Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Δηλαδή με λίγα λόγια αυτό που είπα εγώ με το Σεκιουριτά  :2funny:.Αυτο που ειπες οτι μοιάζει σε μένα το στυλ,μιμειται το συστημα μου? :think:
  Εγω μετράω ποσοστά δεν γουστάρω καθόλου να παω σε μια γκόμενα και να με στείλει! :rockon:Ο Αλγερινός τα κανει αυτά την πέφτει σε 100 μπας και του κάτσει μία!
 Για μένα μετράει το αποτέλεσμα δεν εχω υπομονή.Αν την πέσω σε καποια γκόμενα θελω να κατσει στ'αμάξι μου.Γ'αυτο και πηγαινω αργα στις ντίσκο και της καμακώνω στην γκαρνταρόμπα οταν πανε να φυγουνε  :2funny:.Ετσι κάνω κ'εγω αν πρόσεξες...μπροστα σας ειχα καμακωσει αν θυμασαι στην καφετερια στον Κεραμικό...εκει που καθομασταν ξαφνικα της πλησιασα και καμάκωσα  :2funny:
Ποιες καμακώνεις εσύ ρε Α.Μ.Ε.Α  :2funny:  ,μόνο με πουτάνες Δ κατηγορίας  που τις πληρώνεις πας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιες καμακώνεις εσύ ρε Α.Μ.Ε.Α   :2funny:  ,μόνο με πουτάνες Δ κατηγορίας  που τις πληρώνεις πας
Μπροστά στον Φιντέλ και στον Πίτσι εχω καμακώσει και εχουνε δει το στυλ μου και της δυνατοτητες μου  :).Εμενα με εχουνε δει πολλά άτομα απο το σά'ι'τ.
  Αν βεβαια εισαι κωλόφατσα και βρωμιάρης σαν τους Ελληνες της Μολδαβίας ή τον ψεύτη ξέχνα το καμάκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Μπροστά στον Φιντέλ και στον Πίτσι εχω καμακώσει και εχουνε δει το στυλ μου και της δυνατοτητες μου  :).Εμενα με εχουνε δει πολλά άτομα απο το σά'ι'τ.
 Αν βεβαια εισαι κωλόφατσα και βρωμιάρης σαν τους Ελληνες της Μολδαβίας ή τον ψεύτη ξέχνα το καμάκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν εννοεις ότι τρως κλανιές  :badair: από γκόμενες που προσπαθείς να πλησιάσεις συμφωνώ. Έχεις φάει αμέτρητες. Μας έχεις πρήξει τα αρχίδια με τις πίπες σου ότι λέει ψέματα ο παμμεγιστος  :headbang2: Kman.  Τώρα άλλαξες τροπάριο και άρχισες τις κωλοτούμπες. Σιγά μην πάει να σου μοιάσει εσένα ο Kman  :2funny: είσαι παράδειγμα προς αποφυγή και όχι προς μίμηση.  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν εννοεις ότι τρως καλανιές  :badair: από γκόμενες που προσπαθείς να πλησιάσεις συμφωνώ. Έχεις φάει αμέτρητες. Μας έχεις πρήξει τα αρχίδια με τις πίπες σου ότι λέει ψέματα ο παμμεγιστος  :headbang2: Kman.  Τώρα άλλαξες τροπάριο και άρχισες τις κωλοτούμπες. Σιγά μην πάει να σου μοιάσει εσένα ο Kman  :2funny: είσαι παράδειγμα προς αποφυγή και όχι προς μίμηση. 
