Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Γ'αυτό και εγω ζω στην Ρωσσία  :) εδω ειναι πολυ πιο ρατσιστές!Τους Ουζμπέκους τους βλέπουν οι Ρώσσοι σαν κατι το κατώτερο οπως λες σαν κατι το βρώμικο...οι πιο δημοκρατικοι Ρωσσοι τους κοιτάνε με λυπιση και λένε επι Σοβιετικής Ένωσης ηταν ισότιμοι με μας τωρα ειναι σαν ζώα και δούλοι (εχουν καποιο δικιο σ'αυτό).
  Εμένα δύο πράγματα δεν μου αρέσουν στην Ευρώπη το ένα ειναι οτι οι γυναικες πια δεν περιποιουντε τον εαυτό του και το δεύτερο ειναι αυτο που είπες για τους μετανάστες.
  Εγω δεν εχω τίποτα με τους ανθρώπους ουτε τους μισώ ουτε με ενοχλούνε.Γκομενες που να πηγαινουν μαζι τους εδω ειναι απειροελαχιστες πολυ σπανια θα δεις γκομενα με κανα τετοιο.Το θετικο ειναι οτι κανενας απ'αυτους δεν θελει να ζησει στην Ρωσσία,οι περισσότεροι μισουνε τη Ρωσσία και μαζευουν λεφτα για να γυρισουν στις πατριδες τους να παντρευτουνε....να χτισουν ενα σπιτακι και να ζησουν απλα και ειρηνικά.
  Στα κλαμπ δεν τους βάζουνε γιατί πέφτει ξύλο,σχεδόν πάντα φταίνε οι Ρώσσοι που οταν πιουνε πάνε να τους δείρουνε  :2funny:.Εκτος αυτου αν σε ενα κλαμπ τους βάλουνε ολος ο καλος κοσμος δεν προκειται να ξαναπαει.
  Σας εχω πει οτι αν ειστε μαυριδερός και μοιάζετε με τετοιους δεν εχετε κανενα μελλον στη Ρωσσία.
  Σχετικα με την Πολωνία το προσεξα τα τελευταια χρόνια οτι ο Ρατσισμος που είχαν οι Πολωνοι πριν απο μερικα χρονια εχει μειωθει παρα πολυ.Δεν θα ελεγα ομως οτι οι Πολωνέζες τρελενονται για ξένους  :think:και ειδηκα μαυριδερους εχουν μια ουδετερη τάση θα έλεγα.
Και εσύ που είσαι σαν γιούφτως, ρουμάνογυφτος πως σε βάζουν στα μαγαζιά ;;;;; :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και εσύ που είσαι σαν γιούφτως, ρουμάνογυφτος πως σε βάζουν στα μαγαζιά ;;;;; :2funny:
Εμένα με βάζουν παντού και τσάμπα και χωρίς να με ψάχνουν και χωρίς να περιμένω ουρά.Περνάω χαιρετώντας και μπαίνω.Τα εχει γράψει ο Πορνορεπόρτερ ο Γκανγκζα που είχε έρθει.Πως περιμεναν στην ουρά για να πληρώσουνε και εγω πέρναγα ελεγα ενα γεια χωρις να βγαλω καν την κάρτα γράφανε οτι ηρθα και πέρναγα  :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απίστευτο.Καμάκωσα μια βυζαρού φπιτήτρια στο τρένο για Βερολίνο νομίζοντας οτι πρόλαβα ένα μαυροδερό δίπλα που προσπαθούσε να την καμακώσει,Τελικά παίρνω το τηλέφωνο πριν κατέβει μου λέει να βγούμε μαζί στο Πόζναν την επόμενη φορά και πάει και λέει στο μαυριδερό baby εδώ κατεβαίνουμε.Εμεινα μαλάκας.Πήγαινε στην οικογένειά της να παρουσιάσει το μαυριδερό γκόμενο.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Παντως παιδια για την ελλαδα οι γκομενες ειναι σινιε πενιε  Το σαββατο που μας περασε εκανα περατζαδα σε ολες τις καφετεριες κτλ  ολλες οι Πιτσιρικες τα κολοφαρδουλα απο εξω Ψιλοτακουνα που με το ζορι περπατουσαν   βυζια εξω... ντισιματα σπεσιαλ  παπουτσια 12ποντα κτλ οι ελληνιδες δεν καταλαβενουν ουτε κρισι ουτε τιποτα :) εχεις να κερασεις  :zfuck: δεν εχεις  :wanker: :grin: δημητρακη αυτα που λες για τις αγγλιδες ενταξει πινουν πολυ και μετα  :knockinb: σαν σκυλακια :) αλλα το να  :zfuck: μια αγγλιδα ειναι 3 φορες πιο ευκολο απο μια ελληνιδα :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απίστευτο.Καμάκωσα μια βυζαρού φπιτήτρια στο τρένο για Βερολίνο νομίζοντας οτι πρόλαβα ένα μαυροδερό δίπλα που προσπαθούσε να την καμακώσει,Τελικά παίρνω το τηλέφωνο πριν κατέβει μου λέει να βγούμε μαζί στο Πόζναν την επόμενη φορά και πάει και λέει στο μαυριδερό baby εδώ κατεβαίνουμε.Εμεινα μαλάκας.Πήγαινε στην οικογένειά της να παρουσιάσει το μαυριδερό γκόμενο.
Συγγνώμη ηταν με γκόμενο και μίλαγε μαζί σου? :think:και ο γκόμενος δεν την έστειλε? :think:τόση αγαμία υπάρχει που ανέχοντε τέτοια πράγματα! :huh:Εμενα η κακήστρο μου έκανε κατι τέτοιες μαλακιες για να με κανει να ζηλέψω  :2funny: το αποτέλεσμα ηταν 3 χρόνια δεν ηθελα να την  :knockinb: γιατι τη συχαινόμουνα  :shit: σε μια φάση της την είπα ουρλιάζοντας :είσαι σκουπιδότοπος (помойка για να μην κανετε παλι λαθος μεταφράσεις  :2funny: :jerking:) συχαμερή και καλά που δεν σε πήδηξα,αυτή αρχισε και έκλαιγε και ο κόσμος κοιταγε!
  Στη Ρωσσία αν μια γκόμενα εχει κανενα τέτοιο συνηθως ντρεπεται να κυκλοφορισει μαζι του την κοιτανε ολη με λυπιση!
  Εγω παντος στη Βαρσοβία δεν είδα της γυναικες να κυνηγανε αράπηδες :think: τωρα δεν ξερω αν μια στις 100 εχει αράπη?Παντος πιο πολυ με Πολωνους της έβλεπα να γυρίζουν.
Παντως παιδια για την ελλαδα οι γκομενες ειναι σινιε πενιε  Το σαββατο που μας περασε εκανα περατζαδα σε ολες τις καφετεριες κτλ  ολλες οι Πιτσιρικες τα κολοφαρδουλα απο εξω Ψιλοτακουνα που με το ζορι περπατουσαν   βυζια εξω... ντισιματα σπεσιαλ  παπουτσια 12ποντα κτλ οι ελληνιδες δεν καταλαβενουν ουτε κρισι ουτε τιποτα :) εχεις να κερασεις  :zfuck: δεν εχεις  :wanker: :grin: δημητρακη αυτα που λες για τις αγγλιδες ενταξει πινουν πολυ και μετα  :knockinb: σαν σκυλακια :) αλλα το να  :zfuck: μια αγγλιδα ειναι 3 φορες πιο ευκολο απο μια ελληνιδα :)
Δεν ξέρω Ελεηνίδες δεν πολυ θέλω να  :knockinb: :2funny:Αγγλίδες για να  :knockinb: πρέπει να εισαι νεκρόφιλος και φυσικά να μην συχαινεσε τους εμμετούς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ειναι δε τόσο κακόγουστες οι Αγγλιδες που σου έρχεται να ξεράσεις.
  Το εχεις να κεράσεις για τι ποσό μιλάμε να ξοδεψεις?Γιατι ειναι σχετικό?Κερασμα μπορει να ειναι και 15-20 Ευρώ μπορει και 150-200  :rockon:.Αν ειναι 15-20 τοτε συμφέρει αν το δευτερο ποσό καλητερα να πας Φυλης και σιγουρα θα  :knockinb: και πιο φτηνα θα σου ερθει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
 Χτύπησα και τα μιλφάκια στο τρένο όλες παντρεμένες ανταποκρίθηκαν θετικά αλλά δε δίνουν τηλέφωνο.Μόλις με κάλεσε η γκόμενα που σπονσοράρω Ρωσία να πάω να γαμήσω αυτή και δυο φίλες της στο Βόλγκογκραντ.Αυτή θέλει μόνιμη σχέση παιδί κτλ αλλά μου είπε οτι αν θέλω μπορώ να κάνω τριολέ με τις φίλες της δε θέλει μόνο άλλες γυναίκες μόνο αυτές που ξέρει.Αυτά τα λένε βασικά μόνο οι Ρωσίδες για αυτό και μας τραβάνε.Η γκόμενα είναι ξανθιά 28 χρονών 189 οι φίλες κάπου 178.Το Βόλγκογκραντ εντωμεταξύ είναι τίγκα στο μουνί.
Θα βάλω πάλι σαν πυξίδα τον πούτσο μου να δω πού θα με κατευθύνει στο επόμενο ταξίδι Ουκρανία,Πολωνία ή Ρωσία στα σίγουρα;Δύσκολη ζωή για Βαλκάνιους καμάκηδες.Αλλά να μου τρώνε γκόμενες οι μαύροι και οι Τούρκοι στην Πολωνία δεν το περίμενα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συγγνώμη ηταν με γκόμενο και μίλαγε μαζί σου? :think:και ο γκόμενος δεν την έστειλε? :think:τόση αγαμία υπάρχει που ανέχοντε τέτοια πράγματα! :huh:Εμενα η κακήστρο μου έκανε κατι τέτοιες μαλακιες για να με κανει να ζηλέψω  :2funny: το αποτέλεσμα ηταν 3 χρόνια δεν ηθελα να την  :knockinb: γιατι τη συχαινόμουνα  :shit: σε μια φάση της την είπα ουρλιάζοντας :είσαι σκουπιδότοπος (помойка για να μην κανετε παλι λαθος μεταφράσεις  :2funny: :jerking:) συχαμερή και καλά που δεν σε πήδηξα,αυτή αρχισε και έκλαιγε και ο κόσμος κοιταγε!
 Στη Ρωσσία αν μια γκόμενα εχει κανενα τέτοιο συνηθως ντρεπεται να κυκλοφορισει μαζι του την κοιτανε ολη με λυπιση!
  Εγω παντος στη Βαρσοβία δεν είδα της γυναικες να κυνηγανε αράπηδες :think: τωρα δεν ξερω αν μια στις 100 εχει αράπη?Παντος πιο πολυ με Πολωνους της έβλεπα να γυρίζουν.Δεν ξέρω Ελεηνίδες δεν πολυ θέλω να  :knockinb: :2funny:Αγγλίδες για να  :knockinb: πρέπει να εισαι νεκρόφιλος και φυσικά να μην συχαινεσε τους εμμετούς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ειναι δε τόσο κακόγουστες οι Αγγλιδες που σου έρχεται να ξεράσεις.
  Το εχεις να κεράσεις για τι ποσό μιλάμε να ξοδεψεις?Γιατι ειναι σχετικό?Κερασμα μπορει να ειναι και 15-20 Ευρώ μπορει και 150-200  :rockon:.Αν ειναι 15-20 τοτε συμφέρει αν το δευτερο ποσό καλητερα να πας Φυλης και σιγουρα θα  :knockinb: και πιο φτηνα θα σου ερθει.

Τι να κωλώσουνε;Αυτές είναι αναίσχυντες τελείως.Το καυλάκι το τσάκωσα να φιλάει Αράπη λίγο αφού κανονίζαμε για γαμήσι.Εκεί τα πήρα στο κρανίο.Βασικά έχουμε το ίδιο κοινό με αυτούς τους μαλάκες οι Πολωνέζες δεν μπορούν να καταλάβουν την ανωτερότητα του Βαλκάνιου.
Το εξωφρενικό ήταν στο Coco που δυο γκόμενες με απέρριψαν για να έρθει μετά μια παρέα από Αράπηδες να κάνει φάση.Η μία σίγουρα πηδήχτηκε με τον Αράπη.Να σας βάλω φωτό από τους Αράπηδες στο τραπέζι με τις γκόμενες να ξεράσετε.Ολοι οι μαυριδεροί έρχονται Πολωνία να γαμήσουν το μυστικό είναι έξω.Είναι και πολύ ανοιχτές και εύκολες οι άτιμες και καταλήγουν με αυτούς.Πολύ χαμηλά κριτήρια επιλογής.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 Χτύπησα και τα μιλφάκια στο τρένο όλες παντρεμένες ανταποκρίθηκαν θετικά αλλά δε δίνουν τηλέφωνο.Μόλις με κάλεσε η γκόμενα που σπονσοράρω Ρωσία να πάω να γαμήσω αυτή και δυο φίλες της στο Βόλγκογκραντ.Αυτή θέλει μόνιμη σχέση παιδί κτλ αλλά μου είπε οτι αν θέλω μπορώ να κάνω τριολέ με τις φίλες της δε θέλει μόνο άλλες γυναίκες μόνο αυτές που ξέρει.Αυτά τα λένε βασικά μόνο οι Ρωσίδες για αυτό και μας τραβάνε.Η γκόμενα είναι ξανθιά 28 χρονών 189 οι φίλες κάπου 178.Το Βόλγκογκραντ εντωμεταξύ είναι τίγκα στο μουνί.
Θα βάλω πάλι σαν πυξίδα τον πούτσο μου να δω πού θα με κατευθύνει στο επόμενο ταξίδι Ουκρανία,Πολωνία ή Ρωσία στα σίγουρα;Δύσκολη ζωή για Βαλκάνιους καμάκηδες.Αλλά να μου τρώνε γκόμενες οι μαύροι και οι Τούρκοι στην Πολωνία δεν το περίμενα.
Μου φενεται πάλι σε δουλεύουνε  :2funny: δηλαδη πως την σπονσοράρεις?Απο μακριά?Της στέλνεις λεφτά στη Ρωσσία? :2funny:Αν ναι εισαι μεγάλο θύμα  :2funny:Πολλοι πιτσιρικάδες βγάζουν ετσι χαρτζιλίκι φτιαχνουν μια σελιδα με κλεμμένες φωτογραφίες (σαν αυτες που κατεβαζει ο ψευτης απο το ιντερνετ) και γράφουνε σε αγάμητους σαν κ'εσένα :2funny:.Και τους τα παίρνουνε :2funny:
Τι να κωλώσουνε;Αυτές είναι αναίσχυντες τελείως.Το καυλάκι το τσάκωσα να φιλάει Αράπη λίγο αφού κανονίζαμε για γαμήσι.Εκεί τα πήρα στο κρανίο.Βασικά έχουμε το ίδιο κοινό με αυτούς τους μαλάκες οι Πολωνέζες δεν μπορούν να καταλάβουν την ανωτερότητα του Βαλκάνιου.
Το εξωφρενικό ήταν στο Coco που δυο γκόμενες με απέρριψαν για να έρθει μετά μια παρέα από Αράπηδες να κάνει φάση.Η μία σίγουρα πηδήχτηκε με τον Αράπη.Να σας βάλω φωτό από τους Αράπηδες στο τραπέζι με τις γκόμενες να ξεράσετε.Ολοι οι μαυριδεροί έρχονται Πολωνία να γαμήσουν το μυστικό είναι έξω.Είναι και πολύ ανοιχτές και εύκολες οι άτιμες και καταλήγουν με αυτούς.Πολύ χαμηλά κριτήρια επιλογής.
Εγω στη Βαρσοβία δεν είδα τιποτα τέτοιο :think: να ειναι με το γκομενο της και να πας να της την πέσεις εσύ :think: αν το κανεις σε κλαμπ το πιθανοτερο ειναι να σε πεταξουν εξω  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μου φενεται πάλι σε δουλεύουνε  :2funny: δηλαδη πως την σπονσοράρεις?Απο μακριά?Της στέλνεις λεφτά στη Ρωσσία? :2funny:Αν ναι εισαι μεγάλο θύμα  :2funny:Πολλοι πιτσιρικάδες βγάζουν ετσι χαρτζιλίκι φτιαχνουν μια σελιδα με κλεμμένες φωτογραφίες (σαν αυτες που κατεβαζει ο ψευτης απο το ιντερνετ) και γράφουνε σε αγάμητους σαν κ'εσένα :2funny:.Και τους τα παίρνουνε :2funny:Εγω στη Βαρσοβία δεν είδα τιποτα τέτοιο :think: να ειναι με το γκομενο της και να πας να της την πέσεις εσύ :think: αν το κανεις σε κλαμπ το πιθανοτερο ειναι να σε πεταξουν εξω  :2funny:

Τη γκόμενα την έχω επισκεφτεί και την έχω γαμήσει μερικές φορές.Ζητάει λίγα λεφτά κάθε μήνα γιατί δεν μπορεί να συντηρηθεί.
Στο σεξ τα κάνει όλα ό,τι ζητήσω και της είπα οτι θέλω τριολέ.Τελικά μου κανόνισε με 2 φίλες της θα μένουμε όλοι μαζί.
Μου είπε οτι αν γαμάω Πολωνέζες δεν έχει πρόβλημα απλά θέλει να έρχομαι να τη βλέπω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μάλλον δεν είσαι ενεργός.Εγώ είμαι πρώτη γραμμή και τα βλέπω.Ο Φιντέλ που μένει εκεί μόνιμος δεν τα βλέπει διότι δεν παίζει στο παίγνιο.Εβαλα τις φωτό για να δείτε οτι δε λέω φαντασίες δεν είναι οι Αράπηδες σαβουρογάμηδες ή οι Τούρκοι να πάνε με χοντρές απλά χτυπάνε πολύ καλά διαθέσιμα μουνάκια που μπορεί να παίζουν και μεάλλους να έχουν έξτρα γκόμενους κτλ.
Ειδικά μερικά καμάκια είναι επαγγελματικά τα κάνουν όλα σωστά και γαμάνε χωρίς να ξοδεύουν λεφτά και χωρίς ιδιαίτερο ντύσιμο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τη γκόμενα την έχω επισκεφτεί και την έχω γαμήσει μερικές φορές.Ζητάει λίγα λεφτά κάθε μήνα γιατί δεν μπορεί να συντηρηθεί.
Στο σεξ τα κάνει όλα ό,τι ζητήσω και της είπα οτι θέλω τριολέ.Τελικά μου κανόνισε με 2 φίλες της θα μένουμε όλοι μαζί.
Μου είπε οτι αν γαμάω Πολωνέζες δεν έχει πρόβλημα απλά θέλει να έρχομαι να τη βλέπω.
Και που την συνάντησες αφου δεν έχεις πάει ποτέ Ρωσσία? :think: :2funny:Μας δουλευεις μου φένεται  :2funny: :2funny: :2funny:

Μάλλον δεν είσαι ενεργός.Εγώ είμαι πρώτη γραμμή και τα βλέπω.Ο Φιντέλ που μένει εκεί μόνιμος δεν τα βλέπει διότι δεν παίζει στο παίγνιο.Εβαλα τις φωτό για να δείτε οτι δε λέω φαντασίες δεν είναι οι Αράπηδες σαβουρογάμηδες ή οι Τούρκοι να πάνε με χοντρές απλά χτυπάνε πολύ καλά διαθέσιμα μουνάκια που μπορεί να παίζουν και μεάλλους να έχουν έξτρα γκόμενους κτλ.
Ειδικά μερικά καμάκια είναι επαγγελματικά τα κάνουν όλα σωστά και γαμάνε χωρίς να ξοδεύουν λεφτά και χωρίς ιδιαίτερο ντύσιμο.
Εγω 2-3 φορες την εβδομαδα είμαι στις ντίσκο και Βαρσοβία οταν πηγα σχεδον καθε μερα εβγαινα....μηπως αυτα γινονται στις τσόντες και στη φαντασία σου? :think: :2funny:Δεν ειναι περιεργο που ουτε ο Φιντέλ δεν είδε κατι τέτοιο? :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είσαι χαζός;Εγώ δεν έχω πάει Ρωσία;Το θέμα είναι οτι οι Ρωσίδες ζητάνε πολύ περισσότερα λεφτά και λούσα από τις Πολωνές και τις Ουκρανές αλλά προσφέρουν και πολύ πιο high εμπειρία που συχνά περιλαμβάνει και παρτούζες.
Εβαλα τις φωτό για να δείτε οτι αυτά που λέω είναι αληθινά.Οταν ήμουνα με το Φιντέλ διαπίστωσα οτι δεν κυνηγάει δεν κινείται στα μέρη που κυκλοφορεί το μουνάκι εγώ είμαι συνέχεια μέσα στο μουνάκι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι στην Πολωνία είναι η μόνη χώρα ανοιχτή στους ξένους..Παιδία τι γράφουμε εδω μέσα? Υπάρχει χώρα τις Ευρώπης που δεν είναι ανοιχτές στου ξένους? Ξεχάστε τα βαλκάνια...Όλες οι Αγγλίδες έχουν τουλάχιστον 2-3 δεσμούς με μαύρους στην καρίερα τους..Ξέρεις πόσους ινδούς και κινέζους ξέρω να πηδάνε τις Αγγλίδες στο Λονδίνο? Γερμανία δεν πηδιούνται με ξένους? Η Ευρώπη είναι απλά ΕΝΑ..Η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη..Είμαστε αποκομένοι χωρίς την κουλτουρα να ζούμε με άλλες φυλές..Μόνο παράνομους μετανάστες και Αλβανούς..

Δηλαδή επειδή οι Ελληνίδες δεν πηδιούνται με Ινδοπακιστανούς δεν είμαστε Ευρώπη;Το θέμα είναι οτι Πολωνία είναι σκανδαλώδες.Και Γερμανία βλέπεις μερικές γκόμενες με Τούρκους αλλά πάντα μπάζα και πολύ πολύ λίγες σε σχέση με τον τεράστιο αριθμό των Τούρκων.Με πάκηδες δεν έχω δει ποτέ Γερμανίδα.
Πολωνία γίνεται της πουτάνας γαμάνε όλες οι φυλές.Πολύ λίγοι ξένοι συγκριτικά με γκόμενες πολύ περισσότερα μεικτά ζευγάρια από ό,τι Γερμανία.
Αλλά αυτοί που είδα εγώ ήταν καμάκια οι ίδιοι μαύροι κάθε βράδυ στο  Coco οι ίδιοι Αμερικανοί στο Shakers κτλ.Θα τσεκάρω και τον Οκτώβριο όταν έρθουν οι φοιτήτριες τότε θα πέφτει πούτσος αβέρτα.
Βέβαια παίζει και ρόλο οτι η εμφάνιση του μέσου Γερμανού είναι πολύ πάνω από του μέσου Πολωνού όπως και η οικονομική κατάσταση.

Πιστεύω οτι αν ένας εμφανίσιμος Ελληναράς αράξει στο Βρότσλαβ κανά μήνα παίζει και να γαμήσει 10 γκόμενες αν κάνει συνέχεια καμάκι και βγαίνει κάθε μέρα έξω.
Θυμάμαι το 2013 δεν έβλεπες τόσα ζευγάρια ξένος ή τριτοκοσμικός με Πολωνέζα στο Βρότσλαβ.Αντε να είχα δει 2-3 με Ισπανούς το Σαββατοκύριακο.Τώρα γίνεται χαμός πάρα πολλοί ξένοι σπρώχνουν Πολωνέζες.Κράκωβ επίσης αλλά είναι εμφανίσιμοι ξένοι απλά γαμάνε εφτάρια οχτάρια Πολωνέζες ενώ στις χώρες τους θα γαμούσαν εξάρια.Ο ανταγωνισμός είναι σαφώς μεγαλύτερος Κράκωβ αλλά Κράκωβ έχει το καλό οτι αρκετές γκόμενες πάνε για λεφτά.
Βρότσλαβ είναι πανεύκολα θα πω στο Φιντέλ καμιά φορά να έρθει θα του φύγει το κλαπέτο με αυτά που θα δει εκεί θα χάσει πάσα ιδέα για τις Πολωνέζες.Ο Αμερικανός να της ρίχνει ξυλιές στον κώλο στο πεζοδρόμιο και αυτή να γελάει.
Εντωμεταξύ οι Πολωνοί τελείως παθητικοί δεν αντιδρούν καθόλου που οι ξένοι τους τρίβουνε τις γκόμενες στη μούρη.Αμα έβλεπαν Ελληνες Ελληνίδες εμφανίσιμες με πάκηδες ή Αράπηδες σε κεντρικά κλαμπ θα γινόταν χαμός.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Άλλα λέω kman άλλα καταλαβαίνεις..Σε όλη την κεντρική Ευρώπη ένα ποσοστό του πλυθυσμού είναι ξένοι που εργάζονται κυρίως στις πολυεθνικές...Έχεις δεί πολλούς normal ξένους να μένουν στην Αθήνα και να εργάζονται? Μόνο Πακιστανοί να καθαρίζουν παράθυρα και παράνομοι Αφγανοί.Δεν ειναι δυνατόν στους έλληνες να περάσει στην κουλτούρα τους ο ξένος γιατί στην καθημερινότητα τους οι ξένοι της Ελλάδας ειναι απόλυτα Ελλεηνοί!!

Όταν βγάινεις Γερμανια,Πολωνία,Ουγγαρία,Αγγλία κ.λ.π δεν το βλέπεις παντού το ξένο στοιχείο?

Τα Πακιστάνια που λές και οι μαυριδεροί που ποστάρεις ζούν μόνιμα εδώ και πολλές φορές βγάζουν τα τριπλάσια απο σένα...Ξέρεις πόσα πληρώνουν έναν ελλεηνό μαυριδερό Τούρκο π.χ στην Turkish Airline στην Βαρσοβία? 16.000 ζλότιες το μήνα ,τα διπλάσια + απο τη χώρα του γιατί είναι εκτός έδρας...Προχτές ήμουν σπίτι του και είχε 2 σάουνες και τζακούζι μέσα ..όταν τον βλέπεις αυτόν στον δρόμο λές ένας μαυριδερός είναι γύφτος γιατί έτσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα.. Η αλήθεια είναι διαφορετική οπότε μην βγαζεις γρήγορα συμπεράσματα..Κυρίως οι πληροφορικάριοι μπορούν να παίρνουν ένα τρελό μισθό και να ντύνονται με φανέλες!!!!Σίγουρα όμως δεν είναι τελειωμένοι όπως νομίζεις!!

Δεν θα γράψω παραπάνω γιατί με πίανει κατάθλιψη να βλέπω όλους αυτούς του ξένους να παίρνουν καλούς μισθόυς και χαμογελαστοί και εμάς να μας οδηγούν τα λαμόγια στον πάτο..Αναρωτήσου απλά τι έκανε ένας Αμερικανός που βάραγε την άλλη στον κώλο σφαλιάρες wroclaw..Όταν θα ανακάλυπτες πως πιθανόν να δουλέυει στην google εκεί με μγάλο μισθό θα έπαίρνες το τρένο να γυρίσεις πίσω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είσαι χαζός;Εγώ δεν έχω πάει Ρωσία;Το θέμα είναι οτι οι Ρωσίδες ζητάνε πολύ περισσότερα λεφτά και λούσα από τις Πολωνές και τις Ουκρανές αλλά προσφέρουν και πολύ πιο high εμπειρία που συχνά περιλαμβάνει και παρτούζες.
Εβαλα τις φωτό για να δείτε οτι αυτά που λέω είναι αληθινά.Οταν ήμουνα με το Φιντέλ διαπίστωσα οτι δεν κυνηγάει δεν κινείται στα μέρη που κυκλοφορεί το μουνάκι εγώ είμαι συνέχεια μέσα στο μουνάκι.
Ναι εσύ δεν έχεις πάει.Αν είχες πάει θα μας είχε φλομώσει στο να γράφεις  :jerking:.Πότε πήγες Ρωσσία? :2funny:Μαλλον απο καπου το διάβασες αυτό για της Ρωσσίδες που λες οτι σπονσοράρεις  :2funny:.Εεσυ δεν εχεις λεφτα να παρεις αμαξι λεφτα για σπονσοράρισμα θα έχεις? :2funny:Και Ουκρανία εχεις να πας κατι χρόνια  :2funny:.

Άλλα λέω kman άλλα καταλαβαίνεις..Σε όλη την κεντρική Ευρώπη ένα ποσοστό του πλυθυσμού είναι ξένοι που εργάζονται κυρίως στις πολυεθνικές...Έχεις δεί πολλούς normal ξένους να μένουν στην Αθήνα και να εργάζονται? Μόνο Πακιστανοί να καθαρίζουν παράθυρα και παράνομοι Αφγανοί.Δεν ειναι δυνατόν στους έλληνες να περάσει στην κουλτούρα τους ο ξένος γιατί στην καθημερινότητα τους οι ξένοι της Ελλάδας ειναι απόλυτα Ελλεηνοί!!

Όταν βγάινεις Γερμανια,Πολωνία,Ουγγαρία,Αγγλία κ.λ.π δεν το βλέπεις παντού το ξένο στοιχείο?

Τα Πακιστάνια που λές και οι μαυριδεροί που ποστάρεις ζούν μόνιμα εδώ και πολλές φορές βγάζουν τα τριπλάσια απο σένα...Ξέρεις πόσα πληρώνουν έναν ελλεηνό μαυριδερό Τούρκο π.χ στην Turkish Airline στην Βαρσοβία? 16.000 ζλότιες το μήνα ,τα διπλάσια + απο τη χώρα του γιατί είναι εκτός έδρας...Προχτές ήμουν σπίτι του και είχε 2 σάουνες και τζακούζι μέσα ..όταν τον βλέπεις αυτόν στον δρόμο λές ένας μαυριδερός είναι γύφτος γιατί έτσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα.. Η αλήθεια είναι διαφορετική οπότε μην βγαζεις γρήγορα συμπεράσματα..Κυρίως οι πληροφορικάριοι μπορούν να παίρνουν ένα τρελό μισθό και να ντύνονται με φανέλες!!!!Σίγουρα όμως δεν είναι τελειωμένοι όπως νομίζεις!!
Εδω οι Τουρκοι που δουλευουν με Τουρκικά συμβόλαια παίρνουν γυρω στα 1.000 Ευρώ το μήνα.Ο Τούρκος απο τη Γερμανία (2η γεννιά μεταναστών γεννημένος Γερμανία που τον ειχα γνωρισει στον Φιντέλ οταν ειχε ερθει) παίρνει γυρω στα 3000-4000 αλλα του φευγει πανω απο 1000 για διαμέρισμα,βινζινη,παρκινγκ αυτοκινητου.Γκόμενες βγάζει της φέρνει και σπίτι του ομως πολλες απ'αυτες που ερχονται δεν του κάθονται γιατι δεν εχει το στυλ που γουστάρουν οι γκόμενες.Βεβαια αυτός είναι εξέρεση για τη Ρωσσία.
  Στη Γερμανία παντου εχει υπαλληλους μαυρους,κιτρινους και οτι αλλο θέλεις ακομα και στα αεροδρόμια πολλοι απ΄αυτους ειναι Γερμανοι υπήκοοι αφου ειναι γεννημένοι στη Γερμανία παιδια μεταναστών.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Έγραψε πάρα πολλά ο kman και θα σεβαστώ την οπτική γωνία που βλέπει τα πράγματα..Απλά θα καταθέσω και ένα γεγονός να σας βάλω να σκεφτείται..Στην Ελλάδα είμαστε μαθημένοι να ζούμε απλά με Έλληνες και μετανάστες...Κάθε ξένος που βλέπουμε είναι βρωμίλος μετανάστασης κατά 90% παράνομος..
Πρέπει να καταλάβατε πως Πολωνία είναι Ευρώπη με χιλλίαδες πολυεθνικές εταιρίες που εργάζονται ξένοι και πανεπιστήμια που ανθεί το Erasmus..Κυρίως στο Warsaw,Wroclaw και Krakow..Αυτούς που βλέπεις εσύ σαν βρωμίλους kman (και τα πακιστάνια που λές) είναι μόνιμοι κάτοικοι που ζούν και δουλέυουν εδώ.Δεν είναι ούτε πορνοτουρίστες ούτε πλένουν παράθυρα.
Σε κάθε πολιτισμένή πόλη (δές Λονδίνο,Βερολίνο κ.λ.π) βλέπεις όλες τις φυλές να κάνουν δεσμούς μεταξύ τους, ινδούς,Πακιστάνια,Τούρκους κ.λ.π..Απλά προσπαθείς να πουλήσεις εντυπώσεις πως αυτό γίνεται Πολωνία..Γίνεται σε ΟΛΗ την Ευρώπη!!! Με αποκορύφωση για μένα το Λονδίνο..
Στην Ελλάδα ποτέ δεν θα δούμε εργαζόμενους ξένους ούτε ποτέ θα δούμε να επικρατούν πολυεθνικές..Θα έιμαστε μια ζωή για καλοκαιρινές διακοπές απλά των ξένων..
Μια Ελληνίδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνει δεσμό με ξένο..Και σαν φυλή δεν θα το δεχτούμε ποτέ αυτό γιατί δεν έχουμε μάθει να ζούμε με normal ξένους στην καθημερινότητα μας, παρά μόνο με Αφγανούς μετανάστες!!!..
Τράβα μερικές φωτός με Πολωνέζες με ξένους και φτιάξε τον μύθο σου..Κάποια στιγμή θα σου βάλω και εγώ απο Γερμανία,Αγγλια και Γαλλία..Αλλά πιστεύω είναι προφανές δεν χρειάζεται καν ανάλυση το θέμα..

Σωστα αυτα που λες, οτι αυτα γινονται σε ολη την Ευρωπη.
Απλα εδω ομως συζηταμε ειδικα για poland.
Δεν πα να παει η γερμανιδα που ειναι σα φρικιο, με τον Αγγλο;
Και τι μας νοιαζει; Ποτε δεν θα στοχευαμε εκει ετσι κι αλλιως.
Ενω για πολωνεζες, οτι εναι ανοιχτες με τους ξενους, μας ενδιαφερει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν θα γράψω παραπάνω γιατί με πίανει κατάθλιψη να βλέπω όλους αυτούς του ξένους να παίρνουν καλούς μισθόυς και χαμογελαστοί και εμάς να μας οδηγούν τα λαμόγια στον πάτο..Αναρωτήσου απλά τι έκανε ένας Αμερικανός που βάραγε την άλλη στον κώλο σφαλιάρες wroclaw..Όταν θα ανακάλυπτες πως πιθανόν να δουλέυει στην google εκεί με μγάλο μισθό θα έπαίρνες το τρένο να γυρίσεις πίσω.

Αυτό σου λέω.Τους Ινδούς,πακιστανούς,Τούρκους,Αραβες οι Γερμανίδες τους φτύνουνε είτε δουλεύουν στα κεμπάμπ είτε έχουν καλή δουλειά σε πολυεθνική.Αντίθετα στην Πολωνία γαμάνε όλοι ακόμη και οι φοιτητές Εράσμους έχουν φαν κλαμπ γκόμενες που πάνε με φοιτητές Εράσμους.Σε ποια άλλη χώρα συμβαίνει αυτό;Στην Ελλάδα περιμέναμε τις φοιτήτριες Εράσμους να γαμήσουμε.Και οι Πολωνέζες κάνουν σεξοτουρισμό με Εράσμους σε Ιταλία,Ισπανία.Πόσοι φοιτητές ξένοι από Εράσμους γάμησαν Ελληνίδες;
Εγώ τους κόβω τους ξένους από την εμφάνιση.Είδα εμφανίσιμους καλοντυμένους Αμερικανούς και Αγγλους στο Κράκωβ και όντως γαμούσαν τοπ μουνιά.Αλλά στο Βρότσλαβ δεν είδα ούτε έναν ξένο της προκοπής.Ολοι χάλια ντυμένοι άφραγκοι μόνο κάποιοι μαύροι είχαν μύες υποθέτω ήταν αθλητές.
Γενικά αυτό που συμβαίνει Πολωνία τριτοκοσμικοί χάλια ντυμένοι άσχημοι άφραγκοι να γαμάνε σχετικά καλά μουνιά δε συμβαίνει πουθενά αλλού στην Ευρώπη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλά είναι τρομερά προσεγγίσιμες οι γκόμενες δεν υπάρχει αυτό.Για δοκίμασε να κάνεις κονέ με Γερμανίδα ή Αγγλίδα στο δρόμο να δεις πώς θα σε κοιτάζουνε.Ενώ Πολωνία χτύπαγα εικοσάχροχρονα με τοπάκια σούπερ σορτσάκια βυζιά έξω απλά χτυπώντας τες στο δεόμο.Αυτό τις κάνει προσιτές για τους μαυριδερούς παρόλο που είναι κάπως αργόστροφοι.Είδα Πολωνέζες να τους ενθαρρύνουν να τις χτυπήσουνε να τους καλούνε στο τραπέζι να κάτσουνε μαζί τους.
Αλλά σίγουρα πρέπει να πάω Βρότσλαβ στη σεζόν να δω πώς γίνονται τα καμάκια live στο Passage σε Mundo Melanz γιατί εκεί είναι το άντρο των Ερασμιακών και των Αράπηδων.
Πραγματικά αν ήξερα πόσο εύκολες είναι οι Πολωνέζες θα πέρναγα εκεί κάθε καλοκαίρι αντί για Παραλία Κατερίνης να κυνηγάω γκόμενες και τελικά να κάθονται οι Πολωνέζες τις ψάχναμε με το κυάλι εκεί.Τώρα Βρότσλαβ με τον ήλιο ένιωθα σα να είμαι Παραλία είναι ακριβώς η ίδια αρμόσφαιρα που δημιουργούν οι Πολωνοί.Δεν ήξερα οτι έρχονταν τόσο πολλά λεωφορεία από Βρότσλαβ αυτό εξηγεί κάποια πράγματα.

Γενικά οι Βαλκάνιοι έχουμε τρομερή δύναμη είχα οργιάσει προχτές με τα καμάκια είναι piece of cake στο Βρότσλαβ χώνεσαι πανρού.Το 2013 θυμάμαι έτρωγα τρομερά μπλόκα από γυμνασμένους Πολωνούς τώρα τίποτα.Τότε βέβαια είχα πάει στη σεζόν ίσως και να πλακώνουν οι Πολωνοί με τα στεροειδή.Είδα αρκετά πολωνικά καμάκια αλλά είχαν πιο πολλή επιτυχία στο Κράκωβ από ό,τι στο Βρότσλαβ.Επίσης αυτοί που φορτώνουν γκόμενες για one night stand είναι κυρίως μαύροι.Μόνο όμως ένας στους είκοσι φορτώνει και πάλι πολλοί είναι.Δηλαδή σε κάθε μαγαζί άντε να φορτώνουν 2-3 άτομα.Το στυλ καμακιού των μαύρων είναι κυρίως στην πίστα του χορού κολλάνε στις γκόμενες χορεύουν λίγο μαζί τουε και μετά τις χουφτώνουνε.Υστερα τις καλούνε στο τραπέζι για κανά ποτό τους γνωρίζουν τουε φίλους τους αυτές τις φίλες τους και α φού πιουν ξαναχορεύουν και πάνε για το φιλί.
Εμένα το στυλ μου είναι προσέγγιση στην περιφέεεια στα τραπέζια στο καπνιστήριο και στο μπαρ και αφήνω τους άλλους να χτυπιούνται στην πίστα.Στο Shakers που έχει μικτές τουαλέτες καμάκωσα γκόμενα στην τουαλέτα.
Μετά τη 1:00 η πίστα είναι γεμάτη ξελιγωμένες γκόμενες και καυλωμένα καμάκια και γίνεται το αδιαχώρητο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
719
Εβαλα τις φωτό για να δείτε οτι αυτά που λέω είναι αληθινά.
Eχω την εντυπωση οτι γυρνας κι εσυ σαν την αδικη καταρα με μια καμερα στο χερι οπως καποιοι αλλοι εδω μεσα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eχω την εντυπωση οτι γυρνας κι εσυ σαν την αδικη καταρα με μια καμερα στο χερι οπως καποιοι αλλοι εδω μεσα

Οχι απλά εκεί που χτυπούσα γκόμενες έβλεπα κάτι ππυ μου έκανε εντύπωση και το φωτογράφιζα.Αυτές όλες τις φωτό από το Βρότσλαβ τις τράβηξα σε μια ώρα στην κεντρική πλατεία.Σε μια ώρα μέτρησα 10 ζευγάρια ξένος Πολωνέζα.
Αν κάποιος είναι άπειρος από Πολωνία δε θα γαμήσει απαραιτήτως.Εγώ έπεφτα σε πάνω από 30 τη μέρα οι πιο πολλοί άντε να πέσουν σε 2-3.Θέλει να έχεις μεγάλη ενέργεια και να κυνηγάς σκέψου ήρθα από Γερμανία μετά από 14ωρο ταξίδι στις 23:00 Κράκωβ και έτρεξα αμέσως να καμακώσω στα κλαμπ.Αλλοι θα πήγαιναν για ύπνο αν το κάνεις όμως αυτό χάνεις τη βραδυά.Μια μέρα μόνο έκανα φουλ daygame χωρίς ταξίδι το Σάββατο και πήρα 10 τηλέφωνα.Αν κάποιος πάει για 2-3 μέρες όπως εγώ και στη σεζόν χωρίς φοιτητές μάλλον θα δυσκολευτεί.Εντωμεταξύ τα έξοδα είναι τρελλά για χεζουλέ ξενοδοχείο στο Κράκωβ να σου φεύγουν 90 ευρώ τη μέρα και για πεντάστερο σούπερ ξενοδοχείο στο Βρότσλαβ να πληρώνεις 65.Είναι τρελλή η κατάσταση με τα ξενοδοχεία στην Πολωνία.Κυρίως Κράκωβ είναι άθλια η κατάσταση χρεώνουν πανάκριβα δωμάτια που είναι για τον πούτσο.Πόζναν οι τιμές παίζουν πολύ αν έχει συνέδριο θα πληρώσεις διπλά και τριπλά.Κατοβίτσε δεν μπορούσα να βρω δωμάτιο ήταν όλα κλεισμένα.Σαφώς καλύτερα τα πράγματα στο Βρότσλαβ.

Επίσης να πω οτι Πολωνία δεν είναι όπως Ουκρανία όπου πας με έτοιμα κονέ από το ίντερνετ οπότε είναι σίγουρο οτι θα γαμήσεις.Πολλοί Ουκρανία ασχολούνται μόνο με τις γκόμενες από το ίντερνετ δεν καμακώνουν καθόλου.Εγώ φυσικά αυτές από το ίντερνετ τις παρατάω σε 3 μέρες γιατί τα γκομενάκια που βλέπεις έξω και στα κλαμπ είναι πολύ καλύτερα.Πολωνία ρισκάρεις μπορεί να ξοδέψεις πολλά και να μείνεις με το πουλί στο χέρι μπορεί όμως να βγάλεις και γαμώ τις γκόμενες.
Επίσης δεν είναι όπως Ουκρανία όπου οι γκόμενες πάντα μπορούν να σε δουν αφού κάνεις τα έξοδα.Πολωνία δουλεύουν και συνήθως δε μπορουν να σε δουν αμέσως την επόμενη μέρα αλλά μετά από 2-3 μέρες όταν έχεις φύγει.Δε βοηθάνε δηλαδή τα logistics εκτός αν έρχεσα συνεχεια ή μένεις παρατεταμένα διαστήματα.
Η άλλη λύση είναι το σπονσοριλίκι βρίσκεις ψώλες και τα σκας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom