Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Louisa γιατί δεν πήγες??? Εκεί είναι τα καλύτερα! Μεγαλύτερες ηλικίες και πιο έτοιμες οι Γκόμενες!!

Ισως έχεις δίκιο.Τα γύρισα όλα μόνο εκεί δεν πήγα.Πάντως Frantic αυτά που λένε οτι οι γκόμενες είναι ψηλομύτες είναι μαλακίες.Τρως απορρίψεις αλλά έχει τα καλύτερα μουνιά.Γενικά Κράκωβ πολύ underground η κατάσταση χαμηλοί φωτισμοί μικρά κλαμπ ο ένας πάνω στον άλλο.Δεν έχει μεγάλα κυριλέ κλαμπ όπως το Pacha στο Πόζναν ή το Pomerancza στο Κατοβίτσε.
Για γνωριμίες το Coco είναι καλό γιατί έχει χωριστό μπαρ,άλλη αίθουσα με τραπέζια και καπνιστήριο εκτός από την πίστα οοτε χτυπάς παντού.Δεν τολμώ να φανταστώ τι γίνεται Coco τον Οκτώβριο με τις φοιτήτριες.
Είδα Αράπη να φορτώνει στο Coco αλλά από τους 10-15 Αράπηδες ο ένας ο
ή οι δύο φορτώνουν.Είδα και Αραβα να κάνει καλό παιχνίδι κάποια στιγμή ήμασταν όλοι στα τραπέζια.Φυσικά ο Βαλκάνιος έχει άλλη παρουσία αλλά δεν έχει πολλά βαλκανικά καμάκια Κράκωβ όπως Πόζναν.Είδα όμως κάμποσους Τουρκαλάδες.Γενικά μερικές Πολωνέζες προτιμούν εμφανώς μελαμψούς σε ,τι αφορά το Κράκωβ εμφανίσιμους μελαμψούς.
Επίσης πολλές τραβιούνται με Αμερικανούς και Αγγλους συνήθως γκόμενες αρκετά υχηλής ποιότητας(εφτάρια οχτάρια).Αγγλικά καμάκια δεν είδα Πόζναν.Επίσης μερικές έλκονται από Ασιάτες.Οι Ασιάτες είναι παθητικοί δεν κάνουν καμάκι ούτε είναι επιθετικοί όπως οι Πολωνοί ή οι μαύροι και αυρό αρέσει σε μερικές γκόμενες.
Θυμίζει λίγο Βιέννη η κατάσταση.
Τράβηξα και φωτό να δείτε τι γαμάνε οι Δυτικοί και οι Αράπηδες.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Εγραψα οτι το επίπεδο της γκόμενας είναι πολύ χαμηλό σαν Ντάτσουν είναι σε μια πόλη σαν την Αγία Πετρούπολη που έχει μερικά από τα καλύτερα μουνιά της Ευρώπης.Θεωρώ κατάντια να κυκλοφοράει κάποιος τέτοια γκόμενα στην Αγία Πετρούπολη και γύρω να περνάν οι μουνάρες.Αυτή που είχα εγώ από Αγία Πετρούπολη(186 25 χρονών) ήταν 10 φορές καλύτερη.
Και τι ντύσιμο είναι αυτό οι Ρωσίδες υποτίθεται οτι ντύνονται σούπερ φορέματα ψηλοτάκουνα κι έτσι.Αυτή βγήκε με σκισμένα τζιν σε ραντεβού?Πολύ χαμηλό επίπεδο για Ρωσία.
ραντεβού μέρα μεσημέρι  :think: ντυμένη σαν να πάει λαϊκή  :think: εντελώς αβαφη και απεριποιητη  :think:  και ραντεβού στο σούπερ μάρκετ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο πορνοπεπονίας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης του φόρουμ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η λεωφόρος Νιέφσκυ στην Αγία Πετρούπολη θεωρείται το καλύτερο μέρος για καμάκι στην Ευρώπη για όσους θέλουν μουνάρες να είσαι Αγία Πετούπολη και να γαμάς εξάρια είναι τραγικό.
Πάντως το Κράκωβ για καμάκι το πρωί είναι το καλύτερο μέρος που έχω δει εγώ στην Ευρώπη.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Η λεωφόρος Νιέφσκυ στην Αγία Πετρούπολη θεωρείται το καλύτερο μέρος για καμάκι στην Ευρώπη για όσους θέλουν μουνάρες να είσαι Αγία Πετούπολη και να γαμάς εξάρια είναι τραγικό.
Πάντως το Κράκωβ για καμάκι το πρωί είναι το καλύτερο μέρος που έχω δει εγώ στην Ευρώπη.
Να γαμούσε ο κακομοίρης κιόλας  :2funny: το γκομενάκι φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή τη μαλακία που την διάβασες πάλι?  :jerking::2funny: :2funny: :2funny: Ναι γιατί δεν έρχεσαι να δοκιμάσεις? :2funny:Να γελάνε μαζι σου όπως με τον γεροπέπε  :2funny:Δδεν λεω αν μετράς μπορεις να κανεις καμάκι αλλα πρέπει να μετράς,αν πας εσυ ο 50ζρης ηλεκτρολόγος να καμακώσει θα γελάνε μαζί σου σαν τον γεροπέπε :2funny:.Στις μεγαλες πολεις οπως σας εχω πει οι γνωρημιες γινονται μεσω ιντερνετ και οι γκομενες θεωρουνε μπανάλ το καμάκι.Καμακι παιζει στις μικρες πολεις.
  Με αυτές της  :jerking: που γράφεις μου θυμίζεις κάποιον στην Ελλάδα που μου έλεγε οτι στην Μόσχα γαμάς με 20$ φωτομοντέλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε για το Κράκοβ το είδαμε  :2funny: σε 3-4 ντισκο της έπεσες σε όλες και πήρες ενα τηλέφωνο  :2funny:.Φοβερη επυτηχία  :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εκφράζεις τη χαζομάρα την ίδια.Δεν έχει σημασία τι βλακείες θα λέμε αρκεί οι άλλοι να τις πιστεύουνε.Αν είχα το Φιντέλ χτες θα επιβεβαίωνε πώς χάιδευα το μουνάκι της άλλης στο μπαρ κάρω από το εσώρουχο ή πώς φίλαγα τη χορεύτρια του go go στη στάση.Η πώς τσίμπαγα τηλέφωνα από μουνάκια εδώ και εκεί και για τι ποιότητα μιλάμε.Ουσιαστικά φουλ καμάκι έκανα μόνο δύο μέρες και τσίμπησα καμιά δεκαριά ρηλέφωνα.Να δούμε πώς θα αξιοποιήσω αυτές τις επαφές.Και με φοβερή κούραση συνεχείς μετακινήσεις ξενύχτια κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά στις Πολωνέζες αρέσουν οι καυλωμένοι άντρες.Θέλουν να είσαι συνέχεια καυλωμένος με τις μπουτάρες και τις κωλάρες και να ασχολείσαι συνέχεια με αυτές.Δε νιώθεις perv όπως στη Γερμανία.Απλά δε θέλουν να είσαι επιθετικός και χύμα όπως οι Πολωνοί.Γενικά πολύ κέφι.
Οι πιο πολλοί άντρες πιάνουν τα αρχίδια τους αλλά ο ανταγωνισμός δεν είναι ιδιαίτερα υψηλός.Καμία σχέση με Σέρβες κτλ.
Η Πολωνία είναι χώρα που ένας πολύ μέτριος άντρας εμφανισιακά,οικονομικά μπορεί να βγάλει μουνάρα δεν υπάρχουν στάνταρτς όπως στις δυτικές χώρες.
Γενικά πρέπει να δημιουργείς ένα συναισθηματικό high και να κρατάς τη γκόμενα όλη την ώρα σε αυτό.Φυσικά υπάρχουν περισπασμοί.Ενας Πολωνός μου έκανε φοβερό cockblock εκεί που μίλαγα έξω από τη Galleria με ένα μουνάκι από το Κατοβίτσε.Ερχεται ο πούστης και μου πετάει την κλασσική ατάκα AMOG(μου αρέσει πολύ το πουκάμισό σου).Εκεί μπορείε να του πεις ρε φίλε μήπως είσαι  gay αλλά δεν το ριψοκινδύνευσα.Μετά μου λέει μπροστά στη γκόμενα περίεργο στην ίδια κοπέλα θα την έπεφτα  και εγώ και μετά αρχίζει να μιλάει για ένα ζητιάνο εκεί κοντά πώς είναι βρωμερός και τρισάθλιος και ντροπιάζει την Πολωνία.Με αυτά η γκόμενα πάγωσε τελείως έχασε κάθε διάθεση.Πάνω που ήταν στο high τη γείωσε εντελώς ο Πολωνός και μου χάλασε και τη διάθεση εκείνη τη μέρα.Ενώ το Σάββατο ήταν φοβερά όλες οι γκόμενες ανταποκρίνονται.
Κράκωβ δηλαδή παίζουν αμερικανικά επαγγελματικά καμάκια και αρκετοί Πολωνοί cockblockers κάτι που δε συμβαίνει σε άλλες πόλεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εκφράζεις τη χαζομάρα την ίδια.Δεν έχει σημασία τι βλακείες θα λέμε αρκεί οι άλλοι να τις πιστεύουνε.Αν είχα το Φιντέλ χτες θα επιβεβαίωνε πώς χάιδευα το μουνάκι της άλλης στο μπαρ κάρω από το εσώρουχο ή πώς φίλαγα τη χορεύτρια του go go στη στάση.Η πώς τσίμπαγα τηλέφωνα από μουνάκια εδώ και εκεί και για τι ποιότητα μιλάμε.Ουσιαστικά φουλ καμάκι έκανα μόνο δύο μέρες και τσίμπησα καμιά δεκαριά ρηλέφωνα.Να δούμε πώς θα αξιοποιήσω αυτές τις επαφές.Και με φοβερή κούραση συνεχείς μετακινήσεις ξενύχτια κτλ.
Κ'εγώ αν είχα ρόδες θα ήμουν τρόλε'ι'  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Η διαφορά μας είναι οτι οσοι συναντηθηκαν με μενα εγραψαν οτι λεω κ'εγω.Ενω με σένα  :jerking: μια φορα συναντηθηκες και είδαμε το αποτέλεσμα  :2funny:.Γιατι δεν πηγατε μαζι το πρω'ι' να του δειξεις πως κανεις καμακι το πρω'ι'? :jerking: :2funny:.Και ο γεροπέπε παντος καμάκι κάνει  :jerking: το αποτελεσμα ομως είναι σαν το δικο σου  :shit: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Του είπα να έρθει αυτός είχε κάτι δουλειές καινδεν ήρθε.Καλά είναι και θέμα αυτοπροστασίας κατά κάποιο τρόπο εγώ τα καίω τα μέρη ενώ αυτός είναι μόνιμος.Υστερα  μπορεί να μην του αρέσει αυτό που θα δει.
Δεν είναι πάντως κλάμπερ και μιλάει απότομα στις γκόμενες δεν κάνει καθόλου καλιμπράρισμα.Και δεν είναι τύπος πέφτουλα να πάει εδώ και εκεί.

Υστερα σε αυτά τα κλαμπ υπάρχουν δυσκολίες δεν είναι έτοιμο στο σκηνικό εσύ το δημιουργείς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Του είπα να έρθει αυτός είχε κάτι δουλειές καινδεν ήρθε.Καλά είναι και θέμα αυτοπροστασίας κατά κάποιο τρόπο εγώ τα καίω τα μέρη ενώ αυτός είναι μόνιμος.Υστερα  μπορεί να μην του αρέσει αυτό που θα δει.
Δεν είναι πάντως κλάμπερ και μιλάει απότομα στις γκόμενες δεν κάνει καθόλου καλιμπράρισμα.Και δεν είναι τύπος πέφτουλα να πάει εδώ και εκεί.

Υστερα σε αυτά τα κλαμπ υπάρχουν δυσκολίες δεν είναι έτοιμο στο σκηνικό εσύ το δημιουργείς.
Τι να μην του αρέσει?η ξεφτίλα σου? :2funny:Εγω θα σε έκραζα,θα καθομουν στο πλά'ι' και θα γέλαγα μαζι σου όπως γελάω με τον Αλγερινό  που παει και τον κοιτάνε με ενα βλέμμα σα να ειναι σκουπίδι και τον διώχνουν:2funny:Μετά όποια ήθελα θα πήγαινα και θα την γνωριζα και μπορει και να την έπαιρνα με τ'αμάξι  :2funny:Αυτα όλα που γραφω τα ειδαν άτομα που ειχαν ερθει Αγία Πετρούπολη.Σχετικα με το στυλ μου,αν μετράω και αν οι γκόμενες γουστάρουν.Εσυ αν εισουν εδω το πιθανοτερο ειναι να εκανες οτι και ο Αλγερινός που ειχε γινει η ουρά μου μπας και φάει κανα αποφάγι  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειμαι τωρα Βροτσλαβ φανταστικα ευκολες γκομενες ολες χερακι χερακι με γκομενους.Παρα πολλοι ξενοι με πολυ καλες γκομενες.Τραβηξα και φωτο.Τις καλυτερες τις εχουν οι Αμερικανοι κανουν επιστημονικο καμακι by the book.Αλλα και οι μαυροι τεαβανε καλα.Οι φατσες μπουγατσοφατσες αλλα τα σωματα γαμανε.Τελικα μου φαινεται καλυτερο το Βροτσλαβ απο το Κρακωβ τη νυχτα πρεπει να ξαναερθω το ειχα παρεξηγησει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμερικανός επιστημονικό καμάκι κοιτάξτε τι γκόμενα έχει τραβήξει.Γενικά ντύνονται χάλια αλλά τα κάνουν όλα by the book.

mOA3ew.jpg

Αράπης με πολύ καλό μουνάκι.

jPSFav.jpg

hoelVO.jpg

Ισπανός γενειοφόρος σε τρυφερούς εναγκαλισμούς με Πολωνέζα.Γενικά όλοι το παίζουν ερωτευμένοι ρομαντικοί εδώ καμία σχέση με Κατοβίτσε κτλ.

6D8Ytr.jpg

Ετερος Αράπης με πολύ αξιόλογο μουνάκι.Νιώθεις σα μαχαιριά στην κοιλιά όταν βλέπεις τέτοια θεάματα.Μέχρι και πάκηδςς είδα με γκόμενες.

701nvy.jpg

Τα καλύτερα μουνέτα τα γαμάνε οι Πολωνοί οι οποίοι εδώ στο Βρότσλαβ είναι άθλια ντυμένοι(πολλοί με σορτσάκια σαντάλια).

BorXoZ.jpg

rnpAhq.jpg

Γενικά οι γκόμενες Βρότσλαβ φαίνονται μεγάλες ψώλες έτοιμες για όλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα στο τρένο για Πόζναν και απέναντι κάθεται μια βυζαρού Πολωνέζα με τατού και piercing ανάμεσα στα βυζιά δίπλα σε ένα βρωμιάρη μαυριδερό.Είναι να τρελαίνεσαι με τους συνδυασμούς εδώ.
Εδώ είναι ο μαυριδερός.

suifsT.jpg

Η Πολωνέζα δίπλα.Κάπως χοντρή αλλά τεράστια βυζιά.

ivnhgY.jpg

eYCA95.jpg

Πάνε γενικά με όλες τις φυλές τις καλύτερες τις γαμάνε οι λευκοί Αμερικανοί και μετά οι Αράπηδες.Μετά οι Τούρκοι,μαυριδεροί Αραβες,πακιστανοειδείς.Οι Ισπανοί Ιταλοί είναι συνήθως με πιο μέτριες.Τόσους πολλούς ξένους με Πολωνέζες πρώτη φορά βλέπω.Στο Βρότσλαβ έχουν παραδώσει τα όπλα.Δεν ήταν έτσι όταν είχα πάει τελευταία φορά το 2013.Τώρα είναι διψασμένες για ξένο πούτσο.Εντωμεταξύ οι ξένοι τίποτα το ιδιαίτερο ούτε λεφτά ούτε τίποτα.
Παίζουν όμως εμφανώς players και επαγγελματικά καμάκια.Ειδικά οι Αμερικανοί ακολουθούν τεχνικές τα κάνουν όλα με τυφλοσούρτη.Θα έρθω κάποια στιγμή στα κλαμπ Mundo,Melanz,Casa dela Musika να δω πώς τιε βγάζουνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ιταλός καμάκιας ψαρεύει δυο γκόμενες σε καφέ.Οι γκόμενες ανταποκρίθηκαν καλά.Οταν έφυγε πήρα τη θέση του.Τις έψηνα για κανά εικοσάλεπτο αλλά τελικά δεν έδωσαν τηλέφωνο παρόλο που ήταν πολύ φιλικές.

92uq7l.jpg

Τυπικό ζευγάρι Πολωνού Πολωνέζας στο Κράκωβ.

P02zYX.jpg

Αλλο ζευγάρι Πολωνού Πολωνέζας στο Βρότσλαβ.Γενικά οι Πολωνοί σπρώχνουν τα καλύτερα μουνιά.

Pij7cU.jpg

Στο Βρότσλαβ βλέπεις πολλούς Πολωνούς άθλιους εμφανισιακά με τρομερά μουνιά.Οι Πολωνέζες είναι συνηθισμένες σε πολύ χαμηλό επίπεδο άντρα και τρώνε σανό με το κουτάλι για αυτό Αράπηδες Ινσοί κτλ έχουν επιτυχία.
Τα αμερικανικά επαγγελματικά καμάκια λευκοί και μαύροι τις βγάζουν σε χρόνο dt αλλά οι τύποι είναι άπιαστοι.Είδα χτες μαύρο να σταματά ξανθιά γκόμενα στο δρόμο και μετά να την πηγαίνει σπίτι του.Οι Πολωνέζες στο Slaskie παίζει να είναι οι πιο εύκολες γκόμενες στην Ευρώπη.
Τις καμακώνεις κυρίως στα καφέ και στα κλαμπ το βράδυ.Καμάκι τύπου Κράκωβ μέρα μεσημέρι δεν παίζει στο Βρότσλαβ οι γκόμενες είναι ψυχρές.Στα καφέ και τα μπαρ όμως το βράδυ γουστάρουν καμάκι.Και τώρα έχουν φύγει οι φοιτήτριες.Τον Οκτώβριο που έρχονται θα γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
Οπότε χοντρικά:Πόζναν πολλά μοντέλα αλλά χρειάζεσαι χρόνο γιατί συνήθως δεν μπορούν να σε δουν την επόμενη μέρα.Επίσης η πόλη είναι posh και έχει αρκετά υψηλό επίπεδο διαβίωσης αρκετοί Πολωνοί στέκονται καλά.
Κράκωβ:Τρομερό για daygame χτυπάς χαλαρά εδώ και εκεί γκόμενες που ενδιαφέρονται για υλικά ανταλλάγματα.Τη νύχτα όμως μικτή κατάσταση.
Κατοβίτσε:Πουταναριά που έρχονται μόνες τους και ζητάνε να κεράσεις.Τσιμπάς τηλέφωνα χουφτώνεις φασώνεις σε dt.Καθαρά ματεριαλίστριες γκόμενες σε όλες τις ηλικίες.
Βρότσλαβ:Οι πιο εύκολες ίσως αλλά χρειάζονται ψευδοromance να τις πας στην πλατεία χεράκι χεράκι κτλ θέλουν να περάσεις χρόνο μαζί τουε.Το δίνουν όμως αβέρτα.Το μέρος όπου είδα ξένους με πολλές γκόμενες.Και Κράκωβ είδα αλλά Κράκωβ οι ξένοι με τις καλές γκόμενες ήταν εμφανίσιμοι.Επίσης Βρότσλαβ μακράν οι πιο κακοντυμένοι και άσχημοι Πολωνοί εντελώς λέτσοι.Οι γκόμενες με μπουγατσόφατσα και πολλές στο πιο χοντρό αλλά πολλές με κορμάρες ψηλές με φοβερά σλαβικά πόδια και βυζάρες.Πολύ πρόσχαρες και ανοιχτές.
Την επόμενη φορά μάλλον θα πάω στα κλαμπ Βρότσλαβ να χτυπηθώ με Τούρκους Αράπηδες και Πολωνούς κάμακερς για τα μουνιά.Τώρα θα κοιτάξω να αξιοποιήσω τα τηλεφωνάκια που τσίμπησα Κράκωβ γιατί μερικά είναι πολύ αξιόλογες περιπτώσεις.Πάντως σε μια βδομάδα Βρότσλαβ,Πόζναν ή Κράκωβ βγάζεις χαλαρά γκόμενα.Ισως να μην προλάβεις να τη γαμήσεις μπορεί όμως και να σου κάτσουν τυχερά τη νύχτα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έγραψε πάρα πολλά ο kman και θα σεβαστώ την οπτική γωνία που βλέπει τα πράγματα..Απλά θα καταθέσω και ένα γεγονός να σας βάλω να σκεφτείται..Στην Ελλάδα είμαστε μαθημένοι να ζούμε απλά με Έλληνες και μετανάστες...Κάθε ξένος που βλέπουμε είναι βρωμίλος μετανάστασης κατά 90% παράνομος..
Πρέπει να καταλάβατε πως Πολωνία είναι Ευρώπη με χιλλίαδες πολυεθνικές εταιρίες που εργάζονται ξένοι και πανεπιστήμια που ανθεί το Erasmus..Κυρίως στο Warsaw,Wroclaw και Krakow..Αυτούς που βλέπεις εσύ σαν βρωμίλους kman (και τα πακιστάνια που λές) είναι μόνιμοι κάτοικοι που ζούν και δουλέυουν εδώ.Δεν είναι ούτε πορνοτουρίστες ούτε πλένουν παράθυρα.
Σε κάθε πολιτισμένή πόλη (δές Λονδίνο,Βερολίνο κ.λ.π) βλέπεις όλες τις φυλές να κάνουν δεσμούς μεταξύ τους, ινδούς,Πακιστάνια,Τούρκους κ.λ.π..Απλά προσπαθείς να πουλήσεις εντυπώσεις πως αυτό γίνεται Πολωνία..Γίνεται σε ΟΛΗ την Ευρώπη!!! Με αποκορύφωση για μένα το Λονδίνο..
Στην Ελλάδα ποτέ δεν θα δούμε εργαζόμενους ξένους ούτε ποτέ θα δούμε να επικρατούν πολυεθνικές..Θα έιμαστε μια ζωή για καλοκαιρινές διακοπές απλά των ξένων..
Μια Ελληνίδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνει δεσμό με ξένο..Και σαν φυλή δεν θα το δεχτούμε ποτέ αυτό γιατί δεν έχουμε μάθει να ζούμε με normal ξένους στην καθημερινότητα μας, παρά μόνο με Αφγανούς μετανάστες!!!..
Τράβα μερικές φωτός με Πολωνέζες με ξένους και φτιάξε τον μύθο σου..Κάποια στιγμή θα σου βάλω και εγώ απο Γερμανία,Αγγλια και Γαλλία..Αλλά πιστεύω είναι προφανές δεν χρειάζεται καν ανάλυση το θέμα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τις φωτό τις έβαλα για να δείξω οτι είναι ανοιχτές στους ξένους.Επίσης για να δείξω οτι δεν πάνε μπάζες Πολωνές με ξένους.Εμένα δε μου φάνηκαν για σοβαροί επαγγελματίες.Μου φάνηκαν επαγγελματικά καμάκια ειδικά οι Αμερικανοί μαύροι με τα τατού.Συγκριτικά με τον αριθμό  τους στην Πολωνία η επιτυχία τους είναι αξιοπρόσεκτη σε σχέση με τη Γερμανία.Στη Γερμανία Τούρκοι κτλ δυσκολεύοντα πολύ οι μαύροι κάτι κάνουν.
Τώρα χούφτωνα μια Πολωνέζα από χωριό στο τρένο αφού χτύπησα μια ΜΙΛΦ.Απίστευτη ευκολία τσίμπησα τελικά τηλέφωνο παεόλο που έχω πάθει υπερκόπωση και λέω μαλακίες στο καμάκι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έγραψε πάρα πολλά ο kman και θα σεβαστώ την οπτική γωνία που βλέπει τα πράγματα..Απλά θα καταθέσω και ένα γεγονός να σας βάλω να σκεφτείται..Στην Ελλάδα είμαστε μαθημένοι να ζούμε απλά με Έλληνες και μετανάστες...Κάθε ξένος που βλέπουμε είναι βρωμίλος μετανάστασης κατά 90% παράνομος..
Πρέπει να καταλάβατε πως Πολωνία είναι Ευρώπη με χιλλίαδες πολυεθνικές εταιρίες που εργάζονται ξένοι και πανεπιστήμια που ανθεί το Erasmus..Κυρίως στο Warsaw,Wroclaw και Krakow..Αυτούς που βλέπεις εσύ σαν βρωμίλους kman (και τα πακιστάνια που λές) είναι μόνιμοι κάτοικοι που ζούν και δουλέυουν εδώ.Δεν είναι ούτε πορνοτουρίστες ούτε πλένουν παράθυρα.
Σε κάθε πολιτισμένή πόλη (δές Λονδίνο,Βερολίνο κ.λ.π) βλέπεις όλες τις φυλές να κάνουν δεσμούς μεταξύ τους, ινδούς,Πακιστάνια,Τούρκους κ.λ.π..Απλά προσπαθείς να πουλήσεις εντυπώσεις πως αυτό γίνεται Πολωνία..Γίνεται σε ΟΛΗ την Ευρώπη!!! Με αποκορύφωση για μένα το Λονδίνο..
Στην Ελλάδα ποτέ δεν θα δούμε εργαζόμενους ξένους ούτε ποτέ θα δούμε να επικρατούν πολυεθνικές..Θα έιμαστε μια ζωή για καλοκαιρινές διακοπές απλά των ξένων..
Μια Ελληνίδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνει δεσμό με ξένο..Και σαν φυλή δεν θα το δεχτούμε ποτέ αυτό γιατί δεν έχουμε μάθει να ζούμε με normal ξένους στην καθημερινότητα μας, παρά μόνο με Αφγανούς μετανάστες!!!..
Τράβα μερικές φωτός με Πολωνέζες με ξένους και φτιάξε τον μύθο σου..Κάποια στιγμή θα σου βάλω και εγώ απο Γερμανία,Αγγλια και Γαλλία..Αλλά πιστεύω είναι προφανές δεν χρειάζεται καν ανάλυση το θέμα..
Γ'αυτό και εγω ζω στην Ρωσσία  :) εδω ειναι πολυ πιο ρατσιστές!Τους Ουζμπέκους τους βλέπουν οι Ρώσσοι σαν κατι το κατώτερο οπως λες σαν κατι το βρώμικο...οι πιο δημοκρατικοι Ρωσσοι τους κοιτάνε με λυπιση και λένε επι Σοβιετικής Ένωσης ηταν ισότιμοι με μας τωρα ειναι σαν ζώα και δούλοι (εχουν καποιο δικιο σ'αυτό).
  Εμένα δύο πράγματα δεν μου αρέσουν στην Ευρώπη το ένα ειναι οτι οι γυναικες πια δεν περιποιουντε τον εαυτό του και το δεύτερο ειναι αυτο που είπες για τους μετανάστες.
  Εγω δεν εχω τίποτα με τους ανθρώπους ουτε τους μισώ ουτε με ενοχλούνε.Γκομενες που να πηγαινουν μαζι τους εδω ειναι απειροελαχιστες πολυ σπανια θα δεις γκομενα με κανα τετοιο.Το θετικο ειναι οτι κανενας απ'αυτους δεν θελει να ζησει στην Ρωσσία,οι περισσότεροι μισουνε τη Ρωσσία και μαζευουν λεφτα για να γυρισουν στις πατριδες τους να παντρευτουνε....να χτισουν ενα σπιτακι και να ζησουν απλα και ειρηνικά.
  Στα κλαμπ δεν τους βάζουνε γιατί πέφτει ξύλο,σχεδόν πάντα φταίνε οι Ρώσσοι που οταν πιουνε πάνε να τους δείρουνε  :2funny:.Εκτος αυτου αν σε ενα κλαμπ τους βάλουνε ολος ο καλος κοσμος δεν προκειται να ξαναπαει.
  Σας εχω πει οτι αν ειστε μαυριδερός και μοιάζετε με τετοιους δεν εχετε κανενα μελλον στη Ρωσσία.
  Σχετικα με την Πολωνία το προσεξα τα τελευταια χρόνια οτι ο Ρατσισμος που είχαν οι Πολωνοι πριν απο μερικα χρονια εχει μειωθει παρα πολυ.Δεν θα ελεγα ομως οτι οι Πολωνέζες τρελενονται για ξένους  :think:και ειδηκα μαυριδερους εχουν μια ουδετερη τάση θα έλεγα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καμάκωσα τώρα στο σταθμό ένα δεκαοχτάχρονο πολύ καλό μουνάκι που μένει Ιρλανδία και πήρα το email. Φυσικά είναι από την Czestochowa.Εχω την εντύπωση οτι οι πιο εύκολες είναι από το Slaskiw(άνω Σιλεσία Κατοβίτσε,κάτω Σιλεσία Βρότσλαβ).Μια σπονσορέτ που γάμησα και έκανε ανωμαλίες(τα πάντα ακόμα και rimming μετά από χέσιμο ήταν από Czestochowa).Γενικά στις Πολωνέζες αρέσει το oatry sex.Τώρα απένανρί μου έχω 3 παντρεμένες μιλφάρες και όλο κοιτάνε.
Να δούμε αν χουφτώσω αν η μία πάει τουαλέτα.Γενικά όπου πας έχει γκόμενες είναι πραγματοκά απίστευτο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ναι στην Πολωνία είναι η μόνη χώρα ανοιχτή στους ξένους..Παιδία τι γράφουμε εδω μέσα? Υπάρχει χώρα τις Ευρώπης που δεν είναι ανοιχτές στου ξένους? Ξεχάστε τα βαλκάνια...Όλες οι Αγγλίδες έχουν τουλάχιστον 2-3 δεσμούς με μαύρους στην καρίερα τους..Ξέρεις πόσους ινδούς και κινέζους ξέρω να πηδάνε τις Αγγλίδες στο Λονδίνο? Γερμανία δεν πηδιούνται με ξένους? Η Ευρώπη είναι απλά ΕΝΑ..Η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη..Είμαστε αποκομένοι χωρίς την κουλτουρα να ζούμε με άλλες φυλές..Μόνο παράνομους μετανάστες και Αλβανούς..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι στην Πολωνία είναι η μόνη χώρα ανοιχτή στους ξένους..Παιδία τι γράφουμε εδω μέσα? Υπάρχει χώρα τις Ευρώπης που δεν είναι ανοιχτές στου ξένους? Ξεχάστε τα βαλκάνια...Όλες οι Αγγλίδες έχουν τουλάχιστον 2-3 δεσμούς με μαύρους στην καρίερα τους..Ξέρεις πόσους ινδούς και κινέζους ξέρω να πηδάνε τις Αγγλίδες στο Λονδίνο? Γερμανία δεν πηδιούνται με ξένους? Η Ευρώπη είναι απλά ΕΝΑ..Η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη..Είμαστε αποκομένοι χωρίς την κουλτουρα να ζούμε με άλλες φυλές..Μόνο παράνομους μετανάστες και Αλβανούς..
Γ'αυτό και ζω στην Ρωσσία για να μην βλέπω αυτη την αηδία  :shit:.Πιο συχαμερό πράγμα απο της Αγγλίδες δεν υπάρχει :headbang:πιο κακόγουστα ντυμένες και πιό ζώα  :rockon:.
  Εδω υπάρχει ευτυχώς ακόμα η καθαρότητα δεν γουστάρουν Ινδους και Αραπάδες.Η Ελλάδα σιγα σιγα γινεται Ευρώπη.
  Εσυ γράφεις σα να ειναι θετικό αυτό το χάλι.Σου αρέσει που οι γκόμενες ειναι απερηποιητες με κοντο μαλλί και άβαφες και πηγαινουνε με Ινδους και Αραπάδες? :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom