Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Χαχα!! Πολύ σωστή ανάλυση μόνο που ισχύει πραγματικά για κάθε γυναίκα που θέλεις να ρίξεις στο κρεβάτι στο πρώτο ή δευτερο Ραντεβού! Και μάλιστα ισχύει περισσότερο για δυτικοευρωπαίες!Α ρε kman..Πόσο λίγο ξέρεις τις Πολωνέζες ρε φίλε..Πήρες 10 τηλέφωνα και πιστεύεις πως θα κάτσουν...Δεν σε κατηγορώ γιατί και εγώ τα ίδια πίστευα πριν μείνω μόνιμα..Ερχόμουν 10ημερα τσίμπαγα 30 τηλέφωνα και τελικά μου καθόταν μία καθαρά απο νύχτα και αλκοολ..
Δεν θέλω να σου χαλάσω τα όνειρα αλλά από όλες αυτές κατά 99% δεν θα κατάφερεις τίποτα..
Θα σας πω κάτι σαν απόφθεγμα εμπειρίας ετών ταξιδίων Poland και μόνιμης συγκατοίκησης Poland τουλάχιστον 10 μήνες..Να το θυμάστε καλά και να πράτετε μόνο έτσι για να μην χάσετε τον χρόνο σας Poland και τελικά να καταφέρετε να γευτείτε Πολωνικό μουνί..
Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πηδήξετε Πολωνέζα με normal ραντεβού..Normal εννοώ να πάρετε το τηλέφωνο και να την πάτε για καφέ,φαγητό,βόλτα στο πάρκο και να της προτείνετε να έρθει σπίτι σας...Βγήκα φέτος έιτε το πιστέυετε είτε όχι (αν υπολογίζω καλά) κοντά στα 150 ραντεβού. Έφτασα να κλείνω και διπλά ραντεβού την μέρα.. Ποτέ καμία δεν μου έκατσε έτσι παρόλο που γουσταραν..Οι Πολωνέζες είναι οι πιο συνεσταλμένες και σπαστικές γκόμενες που έχω γνωρίσει για ραντεβού..Πως πήδηξα λοιπόν 19 φέτος?
Ένας μόνος τρόπος υπάρχει..Θυμείτε και πράξτε τα ίδια για να μην χάσετε τον χρόνο σας. ΑΛΚΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποτέ δεν προτείνετε σε Πολωνέζα φαί,καφέ και μαλακίες..Τις λέτε πάμε σε club? Αν δεχτεί προσπαθήστε να την ποτίσετε..αν δείτε ότι δεν πίνει τελείωσε μαλακία μετά στο σπίτι..Αν πίει πάνω απο 3-4 μπύρες ή βοτκές χορό πίστα και απλώστε χέρι και φιλί..Έτσι κάθονται..Δεν είναι normal άνθρωποι να φερθούν με normal τρόπο..Να τις πάτε 3-4 ραντεβού ας πούμε χαλαρά κα να πηδήξετε..Μόνο με ΑΛΚΟΟΛ να πέσουν οι αναστολές και χορό γαι σωματική επαφή που θα σας φέρει πιο κοντά.
Όσοι έρχονται εδώ και έχουν καταφέρει να βγάλουν τον μύθο της εύκολης Πολωνέζας είναι γιατί έχουν καταφέρει να πετύχουν μεθυσμένη σε club..Στην normal ζωή απλά χάνεται τον χρόνο σας με Πολωνέζες..Μπορώ να γράφω για ώρες πως φέρονται αν τους φέρεσαι normal..Ξαναλέω ΑΛΚΟΟΛ μάγκες..Και μην ενθουσίαζεστε με τα τηλέφωνα και τα λόγια τους.Το ίδιο βράδυ γνωρίζουν 10 τους κοροιδέυουν και πάνε μόνες για ύπνο..Το όπλο σας είναι να την βγάλετε και να την μεθύσετε ΤΕΛΟΣ..
Η μόνη διαφωνία που έχω με τους μόνιμους κατοίκους εδώ είναι στο πόσο αλκοολ σου κάθονται..Ο κολλήτος εδώ που είναι Γάλλος υποστηρίζει πως στις 3 μπύρες θα χαμουρευτεί και στις 5 θα γαμηθεί..Εγώ πιστεύω πιο πολύ στην vodka..Με την μπύρα δεν τις καταφέρνεις έυκολα..
Αν λοιπόν την μεθύσεις και την πηδήξεις μετά ειναι ΟΚ..Κολλάει μαζί σου και σε θέλει για δεσμό..Αλλά η Πολωνέζα με τον καθολικισμό και την καχυποψία που έχει για τους ξένους με normal τρόπο ξεχάστε το...Κάντε αυτα που σας είπε και θα δείτε αποτέλεσμα..
Και επαναλαμβάνω αυτά ειναι για να γαμάς εξάρια..απο 7 και πάνω ξεχάστε το...Ήδη έφτασατ πεμπτο ραντεβού με το ένα εφτάρι και ακόμα τίποτα από πήδημα.Φιλιά χαμούρεμα και φεύγει..Κλασσική παρθενο-πιπιτσα...Παλεύω να την πάω σε club για να την μεθύσω..Ο μόνος τρόπος..
Μοναδική εξαίρεση ο τύπος με τις 4 γκόμενες σε τρεις μέρες στην Ουκρανική πόλη που τουλάχιστον την μια την πέρνει χωρίς να την ποτίσει εκτός αν την ποτίζει το μεσημέρι ...