Εγω το αντιθετο οποια την πέφτω κάθεται στ'αμάξι μου.Εεγω πηγαινω και χτυπαω στα γρήγορα χωρις να χάνω χρόνο και κοιτάω πάντα να εχω αποτέλεσμα.Ο μεγιστάνας Κμαν ενα τηλεφωνο καταφερε να πάρει  :2funny:ουτε ειχε ελπιδα να πάρει καμια γκόμενα μαζι του.Αν αυτο ειναι επυτηχια να την πέφτω σε όλες και να με φτύνουνε εγω τι να πω? :2funny:Ο Αλγερινός της ίδιες μαλακίες κάνει  :2funny:.Αν ο Κμαν ηταν εδω θα ειχε γινει η ουρά μου οπως ειχε γινει και ο Αλγερινός στο Νόβγκοροντ (Αγια Πετρουπολη δεν ειχε καμια ελπιδα) που περιμενε να του της γνωρίσω αυτες που καμακωνα γιατι αν πηγαινε αυτος θα τον φτυνανε.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
αλλο ενα μυθιστορημα καταριφθει, οτι ο κμαν δεν συναντιετε με μελη
τσ τσ τσ
και κανει καμακι.....
τι λες τωρα....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Οπως τα λεει ο φιλτατος βαλκανιος τσολιας ΚΜΑΝ! Με μεγαλη μου χαρα συναντηθηκα με τον συναγωνιστη και συνοδοιπορο βαλκανιο καμακωτη :grin:
Τον συναντησα εξω απο το value for money διαμερισμα του , οχι στο κεντρο αλλα οχι πολυ μακρια και ξεκινησαμε στην αρχη μια βολτιτσα στο κεντρο. Αφου το εδειξα τα κυριοτερα σημεια της πολης , πηγαμε στην Galleria Krakowska για κουμπωμα . Ο κμαν εκοβε κινηση.
Στη συνεχεια κατεβηκαμε προς κεντρο. Επειτα απο προταση του κμαν πηγαμε αρχικα στο COCO. Οπως τα λεει , ειναι , ειχε πολυ καλη αναλογια αντρων- γυναικων. Ειχε και ενα εταιρικο παρτυ επισης, αρα ειχε κοσμο. Με το που αραξαμε σε μια μπαρα , ηρθαν διπλα μας 3 καβλακια. Αμεσως ο κμαν επιασε κουβεντα και σε 2 λεπτα ειχε το τηλ . της τσουρκας. Ξεκολλακια απο ενα κοντινο χωριο. Πριν απο αυτο πηγε να καμακωσει τη γλαστρα της υποδοχης, αλλα μια διακριτικη βολτα του σεκιουριτα προς τα εκει, τον απετρεψε για περαιτερω κινησεις. :grin:
Aφου εγιναν δυο- τρεις αλλες αποπειρες χωρις ομως αποτελεσμα, ( αλλη ειχε γκομενο, αλλη με την παρεα της κλπ ), αποφασισαμε οτι δεν ειχαμε κατι αλλο να περιμενουμε απο εκει και ειπαμε να παμε αλλου. Καθως φευγαμε, εμπαινε μια στρατια απο 5-6 θεοκαβλα, και προς στιγμην αποφασισαμε να γυρισουμε πισω. Ωστοσο η ωρα περνουσε και επρεπε να δουμε και τα αλλα.
Στην αρχη ηταν να παμε στο U Luisa του κεντρου, το κλαμπ της επιτυχιας :grin: Oμως ηταν κλειστο . Ετσι πηγαμε στο Affera. Eκει μαζευονται κυριως φοιτητες. Εχει μερικα ωραια καβλακια, αλλα γνωριζονται μεταξυ τους και πανε μεγαλες φοιτητοπαρεες. Ωστοσο κατι μπορει να γινει εκει περα αν το παλαιψεις.
Μετα περασαμε και απο το prozac. Επαιζε hip hop και r n b , λιγο παρακμιακος κοσμος, πολλοι ξενοι, και ολοι χτυπιοντουσαν στο χορο. Εξω ειχε τραπεζακια για αραγμα, ο κμαν εκανε και εκει μια αποπειρα αλλα αποτυχημενη .
Υστερα φευγοντας στο δρομο εξω γκομενες κοσμος κλπ. Καβλαντισαμε λιγο με μια παρεα τσουρκων που εφευγε απο bachelor , λιγο με διαφορες αλλες τυχαιες στο δρομο, χαζεψαμε ενα τυπο που τραμπουκιζε τη γκομενα του ( οπως ολος ο δρομος- εννοώ έβλεπε δε τραμπούκιζε! ) και πηγαμε στη Szewska το δρομο με τα πολλα κλαμπ μεταξυ αλλων το frantic. Απλα επεσε λιγο καβλαντισμα με τις μεθυσμενες τσουρκες εξω . Τα κλαμπ αυτα ειναι πολυ γκλαμουρ και μουρατα και καλα με μεγαλες ουρες και πολλους πυρφορους. Αποφασισαμε οτι δεν ειχε νοημα να μπουμε σε καποιο απο αυτα, και αντ αυτου πηγαμε στα mc donalds που βρισκονται στο δρομο αυτο να κουμπωσουμε κτ ( και να καμακωσουμε ). Ειχε αρκετα αξιλογα γκομενακια μεσα που καθοντουσαν και τρωγανε, αλλα μεχρι να παραγγειλουμε και να κατσουμε, ειχαν φυγει. Παρολα αυτα ο κμαν εκανε πεσιμο σε κατι γκομενες που προεκυψαν ιρλανδες :grin: Εκαναν μια συντομη κουβεντα, αλλα ως εκει. Εξαλλου ειχαν κατι πυρφορους , οι οποιοι ηρθαν μετα.
Ο κμαν οντως παει σε καποιες που τις κοβει απο πριν. Η κοβει σε ποια μερη πρεπει να πας. Τωρα αυτο με τα λεφτα και πως παιζει δεν ειχα την ευκαιρια να το δω live, εννοω δλδ να της σκαει κατι και η αλλη να κολλαει. Παντως μου δειξε μηνηματα. Μιλαει πολωνικα σε καποιο βαθμο, με λαθη βεβαια. Αλλα για συννενοηση με τσουρκες ειναι αρκετα πιστευω. Επισης τσεχικα και καποια ρωσικα. Ενταξει δεν ειναι πιτσιρικας, αλλα εχει πολυ ηρεμο και χαλαρο στυλακι και οι γκομενες του δειχνουν μια εμπιστοσυνη. Μιλαει πολυ αργα και μαλακα στις γκομενες, το στυλ του μου θυμισε το δημητρακη αρκετα :grin: Moνο που τους λεει πιο τετριμενα και κανονικα πραγματα και οχι κουφα και απροσμενα που λεει ο δημητρακης :grin: Bεβαια καποια στιγμη πεταει το τυρακι δλδ οτι θα πανε για ψωνια η τεσπα προσπαθει να τις δελεασει ετσι. Και αν πιασει.
Σημερα θα δω το προγραμμα μου και εγω και ισως ακολουθησω στο Κατοβιτσε :grin:  

Δεν μπορω παρα να 'χαιρετισω' μια τετοια συναντηση, παντα τετοια!

Αυτο που κρατω απο τις παραπανω παρατηρησεις του σεβαλιες, και νομιζω ειναι αξιοπροσεκτο αν και συχνα μας διαφευγει,
ειναι οτι ο καθενας εστιαζει σε διαφορετικες γκομενες.
Αν μαλιστα 'το χει' ο αλλος, προφανως και εντοπιζει τις πιο ευκολες, κι ας μην ειναι οι τοπ.
Τα 'ακρα' τα θεωρω ασχημα.
Οσο extreme ειναι να λοκαρεις σε σουπερ γκομενες με μηδαμινες πιθανοτητες επιτυχιας (πχ γκλαμουρατες, κυριλα κι ετσι),
αλλο τοσο ειναι φυσικα να λες πηδηξα κι να μιλας για ζωα.
Ενδιαμεσα ομως, σιγουρα υπαρχουν 'κοριτσια της διπλανης πορτας', και νομιζω ειναι καλη κατηγορια να παιξει κανεις (6αρακια οπως λεει κι ο DrLove), και προσεγγισιμα, και ανωτερα απο την καθε μεση ξυνομουρα ελληνιδα! Και φυσικα με καλες πιθανοτητες επιτυχιας.
Αρα, το ποσο 'καλη' ή 'κακη' χωρα ειναι, εξαρταται σε μεγαλο βαθμο στο τι ψαχνει κανεις, πως κινειται, που εστιαζει κλπ.
Αμα πεις θελω high class και 10αρι κλπ, πας γυρευοντας να φας πορτα.
Αν πεις 'καλη ειναι κι η χωριατοπουλα και το 6αρακι', και πουλησεις και λιγο ερωτες και σαλτσα, ε νομιζω η Πολωνια εχει ακομη υλικο να προσφερει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αλλο ενα μυθιστορημα καταριφθει, οτι ο κμαν δεν συναντιετε με μελη
τσ τσ τσ
και κανει καμακι.....
τι λες τωρα....
Και ο Αλγερινός κάνει καμάκι  :2funny: και πιο πολυ απο τον Κμαν  :2funny:Ο γεροπέπε να δεις τι καμάκι κάνεις (η καλήτερα έκανε γιατί τωρα εχει εξαφανιστεί,η φωτογραφία ειναι 10χρόνια πριν)  :2funny:.Κατι ειπε ο Φιντέλ για το Σεκιουριτά  :2funny: που τους κοιταγε αγρια  :2funny:.
  Με την ίδια λογική μπορει να μπει στο σά'ι'τ και ο Ελληνας μετανάστης που ειναι εδω και να γραφει οτι καμακωνει και  :knockinb: :2funny: και ο αλλος που μένει με τη γυναικα του στο δωματιο 13 τετραγωνικα να γραφει οτι ζει στη χλιδή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αν ειναι να γελάνε οι γκόμενες μαζι σου και να σου φωνάζουν τους σεκιουριτάδες τι να το κάνεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
μας τα επρηξες με τον ντερτι τον νυκτερο τον σινοχαρα και τον κμαν, θεματοφυλακα του μπου σε βαλαμε;
εσυ θα κανεις φεις κοντρολ ποιοι πανε τι γαμανε και πως γαμανε;
εισαι στη ΕΥΠ του μπου ποιος λεει αληθεια και πιος ψεματα;
σωνει και καλα να σε συναντησουν οσοι πανε ανατολικες χωρες;;;
ε οχιρε φιλε....ο καθενας συνανταει οποιον γουσταρει, κι αν δεν το καταλαβες, οσο αυτοι αλλα κι εμεις οι  <κλωνοι> οπως λες δεν ειμαστε του γουστου σου....αλλο τοσο και στο τετραγωνο δεν εισαι του δικου τους και του δικου μας γουστου ετσι απλα και λογικα....τωρα αν γεμιζεις σαβουρες και μυθοπλασιες το φορουμ για το ποιος ειναι ο αλλος τι κανει τι βαζει που τον βαζει σε ποιον το βαζει, και χαιρεσε, κανε το...απλα εισαι κουραστικος και γραφικος...αυτα απο μενα...αφου ο σεβαλιες δεν σε βαζει σε ταξη η δεν μπορει να σε βαλει σε ταξη, θα σε ανεχτουμε κυριε προεδρε τον κτηνοβατων  :2funny:

ΥΓ. ΕΡΩΤΗΣΗ. Το μπου υποστηριζει την κτηνοβασια και επιτρεπει τετοια βιντεακια;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Σκυλοχάρας είσαι εσύ.Ο Κμαν δεν γάμησε τίποτα και ουτε ειχε ελπίδα να γαμίσει  :2funny:.Τωρα αν φταιει η Κρακοβία δεν μπορω να το ξέρω  :2funny:Ποιοι πάνε ανατολικές χώρες? :2funny:Μόνο ο ψεύτης παει μια φορά στα δύο χρόνια  :2funny:και γ'αυτο τον κάνατε θεό  :2funny:.Ολοι οι αλλοι μας γράφεται ιστορίες δεκαετίας  :2funny:
  Εδω στο σά'ι'τ μπορει κανεις να εκφαράζεται ελευθερα.Όσο για την κτηνοβασία στην Ελλάδα δεν διώκεται η ιδεολογία της κτηνοβασίας αλλα η πράξη.
  Τράβα να δεις μη σου'χει ανεβάσει ο Πίτσι πάλι κανα βιντεάκι  :2funny:με τέρατα  :2funny:.
  Οσο για την ομορφιά σου τι να πω :2funny: εδειξα σε μια γκόμενα τη φωτογραφία σου όταν ετρωγε και πήγε να ξεράσει  :2funny:λες και της εδειχνα  :shit:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Ο Σκυλοχάρας είσαι εσύ.Ο Κμαν δεν γάμησε τίποτα και ουτε ειχε ελπίδα να γαμίσει  :2funny:.Τωρα αν φταιει η Κρακοβία δεν μπορω να το ξέρω  :2funny:Ποιοι πάνε ανατολικές χώρες? :2funny:Μόνο ο ψεύτης παει μια φορά στα δύο χρόνια  :2funny:και γ'αυτο τον κάνατε θεό  :2funny:.Ολοι οι αλλοι μας γράφεται ιστορίες δεκαετίας  :2funny:
   Εδω στο σά'ι'τ μπορει κανεις να εκφαράζεται ελευθερα.Όσο για την κτηνοβασία στην Ελλάδα δεν διώκεται η ιδεολογία της κτηνοβασίας αλλα η πράξη.
   Τράβα να δεις μη σου'χει ανεβάσει ο Πίτσι πάλι κανα βιντεάκι  :2funny:με τέρατα  :2funny:.
   Οσο για την ομορφιά σου τι να πω :2funny: εδειξα σε μια γκόμενα τη φωτογραφία σου όταν ετρωγε και πήγε να ξεράσει  :2funny:λες και της εδειχνα  :shit:
Σκάσε βλακα μας τα πρηξες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
Ο Σκυλοχάρας είσαι εσύ.Ο Κμαν δεν γάμησε τίποτα και ουτε ειχε ελπίδα να γαμίσει  :2funny:.Τωρα αν φταιει η Κρακοβία δεν μπορω να το ξέρω  :2funny:Ποιοι πάνε ανατολικές χώρες? :2funny:Μόνο ο ψεύτης παει μια φορά στα δύο χρόνια  :2funny:και γ'αυτο τον κάνατε θεό  :2funny:.Ολοι οι αλλοι μας γράφεται ιστορίες δεκαετίας  :2funny:
  Τράβα να δεις μη σου'χει ανεβάσει ο Πίτσι πάλι κανα βιντεάκι .
  Οσο για την ομορφιά σου τι να πω :2funny: εδειξα σε μια γκόμενα τη φωτογραφία σου όταν ετρωγε και πήγε να ξεράσει  :2funny:λες και της εδειχνα  :shit:
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
στον τρελο πρεπει να λεμε ναι
ποσα της εδωσες για να κατσει να φατε μαζι;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τιποτα δεν της έδωσα.Δεν είμαι τέρας της φύσεως σαν κ'εσένα  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Cool εχω την εντυπωση οτι δε κατανοεις τι διαβαζεις. Οτι η Πολωνια εχει "υλικο να προσφερει" καταλαβες?
Ο κμαν δε παει ετσι αθωα να κανει καμακι ουτε παει να κανει σχεση. Ο κμαν και μου το πε και στα ισια οπως και το γραφει κατι υποσχεται η δινει. Πχ στη χθεσινη τσιμπησε το τηλεφωνακι, οταν της ειπε οτι μενει στη Γερμανια και της υποσχεθηκε να της βρει δουλεια εκει περα.
Γενικα, οπως το συζηταγαμε κιολας, μια γκομενα, ειδικα αυτες εδω οι ανατολικες, για να πανε μαζι σου πρεπει κατι να δοσεις. Θα ειναι χρημα, θα ειναι ψωνια, θα ειναι δουλεια? Θα ειναι γαμος? Αλλιως γιατι να πανε με σενα? Πουτσα εχουν ολοι.
Επισης απο τον ξενο ζητανε περισσοτερα. Δε ξερω αν προσεξες που λεει εχουν αναπτυξει " bitch shields " απεναντι στον ξενο, η ειναι αποτομες ορισμενες φορες. Νοιωθουν κομπλεξ και ισως μισος απεναντι στον ξενο. Λογικο αν εχουν μεγαλωσει δεκαετιες 80 και 90 μεσα στα σκατα.
Ο κμαν αν προσεξες δε λεει ουτε για ερωτες ουτε για σχεσεις. Λεει καθαρα και ξαστερα τι κανει. Σκαει λεφτα. Και απο οτι καταλαβα σκαει χοντρα πακετα. Βεβαια να πω την αληθεια δε τον ειδα επι τω εργω , αλλα δεν εχω και λογο να αμφιβαλλω οτι ετσι μπορει να κανει. Ουδεποτε ειπε ο κμαν ελατε εδω να βρειτε τον ερωτα της ζωης σας.
Εγω θα σας πω ομως να μην ερθετε ποτε αν ειναι για αυτο. Μακρια και αλαργα. Μιλαμε για σκατοψυχες για κακες γυναικες, πως το λενε. Ποια χωριατοπουλα, σου λενε ειναι παντρεμενς απο τα 20 και κανουν χωριο μονο με τους δικους της. Ουτε θα ασχοληθει μαζι σου. Δε μιλαμε εδω για διαχωρισμο καλων η κακων μπαζων κλπ. Ολες εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα .
Τωρα εν κατακλειδι, με τον κμαν χθες πηγαμε σε 3 πολυσυχναστα κλαμπ, ολη νυχτα . Ενα τηλεφωνο και 3-4 κουβεντες. Δηλαδη αυτο πια ειναι τοσο τρομερο που μονο στην πολωνια μπορει να συμβει? Τοσο εξωτικο φανταζει?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
Cool εχω την εντυπωση οτι δε κατανοεις τι διαβαζεις. Οτι η Πολωνια εχει "υλικο να προσφερει" καταλαβες?
Ο κμαν δε παει ετσι αθωα να κανει καμακι ουτε παει να κανει σχεση. Ο κμαν και μου το πε και στα ισια οπως και το γραφει κατι υποσχεται η δινει. Πχ στη χθεσινη τσιμπησε το τηλεφωνακι, οταν της ειπε οτι μενει στη Γερμανια και της υποσχεθηκε να της βρει δουλεια εκει περα.
Γενικα, οπως το συζηταγαμε κιολας, μια γκομενα, ειδικα αυτες εδω οι ανατολικες, για να πανε μαζι σου πρεπει κατι να δοσεις. Θα ειναι χρημα, θα ειναι ψωνια, θα ειναι δουλεια? Θα ειναι γαμος? Αλλιως γιατι να πανε με σενα? Πουτσα εχουν ολοι.
Επισης απο τον ξενο ζητανε περισσοτερα. Δε ξερω αν προσεξες που λεει εχουν αναπτυξει " bitch shields " απεναντι στον ξενο, η ειναι αποτομες ορισμενες φορες. Νοιωθουν κομπλεξ και ισως μισος απεναντι στον ξενο. Λογικο αν εχουν μεγαλωσει δεκαετιες 80 και 90 μεσα στα σκατα.
Ο κμαν αν προσεξες δε λεει ουτε για ερωτες ουτε για σχεσεις. Λεει καθαρα και ξαστερα τι κανει. Σκαει λεφτα. Και απο οτι καταλαβα σκαει χοντρα πακετα. Βεβαια να πω την αληθεια δε τον ειδα επι τω εργω , αλλα δεν εχω και λογο να αμφιβαλλω οτι ετσι μπορει να κανει. Ουδεποτε ειπε ο κμαν ελατε εδω να βρειτε τον ερωτα της ζωης σας.
Εγω θα σας πω ομως να μην ερθετε ποτε αν ειναι για αυτο. Μακρια και αλαργα. Μιλαμε για σκατοψυχες για κακες γυναικες, πως το λενε. Ποια χωριατοπουλα, σου λενε ειναι παντρεμενς απο τα 20 και κανουν χωριο μονο με τους δικους της. Ουτε θα ασχοληθει μαζι σου. Δε μιλαμε εδω για διαχωρισμο καλων η κακων μπαζων κλπ. Ολες εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα .
Τωρα εν κατακλειδι, με τον κμαν χθες πηγαμε σε 3 πολυσυχναστα κλαμπ, ολη νυχτα . Ενα τηλεφωνο και 3-4 κουβεντες. Δηλαδη αυτο πια ειναι τοσο τρομερο που μονο στην πολωνια μπορει να συμβει? Τοσο εξωτικο φανταζει?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό είναι το κακό οτι δυστηχώς μόνο αυτό συμβαίνει  :2funny:και τίποτα παραπάνω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά σήμερα στο Κατοβίτσε έχασε ο Φιντέλ.Ξεφτιλίστηκε τελείως η φάση.Θεόμουνα δεοκτάχρονα και εισοσάχρονα να έρχονται να μου ζητάνε να κεράσω ποτά και να δίνουν τηλέφωνο σε dt.Δεν ξέρω πόσες χούφτωσα.Πρεπει να μου έφυγαν 100 ευρώ σε κεράσματα.Δυο αδερφές το ξεφτίλισαν μου έδειχναν ταυτόχρονα τα μουνιά τους για να με δελεάσουν.Μετά χούφτωμα μια τύπισσα με σούπερ κοντό φόρεμα.Πιο πριν τη γκόμενα ενός τύπου με κοντό σορτς με το μισό κώλο έξω.Αν τράβαγα φωτό πώς λικνίζονταν ολες με τη μουσική σα στρίπερ θα τρελαινόσασταν.Κανονικός ανατολικός παράδεισος.Τράβηξα βίντεο και φωτό έχω υποσχεθεί παντού zakupy και διακοπές στην Ελλάδα να δούμε τι θα γίνει.Γενικώς Κατοβίτσε Σλάσκιε είναι το απόλυτο πουταναριό μάλλον έτσι ήταν ολόκληρη η Πολωνία πριν έρθουν οι μαλάκες οι ξένοι.Αμα σκας χρήμα οι Πολωνοί σε έχουν τον καλύτερο φίλο ούτε λένε τίποτα άμα χουφτώνεις ή τσιμπάς τηλέφωνο από τη γκόμενά τους.Και εγώ στα αρχίδια μου αν χουφτώνουν και φιλάνε τις δικές μου οι Πολωνοί.Μιλάμε για σλαβική κατάσταση απόλυτος ανατολικός παράδεισος.

Γενικώς οι Σλάβες το έχουν πιάσει το νόημα τα πετάνε όλα έξω και αρμέγουν τους άντρες τους κάνουν ό,τι θέλουνε.Ούτε φεμινισμός ούτε τίποτα μόνο μουνισμός.Ολες ντύνονται για να σε καυλώνουν απεριόριστα για να τα στάξεις και χορεύουν σα στρίπερ.Πολύ τυχεροί οι Πολωνοί.
Χονδρικά δηλαδή χτες πήρα ένα τηλέφωνο και χούφτωσα μία γκόμενα σήμερα πήρα 5 τηλέφωνα και χούφτωσα 6 γκόμενες.Βέβαια η μία μου είπε οτι έχει γκόμενο αυτό είναι το κακό τις κερνάς πρώτα καιμετά στο λένε.
Εξήγησα στο Φιντέλ τη θεωρία μου για τις Σλάβες γιατί Πολωνές,Ουκρανές,Ρωσίδες,Τσέχες σκέφτονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Γενικά πάντως στην επαρχιακή Πολωνία είναι χύμα οι γκόμενες έρχονται και σου λένε δεν έχω λεφτά σε παρακαλώ αγόρασέμου ποτό οπότε δεν έχεις και πολλά να κάνεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με λίγα λόγια έπιασες κουβέντα με 3-4 γκόμενες σε πήρανε στην πλάκα όπως και στην Κρακοβία,ήπιανε τσάμπα στην υγειά του μαλάκα  :2funny:Και όπως πάντα έφυγες με το πουλί στο χέρι :jerking: :jerking: :jerking: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
Με λίγα λόγια έπιασες κουβέντα με 3-4 γκόμενες σε πήρανε στην πλάκα όπως και στην Κρακοβία,ήπιανε τσάμπα στην υγειά του μαλάκα  :2funny:Και όπως πάντα έφυγες με το πουλί στο χέρι :jerking: :jerking: :jerking: :2funny:
ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom