Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πολωνία είναι πολύ πιο εύκολη από Σλοβακία.Κρςκωβ αν πας στα σωστά μαγαζιά Coco,Shine είναι αδύνατο να μη γαμήσεις γιατί παίζει πολύ μουνί και όλες τις εποχές.
πολυ τουριστκη μου φαινεται η πολη.....επισης ειδα πολυ ευρωπαικο τυπου καμακι,,,,μιλαμε για 2009-2010 ημουν,,ειχα ερθει κι απο 10ημερο λβοβ κι ιβανοφρανκοφσκ οποτε ημουν κι αλλιως επηρεασμενος,,,δεν μου γεμισε το ματι ομως μουνιακως η πολη...χαμηλη αναλογια σε μουναρες ενω μπρατισλαβα ειχα δει πολλα μουνια κ σκυλολοι ολες καναν καμακι οι ιδιες... :o :o :o

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μπρνο οστραβα πηγα..οχι καμμια σχεση με μπρατισλαβα. πολυ φωφια η τσεχια γενικα μουχει φανει..πετζαλκα παιζομουν αν κατεχεις....
μονο τσεσκε μπουντεχοβιτσε ειχα βρει πουταναριο σωστο σε  φοιτητριες κ λαικες γκομενες ψωλουδες,,μαλιστα σκεφτομαι να πεταχτω κανα διημερο καθοσον κ κοντα παω κι οδικα 2ημερο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πολυ τουριστκη μου φαινεται η πολη.....επισης ειδα πολυ ευρωπαικο τυπου καμακι,,,,μιλαμε για 2009-2010 ημουν,,ειχα ερθει κι απο 10ημερο λβοβ κι ιβανοφρανκοφσκ οποτε ημουν κι αλλιως επηρεασμενος,,,δεν μου γεμισε το ματι ομως μουνιακως η πολη...χαμηλη αναλογια σε μουναρες ενω μπρατισλαβα ειχα δει πολλα μουνια κ σκυλολοι ολες καναν καμακι οι ιδιες... :o :o :o

Μη νομίζεις.Λβωφ τη μέρα δε σου μιλάνε οι γκόμενες.Κράκωβ είναι πανεύκολα.Απλά ο τουρίστας θα δει τη χλιδή κσι το κέντρο.Εγώ έβλεπα παντού βλάχες πουτανάκια.Είναι γεμάτη βλάχες η πόλη που κυνηγάνε καριέρα ή απλώς κάνουν τουρισμό.
Π.χ. Ελλάδα στα νησιά δεν κατεβαίνει κανείς για να γαμήσει Ελληνίδες.Ολοι Σουηδέζες Γερμανίδες Αγγλίδες θέλουν.Κράκωβ όμως κανένας δεν πάει να γαμήσει Αγγλίδες παρόλο που υπάρχουν πολλές.Ολοι για τις Πολωνέζες πάνε.Το οτι είναι τουριστικό παίζει ελάχιστο ρόλο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
για λατβια λετονια κλπ τι πληροφοριες υπαρχουν?? :fuck1:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μη νομίζεις.Λβωφ τη μέρα δε σου μιλάνε οι γλόμενεε.Κράκωβ είναι πανεύκολα.Απλά ο τουρίστας θα δει τη χλιδή κσι το κέντρο.Εγώ έβλεπα παντού βλάχες πουτανάκια.Είναι γεμάτη βλάχες η πόλη που κυνηγάνε καριέρα ή απλώς κάνουν τουρισμό.
Π.χ. Ελλάδα στα νησιά δεν κατεβάινει κανείε για να γαμήσει Ελληνίδες.Ολοι Σουηδέζες Γερμανίδες Αγγλίδες θέλουν.Κράκωβ όμως κανένας δεν πάει να γαμήσει Αγγλίδες παρόλο που υπάρχουν πολλές.Ολοι για τις Πολωνέζες πάνε.Το οτι είναι τουριστικό παίζει ελάχιστο ρόλο.
ναι αλλα εγω ξερω ρωσσικα ενω δεν ξερω πολονικα,,οποτε,δεν το συζηταω,,δεν εχει υπαρξει φορα να μην εχω γαμησει 3-4 νεα ατομα στο λβοβ,ενω η καβα ειναι απειρη ...απλα ειναι πολυ μακρια.....κ αεροπορικα κοστιζει πολυ δεν με παιρνει μονο για διημερο να παω...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μπρνο οστραβα πηγα..οχι καμμια σχεση με μπρατισλαβα. πολυ φωφια η τσεχια γενικα μουχει φανει..πετζαλκα παιζομουν αν κατεχεις....
μονο τσεσκε μπουντεχοβιτσε ειχα βρει πουταναριο σωστο σε  φοιτητριες κ λαικες γκομενες ψωλουδες,,μαλιστα σκεφτομαι να πεταχτω κανα διημερο καθοσον κ κοντα παω κι οδικα 2ημερο

Τι λες τώρα οι Τσέχες είναι πολύ πιο απελευθερωμένες από τις Σλοβάκες στο μουνί τους όλα μιλάμε για 93% αθεία στην Τσεχία και 95% καθολικές στη Σλοβακία.Και τις Σλοβάκες αν ρωτήσεις θα σου πούνε οτι οι Τσέχες είναι πουταναριό πηδιούνται με όλους ενώ οι Σλοβάκες είναι ρομαντικές γυναίκες.Πιο flakes από τις Σλοβάκες δεν υπάρχουν.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τεπλιτσε κ χομοτοβ ειχαμε βρει κατι αλογα εν ετει 2007-2008 αλλα ακριβα,,60ε το γαμησι τοτε,,ωριαιο βεβαια ,αλλα ητανε επιπεδου πορνοσταρ αυτα τα ψωλια

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τι λες τώρα οι Τσέχες είναι πολύ πιο απελευθερωμένες από τις Σλοβάκες στο μουνί τους όλα μιλάμε για 93% αθεία στην Τσεχία και 95% καθολικές στη Σλοβακία.Και τις Σλοβάκες αν ρωτήσεις θα σου πούνε οτι οι Τσέχες είναι πουταναριό πηδιούνται με όλους ενώ οι Σλοβάκες είναι ρομαντικές γυναίκες.Πιο flakes από τις Σλοβάκες δεν υπάρχουν.
δεν ειχε καλες γκομενες στην τσεχια ,,ελαχιστες κ χαλια σωματα..μπρατισλαβα ειχε μουνι καργα κ χυμα,επισης κ κοσιτσε πολυ καλο θεμα...
,κ σωματα πολυ καλα ,μου θυμισαν ρουμανες απο οραντεα κ τιμισοαρα,δηλ τα τοπ σωματα στην ευρωπη  :tits2:
κι απο διακοπες θυμαμαι πιο μικρος ειχα γαμησει κατι μπαργουμεν σλοβακες στο σχολασμα,,δεν μου δινουν καμμια αισθηση οτι ειναι μαζεμενες,,το αντιθετο,,τις πιο χυμα γκομενες τις θεωρω σε ολο το μπλοκ,εντος ΕΕ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τσεχία θυμάμαι εκδίδονταν τουλάχιστον 20 πορνοπεριοδικά όπου Τσέχες από την επαρχία έστελναν γυμνές φωτό για 20 ευρώ την κάθε μία.Χαμός γινοτανε.Δεν υπάρχουν πιο exhibionists.Εδώ είναι site που δείχνουν το μουνί τους γκόμενες της διπλανής πόρτας για να γουστάρεις.Μπορείς και να τους γράψεις.Φαντάσου να γινόταν αυτό Ελλάδα να έβγαζε π.χ. γυμνές φωτό η Μαρία από Λαμία για να ερεθίσει τους άντρες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τσεχία θυμάμαι εκδίδονταν τουλάχιστον 20 πορνοπεριοδικά όπου Τσέχες έβγαζαν γυμνές φωτό για 20 ευρώ την κάθε μία.Χαμός γιοτανε.Δεν υπάρχουν πιο exhibionists.Εδώ είναι site που δείχνουν το μουνί τουε γκόμενες της διπλανής πόρτας για να γουστάρεις.Μπορείς και να τους γράψεις.Φαντάσου να γινόταν αυτό Ελλάδα να έβγαζε π.χ. γυμνές φωτό η Μαρία από Λαμία για να ερεθίσει τους άντρες.

ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ,κ ουγγαρια ετσι ειναι,,το καμακι ομως ειναι πολυ δυσκολο,,,,εκτος ισως απο τις παραμεθοριες με ουκρανια περιοχες,,οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος..εγω τσεχια δεν ειδα μουνια ,,πολυ μικρη αναλογια,καλες σε σχεση  με μετριες κ σαβουρες...καλο το οτι μιλανε καποια γερμανικα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι πιο φιλικές οι Σλοβάκες αλλά οι Τσέχες είναι πολύ μεγαλύτερες ψώλες.Το οτι είναι φιλικές ζεστές δε σημαίνει τίποτα.Ουσία υπάρχει με τις Τσέχες που μπορεί να φαίνονται απόμακρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ,κ ουγγαρια ετσι ειναι,,το καμακι ομως ειναι πολυ δυσκολο,,,,εκτος ισως απο τις παραμεθοριες με ουκρανια περιοχες,,οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος..εγω τσεχια δεν ειδα μουνια ,,πολυ μικρη αναλογια,καλες σε σχεση  με μετριες κ σαβουρες...καλο το οτι μιλανε καποια γερμανικα

Τίγκα στα μουνιά είναι η Τσεχία απλά δεν είναι τόσο φιλικές όσο οι Σλοβάκες και οι Πολωνές.Αλλά οι Σλοβάκες είναι μαλακισμένες είναι φιλικές αλλά κάνουν παιχνίδια ενώ οι Τσέχες εί αι ευθείς.Οι Σλοβάκες σου πρήζουν τα αρχίδια με τις Τσέχες πληρώνεις τις διακοπές και καθαρίζεις.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τίγκα στα μουνιά είναι η Τσεχία απλά δεν είναι τόσο φιλικές όσο οι Σλοβάκες και οι Πολωνές.Αλλά οι Σλοβάκες είναι μαλακισμένες είναι φιλικές αλλά κάνουν παιχνίδια ενώ οι Τσέχες εί αι ευθείς.Οι Σλοβάκες σου πρήζουν τα αρχίδια με τις Τσέχες πληρώνεις τις διακοπές και καθαρίζεις.
καλα δεν συμφωνουμε ειναι φανερο
υγ.τι διακοπες να πληρωσω?μηπως χτισω κ κανα σπιτι?ρε κμαν ηρεμησε...να γαμησουμε παμε στην πηγη αυθεντικου κ προστυχου μουνιου..δεν παμε να μεινουμε στον ασσο!!! :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
απο λατβια κλπ εχεις ενημερωση?εχω διαισθηση θαναι πιο ψωλοκατασταση εκει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
καλα δεν συμφωνουμε ειναι φανερο
υγ.τι διακοπες να πληρωσω?μηπως χτισω κ κανα σπιτι?ρε κμαν ηρεμησε...να γαμησουμε παμε στην πηγη αυθεντικου κ προστυχου μουνιου..δεν παμε να μεινουμε στον ασσο!!! :grin:

Τσέχες πρέπει να πληρώσεις εννοείται.Μια Τσέχα μου τα εξήγησε όλα.Μου είπε αν δίνεις ραντεβού με Τσέχα θα γαμήσειε του Αγίου Πούτσου σε κανά εξάμηνο.Οι Τσέχες για να γαμηθούν πρέπει να μείνουν μαζί σου.Την προσωπικότητά σου τη γράφουν στα αρχίδια τους δεν τις ενδιαφέρει καθόλου.Κοιτάνε μόνο την οικονομική σου κατάσταση.Αν πληρώνεις και μένουν μαζί σου τότε μόνο γαμάς.Μου τα εξήγησε ωραία.Μου είπε οι Πολωνέζες θέλουν γάμο οι Τσέχες θέλουν γκόμενο δεν ενδιαφέρονται για γάμο.Και πολλά άλλα.Βασικά αν σε κατατοπίσει μια γκόμενα που έχεις γαμήσει είναι άλλο πράγμα σου προδίδουν όλα τα μυστικά.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τσέχες πρέπει να πληρώσεις εννοείται.Μια Τσέχα μου τα εξήγησε όλα.Μου είπε αν δίνεις ραντεβού με Τσέχα θα γαμήσειε του Αγίου Πούτσου σε κανά εξάμηνο.Οι Τσέχες για να γαμηθούν πρέπει να μείνουν μαζί σου.Την προσωπικότητά σου τη γράφουν στα αρχίδια τους δεν τις ενδιαφέρει καθόλου.Κοιτάνε μόνο την οικονομική σου κατάσταση.Αν πληρώνεις και μένουν μαζί σου τότε μόνο γαμάς.Μου τα εξήγησε ωραία.Μου είπε οι Πολωνέζες θέλουν γάμο οι Τσέχες θέλουν γκόμενο δεν ενδιαφέρονται για γάμο.Και πολλά άλλα.Βασικά αν σε κατατοπίσει μια γκόμενα που έχεις γαμήσει είναι άλλο πράγμα σου προδίδουν όλα τα μυστικά.
εκτος απο τσεσκε που σου ειπα η υπολοιπη χωρα δεν μ ενθουσιασε...ετσι κι αλλιως προτιμω το πρωην εσσδ νιμου γενικα :tits2:
καβλωνω με την μια..αυτες τις ανατολικες οχι εσσδ τις βαριεμαι λιγο,,οι πολωνες ο  :tits2  ομως μ αρεσουν,,μου θυμιζουν γκομενες του λβοβ πολυ  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μια φορά μου είπε η Τσέχα στην Αγγλία είχε βρει μια πολύ ωραία μπλούζα με το logo I like big dicks.Επειδή δεν ήξερε αγγλικά ρώτησε τι σημαίνει το logo πριν την αγοράσει και όταν της εξήγησαν γύρισε τη μπλούζα πίσω.Μόλις την άφησε την άρπαξε λέει αμέσως μια Πολωνέζα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μια φορά μου είπε στην Αγγλία είχε βρει μια πολύ ωραία μπλούζα με το logo I like big dicks.Επειδή δεν ήξερε αγγλικά ρώτησε τι σημαίνει το logo πριν την αγοράσει και όταν της εξήγησαν γύρισε τη μπλούζα πίσω.Μόλις την άφησε την άρπαξε λέει μια Πολωνέζα.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μια φορά μου είπε η Τσέχα στην Αγγλία είχε βρει μια πολύ ωραία μπλούζα με το logo I like big dicks.Επειδή δεν ήξερε αγγλικά ρώτησε τι σημαίνει το logo πριν την αγοράσει και όταν της εξήγησαν γύρισε τη μπλούζα πίσω.Μόλις την άφησε την άρπαξε λέει αμέσως μια Πολωνέζα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: aristos και σοστος στης περιγραφες κατο απο το δικο του πριζμα βεβεα κεεπ δε φιλινγ χαι σιντροφε :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom