάνε όλοι.Κουτσοί στραβοί τυφλοί ανάπηροι.Ολοι.Αρκεί να έχεις δύο πόδια αλλά καμιά φορά και τετράποδος να είσαι πάλι γαμάς.Είναι πολύ χαμηλά τα στάνταρ.Οσοι γουστάρoυν πήδημα του ελέους μία είναι η χώρα.

Εδώ ένα βίντεο που δείχνει πώς βλέπουν τις Πολωνέζες οι Αγγλοι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
DrLove εχεις κανενα dating site για Σερβες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε cool11 αν θες να δεις ποια είναι η αλήθεια και η πραγματική αλήθεια δεν έχεις να πας μακριά.Πήγαινε Παραλία Κατερίνης μια βδομάδα και μπούκαρε Club Omilos και Cocus.Εκεί είναι γεμάτο Σέρβες,Πολωνέζες,Τσέχες,Σλοβάκες,Ρουμάνες,Ουγγαρέζες και Ρωσίδες.Πήγαινε κάνε τη σύγκριση και δες μόνος σου ποιες είναι οι ευκολότερες.Τα ξενοδοχεία Παραλία δεν έχουν πάνω από 40 ευρώ τη μέρα και τα ενοικιαζόμενα πάνε στα 20 ευρώ.
Κατερινόσκαλα είναι ακόμα πιο φτηνά.Λεπτοκαρυά είναι όλες Τσέχες Σλοβάκες.Θυμάμαι είχα αράξει με δυο άλλους και είχαν καραφλιάσει τα Βόρεια καμάκια.Πιάσαμε δύο μέτρα του δρόμου και χτυπάγαμε ο,τι περνούσε.Σε μια μέρα 3 γκόμενες.
Στο δεύτερο ραντεβού γαμήσια στην παραλία και στα αυτοκίνητα.
Παραλία,Κατερινόσκαλα και Λεπτοκαρυά να πας και οι απορίες σου θα λυθούν σε dt.
Για να σου δώσω μια αναλογία το Βρότσλαβ είναι ΛεπτοκαρυάX5 και ΠαραλίαΧ3.Δηλαδή έχεις 5 φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να γαμήσεις Βρότσλαβ από ότ,ι Λεπτοκαρυά γιατί τα διαθέσιμα μουνιά είναι 5 φορές περισσότερα.Ιδια ποιότητα αλλά 5 φορές περισσότερα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ρε cool11 αν θες να δεις ποια είναι η αλήθεια και η πραγματική αλήθεια δεν έχεις να πας μακριά.Πήγαινε Παραλία Κατερίνης μια βδομάδα και μπούκαρε Club Omilos και Cocus.Εκεί είναι γεμάτο Σέρβες,Πολωνέζες,Τσέχες,Σλοβάκες,Ρουμάνες,Ουγγαρέζες και Ρωσίδες.Πήγαινε κάνε τη σύγκριση και δες μόνος σου ποιες είναι οι ευκολότερες.Τα ξενοδοχεία Παραλία δεν έχουν πάνω από 40 ευρώ τη μέρα και τα ενοικιαζόμενα πάνε στα 20 ευρώ.
Κατερινόσκαλα είναι ακόμα πιο φτηνά.Λεπτοκαρυά είναι όλες Τσέχες Σλοβάκες.Θυμάμαι είχα αράξει με δυο άλλους και είχαν καραφλιάσει τα Βόρεια καμάκια.Πιάσαμε δύο μέτρα του δρόμου και χτυπάγαμε ο,τι περνούσε.Σε μια μέρα 3 γκόμενες.
Στο δεύτερο ραντεβού γαμήσια στην παραλία και στα αυτοκίνητα.
Παραλία,Κατερινόσκαλα και Λεπτοκαρυά να πας και οι απορίες σου θα λυθούν σε dt.
Για να σου δώσω μια αναλογία το Βρότσλαβ είναι ΛεπτοκαρυάX5 και ΠαραλίαΧ3.Δηλαδή έχεις 5 φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να γαμήσεις Βρότσλαβ από ότ,ι Λεπτοκαρυά γιατί τα διαθέσιμα μουνιά είναι 5 φορές περισσότερα.Ιδια ποιότητα αλλά 5 φορές περισσότερα.

Ασε και περασα αυτο το σκ απο Εγνατία, μου φυγε το κεφαλι απο τα αμαξια που βλεπα, ολα με σερβικες, ρουμανικες, βουλγαρικες, σλοβακικες πινακιδες!
Και οπου κι αν σταματησα, γκρουπ με ξενους κλπ.
Τι στο καλο, αποβαση κανουν;
Κι οι δαλματικες ακτες καλες δεν ειναι; Καλο ειναι για εμας που ερχονται στη χωρα μας, αλλα τι καταλαβαν και πανε ομαδικως είτε Κατερινη, είτε Χαλκιδικη;

----

Δεν νομιζω να ειναι οι πιθανοτητες ετσι απλα οπως τα λες.
Γιατι εδω παραμονευουν ολοι οι πεφτουλες της Ελλαδας, να καμακωσουν ξενες γκομενες.
Ισως δε, και γι'αυτο ερχονται πολλες απο τις χωρες τους!
Οποτε οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγοτερες απο το να τις εβλεπες στη χωρα τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ασε και περασα αυτο το σκ απο Εγνατία, μου φυγε το κεφαλι απο τα αμαξια που βλεπα, ολα με σερβικες, ρουμανικες, βουλγαρικες, σλοβακικες πινακιδες!
Και οπου κι αν σταματησα, γκρουπ με ξενους κλπ.
Τι στο καλο, αποβαση κανουν;
Κι οι δαλματικες ακτες καλες δεν ειναι; Καλο ειναι για εμας που ερχονται στη χωρα μας, αλλα τι καταλαβαν και πανε ομαδικως είτε Κατερινη, είτε Χαλκιδικη;

----

Δεν νομιζω να ειναι οι πιθανοτητες ετσι απλα οπως τα λες.
Γιατι εδω παραμονευουν ολοι οι πεφτουλες της Ελλαδας, να καμακωσουν ξενες γκομενες.
Ισως δε, και γι'αυτο ερχονται πολλες απο τις χωρες τους!
Οποτε οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγοτερες απο το να τις εβλεπες στη χωρα τους.

Οντως Παραλια,Κατερινόσκαλα Λεπτοκαρυά έχεις ανταγωνισμό.Κυρίως Παραλία.Σάββατο ειδικά κατεβαίνουν όλα τα καμάκια της Θεσσαλονίκης να γαμήσουνε και ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός.Πρέπει να μη μασάς τα αρχίδια σου.Εμένα όποτε έβγαζα γκόμενες συχνά οι Θεσσαλονικείς και οι ντόπιοι διαμαρτύρονταν και με πέταγαν έξω από το κλαμπ.Είναι ο τοπικισμός πολύ ισχυρός στην Ελλάδα.Πρέπει πρώτα να γαμήσει ο ντόπιος.
Για αυτό σου λέω.Πήγαινε ένα τετραήμερο Παραλία,Κατερινόσκαλα,,Λεπτοκαρυά να δεις πώς είναι τα πράγματα και μετά φαντάσου πώς είναι με 5 φορές περισσότερες γκόμενες και χωρίς ανταγωνισμό στην Πολωνία.
Εγώ γελούσα άμα με πετάγαν έξω.Ρε φίλε εσύ χάνεις λεφτά εγώ αύριο θα είμαι Slanchev Bryag Βουλγαρία και μεθαύριο Βρότσλαβ τι μαλάκας είσαι.Αλλά οι Βόρειοι δεν καταλαβαίνουν αγύριστα κεφάλια.
Γενικά έχουν μαλακία στον εγκέφαλο εκεί πάνω.Αλλά δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει.Απλά αν θες να δεις πώς είναι τα πράγματα πήγαινε ένα τετραήμερο Παραλία,Κατερινόσκαλα,Λεπτοκαρυά.Μετά θα ξέρεις όσα χρειάζονται.
Εφερα και γκόμενες γυμνίστριες από Τσεχία εκεί και οι ντόπιοι έβγαζαν την πούτσα έξω και αυνανίζονταν στην παραλία που τις έβλεπαν.Τι να λέμε τώρα.Τρελλά σκηνικά.Για αυτό και έχουμε κάπως κακή φήμη στις ελευθέριες γκόμενες σα χώρα.
Ρόδο δεν έχεις πρόβλημα και να δαχτυλιάζεις γκόμενα στην πλαζ ή να δείχνεις το μουνί της σε όλους.Γενικά οι Βόρειοι είναι εντάξει σε μερικά πράγματα και εντελώς μαλάκες σε άλλα.
Η πήγαινε Χερσόνησσο Κρήτη.Εκεί έχει πολλές Πολωνέζες και Ρωσίδες.Απλά Παραλία γεμίζει πάντα ανατολικό μπλοκ πάνε οι πιο bass class που δεν έχουν να πληρώσουν αεροπορικό και έρχονται από την Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία,Σερβία με λεωφορείο.Οταν έρχονται οι καινούργιες με τα λεωφορεία από Πολωνία,Τσεχία γινεται του μουνιού το πανηγύρι.Παλιά η Παραλία ήταν ένας τεράστιος γαμιστρώνας.
Ακριβώς την ίδια ατμόσφαιρα με την Παραλία έχει το Βρότσλαβ με πολύ περισσότερα κλαμπ.Οι Πολωνέζες που έρχονται Παραλία Λεπτοκαρυά μου έχουν πει οτι από τα πρακτορεία οι ξεναγοί τις συμβουλεύουν να αποφεύγουν τους Ελληνες γιατί οι Ελληνες είναι έμπειρα καμάκια και πολύ θερμοί.
Γενικά αυτά για τα οποία μιλάμε εδώ μπορείς να τα διαπιστώσεις και Ελλάδα π.χ. ποιες είναι οι πιο εύκολες τουρίστριες Πολωνέζες,Τσέχες,Σλοβάκες,Ουκρανέζες,Ρωσίδες,Σέρβες ή Ρουμάνες?Απλά θα σου αντιτείνουν οι Ουκρανέζες,Σέρβες και Ρουμάνες είναι φτωχές μόνο οι πλούσιες έρχονται για τουρισμό Ελλάδα παπαριές δηλαδή.Ελα δες και μόνος σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή του λες του άλλου:
1.Ποια είναι πιο εύκολη?Πολωνέζα τουρίστρια,Τσέχα τουρίστρια,Σλοβάκα,Ουκρανέζα,Ρωσίδα ή Σέρβα τουρίστρια?Λέει δέχομαι η Πολωνέζα είναι ευκολότερη αλλά αυτό δε μετράει γιατί οι Πολωνέζες είναι bass class αυτές που έχουν λεφτά δεν ερχονται καν Ελλάδα.
2.Λες ποια είναι πιο εύκολη?Πολωνέζα που μένει Ελλάδα 2 χρόνια,Ουκρανέζα που μένει Ελλάδα 2 χρόνια ή Ρωσίδα που μένει Ελλάδα  2 χρόνια?Λένε σαφώς και Πολωνέζα είναι πιο εύκολη αλλά είναι bass class οι Πολωνέζες με λεφτά μεταναστεύουν Αγγλία,Γερμανία,Ολλανδία οι βήτα κατηγορίας έρχονται Ελλάδα.
3.Λες ποια είναι πιο εύκολη?Πολωνέζα που έρχεται να δουλέψει Ελλάδα το καλοκαίρι,Τσέχα που έρχεται να δουλέψει το καλοκαίρι,Σλοβάκα,Ρωσίδα ή Ρουμάνα που έρχεται να δουλέψει το καλοκαίρι?Λένε δέχομαι η Πολωνέζα που έρχεται να δουλέψει Ελλάδα το καλαοκαίρι είναι η πιο εύκολη αλλά είναι bass class μια Ρωσίδα,Τσέχα ή Ρουμάνα που αξίζει κάπως σιγά μην ψάχνει για καλοκαιρινη δουλειά Ελλάδα.Εξαράκια είναι όλες οι Πολωνέζες που έχεις πιθανότητες κτλ.
Βασικά είναι συνέχεια το ίδιο μοτίβο.Αλλοι δε δέχονται καν τη σύγκριση.Λένε δε συγκρίνω Πολωνή με Ουκρανή τουρίστρια ή Πολωνή με Σέρβα worker γιατί είναι άλλη τάξη μεγέθους.Γιατί ρε φίλε?Ακόμη και οι Αραπάδες κατάλαβαν οτι είναι το ίδιο.
Εγώ θέλω να έρθει ένας club Omilos στην Παραλία και να δω τις αντιδράσεις του όταν η γκόμενα λέει Serbia,Russia,Slovakia,Romania ή Poland.Εκεί είναι όλα τα λεφτά παιδιά μην παραμυθιάζεστε.Αμα δείτε το σκατό στην κάλτσα και ανήσυχα βλέμματα στο άκουσμα Srbija και το χέρι στον κώλο της γκόμενας στο άκουσμα Poland να λέτε οτι κάτι λέει σωστά ο Kman.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Δηλαδή του λες του άλλου:
1.Ποια είναι πιο εύκολη?Πολωνέζα τουρίστρια,Τσέχα τουρίστρια,Σλοβάκα,Ουκρανέζα,Ρωσίδα ή Σέρβα τουρίστρια?Λέει δέχομαι η Πολωνέζα είναι ευκολότερη αλλά αυτό δε μετράει γιατί οι Πολωνέζες είναι bass class αυτές που έχουν λεφτά δεν ερχονται καν Ελλάδα.
2.Λες ποια είναι πιο εύκολη?Πολωνέζα που μένει Ελλάδα 2 χρόνια,Ουκρανέζα που μένει Ελλάδα 2 χρόνια ή Ρωσίδα που μένει Ελλάδα  2 χρόνια?Λένε σαφώς και Πολωνέζα είναι πιο εύκολη αλλά είναι bass class οι Πολωνέζες με λεφτά μεταναστεύουν Αγγλία,Γερμανία,Ολλανδία οι βήτα κατηγορίας έρχονται Ελλάδα.
3.Λες ποια είναι πιο εύκολη?Πολωνέζα που έρχεται να δουλέψει Ελλάδα το καλοκαίρι,Τσέχα που έρχεται να δουλέψει το καλοκαίρι,Σλοβάκα,Ρωσίδα ή Ρουμάνα που έρχεται να δουλέψει το καλοκαίρι?Λένε δέχομαι η Πολωνέζα που έρχεται να δουλέψει Ελλάδα το καλαοκαίρι είναι η πιο εύκολη αλλά είναι bass class μια Ρωσίδα,Τσέχα ή Ρουμάνα που αξίζει κάπως σιγά μην ψάχνει για καλοκαιρινη δουλειά Ελλάδα.Εξαράκια είναι όλες οι Πολωνέζες που έχεις πιθανότητες κτλ.
Βασικά είναι συνέχεια το ίδιο μοτίβο.Αλλοι δε δέχονται καν τη σύγκριση.Λένε δε συγκρίνω Πολωνή με Ουκρανή τουρίστρια ή Πολωνή με Σέρβα worker γιατί είναι άλλη τάξη μεγέθους.Γιατί ρε φίλε?Ακόμη και οι Αραπάδες κατάλαβαν οτι είναι το ίδιο.
Εγώ θέλω να έρθει ένας club Omilos στην Παραλία και να δω τις αντιδράσεις του όταν η γκόμενα λέει Serbia,Russia,Slovakia,Romania ή Poland.Εκεί είναι όλα τα λεφτά παιδιά μην παραμυθιάζεστε.Αμα δείτε το σκατό στην κάλτσα και ανήσυχα βλέμματα στο άκουσμα Srbija και το χέρι στον κώλο της γκόμενας στο άκουσμα Poland να λέτε οτι κάτι λέει σωστά ο Kman.

:hi: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετσι είναι.Επειδή οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες γενικά υπάρχει κόσμος που δεν τις συγκρίνει καν.Σου λέει ο άλλος χέσε μας ρε φίλε που θα συγκρίνω Τσέχες με Πολωνέζες ή Πολωνέζες με Σέρβες Ρωσίδες.Είναι σα να συγκρίνεις Mc Donalds  με φουά γκρα.Γενικά οι Πολωνέζες είναι μια κατηγορία μόνες τους είναι το fast food στις γκόμενες(μέτριο αλλά φτηνό και σε ποσότητες) για αυτό πολλοί δεν τις συγκρίνουν καν με άλλα φαγητά.
Αν κάποιος πει γουστάρω κάθε μέρα άφθονο fast food στα αρχίδια μου η ποιότητα εγώ θέλω μόνο να ντερλικώνω φτηνά η Πολωνία είναι η τέλεια χώρα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ετσι είναι.Επειδή οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες γενικά υπάρχει κόσμος που δεν τις συγκρίνει καν.Σου λέει ο άλλος χέσε μας ρε φίλε που θα συγκρίνω Τσέχες με Πολωνέζες ή Πολωνέζες με Σέρβες Ρωσίδες.Είναι σα να συγκρίνεις Mc Donalds  με φουά γκρα.Γενικά οι Πολωνέζες είναι μια κατηγορία μόνες τους είναι το fast food στις γκόμενες(μέτριο αλλά φτηνό και σε ποσότητες) για αυτό πολλοί δεν τις συγκρίνουν καν με άλλα φαγητά.
Αν κάποιος πει γουστάρω κάθε μέρα άφθονο fast food στα αρχίδια μου η ποιότητα εγώ θέλω μόνο να ντερλικώνω φτηνά η Πολωνία είναι η τέλεια χώρα.

Βρήκα το λήμμα σας στο σχετικό αφροδισιακό λεξικό... Λέει, Kman2: Πεφωτισμένος δεσπότης σε ζητήματα σχέσεων και συνύπαρξης με Πολωνές. Βαθύς γνώστης της Πολωνικής λαρυγγικής και κολπικής κουλτούρας.
  :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετσι είναι.Οσο μουνάρα Πολωνή και να έχεις σκέφτεσαι οτι πάντα θα μπορούσες να έχεις καλύτερη.Γιατί ποτέ δεν έχεις υπερμουνάρα όπως Τσέχα Ρωσίδα Ουκρανή.Με τις Πολωνέζες πρέπει να ρίξεις τα στάνταρ σου.Μετά βλέπεις το φως το αληθινό.Το μόνο πρόβλημα είναι οτι ο πούτσος πάντα στρέφεται στις μουνάρες και σε αποπροσανατολίζει στο λάθος δρόμο.Με τις Πολωνέζες χρειάζεται καθαρό μυαλό και πολύ αλκοόλ.
Αν δηλαδή κάτι δε σου αρέσει με τη γκόμενα πίνεις περισσότερο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eδω τυπας γνωστος μου στην Κρακοβια την ωρα που καμακωνει γκομενες . Παρατηρηστε ποσο ευκολες ειναι οι γκομενες στο καμακι και ποσο θερμα ανταποκρινονται  :grin:

Συνημμένα

• IMG-1434673126815-V.jpg
    IMG-1434673126815-V.jpg
    392,6 KB · Εμφανίσεις: 53

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Που την εβγαλες αυτη τη φωτο;Εγω ειμαι εκει;Δε θυμαμαι αυτες τις γκομενες.Αυτες ειναι απορροφημενες στα κινητα.Γενικα εστιαζεις πόυ στο μεσο ορο κοιταζες τους πολλους αντρες που αποτυγχαναν ενω εγω κοιταζα μονο τους λιγους που πετυχαιναν.Γιατι σε ενδιαφερει ο μεσος ορος αυτη ειναι βιομηχανικη σκεψη.
Ο μεσος ορος δεν εχει καμια αξια εσυ εισαι ανωτερος Βαλκανιος.Γαμα το μεσο ορο.
Πω ρε τι μου θυμιζεις τωρα.Ειχα χτυπησει τη νυχτα στο δρομο κατι τετοιες στο Κρακωβ η και καλυτερες δε θυμαμαι αν ημασταν μαζι.Μου ειχαν δωσει  email  το ειχα ξεχασει εντελως.Θα τους στειλω μηνυμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Που την εβγαλες αυτη τη φωτο;Εγω ειμαι εκει;Δε θυμαμαι αυτες τις γκομενες.Αυτες ειναι απορροφημενες στα κινητα.Γενικα εστιαζεις πόυ στο μεσο ορο κοιταζες τους πολλους αντρες που αποτυγχαναν ενω εγω κοιταζα μονο τους λιγους που πετυχαιναν.Γιατι σε ενδιαφερει ο μεσος ορος αυτη ειναι βιομηχανικη σκεψη.
Ο μεσος ορος δεν εχει καμια αξια εσυ εισαι ανωτερος Βαλκανιος.Γαμα το μεσο ορο.

Eνας μονιμος εδω, γνωστος μου ειναι. Προσπαθει ο καημενος αλλα...δες τις κακες που ειναι αυτες  :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eνας μονιμος εδω, γνωστος μου ειναι. Προσπαθει ο καημενος αλλα...δες τις κακες που ειναι αυτες  :headbang:

Αν βλεπουν τα κινητα δεν πας ποτε.Πρεπει να ξερεις ακριβως ποτε θα χτυπησεις.Και το δευτερολεπτο εχει σημασια.Αυτος παει σα μαλακας ειναι φανερο και απο τη γωνια που προσεγγιζει και τη σταση σωματος.Σου ειχα πει μερικα πως να ξεχωριζεις τις ευκολες και αυτες που γουσταρουνε και να πας πρωτα εκει.
Εγω τις προσεγγισιμες τις βλεπω απο χιλιομετρο μακρια λογω εμπειριας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν βλεπουν τα κινητα δεν πας ποτε.Πρεπει να ξερεις ακριβως ποτε θα χτυπησεις.Και το δευτερολεπτο εχει σημασια.Αυτος παει σα μαλακας ειναι φανερο και απο τη γωνια που προσεγγιζει και τη σταση σωματος.Σου ειχα πει μερικα πως να ξεχωριζεις τις ευκολες και αυτες που γουσταρουνε και να πας πρωτα εκει.
Εγω τις προσεγγισιμες τις βλεπω απο χιλιομετρο μακρια λογω εμπειριας.

Nταξει, το παληκαρι δεν εχει και πολυ εμπειρια στο καμακι, απλα τις ειδε εκει και πηγε κατευθειαν, βουρ στον πατσα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Παιδία απλά δεν έχετε εμπειρία απο Πολωνία και κρίνεται τελείως λανθασμένα και εξηγούμε..Κάνετε ένα τεράστιο λάθος καταρχάς.Προσπαθέιτε να συκρίνεται Πολωνές που γνωρίζεται σε διακοπές Ελλάδα με τις Πολωνές που ζούν έδω...Πρέπει να καταλάβεται πως οι Πολωνές στις διακοπές φέρονται όπως οι Βορειο-Ευρωπαίες (Φιλανδές,νορρβηγίδες κ.λ.π)..Πάνε να περάσουν καλά και να φάνε καβλέτα!!...Αυτό είναι αλήθεια..

Με το που γυρίζουν πίσω στην πατρίδα τους όμως μηδενίζει η κατάσταση γιατί μπάινουν πάλι σε διάθεση καθημερινότητας. Σε μια διάθεση μιζέριας,δουλείας,μόνιμης κλάψας και φάσης γαμήσε με ρε μαλάκα ξένε που θές να μου μιλήσεις..Μόνο ό φίλος στην Κρακοβία έχει πίασει τον χαρακτήρα τους..Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσες έχω γνωρίσει που πηγαίνουν 10ημερα Ισπανία,Τουρκία,Ιταλία,Πορτογαλία με τρελή δίαθεση,τις γαμάνε εκεί οι ντόπιοι και μετά γυρνάνε πίσω και δεν ανόιγουν τα πόδια ΠΟΤΕ...Μια έιχα τσαντιστεί τόσο πολύ που τις έιπα με έντονο ύφος με συγχωρείς έκατσες στον Τούρκο σε μιά εβδομάδα διακοπές εκεί και δεν κάθεσαι σε μένα που κάνουμε dating τόσο καιρό και ζώ εδώ?Η απάντηση της ήταν εξής..Ακού να δέις εγώ σέβομαι τον εαυτό μου δεν θα κάτσω σε κάποιον σε 3-4 ραντεβού.Θέλω τον χρόνο μου.Αυτά που γίνονται στις διακοπές είναι άλλο πράγμα μου λέει και καταλαβένεις τι εννοώ..Εκεί πάς να περάσεις καλά εδώ είναι η ζωή μου..Την σφαλιαρίζεις ή όχι?

Αυτα μάγκες δεν μου έχουν τύχει μια φορά μόνο αλλά πολλές (υπενθυμίζω την άλλη που είχε πηδηχτει με τον Αλβανό στα ενοικιαζόμενα μηχανάκια στις Ζάκυνθο και εδώ έχει κλείσει 5 μήνες αγαμία ήδη που την ξέρω)..Οπότε θα μου επιτρέψετε να μην σεβαστώ τις εμπειρίες σας απο Χαλκιδική γιατί είναι απλά μια εικονική κατάσταση..Όπως αυτή των καταπιεσμένων Άγγλων που τους γαμάνε Αγγλιά με την σοβαρότητα του συστήματος και πάνε να βγάλουν υα απωθημένα τους στον Λαγανά και στο φαληράκι...

Η σύνηθης κατάληξη είναι αυτή που είχε ο kman στην Κρακοβία..Θα μιλήσει σε 30 γκόμενες για να πάρει 2 κινητά και δεν θα του απαντήσουν ποτέ μετά. Οπότε στην συνέχεια θα το γυρίσει στο πληρωμένο έρωτα που Προσωπικά πιστεύω με τα Fkk στα πόδια του είναι τελείως λάθος επιλογή να το κυνηγάει εδώ..

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές..Αλλά προτιμώ όπως έχω ξαναγράψει να ακούσω τις προσωπικές εμπείρίες αυτών που ήρθαν εδώ και μαχήθηκαν για να βγεί ένα σωστό συμπέρασμα..Τώρα με φτηνά εισητήρια θα έρχεται κόσμος και θα δέιτε τι θα γραφτεί εν καιρώ..Τα posts μένουνε έιναι έγγραφα και θα δείτε στο μέλλον!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ισα ίσα στις διακοπές είναι πιο ζόρικα γιατί ο αριθμός των Πολωνέζων είναι περιορισμένος.Ας πει κάποιος π.χ. πού έχει πολλές Πολωνέζες Ελλάδα και σε ποια ξενοδοχεία πάνε.Οι Ρωσίδες είναι πολύ περισσότερες.
Αντίθετα Πολωνία οι πόλεις είναι τίγκα στο μουνί.Παίζει μεγάλο ρόλο η περίοδος που πάει κανείς η εμφάνιση και η εμπειρία του.Αν πας τον Οκτώβριο που έρχονται οι πρωτοετείς και πας στα σωστά μαγαζιά έχεις τεράστιες πιθανότητες.
Σα σεξοτουρίστας έχεις φυσικά το χρονικό μειονέκτημα.Πολλές δεν μπορείς να τις δεις την επόμενη μέρα.Και τη μεθεπόμενη παίζει να φύγεις.Αυτό είναι το μειονέκτημα του τουρίστα.
Στα κινητά απαντάνε αν είσαι εκεί.Απλά δεν μπορείς να κανονίσεις το ραντεβού για την επόμενη μέρα.Αν κάποιος έχει λεφτά για zakupy ή να πληρώσει για να φέρει τη γκόμενα που γνώρισε Ελλάδα είναι άρχοντας.Τα κονέ γίνονται με τις Πολωνέζες.Για τη διαχείριση των κοννέ χρειάζονται χρόνος και λεφτά.
Το τρελό είναι που έρχονται ξένοι κάθονται 2 βδομάδες και λένε έκατσα λίγο δεν ήταν αρκετά.Τι να πούμε εμείς που πάμε τριήμερα.2 βδομάδες είναι τεράστιος χρόνος.30 γκόμενες χτυπάω το πρώτο βράδυ που βγαίνω.Την επόμενη μέρα χτυπάω 100.Το Σάββατο σε μια μέρα στο Κράκωβ πήρα 10 τηλέφωνα όλα από εφτάρια και πάνω.Μία γουστάρει και θέλει να έρθει Ελλάδα.Την Παρασκευή σε μια νύχτα στο Κατοβίτσε πήρα 6 τηλέφωνα.Μία γουστάρει.Αν κάποιος κάτσει τριήμερο Κατοβίτσε έχει πολύ solid leads.
Βασικά αν κάτσεις δυο βδομάδες σε μια πόλη και χτυπάς 100 γκόμενες τη μέρα την έχεις κάψει τελείως γιατί έχεις χτυπήσει 1400 γκόμενες που αν έχουν 10 φίλες η κάθε μία σε έχουν μάθει 14000.Σε πόλη 500000 με 50000 περίπου γκόμενες στις ηλικίες που ενδιαφέρουν αυτό είναι τεράστιο ποσοστό πρακτικά έχεις μαθευτεί για αυτό από εκεί και πέρα οι πιθανότητές σου μειώνονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom