Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δε μπορεσα να ρθω χθες γιατι ειχα κατι δουλιτσες να κανω - οπως και σημερα το πρωι. Σημερα που θα εισαι ?
Με λίγα λόγια έπιασες κουβέντα με 3-4 γκόμενες σε πήρανε στην πλάκα όπως και στην Κρακοβία,ήπιανε τσάμπα στην υγειά του μαλάκα Και όπως πάντα έφυγες με το πουλί στο χέρι
Στην Κρακοβια δεν κερασε τιποτα. Επισης καμια σχεση με τον λεγομενο Θυμιο που λες.
Κέρασα τα ψωλάκια δεν το παρατήρησες;Μετά με αφήνανε να τις χουφτώνω αλλά η μία με το μισό κώλο έξω στράβωσε που χάιδευα τη φίλη της και μου είπε οτι η φίλη της έχει γκόμενο.
Δε μπορεσα να ρθω χθες γιατι ειχα κατι δουλιτσες να κανω - οπως και σημερα το πρωι. Σημερα που θα εισαι ?
Α, εκεινες τις τρεις απο το χωριο? Εγω ημουν αλλου εκεινη την ωρα. Μετα ειδες η αλλη που την καβλαντιζε εκεινος ο βλακας ο ξενος με το μπερε . Νομιζε οτι θα γαμησει ο φουκαρας και τον αφησε με το πουλι στο χερι συξυλο.
Σήμερα θα πάω Πόζναν με έχει φάει το booty call.Επρεπε να είσαι χτες τι ψώλες είναι αυτές;Είχα χάσει τη μπάλλα με τους χοούφτους και τα τηλέφωνα.Να έρχονται μόνες τους να ζητάνε ποτό.Γενικά άλλη φάση επαρχία.
Εσυ εισαι τρελλός που έχεις 100 κλώνους
Με λίγα λόγια 0 στο πηλίκο Και ο Αλγερινός το ίδιο κάνει βρίσκει γκόμενες,της κερνάει και μετά τον στέλνουνε Δηλαδή ο Αλγερινός ειναι μεγάλος γαμιάς .Μου αρέσει να κάθομαι στην άκρη να βλέπω πως της κερνάει και πως μετα τον στέλνουνε φοβερη τακτικη τι να πω .Πλακα πλακα ο ψεύτης πιο φτηνά τη βγάζει και τουλάχιστον γαμάει βρίσκει μια 35χρονη κλεινει ενα ξενοδοχειο της δίνει και 100-150 Ευρώ τη μέρα μακαρι να μας έλεγε πόσα τους δίνει γάυτες ειναι λεφτα που ουτε στα ονειρα τους δεν θα της τα δίνανε .Και την εχει τρεις μέρες και παιζει της 9 1/2 βδομάδες .Α, εκεινες τις τρεις απο το χωριο? Εγω ημουν αλλου εκεινη την ωρα. Μετα ειδες η αλλη που την καβλαντιζε εκεινος ο βλακας ο ξενος με το μπερε . Νομιζε οτι θα γαμησει ο φουκαρας και τον αφησε με το πουλι στο χερι συξυλο.
Αν ειναι να κατσω ολη τη νυχτα να την κερνάω και μετα αν ειμαι τυχερος να ερθει σπιτι μου αν και το πιθανοτερο ειναι να μεινω με τη στο χέρι αστο καλητερα .Με τα κεράσματα μόνο δε γαμάς εκτός αν κάτσεις ως το τέλος οπότε με τα πολλά ποτά έχει μεθύσει η γκόμενα.Τώρα δεν αντέχω να κάθομαι μέχρι να κλείσει το κλαμπ παλιά άντεχα.Για να γαμήσεις θέλει zakupy δηλαδή κασεράκι αν είσαι πάνω από 35.
Τώρα που θα ξανάρθω σε 10 μέρες θα ξηγηθώ στα μικρά zakupy οπότε θα δούμε τι θα κάτσει.Γιατί όλες ήταν πρόθυμες.
Εντωμεταξύ και οι Μιλφάρες και τα μικρά κυνηγάνε το ίδιο απλά οι Μιλφ είναι πιο άμεσες σε φιλάνε αμέσως σε χουφτώνουν και σου λένε κέρνα με σφηνάκια.Τα μικρά πάνε πιο πονηρά και επιφυλακτικά.
Ε,τότε γιατι δεν τους πήρες αυτο που ζητάγανε για να της ολη τη νύχτα?Δεν εχεις σκεφτει οτι σε πήρανε στην πλάκα?Ρωσία δεν έχω καμακώσει σε κλαμπ πάντως Λευκορρωσία είναι περίπου όπως Πολωνία η κατάσταση τις κερνάς και μετά σου ζητάνε να τους αγοράσεις κάτι για να πέσει το καυλί.Μία ας πούμε μου ζήτησε να της αγοράσω φούστα.Μετά μου γνώρισε τις φίλες της τη ρώτησα αν γαμιούνται και αυτές μου είπε μπορώ να το κανονίσω με όλες εκτός από μια που έχει γκόμενο.Εντωμεταξύ αυτή που είχε γκόμενο ενώ λιαζόμασταν δίπλα στο ποτάμι και πίναμε βότκα φόραγε ένα μπικίνι τελείως χαλαρό οπότε φαινοταν το μουνί της από τα πλάγια αλλά ούτε που την ένοαζε.
Ουκρανία είναι εντελώς άμεσες σου λένε έξω από τα δόντια τι ακριβώς θέλουν για να τις γαμήσεις χωρίς καν να τις ρωτήσεις.Π.χ. do you like me?-Yes.-Do you want to fuck me?-Yes.-I want a mobile phone.
Που της γάμησες?Σε ποιά πόλη και ποιό έτος? Γιατι τότε δεν της γάμαγες κ'αυτές και της φιλες της στην Κρακοβία και έφυγες αγάμητος,αφου σου ζητάγαν ενα φουστάνι? θα τους έπαιρνες φουστάνι και θα της γάμαγεςΤη μία τη γάμησα αφού της αγόρασα φουστάνι.Μετά τη ρώτησα αν μπορώ να γαμήσω και τις φίλες της που ήμασταν μαζί και μου είπε ποιες θες της λέω αυτές μου λέει εντάξει μπορώ να το κανονίσω για όλες εκτός από μία.Την άλλη μέρα όμως έφυγα για Μινσκ.
Πολωνία δεν μπορείς να πεις ατην άλλη κάνε μου κατάσταση να γαμήσω και τη φίλη σου συνήθως ρίχνεται και η φίλη άμα γουστάρει.Ουκρανία σου φέρνουν πάντα και φίλη γιατί ξέρουν οτι γαμάς και άλλες οπότε σου λεει αφού γαμάει και άλλες καλύτερα να είναι με τη φίλη μου οπότε της κάνω εξυπηρέτηση.
Εσύ αν πήγαινες Πολωνία δε θα έκανες απολύτως τίποτα μπορείς να δοκιμάσεις να πας Κράκωβ.Μόλις σκάσεις με τα παπούτσια από σαλάχι σε κανένα εναλλακτικό μαγαζί με φρικιά όπως το Prozac θα χύσουν όλοι από τα γέλια.
Που της γάμησες?Σε ποιά πόλη και ποιό έτος? Γιατι τότε δεν της γάμαγες κ'αυτές και της φιλες της στην Κρακοβία και έφυγες αγάμητος,αφου σου ζητάγαν ενα φουστάνι? θα τους έπαιρνες φουστάνι και θα της γάμαγες
Απλά γελάω με όλα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες...Ειμαι Ελλάδα και προσπαθώ να χαλαρώσω με μπάνια...
Ο Kman ξέσκισε όλη την Πολωνία εκτός απο εκέι που συναντήθηκε με άλλον συναγωνιστή (Κρακοβία) οπότε δεν μπορούσε να πουλήσει παπά/ψέμα..Δεν κατάφερε τίποτα εκέι αλλά μόλις έφυγε απο Κρακοβία άρχισε να ξεσκίζει πάλι ανελέητα αφου δεν τον παρακολουθούσε κανείς.Κλασσικά έφταιγε η πόλη!!!.
Η αλήθεια είναι πως ο kman πήγε Poland και γνωρίζει γκόμενες απο το odloty.pl που όπως σας έγραψα κοστίζουν 200 zloties. Το είπε και μόνος του 50 ευρώ του ζητήσαν = 200 ζλότυς..
Ότι άλλο ακούτε και πιστεύετε είναι απλά παραμύθια..Αυτή είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την πιστέυει...Σας γραψα χιλλιάδες φορές πως οι γκόμενες στην Poland κατα συρροή παίζουν-κολοτρίβονται το βράδυ,μπορεί να φιληθούν και με πολλούς την νύχτα, να μοιράζουν κινητά απο εδώ και απο εκεί και μετά παίρνουν τις φίλες τους και πάνε για νάνι..Ένας άπειρος με την χώρα νομίζει πως είναι έυκολες,αλλά με το παιχνίδι που γίνεται τελικά δεν φορτώνει σχεδόν κανείς (Εξέρεση μερικά τρελά μπάζα ή πολύ μεθυσμένες).
Και σας το γράφει κάποιος που του την πέφτουν απο μόνες τους πολλές φορές οι γκόμενες στη Poland (κάτι πάρα πολύ σπάνιο για εκει), λόγω ότι με περνάνε για μη παρακμιακό Πολωνό..Παρόλα αυτά τις πεφτικές και την πολύ καλή ανταπόκριση που μου δείχνουν (6-7 γνωριμίες κάθε σκ το ελάχιστο), τα ποσοστά επιτυχίας-πηδήματος είναι απλά τραγικά!!!..Λιγότερο απο 5%!!!
Θα τα δείτε και μόνοι σας μόλις ταξιδέψετε...Απλά γελάω γιατί ξέρω τι θα γραφτεί στο μέλλον στο thread αυτό απο αυτούς που θα πάνε πραγματικά στην Poland.
Γιατί εσύ θα κατάφερνες τίποτα;Πήγαινε να κάνεις μια εκδρομή για μια νύχτα Κράκωβ την Πέμπτη να δούμε τι θα γαμήσεις.Και πάλι έκανα κοννέ με προοπτικές.Ο Φιντέλ ήταν εκεί μπορεί να κρίνει αν όσα γράφω ισχύουν ή όχι.
Αλλο Κράκωβ άλλο Πόζναν άλλο Κατοβίτσε.Αν ερχόταν ο Φιντέλ Κατοβίτσε θα συμφωνούσε μαζί μου.
Και ο Φιντέλ λέει οτι το Κράκωβ είναι μάπα και θέλει να φύγει από εκεί αν και εγώ δε συμφωνώ έχει μερικά καλά μαγαζιά και τεράστιο αριθμό από γκόμενες απλά στο κέντρο έχουν χαλάσει τη φάση οι ξένοι.