Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε μπορεσα να ρθω χθες γιατι ειχα κατι δουλιτσες να κανω - οπως και σημερα το πρωι. Σημερα που θα εισαι ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με λίγα λόγια έπιασες κουβέντα με 3-4 γκόμενες σε πήρανε στην πλάκα όπως και στην Κρακοβία,ήπιανε τσάμπα στην υγειά του μαλάκα  :2funny:Και όπως πάντα έφυγες με το πουλί στο χέρι :jerking: :jerking: :jerking: :2funny:

Στην Κρακοβια δεν κερασε τιποτα. Επισης καμια σχεση με τον λεγομενο Θυμιο που λες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι οι ξανθιές που μου έδειχναν τα μουνιά τους χτες στο Energy.Κάποια στιγμή η μία σηκώθηκε και μίλησε σε κάτι Πολωνούς γνωστούς οπότε τράβηξα τη φωτό.

PxZm0G.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην Κρακοβια δεν κερασε τιποτα. Επισης καμια σχεση με τον λεγομενο Θυμιο που λες.

Κέρασα τα ψωλάκια δεν το παρατήρησες;Μετά με αφήνανε να τις χουφτώνω αλλά η μία με το μισό κώλο έξω στράβωσε που χάιδευα τη φίλη της και μου είπε οτι η φίλη της έχει γκόμενο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κέρασα τα ψωλάκια δεν το παρατήρησες;Μετά με αφήνανε να τις χουφτώνω αλλά η μία με το μισό κώλο έξω στράβωσε που χάιδευα τη φίλη της και μου είπε οτι η φίλη της έχει γκόμενο.

Α, εκεινες τις τρεις απο το χωριο? Εγω ημουν αλλου εκεινη την ωρα. Μετα ειδες η αλλη που την καβλαντιζε εκεινος ο βλακας ο ξενος με το μπερε . Νομιζε οτι θα γαμησει ο φουκαρας και τον αφησε με το πουλι στο χερι συξυλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε μπορεσα να ρθω χθες γιατι ειχα κατι δουλιτσες να κανω - οπως και σημερα το πρωι. Σημερα που θα εισαι ?

Σήμερα θα πάω Πόζναν με έχει φάει το booty call.Επρεπε να είσαι χτες τι ψώλες είναι αυτές;Είχα χάσει τη μπάλλα με τους χοούφτους και τα τηλέφωνα.Να έρχονται μόνες τους να ζητάνε ποτό.Γενικά άλλη φάση επαρχία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Α, εκεινες τις τρεις απο το χωριο? Εγω ημουν αλλου εκεινη την ωρα. Μετα ειδες η αλλη που την καβλαντιζε εκεινος ο βλακας ο ξενος με το μπερε . Νομιζε οτι θα γαμησει ο φουκαρας και τον αφησε με το πουλι στο χερι συξυλο.

Οι ξένοι χαλάνε πολύ τα πράγματα γιατί είναι επίμονοι.Δεν ξεκολλάνε από τη γκόμενα με τίποτα και μετά τη φρουρούνε.Οι Τούρκοι βάζουν και φίλους τους να τις φρουρούνε και για τα λίγα λεπτά που θα αγοράσουν ποτά ή θα πάνε τουαλέτα.Ετσι οι μαλάκες οι ξένοι ανεβάζουν την αξία από τις γκόμενες ενώ οι Πολωνοί είναι χαλαροί.Ποτέ δεν είδα Πολωνό να φρουρεί γκόμενα.Ενα κακό στο Κατοβίτσε είναι οτι δεν έχει καθόλου daygame όπως το Κράκωβ οι γκόμενες είναι πολύ κουμπωμένες όλο το παιχνίδι γίνεται στα κλαμπ.Στο Πόζναν Κράκωβ έχει καλό καμάκι και το πρωί.

Στο Κράκωβ δε μου άρεσε που έβλεπα ζευγάρια χεράκι χεράκι.Στις άλλες πόλεις πάνε καθαρά για γαμήσι δεν υπάρχουν ρομαντισμοί.Χεράκι χεράκι είναι πάντα ξένος Πολωνέζα.Μόνο Κράκωβ είδα τέτοιο θέαμα Πολωνός Πολωνέζα και οι γκόμενες έλαμπαν από τη χαρά τους.
Επίσης Κατοβίτσε όταν τους χτυπάς τη γκόμενα σε χαιρετάνε και σου σφίγγουν το χέρι.Η γκόμενα θα διασκεδάσει θα πιει και κανένα ποτό οπότε και αυτός θα βγει κερδισμένος.Καμία σχέση με Στετίν όπου πέφτουν κορμιά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σήμερα θα πάω Πόζναν με έχει φάει το booty call.Επρεπε να είσαι χτες τι ψώλες είναι αυτές;Είχα χάσει τη μπάλλα με τους χοούφτους και τα τηλέφωνα.Να έρχονται μόνες τους να ζητάνε ποτό.Γενικά άλλη φάση επαρχία.

E καλα διπλα ειναι, εγω παω οποτε θελω. Αλλα το θεμα ειναι να μασταν μαζι :grin: Δε πειραζει τυπε μου θα τα ξαναπουμε!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσυ εισαι τρελλός που έχεις 100 κλώνους  :jerking:
Με λίγα λόγια 0 στο πηλίκο  :2funny: Και ο Αλγερινός το ίδιο κάνει βρίσκει γκόμενες,της κερνάει και μετά τον στέλνουνε  :2funny:Δηλαδή ο Αλγερινός ειναι μεγάλος γαμιάς  :2funny:.Μου αρέσει να κάθομαι στην άκρη να βλέπω πως της κερνάει και πως μετα τον στέλνουνε  :2funny:φοβερη τακτικη τι να πω  :2funny:.Πλακα πλακα ο ψεύτης πιο φτηνά τη βγάζει και τουλάχιστον γαμάει  :2funny: βρίσκει μια 35χρονη κλεινει ενα ξενοδοχειο της δίνει και 100-150 Ευρώ τη μέρα μακαρι να μας έλεγε πόσα τους δίνει  :2funny: γάυτες ειναι λεφτα που ουτε στα ονειρα τους δεν θα της τα δίνανε  :2funny:.Και την εχει τρεις μέρες και παιζει της 9 1/2 βδομάδες  :2funny:.
 Παντος και του Αλγερινου ποτό του ζητάνε,το κακο ειναι οτι οπως καταλαβα δεν εχει καμια συνέχεια  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα κεντράρω Κατοβίτσε και Λβωφ την επόμενη φορά.Ισως έπρεπε να κάτσω για να εκμεταλευτώ τα κονέ αλλά με την άλλη το είχα προκανονίσει.Μάλλον θα ξανασκάσω Κατοβίτσε σε 10 μέρες για νέα επιδρομή βαλκανικού πούτσου.
Χτες βγήκες Κράκωβ;Λένε οτι βελτιώνεται καμιά φορά το ΠΣΚ γιατί έρχονται γκόμενες απο χωριά να το επισκεφτούν.Το Coco  είναι πολύ καλό αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η χαμηλή ποιότητα που τραβάνε οι ξένοι.Ούτε ένας στους 20 δεν κάνει κάτι και οι άντρες δείχνουν πιο ωραίοι από τις γυναίκες στα ζευγάρια ενώ στην υπόλοιπη Πολωνία δεν είναι έτσι.Είδα επίσης μερικούς καλοβαλμένους ξένους δεν είναι όλοι για τον πούτσο.Ευτυχώς στο Κατοβίτσε είδα μόνο έναν Αράπη και στο κλαμπ είχε μόνο Πολωνούς οπότε ήταν τελείως χύμα.Εχεις δίκιο πρέπει να ήταν παράδεισος πριν 5 χρόνια πριν έρθουν όλες αυτές οι εταιρίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με τα κεράσματα μόνο δε γαμάς εκτός αν κάτσεις ως το τέλος οπότε με τα πολλά ποτά έχει μεθύσει η γκόμενα.Τώρα δεν αντέχω να κάθομαι μέχρι να κλείσει το κλαμπ παλιά άντεχα.Για να γαμήσεις θέλει zakupy δηλαδή κασεράκι αν είσαι πάνω από 35.
Τώρα που θα ξανάρθω σε 10 μέρες θα ξηγηθώ στα μικρά zakupy οπότε θα δούμε τι θα κάτσει.Γιατί όλες ήταν πρόθυμες.
Εντωμεταξύ και οι Μιλφάρες και τα μικρά κυνηγάνε το ίδιο απλά οι Μιλφ είναι πιο άμεσες σε φιλάνε αμέσως σε χουφτώνουν και σου λένε κέρνα με σφηνάκια.Τα μικρά πάνε πιο πονηρά και επιφυλακτικά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τα κεράσματα μόνο δε γαμάς εκτός αν κάτσεις ως το τέλος οπότε με τα πολλά ποτά έχει μεθύσει η γκόμενα.Τώρα δεν αντέχω να κάθομαι μέχρι να κλείσει το κλαμπ παλιά άντεχα.Για να γαμήσεις θέλει zakupy δηλαδή κασεράκι αν είσαι πάνω από 35.
Τώρα που θα ξανάρθω σε 10 μέρες θα ξηγηθώ στα μικρά zakupy οπότε θα δούμε τι θα κάτσει.Γιατί όλες ήταν πρόθυμες.
Εντωμεταξύ και οι Μιλφάρες και τα μικρά κυνηγάνε το ίδιο απλά οι Μιλφ είναι πιο άμεσες σε φιλάνε αμέσως σε χουφτώνουν και σου λένε κέρνα με σφηνάκια.Τα μικρά πάνε πιο πονηρά και επιφυλακτικά.
Αν ειναι να κατσω ολη τη νυχτα να την κερνάω και μετα αν ειμαι τυχερος να ερθει σπιτι μου αν και το πιθανοτερο ειναι να μεινω με τη  :jerking: στο χέρι αστο καλητερα  :2funny:.
  Γ'αυτό χρειαζεται το σιδερενιο αλογο,το στυλ,το ντυσιμο και το στάτους για να μην κάθεσαι σα το  :jerking: ολη νυχτα να την κερνάς  :2funny:και στο τέλος να φευγεις  :jerking:.Εγω πηγαινω κατα της 1-2.30 καθηερινες πιο νωρις και οπως εχω πει αν γουσταρω πολυ καποια γκομενα την χτυπάω στην γκαρνταρόμπα υποτιθεται οτι φευγω κ'εγω εκεινη την ωρα  :2funny:βλέπουν και το σιδερένιο άλογο (αλλο αν ο Σκυλοχάρας λεει οτι κανει 3.000 Ευρώ.Στον υπνο του κανει τόσο  :jerking: :2funny:)με ευχαριστηση κάθονται στο σιδερένιο άλογο,ατ'αμάξι τους λεω οτι στην Ελλάδα ειμαι διάσημος,συνηθως το πιστευουν αν πέσω σε κάποια δυσπιστη ανοιγω το ιντερνετ και της δειχνω της συνεντευξεις μου απο την τηλεόραση και τα παίζει  :2funny:,αν ειμαι κουρασμένος και θελω να παω να κοιμηθω (συνηθως ετσι προτιμαω να κάνω για να βρω απο το τηλεφωνο της ποιά είναι και να εχω πλήρη εικόνα για το τι ρόλο παίζει εκτος αν ειναι καμια που την ξερουν οι πορτιέριδες (που ειναι οι μεγαλητερες κουτσομπόλες  :2funny:.ΑΝ δω οτι δεν πολυ θελουν να ερθουν σπιτι μου δεν της πιέζω,της συνανταω την επομενη μερα ή μετα απο 2 μέρες αν και στις μισές περιπτώσεις η γκομενα δεν εχει αντιρηση να ερθει σπιτι μου.
  Οι πορτιέριδες βοηθάνε παρα πολυ,τους παίρνω τηλεφωνο κατα της 1 και τους ρωταω αν εχει γκόμενες και αν εχει καποιες που πηγαινουν συχνα και τους της εχω υποδειξει.Αυτο ειναι το καλητερο και οικονομικοτερο συστημα.Βεβαια δεν μπορει να το εφαρμώσει ο καθένας γιατι πρεπει να εχεις τα στάνταρ που ειχα αναφέρει παραπανω....αν ηταν εδω ο Κμαν θα ειχε γινει η ουρά μου σαν τον Αλγερινό στο Νόβγκοροντ  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρωσία δεν έχω καμακώσει σε κλαμπ πάντως Λευκορρωσία είναι περίπου όπως Πολωνία η κατάσταση τις κερνάς και μετά σου ζητάνε να τους αγοράσεις κάτι για να πέσει το καυλί.Μία ας πούμε μου ζήτησε να της αγοράσω φούστα.Μετά μου γνώρισε τις φίλες της τη ρώτησα αν γαμιούνται και αυτές μου είπε μπορώ να το κανονίσω με όλες εκτός από μια που έχει γκόμενο.Εντωμεταξύ αυτή που είχε γκόμενο ενώ λιαζόμασταν δίπλα στο ποτάμι και πίναμε βότκα φόραγε ένα μπικίνι τελείως χαλαρό οπότε φαινοταν το μουνί της από τα πλάγια αλλά ούτε που την ένοιαζε.
Ουκρανία είναι εντελώς άμεσες σου λένε έξω από τα δόντια τι ακριβώς θέλουν για να τις γαμήσεις χωρίς καν να τις ρωτήσεις.Π.χ. do you like me?-Yes.-Do you want to fuck me?-Yes.-I want a mobile phone.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρωσία δεν έχω καμακώσει σε κλαμπ πάντως Λευκορρωσία είναι περίπου όπως Πολωνία η κατάσταση τις κερνάς και μετά σου ζητάνε να τους αγοράσεις κάτι για να πέσει το καυλί.Μία ας πούμε μου ζήτησε να της αγοράσω φούστα.Μετά μου γνώρισε τις φίλες της τη ρώτησα αν γαμιούνται και αυτές μου είπε μπορώ να το κανονίσω με όλες εκτός από μια που έχει γκόμενο.Εντωμεταξύ αυτή που είχε γκόμενο ενώ λιαζόμασταν δίπλα στο ποτάμι και πίναμε βότκα φόραγε ένα μπικίνι τελείως χαλαρό οπότε φαινοταν το μουνί της από τα πλάγια αλλά ούτε που την ένοαζε.
Ουκρανία είναι εντελώς άμεσες σου λένε έξω από τα δόντια τι ακριβώς θέλουν για να τις γαμήσεις χωρίς καν να τις ρωτήσεις.Π.χ. do you like me?-Yes.-Do you want to fuck me?-Yes.-I want a mobile phone.
Ε,τότε γιατι δεν τους πήρες αυτο που ζητάγανε για να της  :knockinb: ολη τη νύχτα?Δεν εχεις σκεφτει οτι σε πήρανε στην πλάκα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τη μία τη γάμησα αφού της αγόρασα φουστάνι.Μετά τη ρώτησα αν μπορώ να γαμήσω και τις φίλες της που ήμασταν μαζί και μου είπε ποιες θες της λέω αυτές μου λέει εντάξει μπορώ να το κανονίσω για όλες εκτός από μία.Την άλλη μέρα όμως έφυγα για Μινσκ.
Πολωνία δεν μπορείς να πεις στην άλλη κάνε μου κατάσταση να γαμήσω και τη φίλη σου συνήθως ρίχνεται και η φίλη άμα γουστάρει.Ουκρανία σου φέρνουν πάντα και φίλη γιατί ξέρουν οτι γαμάς και άλλες οπότε σου λεει αφού γαμάει και άλλες καλύτερα να είναι με τη φίλη μου οπότε της κάνω εξυπηρέτηση.
Εσύ αν πήγαινες Πολωνία δε θα έκανες απολύτως τίποτα μπορείς να δοκιμάσεις να πας Κράκωβ.Μόλις σκάσεις με τα παπούτσια από σαλάχι σε κανένα εναλλακτικό μαγαζί με φρικιά όπως το Prozac θα χύσουν όλοι από τα γέλια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τη μία τη γάμησα αφού της αγόρασα φουστάνι.Μετά τη ρώτησα αν μπορώ να γαμήσω και τις φίλες της που ήμασταν μαζί και μου είπε ποιες θες της λέω αυτές μου λέει εντάξει μπορώ να το κανονίσω για όλες εκτός από μία.Την άλλη μέρα όμως έφυγα για Μινσκ.
Πολωνία δεν μπορείς να πεις ατην άλλη κάνε μου κατάσταση να γαμήσω και τη φίλη σου συνήθως ρίχνεται και η φίλη άμα γουστάρει.Ουκρανία σου φέρνουν πάντα και φίλη γιατί ξέρουν οτι γαμάς και άλλες οπότε σου λεει αφού γαμάει και άλλες καλύτερα να είναι με τη φίλη μου οπότε της κάνω εξυπηρέτηση.
Εσύ αν πήγαινες Πολωνία δε θα έκανες απολύτως τίποτα μπορείς να δοκιμάσεις να πας Κράκωβ.Μόλις σκάσεις με τα παπούτσια από σαλάχι σε κανένα εναλλακτικό μαγαζί με φρικιά όπως το Prozac θα χύσουν όλοι από τα γέλια.
Που της γάμησες?Σε ποιά πόλη και ποιό έτος? :2funny:Γιατι τότε δεν της γάμαγες κ'αυτές και της φιλες της στην Κρακοβία και έφυγες αγάμητος,αφου σου ζητάγαν ενα φουστάνι? θα τους έπαιρνες φουστάνι και θα της γάμαγες  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Που της γάμησες?Σε ποιά πόλη και ποιό έτος? :2funny:Γιατι τότε δεν της γάμαγες κ'αυτές και της φιλες της στην Κρακοβία και έφυγες αγάμητος,αφου σου ζητάγαν ενα φουστάνι? θα τους έπαιρνες φουστάνι και θα της γάμαγες  :2funny:

Σου λέω για Λευκορρωσία πριν 4 χρόνια.Τι σχέση έχει με Κρακωβία;Κρακωβία δε γαμάς με ένα φουστάνι.Κρακωβία θέλουν να τους βρεις δουλειά να σπονσοράρεις το νοίκι τουε και τέτοια.Σε κάθε πόλη είναι διαφορετικά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλά γελάω με όλα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες...Ειμαι Ελλάδα και προσπαθώ να χαλαρώσω με μπάνια...

Ο Kman ξέσκισε όλη την Πολωνία εκτός απο εκέι που συναντήθηκε με άλλον συναγωνιστή (Κρακοβία) οπότε δεν μπορούσε να πουλήσει παπά/ψέμα..Δεν κατάφερε τίποτα εκέι αλλά μόλις έφυγε απο Κρακοβία άρχισε να ξεσκίζει πάλι ανελέητα αφου δεν τον παρακολουθούσε κανείς.Κλασσικά έφταιγε η πόλη!!!.

Η αλήθεια είναι πως ο kman πήγε Poland και γνωρίζει γκόμενες απο το odloty.pl που όπως σας έγραψα κοστίζουν 200 zloties. Το είπε και μόνος του 50 ευρώ του ζητήσαν = 200 ζλότυς..

Ότι άλλο ακούτε και πιστεύετε είναι απλά παραμύθια..Αυτή είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την πιστέυει...Σας γραψα χιλλιάδες φορές πως οι γκόμενες στην Poland κατα συρροή παίζουν-κολοτρίβονται το βράδυ,μπορεί να φιληθούν και με πολλούς την νύχτα, να μοιράζουν κινητά απο εδώ και απο εκεί και μετά παίρνουν τις φίλες τους και πάνε για νάνι..Ένας άπειρος με την χώρα νομίζει πως είναι έυκολες,αλλά με το παιχνίδι που γίνεται τελικά δεν φορτώνει σχεδόν κανείς (Εξέρεση μερικά τρελά μπάζα ή πολύ μεθυσμένες).

Και σας το γράφει κάποιος που του την πέφτουν απο μόνες τους πολλές φορές οι γκόμενες στη Poland (κάτι πάρα πολύ σπάνιο για εκει), λόγω ότι με περνάνε για μη παρακμιακό Πολωνό..Παρόλα αυτά τις πεφτικές και την πολύ καλή ανταπόκριση που μου δείχνουν (6-7 γνωριμίες κάθε σκ το ελάχιστο), τα ποσοστά επιτυχίας-πηδήματος  είναι απλά τραγικά!!!..Λιγότερο απο 5%!!!

Θα τα δείτε και μόνοι σας μόλις ταξιδέψετε...Απλά γελάω γιατί ξέρω τι θα γραφτεί στο μέλλον στο thread αυτό απο αυτούς που θα πάνε πραγματικά στην Poland.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλά γελάω με όλα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες...Ειμαι Ελλάδα και προσπαθώ να χαλαρώσω με μπάνια...

Ο Kman ξέσκισε όλη την Πολωνία εκτός απο εκέι που συναντήθηκε με άλλον συναγωνιστή (Κρακοβία) οπότε δεν μπορούσε να πουλήσει παπά/ψέμα..Δεν κατάφερε τίποτα εκέι αλλά μόλις έφυγε απο Κρακοβία άρχισε να ξεσκίζει πάλι ανελέητα αφου δεν τον παρακολουθούσε κανείς.Κλασσικά έφταιγε η πόλη!!!.

Η αλήθεια είναι πως ο kman πήγε Poland και γνωρίζει γκόμενες απο το odloty.pl που όπως σας έγραψα κοστίζουν 200 zloties. Το είπε και μόνος του 50 ευρώ του ζητήσαν = 200 ζλότυς..

Ότι άλλο ακούτε και πιστεύετε είναι απλά παραμύθια..Αυτή είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την πιστέυει...Σας γραψα χιλλιάδες φορές πως οι γκόμενες στην Poland κατα συρροή παίζουν-κολοτρίβονται το βράδυ,μπορεί να φιληθούν και με πολλούς την νύχτα, να μοιράζουν κινητά απο εδώ και απο εκεί και μετά παίρνουν τις φίλες τους και πάνε για νάνι..Ένας άπειρος με την χώρα νομίζει πως είναι έυκολες,αλλά με το παιχνίδι που γίνεται τελικά δεν φορτώνει σχεδόν κανείς (Εξέρεση μερικά τρελά μπάζα ή πολύ μεθυσμένες).

Και σας το γράφει κάποιος που του την πέφτουν απο μόνες τους πολλές φορές οι γκόμενες στη Poland (κάτι πάρα πολύ σπάνιο για εκει), λόγω ότι με περνάνε για μη παρακμιακό Πολωνό..Παρόλα αυτά τις πεφτικές και την πολύ καλή ανταπόκριση που μου δείχνουν (6-7 γνωριμίες κάθε σκ το ελάχιστο), τα ποσοστά επιτυχίας-πηδήματος  είναι απλά τραγικά!!!..Λιγότερο απο 5%!!!

Θα τα δείτε και μόνοι σας μόλις ταξιδέψετε...Απλά γελάω γιατί ξέρω τι θα γραφτεί στο μέλλον στο thread αυτό απο αυτούς που θα πάνε πραγματικά στην Poland.

Γιατί εσύ θα κατάφερνες τίποτα;Πήγαινε να κάνεις μια εκδρομή για μια νύχτα Κράκωβ την Πέμπτη να δούμε τι θα γαμήσεις.Και πάλι έκανα κοννέ με προοπτικές.Ο Φιντέλ ήταν εκεί μπορεί να κρίνει αν όσα γράφω ισχύουν ή όχι.
Αλλο Κράκωβ άλλο Πόζναν άλλο Κατοβίτσε.Αν ερχόταν ο Φιντέλ Κατοβίτσε θα συμφωνούσε μαζί μου.
Και ο Φιντέλ λέει οτι το Κράκωβ είναι μάπα και θέλει να φύγει από εκεί αν και εγώ δε συμφωνώ έχει μερικά καλά μαγαζιά και τεράστιο αριθμό από γκόμενες απλά στο κέντρο έχουν χαλάσει τη φάση οι ξένοι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί εσύ θα κατάφερνες τίποτα;Πήγαινε να κάνεις μια εκδρομή για μια νύχτα Κράκωβ την Πέμπτη να δούμε τι θα γαμήσεις.Και πάλι έκανα κοννέ με προοπτικές.Ο Φιντέλ ήταν εκεί μπορεί να κρίνει αν όσα γράφω ισχύουν ή όχι.
Αλλο Κράκωβ άλλο Πόζναν άλλο Κατοβίτσε.Αν ερχόταν ο Φιντέλ Κατοβίτσε θα συμφωνούσε μαζί μου.
Και ο Φιντέλ λέει οτι το Κράκωβ είναι μάπα και θέλει να φύγει από εκεί αν και εγώ δε συμφωνώ έχει μερικά καλά μαγαζιά και τεράστιο αριθμό από γκόμενες απλά στο κέντρο έχουν χαλάσει τη φάση οι ξένοι.

Koίτα, είδα το καβλάκι που σου εδοσε το τηλ, ειδα τα μηνύματα στο κινητο, αλλα τη φαση να σκας χρημα και να γαμας δε την ειδα. Δε λεω οτι δε μπορει να γινεται η οχι, αλλα σου λεω τι ειδα εγω και τι οχι :grin:
Απο εκει και περα κραταω το οτι εχεις το ταλεντο να βρισκεις σε ποιες πρεπει να πας η σε ποια μερη να πας . Κραταω οτι το καλυτερο μερος για καμακι στην πολη ειναι... το ΚΤΕΛ. Θυμασαι που σου πα οτι το χω σκεφτει και εγω αυτο. ΚΤΕΛ και σταθμος. Για να καταλαβει και ο κοσμος το ΚΤΕΛ και ο σιδηροδρομικος σταθμος δεν ειναι κατι ξερα μερη απομονωμενα, αλλα ειναι ενωμενα με τη Galleria και μεσα εχει μαγαζακια, καφετεριες, εστιατορια, φαστ φουντ κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom