Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα γραψω εδω και ας παρει θεση ο κμαν μετα αν θελει. Με αυτες που λεει οτι παει ,δε σκαει 50αρια. Σκαει 150 180 200 και παραπανω. Λοιπον ισως με αυτα τα λεφτα σε κανα βλαχαδερο ισως το συστημα δουλευει ξερω γω? Αυτα σημειωτεον ειναι πολλα λεφτα για την Πολωνια, ακομη περισσοτερο για την επαρχια.
Εμενα μου φαινονται πολλα και ΟΧΙ  vfm.  Και να γινεται δηλαδη δεν αξιζει τον κοπο απλα .
Ωστοσο ουτε το δεχομαι , ουτε το αμφισβητω, οτι δινει λεφτα και γαμαει δλδ. Απλως δε το ξερω.

Ετσι ακριβως.100 ευρω ειναι το μινιμουμ.Τωρα ειμαι Ποζναν και βλεπω την τεραστια διαφορα με Κατοβιτσε.Μουναρες εδω αλλα οχι τοσα πουτανακια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όσο kman σου απαντάω για Κρακοβία και αυτά που λές, "έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου"..Σου βάζω την τελευταία που είχα γνωρίσει απο Krakow και ακόμα γράφουμε Facebook, ελπίζω να μην την ξέρει ο fidel και γίνουμε ρομπα:)

Αν είχες γνωρίσει ποτέ 19χρονο με δονητή στην ζωή σου χωρίς λεφτά, θα είχες γράψει βιβλίο να εξυμνείς Κρακοβία ακόμα..Παρόλα αυτά όμως ειμαι αντικειμενικός και γράφω πως σε γενικότερο επίπεδο δεν είναι έτσι!!! Ασφαλώς και μπορείς να γνωρίσεις κάποια, όπως και παντού στον κόσμο αλλά αυτό δεν μετατρέπει την περιοχή αυτόματα σε παράδεισο ή κάθε φορά που θα πηγαίνεις θα γνωρίζεις τέτοια..Και επιπλέον δεν σημαίνει επειδή κάθεται σε σένα θα κάτσει και σε μένα και το αντίθετο..Τσουβαλίαστε τα όλα!! Ας κάνω λίγο troll τότε όπως γίνεται εδώ μέσα..

"""Μάγκες αυτό μου έκατσε Krakow, τραβάτε μαζίκα να ξεσκιστήτε στον πούτσοι!!!"""

Εσυ πηγες 15 μερες εγω μια νυχτα.Πηγαινε μια μονο νυχτα και θα δουμε τι θα κανεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στη Γερμανία έχει απεριόριστο  :knockinb: με 100-110 Ευρώ ητς καθημερινες σε καποια FKK  και σε τα'ι'ζουν κιόλας ας παει εκει φτηνοτερα θα του'ρθει  :2funny:γιατι πηγαινει τοτε Πολωνία? :2funny: αν ειναι να δίνει 200 Ευρώ γαμάει και City Tour σαν τον ψευτη στη Θεσσαλονίκη  :2funny:.

To βλεπει και σα ταξιδι να ξεφυγει λιγο απο τη Γερμανια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εσυ πηγες 15 μερες εγω μια νυχτα.Πηγαινε μια μονο νυχτα και θα δουμε τι θα κανεις.

Αυτό γράφω και προσπαθείς να το παρουσιάσεις αλλίως..Λέω πώς δεν κάνει έυκολα κάποιος,όχι πως κάνει!! Εσύ ισχυρίζεσαι πως είναι παράδεισος και γίνοντε όργια με έυκολες γκόμενες παντού...Δεν ήμουν 15 μέρες Krakow σερί..15 μέρες συνολικά έχω κάτσει κατά διαστηματα εκει..Και για να κάτσει το μικρό με το δονητή, την έιχα ξαναδει warsaw μετά απο την πρώτη φορά που την γνώρισα και τελικά έκατσε την τελευτάια φορά που πήγα Krakow.

Αν δεν μένεις μόνιμα Poland ή δεν έχεις άνεση χρόνου μόνο odloty είναι και με πληρωμένες δυστυχώς..Πληρωμένες όμως έχει παντού και Ελλάδα και Γερμανία κυρίως..Γιατί να πάει κάποιος Poland?Απλά μην μπερδέυεις τον κόσμο που παλέυει να γνωρίσει καμιά γκόμενα με τια καθαρά πληρωμένες που υάρχουν παντού..
Αυτή είναι η αλήθεια..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό γράφω και προσπαθείς να το παρουσιάσεις αλλίως..Λέω πώς δεν κάνει έυκολα κάποιος,όχι πως κάνει!! Εσύ ισχυρίζεσαι πως είναι παράδεισος και γίνοντε όργια με έυκολες γκόμενες παντού...Δεν ήμουν 15 μέρες Krakow σερί..15 μέρες συνολικά έχω κάτσει κατά διαστηματα εκει..Και για να κάτσει το μικρό με το δονητή, την έιχα ξαναδει warsaw μετά απο την πρώτη φορά που την γνώρισα και τελικά έκατσε την τελευτάια φορά που πήγα Krakow.

Αν δεν μένεις μόνιμα Poland ή δεν έχεις άνεση χρόνου μόνο odloty είναι και με πληρωμένες δυστυχώς..Πληρωμένες όμως έχει παντού και Ελλάδα και Γερμανία κυρίως..Γιατί να πάει κάποιος Poland?Απλά μην μπερδέυεις τον κόσμο που παλέυει να γνωρίσει καμιά γκόμενα με τια καθαρά πληρωμένες που υάρχουν παντού..
Αυτή είναι η αλήθεια..

Tυπε εσυ σε ποια χωρα το κοβεις να πηγαινεις αφου φυγεις ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σημερα απιστευτοι μουνοι στο Pasha στο Ποζναν εχασα τη μπαλλα.Πρωτη φορα εχω δει τοσους μουνους μαζεμενους σε ενα μαγαζι.Πολλη κυριλα.Τσιμπησα μονο ενα τηλεφωνο και facebook το facebook απο μουναρα που θελει να ερθει Ελλαδα.Αλλα νιωθω μαλακας γιατι γυρω ο αριθμος των μουνιων ηταν τεραστιος.Τελειως γελοια κατασταση.Καμια σχεση η ποιοτητα με Κατοβιτσε Κρακωβ αλλα στο Ποζναν δε ζητανε ποτα κτλ οπως στο Κατοβιτσε.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Τελικά γαμησες καμία άρχοντα Kman

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οχι,χτες μόνο 2-3 φόρτωσαν.Ανάμεσα και ένας μαύρος.Να δούμε αν απαντήσει αυτή που έδωσε facebook  γιατί είναι πολύ μουνάρα.Γενικά Pacha πάνε τα καλύτερα μουνιά τέτοια ποιότητα δεν έχω δει πουθενά Πολωνία.Να κάθεσαι δίπλα σε μια μουνάρα και μετά να ερχεται να κάθεται άλλη δίπλα σου κολλητά.Απειρα μίνι,ξέκωλα,ντρκολτέ,κωλάρες.Γενικά έχασα τη μπάλλα.Ενας αρχίδας έπεσε με δύναμη σε μια μουνάρα που μίλαγα της είπε παπαριές για εμένα και την αγκάλιαζε σφιχτά.Πάρα πολλές γκόμενες άλογα πάνω από 185 με βυζάρες κωλάρες.Μίλησα με 3 τέτοιες είχαν γκόμενο μου είπαν δε γίνεται τίποτα.Μετά όμως 3 παρόμοιες ενδιαφέρθηκαν μου είπαν το όνειρό τους είναι η Ελλάδα να κανονίσω διακοπές κτλ.

Fq915o.jpg

Χαρακτηρηστική γκόμενα Pacha.Είχε άπειρες ττοιες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή ήταν η μουνάρα που γούσταρε μέχρι που όρμησε ο αρχίδας και την κράταγε από το μπράτσο για να σταματήσει να μου μιλάει.

B1UwVg.jpg

Να βλέπεις δεκάδες σαν αυτήν να μη μπορείς να συγκεντρωθείς.Εμπαιναν συνέχεια στο κλαμπ μούνοι μου κόπηκε η ανάσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνός καμάκιας επί το έργον.Γενικά στην Πολωνία το καλό είναι οτι οι γκόμενες κινούνται ελεύθερα κάποια στιγμή έρχεται η σειρά σου και βγάζεις τα όπλα σου.
Δεν υπάρχουν γκομενοφύλακες ούτε για δείγμα και οι άντρες τις γράφουν κανονικά άντε να μιλήσεις μαζί τους κανά δεκάλεπτο μετά βαριέσαι και κάνεις κίνηση.Ετσι είναι συνέχεια διαθέσιμες.

XrnGfY.jpg

Ετερος καμάκιας σε χαρακτηριστικό στυλ της πολωνικής σχολής.

8sqKkQ.jpg

Αλλο πολωνικό καμάκι.Βλέπετε το χαρακτηρηστικό στυλ ντυσίματος.

Gfke6G.jpg

Τελείως γελοίος Ισπανός γενειοφόρος με δύο ξανθιές αλα μπρατσέτα.Τις χούφτωνε και τις δύο και του έλεγαν ποια γουστάρεις κτλ.Τέτοια μόνο στο Πόζναν βλέπεις χάλια ξένους με καλές γκόμενες ακριβώς επειδή το επίπεδο από τις γκόμενες είναι πολύ υψηλό.Οι ξανθιές αυτές δεν πιάνανε μία μπροστά στις μουνάρες του Pacha.

3MTt3F.jpg

Αυτοί όμως που γαμάνε και δέρνουν είναι οι Σέρβοι.Είδα Σέρβους στην πιτσαρία με απίστευτες μούνες Πολωνέζες.Εχουν πλακώσει τα βαλκανικά καμάκια καθαρίζουν το χώρο.Οι Ισπανοί συνήθως μένουν με το πουλί στο χέρι ένας στους 20 κάνει κάτι.Πολλοί είναι και άπλυτοι βρωμύλοι.Το ίδιο και οι Τούρκοι είναι βρωμύλοι αλλά κάπως πιο μάγκες.Οι μαύροι παίζουν μπάλλα κυρίως στην πίστα ένας χόρευε με πολύ καλό μούνο αλλά δεν μπόρεσα να τραβήξω καλή φωτό.Και στους μαύρους όμως μόνο ο ένας στους 5 κάνει κάτι.Γενικώς οι Βαλκάνιοι έχουμε φοβεεή υπεροχή.
Στο 22 τράβηξα την προσοχή και κάτι μεθυσμένοξ Πολωνοί άρχισαν και με βρίζανε.Πριν γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα πήγα Pacha.Κάποια στιγμή ξέσπασε καυγάς μεταξύ Πολωνών στο Pacha χύμηξαν στον πάνω όροφο 4 σεκιουριτάδες τρέχοντας και μετά γέμισε ο όροφος γυαλιά.Πρέπει να έπεσε τρελλό ξυλίκι.
Εξω από το Czekolada είδα έναν Πολωνό μάγκα να του χτυπάνε το κεφάλι στα κάγκελα.Κάποιοι τύποι είχαν πιει χοντρά χτες και ήταν εκτός ελέγχου.Αλλά τα μουνάκια ήταν τελείως καυλωτικά ειδικά αυτές που κάθονταν με τις μπουκάλες βότκα στα τραπέζια.Να βλέπεις 10 γκόμενες μαζί με σούπερ μίνι όλα έξω.Δεν τολμάς όμως να πλησιάσεις όταν βλέπεις γύρω αυτούς που πληρώνουν για αυτά.
Στη Security είχε μερικά τέρατα με τατού κάποια στιγμή ένας παπάρας από το τραπέζι με έδειχνε στο σεκιουριτά οπότε ψάρωσα να χτυπήσω γκόμενες στα τραπέζια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε γενικές γραμμές στο Πόζναν δεν υπάρχει το χύμα στυλ Κατοβίτσε με τις γκόμενες να σου ζητάνε ποτό και γενικά όλο αυτό το απλό σκηνικό της επαρχίας.Στο Πόζναν είναι πιο κυριλέ τα πράγματα υπάρχει ένα στοιχείο που δεν ελέγχω.Είναι πιο upscale συγκεντρώνει όμως κορυφαία μουνιά.Σε 6 μέρες έχω 3 πολύ καλά leads. Στο Κατοβίτσε όμως πήρα 6 τηλέφωνα από μικρά σε 2 ώρες.Αυτό δεν μπορώ να το κάνω Πόζναν.Πραγματικά δεν ξέρω πού είναι καλύτερα.Ισως και στις μικρότερες πόλεις της Wielkopolska Zielona Gora,Gorzow Wielkopolski πρέπει να δοκιμάσω.Πάντως η Wielkopolska έχει το καλύτερο μουνί στην Πολωνία αλλά το Slaskie τα πιο πολλά πουταναριά.Στο Πόζναν πρέπει να παίξεις πιο high level game δεν αρκεί κεράσματα και zakupy οι γκόμενες θέλουν να μένεις εκεί ή να σε βλέπουν συχνά και θέλει ψαγμένη προσφορά.Είναι όμως πολύ καλό το μέρος.Το Κράκωβ είναι κάτω σε ποιότητα το Βρότσλαβ αρκετά πιο κάτω το Γκντανσκ είναι πάτος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αυτή είναι η αλήθεια..

Πολωνία έχει πολλές που σπονσοράρονται όχι πουτάνες ακριβώς φοιτήτριες που θέλουν λίγο χαρτζηλίκι παντρεμένες που δεν τους δίνει λεφτά ο άντρας τους άλλες σε χαμηλόμισθα επαγγέλματα σε μικρές πόλεις έχει πάρα πολλές.Συνέχεια βγαίνουν καινούριες.Συνήθως εμφανισιακά είναι ένα σκαλί κάτω από τα γκομενάκια που γνωρίζεις στο κλαμπ κάνουν όμως πολλά.
Σίγουρα Ουκρανία πηδάει κανείς περισσότερες καλύτερες και πιο άνετα.Δεν πάιζει όμως τόσο καλό σκηνικό με τα κλαμπ όπως στην Πολωνία.Είναι πιο επιφυλακτικές οι Ουκρανέζες όχι τόσο ανοιχτές όσο οι Πολωμέζες.Ουκρανία έχεις μεγαλύτερο  push όμως λόγω οικονομικής κατάστασης θα γνωρίσεις λιγότερες αλλά έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να σπρώξεις αυτές που γνώρισες.Τρως όμως στη μάπα και άλλα πράγματα φτώχεια κτλ και άλλα δυσάρεστα πράγματα που δεν έχει στην Πολωνία.
One nights stand που κάνεις στο Κίεβο δύσκολα γίνονται Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα γύρισα Γερμανία να δούμε πώς θα οργανώσω τα κοννέ από Πόζναν Κατοβίτσε για να φαγωθούν στο επόμενο ταξίδι.Ισως είναι καλύτερα να μένει κανείς μόνο σε μια πόλη για μια εβδομάδα ώστε να αξιοποιήσει τα κοννέ που κάνει και να μη χάνει χρόνο σε μετακινήσεις ή να κεντράρει σε περισσότερες πόλεις.Ενα γενικό πρόβλημα στην Πολωνία είναι οτι οι γκόμενες έχουν πάντα δουλειές ή υποχρεώσεις και δεν μπορούν να σε δουν την επόμενη μέρα μπορούν μετά από 2-3 μέρες οπότε καθυστερείς.Στην Ουκρανία αντίθετα δεν υπάρχει ποτέ αυτό το πρόβλημα χρόνου.Πάντως με μια καλή καταδρομική για μια βδομάδα στα σωστά μέρη έχει κάποιος καλή πιθανότητα να γαμήσει ή να βρει γκόμενα που να τη φέρει Ελλάδα και να τη γαμήσει.One night stand αρκετά δύσκολο βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται αν κάποιος είναι κάτω από 32.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης ήμουν σίγουρος οτι είδα το roosh στο Πόζναν ενώ έγραφε οτι είναι στο Κίεβο.Τελικά είναι όντως στο Πόζναν.Λέει και αυτός οτι παρατηρεί αυξημένη βία τα Σαββατοκύριακα.

Μόλις διαπίστωσα οτι η μουνάρα που γνώρισα χτες στο Pacha και θέλει να την καλέσω Ελλάδα για διακοπές έχει κερδίσει καλλιστεία και οι φίλες που ήταν μαζί είναι όλες μοντέλα.Ητανε ένα από τα ελεινότερα καμάκια μετά την υπερεξάνληση του ταξιδιού Κατοβίτσε Πόζναν και δύο κλαμπ που προηγήθηκαν συν αλλεπάληλα ξενύχτια και μετακινήσεις τις προηγούμενες μέρες.Σχεδόν δεν μπορούσα να μιλήσω από την κούραση.Παρόλα αυτά ήταν τέτοια η συγκέντρωση από μουνάρες που με κρατούσε όρθιο στα πόδια μου.Η μία καλύτερη από την άλλη μία στις δέκα ανταποκρινόταν αλλά έπιανες την καλή.
Θα πρέπει να τα χώσω χοντρά στη μοντέλα.
Εχω και άλλη μία μοντελικών διαστάσεων που γνώρισα σε καφέ στο Πόζναν αλλά πιο μεγάλη έδειξα φωτό της στο Φιντέλ που θέλει και αυτή να την καλέσω Ελλάδα.Τελικά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να κυνηγάς πουτανάκια στο Κατοβίτσε ή μούναρους στο Πόζναν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακόμα και εσεις  σταμάτισατε να πιστευετε τον παραμυθά  :2funny:
Επίσης ήμουν σίγουρος οτι είδα το roosh στο Πόζναν ενώ έγραφε οτι είναι στο Κίεβο.Τελικά είναι όντως στο Πόζναν.Λέει και αυτός οτι παρατηρεί αυξημένη βία τα Σαββατοκύριακα.

Μόλις διαπίστωσα οτι η μουνάρα που γνώρισα χτες στο Pacha και θέλει να την καλέσω Ελλάδα για διακοπές έχει κερδίσει καλλιστεία και οι φίλες που ήταν μαζί είναι όλες μοντέλα.Ητανε ένα από τα ελεινότερα καμάκια μετά την υπερεξάνληση του ταξιδιού Κατοβίτσε Πόζναν και δύο κλαμπ που προηγήθηκαν συν αλλεπάληλα ξενύχτια και μετακινήσεις τις προηγούμενες μέρες.Σχεδόν δεν μπορούσα να μιλήσω από την κούραση.Παρόλα αυτά ήταν τέτοια η συγκέντρωση από μουνάρες που με κρατούσε όρθιο στα πόδια μου.Η μία καλύτερη από την άλλη μία στις δέκα ανταποκρινόταν αλλά έπιανες την καλή.
Θα πρέπει να τα χώσω χοντρά στη μοντέλα.
Εχω και άλλη μία μοντελικών διαστάσεων που γνώρισα σε καφέ στο Πόζναν αλλά πιο μεγάλη έδειξα φωτό της στο Φιντέλ που θέλει και αυτή να την καλέσω Ελλάδα.Τελικά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να κυνηγάς πουτανάκια στο Κατοβίτσε ή μούναρους στο Πόζναν.
Περιεργο με το Φιντέλ οταν ησουν δεν γινόνταν τίποτα  :think: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με το Φιντέλ γνώρισα το καυλάκι.Δεν ξέρεις τι θα γίνει.Και μερικές νύχτες στο Πόζναν ήταν χάλια όπως το προηγούμενο Σάββατο.Απλά έτυχε χτες στο Pacha πρέπει να είχαν συγκέντρωση μοντέλων γιατί είδα οτι διοργανώνουν κάτι επιδείξεις πρακτορεία αυτή τη βδομάδα στο Πόζναν.
Αν ήμουν με το Φιντέλ την Παρασκευή στο Coco στο Κράκωβ είμαι σίγουρος οτι κάτι θα έβγαινε.Δε συγκρίνεται όμως με την άνεση στο Κατοβίτσε αναλύσαμε το θέμα και καταλήξαμε οτι πρέπει να πάμε Κατοβίτσε απλά δεν μπορούσε την Παρασκευή να έρθει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με το Φιντέλ γνώρισα το καυλάκι.Δεν ξέρεις τι θα γίνει.Και μερικές νύχτες στο Πόζναν ήταν χάλια όπως το προηγούμενο Σάββατο.Απλά έτυχε χτες στο Pacha πρέπει να είχαν συγκέντρωση μοντέλων γιατί είδα οτι διοργανώνουν κάτι επιδείξεις πρακτορεία αυτή τη βδομάδα στο Πόζναν.
Αν ήμουν με το Φιντέλ την Παρασκευή στο Coco στο Κράκωβ είμαι σίγουρος οτι κάτι θα έβγαινε.Δε συγκρίνεται όμως με την άνεση στο Κατοβίτσε αναλύσαμε το θέμα και καταλήξαμε οτι πρέπει να πάμε Κατοβίτσε απλά δεν μπορούσε την Παρασκευή να έρθει.
Εγω ειμαι σίγουρος οτι τα ίδια αποτελέσματα θα είχατε  :2funny: αφου ηταν γεματο γκόμενες και δεν μπόρεσες να κάνεις τίποτα θα έκανες την άλλη φορά? :2funny:
  Οσο για το καβλάκι το γνωρισες οπως και ο Αλγερινός γνωρίζει γκομενες :jerking: :2funny: θα παιρνεις τηλεφωνο και δεν θα το σηκώνει  :2funny:Αν και ειναι πολυ πιθανον να σου εδωσε ψευτικο νουμερο οπως κανουν συνηθως του Αλγερινου  :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.406
Πόντοι
786
Ούτε Πολωνία πήγε ούτε πουτάνες γάμησε  :2funny:

Πάντως ο Kman2 αποδείχτηκε αν μη τι άλλο πραγματικός και όχι κάποιος που έλεγε φαντασίες ότι βρίσκεται στην Πολωνία. Του οφείλεις ένα συγνώμη που τον κατηγόρησες ως ψεύτη φανταστικό επισκέπτη. :hi:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.406
Πόντοι
786
Αυτοί όμως που γαμάνε και δέρνουν είναι οι Σέρβοι.Είδα Σέρβους στην πιτσαρία με απίστευτες μούνες Πολωνέζες.Εχουν πλακώσει τα βαλκανικά καμάκια καθαρίζουν το χώρο.

Κράτα στο νού ότι οι Σέρβοι σε τέτοιες χώρες δεν είναι απλώς ωραία γυμνασμένα παιδιά κλπ αλλά πολλές φορές είναι drug pushers και σκάνε με φαντασμαγορικές γκόμενες που ελέγχει ο υπόκοσμος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως ο Kman2 αποδείχτηκε αν μη τι άλλο πραγματικός και όχι κάποιος που έλεγε φαντασίες ότι βρίσκεται στην Πολωνία. Του οφείλεις ένα συγνώμη που τον κατηγόρησες ως ψεύτη φανταστικό επισκέπτη. :hi:
Για την τιμη των όπλων πηγε  :2funny:.Και που πηγε τι έκανε?ΑΝ διαβάσεις προσεκτικά καμία δεν τον έπερνε στα σοβαρά  :2funny:
  Οταν διαβάζω τι έκανε ειναι σα διαβαζω για τον Αλγερινό  :2funny: την πέφτει σε γκόμενες και τον κορο'ι'δεύουνε  :2funny:Κριμα που δεν ημουν εκει να γελάω μαζί του  :2funny:όπως γελάω με τον Αλγερινό  :2funny:Που τον βλέπω να τον διώχνουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom