Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωραια μεταφραση εκανες  :2funny: το κειμενο απο που το βρηκες? :2funny:
  Το πιο ωραιο ψεμα που εγραψες ηταν με τη Ρωσσιδα που εχεις και σπονσοραρεις  :2funny: ενω ολοι ξερουνε οτι δεν εχεις παει ποτέ Ρωσσια  :2funny:
  Κριμα που εδω φυγει και ειμαι αναγκασμενος να μπαινω απο το τηλεφωνο και γ αυτο δεν μπαινω συχνα .Γεματο ψευτες και φουκαραδες ειναι  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μην ασχολείστε με ξενοδοχεία είναι τρομερό λάθος..Μοιάζεται προνο-τουρίστες έτσι..Η λογική που πρέπει να δουλέυει κάποιος είναι η εξής..

Ταξιδεύεις σε μια χώρα minimim 10 μέρες..Κλείνεις διαμέρισμα απο airbn (πιο φτηνό απο ξενοδοχείο) και αγοράζεις τοπική sim κάρτα για το τηλέφωνο.
Το παραμύθι μετά είναι γνωστό..Όποια γνωρίζεις τις λές είμαι καινούριος και θα μείνω για λίγα χρόνια εδώ..Λές πως μένεις σε διαμέρισμα και δίνεις τοπικό τηλέφωνο..
Η γκόμενα κατα αυτόν τον τρόπο δεν σε έχει για πορνοτουρίστα και πιστεύει πως υπάρχει νόημα να μπλέξει μαζί σου..Μετλα απο 10 μέρες πάιρνεις βαλιτσούλα πετάς sim κάρτα στο σκουπιδοτενέκε του αεροδρομίου και γειά σας..

Το έχω κάνει πολλάκις στο παρελθόν και αποδίδει..Αρκεί να σας βγαίνει να πουλάτε παραμύθι..

Τόσους μήνες εδώ δεν αξιώθηκα να ανόιξω ξένο λογαριασμό να μεταφέρω χρήματα..Ξεκινάει η άδεια μου και δεν μπορώ να πάω σε άλλη χώρα με τα γαμημένα capital controls, δεν υπάρχει μετρητό..Σκεφτόμουν να πάω βόρεια, Ισλανδία κ.λ.π

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μην ασχολείστε με ξενοδοχεία είναι τρομερό λάθος..Μοιάζεται προνο-τουρίστες έτσι..Η λογική που πρέπει να δουλέυει κάποιος είναι η εξής..

Ταξιδεύεις σε μια χώρα minimim 10 μέρες..Κλείνεις διαμέρισμα απο airbn (πιο φτηνό απο ξενοδοχείο) και αγοράζεις τοπική sim κάρτα για το τηλέφωνο.
Το παραμύθι μετά είναι γνωστό..Όποια γνωρίζεις τις λές είμαι καινούριος και θα μείνω για λίγα χρόνια εδώ..Λές πως μένεις σε διαμέρισμα και δίνεις τοπικό τηλέφωνο..
Η γκόμενα κατα αυτόν τον τρόπο δεν σε έχει για πορνοτουρίστα και πιστεύει πως υπάρχει νόημα να μπλέξει μαζί σου..Μετλα απο 10 μέρες πάιρνεις βαλιτσούλα πετάς sim κάρτα στο σκουπιδοτενέκε του αεροδρομίου και γειά σας..

Το έχω κάνει πολλάκις στο παρελθόν και αποδίδει..Αρκεί να σας βγαίνει να πουλάτε παραμύθι..

Τόσους μήνες εδώ δεν αξιώθηκα να ανόιξω ξένο λογαριασμό να μεταφέρω χρήματα..Ξεκινάει η άδεια μου και δεν μπορώ να πάω σε άλλη χώρα με τα γαμημένα capital controls, δεν υπάρχει μετρητό..Σκεφτόμουν να πάω βόρεια, Ισλανδία κ.λ.π

Εγώ δε λέω ψέμματα.Τουρίστας λέω οτι είμαι που επισκέπτεται συχνά.Γιατί μετά θα σε ρωτήσει τι δουλειά κάνεις.Αντε να ισχυριστείς οτι δουλεύεις Πολωνία.
Δηλαδή οι ερωτήσεις είναι:
1.Από πού είσαι;
2.Γιατί είσαι στην Πολωνία;
3.Τι δουλειά κάνεις;
Με αυτή τη σειρά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Φίλε Dr LOVE καίς τις γκόμενες έτσι....

Θα ακούνε Έλληνα και θα παίρνουν δρόμο... Πολλές γκόμενες που μου ανοίγονται μου λένε ακριβώς αυτό, πως είμαστε ψέυτες και υποκριτές..
Προσωπικά ο τρόπος που μεταχειρίζομαι τις γκόμενες είναι να ακούνε στη χώρα τους Ελλάδα και να ανοίγουν τα πόδια...
Δούλεψε σωστά και θα δικαιωθείς ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά οι Πολωνέζες που μένουν Ελλάδα λένε οτι οι Ελληνες είναι πουστάκοι,ανηλεείς καμάκηδες,μαμάκηδες και συχνά δε δίνουν σημασία στις Πολωνέζες.
Στην Πολωνία αντίθετα έχουν θετική γνώμη οτι οι Ελληνες είνσι τύποι της οικογένειας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Φίλε Dr LOVE καίς τις γκόμενες έτσι....

Θα ακούνε Έλληνα και θα παίρνουν δρόμο... Πολλές γκόμενες που μου ανοίγονται μου λένε ακριβώς αυτό, πως είμαστε ψέυτες και υποκριτές..
Προσωπικά ο τρόπος που μεταχειρίζομαι τις γκόμενες είναι να ακούνε στη χώρα τους Ελλάδα και να ανοίγουν τα πόδια...
Δούλεψε σωστά και θα δικαιωθείς ;)

Στο τέλος τις περισσότερες φορές να σου πω την αλήθεια υπάρχει το παραμύθι πως κάτι έτυχε στην δουλεία μου και αναγκάστικα να γυρίσω άμεσα Ελλάδα με το αεροπλάνο..Κάποιες έχουν έρθει να με βρούν μετά...Αλλά πίστεψε με έιτε τους φερθέις καλά (το έχω κάνει πολλές φορές),έιτε  βαρέσεις εξαφανιζόλ πάλι μαλάκα θα σε πούν στο τέλος και θα σε διαγράψουν απο το facebook και την ζωη τους οριστικά..Ο λόγος είναι γιατί δεν έμεινες μαζί τους, να κάνεις δεσμό και να τις παντρέυτεις στο μέλλον..Έτσι είναι όλες οι γυναίκες είτε Poland,είτε Ελλάδα είτε παντού..
Δεν υπάρχει περίπτωση να σχηματίσουν καλή άποψη για σένα αν χωρίσετε..

Το λάθος που κάνεις clock είναι ότι εσύ τις γνωρίζεις σε διακοπές..Εκεί τι να περιμένουν απο σένα?Δεσμό ή Να τις παντρευτείς?ένα πούτσο καλά περάσαμε και αφήνουνε το νησί μετά απο 10 μέρες..Στην έδρα τους είναι αλλιώς..Περιμένουν δεσμό δυστυχώς..Μαλάκα θα σε πούν στο τέλος μάγκες όπως και να τους φερθείς,οι γυναίκες ίδιες είναι..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε σεις ειχα παει Γερμανια προσφατα. Καλα ρε πλακα κανουμε? Κμαν σε σενα το λεω, αφηνεις τη Γερμανια για να ρθεις Πολωνια? Φιλε σε γνωρισα και τα παμε, αλλα στη θεση σου ουτε που θα το σκεφτομουνα.
Ρε τα γερμανιδακια μια χαρα γκομενακια, ξανθα, χαμογελαστα, ουτε κομπλεξ, ουτε μαλακιες, κανα δυο μπυρες πινουν και βουρ ετοιμες για ολα. Σα λυσασμενες κανουν :grin: Αυτες καβλαντιζουν. Ρε και αφηνετε αυτες τις γκομενες για να πατε στις νεροβραστες και κομπλεξικες πολωνες? Πλακα κανουμε τωρα???
Ειχα και καιρο να παω και διαβαζα διαφορα και λεω " ρε τοσο τραγικα εχουν γινει τα πραγματα εκει?" Ρε μερα με τη νυχτα λεμε με τις πολωνες. Ουτε γαμοι, ουτε υστεριες, ουτε κομπλεξισμοι, ουτε μαλακιες σου πα μου πες. Χαβαλες, γελιο , προσιτα, ευχαριστα γκομενακια, μπορεις να συννενοηθεις σαν ανθρωπος. Πρεπει νομιζω να τελειωνει καποτε το παραμυθι με τις μιζεροανατιλικες βλαχαρες, σα πολυ αξια τους εχουμε δοσει νομιζω...
Και κατι αλλο , πιο γενικο , αξιο παρατηρησης. Με το θεμα της κρισης δεν ειδα κατι το αρνητικο, τιποτα , ισα ισα εβλεπα τους γερμανους συγκαταβατικους, η καναμε και χαβαλε. Μια χαρα κουλ ειναι οι ανθρωποι, φιλικοι, ευγενικοι. Μη τρωτε την προπαγανδα των λαμογιων στην Ελλαδα που τα ριχνουν στους Γερμανους, για να ριξουν απο πανω τους τις δικες τους ευθυνες.
Αλλα ενω οι Γερμανοι δεν λενε τιποτα, που στο κατω κατω αυτοι σκανε και το χρημα, κατι ανατολικοι, που με την ψηφο μας τους βαλαμε στην Ε.Ε. και τους καναμε ανθρωπους μας κουνανε το δαχτυλο και το παιζουν βασιλικοτεροι του βασιλεως. Ετσι για να χετε και μια γενικοτερη εικονα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ρε σεις ειχα παει Γερμανια προσφατα. Καλα ρε πλακα κανουμε? Κμαν σε σενα το λεω, αφηνεις τη Γερμανια για να ρθεις Πολωνια? Φιλε σε γνωρισα και τα παμε, αλλα στη θεση σου ουτε που θα το σκεφτομουνα.
Ρε τα γερμανιδακια μια χαρα γκομενακια, ξανθα, χαμογελαστα, ουτε κομπλεξ, ουτε μαλακιες, κανα δυο μπυρες πινουν και βουρ ετοιμες για ολα. Σα λυσασμενες κανουν :grin: Αυτες καβλαντιζουν. Ρε και αφηνετε αυτες τις γκομενες για να πατε στις νεροβραστες και κομπλεξικες πολωνες? Πλακα κανουμε τωρα???
Ειχα και καιρο να παω και διαβαζα διαφορα και λεω " ρε τοσο τραγικα εχουν γινει τα πραγματα εκει?" Ρε μερα με τη νυχτα λεμε με τις πολωνες. Ουτε γαμοι, ουτε υστεριες, ουτε κομπλεξισμοι, ουτε μαλακιες σου πα μου πες. Χαβαλες, γελιο , προσιτα, ευχαριστα γκομενακια, μπορεις να συννενοηθεις σαν ανθρωπος. Πρεπει νομιζω να τελειωνει καποτε το παραμυθι με τις μιζεροανατιλικες βλαχαρες, σα πολυ αξια τους εχουμε δοσει νομιζω...
Και κατι αλλο , πιο γενικο , αξιο παρατηρησης. Με το θεμα της κρισης δεν ειδα κατι το αρνητικο, τιποτα , ισα ισα εβλεπα τους γερμανους συγκαταβατικους, η καναμε και χαβαλε. Μια χαρα κουλ ειναι οι ανθρωποι, φιλικοι, ευγενικοι. Μη τρωτε την προπαγανδα των λαμογιων στην Ελλαδα που τα ριχνουν στους Γερμανους, για να ριξουν απο πανω τους τις δικες τους ευθυνες.
Αλλα ενω οι Γερμανοι δεν λενε τιποτα, που στο κατω κατω αυτοι σκανε και το χρημα, κατι ανατολικοι, που με την ψηφο μας τους βαλαμε στην Ε.Ε. και τους καναμε ανθρωπους μας κουνανε το δαχτυλο και το παιζουν βασιλικοτεροι του βασιλεως. Ετσι για να χετε και μια γενικοτερη εικονα

Εγώ τα έχω γράψει εδώ και μήνες καί πέσανε να με φάνε. Με τις Γερμανίδες κάνεις απίστευτα εύκολα κονέ και έχεις φοβερή επικοινωνία (τουλάχιστον το στύλ μου).. Το πρόβλημα με τις Γερμανίδες είναι ότι παρόλο που γνώριζα πολλές και πολύ εύκολα στο Βερολίνο, έχουν στύλ με πολλά σκουλαρίκια σαν φρικιά..Έχουν χάσει πολύ θυληκότητα και για αυτό δεν τις επιλέγω πλέον..Πολωνέζες έχουν διατηρθεί θυλήκες στο περιτύλιγμα (ρούχα,εμφάνιση), αλλά μέσα είναι όπως είπες κρύες,κομπλεξικές και παρανοικές.Σκατά..Για αυτό επενδύω Poznan που είναι half-half Πολωνοί-Γερμανοί!!!!
Πάντως στο θέμα της επικονωνίας δεν υπάρχει σύγκριση Πολωνέζας με Γερμανίδας (Μιλάω απλά για επικοινωνία) και όποιος γράφει το αντίθετο απλά δεν έχει ζησει καλά τις 2 φυλές..
Θα σας το πω και πιο απλά δεν έχω γνωρίσει ποτέ Γερμανίδα που με μια ματία και 2 λέξεις να μην συννενοούμαστε..Με πολωνέζα ή συζήτηση είναι σαν να μιλάς με εξωγήινο!!..
Γερμανία έχει άλλα προβλήματα όμως..Δύσκολο να μπένεις σε καλό club (τρελή πόρτα), πολύ αυστηροί κανόνες που σου κάνουν την ζωή δύσκολη κ.λ.π..
Σαν ζωή είναι πιο απλή και χαλαρή στην Πολωνία σε σχέση με Γερμανία.
Είναι αυτό που σας έχω πεί πολλάκις,δεν υπάρχει ένα μέρος να στα παρέχει όλα, ζωή,γκόμενες normal κ.λ.π..Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πάμε πάλι από την αρχή τα Βασικά.... Άλλη μια φορά θα πω πως έχω κάνει Εράσμους Βερολίνο και μιλάω άριστα Γερμανικά Πανεπιστημιακού Επιπέδου... :headbang:
Με έχουν βοηθήσει αρκετά επαγγελματικά αλλά απολύτως καθόλου "Γαμιστικά"! Οι Γερμανίδες είναι πολύ διεστραμμένες και κομπλεξικές! Αυτό δεν θα το δείτε εύκολα! Οι αναλύσεις που κάνετε με τις τυπικές γνωριμίες είναι τελείως επιφανειακές! Η ευγένεια και η τυπικότητα δεν λένε τίποτα...
Μιλάμε για διαστροφικά μυαλά!! Ο πιο ασφαλής τρόπος να γαμήσεις Γερμανίδα είναι να είναι Παρακμιακός τύπος και Μπρούταλ... Και το γαμήσι θα είναι σκέτη... (χμμμμ χωρίς παρεξηγήσεις στο παρών σάιτ) ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ!!! Ακόμα και αυτά τα αθώα κοριτσάκια γουστάρουν παρακμή πραγματική!!!
Όχι το στυλ του Λάτιν που μπλέκουν οι Πολωνέζες! Θέλουν μουσουλμανική Οργή ή Μαύρα Αφρικάνικα" Άλογα"... Μιλάμε για λαό σκληρό... Το έχει η φυλή...Δεν πάνε πίσω οι γυναίκες! Βγάζουν όλο το κομπλεξισμό με το τρόπο που αν τον μάθεις θα σιχαθείς την ανθρώπινη ύπαρξή σου...
Επειδή ξέρω Γερμανικά και καταλαβαίνω τι λένε και πως το λένε πιάνω και "χαμηλές" συχνότητες που καθιστά κάθε άλλη επαφή πλην της επαγγελματικής, ΑΔΥΝΑΤΗ!!!!

Για να είναι σωστή μια σύγκριση πρέπει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα! Συγκρίνετε μια προβληματική Πολωνέζα με μια προβληματική Γερμανίδα Καλύτερα την προβληματική Γερμανίδα να μην την γνωρίσετε ΠΟΤΕ! Και μια καλή Γερμανίδα δεν υπερέχει σε σχέση με μια καλή Πολωνέζα!
Το μόνο που μπορεί να κερδίσει κάποιος από μια Γερμανίδα είναι πως αν έχει τα κριτήρια που είπα παραπάνω περί μπρούταλ παρακμής + έλλειψη εσωτερικής περηφάνειας, μπορεί να σπιτωθεί για μια ΖΩΗ από Γερμανίδα!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γερμανία παίζει τεράστιο ρόλο η περιοχή από όπου είναι η γκόμενα.Γενικά Κολωνία κτλ μια χαρά πουτανάκια με θηλυκότηταβκτλ είναι.Βόρεια Αμβούργο πιο πολύ σαν Ολλανδές στο στυλ.Νότια πολύ πιο συντηρητικές σχεδόν σκατά αλλά και πάλι οι πιο μουνάρες είναι στο Μόναχο.Αλλά Γερμανία η μάξιμουμ διαφορά από γκόμενα είναι τα 5 χρόνια.Βασικά με συνομιλήκους τους πάνε.Αν είσαι πάνω από 35 ξέχασέ το.
Γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ πολύ πιο εύκολες.Οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες γυναίκες στην ΕΕ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γερμανία παίζει τεράστιο ρόλο η περιοχή από όπου είναι η γκόμενα.Γενικά Κολωνία κτλ μια χαρά πουτανάκια με θηλυκότηταβκτλ είναι.Βόρεια Αμβούργο πιο πολύ σαν Ολλανδές στο στυλ.Νότια πολύ πιο συντηρητικές σχεδόν σκατά αλλά και πάλι οι πιο μουνάρες είναι στο Μόναχο.Αλλά Γερμανία η μάξιμουμ διαφορά από γκόμενα είναι τα 5 χρόνια.Βασικά με συνομιλήκους τους πάνε.Αν είσαι πάνω από 35 ξέχασέ το.
Γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ πολύ πιο εύκολες.Οι Πολωνέζες είναο οι ευκολότερες γυναίκες στην ΕΕ.
αν εισαι πανω απο 45?? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γερμανία είναι η χαρά του δεκαοχτάρη και του εικοσάρη.Βλέπεις κάτι μπόμπιρες σχεδόν μαθητές που στη Ρωσία οι γκόμενες ούτε για φτύσιμο θα τους είχανε με απίθανα μοντέλα.Και Ελλάδα ποτέ δε βλέπεις τέτοιες μούνες άλογα με δεκαοχτάρηδες.Αλλά οι Γερμανίδες θέλουν να έχεις περίπου την ίδια ηλικία.Και στα κλαμπ δεν μπαίνεις παντού όπως στην Πολωνία.Γερμανία όλες οι γκόμενες που είχα ήταν Ανατολικές έχει πάμπολλες εδώ και οι Γερμανοί δεν ενδιαφέρονται τις θεωρούνε bass class ή πουτάνες δε θεωρείται καλό να έχεις Ανατολική γκόμενα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γερμανία είναι η χαρά του δεκαοχτάρη και του εικοσάρη.Βλέπεις κάτι μπόμπιρες σχεδόν μαθητές που στη Ρωσία οι γκόμενες ούτε για φτύσιμο θα τους είχανε με απίθανα μοντέλα.Και Ελλάδα ποτέ δε βλέπεις τέτοιες μούνες άλογα με δεκαοχτάρηδες.Αλλά οι Γερμανίδες θέλουν να έχεις περίπου την ίδια ηλικία.Και στα κλαμπ δεν μπαίνεις παντού όπως στην Πολωνία.Γερμανία όλες οι γκόμενες που είχα ήταν Ανατολικές έχει πάμπολλες εδώ και οι Γερμνσοί δεν ενδιαφέρονται τιε θεωρούνε bass class ή πουτάνες δε θεωρείται καλό να έχεις Ανατολική γκόμενα.
γερμανια αν εισαι  καλος κ το κυνηγας μεχρι 30 ,οχι 35 ξεσκιζεσαι στην παρτουζα,απο 16ρες μεχρι οσο θες
μετα τα 40 απλα σβηνει το φως.. :grin: 40αρης δεκα φορες πιο ευκολα γαμαει ελλαδα πλεον..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γενικά οι Πολωνέζες είναι πολύ πολύ πιο εύκολες.Οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες γυναίκες στην ΕΕ.

"Οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες γυναίκες στην ΕΕ"
Εγώ με την εμπειρία που έχω διαφωνώ 100%..Και βασικά όχι μόνο εγώ αλλά όποιον κυνηγό γνωρίζω εδώ Poland..Η σωστή έκφραση είναι οτι Poland είναι οι πιο έυκολες σε γνωριμία γυναίκες στην Ευρώπη..Γνωρίζεις όντως πολύ έυκολα,αλλά τα πόδια δεν τα ανοίγουν τόσο έυκολα δυστυχώς..Θα γνωρίσεις πολλές αλλά δεν θα σου κάτσουν τόσο έυκολα . Και αυτές που κάθονται σας έγραψα είναι εξάρια το πολύ, ή αν παλέψεις με μεθυσμένες...Αν είχες την δυνατότητα Ελλάδα να γνωρίζεις γυναίκες (γιατί δυστυχώς παίζει απο κύκλο μόνο), και εκέι πηδάς και όχι δύσκολα..

Το 2011 ήμουν σε ένα Οργανισμό Ελλάδα με πάνω 1000 Υπαλληλούς σε τεράστιο κτίριο..Επειδή η ροή δυναδέλφων πλέον στην δουλειά ηταν ασταμάτητη πήρα 9 Ελληνίδες τον χρόνο εκείνο μέσα απο την δουλειά (Παντρεμένες,χωρισμένες,τρεαλμένες κ.λ.π)..Μετα απο λίγο όμως (1,5 χρόνο) που δεν υπήρχε πλέον καινούριο υλικό σταμάτησαν τα πάντα και πήρα τα αρχίδια μου..

Έτσι πάει Ελλάδα μπορείς να έχεις κονέ με πολύ κόσμο σε επίπεδο δουλειάς και γνωριμιών..Θα τρώς!!! Και θα τρώς έυκολα όσο και να βρίζεται εδώ στο forum πως δεν κάθονται οι Ελληνίδες..Δεν έχεις κονές και κύκλο Ελλάδα? τελείωσες χειρομαλάκια μόνο και ύπνο...Πλέον απο clubs κλπ έχει τελειώσει.

Αυτό που προσφέρει η Poland κια την θεοποιούν όλοι είναι πως δουλεύει η νύχτα..Θα βγείς ένα ΠΣΚ και θα μαχηθείς να γνωρίσεις κόσμο και να πάρεις τηλέφωνα..Θα πάρεις 6-7 τηλέφωνα και αν είσαι τυχερός θα σου κάτσει η μία 2-3 εβδομάδες μετα. Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό για αυτο διμαρτυρόμαστε..απλά δουλεέυει διαφορετικά το σκηνικό στην πατρίδα..δυτυχώς..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εγώ με την εμπειρία που έχω διαφωνώ 100%..Και βασικά όχι μόνο εγώ αλλά όποιον κυνηγό γνωρίζω εδώ Poland..Η σωστή έκφραση είναι οτι Poland είναι οι πιο έυκολες σε γνωριμία γυναίκες στην Ευρώπη..Γνωρίζεις όντως πολύ έυκολα,αλλά τα πόδια δεν τα ανοίγουν τόσο έυκολα δυστυχώς..Θα γνωρίσεις πολλές αλλά δεν θα σου κάτσουν τόσο έυκολα . Και αυτές που κάθονται σας έγραψα είναι εξάρια το πολύ, ή αν παλέψεις με μεθυσμένες...Αν είχες την δυνατότητα Ελλάδα να γνωρίζεις γυναίκες (γιατί δυστυχώς παίζει απο κύκλο μόνο), και εκέι πηδάς και όχι δύσκολα..

Το 2011 ήμουν σε ένα Οργανισμό Ελλάδα με πάνω 1000 Υπαλληλούς σε τεράστιο κτίριο..Επειδή η ροή δυναδέλφων πλέον στην δουλειά ηταν ασταμάτητη πήρα 9 Ελληνίδες τον χρόνο εκείνο μέσα απο την δουλειά (Παντρεμένες,χωρισμένες,τρεαλμένες κ.λ.π)..Μετα απο λίγο όμως (1,5 χρόνο) που δεν υπήρχε πλέον καινούριο υλικό σταμάτησαν τα πάντα και πήρα τα αρχίδια μου..

Έτσι πάει Ελλάδα μπορείς να έχεις κονέ με πολύ κόσμο σε επίπεδο δουλειάς και γνωριμιών..Θα τρώς!!! Και θα τρώς έυκολα όσο και να βρίζεται εδώ στο forum πως δεν κάθονται οι Ελληνίδες..Δεν έχεις κονές και κύκλο Ελλάδα? τελείωσες χειρομαλάκια μόνο και ύπνο...Πλέον απο clubs κλπ έχει τελειώσει.

Αυτό που προσφέρει η Poland κια την θεοποιούν όλοι είναι πως δουλεύει η νύχτα..Θα βγείς ένα ΠΣΚ και θα μαχηθείς να γνωρίσεις κόσμο και να πάρεις τηλέφωνα..Θα πάρεις 6-7 τηλέφωνα και αν είσαι τυχερός θα σου κάτσει η μία 2-3 εβδομάδες μετα. Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό για αυτο διμαρτυρόμαστε..απλά δουλεέυει διαφορετικά το σκηνικό στην πατρίδα..δυτυχώς..
βαλτε μας μια φωτογραφια σας κι εσυ κι ο κμαν να γελασουμε λιγο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οχι μόνο η νύχτα.Πολωνία γνωρίζεις παντού πανεύκολα γυναίκες στα καφέ στο δρόμο κτλ.Αν σου συστήσουν κιόλας είναι τελειωμένη υπόθεση.Γενικά είναι γκόμενες ανοιχτές στο καμάκι.Οι Ελληνίδες μόνο μέσω κύκλου.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οχι μόνο η νύχτα.Πολωνία γνωρίζεις παντού πανεύκολα γυναίκες στα καφέ στο δρόμο κτλ.Αν σου συστήσουν κιόλας είναι τελειωμένη υπόθεση.Γενικά είναι γκόμενες ανοιχτές στο καμάκι.Οι Ελληνίδες μόνο μέσω κύκλου.

Το ίδιο λέμε απλά διαφωνούμε στην ευκολία που κάθονται..Ότι τις γνωρίζεις δεν σημαίνει πως θα ανοίξουν τα πόδια έυκολα.Κυρίως οι όμορφες είναι πάρα πολύ δύσκολες..Στο παρελθόν ήταν αλλιώς..Τώρα είναι πολύ υποψιασμένες με τους ξένους..Κλείνω 3 εβδομάδες εδώ πάλι..Αποφάσισα να βγαίνω μόνο με 7 και πάνω..Βγαίνω με τρέις μέχρι τώρα 4 ραντεβού ήδη με την καθεμία και έχω καταφέρει μόνο φιλιά,τίποτα παραπάνω..Δεν κάθονται με τιποτα!!!! Αντίθετα αν το γυρίσω πάλι στα πεντάρια-εξάρια θα κάθονται αλλά τι να το κάνεις..Εγώ γράφω αυτά που ζώ την προσωπική μου εμπειρια..Τα 7ρια εδώ στα κάνουν τούμπανο για να κάτσουν και δεν ξέρω αν τις καταφέρω τελικά να μου κάτσει έστω και ένα απο τα τρία μέχρι να φύγω (το πιο πιθανό όχι)..Έκανα όρκο όμως καλύτερα ραντεβού χωρίς πήδημα με εφτάρια και άνω παρά μπάζα..Καλύτερα μαλακιά αν είναι να πάω με πεντάρια...

Ελλάδα αν έχεις κύκλο τρώς..Αλλά ο κύκλος κλείνει γρήγορα και στερέυεις όποτε μένεις αγάμητος..Εκτός αν κάνεις την κατάλληλη δουλειά..Personal trailer,barman κλπ..Η αν είσαι καινούριος σε μια δουλειά με πολύ κόσμο..Αν φάς κάποιες απο εκέι όμως μετά απο λίγο πάλι τελείωνει η κατάσταση..Το πρόβλξμα της ελλάδας είναι οι καινούριες γνωριμίες όχι αν κάθονται ή όχι οι Ελληνίδες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μα τι σχέση έχουν τα πολωνικά καμακομάγαζα με τις ελληνικές παπαριές;Στην Πολωνία τα μαγαζιά είναι φτιαγμένα για καμάκι και οι γκόμενες πάνε για να καμακωθούν.Αν δεν καμακωθούν περνάνε σκατά.Στην Ελλάδα για τον πούτσο εντελώς τίγκα στους γκομενοφύλακες ο ένας πάνω στον άλλο και παντού καρέκλες.Πώς να καμακώσεις έτσι.Και οι γκόμενες 5-10 μαζί ποτέ δε βλέπεις δύο ή μόνο 3 μαζί όπως στην Πολωνία.
Οι Πολωνέζες άνω του 7 συνήθως θέλουν μια ισχυρή προσφορά συνήθως βαρύ οικονομικό αντάλλαγμα ή πιθανή αποκατάσταση.Αλλιώς δύσκολα μπαίνει κανείς στο ρόστερ.Εξαίρεση αν τις γνωρίσει κανείς από παρέα.
Πολωνία δε χρειάζεται καν να είσαι κοινωνικός ούτε να έχεις κύκλο.Χρειάζεται μόνο ανηλεές καμάκι και να βγαίνει κανείς στα κλαμπ κάθε μέρα.Και στην Πολωνία είναι πολύ εύκολο να βγαίνεις κάθε μέρα γιατί τα μαγαζιά είναι πολύ φτηνά καμία σχέση με Ελλάδα δυτική Ευρώπη.
Πρακτικά εγώ Ελλάδα δεν έχω δει μαγαζί όπως το 22 στο Πόζναν ή το Senso στο Στεττίν.Δε συζητάμε για Coco είναι αδύνατο να υπάρξει τέτοιο μαγαζί στην Ελλάδα.Μόνο Παραλία Κατερίνης οι ντίσκο για ξένους μοιάζουν κάπως στο στυλ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
σλοβακια μαλλον πιο ευκολα σε σχεση με πολωνια  γαμας νομιζω,,,πολωνια μονο κρακοβια εχω παει βεβαια...2-3 φορες...δεν μου εκανε καλη εντυπωση..βεβαια πιο καλα απο ρουμανια ουγγαρια τσεχια κλπ
ισως οι πρωην εσσδ δημοκρατιες λατβια κλπ ναχουν πιο αππλοποιημενες συνθηκες για γαμησι επιτοπιο νταραβερι!!! :grin: :fuck1: :fuck1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνία είναι πολύ πιο εύκολη από Σλοβακία.Κράκωβαν πας στα σωστά μαγαζιά Coco,Shine είναι αδύνατο να μη γαμήσεις γιατί παίζει πολύ μουνί και όλες τις εποχές.
Ακόμα και Τσεχία Πίλσεν,Μπρνο,Οστράβα είναι πολύ καλύτερα από Σλοβακία.
Το πρόβλημα της Τσεχία είναι οτι έχει αρχίδια νυχτερινή ζωή σε αυτό τον τομέα είναι όπως η Γερμανία.Π.χ. το Πίλσεν έχει μόνο μία ντίσκο και αυτή μικρή.Μιλάμε για φοιτητούπολη των 250000 κατοίκων.Τι να συγκριθεί με τέρατα όπως Βρότσλαβ,Κράκωβ,Πόζναν;Ακόμα και στο Στεττίν οι ντίσκο κάθε νύχτα γεμάτες είναι και Τετάρτη να πάει κανείς βρίσκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom