Οπως τα λεει ο φιλτατος βαλκανιος τσολιας ΚΜΑΝ! Με μεγαλη μου χαρα συναντηθηκα με τον συναγωνιστη και συνοδοιπορο βαλκανιο καμακωτη
Τον συναντησα εξω απο το value for money διαμερισμα του , οχι στο κεντρο αλλα οχι πολυ μακρια και ξεκινησαμε στην αρχη μια βολτιτσα στο κεντρο. Αφου το εδειξα τα κυριοτερα σημεια της πολης , πηγαμε στην Galleria Krakowska για κουμπωμα . Ο κμαν εκοβε κινηση.
Στη συνεχεια κατεβηκαμε προς κεντρο. Επειτα απο προταση του κμαν πηγαμε αρχικα στο COCO. Οπως τα λεει , ειναι , ειχε πολυ καλη αναλογια αντρων- γυναικων. Ειχε και ενα εταιρικο παρτυ επισης, αρα ειχε κοσμο. Με το που αραξαμε σε μια μπαρα , ηρθαν διπλα μας 3 καβλακια. Αμεσως ο κμαν επιασε κουβεντα και σε 2 λεπτα ειχε το τηλ . της τσουρκας. Ξεκολλακια απο ενα κοντινο χωριο. Πριν απο αυτο πηγε να καμακωσει τη γλαστρα της υποδοχης, αλλα μια διακριτικη βολτα του σεκιουριτα προς τα εκει, τον απετρεψε για περαιτερω κινησεις.
Aφου εγιναν δυο- τρεις αλλες αποπειρες χωρις ομως αποτελεσμα, ( αλλη ειχε γκομενο, αλλη με την παρεα της κλπ ), αποφασισαμε οτι δεν ειχαμε κατι αλλο να περιμενουμε απο εκει και ειπαμε να παμε αλλου. Καθως φευγαμε, εμπαινε μια στρατια απο 5-6 θεοκαβλα, και προς στιγμην αποφασισαμε να γυρισουμε πισω. Ωστοσο η ωρα περνουσε και επρεπε να δουμε και τα αλλα.
Στην αρχη ηταν να παμε στο U Luisa του κεντρου, το κλαμπ της επιτυχιας
Oμως ηταν κλειστο . Ετσι πηγαμε στο Affera. Eκει μαζευονται κυριως φοιτητες. Εχει μερικα ωραια καβλακια, αλλα γνωριζονται μεταξυ τους και πανε μεγαλες φοιτητοπαρεες. Ωστοσο κατι μπορει να γινει εκει περα αν το παλαιψεις.
Μετα περασαμε και απο το prozac. Επαιζε hip hop και r n b , λιγο παρακμιακος κοσμος, πολλοι ξενοι, και ολοι χτυπιοντουσαν στο χορο. Εξω ειχε τραπεζακια για αραγμα, ο κμαν εκανε και εκει μια αποπειρα αλλα αποτυχημενη .
Υστερα φευγοντας στο δρομο εξω γκομενες κοσμος κλπ. Καβλαντισαμε λιγο με μια παρεα τσουρκων που εφευγε απο bachelor , λιγο με διαφορες αλλες τυχαιες στο δρομο, χαζεψαμε ενα τυπο που τραμπουκιζε τη γκομενα του ( οπως ολος ο δρομος- εννοώ έβλεπε δε τραμπούκιζε! ) και πηγαμε στη Szewska το δρομο με τα πολλα κλαμπ μεταξυ αλλων το frantic. Απλα επεσε λιγο καβλαντισμα με τις μεθυσμενες τσουρκες εξω . Τα κλαμπ αυτα ειναι πολυ γκλαμουρ και μουρατα και καλα με μεγαλες ουρες και πολλους πυρφορους. Αποφασισαμε οτι δεν ειχε νοημα να μπουμε σε καποιο απο αυτα, και αντ αυτου πηγαμε στα mc donalds που βρισκονται στο δρομο αυτο να κουμπωσουμε κτ ( και να καμακωσουμε ). Ειχε αρκετα αξιλογα γκομενακια μεσα που καθοντουσαν και τρωγανε, αλλα μεχρι να παραγγειλουμε και να κατσουμε, ειχαν φυγει. Παρολα αυτα ο κμαν εκανε πεσιμο σε κατι γκομενες που προεκυψαν ιρλανδες
Εκαναν μια συντομη κουβεντα, αλλα ως εκει. Εξαλλου ειχαν κατι πυρφορους , οι οποιοι ηρθαν μετα.
Ο κμαν οντως παει σε καποιες που τις κοβει απο πριν. Η κοβει σε ποια μερη πρεπει να πας. Τωρα αυτο με τα λεφτα και πως παιζει δεν ειχα την ευκαιρια να το δω live, εννοω δλδ να της σκαει κατι και η αλλη να κολλαει. Παντως μου δειξε μηνηματα. Μιλαει πολωνικα σε καποιο βαθμο, με λαθη βεβαια. Αλλα για συννενοηση με τσουρκες ειναι αρκετα πιστευω. Επισης τσεχικα και καποια ρωσικα. Ενταξει δεν ειναι πιτσιρικας, αλλα εχει πολυ ηρεμο και χαλαρο στυλακι και οι γκομενες του δειχνουν μια εμπιστοσυνη. Μιλαει πολυ αργα και μαλακα στις γκομενες, το στυλ του μου θυμισε το δημητρακη αρκετα
Moνο που τους λεει πιο τετριμενα και κανονικα πραγματα και οχι κουφα και απροσμενα που λεει ο δημητρακης
Bεβαια καποια στιγμη πεταει το τυρακι δλδ οτι θα πανε για ψωνια η τεσπα προσπαθει να τις δελεασει ετσι. Και αν πιασει.
Σημερα θα δω το προγραμμα μου και εγω και ισως ακολουθησω στο Κατοβιτσε