Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μα τι σχέση έχουν τα πολωνικά καμακομάγαζα με τις ελληνικές παπαριές;Στην Πολωνία τα μαγαζιά είναι φτιαγμένα για καμάκι και οι γκόμενες πάνε για να καμακωθούν.Αν δεν καμακωθούν περνάνε σκατά.Στην Ελλάδα για τον πούτσο εντελώς τίγκα στους γκομενοφύλακες ο ένας πάνω στον άλλο και παντού καρέκλες.Πώς να καμακώσεις έτσι.Και οι γκόμενες 5-10 μαζί ποτέ δε βλέπεις δύο ή μόνο 3 μαζί όπως στην Πολωνία.
Οι Πολωνέζες άνω του 7 συνήθως θέλουν μια ισχυρή προσφορά συνήθως βαρύ οικονομικό αντάλλαγμα ή πιθανή αποκατάσταση.Αλλιώς δύσκολα μπαίνει κανείς στο ρόστερ.Εξαίρεση αν τις γνωρίσει κανείς από παρέα.
Πολωνία δε χρειάζεται καν να είσαι κοινωνικός ούτε να έχεις κύκλο.Χρειάζεται μόνο ανηλεές καμάκι και να βγαίνει κανείς στα κλαμπ κάθε μέρα.Και στην Πολωνία είναι πολύ εύκολο να βγαίνεις κάθε μέρα γιατί τα μαγαζιά είναι πολύ φτηνά καμία σχέση με Ελλάδα δυτική Ευρώπη.
Πρακτικά εγώ Ελλάδα δεν έχω δει μαγαζί όπως το 22 στο Πόζναν ή το Senso στο Στεττίν.Δε συζητάμε για Coco είναι αδύνατο να υπάρξει τέτοιο μαγαζί στην Ελλάδα.Μόνο Παραλία Κατερίνης οι ντίσκο για ξένους μοιάζουν κάπως στο στυλ.
Συγγνώμη ο κλώνος Περικλής Νόβας γράφει οτι έχει γκόμενα στην Ελλάδα και οτι όλοι στην Ελλάδα εχουν γκόμενες και γαμάνε  :2funny: (εγω το αντιθετο ειδα  :2funny:) και οτι μονο οι αναπηροι πανε στο εξωτερικο για να γαμησουν.Εσυ διαφωνεις μαζι του? :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για λατβια λετονια κλπ τι πληροφοριες υπαρχουν?? :fuck1:
Μην πας μάπα το καρπούζι,αλλο τι μπορει να γραψουν οι ψευτες οτι ξεσκιστηκανε στο  :knockinb:  :2funny:.
  Επειδη δεν θελει βιζα καιη ζωη εκει ειναι φτηνη και τα αεροπορικα εισητηρια για εκει ειναι πανφτηνα ειναι γεμάτο Ιταλούς!Το καλοκαιρι γινεται χαμός!οι δε γκόμενες εχουν μια Ευρωπα'ι'κη νοοτροπία  :jerking: σχεσεις και  :jerking:.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μην πας μάπα το καρπούζι,αλλο τι μπορει να γραψουν οι ψευτες οτι ξεσκιστηκανε στο  :knockinb:  :2funny:.
  Επειδη δεν θελει βιζα καιη ζωη εκει ειναι φτηνη και τα αεροπορικα εισητηρια για εκει ειναι πανφτηνα ειναι γεμάτο Ιταλούς!Το καλοκαιρι γινεται χαμός!οι δε γκόμενες εχουν μια Ευρωπα'ι'κη νοοτροπία  :jerking: σχεσεις και  :jerking:.
υποκλινομαι στην ακαταμαχητη εμπιρεια του πορνομεταναστη μας. :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
συμφωνω οτι εκει σαν τουριστας γαμας...διαφωνω ως προς τα φτηνα εισητηρια EKTOS AN παρεις καμια πτηση που πεταει με ανταποκριση
Λιεπαγια που εχει <θαλασσα> και πανε οι μουνιτσες ειναι ακριβουτσικα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τίγκα στα μουνιά είναι η Τσεχία απλά δεν είναι τόσο φιλικές όσο οι Σλοβάκες και οι Πολωνές.Αλλά οι Σλοβάκες είναι μαλακισμένες είναι φιλικές αλλά κάνουν παιχνίδια ενώ οι Τσέχες εί αι ευθείς.Οι Σλοβάκες σου πρήζουν τα αρχίδια με τις Τσέχες πληρώνεις τις διακοπές και καθαρίζεις.

Μας δουλέυεις ρε kman?Οι πιο άσχημες γκόμενες στην Ανατολική Ευρώπη είναι Τσεχία..Αφου κάθε φορά που πηγαίνω εκεί τραβάω τρελές αναλύσεις με φίλους γιατί συμβαίνει αυτό..Τα καλά μουνια εκέι φέυγουν εκτός χώρας..Πραγματικά το ποσοστό μπαζών που έχω δεί Πράγα δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη..Καλά σου λεέι το παιδί ο Balkan..φαίνεται να ξέρει μπράβο...Σλοβακία τρελό ΜΟΥΝΙ παντού αλλά απρόσιτο..

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Συγγνώμη ο κλώνος Περικλής Νόβας γράφει οτι έχει γκόμενα στην Ελλάδα και οτι όλοι στην Ελλάδα εχουν γκόμενες και γαμάνε  :2funny: (εγω το αντιθετο ειδα  :2funny:) και οτι μονο οι αναπηροι πανε στο εξωτερικο για να γαμησουν.Εσυ διαφωνεις μαζι του? :2funny:
Αυτό που σε ενοχλεί εσένα στην Ελλάδα είναι ότι κανείς δεν σε γαμαει.  :2funny: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συμφωνω οτι εκει σαν τουριστας γαμας...διαφωνω ως προς τα φτηνα εισητηρια EKTOS AN παρεις καμια πτηση που πεταει με ανταποκριση
Εννοούσα απο Ιταλία και Ισπανία,και απο Ευρώπη (Αγγλία,Γαλλία).Αν το ψαξεις βρισκεις με 80-120 Ευρώ,οχι μονο δεν θελει βιζα αλλα ουτε διαβατηριο δεν θέλει πας με την ταυτότητα σου αφου ειναι στο Σένγκεν!Να νοικιάσεις δωμάτιο μπορεις να βρεις πολυ φτηνότερα σε σχέση με άλλα μέρη.Οποτε γεμίζει Ιταλούς!Και τα κάνουν όλα  :shit:Αυτος ο φιλος μου ο Ισπανος που ειχε παει περσι μου είχε πει οτι ηταν τιγκα στους Ιταλούς  :headbang:.
Αυτό που σε ενοχλεί εσένα στην Ελλάδα είναι ότι κανείς δεν σε γαμαει.  :2funny: 
Αφου δεν εχεις καμια σχεση με εξωτερικό εισαι ασχετος και δεν προκειται να πας ποτέ πουθενά  :jerking: τι γραφεις σε αυτά τα Thread  :jerking: :2funny:.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Αφου δεν εχεις καμια σχεση με εξωτερικό εισαι ασχετος και δεν προκειται να πας ποτέ πουθενά  :jerking: τι γραφεις σε αυτά τα Thread  :jerking: :2funny:.
Και αυτά που γράφεις εσύ δεν έχουν καμία σχέση με Πολωνία αλλά παρόλα αυτά κανείς δεν σου λέει τίποτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μας δουλέυεις ρε kman?Οι πιο άσχημες γκόμενες στην Ανατολική Ευρώπη είναι Τσεχία..Αφου κάθε φορά που πηγαίνω εκεί τραβάω τρελές αναλύσεις με φίλους γιατί συμβαίνει αυτό..Τα καλά μουνια εκέι φέυγουν εκτός χώρας..Πραγματικά το ποσοστό μπαζών που έχω δεί Πράγα δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη..Καλά σου λεέι το παιδί ο Balkan..φαίνεται να ξέρει μπράβο...Σλοβακία τρελό ΜΟΥΝΙ παντού αλλά απρόσιτο..

Στην Πράγα οι Τσέχες είναι μειονότητα.Τουρίστριες βλέπεις.Οντως τη δεκαετία του 90 η Πράγα ήταν γεμάτη μοντέλα.Απίστευτο θέαμα.Τα ωραιότερα μοντέλα της Ευρώπης ντυμένες με κουρέλια.Τώρα οι Τσέχες έχουν παχύνει αρκετά χωρίς να έχουν φτάσει το στάτους των Γερμανίδων.Πίλσεν κτλ βλέπεις ακόμα αρκετά δυνατά μουνιά.
Πώς τα λέει καλά ο Balkan express?Εγώ λέω οτι οι Σλοβάκες είναι φιλικές αλλά μαλακισμένες και δε γαμιούνται και αυτός λέει οτι γαμιούνται χαλαρά οτι είναι πολύ προσιτές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και αυτά που γράφεις εσύ δεν έχουν καμία σχέση με Πολωνία αλλά παρόλα αυτά κανείς δεν σου λέει τίποτα
Ναι δεν έχω καμία σχέση με την Πολωνία :2funny:.Μεχρι και δικό μου διαμέρισμα εχω εκει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απογοητευτηκα απο την ριγα.ειναι ακριβα εκει καμια σχεση με λιθουανια.μονο στο σεντραλ μαρκετ τρως φτηνα στρητ φοοτ.εγραψα στο θεμα λετονια οτι στην παλια πολη ολες ειναι πουτανες και πρωσπαθουν να σε παρουν σε συγεκριμενα εστιατορια.οταν εισαι ξενος αρχιζουν ολοι εισαι σεξ τουριστ,αυτοματα μπεινεις στην κατηγορια αυτη και τραβα εσεντιαλ κλαμπ να βρεις πουτανες στο τριτο οροφο.ειναι καταθλιπτικα εκει δεν μου αρεσε καθολου.τα μαγαζια,μολλ,εστιατορια αδεια,σεπτεβριος ηταν.ειδα ξενους αγγλους,γερμανους αλλα μεγαλης ηλικιας,στο κλαμπ μονο ξενους ειδα γυναικες ομως οχι αντρες αυτο ηταν παραξενο.ειχε παρεα απο αγγλιδες,οχι οριτζιναλ αγγλιδες που πανε να γαμηθουν,πιθικοφατσες η πακι ηταν,απο λετονες μονο βιζιτες και οι γκομενες των μπαρμαν.αν βρω χρονο θα παω ταλλιν,ειναι στο προγραμα μαζι με πορτογαλια,κροατια.βοσνια.τελικα καταφερα σε εναμιση χρονο να παω βοσνια,κροατια αν βρω καταληλο ταιμιννκ να ξεφυγω απο την ουκρανια θα παω λισαβωνα,ταλλιν,βυρητο.σκεφτομαι να δωσω κι στην αθηνα ευκαιρια.απο κυπρο λετονια ειναι 300-320 ευρο με παμε διακοπες.εχουμε καθε μερα πτηση απο βαρσωβια ετσι εχουμε καλο κονεξιον,απο αθηνα δεν ξερω,εδω ερχεται και η βαλτικ 2 φορες την εβδομαδα,εχουμε και βιλνιους με γιζαιρ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε σεις ειχα παει Γερμανια προσφατα. Καλα ρε πλακα κανουμε? Κμαν σε σενα το λεω, αφηνεις τη Γερμανια για να ρθεις Πολωνια? Φιλε σε γνωρισα και τα παμε, αλλα στη θεση σου ουτε που θα το σκεφτομουνα.
Ρε τα γερμανιδακια μια χαρα γκομενακια, ξανθα, χαμογελαστα, ουτε κομπλεξ, ουτε μαλακιες, κανα δυο μπυρες πινουν και βουρ ετοιμες για ολα. Σα λυσασμενες κανουν :grin: Αυτες καβλαντιζουν. Ρε και αφηνετε αυτες τις γκομενες για να πατε στις νεροβραστες και κομπλεξικες πολωνες? Πλακα κανουμε τωρα???
Ειχα και καιρο να παω και διαβαζα διαφορα και λεω " ρε τοσο τραγικα εχουν γινει τα πραγματα εκει?" Ρε μερα με τη νυχτα λεμε με τις πολωνες. Ουτε γαμοι, ουτε υστεριες, ουτε κομπλεξισμοι, ουτε μαλακιες σου πα μου πες. Χαβαλες, γελιο , προσιτα, ευχαριστα γκομενακια, μπορεις να συννενοηθεις σαν ανθρωπος. Πρεπει νομιζω να τελειωνει καποτε το παραμυθι με τις μιζεροανατιλικες βλαχαρες, σα πολυ αξια τους εχουμε δοσει νομιζω...
Και κατι αλλο , πιο γενικο , αξιο παρατηρησης. Με το θεμα της κρισης δεν ειδα κατι το αρνητικο, τιποτα , ισα ισα εβλεπα τους γερμανους συγκαταβατικους, η καναμε και χαβαλε. Μια χαρα κουλ ειναι οι ανθρωποι, φιλικοι, ευγενικοι. Μη τρωτε την προπαγανδα των λαμογιων στην Ελλαδα που τα ριχνουν στους Γερμανους, για να ριξουν απο πανω τους τις δικες τους ευθυνες.
Αλλα ενω οι Γερμανοι δεν λενε τιποτα, που στο κατω κατω αυτοι σκανε και το χρημα, κατι ανατολικοι, που με την ψηφο μας τους βαλαμε στην Ε.Ε. και τους καναμε ανθρωπους μας κουνανε το δαχτυλο και το παιζουν βασιλικοτεροι του βασιλεως. Ετσι για να χετε και μια γενικοτερη εικονα
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000++++++++

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έτσι ακριβώς είναι Γερμανία! Έκανα Erasmus στο Βερολίνο το 2002 και μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που δεν πήγα Ανατολική Ευρώπη όταν άκουγα μετά ιστορίες από Πράγα και έβλεπα τα Ιταλο-ισπανάκια στο Πόζναν...
Στο Βερολίνο έκαναν θράυση όλα τα Τουρκάκια που είχαν Τρέντυ και φανταχτερό ντύσιμο! Οι Γερμανίδες μέχρι και τις τριαντάρες ακόμα είχαν συγκεκριμένο πρότυπο άντρα που τους έμπαινε στο μυαλό από τις εκπομπές χαμηλού επιπέδου που βλέπουν στη τηλεόραση (κατι σαν το dissmised που γυναίκες έχουν να διαλέξουν μεταξί κάποιων αντρών που σχεδόν πάνω από το 50% ήταν σκουρόχρωμοι)!

Κάτι άλλο που μου έκανε τεράστια εντύπωση στη Γερμανική τηλεόραση τότε, αλλά που έχει διαμορφώσει χαρακτήρες τώρα είναι η ....ΚΛΑΝΙΑ στο κινητό! Κάθε ένα τέταρτο ότι και να έβλεπες έπεφτε διαφήμιση που έλεγε .. κάνε το κινητό σου cool και γίνε ο διαφορετικός της παρέας με τον ήχο της :badair: σαν ringtone, "δείξε ποιος είσαι" έλεγαν σαν ατάκα στο τέλος... Αντε μετά να ζήσεις ανάμεσα σε αυτούς.... 
Δυστηχώς δεν μου είχε σφυρίξει ΚΑΝΕΝΑΣ τότε τι παίζει μερικά χιλιόμετρα παρακάτω στη Πολωνία... :headbang: και δεν υπήρχε τότε το ΜΠΟΥ.....
Τρίτη φορά ανεβάζω το ίδιο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ και άκρως επίκαιρο ποστ!!!

DAS MUESSEN WIR NIE VERGESSEN by Glock Perfection

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τρίτη φορά ανεβάζω το ίδιο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ και άκρως επίκαιρο ποστ!!!

DAS MUESSEN WIR NIE VERGESSEN by Glock Perfection

Δεν υπάρχει σύγκριση Πολωνίας Γερμανίας.Η Πολωνία είναι σλαβική χώρα κλασσική ανατολική Ευρώπη.Η Γερμανία είναι εντελώς δυτική Ευρώπη δηλαδή φρικιά,υπέρβαρες γκόμενες με κοντά μαλλιά,πράσινα μαλλιά,γεμάτες τατού πίρσινγκ,άβυζες,άκωλες με φωνές σαν άντρες,αθλητικά παπούτσια σπορ ντύσιμο και ύφος bitch.Ενα χιλιόμετρο να περάσεις τα σύνορα στα ανατολικά βρίσκεις την υγειά σου.
Αμα πεις σε Πολωνέζα οτι μοιάζει με Γερμανίδα παίζει και να φας τσαντιά.Είναι η χειρότερη προσβολή.Είναι σα να λες σε Ελληνα οτι μοιάζει με Αλβανό.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ενα χιλιόμετρο να περάσεις τα σύνορα στα ανατολικά βρίσκεις την υγειά σου.
Αμα πεις σε Πολωνέζα οτι μοιάζει με Γερμανίδα παίζει και να φας τσαντιά.Είναι η χειρότερη προσβολή.Είναι σα να λες σε Ελληνα οτι μοιάζει με Αλβανό.
[/quote]Μεγάλη κουβέντα είπες!!! Τι χιλιόμετρο... Την υγειά σου τη βρίσκεις και στο κιόσκι των συνόρων που πας να πάρεις μια Lion και σου μιλάει οποιαδήποτε Πολωνέζα, ενώ έχεις φτιάξει κλίμα από το Λεωφορείο!!!
Το κακό είναι πως οι ανατολικοευρωπαίες έχοντας μια ιδανική ιδέα για την Δυτική Ευρώπη θα ήθελαν να μοιάζουν με την ιδανική Ευρωπαία άλλων εποχών! Δηλαδή αν τους πεις πως μοιάζουν με Γερμανίδα θα κολακευτούν γιατί νομίζουν πως το κομπλιμέντο έχει να κάνει με την Claudia Schiffer... :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ενα χιλιόμετρο να περάσεις τα σύνορα στα ανατολικά βρίσκεις την υγειά σου.
Μεγάλη κουβέντα είπες!!! Τι χιλιόμετρο... Την υγειά σου τη βρίσκεις και στο κιόσκι των συνόρων που πας να πάρεις μια Lion και σου μιλάει οποιαδήποτε Πολωνέζα, ενώ έχεις φτιάξει κλίμα από το Λεωφορείο!!!
Το κακό είναι πως οι ανατολικοευρωπαίες έχοντας μια ιδανική ιδέα για την Δυτική Ευρώπη θα ήθελαν να μοιάζουν με την ιδανική Ευρωπαία άλλων εποχών! Δηλαδή αν τους πεις πως μοιάζουν με Γερμανίδα θα κολακευτούν γιατί νομίζουν πως το κομπλιμέντο έχει να κάνει με την Claudia Schiffer... :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι τι λες τώρα?Οταν λες μοιάζεις με Γερμανίδα σημαίνει είσαι άβυζη,τετράπαχη και τελείως αντισέξυ.Δε θέλουν καθόλου να το ακούν.Ούτε βέβαια μοιάζεις με Ουκρανέζα αυτό σημαίνει είσαι πουτάνα.Οι Πολωνέζες θέλουν να ακούνε μοιάζεις και πολύ Πολωνέζα ή άντε μοιάζεις με Σουηδέζα(στυλ θεά του σεξ).
Αυτό με τα σύνορα είναι τρομερό.Μόλις ακριβώς διασχίζεις τα σύνορα και βγαίνει ο γερμανικός πληθυσμός για να μπουν οι βυζαρούδες με τα χαμόγελα καταλαβαίνεις οτι ήρθες στο σωστό μέρος.Τεράστια ανακούφιση.Στη Γερμανία σφίγγουν οι κώλοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνέζες cheerleaders.Βασικά και στα κλαμπ έτσι χορεύουνε πολλές κάνουν κινήσεις όπως οι strippers.Βλέπετε επίσης τους πολύ σοβαρούς κώλους σε σχέση με τις σχεδόν άκωλες Ρωσίδες Λευκορρωσίδες.

Ας πούμε τώρα πήγα 3 μέρες στο Κράκωβ τον Ιούλιο τσίμπησα 10 τηλέφωνα και η μία δείχνει να γουστάρει.Αν καταφέρω και τη φέρω Ελλάδα το Σεπτέμβριο είναι σίγουρη φάση.Και από τις υπόλοιπες οι 2-3 σίγουρα θα βγαίνανε αν καθόμουνα Κράκωβ πάνω από μια βδομάδα.Νομίζω η πόλη είναι παρεξηγημένη.Εχει πολύ και καλό μουνί και τους θερινούς μήνες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ας πούμε τώρα πήγα 3 μέρες στο Κράκωβ τον Ιούλιο τσίμπησα 10 τηλέφωνα και η μία δείχνει να γουστάρει.Αν καταφέρω και τη φέρω Ελλάδα το Σεπτέμβριο είναι σίγουρη φάση.Και από τις υπόλοιπες οι 2-3 σίγουρα θα βγαίνανε αν καθόμουνα Κράκωβ πάνω από μια βδομάδα.Νομίζω η πόλη είναι παρεξηγημένη.Εχει πολύ και καλό μουνί και τους θερινούς μήνες.

Α ρε kman..Πόσο λίγο ξέρεις τις Πολωνέζες ρε φίλε..Πήρες 10 τηλέφωνα και πιστεύεις πως θα κάτσουν...Δεν σε κατηγορώ γιατί και εγώ τα ίδια πίστευα πριν μείνω μόνιμα..Ερχόμουν 10ημερα τσίμπαγα 30 τηλέφωνα και τελικά μου καθόταν μία καθαρά απο νύχτα και αλκοολ..
Δεν θέλω να σου χαλάσω τα όνειρα αλλά από όλες αυτές κατά 99% δεν θα κατάφερεις τίποτα..

Θα σας πω κάτι σαν απόφθεγμα εμπειρίας ετών ταξιδίων Poland και μόνιμης συγκατοίκησης Poland τουλάχιστον 10 μήνες..Να το θυμάστε καλά και να πράτετε μόνο έτσι για να μην χάσετε τον χρόνο σας Poland και τελικά να καταφέρετε να  γευτείτε Πολωνικό μουνί..

Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πηδήξετε Πολωνέζα με normal ραντεβού..Normal εννοώ να πάρετε το τηλέφωνο και να την πάτε για καφέ,φαγητό,βόλτα στο πάρκο και να της προτείνετε να έρθει σπίτι σας...Βγήκα φέτος έιτε το πιστέυετε είτε όχι (αν υπολογίζω καλά) κοντά στα 150 ραντεβού. Έφτασα να κλείνω και διπλά ραντεβού την μέρα.. Ποτέ καμία δεν μου έκατσε έτσι παρόλο που γουσταραν..Οι Πολωνέζες είναι οι πιο συνεσταλμένες και σπαστικές γκόμενες που έχω γνωρίσει για ραντεβού..Πως πήδηξα λοιπόν 19 φέτος?
Ένας μόνος τρόπος υπάρχει..Θυμείτε και πράξτε τα ίδια για να μην χάσετε τον χρόνο σας.  ΑΛΚΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποτέ δεν προτείνετε σε Πολωνέζα φαί,καφέ και μαλακίες..Τις λέτε πάμε σε club? Αν δεχτεί προσπαθήστε να την ποτίσετε..αν δείτε ότι δεν πίνει τελείωσε μαλακία μετά στο σπίτι..Αν πίει πάνω απο 3-4 μπύρες ή βοτκές χορό πίστα και απλώστε χέρι και φιλί..Έτσι κάθονται..Δεν είναι normal άνθρωποι να φερθούν με normal τρόπο..Να τις πάτε 3-4 ραντεβού ας πούμε χαλαρά κα να πηδήξετε..Μόνο με ΑΛΚΟΟΛ να πέσουν οι αναστολές και χορό γαι σωματική επαφή που θα σας φέρει πιο κοντά.

Όσοι έρχονται εδώ και έχουν καταφέρει να βγάλουν τον μύθο της εύκολης Πολωνέζας είναι γιατί έχουν καταφέρει να πετύχουν μεθυσμένη σε club..Στην normal ζωή απλά χάνεται τον χρόνο σας με Πολωνέζες..Μπορώ να γράφω για ώρες πως φέρονται αν τους φέρεσαι normal..Ξαναλέω ΑΛΚΟΟΛ μάγκες..Και μην ενθουσίαζεστε με τα τηλέφωνα και τα λόγια τους.Το ίδιο βράδυ γνωρίζουν 10 τους κοροιδέυουν και πάνε μόνες για ύπνο..Το όπλο σας είναι να την βγάλετε και να την μεθύσετε ΤΕΛΟΣ..

Η μόνη διαφωνία που έχω με τους μόνιμους κατοίκους εδώ είναι στο πόσο αλκοολ σου κάθονται..Ο κολλήτος εδώ που είναι Γάλλος υποστηρίζει πως στις 3 μπύρες θα χαμουρευτεί και στις 5 θα γαμηθεί..Εγώ πιστεύω πιο πολύ στην vodka..Με την μπύρα δεν τις καταφέρνεις έυκολα..
Αν λοιπόν την μεθύσεις και την πηδήξεις μετά ειναι ΟΚ..Κολλάει μαζί σου και σε θέλει για δεσμό..Αλλά η Πολωνέζα με τον καθολικισμό και την καχυποψία που έχει για τους ξένους με normal τρόπο ξεχάστε το...Κάντε αυτα που σας είπε και θα δείτε αποτέλεσμα..

Και επαναλαμβάνω αυτά ειναι για να γαμάς εξάρια..απο 7 και πάνω ξεχάστε το...Ήδη έφτασατ πεμπτο ραντεβού με το ένα εφτάρι και ακόμα τίποτα από πήδημα.Φιλιά χαμούρεμα και φεύγει..Κλασσική παρθενο-πιπιτσα...Παλεύω να την πάω σε club για να την μεθύσω..Ο μόνος τρόπος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom