Ο κμαν καλο παιδι ρε, νταξει, αλλα θα πω αυτα που ειδα. Ηρθε, ξοδεψε τοσα λεφτα για διαμονες εισητηρια, ποτα στα κλαμπ, κλπ για να κανει τι? Στην Κρακοβια μιλαγε και πολλες φορες οι γκομενες δεν απαντουσαν καν, τον αγνουοσαν. Σε 30 γκομενες πηρε ενα τηλεφωνο. Και λεει μαζευω τηλεφωνα. Θυμασαι κμαν που σου δειξα το δικο μου τηλεφωνο ποσα ειχα μεσΑ? Ειχε τιγκαρει η μνημη. Και τι να λεει? Ερχεσαι εδω να στα τρωνε οι πολωνοι, αντι να πας σαν ανθρωπος μετο 1/ 10 των χρηματων αυτων σε ενα ΦΚΚ να γαμησεις τα μουνακια σου, να κανεις τη σαουνα σου, να φας, να εισαι αρχοντας.
Και o glock το παληκαρι ηρθε εδω περα και ξενερωσε τη ζωη του. Ενω ειχε κεφι και ορεξη και περασαμε καλα σα παρεα και χαβαλε, αλλα στις τοσες μερες ,σκοραρε στις... καθυστερησεις. Καταιδρωμενος την τελευταια στιγμη κυριολεκτικα, μια γκομενα που ετυχε να μιλαει ελληνικα και να ειχε μεινει και Ροδο μαλιστα. Σε μια νορμαλ χωρα, Γερμανια πχ που ο glock την απαξιωνει, 4-5 θα ειχε παρει ανετοτατα. Βαλε τωρα τα λεφτα και τα εξοδα και τα ολα? Νταξει για μια φορα καλα ειναι να ρθεις να δεις λιγο, μονο και μονο να πεις οτι εχω παει. Για παραπανω δεν αξιζει.
Και η αιτια ειναι οτι κατα βαθος οι πολωνες ειναι φουλ κομπεξικες και ρατσιστριες. Εχουν τρομερα συμπλεγματα και πολυ κακια. Και δε το λεω εγω αυτο, οι ιδιοι το λενε για τον εαυτο τους. Πολλοι θελουν να φυγουν απο τη χωρα ακριβως εξαιτιας οτι δεν αντεχουν οι ιδιοι τους λοιπους συμπατριωτες τους. Και οσοι ζουν εξωτερικο, δεν ειναι και πολυ ζεστοι να επιστρεψουν. Αδικος κοπος να ρχεστε εδω περα. Αυτοι χωριο κανουν μονο μεταξυ τους, σαν αυτιστικοι. Ο αυτιστικος δε μιλαει καθολου με τον περισσοτερο κοσμο και ειναι αλαλος, αλλα με συγκεκριμενα ατομα της επιλογης του η γλωσσα του ειναι ροδανι. Και επισης ειναι και ψυχαναγκαστικοι- ες. Τωρα οποιος γουσταρει να ρχετε εδω και να ακουμπαει τα ωραια του λεφτα , απλα για να τρωει στη μαπα το κομπλεξ των πολωνεζων , και να κανει πλουσιους τους πολωνους ιδιοκτητες κλαμπ, ξενοδοχειων κλπ, ας το κανει, δικαιωμα του. Ομως να λεμε και τι γινεται και την αληθεια.
Εγω βεβαια ο λογος που θελω να φυγω ειναι ο ιδιος με αυτον που ηρθα- δλδ επαγγελματικος. Καμια σχεση δλδ με τις πολωνες και ολα αυτα, οπως ουτε για αυτο δεν ηρθα. Ουτε με το πως ειναι οι πολωνοι, η χωρα ο χαρακτηρας. Χωρα τους ειναι ας κανουν οτι θελουν. Εγω απο αλλου ηρθα και αλλου θα παω. Απλα μια και ειμαι εδω παρατηρω και καταγραφω. Και μαλιστα δε φειδομαι των θετικων δλδ οτι η χωρα το προσπαθει, εχει αναπτυξη, παει μπροστα χρονο με το χρονο κλπ.
Δεν αφορα το σαιτ αυτο, απλα οτι ηταν να γινει εδω, εχει γινει σε αυτο το πεδιο,δλδ το επαγγελματικο, οποτε κατα καποιο τροπο εκλειπει ο περαιτερω λογος παραμονης εδω περα. DR love προς τα που το σκεφτεσαι γ ια το επομενο βημα?