Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πραγματικά σκέφτομαι τους Ελληναράδες να ξεσκίζονται στη μαλακία λόγω των Ελληνίδων και άθλιους πάκηδες Αράπηδες να γαμάνε τα κέρατά τους Πολωνία και τσαντίζομαι για αυτό σας έδωσα έναν οδικό χάρτη με τα δεδομένα.Αλλος στα παπάρια του θα έλεγε μην πάτε καθόλου και σιγά μην ανέλυε τις διαφορές των πόλεων.
Γενικά πάντα βοηθαει η μανιακή προσέγγιση έχουμε επικρατήσει παντού οι μανιακοί όπως έχετε διαπιστώσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πραγματικά σκέφτομαι τους Ελληναράδες να ξεσκίζονται στη μαλακία λόγω των Ελληνίδων και άθλιους πάκηδες Αράπηδες να γαμάνε τα κέρατά τους Πολωνία και τσαντίζομαι για αυτό σας έδωσα έναν οδικό χάρτη με τα δεδομένα.Αλλος στα παπάρια του θα έλεγε μην πάτε καθόλου και σιγά μην ανέλυε τις διαφορές των πόλεων.
Γενικά πάντα βοηθαει η μανιακή προσέγγιση έχουμε επικρατήσει παντού οι μανιακοί όπως έχετε διαπιστώσει.
Καλά που τα είδες εσύ αυτά? :jerking: :2funny:Ναι οι Ελληνες το εχουν κώψει το γαμήσι  :2funny: ολο στις καφετεριες καθονται  :2funny:.Οι Πάκηδες ολο δουλεια είναι εγω δεν ειδα πουθενα να καμακώνουν και ουτε οι γκόμενες να τους κοιτάνε  :2funny:.Και αφου και στη Γερμανία είναι έτσι γιατί δεν καμακώνεις εκεί? :2funny:
  Αν ειναι να την πέσεις σε 30 για να σου μιλησει μια εισαι για κλάμματα τελείως  :2funny:
  ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ? :2funny: :think:Οσο γραφεις παντα έλεγες οτι Ρωσσία δεν εχεις παει και δεν ξέρεις  :2funny: τωρα πας και κανεις και παρτούζες ? :2funny:Μηπως τα διαβασες αυτα απο κάπου και μας τα γραφεις? :think: :jerking:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η δικιά μου εμπειρία πάντως ειναι εντελώς αντίθετη..Στις 20 που την πέφτω στο δρόμο με πολύ τέχνη και πίεση μπορεί να πάρω 4-5 τηλέφωνα αν πάει καλά..Απο τα 4-5 τηλέφωνα συνήθως απαντούν ΜΗΔΕΝ!!! Είναι τόσο τραγικό που είσαι σίγουρος ότι πήγε καλά και δεν σου απαντούν απλά ποτέ καμία μετά..Δεν μπορείς να μπείς στο μυαλό των Πολονέζων..

Ότι έχω κάνει Poland είναι απο parties,φίλους,πεφτικές σε μαγαζιά την νύχτα. Κυρίως τα parties για ξένους αποδίδουν γιατί κάνεις αρκετα κονε και εν καιρώ τρώς..

Το Daygame νομίζεις πως αποδίδει αλλά τελικα μένεις με το πουλί στο χέρι. Ο kman έχει την εντύπωση αυτή γιατί κάθεται 3 μέρες..Ορμάει στο δρόμο του δίνουν το κινήτο αυτές και νομιζει πως θα του κάτσουν μετά..Αν καθόσουν παραπάνω kman θα έβλεπες πως όλα αυτά τα τηλέφωνα απλά θα σε αγνοούσαν στην συνέχεια 0% επιτυχία..Κάθε εβδομάδα γνωριζω πάνω απο 10 γυναίκες και φιλίεμαι με τουλάχιστον 7 απο αυτές..Απο τις 7 ζήτημα να μου κάτσει 1 τελικα για πήδημα και με πολύ δυσκολία και τύχη.

Δεν τις ξέρεις τις Πολωνέζες,έχεις τον ενθουσιασμό που είχα όταν τις μάθαινα και εγώ...Πολλές γνωριμίες,πολύ κινητό,πολύ χορός,πολύ παιχνιδι και αποτέλεσμα σταστιστικό χάλια.
Έχω βαρεθεί να τις βλέπω να παίζουν στην πίστα με όλους και μετα να λένε καληνύχτα..Και το χειρότερο όλων να μην απαντάνε την άλλη μέρα στα κινητά.

Η ενέργεια που έχεις δεν μπορέι να διατηρηθεί πάνω απο 1-2 μήνες και μετά αναζητάς γκόμενες για ουσιαστικό παιχνίδι όχι να κάνουν και να φέρονατι σαν 15χρονα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε αυτό έχεις δίκιο.Οντως τα πιο πολλά νούμερα που παίρνεις είναι τζούφια.Πολλά άχρηστα ραντεβού και φάσεις χωρίς συνέχεια.Εγώ όσες γάμησα είχαν agenda γάμο ή οικονομικό αντάλλαγμα.Φυσικά δεν στο λένε απευθείας στη μάπα.
Αντίθετα με τις Ουκρανέζες γνωρίζεις λιγότερες αλλά τα ραντεβού είναι πιο ουσιαστικά.Αν σου δώσει η άλλη τηλέφωνο σημαίνει οτι ενδιαφέρεται δεν παίζουν μαλακίες.Ούτε υπάρχει περίπτωση να σε φιλήσει Ουκρανέζα στο κλαμπ και να μη γαμήσεις μετά.Είναινπιο ξεκάθαρο το deal.Οι Πολωνέζες θέλουν συνέχεια να παίζουν με τους άντρες.Βέβαια έχει και την πλάκα του αυτό γιατί δημιουργούν ψευδαισθήσεις και περνάς καλά.Ισως και να παίζουν με πολλούς άντρες και να διαλέγουν τελικά με άγνωστα κριτήρια σε ποιον θα κάτσουν.
Τώρα από αυτές που γνώρισα την προηγούμενη φορά μόνο δύο ενδιαφέρονταν πραγματικά.
Τώρα πάω Ελλάδα.Να δω πώς θα εξελιχθούν τα κονέ που έκανα Κράκωβ έχω την εντύπωση οτι η Ουκρανέζα θα κάτσει.Βασικά δίνουν το τηλέφωνο όταν είναι σε συναισθηματικό high μετά σκέφτονται και το μετανιώνουν.Αλλά φαίνονται συνεχώς διαθέσιμες όλες άσχετα αν έχουν γκόμενο ή σύζυγο.Συνέχεια φλερτάρουν.Οπότε κάποιος έχει αρκετές ευκαιρίες ακόμαμκαι αν είναι μέσος όρος.Δε βάζουν cut off όπως οι Ελληνίδες έχουν χαμηλά το πλαφόν.
Δηλαδή αν κάποιος
1.Μένει Πολωνία
2.Βγάζει πάνω από 1000 ευρώ το μήνα
3.Είναι κάτω από 35 ετών
4.Δεν έχει αποκρουστική εμφάνιση
μπορεί να κάνει αρκετές φάσεις και να γαμήσει αρκετές κοπέλες αν το κυνηγήσει.Αυτό δε γίνεται πουθενά αλλού στην ΕΕ.Οι Πολωνέζες έχουν πολύ χαμηλά τον πήχυ προσδοκιών.Π.χ. ποτέ δε θα σου πουν θέλω να μείνουμε σε πεντάστερο ξενοδοχείο ή να φάμε στο καλύτερο εστιατόριο της πόλης ή να σε τραβήξουν στα μαγαζιά και να δοκιμάζουν ρούχα από το πρώτο ραντεβού όπως κάνουν οι Ρωσίδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά δηλαδή αυτό είναι επειδή οι Ουκρανέζες είναι πιο λογικές ματεριαλίστριες ψυχρές ενώ οι Πολωνέζες είνα πιο συναισθηματικές ρομαντικές θερμές.Δηλαδή η Ουκρανέζα μπορεί να γαμηθεί μαζί σου ενώ δε σε γουστάρει καθόλου απλά για να τις πληρώσεις τις διακοπές ή τα ποτά αυτό αποκλείεται να το κάνει Πολωνέζα πρέπει κάπως να σε γουστάρει.Η Πολωνέζα όμως μπορεί να σε χαιδέψει και να σου δώσει ελπίδες ενώ δε σε γουστάρει ιδιαίτερα ενώ η Ουκρανέζα άμα δεν έχει προσδοκίες από εσένα σε κόβει αμέσως.
Για έναν άντρα από μεσογειακές χώρες όπου οι γκόμενες την έχουν δει πριγκιπέσσες η Πολωνία είναι σαν αποκάλυψη.Μια Ελληνίδα με ποδάρες βυζάρες σιγά μην καλούσε στο τραπέζι με τις φίλες της Αράπηδες πάκηδες κτλ για να τη χουφτώσουνε να χορέψει κτλ.Στην Πολωνία όλα είναι δυνατά έχω φρικάρει με τα θεάματα.Βέβαια και οι Ουκρανέζες πάνε με κάτι άθλιους τύπους χειρότερους εμφανισιακά από τους Πολωνούς.
πάντως Κράκωβ δεν ήταν θέμα ποιος θα την πέσει πρώτος αφού οι γκόμενες έτσι κι αλλιώς ήταν ανοιχτές αλλά ποιος θα τις hookαρει.Το 90% των καμακιών έφευγαν με το πουλί στο χέρι.
Στο Στεττίν αντίθετα μόλις έπεφτα σε μια γκόμενα έεχονταν στο καπάκι Πολωνοί και της μιλούσαν.Το ίδιο και Πόζναν έτσι κι αλλιώς θα έρθει η σειρά σου.Κατοβίτσε έρχονται μόνες τους οι γκόμεενς άμα κάθεσαι στο μπαρ.Το Σάββατο έχει φοβερή ψωλαρία στα κλαμπ πιστεύω οτι πολλοί απογοητεύονται.Οι μόνιμοι επισκέπτονται τις μέρες της εβδομάδας που δεν έχει τόσους ψώλους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΣΚΙΖΟΜΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΕΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!!! ΗΔΗ ΜΕΤΡΑΕΙ 6 ΙΠΠΟΤΕΣ!!!!!!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτή τη στιγμή στη Ρόδο γίνεται ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ! Βρισκόμαστε σε πλήρη ισχύ πυρός!!!
Όλοι ξεπουτσιαζόμαστε!! Παίζουν ξεπαρθενέματα Νορβιγίδων, παρτούζες Γερμανίδων, επικράτηση επι αυστριακών, Σκανδιναβών και κλασικά Ρωσίδων και ανατολικών!! Οι πολωνέζες φέρονται πολύ στραβά γι' αυτό θα τιμωρηθούν σκληρά στην Έδρα τους!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι Πολωνοί, Σλοβάκοι, Σλοβένοι και Τσέχοι Τουρίστες είναι πολύ κολοπαίδια .... Είναι αμέτρητοι και δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει γαμήσει από αυτές τις χώρες πέρα από 1-2 ξώφαλτσες Πολωνέζες που βγήκαν και ξινές! Αντιθέτως κάνουν πλιάτσικο σε ξενοδοχεία εστιατόρια και μαγαζια! Σεντόνια πετσέτες, μαχαιροπίρουνα και σουβενίρ΄.. όλα χορηγία των "Φαληρισμένων" λες και τους τα χρωστάμε...Σε αυτούς έπρεπε να υπήρχε ένα καθεστώς όπως με τους Ουκρανούς!!! Δηλαδή εμείς να μπαίναμε όποτε γουστάρουμε αλλά αυτοί οι Αλήτες να πλήρωναν Βίζα!!! Καταραμένη Γερμανία που τους έκανε ένα με εμάς και μας βγαίνουν από πάνω...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Η δικιά μου εμπειρία πάντως ειναι εντελώς αντίθετη..Στις 20 που την πέφτω στο δρόμο με πολύ τέχνη και πίεση μπορεί να πάρω 4-5 τηλέφωνα αν πάει καλά..Απο τα 4-5 τηλέφωνα συνήθως απαντούν ΜΗΔΕΝ!!! Είναι τόσο τραγικό που είσαι σίγουρος ότι πήγε καλά και δεν σου απαντούν απλά ποτέ καμία μετά..Δεν μπορείς να μπείς στο μυαλό των Πολονέζων..

Ότι έχω κάνει Poland είναι απο parties,φίλους,πεφτικές σε μαγαζιά την νύχτα. Κυρίως τα parties για ξένους αποδίδουν γιατί κάνεις αρκετα κονε και εν καιρώ τρώς..

Το Daygame νομίζεις πως αποδίδει αλλά τελικα μένεις με το πουλί στο χέρι. Ο kman έχει την εντύπωση αυτή γιατί κάθεται 3 μέρες..Ορμάει στο δρόμο του δίνουν το κινήτο αυτές και νομιζει πως θα του κάτσουν μετά..Αν καθόσουν παραπάνω kman θα έβλεπες πως όλα αυτά τα τηλέφωνα απλά θα σε αγνοούσαν στην συνέχεια 0% επιτυχία..Κάθε εβδομάδα γνωριζω πάνω απο 10 γυναίκες και φιλίεμαι με τουλάχιστον 7 απο αυτές..Απο τις 7 ζήτημα να μου κάτσει 1 τελικα για πήδημα και με πολύ δυσκολία και τύχη.

Δεν τις ξέρεις τις Πολωνέζες,έχεις τον ενθουσιασμό που είχα όταν τις μάθαινα και εγώ...Πολλές γνωριμίες,πολύ κινητό,πολύ χορός,πολύ παιχνιδι και αποτέλεσμα σταστιστικό χάλια.
Έχω βαρεθεί να τις βλέπω να παίζουν στην πίστα με όλους και μετα να λένε καληνύχτα..Και το χειρότερο όλων να μην απαντάνε την άλλη μέρα στα κινητά.

Η ενέργεια που έχεις δεν μπορέι να διατηρηθεί πάνω απο 1-2 μήνες και μετά αναζητάς γκόμενες για ουσιαστικό παιχνίδι όχι να κάνουν και να φέρονατι σαν 15χρονα!!!
Φατε ματια ψαρια λοιπον στην Πολωνια,η πολλα μουνια τριγυρω στον μπουτσον μας κανενα  :2funny: 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Αυτή τη στιγμή στη Ρόδο γίνεται ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ! Βρισκόμαστε σε πλήρη ισχύ πυρός!!!
Όλοι ξεπουτσιαζόμαστε!! Παίζουν ξεπαρθενέματα Νορβιγίδων, παρτούζες Γερμανίδων, επικράτηση επι αυστριακών, Σκανδιναβών και κλασικά Ρωσίδων και ανατολικών!! Οι πολωνέζες φέρονται πολύ στραβά γι' αυτό θα τιμωρηθούν σκληρά στην Έδρα τους!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτα ειναι,ΕΥΓΕ στους Κολοσσός της Ρόδου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
ΣΚΙΖΟΜΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΕΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!!! ΗΔΗ ΜΕΤΡΑΕΙ 6 ΙΠΠΟΤΕΣ!!!!!!!!!
τυπε ρολογα θα σου προτεινα να μην πατε μπουλουκι γιατι θα γαμησετε την χουφτα σας, καλυτερα 2-3 ατομα το πολυ η παρεα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και όμως το ένα μουνάκι που γνώρισα Κράκωβ με daygame τσίμπησε και θέλει να έρθει Ελλάδα.Μιλάμε 22 χρονών 170 λεπτή με τοπάκι,βυζιά έξω,μισό κώλο έξω από το σορτς.Να δούμε πότε θα την προγραμματίσω.
Να δούμε τι θα γίνει και με τις άλλες παίζουν μερικές πολύ δυνατές περιπτώσεις.
Η μία από το go go πάει σίγουρα για σπονσοράρισμα.
Τελικά αυτό μου άρεσε στο Κράκωβ.Είναι μισό μισό.Μισές πάνε για τα λεφτά μισές για τους ρομαντισμούς οπότε έχεις πεδίο.Κατοβίτσε είναι μόνο λεφτά Βρότσλαβ είναι 80% ρομαντισμοί.
Οι πιο εύκολες είναι από τα χωριά μιλούσα σε μία στο τρένο και μου λέει κάτσε δίπλα μου.Μετά της χάιδευα τα μπούτια γενικώς καμία αντίσταση.Δεν είναι βέβαια Ουκρανία που μπορεί να βάλεις δάχτυλο στα τρένα.
Βέβαια η εμφάνιση των γυναικών από χωριά δεν είνα ό,τι το καλύτερο συνήθως πολύ φτηνά ρούχα φτηνό μέικ απ,χάλια χτένισμα και χαλασμένα δόντια αλλά τη δουλεια την κάνουν.
Για να λέμε την αλήθεια μου φάνηκε οτι οι Πολωνέζες έχουν ευκολύνει από το 2005 που είχα επισκεφτεί τελευταία φορά το Κράκωβ.
Αντί για νησιά και μαλακίες πάτε Βρότσλαβ.Πολύ πιο προσιτές γκόμενες από τις Δυτικές στα νησιά.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σταυροφορια θα κανετε?χαχαχαχ.φιλε ρολογα δεν κανει να ταξιδευεις με παρεα.μου θυμιζεις ετσι τους βλακες κυπριους που πανε μηκονο 10 αντρες μαζι και μενουν ολοι μαζι 3-5 σε διαμερισμα,σαν το big brother.τα ταξιδια αυτα τα κανεις μονος,ποτε δεν θελω κανενα παρεα μαζι μου.ουτε οδυσσο γουσταρω παρεα αν και το βραδι καλω καπειους σε φαγητο,τρωμε γρηγορα και παλι μονος.χανεις χρονο ετσι και δεν συγεντρωνεσαι στον στοχο.μπατσελορ θα κανετε?μονος χωρις παρεα ειναι το καλυτερο,κανεις οτι θες,φτιαχνεις εσυ  το προγραμα.ειδα και επαθα να ξεφωρτωθω μερικους κολιτσινες οδυσσο χαχαχαχ.πνιγομαι να εχω αλλον μαζι μου.ο ντερτι τωρα με ειδε ουκρανια,δεν μπορω σε ενα μερος,ουτε να κατσω για πολυ με καπειον,εξαφανιζομαι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όλοι ξεπουτσιαζόμαστε!! Παίζουν ξεπαρθενέματα Νορβιγίδων, παρτούζες Γερμανίδων, επικράτηση επι αυστριακών, Σκανδιναβών και κλασικά Ρωσίδων και ανατολικών!! Οι πολωνέζες φέρονται πολύ στραβά γι' αυτό θα τιμωρηθούν σκληρά στην Έδρα τους!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Όπως τα λές είναι..Το καλό,έκφυλο και εύκολο γαμήσι άνηκε,ανοίκει και θα ανήκει στον Βορρά..Είναι πανάκριβα όμως εκεί για να παλεύεις δυστυχώς.Οπότε τρώμε την παράννοια των Πολωνέζων για να πηδάμε..Το ξινό γαμήσι όπως έγραψες...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Tυπε κμαν ειχα ενα κρυωματακι οταν ειχες ερθει και δεν ημουν σε φαση να βγω ρε. Γαμημενο αιρ κοντισιον...
Καλα ακομη με τις πολωνες ασχολειστε? Το εξαντλησαμε το θεμα. Τα παμε , δε τα παμε ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Tυπε κμαν ειχα ενα κρυωματακι οταν ειχες ερθει και δεν ημουν σε φαση να βγω ρε. Γαμημενο αιρ κοντισιον...
Καλα ακομη με τις πολωνες ασχολειστε? Το εξαντλησαμε το θεμα. Τα παμε , δε τα παμε ?

Εχασες ρε συ γιατί αυτές είναι ακόμα εκεί.Θα σου είχα γνωρίσει κάτι έκφυλα ψωλάκια στο Coco.Πάντως για daygame δεν έχω δει καλύτερη πόλη όλες ανταποκρίνονταν.Κίεβο,Τσεχία κτλ δεν είναι έτσι.
Δεν πήγα και στο Shine το Σάββατο μάλλον μαλακία έκανα.Στο Prozac ένας φόρτωσε δύο μαζί και έφυγαν για γαμήσι.Πολύ λιωμλενες γκόμενες εκεί όλες με τατού και piercings.Και το Frantic δεν είναι άσχημο αντίθετα το Fever δε μου άρεσε.Afera τελικά έρχονται με γνωστούς δε φορτώνουν εκεί το τσεκάρισα.
Αλλά αυτή η πλατεία το Rynek και η Galeria άλλο πράγμα για καμάκι.
Παίζουν και PUA στο Κράκωβ τους είδα να κάνουν τεχνικές.Μιλάμε τα έκαναν όλα σωστά escalation,group control,isolation,venue change όλα by the book.Επιστημονικά καμάκια με μεγάλη επιτυχία.Οι Πολωνέζες δεν είναι εξοικειωμένες με το PUA και τρώνε πολύ σανό.Ο,τι παραμύθι λέει ο άλλοε το χάφτουν είναι πολύ αφελείς και ευκολόπιστες.Οι Τούρκοι και οι Αραβες τους λένε πολύ καθυστερημένα πράγματα και αυτές τα πιστεύουν.
Ευτυχώς εμείς οι Βαλκάνιοι τους γαμάμε όλους δηλαδή όπου εμφανιζόμαστε τα κάνουμε όλα κώλο γιατί είμαστε ανώτεροι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216

Τελικα, αν και το παιζουν απελευθερωμενες, μαλλον ειναι βαθια συντηρητικες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σταυροφορια θα κανετε?χαχαχαχ.φιλε ρολογα δεν κανει να ταξιδευεις με παρεα.μου θυμιζεις ετσι τους βλακες κυπριους που πανε μηκονο 10 αντρες μαζι και μενουν ολοι μαζι 3-5 σε διαμερισμα,σαν το big brother.τα ταξιδια αυτα τα κανεις μονος,ποτε δεν θελω κανενα παρεα μαζι μου.ουτε οδυσσο γουσταρω παρεα αν και το βραδι καλω καπειους σε φαγητο,τρωμε γρηγορα και παλι μονος.χανεις χρονο ετσι και δεν συγεντρωνεσαι στον στοχο.μπατσελορ θα κανετε?μονος χωρις παρεα ειναι το καλυτερο,κανεις οτι θες,φτιαχνεις εσυ  το προγραμα.ειδα και επαθα να ξεφωρτωθω μερικους κολιτσινες οδυσσο χαχαχαχ.πνιγομαι να εχω αλλον μαζι μου.ο ντερτι τωρα με ειδε ουκρανια,δεν μπορω σε ενα μερος,ουτε να κατσω για πολυ με καπειον,εξαφανιζομαι.
Στη Μύκονο γιά άλλο πάνε  :2funny:αλλο αν δεν το λένε η Μύκονος ειναι ο παράδεισος του κάθε Πισωγλέντη  :2funny:
  Ειδες τι έγραψε ο Βλάκμαν  :2funny: εχει λεει και γκόμενα στη Ρωσσία που σπονσοράρει και πηγαινει εκει συχνά  :jerking: :2funny: (στον ύπνο του)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Clock φιλική συμβουλή.Μην κάψετε την εκδρομή..Πάρτε αεροπλάνο ελάτε Warsaw και κατευθείαν τρένο για Poznan ή Lublin..
Είναι απίστευτο μάγκες πόσο αλλάζει μήνα με μήνα η Βαρσοβία..Χτές γκόμενα μου ανέλυε πόσο άλλαξε μόνο τον τελευταίο χρόνο..Αν δεν έχετε ζήσει εδώ δεν μπορέιτε να διανοειθήτε για τι σας μιλάω..Απίστευτα πράγματα..

Πέρσι καλοκαίρι πριν μετακομίσω εδώ είχα έρθει ακριβώς ίδια περίοδο Ιούλιο 15 μέρες σαν εκδρομή. Τετάρτη Βράδυ έχει πάντα ένα πάρτυ για ξένους εδώ. Σκάω με αεροπλάνο Τετάρτη 5 ώρα ήμουν Warsaw..8 ώρα στο πάρτυ κατεθείαν..Μπουκάρω ήταν 100 άτομα αναλογία 60% άντρες και 40% γυναίκες. Μην τα πολυλογώ γνώρισα 2 κοπέλες στο πάρτυ φίλες..Αποτέλεσμα του δεκαπενθήμερου πήδηξα και τις 2 και την μια μάλιστα την κατέβασα Ελλάδα Σεπτέμβρη διακοπές (υποσχέθηκα δεσμό)..Μου συγχώρεσε οτι πήδηξα την φίλης της γιατί δεν έγινε παράλληλα όταν ξεκίνησα και καλά σχέση με αυτή..

Μάγκες χτές ήμουν στο ίδιο πάρτυ ίδια ακριβώς μέρα σαν πέρσι..Θέλετε να ακούσετε? Έκατσα και μέτρησα...86 άντρες 3 γυναικές!!!! Ναι καλά ακούσατε..Και να μην νομίζεται πως είναι τυχάιο έρχομαι όλες τις Τετάρτες εδώ και και είναι σχεδόν το ίδιο πλέον..Ο λόγος? Η γαμημένη κρίση έχει μαζέψει ΟΛΟ το καβλί της Νότιας Ευρώπης εδώ για δουλειά..Όλη η Ισπανία και η Ιταλία είναι εδώ για δουλειά..Έχει αρχίσει να μαζεύει τον τελευταίο χρόνο και πάρα πολλούς Γάλλους, που μας πουλάνε παπά πως η Γαλλία δεν έχει κρίση..

Καλά δεν μιλαώ για Enklawa και Mazowiecka..Όλοι αυτοί σκάνε μόνο εκεί πλεόν..Και απο παράδεισο που ήταν κάποτε έχει καταντήσει κόλαση..Μάγκες δεν είναι ιδέα μου είναι πραγματικά γεγονότα..Πέρα απο το ότι διαμαρτύρονται όλα τα παλικάρια που ζούν εδώ χρόνια πόσο χειροτερέυει μου τα λένε και οι ίδιε οι γκόμενες πως αλλάζουν τα πράγμαατα..Μέχρι Νοέμβρη που θα έρθετε θα έχει χειροτερέψει και άλλο..Θα τα γράψετε απο μόνοι σας...Για μένα αυτή η πόλη τελείωσε...Αν είχα επιλογή θα έμενα POland επαρχία (Poznan) αλλλά Warsaw πραγματικά δεν με νοιάζει καν..Παλέυω για Βουδαπέστη απο Σεπτέμβρη αν τα καταφέρω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom