Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Clock φιλική συμβουλή.Μην κάψετε την εκδρομή..Πάρτε αεροπλάνο ελάτε Warsaw και κατευθείαν τρένο για Poznan ή Lublin..
Είναι απίστευτο μάγκες πόσο αλλάζει μήνα με μήνα η Βαρσοβία..Χτές γκόμενα μου ανέλυε πόσο άλλαξε μόνο τον τελευταίο χρόνο..Αν δεν έχετε ζήσει εδώ δεν μπορέιτε να διανοειθήτε για τι σας μιλάω..Απίστευτα πράγματα..

Πέρσι καλοκαίρι πριν μετακομίσω εδώ είχα έρθει ακριβώς ίδια περίοδο Ιούλιο 15 μέρες σαν εκδρομή. Τετάρτη Βράδυ έχει πάντα ένα πάρτυ για ξένους εδώ. Σκάω με αεροπλάνο Τετάρτη 5 ώρα ήμουν Warsaw..8 ώρα στο πάρτυ κατεθείαν..Μπουκάρω ήταν 100 άτομα αναλογία 60% άντρες και 40% γυναίκες. Μην τα πολυλογώ γνώρισα 2 κοπέλες στο πάρτυ φίλες..Αποτέλεσμα του δεκαπενθήμερου πήδηξα και τις 2 και την μια μάλιστα την κατέβασα Ελλάδα Σεπτέμβρη διακοπές (υποσχέθηκα δεσμό)..Μου συγχώρεσε οτι πήδηξα την φίλης της γιατί δεν έγινε παράλληλα όταν ξεκίνησα και καλά σχέση με αυτή..

Μάγκες χτές ήμουν στο ίδιο πάρτυ ίδια ακριβώς μέρα σαν πέρσι..Θέλετε να ακούσετε? Έκατσα και μέτρησα...86 άντρες 3 γυναικές!!!! Ναι καλά ακούσατε..Και να μην νομίζεται πως είναι τυχάιο έρχομαι όλες τις Τετάρτες εδώ και και είναι σχεδόν το ίδιο πλέον..Ο λόγος? Η γαμημένη κρίση έχει μαζέψει ΟΛΟ το καβλί της Νότιας Ευρώπης εδώ για δουλειά..Όλη η Ισπανία και η Ιταλία είναι εδώ για δουλειά..Έχει αρχίσει να μαζεύει τον τελευταίο χρόνο και πάρα πολλούς Γάλλους, που μας πουλάνε παπά πως η Γαλλία δεν έχει κρίση..

Καλά δεν μιλαώ για Enklawa και Mazowiecka..Όλοι αυτοί σκάνε μόνο εκεί πλεόν..Και απο παράδεισο που ήταν κάποτε έχει καταντήσει κόλαση..Μάγκες δεν είναι ιδέα μου είναι πραγματικά γεγονότα..Πέρα απο το ότι διαμαρτύρονται όλα τα παλικάρια που ζούν εδώ χρόνια πόσο χειροτερέυει μου τα λένε και οι ίδιε οι γκόμενες πως αλλάζουν τα πράγμαατα..Μέχρι Νοέμβρη που θα έρθετε θα έχει χειροτερέψει και άλλο..Θα τα γράψετε απο μόνοι σας...Για μένα αυτή η πόλη τελείωσε...Αν είχα επιλογή θα έμενα POland επαρχία (Poznan) αλλλά Warsaw πραγματικά δεν με νοιάζει καν..Παλέυω για Βουδαπέστη απο Σεπτέμβρη αν τα καταφέρω...

Οι πόλεις όντως αλλάζουν τρομερά γρήγορα.Τώρα το Βρότσλαβ είναι καλύτερο από ό,τι το θυμόμουνα όπως και το Κράκοβ ενώ το Πόζναν χειροτέρεψε.15 μέρες είναι πάρα πολλές.Πού βρίσκετε τόσο χρόνο?Και τα έξοδα για 15 μέρες ξενοδοχείο δεν είναι λίγα.Εγώ συνήθως πάω για 2-3 μέρες το πολύ για αυτό χάνω και πολλά κοννέ απλά δεν προλαβαίνω να τις ξαναδώ.
Εγώ νομίζω οτι θα κάτσεις Πολωνία και τον επόμενο χρόνο άσχετα από το τι γράφεις εδώ.Δεν υπάρχουν πιο εύκολες γυναίκες στην ΕΕ.
Τώρα μόλις γάμησα μια Πολωνέζα που έχω στην Αθήνα μου ζήτησε να της χύσω στα μάτια της.Αλλη θέλει να της αγοράσω σκύλο για να κάνει σεξ με σκύλο.Γενικά δεν υπάρχει ανωμαλία που να μην κάνουνε.
Μακάρι να ήμουνα ακόμα Πολωνία να αξιοιπούσα όλα αυτά τα κοννέ.Θέλουν να περάσεις λίγο χρόνο μαζί τους.
Τι εννοείς όταν λες οτι υπόσχεσαι δεσμό?Εγώ υπόσχομαι διακοπές ή zakupy.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι πόλεις όντως αλλάζουν τρομερά γρήγορα.Τώρα το Βρότσλαβ είναι καλύτερο από ό,τι το θυμόμουνα όπως και το Κράκοβ ενώ το Πόζναν χειροτέρεψε.15 μέρες είναι πάρα πολλές.Πού βρίσκετε τόσο χρόνο?Και τα έξοδα για 15 μέρες ξενοδοχείο δεν είναι λίγα.Εγώ συνήθως πάω για 2-3 μέρες το πολύ για αυτό χάνω και πολλά κοννέ απλά δεν προλαβαίνω να τις ξαναδώ.
Εγώ νομίζω οτι θα κάτσεις Πολωνία και τον επόμενο χρόνο άσχετα από το τι γράφεις εδώ.Δεν υπάρχουν πιο εύκολες γυναίκες στην ΕΕ.
Τώρα μόλις γάμησα μια Πολωνέζα που έχω στην Αθήνα μου ζήτησε να της χύσω στα μάτια της.Αλλη θέλει να της αγοράσω σκύλο για να κάνει σεξ με σκύλο.Γενικά δεν υπάρχει ανωμαλία που να μην κάνουνε.
Μακάρι να ήμουνα ακόμα Πολωνία να αξιοιπούσα όλα αυτά τα κοννέ.Θέλουν να περάσεις λίγο χρόνο μαζί τους.
Τι εννοείς όταν λες οτι υπόσχεσαι δεσμό?Εγώ υπόσχομαι διακοπές ή zakupy.

Με σκύλο?χαχαχα..Τι να πώ..
Αμα μαζέυεις την άδεια σου για ταξίδια 15 μέρες είναι στην ουσία με ΣΚ 10 μέρες άδεια..Είναι εφικτό..Τιμές σιγά το ακριβό..Με airbnb με 20-25 ευρώ την μέρα βρίσκεις διαμέρισμα αν το κλεισεις νωρίτερα.Ξενοδοχεία ΠΟΤΕ.Μοίαζεις με πορνο-τουρίστα..Τα μίσα σου βγαίνουν απο ότι θα χαλάσεις σε ένα Ελληνικό νησί..

Η δικιά μου εμπειρία έγραψα πως δεν βάζει τις Πολωνέζες πιο ψηλά στην ευκολία απο τις άλλες φυλές..Τουλάχιστον στο σήμερα..Παλαιότερα ήταν πολύ καλύτερα..Πάντως Βουδαπέστη πιο καλά είχα περάσει και Σερβία και Πράγα..Poland είναι καλά αν γαμάς χοντρές και μπάζα..Αυτες είναι πανεύκολες..Γκόμενα πάνω απο 6 εδώ είναι δύσκολο..Πρεπει να έχεις πολύ υψηλά προσόντα.

Σερβία είχα κάνει γνωριμία με το 1/8 των γυναικών εδώ σε αριθμό αλλά ήταν όλες 7 στην κλίμακα...Αν γουστάρεις να πηδάς μπάζα και να χερεσαι έλα και μάζευε αριθμό Poland..Αν σου αρέσει η ποιότητα είναι η χειρότερη επιλογή εδώ μακράν..Δεν σε κοιταέι 7αρι εδώ ποτέ..Θέλει πολύ τύχη να γνωρίσεις και να σου κάτσει τελικά ενα..Επίσης διαφωνώ με wroclaw..Πάρα πολύ ξένοι..Οι γκόμενες το βράδυ όντως έπαιζαν τρελά αλλα μου την πέσανε οι πιο άσχημες γκόμενες που έχω δεί στην ζωή μου..Πολύ μπαζίλα η πόλη και ξένα αυνάνια..Και εκεί πάλι μπάζα θα γνωρίσεις..
μόνο Poznan είδα ωραίες γκόμενες με προοπτική να γίνει κάτι οπότε εγώ εκεί θα επαίζα μπάλα.Η Lublin..

Δεν αξίζει kman...Ενταξει γράφει το κοντέρ αλλά καλό είναι να πηδάμε και κανά καλό μουνί που εδώ δεν παίζει!!!
Επίσης Πολωνέζες είναι διαπίστωση όλων εδώ θέλουν προοπτική δεσμού για να σου κάτσουν..Οπότε δίνει υπόσχεση για OK και εξαφανίζεσαι μετά..

Να προσθέσω Poland δεν πρόκειται να κάτσω για τον απλούστατο λόγο..Είμαι μια εβδομάδα εδώ και βγάινω κάθε μέρα..Έχω γνωρίσει σε 7 μέρες 4 γκόμενες..Ολές στο 5 άντε η μία στο 6...ΔΕΝ γουστλαρω απλά βαρέθηκα...Προτιμώ να τον παίζω και ταινίες σπίτι μέχρι να μου κάτσει 7αρι παρά να βγώ μαζί τους..Μετά απο ένα χρόνο χορταίνεις δεν μπορείς αλλα 6αρια..Ψάχνεις για κάτι καλό..Έρχεσαι απλά καβλωμένος και δεν βλέπεις που αυτά που μιλάς είναι ψιλο-μπαζάκια..Μετά απο λίγο καιρό το καταλαβαίνεις και βαρίεσαι, να πουλάς έρωτα και δεσμό στα ημίμετρα..Εγώ έφτασα κορεσμό..Με το που τις γνωρίζω μετά απο 20 λεπτά στο μαγαζί της παρατάω.Τα 7ρια και πάνω είναι απρόσιτα εδώ..Πολύ απρόσιτα...Οπότε σου ξαναλέω γαμα 20 σε ένα χρόνο και το πρωί θα θέλεις να τις διώξεις με κλωτσιές και ασε με μενα πλέον να ψάχνω για τις 5 τον χρόνο αλλά να καβλώνεις μαζί τους..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με σκύλο?χαχαχα..Τι να πώ..
Αμα μαζέυεις την άδεια σου για ταξίδια 15 μέρες είναι στην ουσία με ΣΚ 10 μέρες άδεια..Είναι εφικτό..Τιμές σιγά το ακριβό..Με airbnb με 20-25 ευρώ την μέρα βρίσκεις διαμέρισμα αν το κλεισεις νωρίτερα.Ξενοδοχεία ΠΟΤΕ.Μοίαζεις με πορνο-τουρίστα..Τα μίσα σου βγαίνουν απο ότι θα χαλάσεις σε ένα Ελληνικό νησί..

Η δικιά μου εμπειρία έγραψα πως δεν βάζει τις Πολωνέζες πιο ψηλά στην ευκολία απο τις άλλες φυλές..Τουλάχιστον στο σήμερα..Παλαιότερα ήταν πολύ καλύτερα..Πάντως Βουδαπέστη πιο καλά είχα περάσει και Σερβία και Πράγα..Poland είναι καλά αν γαμάς χοντρές και μπάζα..Αυτες είναι πανεύκολες..Γκόμενα πάνω απο 6 εδώ είναι δύσκολο..Πρεπει να έχεις προσόντα.

Σερβία είχα κάνει γνωριμία με το 1/8 των γυναικών εδώ σε αριθμό αλλά ήταν όλες 7 στην κλίμακα...Αν γουστάρεις να πηδάς μπάζα και να χερεσαι έλα και μάζευε αριθμό Poland..Αν σου αρέσει η ποιότητα είναι η χειρότερη επιλογή εδώ μακράν..Δεν σε κοιταέι 7αρι εδώ ποτέ..Θέλει πολύ τύχη να γνωρίσεις και να σου κάτσει τελικά ενα..Επίσης διαφωνώ με wroclaw..Πάρα πολύ ξένοι..Οι γκόμενες το βράδυ όντως έπαιζαν τρελά αλλα μου την πέσανε οι πιο άσχημες γκόμενες που έχω δεί στην ζωή μου..Πολύ μπαζίλα η πόλη και ξένα αυνάνια..Και εκεί πάλι μπάζα θα γνωρίσεις..
μόνο Poznan είδα ωραίες γκόμενες με προοπτική να γίνει κάτι οπότε εγώ εκεί θα επαίζα μπάλα.Η Lublin..

Δεν αξίζει kman...Ενταξει γράφει το κοντέρ αλλά καλό είναι να πηδάμε και κανά καλό μουνί που εδώ δεν παίζει!!!
Επίσης Πολωνέζες είναι διαπίστωση όλων εδώ θέλουν προοπτική δεσμού για να σου κάτσουν..Οπότε δίνει υπόσχεση για OK και εξαφανίζεσαι μετά..

Είσαι σίγουρος?Είδα πολλούς ξένους με καλά μουνιά στο Βρότσλαβ.Σε αυτό που λες οτι γαμάμε κυρίως εξάρια πεντάρια έχεις δίκιο.Από τις 25 και πλέον Πολωνέζες που γάμησα μόνο 2 ήταν εφτάρια.Εχεις όμως την αίσθηση οτι μπορείς και καλύτερα ίσως όμως είναι ψευδαίσθηση αν δε μένεις εκεί.Αντίθετα Ουκρανία οι πιο πολλές που γάμησα ήταν εφτάρια και μόνο δύο ήταν εξάρια.Και Ουκρανία όμως το οχτάρι είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολο.
Εκεί που μπορεί κάποιος να γαμήσει ευκολότερα οχτάρι είναι Ρωσία και Τσεχία όχι γιατί μετράει περισσότερο αλλά γιατί έχει πολύ περισσότερα οχτάρια η χώρα από ό,τι Πολωνία,Ουκρανία.
Αυτό που λες με το airbnb πρέπει να το ψάξω.Τα ξενοδοχεία το έχουν παραγαμήσει.Ειδικά Κράκωβ να πληρώνεις 80 και πλέον ευρώ για μπορδελοξενοδοχείο δωμάτιο 20 τετραγωνικά χωρίς κλιματισμό είναι σκάνδαλο.Και Πόζναν αν είσαι άτυχος και παίξει κανένα συνέδριο μπορεί να μην μπορείς να βρεις πού θα μείνεις ξεφεύγουν οι τιμές πάνω από τα 100 ευρώ τη βραδιά για τα τετράστερα.Βρότσλαβ είναι πολύ καλά συγκριτικά στο θέμα αυτό μπορείς να βρεις εξαιρετικά πεντάστερα μοντέρνα σε πολύ καλές τιμές κάτω από 60 ευρώ.
Αλλά σίγουρα για πολλές ημέρες καλύτερα με το airbnb.
Στα κλαμπ Πολωνία όντως γνωρίζεις μέτριες γκόμενες απλά σου φαίνονται πολύ καλύτερες λόγω του χαμηλού φωτισμού.Πολύ πιο ωραίες έχω γνωρίσει σε καφέ ή στο δρόμο γενικά κάτω από το φως της ημέρας.Αλλά αυτές από το δρόμο απαντούν πολύ σπανιότερα σε σχέση με αυτές που γνωρίζεις στα κλαμπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα Ελλάδα βλέπω τη διαφορά.Η Πολωνία μας έχει ξεπεράσει σε όλα και οικονομικά.Ελλάδα άθλια κατάσταση άδεια μαγαζιά λίγος κόσμος αληταρία και γκόμενες χάλια.Σκέτη παρακμή.Πάρα πολλοί άντρες μόνοι τους ή σε παρέες που στην Πολωνία θα ήταν δίπλα σε υπέρμουνα.Γενικά ούτε καμάκι ούτε τίποτα.Μόνο γυφταριό και πολλοί gay.Μαλακία έκανα που ήρθα Πολωνία ήταν σαν παράδεισος σε σχέση με εδώ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πραγματική παράνοια οι Πολωνέζες..Την τελευταία εβδομάδα 2 περιπτώσεις να ζόυμε τον απόλυτο έρωτα (δαχτυλίασματα,χαμούρεμα 1 ώρα) το βράδυ στο μαγαζί την άλλη μέρα να σε πρήζουν να βρεθέιτε να πηγαίνεις ξενερωμένος απο τα γεγονότα Ελλάδα, να κολλάνε πάνω σου σε θέλώ ξανά χαμούρεμα κ.λ.π και το βράδυ η μία και την άλλη μέρα η άλλη να εξαφανίζονται πριν τελικά προλάβεις να της πηδήξεις:) χαχα..Μιλάμε κομωδιά..

Μάγκες Poland είναι για ένα πράγμα κατέληξα..Βγές νύχτα μεθυσμένος μπές σε ενα bar περίμενε μέχρι αργά να μεθυσεί κανα μπαζάκι στην κλίμακα 5 το ολύ όρμα της με αγριότητα πίεσε την και πάρτην ψιλομεθυσμένη στο σπίτι σου..Μόνο για αυτό αξίζει δυστυχώς πλέον,τουλάχιστον Warsaw..Επάρχια κρατάει ακόμα..Οι 2 κοπέλες που γνώρισα Poznan ακόμα 2 μήνες μετά μου γράφουν..Πιο normal πραγματα..

Ευτυχώς πάιζουν πολλές ξένες Warsaw για δουλεία και τρώς διάφορες φυλές..Αλλά πως αλλάξαν τα πράγματα..Να είσαι Poland και να γαμάς άλλες εθνικότητες εδώ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι ρε συ πώς γίνεται να σε αφήνουν να τους χαιδεύεις το μουνί ή τα βυζιά στο κλαμπ και την επόμενη μέρα να μην μπορούν να σε δούνε?Παρόλα αυτά αυτά που κάνεις Πολωνία δεν τα κάνεις με τίποτα Ελλάδα τόσο ανοιχτές γκόμενες δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.
Μουνάρες από κλαμπ δύσκολο να βγάλει κανείς(μόνο στο Pacha παίζουν μουνάρες αλλά συνήθως μιλάνε μόνο σε άτομα του κύκλου τους) και από daygame είναι φοβερό το flake(μία στις δέκα απαντάνε).Παρόλα αυτά πιστεύω για μουνάρα ή πρέπει κάποιος να κάνει φουλ daygame και clubbing Κράκωβ ή Πόζναν για μια βδομάδα ή να πάει ΠΣΚ Katowice ή Czestowchowa και να ξεσκιστεί στα κεράσματα στα κλαμπ.Η ίσως Olsytzn,Bydgoscz.Είναι σα να έχουν κάλο στον εγκέφαλο οι Πολωνέζες η Mis Polonia Wielkopolski με ρώταγε στο κλαμπ πότε θα τη φέρω Ελλάδα(ήθελε άμεσα) και τώρα δεν απαντάει καν.Μιλάμε παράνοια.Και οι άλλες εντελώς καμένες αντιδράσεις.
Η άλλη μου λέει θέλω αύριο να έρθω και μετά δεν είμαι call girl να σου στέλνω φωτό με μπικίνι.
Κοντολογίς βλέπω μόνο δύο λύσεις:
1.Να κάτσει κάποιος μίνιμουμ 10 μέρες σε μια μεγάλη πόλη(Πόζναν,Κράκωβ,Βρότσλαβ,Λιούμπλιν) με έξοδο κάθε μέρα και φουλ daygame για να κάνει 100 επαφές(100 τηλέφωνα) και τελικά μίνι σχέση με γκόμενα 7.(ζήτημα αν προλάβει να τη γαμήσει)
2.Να πάει Slaskie να ξεσκίσει τα κλαμπ το ΠΣΚ(10-15 τηλέφωνα) και μετά να ξεσκιστεί στα zakupy τις μέρες της εβδομάδας όπου τα κλαμπ δεν έχουν κόσμο.
Γενικά one night stand με γκόμενα πάνω από 6 είναι αδύνατο για τουρίστα άνω των 35 ετών μη Αμερικανό.
Από προσωπική αίσθηση γρηγορότερα γαμάς Βρότσλαβ,αργότερα Κράκωβ και ακόμα πιο αργά Πόζναν.Βέβαια και η ποιότητα από τις γκόμενες είναι αντιστρόφως ανάλογη.Στο Βρότσλαβ έχουν σχεδόν όλες χυμένες μάπες(butterface).Μετά από ένα σημείο όμως συνηθίζεις και δε σε ενοχλεί αυτό εκτός αν πας σε άλλη πόλη.

Μη νομίζεις όμως και οι άλλες Δυτικοσλάβες έχουν χαλάσει αρκετά.Μια παντρεμένη Τσέχα με έχει καλέσει να τη γαμήσω όταν λείπει ο άντρας της και τώρα που ήμουν εκεί κοντά μου είπε δεν μπορούσε γιατί είχε περίοδο.Επίσης θέλει μόνο σε αμάξι για να μην την δούνε στο χωριό.
Μια άλλη Σλοβάκα μοντέλο μου έπρηξε τα αρχίδια πέρσι όλο ήθελε να έρθει Μόναχο και δεν ερχότανε και τώρα μου λέει θέλει να κανονίσω για Σεπτέμβριο.Γενικά παλιά δεν ήταν έτσι τα πράγματα.Τώρα έχουν αρχίσει τις πίπες και τις ψεύτικες υποσχέσεις δεν ξέρω γιατί το κάνουνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για παράδειγμα εδώ 4 Αράπηδες έχουν πλασαριστεί δίπλα σε γκόμενες που γιόρταζαν στο Coco στο Κράκωβ.Ο ένας σίγουρα έφαγε αυτός που κάθεται δίπλα στην καλύτερη.Ολη την ώρα τον χάιδευε και τον τράβαγε δίπλα της μετά τον τράβηξε από το χέρι να χορέψουνε και χαμουρεύονταν.

La28fC.jpg

Αμερικανός επιστημονικό καμάκι με δυο Πολωνέζες ταυτόχρονα στο Shakers sto Κράκωβ.Η μια τον τράβαγε και τον χάιδευε επίμονα ενώ μιλούσε στη φίλη της.Τελικά την πήγε στο Frantic όπου την ξέσκισε στους χορούς τα φιλιά και τα χαμουρέματα.Η φίλη της αριστερά ήταν αρνητική όταν έκανα προσέγγιση άρα ο τύπος τις είχε ανεβάσει πολύ.Game recognized.

9A0lRB.jpg

1feINK.jpg

Ισπανός γενειοφόρος με πολύ καλό μουνάκι Πολωνέζα σε καφέ στο Βρότσλαβ.

TwW7Hi.jpg

Πολωνός καμάκιας καμακώνει δυο Πολωνέζες με ρωσικό τρόπο περπατάει δίπλα τους και τους μιλάει.Καράφλιασα όταν άκουσα την πολωνική pick up line.Είναι do you speak English?Παριστάνουν δηλαδή τους ξένους.

Adx5fn.jpg

Αμερικανός χάλια εμφάνισης με πολύ ωραία Πολωνέζα στο Κράκωβ.

DcyWCg.jpg

Ωραίος Αμερικανός με μουνάρα Πολωνέζα στο Κράκωβ.

0u9Sb0.jpg

Μαυριδερός αραβοειδής Γάλλος με πολωνικό μουνάκι στο Κράκωβ.

X2KT7i.jpg

Πολωνέζα με το μισό κώλο και τα βυζιά έξω μοιράζει διαφημιστικά σε γκόμενα στο Κράκωβ μέρα μεσημέρι.

616r8h.jpg

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε Kman η τεχνική στο καμάκι που έχω αναπτύξει πρόσφατα είναι η πιο δυνατή και έχω πολύ μεγάλη επιτυχία και σε Ελλάδα και εξωτερικό!
Με την πρώτη επαφή σχεδόν στο δίλεπτο μετα τα βασικά προσπαθώ να πετάξω το κινητό(πρέπει να είναι από iPhone 5 και πάνω) με βιντεάκι να κάθομαι στη θέση του οδηγού σε σκάφος τύπου γιώτ(όχι μεγάλο απαραίτητα) με πολύ μπλέ και τοπία ακτών Ελληνικών!! Αν το κάνεις αυτό όλα τα άλλα είναι ευκολα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε Kman η τεχνική στο καμάκι που έχω αναπτύξει πρόσφατα είναι η πιο δυνατή και έχω πολύ μεγάλη επιτυχία και σε Ελλάδα και εξωτερικό!
Με την πρώτη επαφή σχεδόν στο δίλεπτο ματά τα βασικά προσπαθώ να πετάξω το κινητό(πρέπει να είναι από iPhone 5 και πάνω) με βιντεάκι να κάθομαι στη θέση του οδηγού σε σκάφος τύπου γιώτ(όχι μεγάλο απαραίτητα) με πολύ μπλέ και τοπία ακτών Ελληνικών!! Αν το κάνεις αυτό όλα τα άλλα είναι ευκολα!

Οντως χρειάζεσαι κάποιο καλό δόλωμα.Διακοπές στα ελληνικά νησιά είναι καλό δόλωμα για Πόζναν,Κράκωβ.Zakupy είναι καλό δόλωμα για Κατοβίτσε.Βασικά αν έχεις τα γκαφρά να τους πληρώσεις τις διακοπές έρχονται σε χρόνο dt θέλουν όμως μερικές μέρες να σε γνωρίσουν πρώτα.
Το πρόβλημα είναι οτι στις γκόμενες που θες εσύ στα κλαμπ πάνε μετά άλλοι ξένοι όπως Αράπηδες,Ισπανοί,μαυριδεροί ή δυτικά καμάκια και ο ανταγωνισμός ανεβαίνει.Αυτές παίζουν με όλους και όποιος κάνει την καλύτερη προσφορά.Η χρησιμοποιούν δικά τους ηλίθια κριτήρια.
Το άλλο πρόβλημα είναι οτι οι μουνάρες στα κλαμπ δίνουν μόνο facebook και μετά τσεκάρουν το facebook σου οπότε αν δεν τους αρέσει κόβεσαι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πραγματική παράνοια οι Πολωνέζες..Την τελευταία εβδομάδα 2 περιπτώσεις να ζόυμε τον απόλυτο έρωτα (δαχτυλίασματα,χαμούρεμα 1 ώρα) το βράδυ στο μαγαζί την άλλη μέρα να σε πρήζουν να βρεθέιτε να πηγαίνεις ξενερωμένος απο τα γεγονότα Ελλάδα, να κολλάνε πάνω σου σε θέλώ ξανά χαμούρεμα κ.λ.π και το βράδυ η μία και την άλλη μέρα η άλλη να εξαφανίζονται πριν τελικά προλάβεις να της πηδήξεις:) χαχα..Μιλάμε κομωδιά..

Μάγκες Poland είναι για ένα πράγμα κατέληξα..Βγές νύχτα μεθυσμένος μπές σε ενα bar περίμενε μέχρι αργά να μεθυσεί κανα μπαζάκι στην κλίμακα 5 το ολύ όρμα της με αγριότητα πίεσε την και πάρτην ψιλομεθυσμένη στο σπίτι σου..Μόνο για αυτό αξίζει δυστυχώς πλέον,τουλάχιστον Warsaw..Επάρχια κρατάει ακόμα..Οι 2 κοπέλες που γνώρισα Poznan ακόμα 2 μήνες μετά μου γράφουν..Πιο normal πραγματα..

Ευτυχώς πάιζουν πολλές ξένες Warsaw για δουλεία και τρώς διάφορες φυλές..Αλλά πως αλλάξαν τα πράγματα..Να είσαι Poland και να γαμάς άλλες εθνικότητες εδώ..
Φίλε Dr Love παίζεις δυνατά! Να είσαι άνιωθος και να μην φοβάσαι τις μουνάρες! Αν κολώσεις στη μουνάρα το νιώθει! Το καταλαβαίνει πως νιώθεις άβολα δίπλα της!

Πριν κάτι μέρες μου την έπεσε τελευταία μέρα της, στη δουλεια μια Πολωνέζα που δήλωνε δημοσιογράφος και συχνή θαμώνας του Enklawa! Έχουμε επαφή και παραμιλάει για Ελλάδα! Ελπίζω να έρθει...Πάντως μου λέει να πάω να τη βρω...
Η αλήθεια είναι πως δεν την εμπιστεύομαι ως προς την διαυγεια του πνεύματός της! Αλλά έχει αυτό το σοβαροφανές στυλ με το ταγιεράκι που μου αρέσει να τους συμπεριφέρομαι σκληρά :s&m_1:!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Με την πρώτη επαφή σχεδόν στο δίλεπτο μετα τα βασικά προσπαθώ να πετάξω το κινητό(πρέπει να είναι από iPhone 5 και πάνω) με βιντεάκι να κάθομαι στη θέση του οδηγού σε σκάφος τύπου γιώτ(όχι μεγάλο απαραίτητα) με πολύ μπλέ και τοπία ακτών Ελληνικών!! Αν το κάνεις αυτό όλα τα άλλα είναι ευκολα!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ενας φιλος μου πρωην μπασκετπολιστας,πορτιερις σε κλαμπ και παλια πριν παντρευτει μεγαλος γαμιας τον ρωτησα τωρα που κρατα πανακριβο κινητο αν ειδε διαφορα στον τροπο που τον βλεπουν οι αχ.απαντησε οχι,απλα βλεπω καλυτερα τα πορνο χαχαχχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως σε σχέση με Ελλάδα μέρα με τη νύχτα είναι η Πολωνία.Πήγα Γκάζι ούτε να καμακώσεις μπορείς ούτε τίποτα.Χάλια τα πράγματα.Παίζει μεγάλο ρόλο και η δομή των μαγαζιών στην Πολωνία είναι καμακομάγαζα με πίστα χωριστό μπαρ,lounge και καπνιστήριο οπότε έχεις 200 επιλογές πού θα χτυπήσεις γκόμενες.Στην Πολωνία τα κλαμπ είναι φτιαγμένα για καμάκι κλασσικό παράδειγμα το 22 στο Πόζναν και το Coco στο Βρότσλαβ.Στην Ελλάδα ο ένας είναι πάνω στον άλλον δεν έχεις χώρο να ελιχθείς και οι γκόμενες κάθονται έτσι που εμποδίζουν την πρόσβαση.Επίσης πολλές καρέκλες.Δηλαδή άμα πας σε μία σε βλέπουν όλοι ενώ Πολωνία μπορείς να  τις χτυπάς όλες χωριστά.Πάντως Ελλάδα ενώ ο μέσος όρος είναι σαφώς κατώτερος από Πολωνία(πολλές κοντές και χοντρές) τα οχτάρια είναι ίδια σε ποσοστό με την Πολωνία.Επίσης μερικές Ελληνίδες έχουν κωλάρες και πολλές περισσότερες από Πολωνία δείχνουν τα βυζιά και την κοιλιά τους.Συνολικά όμως το ντύσιμο στην Ελλάδα είναι πιο χυδαίο Balkan style και μερικές γκόμενες φοράνε ακριβά ρούχα και παπούτσια οπότε δε φαίνονται προσιτές.
Δηλαδή εκεί που Πολωνία θα χτυπήσεις καμιά εικοσαριά γκόμενες τη νύχτα θα κάνεις μια δυο φάσεις στάνταρ και θα τσιμπήσεις 2-3 τηλέφωνα Ελλάδα παίζει να μην κάνεις απολύτως τίποτα.Οι γκόμενες συνέχεια ποζάρουν και κοζάρουν και περιμένουν γνωριμία μέσω κύκλου δεν είναι ανοιχτές στο καμάκι.
Απορώ γιατί δεν ανοίγει κάποιος καμακομάγαζο Ελλάδα π.χ. για ΜΙΛΦς πιπίνια ή σπονσορέτς θα γινόταν χαμός.

staoraiamas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλημέρα! Μέσα στις επόμενες μέρες πάμε 4 άτομα,περίπου 20χρ, Βαρσοβία,και μετά απο 2-3 μέρες λεμε για Κρακοβία!

Δώστε μου τα φώτα σας για μαγαζιά,παρτυ,τι παίζει με μουνια  :fuck2:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βαρσοβία είναι ψιλοάδεια γιατί οι περισσότερι είναι διακοπές εκτός..Από μέσα Αυγούστου γεμίζει πάλι. Κρακοβία έχει πάρα πολύ κόσμο...Αν έχει καλό καιρό για μένα αυτήν τη στιγμή το καλύτερο μέρος Warsaw είναι το La playa.. Τώρα 20 χρονών είναι λίγο περιέργο γιατί La playa και στην  Mazowiecke street δεν πάιζουν πολλοί τόσο νέοι σε ηλικία (δεν έχουν να δόσουν τα 5 ευρώ να μπούν στο μαγαζί και να πληρώσουν και τα ποτά)..Οπότε μην πάτε εκεί θα φαίνεστε σαν παιδιά..Ο Μέσος όρος ηληκίας είναι άνω των 26-27..

Αν είστε 20 χρονών μια επιλόγή υπάρχει μόνο και είναι πάρα πολύ καλή..Θα πάτε στα clubs στο ποτάμι..Βarka π.χ. λέγεται το ένα ..Εκέι ο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι 22 χρονών,φυσικά απαγορευμένα μέρη για μένα..χαχαχαχα.Εκεί μαζεύει πολύ νεανικό και καλό μουνί 19-22 max..Είναι πολλά μαζεμένα μαγαζάκια μαζί και γίνεται ψιλο-πανικός αρκέι ο καιρός να είναι καλός. Δεν έχει είσοδο και όλοι χορέυουν δίπλα στο ποτάμι.. Αλλά ξαναλέω είναι max μέχρι 22 χρονών..

Warsaw πάντως εκτός απο Σάββατο ψιλοάδεια..Πήγα το Σάββατο που πέρασε μετά απο πολύ καιρό στο Organza (δίπλα στο Enklawa) και δεν ήταν ούτε το μισό μαγαζί γεμάτο..Φυσικά αφήναν επίτηδες τρελή ουρά έξω αλλά μέσα μούφα...

staoraiamas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ τύπε! Βοήθησες πολύ  :cheesy:

Από Κρακοβία,έχεις να προτείνεις κάτι ; Μήπως καποια άλλη πόλη με φοιτητοκοσμο λόγω erasmus και τα λοιπα; :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κρακοβία Cocus λέει πολύ.Καλούτσικο είναι και το Shakers.Πολύ μουνί στη Galeria Krakowska και στο κέντρο.Επίσης Βρότσλαβ είδα αρκετό μουνί.Οι φοιτητουπόλεις είναι Βρότσλαβ,Κράκοβ,Πόζναν,Λούμπλιν.Πόζναν τώρα έχει κυρίως ντόπιες ενώ Κράκωβ επισκέπτονται πάντα τουρίστριες από γειτονικές πόλεις.Γενικά Κράκωβ άμα πάει κανείς βράδυ Cocus,Frantic και Shakers θα βγάλει σίγουρα γκόμενα σε μια βδομάδα.
Επίσης Βρότσλαβ στα μέρη που πάνε Πολωνέζες που θέλουν να γνωρίσουν ξένους Melanz,Mundo,Casa de la Musika.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ είμαι πολέμιος του Wroclaw και υπoστηρικτής του Poznan..ΠΟΛΥ ξένο καβλί στο Wroclaw..Χειρότερα και απο Warsaw...Και οι γκόμενες πιο μπάζα απο τις άλλες πόλεις.
Πάντως αν κάποιος θέλει να πηδήσει μπάζο wroclaw όντως το βράδυ έχει πολλές ευκαιρίες..Αλλά φανταστείτε ένα σκηνικό με εκατοντάδες αυνάνια απο όλο τον κόσμο να ορμάνε και να πρέπει να δρας ακαριαία..Τα βαρέθηκα αυτά εντελώς..
Poznan πιο ήρεμα πράγματα..Πολύ ανώτερες γκόμενες σε εμφάνιση σε σχέση με το Wroclaw και πιο ωράια φάση για πεφτικές..Θυμάμαι μπάρα κάρφωνα μια γκόμενα επιπέδου 7, για 1 ώρα,ήπια το ποτό μου με ηρεμία και πήγα και την γνώρισα..Ωραίες φάσεις..

Wroclaw έχεις περίπου 30 δευτερόλεπτα μέχρι ένα καβλωμένο αυνάνι να επιτεθεί και μετά και άλλο και άλλο και άλλο κ.λ.π..Το έχουν χαλάσει το μέρος οι ξενοι..
Για χαβάλε και να νομίζετε πως κάνατε κάτι τραβάτε Wroclaw, για ουσιαστικά πράγματα Poznan..
Wroclaw είναι το μόνο μέρος που έχω βρεθέι στον κόσμο που δέχτηκα περίπου στις 7 πεφτικές απο γκόμενες την νύχτα σε 3 μέρες..Η μια χειρότερη απο την άλλη.Σαν να τις είχαν βαρέσει νταλίκα.Αλλά ορμάγαν απο μόνες τους.Μιλάμε για μπάζα όμως.

Poznan δεν με πλησίασε καμία απο μόνη της αλλά μίλησα σε 2 εφτάρια και έχουμε ακόμα επικοινωνία και με πριμένουν να ανέβω..

Διαλέγεται και πέρνεται..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ είμαι πολέμιος του Wroclaw και υπoστηρικτής του Poznan..ΠΟΛΥ ξένο καβλί στο Wroclaw..Χειρότερα και απο Warsaw...Και οι γκόμενες πιο μπάζα απο τις άλλες πόλεις.
Πάντως αν κάποιος θέλει να πηδήσει μπάζο wroclaw όντως το βράδυ έχει πολλές ευκαιρίες..Αλλά φανταστείτε ένα σκηνικό με εκατοντάδες αυνάνια απο όλο τον κόσμο να ορμάνε και να πρέπει να δρας ακαριαία..Τα βαρέθηκα αυτά εντελώς..
Poznan πιο ήρεμα πράγματα..Πολύ ανώτερες γκόμενες σε εμφάνιση σε σχέση με το Wroclaw και πιο ωράια φάση για πεφτικές..Θυμάμαι μπάρα κάρφωνα μια γκόμενα επιπέδου 7, για 1 ώρα,ήπια το ποτό μου με ηρεμία και πήγα και την γνώρισα..Ωραίες φάσεις..

Wroclaw έχεις περίπου 30 δευτερόλεπτα μέχρι ένα καβλωμένο αυνάνι να επιτεθεί και μετά και άλλο και άλλο και άλλο κ.λ.π..Το έχουν χαλάσει το μέρος οι ξενοι..
Για χαβάλε και να νομίζετε πως κάνατε κάτι τραβάτε Wroclaw, για ουσιαστικά πράγματα Poznan..
Wroclaw είναι το μόνο μέρος που έχω βρεθέι στον κόσμο που δέχτηκα περίπου στις 7 πεφτικές απο γκόμενες την νύχτα σε 3 μέρες..Η μια χειρότερη απο την άλλη.Σαν να τις είχαν βαρέσει νταλίκα.Αλλά ορμάγαν απο μόνες τους.Μιλάμε για μπάζα όμως.

Poznan δεν με πλησίασε καμία απο μόνη της αλλά μίλησα σε 2 εφτάρια και έχουμε ακόμα επικοινωνία και με πριμένουν να ανέβω..

Διαλέγεται και πέρνεται..

Πόζναν παίζουν πολλά μοντέλα όντως.Αν πάτε στο Pacha θα σας πέσουν τα σαγόνια ως το πάτωμα.Είναι ασύλληπτο θέαμα.Τι σιλικονάτες τι άλογα τι φοβερές μουνάρες γενικώς δεν παίζεται η κατάσταση.Και το πιο κουφό.Μία από τις 100 θα καταδεχτεί να σας γουστάρει.Δηλαδή είναι κάπως σα λαχείο.
Βρότσλαβ είναι τελείως μπαζόφατσες(φανταστείτε απλοιακά μεγάλα βλάχικα πρόσωπα χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο συχνά στραβοχυμένες) αλλά μερικές έχουν κορμί σπαθάτο.Και ψάχνουν συνέχεια για γκόμενους.Δηλαδή για γρήγορο πήδο καλύτερα Βρότσλαβ.Βέβαια δε θα γαμήσεις τη μουνάρα που θα γνωρίσεις Πόζναν αλλά η γκόμενα Πόζναν θέλει περισσότερο χρόνο.Δε γαμιέται αμέσως.
Κράκωβ ενδιάμεση κατάσταση μπορεί να γαμήσεις γρήγορα αλλά οι πιο πολλές γκόμενες απλώς τσιλιμπουρδίζουν με πολλούς.Κατοβίτσε γαμάς 100% αν έχεις ρευστό.
Κοντολογίς αν θες οπωσδήποτε να γαμήσεις έστω και μπάζο στη μάπα τότε Βρότσλαβ.
Αν θες μουνάρα για long term τότε Πόζναν αλλά πρέπει να επενδύσεις χρονικά.
Αν θες νορμάλ εμφάνισης γκόμενα με φυσιολογικές απαιτήσεις Κράκωβ.
Αν έχεις κασέρι να χώσεις τότε Κατοβίτσε,Czestochowa.
Κατοβίτσε έρχονται μόνες τους οι γκόμενες και ζητάνε να τους αγοράσεις ποτά ή ζητάνε απευθείας κασέρι.Και μιλάμε για μικρά.Αυτό δε γίνεται στις άλλες πόλεις Πόζναν,Βρότσλαβ κτλ.Για σίγουρα γαμήσια μικρές πόλεις όπως Bielska Biala,Czeszyn,Raciborz,Olsytzn,Kwidzyn,Bydgoszcz,Innowroclaw,Konin ktl.Εκεί η αξία σου σαν ξένος απογειώνεται.Ολες οι γκόμενες που γάμησα προέρχονταν από τέτοιες μικρές πόλεις και χωριά.
Δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα η γκόμενα που θα γαμήσεις Πόζναν δε θα είναι Poznanianka αλλά θα προέρχεται από μικρή πόλη της Wielkopolska όπως Innowroclaw,Konin κτλ.
Για daygame να χτυπάς δηλαδή γκόμενες στο δρόμο μακράν καλύτερο το Κράκωβ.Βρότσλαβ και Πόζναν είναι πολύ πιο μέτρια τα πράγματα.Πόζναν μπορείς να χτυπήσεις μόνο σε καφέ και Βρότσλαβ το ίδιο.Ομως στο Βρότσλαβ όλα τα καφέ και μπαρ της κεντρικής πλατείας είναι για καμάκωμα ενώ Πόζναν μόνο ένα δύο είναι για καμάκωμα.Δηλαδή Βρότσλαβ αράζεις στην κεντρική πλατεία κινείσαι από καφέ σε καφέ και χτυπάς μέχρι μα έρθει το βράδυ να κυνηγήσεις στα κλαπ ενώ Πόζναν πρέπει να τρέχεις από το Stary Browar στο Centrum Handlowy.Κράκωβ έχει άπειρο καμάκι Galeria και κέντρο είναι η χαρά του καμάκια.Αλλά Κράκωβ δεν έχει κλαμπ με μουνάρες όπως το Pacha στο Πόζναν ούτε κλαμπ όπου να ρίχνονται οι Πολωνέες στους ξένους όπως το Melanz,Mundo και Cafe Manana στο Βρότσλαβ.Εχει όμως το Coco που είναι πολύ καλό καμακομάγαζο αν και κάπως μικρό.

Επίσης στην Πολωνία σε πόλεις όπως Πόζναν,Βρότσλαβ,Κράκωβ κτλ δεν έχει σημασία αν πέσεις πρώτος ή δεύτερος αλλά τι pulling power έχεις.Ετσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά σου να την πέσεις κι εσύ.Οι Πολωνέζες βαριούνται γρήγορα και θέλουν νέο καμάκι.Δίνουν ευκαιρίες σε όλους.Κανένας δε φρουρεί γκόμενες εκτός από τους Τούρκους και τους Αραβες που είναι μαλάκες.Οπότε θα έρθει η σειρά σου.Το θέμα είναι τι έχεις να προσφέρεις.Οι Πολωνέζες είναι ανοιχτές σε όλους και πάνε με το μεγαλύτερο bidder φυσικά με τα δικά τους ηλίθια κριτήρια.
Από αυτή την άποψη προτιμώ τις Ουκρανέζες και Ρωσίδες που πάνε με προβλέψιμα κριτήρια δηλαδή με όποιον τους προσφέρει περισσότερο ρευστό.Με τις Πολωνέζες γενικά υπάρχει μια μαλακία στο εγκέφαλο ενώ θέλουν ρευστό κάπου τα βραχυκυκλώνουν και βγαίνει μια παπαριά.Για αυτό πρέπει να κάτσεις κάποιο διάστημα για να αποκτήσεις εμπιστοσύνη ώστε να εκδηλωθούν ενώ οι Ουκρανέζες δράττονται της ευκαιρίας.

Από ξενοδοχεία:
Κράκωβ:Αθλια ξενοδοχεία για τον πούτσο εντελώς που χρεώνουν πάνω από 80 ευρώ στην τουριστική σαιζόν.Γενικός κανόνας για Πολωνία:Μη μείνετε ποτέ σε κάτω από τετράστερο.Από Κράκωβ μόνο τα διαμερίσματα αξίζουν.
Πόζναν:Μόνο το Sheraton είναι σοβαρό ξενοδοχείο.Ολα τα άλλα είναι για τον πούτσο εντελώς.Δεν αξίζουν τα λεφτά τους.Αν δείτε προσφορά στο Sheraton(κάτω από 70 ευρώ) μη διστάσετε στιγμή.Η εναλλακτική είναι το Stare Miasto και City Solej Boutique άριστα ξενοδοχεία με καλές τιμές κοντά στο κέντρο αλλά μοιάζουν πιο πολύ για ενοικιαζόμενα.
Βρότσλαβ:Φοβερά ξενοδοχεία πεντάστερα σε πολύ προσιτές τιμές.Η κατάσταση με τα ξενοδοχεία στο Βρότσλαβ είναι εξαιρετική.
Κατοβίτσε:Τα ξενοδοχεία στο κέντρο δεν αξίζουν το μόνο που αξίχει είναι το Best Western αλλά είναι στα όρια του Κατοβίτσε οπότε θες ταξί για τις ντίσκο στο κέντρο και σε γδέρνουνε.
Συνολικά τα ξενοδοχεία Πολωνία είναι πονεμένη ιστορία.Πολύ χάλια για αυτό που προσφέρουνε.Ενα τεράστιο πρόβλημα είναι το ελαττωματικό σύστημα εξαερισμού.Πολλά βρωμάνε.Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ακόμα χειρότερα αυτά βρωμάνε όλα και συχνά έχουν έντομα κτλ.
Νομίζω η καλύτερη λύση Πολωνία πρέπει να είναι το airnb αν και δεν έχω δοκιμάσει.Μια άλλη λύση είναι να μένεις σε σπίτι γκόμενας αλλά τότε περιορίζεσαι πολύ.
Δε θα ξεχάσω πόσο ρεζίλι έγινα στην παρτούζα με δύο φοιτήτριες στο Novotel όταν η μία έστησε κώλο και όταν ανέβηκα στο κρεβάτι αυτό κατέρευσε.Μιλάμε οι γκόμενες έβαλαν τα γέλια και η παρτούζα σχεδόν καταστράφηκε.Από την άλλη στο Sheraton ρίχνεις φοβερά γαμήσια όλες οι γκόμενες γουστάρουν τη χλίδα αν και μπορεί να το παρακάνουν με το μίνι μπαρ.

staoraiamas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες,είστε ό,τι καλύτερο...Περιγραφικοί,κατατοπιστικοί , μου λύσατε σχεδόν καθε απορία!  :kneel: :kneel: :kneel:
Να 'στε καλά, και καλά μουνιά στους πούτσους σας  :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom