You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 868K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Τελικα η μουναρα μου επρηξε τα αρχιδια.Ολο γκρινιαζε για τα οικονομικα της και πως πουλαει ο,τι εχει για να επιβιωσει και οταν της ειπα να σου δωσω λεφτα λεει δε σε ξερω καλα δεν μπορω να παρω λεφτα απο εσενα.Αρχιδια δηλαδη.Τοτε τι με ταλαιπωρεις τοση ωρα;Να δουμε τι θα παιξει στο κλαμπ γιατι τσαντιστηκα πολυ ειναι ανυποφορες στα ραντεβου.
konstantinof
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα στη παρεα
εχω προγραμματισει να παω ενα διημερο στη Βαρσοβια.
θα ηθελα οποιος εχει χρονο να μου απαντησει στις παρακατω αποριες που εχω,
1)ειδα καποια γνωστα 5αστερα αλλακαι 4αστερερα ξενοδοχεια σχετικα φτηνα εχετε καποια προταση?
2)αν μεινω σε καποιο απο αυτα και ερθει μια βιζιτα εχει καποια εξτρα χρεωση?
3)για ξενοδοχειο απο ποια σαιτ προτεινετε?(εχω δει μονο αυτο odloty αξιζει?)
4)καποιο καλο μασατζιδικο σχετικα κεντρικα?
5)καποια club?
6)επισης που να ανταλαξω τα ευρω?
7)γενικα θα εχω καποιο προβλημα απο θεμα ασφαειας τη νυχτα?(εννοειτε πως δε θα "ψαχνομαι"κιολας αν και εχω ταξιδεψει σε πιο "αγριες"πρωτευουσες... Smiley
8)καποια βασικα αξιοθεατα?
9)καποια ωμαγαζια για ψωνια?
ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασα Wink
εχω προγραμματισει να παω ενα διημερο στη Βαρσοβια.
θα ηθελα οποιος εχει χρονο να μου απαντησει στις παρακατω αποριες που εχω,
1)ειδα καποια γνωστα 5αστερα αλλακαι 4αστερερα ξενοδοχεια σχετικα φτηνα εχετε καποια προταση?
2)αν μεινω σε καποιο απο αυτα και ερθει μια βιζιτα εχει καποια εξτρα χρεωση?
3)για ξενοδοχειο απο ποια σαιτ προτεινετε?(εχω δει μονο αυτο odloty αξιζει?)
4)καποιο καλο μασατζιδικο σχετικα κεντρικα?
5)καποια club?
6)επισης που να ανταλαξω τα ευρω?
7)γενικα θα εχω καποιο προβλημα απο θεμα ασφαειας τη νυχτα?(εννοειτε πως δε θα "ψαχνομαι"κιολας αν και εχω ταξιδεψει σε πιο "αγριες"πρωτευουσες... Smiley
8)καποια βασικα αξιοθεατα?
9)καποια ωμαγαζια για ψωνια?
ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασα Wink
Για Βαρσοβία δεν ξέρω σχεδόν τίποτα γιατί έχω πάει μόνο μια δορά για μία μέρα.
Χτες στο Pacha κατακαύλωσα.Θεικό μουνί.Ούτε καν πίστευα αυτά που έβλεπα.Σήμερα στο σταθμό έσκασε μύτη μια από ρις γκόμενες που ήταν χτες στο Pacha και χάζεψαν όλοι.
Είναι φοβερή πρόκληση να βλέπεις τόσους βύζους κωλάρες γύρω γύρω ίσως τα καλύτερα μουνιά της Ευρώπης αλλά να μη δίνουν ευκαιρία.Οι φοιτήτριες έχουν φύγει είναι πλέον καθαρά Πόζναν φάση θεικές μουνάρες αλλά την έχουν δει.Μερικές με πλαστικά βυζιά ό,τι μπορείς να φανταστείς.
Σιγά σιγά έρχεται και στο Πόζναν η νοοτροπία που περιγράφει ο Dr. Love οι γκόμενες έρχονται στα κλαμπ για να επιδειχτούν και όχι για γνωριμίες.Μόνο ένας φόρτωσε από όλη την ψωλαρία μαύροι και λοιποί ξένοι έμειναν με το πουλί στο χέρι εκτός από ένα μαύρο που μπήκε στο μαγαζί με μουνάρα.
Εχει αρχίσει να με εκνευρίζει το Πόζναν από τότε που έφυγαν οι φοιτήτριες.Είναι πολύ cock teasing το μέροε.Μόνο με κάτι γκόμενες από Kalisz πήγε να γίνει κάτι.
Χτες στο Pacha κατακαύλωσα.Θεικό μουνί.Ούτε καν πίστευα αυτά που έβλεπα.Σήμερα στο σταθμό έσκασε μύτη μια από ρις γκόμενες που ήταν χτες στο Pacha και χάζεψαν όλοι.
Είναι φοβερή πρόκληση να βλέπεις τόσους βύζους κωλάρες γύρω γύρω ίσως τα καλύτερα μουνιά της Ευρώπης αλλά να μη δίνουν ευκαιρία.Οι φοιτήτριες έχουν φύγει είναι πλέον καθαρά Πόζναν φάση θεικές μουνάρες αλλά την έχουν δει.Μερικές με πλαστικά βυζιά ό,τι μπορείς να φανταστείς.
Σιγά σιγά έρχεται και στο Πόζναν η νοοτροπία που περιγράφει ο Dr. Love οι γκόμενες έρχονται στα κλαμπ για να επιδειχτούν και όχι για γνωριμίες.Μόνο ένας φόρτωσε από όλη την ψωλαρία μαύροι και λοιποί ξένοι έμειναν με το πουλί στο χέρι εκτός από ένα μαύρο που μπήκε στο μαγαζί με μουνάρα.
Εχει αρχίσει να με εκνευρίζει το Πόζναν από τότε που έφυγαν οι φοιτήτριες.Είναι πολύ cock teasing το μέροε.Μόνο με κάτι γκόμενες από Kalisz πήγε να γίνει κάτι.
Πάντως αυτές οι πορνοεκδρομές κοστίζουν για λενα βράδυ Πόζναν μου έφυγαν 300 ευρώ,120 ευρώ εισιτήριο τρένου,60 ευρώ ξενοδοχείο,60 ευρώ εστιατοριο με τη γκόμενα και 60 ευρώ κλαμπιές και κεράσματα.
Βέβαια ήμουν Pacha με τις μούνες και μόνο η δυνατότητα να χτυπήσει κανείς τέτοια θηρία αξίζει 300 ευρώ.Είναι απίστευτο το επίπεδο.
Υπάρχει βέβαια τρελλός ανταγωνισμός και γκλαμουριά αλλά έτσι είναι με το υψηλό επίπεδο.Το 22 τα Σάββατα τώρα δε λέει καθόλου τραγικές ανναλογίες τίγκα στην ψωλαρία.Οι γκόμενες να παίζουν χαλαρά με 3-4 ταυτόχρονα τεράστια προσφορά πούτσου.Τώρα τα λεφτά είναι το Pacha.
Αλλά δε βρίσκεις χύμα πουτανάκια όπως στο Κατοβίτσε.Θέλει να πας συστημένος πάλι λεφτά θέλουν αλλά πρέπει να μένεις εκεί.
Θα πάω τώρα Ουκρανία να κάνω την ultimate σύγκριση Ουκρανίας Πολωνίας για Βαλκάνιους ψωλάδες.
Γενικά πάντως για συμβατικούς καμάκηδες συνιστώ να αποφύγετε κλαμπ όπωε το Pacha γιατί θα νιώσετε πολύ μαλάκες.
Επίσης συμβουλεύω να πίνετε αρκετά όταν καμακώνετε Πολωνία αλλιώς δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος με τις γκόμενες.
Στις περιπτώσεις που δεν ήπια 2-3 μπύρες μίνιμουμ το επίπεδο του καμακιού ήταν άθλιο γιατί πολλές γκόμενες πίνουν πριν πάνε στα κλαμπ για να μην πληρώσουν οπότε νηφάλιος φαίνεσαι ξενέρωτος.
Ενα πρόβλημα στο Πόζναν είναι τα κεράσματα.Δεν μπορείε να της πεις αμέσως chcesz drinky όπως στο Κατοβίτσε γιατί θα θεωρήσει οτι πας να τη μεθύσεις ή να την αγοράσεις.Πρέπει να εκτιμήσειε σωστά το χρόνο που θα κάνεις την προσφορά ποτού για να μη φανείς φτηνιάρης ούτε πέφτουλας(συνήθως μετά από 30 λεπτά συζήτησης) και αυτό θέλει ικανότητες.Ενα πρόβλημα όταν μεγαλώνεις είναι οτι βαριέσαι να μιλάς πολύ ή να χορέψεις θες να περνάς κατευθείαν στο ψητό.Για τριαντάρηδες Ελληνόπουτσους πόλεις όπως το Πόζναν είναι επί γης παράδεισος.
Δηλαδή αν δείτε με τι άντρες πάνε οι μουνάρες Πολωνέζες θα θέλετε να αυτοκτονήσετε.Δεν υπάρχει αυτό.Γκόμενους που οι Ελληνίδες δε θα άγγιζαν ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Αν κάποιος μένει Πολωνία έχει δουλειά και λίγο ρευστό κάνει θαύματα.
Βέβαια ήμουν Pacha με τις μούνες και μόνο η δυνατότητα να χτυπήσει κανείς τέτοια θηρία αξίζει 300 ευρώ.Είναι απίστευτο το επίπεδο.
Υπάρχει βέβαια τρελλός ανταγωνισμός και γκλαμουριά αλλά έτσι είναι με το υψηλό επίπεδο.Το 22 τα Σάββατα τώρα δε λέει καθόλου τραγικές ανναλογίες τίγκα στην ψωλαρία.Οι γκόμενες να παίζουν χαλαρά με 3-4 ταυτόχρονα τεράστια προσφορά πούτσου.Τώρα τα λεφτά είναι το Pacha.
Αλλά δε βρίσκεις χύμα πουτανάκια όπως στο Κατοβίτσε.Θέλει να πας συστημένος πάλι λεφτά θέλουν αλλά πρέπει να μένεις εκεί.
Θα πάω τώρα Ουκρανία να κάνω την ultimate σύγκριση Ουκρανίας Πολωνίας για Βαλκάνιους ψωλάδες.
Γενικά πάντως για συμβατικούς καμάκηδες συνιστώ να αποφύγετε κλαμπ όπωε το Pacha γιατί θα νιώσετε πολύ μαλάκες.
Επίσης συμβουλεύω να πίνετε αρκετά όταν καμακώνετε Πολωνία αλλιώς δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος με τις γκόμενες.
Στις περιπτώσεις που δεν ήπια 2-3 μπύρες μίνιμουμ το επίπεδο του καμακιού ήταν άθλιο γιατί πολλές γκόμενες πίνουν πριν πάνε στα κλαμπ για να μην πληρώσουν οπότε νηφάλιος φαίνεσαι ξενέρωτος.
Ενα πρόβλημα στο Πόζναν είναι τα κεράσματα.Δεν μπορείε να της πεις αμέσως chcesz drinky όπως στο Κατοβίτσε γιατί θα θεωρήσει οτι πας να τη μεθύσεις ή να την αγοράσεις.Πρέπει να εκτιμήσειε σωστά το χρόνο που θα κάνεις την προσφορά ποτού για να μη φανείς φτηνιάρης ούτε πέφτουλας(συνήθως μετά από 30 λεπτά συζήτησης) και αυτό θέλει ικανότητες.Ενα πρόβλημα όταν μεγαλώνεις είναι οτι βαριέσαι να μιλάς πολύ ή να χορέψεις θες να περνάς κατευθείαν στο ψητό.Για τριαντάρηδες Ελληνόπουτσους πόλεις όπως το Πόζναν είναι επί γης παράδεισος.
Δηλαδή αν δείτε με τι άντρες πάνε οι μουνάρες Πολωνέζες θα θέλετε να αυτοκτονήσετε.Δεν υπάρχει αυτό.Γκόμενους που οι Ελληνίδες δε θα άγγιζαν ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Αν κάποιος μένει Πολωνία έχει δουλειά και λίγο ρευστό κάνει θαύματα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ειδαμε τα θαύματα που έκανες στην ΚρακοβίαΔηλαδή αν δείτε με τι άντρες πάνε οι μουνάρες Πολωνέζες θα θέλετε να αυτοκτονήσετε.Δεν υπάρχει αυτό.Γκόμενους που οι Ελληνίδες δε θα άγγιζαν ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Αν κάποιος μένει Πολωνία έχει δουλειά και λίγο ρευστό κάνει θαύματα.
Ειδαμε τα θαύματα που έκανες στην Κρακοβία
Εγώ με το καυλάκι κάτι έκανα.Να δούμε τι θα γίνει.Μάλλον την Τρίτη ξαναπάω θα συναντηθώ με Φιντέλ.Και πού σαι εγώ του είπα σε ποιο κλαμπ θα πάμε ενώ δε μένω Κρακοβία.Να πας εσύ να δούμε τι θα κάνεις.Μια βδομάδα να κάτσεις ούτε για φτύσιμο δε θα σε έχουνε.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κατι τι εκανες?Πηρες το τηλεφωνο της? Εγω διάβασα οτι αυτο ηταν το μόνο που κατάφερες σε τρεις ή τέσσερις ντίσκοΕγώ με το καυλάκι κάτι έκανα.Να δούμε τι θα γίνει.Μάλλον την Τρίτη ξαναπάω θα συναντηθώ με Φιντέλ.Και πού σαι εγώ του είπα σε ποιο κλαμπ θα πάμε ενώ δε μένω Κρακοβία.Να πας εσύ να δούμε τι θα κάνεις.Μια βδομάδα να κάτσεις ούτε για φτύσιμο δε θα σε έχουνε.
Κατι τι εκανες?Πηρες το τηλεφωνο της? Εγω διάβασα οτι αυτο ηταν το μόνο που κατάφερες σε τρεις ή τέσσερις ντίσκο
Μία νύχτα ήμουνα Κράκωβ.Τη χούφτωνα(φόραγε ένα ξέκωλο σορτς) και πήρα το τηλέφωνό της.Τώρα πάω Ουκρανία.Σου λέω Πολωνία θέλει πολλή προσπάθεια δεν παίζει τίποτα από το ίντερνετ οι γκόμενες δε χτυπιούνται στο δρόμο και όλο το παιχνίδι είναι στα κλαμπ όπου πρέπει να ξεχωρίζεις μέσα σε 500 πούτσους.Δεν είναι για ολιγόψυχους.Παρόλο που δεν έχω τις προυποθέσεις(δε μένω Πολωνία,είμαι άνω των 35 κτλ) χτυπάω και ενίοτε έχω αποτέλεσμα.Αλλος δε θα πήγαινε καν(δεν έχω δει ποτέ σαραντάρηδες σε κλαμπ όπως το 22,Pacha,Czekolada κτλ) και δη ξένους σαραντάρηδες.Είμαι ο μοναδικός εκεί.
Εσύ ας πούμε αν έμπαινες σε ένα κλαμπ όπως το Prozac τίγκα στα μαστούρια και στα φρικιά ή το Afera(φοιτητικό κλαμπ με μάξιμουμ ηλικία τα 23) θα έφευγες σε χρόνο dt.Οπως έμπαινες θα έβγαινες όχι να κάνεις καμάκι.Γιατί δε σε παίρνει με τίποτα.
Αλλά επειδή ξέρεις οτι δε μετράς προτιμάς το ασφαλές ιντερνετικό καμάκι.Σε πόλη όπως η Αγία Πετρούπολη τίγκα στο μουνί και με μια από τις καλύτερες νυχτερινές ζωές στην Ευρώπη.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οσοι ηρθαν Αγία Πετρούπολη το αντίθετο ειπανε για μένα.Όπου πηγαινα γινόταν χαμός και οι γκόμενες τρελενόντουσαν.Εγω εχω περάσει τα 40 αλλα μπορώ και χτυπάω 18 χρονα.Ενω εσυ μας λες ιστορίες για αγρίουςΑλλά επειδή ξέρεις οτι δε μετράς προτιμάς το ασφαλές ιντερνετικό καμάκι.Σε πόλη όπως η Αγία Πετρούπολη τίγκα στο μουνί και με μια από τις καλύτερες νυχτερινές ζωές στην Ευρώπη.
Χτες συναντησα ενα 19χρονο και σημερα το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας.Αν σε έβλεπε εσένα ή τους άλλους φουκαράδες θα γέλαγε
Πιστευει οτι είμαι 29 ετων κάθε χρόνο γίνομαι και καλήτερος .
Συνημμένα
Οσοι ηρθαν Αγία Πετρούπολη το αντίθετο ειπανε για μένα.Όπου πηγαινα γινόταν χαμός και οι γκόμενες τρελενόντουσαν.Εγω εχω περάσει τα 40 αλλα μπορώ και χτυπάω 18 χρονα.Ενω εσυ μας λες ιστορίες για αγρίους
Χτες συναντησα ενα 19χρονο και σημερα το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας.Αν σε έβλεπε εσένα ή τους άλλους φουκαράδες θα γέλαγε
Πας καλά ρε φίλε αυτό κυκλοφορείς στην Αγία Πετρούπολη?Στην Αγία Πετρούπολη που είναι τίγκα στις μουνάρες?Αυτό αν το συγκρίνεις με αμάξια ούτε Ντάτσουν δεν είναι.Πέραν του οτι είναι από επαρχία και τη γνώρισες σίγουρα μέσω ίντερνετ.
Εγώ αν ήμουν Αγία Πετρούπολη ούτε που θα ασχολούμουν με το ίντερνετ με τόσα μουνιά γύρω γύρω.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το πρόβλημα σου είναι πως της γνωρίζω? Για δοκίμασε να βγάλεις κ'εσύ Οσο για τ'αμάξι τόσα ξέρεις τόσα λες .Αν ηταν Datsun και δεν μέτραγε δεν θα εκανε σαν τρελλή να φωτογραφιθεί με τ'αμάξι.Κατι τέτοιες έλεγες και για τα διαμερίσματα ότι είναι φτηνά στη Ρωσσία .Πας καλά ρε φίλε αυτό κυκλοφορείς στην Αγία Πετρούπολη?Στην Αγία Πετρούπολη που είναι τίγκα στις μουνάρες?Αυτό αν το συγκρίνεις με αμάξια ούτε Ντάτσουν δεν είναι.Πέραν του οτι είναι από επαρχία και τη γνώρισες σίγουρα μέσω ίντερνετ.
Εγώ αν ήμουν Αγία Πετρούπολη ούτε που θα ασχολούμουν με το ίντερνετ με τόσα μουνιά γύρω γύρω.
Σε είδαμε στην Κρακοβία πως μετράς κατάντια σαν τον Αλγερινό σε τρεις ντίσκο πήρες ενα τηλεφωνο απο μια γκόμενα .
Εδω θα γελάγανε μαζί σου αν πλησίαζες να της γνωρίσεις Τα στάνταρ εδω είναι πολυ πιο ψηλά.
Το πρόβλημα σου είναι πως της γνωρίζω? Για δοκίμασε να βγάλεις κ'εσύ Οσο για τ'αμάξι τόσα ξέρεις τόσα λες .Αν ηταν Datsun και δεν μέτραγε δεν θα εκανε σαν τρελλή να φωτογραφιθεί με τ'αμάξι.Κατι τέτοιες έλεγες και για τα διαμερίσματα ότι είναι φτηνά στη Ρωσσία .
Σε είδαμε στην Κρακοβία πως μετράς κατάντια σαν τον Αλγερινό σε τρεις ντίσκο πήρες ενα τηλεφωνο απο μια γκόμενα .
Εδω θα γελάγανε μαζί σου αν πλησίαζες να της γνωρίσεις Τα στάνταρ εδω είναι πολυ πιο ψηλά.
Εγραψα οτι το επίπεδο της γκόμενας είναι πολύ χαμηλό σαν Ντάτσουν είναι σε μια πόλη σαν την Αγία Πετρούπολη που έχει μερικά από τα καλύτερα μουνιά της Ευρώπης.Θεωρώ κατάντια να κυκλοφοράει κάποιος τέτοια γκόμενα στην Αγία Πετρούπολη και γύρω να περνάν οι μουνάρες.Αυτή που είχα εγώ από Αγία Πετρούπολη(186 25 χρονών) ήταν 10 φορές καλύτερη.
Και τι ντύσιμο είναι αυτό οι Ρωσίδες υποτίθεται οτι ντύνονται σούπερ φορέματα ψηλοτάκουνα κι έτσι.Αυτή βγήκε με σκισμένα τζιν σε ραντεβού?Πολύ χαμηλό επίπεδο για Ρωσία.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Η διαφορά είναι οτι αυτή εγώ την έχω στ'αλήθεια ενώ εσύ την είχες στη φαντασία σου Δε νομιζω οτι αυτό το γλυκό 18χρονο κοριτσάκι είναι datsun .Καταλαβαινω να το πει καποιος που μετράει και αλλά να μιλάς κ'εσύ ο αρχιψεύτης .Καλήτερες ειναι οι 45χρονες που κυνηγουσες στο Havana στη Χερσόνησο στην Κρήτη? ή τα μπάζα που σε φτύνανε στην Κρακοβία?Εγραψα οτι το επίπεδο της γκόμενας είναι πολύ χαμηλό σαν Ντάτσουν είναι σε μια πόλη σαν την Αγία Πετρούπολη που έχει μερικά από τα καλύτερα μουνιά της Ευρώπης.Θεωρώ κατάντια να κυκλοφοράει κάποιος τέτοια γκόμενα στην Αγία Πετρούπολη και γύρω να περνάν οι μουνάρες.Αυτή που είχα εγώ από Αγία Πετρούπολη(186 25 χρονών) ήταν 10 φορές καλύτερη.
Και τι ντύσιμο είναι αυτό οι Ρωσίδες υποτίθεται οτι ντύνονται σούπερ φορέματα ψηλοτάκουνα κι έτσι.Αυτή βγήκε με σκισμένα τζιν σε ραντεβού?Πολύ χαμηλό επίπεδο για Ρωσία.
Οσοι ηρθαν Αγία Πετρούπολη το αντίθετο ειπανε για μένα.Όπου πηγαινα γινόταν χαμός και οι γκόμενες τρελενόντουσαν.Εγω εχω περάσει τα 40 αλλα μπορώ και χτυπάω 18 χρονα.Ενω εσυ μας λες ιστορίες για αγρίους
Πολυ συμπαθητικο κοριτσι!
Πάντως αν κάποιος δε μένει Πολωνία η μόνη λύση να γαμάει είναι το σπονσοράρισμα.Ηδη έχω δυο γκόμενες στο ρόστερ.Το κακό είναι οτι η Πολωνία με τον καιρό δυσκολεύει ίσως γίνομαι εγώ μεγαλύτερος αλλά δεν είδα στα μεγάλα κλαμπ Pacha,22 να κάνουν και οι άλλοι κάτι το ιδιαίτερο(εκτός από γνωστούς μέσω κύκλου και αρκετά εμφανίσιμους) και αυτό προβληματίζει.
Γενικά οι Πολωνέζες πάνε πλέον στα κλαμπ πιο πολύ για cock teasing για να σε καβλώσουνε και όχι για να βρούνε άντρες χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δε θα βρεις γκόμενα αν μείνεις μια βδομάδα εκεί και πας κάθε μέρα στα κλαμπ αλλά θα είναι 6 το πολύ.Για 7 και πάνω χρειάζεται γενναία παροχή ή να μένεις Πολωνία.
Αυριο πάω Ουκρανία οπότε θα συγκρίνω την κατάσταση για άτομα που πάνε για αρπαχτές.
Γενικά οι Πολωνέζες πάνε πλέον στα κλαμπ πιο πολύ για cock teasing για να σε καβλώσουνε και όχι για να βρούνε άντρες χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δε θα βρεις γκόμενα αν μείνεις μια βδομάδα εκεί και πας κάθε μέρα στα κλαμπ αλλά θα είναι 6 το πολύ.Για 7 και πάνω χρειάζεται γενναία παροχή ή να μένεις Πολωνία.
Αυριο πάω Ουκρανία οπότε θα συγκρίνω την κατάσταση για άτομα που πάνε για αρπαχτές.
Πάντως αν κάποιος δε μένει Πολωνία η μόνη λύση να γαμάει είναι το σπονσοράρισμα.Ηδη έχω δυο γκόμενες στο ρόστερ.Το κακό είναι οτι η Πολωνία με τον καιρό δυσκολεύει ίσως γίνομαι εγώ μεγαλύτερος αλλά δεν είδα στα μεγάλα κλαμπ Pacha,22 να κάνουν και οι άλλοι κάτι το ιδιαίτερο(εκτός από γνωστούς μέσω κύκλου και αρκετά εμφανίσιμους) και αυτό προβληματίζει.
'Εγραψες αυτά που λέω εδώ και καιρό..Τα κατάλαβες επιτέλους..6αρι βρίσκεις πιο πάνω δεν πάιζει..Έχουμε σοβαρά προβλήματα Ελλάδα οπότε απέχω λίγο μέχρι να τελειώσουν τα capital control και οι τρελές καταστάσεις..
Για πληρωμένο 150 ζλότιες απο odloty...Για ραντεβού σπασαρχίδες τελείως.πολύ Ευρωπάιες πλέον..Τράβα Ουκρανία...
Εχασα την πτήση Ουκρανία θα πάω όμως μέσω Κράκωβ.Ηδη το καυλάκι που γνώρισα στο Κράκωβ μου πρότεινε να το σπονσοράρω.Οπότε ποτέ μη λες ποτέ.Απλά δεν είναι τόσο στη μάπα σου όπως στην Ουκρανία στο φέρνουν τολμηρά και πιο λάου λάου.
'Εγραψες αυτά που λέω εδώ και καιρό..Τα κατάλαβες επιτέλους..6αρι βρίσκεις πιο πάνω δεν πάιζει..Έχουμε σοβαρά προβλήματα Ελλάδα οπότε απέχω λίγο μέχρι να τελειώσουν τα capital control και οι τρελές καταστάσεις..
Θα σκάσω αν δε μάθω με ποιους τραβιούνται τα 8άρια και τα 9άρια του Pacha.Είναι τελείως σουρεαλιστικό το θέαμα σε αυτό το μαγαζί τέτοια υπερσυγκέντρωση από υπερμουνάρες.Υποθέτω πάνε μέσω κύκλου.