Εδώ μια Πολωνέζα περιγράφει τις Σλάβες ακριβώς όπως τα έχω γράψει ποδάρες,βυζάρες,high cheeks,παχιά χείλια,αδύναμα μαλλιά και χαλασμένα δόντια.Ακριβώς την ίδια περιγραφή έχω κάνει και στο roosh πάρα πολλές φορές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 868K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παλι καλα που ειχανε λεφτα και πληρωσανε και .Οι Ελληνες της Μολδαβιας που είδα δεν είχαν λεφτά ούτε να φάνε στο ΟΠΑ όχι ναΟι Έλληνες απο θεωρία πρώτοι είναι..εγώ μπάινω εδώ και γράφω προσωπικές εμπειρίες και αποτελέσματα.Όχι τι ακούω απο όλους,ούτε υποθέσεις τι πιθανόν να συνέβενε ΑΝ....Βαρέθηκα να ακούω τι θα γινόταν ΑΝ...
Το λέω απλά...ποίος έχει έρθει εδώ έχει κάτσει 7-10 μέρες και έχει καταφέρει να γνωρίσει και να πηδήξει μια αξιοπρεπής εμφάνισης γκόμενα χωρίς να πληρώσει (με λεφτά γαμάς και ελλάδα γιατί να τρέχεις)?
Ακούω θεωρίες συνεχώς Αν έμενα εκέι μόνιμα,ΑΝ έιχα περισσότερο χρόνο,Αν είχα εκείνο,ΑΝ είχα το άλλο,φίλος μου είπε πως πήδηξε κ.λ.π...
Περιμένω όσους ήρθαν τελικά εδώ να μας γράψουν Πρσωπικά οι ίδιοι τι πέτυχαν χωρίς ΑΝ...Stekas72 που ξέρω και kman κάνανε παιχ΄νίδι πεφτικές χαρήκανε πήρανε τηλέφωνα και τελικά όμως πηδήξαν απο odloty με 150 ζλότυς.Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος..
Η ίδια γκόμενα εξηγεί γιατί οι Πολωνέζες πηδιούνται με ξένους.
Βέβαια τι να κλάσουν οι Ιρλανδοί?Ολοι οι άντρες σβήνουν όταν συναντήσουν τους Βαλκάνιους αρχίδες.Γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ ρομαντικές πιστεύουν στα παραμύθια.
Εδώ συμβουλές στις Δυτικές γκόμενες και στις Ελληνίδες για το τι πρέπει να κάνουν αν θέλουν να σταυρώσουν Ανατολικοευρωπαίους γκόμενους.
Μερικές συμβουλές για όσους θέλουν να παραστήσουν τους Σλάβους.Γιατί παίζει να φας ξύλο όταν μια παρέα από Πολωνούς σου ζητάνε τσιγάρο στο δρόμο.Αυτό το σκηνικό με τα τσιγάρα μου έχει τύχει πάμπολλες φορές Πολωνία.Αν μιλάς πολωνικά ξεμπερδεύεις αμέσως.
Μαθήματα για Σλάβες.Πολωνές,Ουκρανές,Ρωσίδες είναι περίπου έτσι.Καθόλου άσχημα.
Βέβαια τι να κλάσουν οι Ιρλανδοί?Ολοι οι άντρες σβήνουν όταν συναντήσουν τους Βαλκάνιους αρχίδες.Γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ ρομαντικές πιστεύουν στα παραμύθια.
Εδώ συμβουλές στις Δυτικές γκόμενες και στις Ελληνίδες για το τι πρέπει να κάνουν αν θέλουν να σταυρώσουν Ανατολικοευρωπαίους γκόμενους.
Μερικές συμβουλές για όσους θέλουν να παραστήσουν τους Σλάβους.Γιατί παίζει να φας ξύλο όταν μια παρέα από Πολωνούς σου ζητάνε τσιγάρο στο δρόμο.Αυτό το σκηνικό με τα τσιγάρα μου έχει τύχει πάμπολλες φορές Πολωνία.Αν μιλάς πολωνικά ξεμπερδεύεις αμέσως.
Μαθήματα για Σλάβες.Πολωνές,Ουκρανές,Ρωσίδες είναι περίπου έτσι.Καθόλου άσχημα.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οποιιος εχει ανωτερη εμφανιση η περσευουμενο αρκετο χρημα η κ τα δυο-ιδανικα,,τοτεΟι Έλληνες απο θεωρία πρώτοι είναι..εγώ μπάινω εδώ και γράφω προσωπικές εμπειρίες και αποτελέσματα.Όχι τι ακούω απο όλους,ούτε υποθέσεις τι πιθανόν να συνέβενε ΑΝ....Βαρέθηκα να ακούω τι θα γινόταν ΑΝ...
Το λέω απλά...ποίος έχει έρθει εδώ έχει κάτσει 7-10 μέρες και έχει καταφέρει να γνωρίσει και να πηδήξει μια αξιοπρεπής εμφάνισης γκόμενα χωρίς να πληρώσει (με λεφτά γαμάς και ελλάδα γιατί να τρέχεις)?
Ακούω θεωρίες συνεχώς Αν έμενα εκέι μόνιμα,ΑΝ έιχα περισσότερο χρόνο,Αν είχα εκείνο,ΑΝ είχα το άλλο,φίλος μου είπε πως πήδηξε κ.λ.π...
Περιμένω όσους ήρθαν τελικά εδώ να μας γράψουν Πρσωπικά οι ίδιοι τι πέτυχαν χωρίς ΑΝ...Stekas72 που ξέρω και kman κάνανε παιχ΄νίδι πεφτικές χαρήκανε πήρανε τηλέφωνα και τελικά όμως πηδήξαν απο odloty με 150 ζλότυς.Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος..
Μέχρι το 2010 σε 10 μέρες προλάβενες να πουλήσεις έρωτα και οι γκόμενες ήταν πιο ανοιχτές στους ξένους..Πλέον έχουν δυσκολέψει πολύ και η χώρα έχει αναπτυχθεί ραγδαία..δεν κάθονται έτσι απλα οι γκόμενες που βλέπονται εμφάνισιακά..
Για μένα Πολωνέζες δεν έχουν κανένα απολύτως πλεονέκτημα αν είναι να τις πηδήξεις στην έδρα τους..Μόνο όπλο σου το Αλκοοόλ και αν γαμάς μπάζα...Ίδια προσπάθεια θές σε όλες τις άλλες χώρες (Ελλάδα έιπαμε αφήστε την απέξω είναι ιδιαίτερη περίπτωση λόγω ότι δουλέυει μεσω κύκλου)..
Δεν έχω κανέναν λόγω να σας τα λέω αυτά αν δεν ίσχυαν και αν δεν τα ζόυσα προσωπικά εδώ..Θα μπορούσα να σας λέω πως γαμάω κάθε εβδομάδα άλλη..Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Όσο αν θεωρείτε αν είμαι αποτυχημένος υπάρχει άτομο εδώ που προέκυψε ξαφνικά να με γνωρίζει και επειδή ένα φεγγάρι δουλέψαμε μαζί ξέρει πολύ κάλα πόσες έφαγα στην δύσκολη Ελλάδα στη δουλεία εκέινη..χχαχαχαχ...Όχι άλλες αποκαλύψεις..Αυτό το τελευταίο σας το γράφω για να σας πω πως εγώ τα βλέπω δύσκολα παρόλο που είμαι τουλάχιστον στον μέσο όρο τις επιτιχίας στις γυναίκες..Μην τρέφεται ελπίδες σε ανθρώπους άδικα..
αν γαμαει 5 ελληνιδες καλες το χρονο θα γαμησει 50 η 100 στο ιδιο χρονικο διαστημα σε χωρα που εχει πολλα μουνια..πχ πολωνια σλοβακια ουκρανια κλπ
αν ελλαδα εχει 0-1 εκει μπορει ναχει 2-3..αν εχει 0 παντου,ας ασχοληθει εκτος ευρωπης μονο με χρηματα ..αν εχειχρημα κ στο μελλον ομως,
ετσι κι αλλιως αρχιζει συντομα πολυ βιζιτα με πιτσιρικες αμεσα στην ελλαδα με τα νεα μετρα..οποια θελει τηλεφωνα λουσα ρουχα κλπ,θα αρχισει να το δινει,,αμεσα..αλλιως θα κυκλοφορει οπως οι τιμιες βουλγαρρς ας πουμε..λεοφωρειο τηλ 30ε ρουχα απο πιατσα ολα κινεζικα......
Πολύ μουνί έχει παντού..Στην Ελλάδα πλέον τα 20-25 είναι κλάσης ανώτερα απο τα αντίστοιχα Πολωνάκια...Πρόχτες μία Πολωνέζα που είχαμε βγεί και έιχε πάει πρόσφατα σεμινάριο Ελλάδα η ίδια μου έλεγε πόσες μουνάρες είναι οι πιτσιρίκες Ελληνίδες σε σχέση με τις Πολωνέζες..Μην κοροιδεύομαστε μια βόλτα κέντρο ή στο mall και σου φεύγει το μάτι στην Αθήνα.Τώρα που είχα κατέβει έπαθα κοκο-μπλόκο με τις μικρές εκέι και ας ήμουν 8 μήνες σερί Poland.Το πρόβλημα δεν είναι αν υπάρχουν μουνία, υπάρχουν,το πρόβλημα είναι το πως ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τα μουνία!!! Απλά δεν τα γνωρίζεις!!!
Ελλάδα γνωρίζεις μόνο απο παρέα και δουλειά για αυτό πηδάς τόσο λίγες..Όλα γίνονται μόνο απο κύκλο..Στις άλλες χώρες έχεις μεγάλη και συνεχή ροή γιατί ο κόσμος γνωρίζεται παντού.Στα clubs,στις εκδηλώσεις στις συναυλίες κ.λ.π..Ελλάδα μόνο αν δουλεύει η γκόμενα μαζί σου και σε εμπιστέυεται ή αν σε γνωρίσει φίλη οπότε πάλι σε εμπιστέυεται..Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οτι ο κόσμος και η κοινωνία απαγορεύει τις γνωριμίες αν αυτές δεν προέρχονται απο τον ευρύτερο κοινωννικό σου κύκλο..Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις παλία προ κρίσης γνωρίζαμε στα clubs αλλά εγώ μιλάω για το 90% των γυναικών όχι το 10%...
Έχω φίλο άσχημο στην Αθήνα που έχει ανοίξει δικό του clubaki και αράζει μπάρα και έχει ξεσκιστεί στον πούτσο..Προσπαθώ να τον πείσω κάθε φορά με μπύρες πως για εμάς τους θνητούς που δεν δουλέυουμε νύχτα δεν έχουμε ελπίδα...Και αυτός επιμένει πως λέω μαλακίες και είναι πανεύκολα..Η αλήθεια είναι πως αυτός γαμαέι λόγω δουλείας που του επιτρέπει να έχει συνεχής ροή..Αν ασχολείσαι kman με τηλεπικοινωνίε τι να γαμήσεις Ελλάδα? Έτσι πάνε αυτά για αυτό μας τρώει η ξενιτία και δυστυχώς χωρίς να αλλάξει στο άμεσο μέλλον η χώρα μας...
Ελλάδα γνωρίζεις μόνο απο παρέα και δουλειά για αυτό πηδάς τόσο λίγες..Όλα γίνονται μόνο απο κύκλο..Στις άλλες χώρες έχεις μεγάλη και συνεχή ροή γιατί ο κόσμος γνωρίζεται παντού.Στα clubs,στις εκδηλώσεις στις συναυλίες κ.λ.π..Ελλάδα μόνο αν δουλεύει η γκόμενα μαζί σου και σε εμπιστέυεται ή αν σε γνωρίσει φίλη οπότε πάλι σε εμπιστέυεται..Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οτι ο κόσμος και η κοινωνία απαγορεύει τις γνωριμίες αν αυτές δεν προέρχονται απο τον ευρύτερο κοινωννικό σου κύκλο..Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις παλία προ κρίσης γνωρίζαμε στα clubs αλλά εγώ μιλάω για το 90% των γυναικών όχι το 10%...
Έχω φίλο άσχημο στην Αθήνα που έχει ανοίξει δικό του clubaki και αράζει μπάρα και έχει ξεσκιστεί στον πούτσο..Προσπαθώ να τον πείσω κάθε φορά με μπύρες πως για εμάς τους θνητούς που δεν δουλέυουμε νύχτα δεν έχουμε ελπίδα...Και αυτός επιμένει πως λέω μαλακίες και είναι πανεύκολα..Η αλήθεια είναι πως αυτός γαμαέι λόγω δουλείας που του επιτρέπει να έχει συνεχής ροή..Αν ασχολείσαι kman με τηλεπικοινωνίε τι να γαμήσεις Ελλάδα? Έτσι πάνε αυτά για αυτό μας τρώει η ξενιτία και δυστυχώς χωρίς να αλλάξει στο άμεσο μέλλον η χώρα μας...
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
φιλε λοβ μεχρι τωρα σ επαιρνα σοβαρα υποψην...τωρα μετα απ αυτο μαλλον δεν....απλα οπως δεν συγκρινονται οι παραλιες της ελλαδας με της βουλγαριας ετσι κ τα μουνια της ρουμανιας πχ δεν συγκρινονται σε ποσοτητα κ καβλα με τις ελληνιδες..βακε για πολωνια κ ουκρανια ειδικα την ελαχιστη μειοψηφια καλων σε εμφανιση ανδρων σε αντιθεση με ελκαδα ιταλια πχ.κι εχουμε μια τρομακτικη διαφορα διαθεσιμου καλης πιοτγτας μουνιου σε σχεση με μεσογειακες χωρες...επθμενω οτι απο προσωπικη αλλα κ φιλων εμπειρια ο πιλλαπλασιαστης ειναι το 50 η κ το 100 σε ποσοτητα αλλα κ η διαθεσημοτητα πιθανοτητα να γαμησεις σωστα θεματα στις πηγες του μουνιου πιυ αβεφερα πιο πριν...Πολύ μουνί έχει παντού..Στην Ελλάδα πλέον τα 20-25 είναι κλάσης ανώτερα απο τα αντίστοιχα Πολωνάκια...Πρόχτες μία Πολωνέζα που είχαμε βγεί και έιχε πάει πρόσφατα σεμινάριο Ελλάδα η ίδια μου έλεγε πόσες μουνάρες είναι οι πιτσιρίκες Ελληνίδες σε σχέση με τις Πολωνέζες..Μην κοροιδεύομαστε μια βόλτα κέντρο ή στο mall και σου φεύγει το μάτι στην Αθήνα.Τώρα που είχα κατέβει έπαθα κοκο-μπλόκο με τις μικρές εκέι και ας ήμουν 8 μήνες σερί Poland.Το πρόβλημα δεν είναι αν υπάρχουν μουνία, υπάρχουν,το πρόβλημα είναι το πως ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τα μουνία!!!
Πολύ μουνί έχει παντού..Στην Ελλάδα πλέον τα 20-25 είναι κλάσης ανώτερα απο τα αντίστοιχα Πολωνάκια...Πρόχτες μία Πολωνέζα που είχαμε βγεί και έιχε πάει πρόσφατα σεμινάριο Ελλάδα η ίδια μου έλεγε πόσες μουνάρες είναι οι πιτσιρίκες Ελληνίδες σε σχέση με τις Πολωνέζες..Μην κοροιδεύομαστε μια βόλτα κέντρο ή στο mall και σου φεύγει το μάτι στην Αθήνα.Τώρα που είχα κατέβει έπαθα κοκο-μπλόκο με τις μικρές εκέι και ας ήμουν 8 μήνες σερί Poland.Το πρόβλημα δεν είναι αν υπάρχουν μουνία, υπάρχουν,το πρόβλημα είναι το πως ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τα μουνία!!! Απλά δεν τα γνωρίζεις!!!
Στη φάτσα είναι καλύτερες οι Ελληνίδες.Στο σώμα όμως όχι.Στην Πολωνία τα σώματα είναι καλά κατά μέσο όρο.Στην Ελλάδα έχει πολλές χαμηλοκώλες χοντροκώλες.Μια Ελληνίδα που έχει σ'ωμα μέσης Πολωνέζας θεωρείται πολύ καλό μουνί στην Ελλάδα γιατί ξέρει να φτιάχνεται και να ντύνεται.Εχεις δει Ελληνίδες στην Πολωνία?Για τον πούτσο δείχνουν.Οι μόνες γυναίκες που φαίνονται ωραίες στην Πολωνία είναι οι άλλες Σλάβες Ουκρανέζες,Σέρβες κτλ.Οι Δυτικές,μεσογειακές φαίνονται μπάζα συγκριτικά.
Απλά η Πολωνία δεν έχει πολλά θεόμουνα το ποσοστό είναι κάτω του 1%.Σε ποσοστό θεόμουνων Ελλάδα Πολωνία είναι το ίδιο.Στα εξάρια όμως η Πολωνία έχει πολύ πολύ περισσότερα(σώμα σπαθί χλαπάτσα φάτσα).
Στο ντύσιμο οι Ελληνίδες είναι πιο πιθανό να δείξουν πλάτη,βυζιά και κοιλιά και οι Πολωνέζες πιο πιθανό να δείξουν κώλο και πόδια.Γενικά Πολωνία θεωρείται κάπως πρόστυχο να πετάνε οι γκόμενες τα βυζιά έξω φότσα φάρα ή να κυκλοφορούν με την κοιλιά έξω.Δεν υπάρχει το χυδαίο Balkan look.Φοράνε όμως κάτι τρομερά σορτσάκια και είναι οι μόνες που έχω δει να έρχονται στα κλαμπ με σούπερ μίνι ή καυτό σορτσάκι και ζαρτιέρες.Σιγά μη φορέσει Ελληνίδα ζαρτιέρες στο κλαμπ.
Τα δυνατά σημεία της Ελληνίδας είναι τα μαλλιά και τα δόντια.Αυτό το παραδέχονται όλες οι Πολωνέζες.Επίσης συχνά Πολωνία παίζουν μυτόγκες και μεγάλα στρογγυλά πρόσωπα.Μετά από λίγο μαθαίνεις να αγνοείς τελείως το πρόσωπο βλέπεις μόνο βύζους κώλο πόδια.Οι Πολωνέζες δεν έχουν πρόβλημα με αυτό αν εστιάζεις π.χ. το βλέμμα σου στα βυζιά τους ή στον κώλο τους αντίθετα το επιδιώκουν.
Αντίθετα οι Ελληνίδες είναι διάσημες στο εξωτερικό για τα ωραία πρόσωπα οι ξένοι που χύνουν στο πρόσωπο μένουν άναυδοι.Επίσης μερικές Ελληνίδες έχουν τρομερές κωλάρες που όμοιες δε βρίσκεις με τίποτα Πολωνία.Πολωνία όμως είναι καλύτερος ο μέσος όρος κυρίως τα πόδια δεν παίζονται στις γκόμενες.Είναι φοβερό στάνταρ.
Παραλία Κατερίνης βλέπεις όλα τα είδη Ανατολικών δίπλα στις Βόρειες Ελληνίδες που θεωρούνται οι καλύτερες οπότε βλέπεις αρκετά καλά τι παίζει(Τσέχες οι ψηλότερες,Πολωνέζες οι ευκολότερες,Σλοβάκες οι ομορφότερες,Ρουμάνες τα πιο ξέκωλα,Σέρβες οι πιο μουνάρες κτλ).
φιλε λοβ μεχρι τωρα σ επαιρνα σοβαρα υποψην...τωρα μετα απ αυτο μαλλον δεν....απλα οπως δεν συγκρινονται οι παραλιες της ελλαδας με της βουλγαριας ετσι κ τα μουνια της ρουμανιας πχ δεν συγκρινονται σε ποσοτητα κ καβλα με τις ελληνιδες..βακε για πολωνια κ ουκρανια ειδικα την ελαχιστη μειοψηφια καλων σε εμφανιση ανδρων σε αντιθεση με ελκαδα ιταλια πχ.κι εχουμε μια τρομακτικη διαφορα διαθεσιμου καλης πιοτγτας μουνιου σε σχεση με μεσογειακες χωρες...επθμενω οτι απο προσωπικη αλλα κ φιλων εμπειρια ο πιλλαπλασιαστης ειναι το 50 η κ το 100 σε ποσοτητα αλλα κ η διαθεσημοτητα πιθανοτητα να γαμησεις σωστα θεματα στις πηγες του μουνιου πιυ αβεφερα πιο πριν...
Καλά σε θέμα αντρών δεν το συζητάω.Οι Ελληνες είναι απο τους κορυφαίους εμφανισιακά στην Ευρώπη μετά τους Σουηδούς ενώ οι Πολωνοί είναι οι ασχημότεροι άντρες στην Ευρώπη με εξαίρεση τους Ουκρανούς.Οι Ουκρανοί είναι τόσο άσχημοι που δίνουν στους Πολωνούς την προτελευταία θέση.Ομως ο Ουκρανός αν έχει λεφτά έστω και λίγια θα περιποιηθεί θα φορέσει το κουστουμάκι και θα καμακώσει ενώ ο Πολωνός και λεφτά να έχει ντύνεται σα μαλάκας με σορτσάκια,πέδιλα κτλ.Επίσης ο Πολωνός έχει πάντα μαλλί ξυρισμένο με την ψιλή γιατί θεωρεί μαλακία να πληρώνει για κούρεμα.Να πληρώσει για κούρεμα γκόμενας ούτε κατά διάννοια.Ακόμα και οι Ρώσοι,Λευκορρώσοι είναι ανώτεροι εμφανισιακά από τους Πολωνούς τουλάχιστον προσέχουν.
Για αυτό τα περισσότερα ζευγάρια Πολωνός Πολωνέζα βγάζουν μάτι βλέπεις έναν τρωγλοδύτη με ένα θεόμουνο δε γίνεται αυτό.Γενικά οι γκόμενες είναι συνηθισμένες σε πολύ χαμηλό επίπεδο άντρα για αυτό γουστάρουν πάκηδες Αραβες Αράπηδες που είναι για τον πούτσο εντελώς απλά δεν τις ενοχλεί γιατί έχουν συνηθίσει σε χειρότερα.Οι Ελληνες και Ιταλοί που προσέχουν την εμφάνιση θεωρούνται κάπως gay στο ανατολικό μπλοκ τουλάχιστον από τους άντρες.(για να λέμε την αλήθεια πολλοί Ελληνες πουστοφέρνουν και αυτό είναι αμέσως φανερό.Αντρες με γυναικείες φωνές δεν άκουσα ποτέ στη Γερμανία ή σε σλαβικές χώρες.Στις τελευταίες θα τρώγανε το ξύλο της αρκούδας αν είχανε πουστέ φωνή).
Αν θέλετε γενικά κάνετε το πείραμα σε Πολωνία,Ουκρανία.Πάτε σε ένα mall με ανδρικά και γυναικεία είδη.Θα δείτε 80-90% των μαγαζιών αφιερωμένα σε γυναίκες.Οπου είναι μεικτά μαγαζιά 80% του χώρου είναι για γυναίκες.
Πάτε και Γερμανία.Θα δείτε Herrenmode μαγαζιά αποκλειστικά για άντρες.Και τα μεικτά είναι 50% αντρικά.
Απλά στις σλαβικές χώρες το 80% της κατανάλωσης στα ρούχα,αξεσουάρ,κοσμήματα,αρώματα,παπούτσια γίνεται από γυναίκες.Οι άντρες ξοδεύουν μόνο στα ποτάδικα.(μαγαζιά με 90% με εμπορεύματα βότκες,μπύρες).
Ουκρανία Πολωνία πουλάνε τη βότκα στα περίπτερα το βράδυ για να μην ξεμένει κανείς.Δεν υπάρχουν αυτά στις δυτικές χώρες.
Πάτε και Γερμανία.Θα δείτε Herrenmode μαγαζιά αποκλειστικά για άντρες.Και τα μεικτά είναι 50% αντρικά.
Απλά στις σλαβικές χώρες το 80% της κατανάλωσης στα ρούχα,αξεσουάρ,κοσμήματα,αρώματα,παπούτσια γίνεται από γυναίκες.Οι άντρες ξοδεύουν μόνο στα ποτάδικα.(μαγαζιά με 90% με εμπορεύματα βότκες,μπύρες).
Ουκρανία Πολωνία πουλάνε τη βότκα στα περίπτερα το βράδυ για να μην ξεμένει κανείς.Δεν υπάρχουν αυτά στις δυτικές χώρες.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Αν θέλετε γενικά κάνετε το πείραμα σε Πολωνία,Ουκρανία.Πάτε σε ένα mall με ανδρικά και γυναικεία είδη.Θα δίτε 80-90% των μαγαζιών αφιερωμένα σε γυναίκες.Οπου είναι μεικτά μαγαζιά 80% του χώρου είναι για γυναίκες.
Απλά στις σλαβικές χώρες το 80% της κατανάλωσης στα ρούχα,αξεσεουάρ γίνεται από γυναίκες.Οι άντρες ξοδεύουν μόνο στα ποτάδικα.(μαγαζιά με 90% μεπορεύματα βότκες,μπύρες).
Τύπε, αυτή είναι η αναλογία στην Αγγλοσαξωνική Δύση (ΗΠΑ, ΗΒ κτλ κτλ).
Τύπε, αυτή είναι η αναλογία στην Δύση (ΗΠΑ, ΗΒ κτλ κτλ).
Τι μου λες τώρα?Οτι ο Λαμπρόπουλος ή το mall στο ΚΑΤ έχουν 90% γυναικεία?Πρακτικά Πολωνία Ουκρανία στα mall δε βλέπεις σχεδόν καθόλου άντρες είναι μόνο γκόμενες που λυσσάνε γιατί δεν έχουν λεφτά να ψωνίσουνε.Herrenmode δηλαδή μαγαζί αποκλειστικά για άντρες(ακριβά ρούχα,παπούτσια,αρώματα) δεν έχω δει ποτέ ανατολική Ευρώπη.
Πολωνία είναι εντελώς ξεφτίλα.Βλέπεις έναν όροφο π.χ. με γυναικεία αρώματα και ένα ράφι μόνο με αντρικά.Ουκρανία είναι ακόμα πιο εξτρέμ.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Τι μου λες τώρα?Οτι ο Λαμπρόπουλος ή το mall στο ΚΑΤ έχουν 90% γυναικεία?Πρακτικά Πολωνία Ουκρανία στα mall δε βλέπεις σχεδόν καθόλου άντρες είναι μόνο γκόμενες που λυσσάνε γιατί δεν έχουν λεφτά να ψωνίσουνε.Herrenmode δηλαδή μαγαζί αποκλειστικά για άντρες δεν έχω δει ποτέ ανατολική Ευρώπη.
Και όμως, και όμως....
Τσέκαρέ το όταν πας, και θα με θυμηθείς.
Ακολουθούν τους Αμερικάνους (και) σε αυτό...
Και όμως, και όμως....
Τσέκαρέ το όταν πας, και θα με θυμηθείς.
Ακολουθούν τους Αμερικάνους (και) σε αυτό...
Είναι πολύ εξτρέμ στις σλαβικές χώρες.Ισα ίσα οι Αμερικανοί είναι ανοιχτόμυαλοι δίπλα στα καυτά εσώρουχα Victoria Secret πετάνε κάτι unisex μαγαζιά με κοσμήματα.Πολωνό με ακριβό ντύσιμο ή παπούτσια αξίας άνω των 50 ευρώ δεν έχω δει μέχρι τώρα.Μόνο Ρωσία Ουκρανία είδα μερικούς κουστουμάτους αντρες.Πολωνέζα με βυζιά αξίας 10000 ευρώ ή Ρωσίδα με τσάντα αξίας 1000 ευρώ παίζει να δεις.
Στις σλαβικές χώρες το έχουν χέσει εντελώς με τα γυναικεία αντρικά.Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.Ακόμα και στο bazaar(στο παζάρι να πας) 95% γυναικεία.(συχνά οι γκόμενες γδύνονται επί τόπου εκεί για να δοκιμάσουν στηθόδεσμους φαντάσου να πηγαίνεις λαική και να βλέπεις ημίγυμνες αλλά δεν τις ενδιαφέρει).
Γενικά Πολωνία,Τσεχία,Ουκρανία θα δεις πολλές γκόμενες έξω μόνο με εσώρουχα σχεδόν δεν πιστεύεις οτι γίνεται αυτό χάνεις τη μπάλλα.Σε πάρκο να πας Τσεχία μέσα στην πόλη κυκλοφορούν γκόμενες με τα εσώρουχα και Ουκρανία μερικές τα πετάνε στο κλαμπ και μένουν με μπλουζάκι κυλότα είναι εντελώς προκλητικό.Στ Δύση θα τις βιάζανε στις σλαβικές χώρες θεωρείται φυσιολογικό.Δηλαδή Ουκρανία μπορείς να πας με δυο γκόμενες στο κλαμπ και να τους πεις θέλω να βγάλετε τις φούστες και να μείνετε με το κυλοτάκι μόνο στο τραπέζι θεωρείται φυσιολογικό.
Εδώ είναι οι μαλακίες που ρωτάνε οι Αμερικανοί τις γκόμενες συνήθως.Κανένας Βαλκάνιος αρχίδας δεν κάνει τι ίδιες ερωτήσεις οπότε σύντομα οι γκόμενες μας ξεχωρίζουν.
Οι ίδιες γκόμενες εξηγούν πώς οι Δυτικές ντύνονται για τον πούτσο εντελώς σε σχέση με τις Σλάβες.
Εδώ ένας Ρώσος ιστορικός εξηγεί γιατί οι Γερμανίδες είναι για τον πούτσο εμφανισιακά σε σχέση με τις Σλάβες.Λέει οτι στη Γερμανία και στις δυτικές χώρες τις μουνάρες τις έκαιγαν σα μάγισσες.
Βαλκάνιοι αρχίδες.Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα στο δυτικό κόσμο.Οι Σλάβες τα βλέπουν πολύ ενδιαφέροντα.
Θα σου λεγα να μας βαλεις και κανενα βιντεο με πολωνεζες που γουσταρουν να μεταναστευσουν Ελλαδα....αλλα φανταζομαι δεν υπαρχει....
Και όμως είναι πολλές που θέλουν να μεταναστεύσουν Ελλάδα.Οι Πολωνέζες είναι θεόμουρλες.Εδώ μερικές θέλουν να μεταναστεύσουν Αίγυπτο ή αραβικές χώρες και να φοράνε τη μαντήλα τι να λέμε τώρα.Λέγονται στα πολωνικά Arabesky.Για κάποιο λόγο οι Βαλκάνιοι είμαστε πάντα ένα σκαλί ανώτεροι δεν ανεχόμαστε να μην έχει κατανοήσει η γκόμενα την υπεροχή μας.Οι Αραβες Ινδοί κτλ είναι εντελώς μαλάκες σε αυτόν τον τομέα.
Εδώ οι Πολωνέζες αναλύουν από προσωπική εμπειρία τους Ελληνες σα μαμάκηδες καμάκηδες και πολύ κοντά με τους Πολωνούς σε νοοτροπία.
φιλε λοβ μεχρι τωρα σ επαιρνα σοβαρα υποψην...τωρα μετα απ αυτο μαλλον δεν....απλα οπως δεν συγκρινονται οι παραλιες της ελλαδας με της βουλγαριας ετσι κ τα μουνια της ρουμανιας πχ δεν συγκρινονται σε ποσοτητα κ καβλα με τις ελληνιδες..βακε για πολωνια κ ουκρανια ειδικα την ελαχιστη μειοψηφια καλων σε εμφανιση ανδρων σε αντιθεση με ελκαδα ιταλια πχ.κι εχουμε μια τρομακτικη διαφορα διαθεσιμου καλης πιοτγτας μουνιου σε σχεση με μεσογειακες χωρες...επθμενω οτι απο προσωπικη αλλα κ φιλων εμπειρια ο πιλλαπλασιαστης ειναι το 50 η κ το 100 σε ποσοτητα αλλα κ η διαθεσημοτητα πιθανοτητα να γαμησεις σωστα θεματα στις πηγες του μουνιου πιυ αβεφερα πιο πριν...
Αυτό που απαντάς είναι τελέιως άσχετο με αυτό που γράφω...Δεν το διάβασες καλά..Συγκρίνω Πολωνέζες με ελληνίδες. Οι ρουμάνες και οι λοιπές Βαλκάνιες, καθώς και οι Ουκρανεζες που γράφεις που κολλάνε στο όλο θέμα?
Οι Ελληνίδες είναι κλάσσεως ανώτερες απο τις Πολωνέζες στην ηλικία 18-25 ετών (Η νέα γενία).Δεν υπάρχει καν συγκριση.Η παλία γενιά είναι όπως την περιγράφει ο kman...Άσχημες..Άλλο ότι οι Ελληνίδες δεν κάθονται εύκολα ή οτι υπάρχουν πολύ ωραίοι άντρες Ελλάδα..Αυτό είναι άλλο θέμα.
Πολωνέζες έχουν άσχημη φάτσα επι το πλείστον και στο σώμα που υπερτερούσαν αρκετα έχει αρχίζει να αλλάζει τα τελευταία χρόνια αρχίζουν και χοντραίνουν..
Η Ουκρανέζες δεν έχουν καμία σχεση με πολωνέζες..Είναι μουνάρες αλλά το μόνο που σκέφτονται είναι το χρήμα..Επίσης για μένα απο Ομορφία top θεωρώ τις σέρβες απο όσες έχω γνωρίσει στην πορνο-καρίερα μου..
Εγώ 15 μέρες μήνα που έμεινα Αθήνα υα μικρα καβλάκια που έβλεπα να κυκλοφορούν κέντρο και στους δρόμους δεν τα βλέπω warsaw..Φυσικά είναι απλησίαστα όμως..
Poland μπλέκεις για να γαμάς εξάρια...Δεν είναι για παραπάνω έδω σας τα έχω γράψει..
Αυτό που απαντάς είναι τελέιως άσχετο με αυτό που γράφω...Δεν το διάβασες καλά..Συγκρίνω Πολωνέζες με ελληνίδες. Οι ρουμάνες και οι λοιπές Βαλκάνιες, καθώς και οι Ουκρανεζες που γράφεις που κολλάνε στο όλο θέμα?
Οι Ελληνίδες είναι κλάσσεως ανώτερες απο τις Πολωνέζες στην ηλικία 18-25 ετών (Η νέα γενία).Δεν υπάρχει καν συγκριση.Η παλία γενιά είναι όπως την περιγράφει ο kman...Άσχημες..Άλλο ότι οι Ελληνίδες δεν κάθονται εύκολα ή οτι υπάρχουν πολύ ωραίοι άντρες Ελλάδα..Αυτό είναι άλλο θέμα.
Πολωνέζες έχουν άσχημη φάτσα επι το πλείστον και στο σώμα που υπερτερούσαν αρκετα έχει αρχίζει να αλλάζει τα τελευταία χρόνια αρχίζουν και χοντραίνουν..
Η Ουκρανέζες δεν έχουν καμία σχεση με πολωνέζες..Είναι μουνάρες αλλά το μόνο που σκέφτονται είναι το χρήμα..Επίσης για μένα απο Ομορφία top θεωρώ τις σέρβες απο όσες έχω γνωρίσει στην πορνο-καρίερα μου..
Εγώ 15 μέρες μήνα που έμεινα Αθήνα υα μικρα καβλάκια που έβλεπα να κυκλοφορούν κέντρο και στους δρόμους δεν τα βλέπω warsaw..Φυσικά είναι απλησίαστα όμως..
Poland μπλέκεις για να γαμάς εξάρια...Δεν είναι για παραπάνω έδω σας τα έχω γράψει..
Ναι ρε συ αλλά δεν καταλαβαίνεις αυτό το απλό.Στην Πολωνία στο Pacha στο Πόζναν παίζει να πας και να γνωρίσεις μοντέλα.Παίζει να βρεις μοντέλα που ενδιαφέρεται με μεγάλες πιθανότητες.Πες μου σε ποιο μαγαζί στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό.
Στο Cuba Libre στο Πόζναν ή στο Coco στο Κράκωβ παίζει να φορτώσεις εξαράκι για one night stand ή γερό χαμούρεμα.Σε ποιο κλαμπ παίζει αυτό Ελλάδα?
Σε ποιο μαγαζί Ελλάδα έρχονται τα πιπίνια 18 και 20 χρονών και σου ζητάνε κέρασμα με τα μπούτια ανοιχτά ώστε να δεις το μουνί τους όπως Κατοβίτσε?Απλά κάποια πράγματα δε γίνονται Ελλάδα.
Για φάτσα όντως πάω πάσο παιδιά αν θέλετε ωραία φάτσα μην πάτε καθόλου Πολωνία εμένα οι Ελληνίδες γελούσαν χυδαία στη μάπα μου για τις Πολωνέζες που φίλαγα στην Αθήνα.Δεν είναι γκόμενες να παρουσιάσεις αν δε θες να γίνεις ρεζίλι.
Μερικές Σλάβες μάλιστα το κατάλαβαν οτι οι Ελληνίδες γέλαγαν και μου την είπανε.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Θερινή Μαγεία!!!!!Πρέπει να επιβάλεις την παράνοιά σου στο περιβάλλον
Φίλε Κμαν μην τα γράφεις στο Φόρουμ των Αμερικάνων αυτά! Είναι εθνικά μυστικά υψίστης σημασίας και άκρας μυστικότητας! Πρέπει να καταχωρηθούν ως διαβαθμισμένης πρόσβασης πληροφορίες!! Μόνο για τον Έλληνα αρχηγό και στρατηλάτη του Ανατολικού μπλόκ!!! Μόνο με μια πρόταση μας δίνεις τις υπέρτατες κατευθυντήριες γραμμές στο καμάκι!!!
Όπως το βλέπω δεν έχει πορνοεκδρομή φέτος! Θα με σπιτώσει η Λιθουανή που είναι μοντέλκα(ε Φιντελ? ;) Βλαχιά ε? )
Φίλε cool το έχεις αναλύσει το DNA της Βαλτικής?
Πολύ κουραση αυτές τις μέρες! Όποιος έχει χρόνο αυτές τις μέρες στη Ρόδο ξεσκίζεται... Πολύ προσφορά μουνιού....
Εγώ θα βγώ στον αγώνα από Σεπτέμβριο! Τώρα μαζεύουμε ...ρευστό...
Θερινή Μαγεία!!!!!
Φίλε Κμαν μην τα γράφεις στο Φόρουμ των Αμερικάνων αυτά! Είναι εθνικά μυστικά υψίστης σημασίας και άκρας μυστικότητας! Πρέπει να καταχωρηθούν ως διαβαθμισμένης πρόσβασης πληροφορίες!! Μόνο για τον Έλληνα αρχηγό και στρατηλάτη του Ανατολικού μπλόκ!!! Μόνο με μια πρόταση μας δίνεις τις υπέρτατες κατευθυντήριες γραμμές στο καμάκι!!!
Όπως το βλέπω δεν έχει πορνοεκδρομή φέτος! Θα με σπιτώσει η Λιθουανή που είναι μοντέλκα(ε Φιντελ? ;) Βλαχιά ε? )
Φίλε cool το έχεις αναλύσει το DNA της Βαλτικής?
Πολύ κουραση αυτές τις μέρες! Όποιος έχει χρόνο αυτές τις μέρες στη Ρόδο ξεσκίζεται... Πολύ προσφορά μουνιού....
Εγώ θα βγώ στον αγώνα από Σεπτέμβριο! Τώρα μαζεύουμε ...ρευστό...
Εχουμε φοβερή ανωτερότητα σε σχέση με τους Αμερικανούς.Οι Αμερικανοί είναι τεχνικά τέλειοι αλλά δεν έχουν το feeling.Οπότε παίρνεις τα guidelines από αυτούς που τα έχουν επεξεργαστεί εισάγεις το βαλκανικό πέος και είσαι βασιλιάς.Θυμάμαι στην Ουκρανία τους γαμούσα χαλαρά.Τεχνικά τέλειο καμάκι έκαναν όλα όσα έλεγαν σωστά απλά τους είχα προλάβει.
Για όποιον δεν έχει ιδέα τι να πει καλό είναι να διαβάσει τι λένε οι Αμερικάνοι.Λένε και κάνουν τα σωστά πράγματα.
Εχεις δίκιο σε αυτό που λες οι Αμερικανοί είχαν αρχίσει να ψάχνουν τι είναι το Balkan power και γιατί είμαστε ανώτεροι από αυτούς.Ευτυχώς έπαψα να τους δίνω πληροφορίες.Εχουμε πάντα το πάνω χέρι.Γενικά πολύ λίγοι Δυτικοί καταλαβαίνουν τι παίζει οι περισσότεροι είναι ηλίθιοι σα χωνιά.Οι Αμερικανοί μόνο αλλάζουν τα guidelines κάθε χρόνο για Ανατολική Ευρώπη μήπως και γαμήσει κανένας φουκαράς και αυτά έχουν αξία.
Γενικά από τους Αμερικανούς αυτά είναι καλά άμα έχεις πιει 5 βότκες και έχεις κολλήσει στο καμάκι ξερνάς αυτά που λένε οι Αμερικανοί και είσαι μέσα.Κρατάς το frame τουλάχιστον.Δεν είναι Greek kamaki αλλά τουλάχιστον είσαι fool prof.
Πολλοί μάθανε από εμένα αυτό που παίζει αλλά δεν μπορώ να χωνέψω οτι μερικοί ήταν Ινδοί,Αράπηδες και πάκηδες.Ετσι απευθύνομαι τώρα σε καθαρά ευρωπαικό κοινό παρά το οτι από οικονομικής απόψεως αυτοί οι αγάμητοι στις μειονότητες συμφέρουν(τεράστιο οικονομικο ακροατήριο από αγάμητους και αυνανιστές μετανάστες.Οι τύποι δεν έχουν δει ποτέ Ελληναρά με την πούτσα έξω και θα πλήρωναν χιλιάρικα για να δουν).