Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απλά γελάω με όλα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες...Ειμαι Ελλάδα και προσπαθώ να χαλαρώσω με μπάνια...

Ο Kman ξέσκισε όλη την Πολωνία εκτός απο εκέι που συναντήθηκε με άλλον συναγωνιστή (Κρακοβία) οπότε δεν μπορούσε να πουλήσει παπά/ψέμα..Δεν κατάφερε τίποτα εκέι αλλά μόλις έφυγε απο Κρακοβία άρχισε να ξεσκίζει πάλι ανελέητα αφου δεν τον παρακολουθούσε κανείς.Κλασσικά έφταιγε η πόλη!!!.

Η αλήθεια είναι πως ο kman πήγε Poland και γνωρίζει γκόμενες απο το odloty.pl που όπως σας έγραψα κοστίζουν 200 zloties. Το είπε και μόνος του 50 ευρώ του ζητήσαν = 200 ζλότυς..

Ότι άλλο ακούτε και πιστεύετε είναι απλά παραμύθια..Αυτή είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την πιστέυει...Σας γραψα χιλλιάδες φορές πως οι γκόμενες στην Poland κατα συρροή παίζουν-κολοτρίβονται το βράδυ,μπορεί να φιληθούν και με πολλούς την νύχτα, να μοιράζουν κινητά απο εδώ και απο εκεί και μετά παίρνουν τις φίλες τους και πάνε για νάνι..Ένας άπειρος με την χώρα νομίζει πως είναι έυκολες,αλλά με το παιχνίδι που γίνεται τελικά δεν φορτώνει σχεδόν κανείς (Εξέρεση μερικά τρελά μπάζα ή πολύ μεθυσμένες).

Και σας το γράφει κάποιος που του την πέφτουν απο μόνες τους πολλές φορές οι γκόμενες στη Poland (κάτι πάρα πολύ σπάνιο για εκει), λόγω ότι με περνάνε για μη παρακμιακό Πολωνό..Παρόλα αυτά τις πεφτικές και την πολύ καλή ανταπόκριση που μου δείχνουν (6-7 γνωριμίες κάθε σκ το ελάχιστο), τα ποσοστά επιτυχίας-πηδήματος  είναι απλά τραγικά!!!..Λιγότερο απο 5%!!!

Θα τα δείτε και μόνοι σας μόλις ταξιδέψετε...Απλά γελάω γιατί ξέρω τι θα γραφτεί στο μέλλον στο thread αυτό απο αυτούς που θα πάνε πραγματικά στην Poland.
Πρόσεχε ειναι επικυνδινο να γελάς στη θάλασσα μπορει να πνιγεις απο τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny:
 Μου θύμισε τον Αλγερινό  :2funny: την έπεφτε έλεγε κερνάω,κερνάω...πινανε τρώγανε και μετα φεύγανε  :2funny: βεβαια μερικες φορες ειχε ακομα μεγαλητερη πλάκα  :2funny: μια γκόμενα στο Νόβγκοροντ του ειπε πλήρωσε μου ταξί να παω σπίτι μου (80 χλμ. έμενε απο το Νόβγκοροντ) ή νοίκιασε μου ενα δωμάτιο να μείνω με τον γκόμενο μου και αύριο θα σηναντιθούμε  :2funny: :2funny: :2funny:.Και μια άλλη φορα κατι εντελώς μπάζα με γυαλιά,χωριάτισες,βρώμικες,ντυμενες αθλια τελειως :shit: του ειπαν πάρε μας μια τούρτα,σαμπάνια και και 2 κουτιά χυμό και θα ρθουμε σπιτι σου.Πηγε τα πήρε τα κουβάλησε,οι γκόμενες τα πήραν του είπαν θα ρθουμε μετα και φύγανε με κατι τελειωμένους γκόμενους που είχαν  :2funny: :2funny: :2funny:
  Οπως καταλαβα καπως ετσι τον υπολογίζουν και τον ΚΜΑΝ  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εεδω λέει οτι του φταιει η Κρακοβία,αν ερχοταν Βαρσοβία σε σενα θα ελεγε οτι φταιει η Βαρσοβία που ειναι πρωτευουσα  :2funny:.Στη Λευκορωσια αν παει και συναντηθει με κανεναν απο το σά'ι'τ και δεν  :knockinb: τίποτα πάλι  :2funny: θα του φταιει ο Λουκασένκο,Στη Ρωσσία θα φταιει ο Πούτιν  :2funny:
   Εγω δεν μπορω να παω ραντεβου απο τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παλι ο κοσμος θα με βλέπει να γελάω και θα νομιζει οτι κατι έχω  :2funny:.
  Το μεγαλητερο γέλιο παντος το εχει ο ψευτης της Μολδαβίας  :2funny: που εχει συναντηθει με κλώνους απο το σάιτ και ειδαν οτι λέει αληθεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Koίτα, είδα το καβλάκι που σου εδοσε το τηλ, ειδα τα μηνύματα στο κινητο, αλλα τη φαση να σκας χρημα και να γαμας δε την ειδα. Δε λεω οτι δε μπορει να γινεται η οχι, αλλα σου λεω τι ειδα εγω και τι οχι :grin:
Απο εκει και περα κραταω το οτι εχεις το ταλεντο να βρισκεις σε ποιες πρεπει να πας η σε ποια μερη να πας . Κραταω οτι το καλυτερο μερος για καμακι στην πολη ειναι... το ΚΤΕΛ. Θυμασαι που σου πα οτι το χω σκεφτει και εγω αυτο. ΚΤΕΛ και σταθμος. Για να καταλαβει και ο κοσμος το ΚΤΕΛ και ο σιδηροδρομικος σταθμος δεν ειναι κατι ξερα μερη απομονωμενα, αλλα ειναι ενωμενα με τη Galleria και μεσα εχει μαγαζακια, καφετεριες, εστιατορια, φαστ φουντ κλπ.

Αφού σου είπα οτι ήμουν έτοιμος να της δώσω 50 ευρώ αλλά μετά νταραβεριζόταν με τον άλλον τον αρχίδα και δεν ήθελα να επιβραβεύσω τη συμπεριφορά της.Αυτή δύσκολα θα πηδιόταν την ίδια νύχτα για αυτό την άφησα για στρατηγική και κόλλησε στον αρχίδα που ήταν ξένος και δεν την άφηνε.Μετά ήταν ξεραίλα δεν υπήρχαν καθόλου στόχοι.Σου λέω το Κατοβίτσε είναι πολύ καλύτερο.
Η Krakowska Galeria και το Dworzec Autobusowy είναι διαστημικά μέρη για καμάκι στο Κράκωβ.Αυτό είναι το καλό του Κράκωβ και των μεγάλων φοιτητουπόλεων οτι καμακώνεις κάθε νύχτα και το πρωί ενώ στις μικρές πόλεις μόνο το ΠΣΚ στα κλαμπ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μόνο Κράκοβ ήταν χάλια δηλαδή..Δια μαγείας όλες οι άλλες πόλεις ήταν παράδεισος, λες και πήγαινες σε άλλη χώρα!!!! Επειδή απλά υπήρχε κάποιος εκέι να σε παρακολουθεί αναγκάστηκες να γράψεις την αλήθεια πως είναι η κατάσταση και την περιέγραψες ακριβώς όπως σας γράφω τόσο καιρό πως είναι..

Αυτά που έζησες Κράκοβ και συμφωνώ όπως τα περιέγραψες είναι πάνω κάτω τα ίδια που έζησες και θα ζήσεις και στις άλλες πόλεις, απλά εκεί δεν υπάρχει κάποιος να σε παρακολουθεί...Υπάρχουν διαφορές αλλά όχι και τόσο συνταρακτικές που τις παρουσίαζεις λές και αλλάζεις πλανήτη.

Προσωπικά εγώ έχω πολύ καλύτερες στιγμές Krakow σε σύγκριση με Βαρσοβία σε ίσο διάστημα χρόνου (συνολικά 15 μέρες έχω βρεθεί εκεί), αλλά είναι μεγάλη συζητηση και τύχη που παίζει πάντα ρόλο..

Η ουσία είναι πως Poland δεν αντικατροπτίζεται απο την είκονα που μεταφερεις αυτές τις μέρες και για αυτο έκανα επέμβαση για να μην παραμυθιάζεται ο κόσμος..

Πήγες εκέι καβλώμένος 1 εβδομαδα την έπεσες σε πόσο κόσμο σου δώσανε οι κανονικές γκόμενες τηλέφωνα (όπως κάνουν με ολους),δεν σου έκατσε μετά καμία (όπως κάνουν με όλους) και παράγγειλες κορίτσια απο το odloty...Για μένα αυτό είναι το ταξίδι..

Με την ίδια λογική που γράφεις για μένα Ελλάδα η πιο έυκολη χώρα του πλανήτη να γαμήσεις..Καθώς ερχόμουν με αεροπλάνο γνώρισα μπατσίνα με κωλάρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνο όταν περιμέναμε βαλίτσες στο Ελευθέριος...

Το ίδιο βραδυ γνώρισα τουρίστρια Ρωσίδα στο μοναστηράκι και ίπιαμε μπύρες αλλά έφεγα την άλλη μέρα εκτός Αθήνας...Να μπώ να γράψω εδώ τραβάτε Αθήνα να γαμήσετε?Γνώρισα 2 μουνιά σε μια μέρα?!!!!!!!!!

Απλά κομωδία έχουμε χάσει την μπάλα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφού σου είπα οτι ήμουν έτοιμος να της δώσω 50 ευρώ αλλά μετά νταραβεριζόταν με τον άλλον τον αρχίδα και δεν ήθελα να επιβραβεύσω τη συμπεριφορά της.Αυτή δύσκολα θα πηδιόταν την ίδια νύχτα για αυτό την άφησα για στρατηγική και κόλλησε στον αρχίδα που ήταν ξένος και δεν την άφηνε.Μετά ήταν ξεραίλα δεν υπήρχαν καθόλου στόχοι.Σου λέω το Κατοβίτσε είναι πολύ καλύτερο.
Η Krakowska Galeria και το Dworzec Autobusowy είναι διαστημικά μέρη για καμάκι στο Κράκωβ.Αυτό είναι το καλό του Κράκωβ και των μεγάλων φοιτητπυπόλεων οτι καμακώνεις κάθε νύχτα και το πρωί ενώ στις μικρές πόλεις μόνο το ΠΣΚ στα κλαμπ.
Ε,πως δύσκολα?  :2funny: θα της έδινες και 50 Ευρώ και δεν θα πηδιόταν κιόλας?  :2funny: κ'αν ο αλλος εβγαζε κατοστάρικο εσυ θα εδινες αμεσως 120  :2funny: ο Fidel θα οργάνωνε τον πληστηριασμό και οποιος εδινε τα περισσότερα η γκόμενα θα πηγαινε μαζι του  :2funny:.
 Αφου  :knockinb: με 50 Ευρώ απο της ντίσκο γιατι δεν πηγες σε αλλη να της δωσεις 50αρικο και έμεινες αγάμητος  :2funny:.
  Παλι καλα που δεν πρόλαβες να της δωσεις το πενηνταρικο γιατι θα το ελεγε στους σεκιουριταδες που ηδη σε κοιταγαν αγρια και θα σε πεταγαν εξω  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μόνο Κράκοβ ήταν χάλια δηλαδή..Δια μαγείας όλες οι άλλες πόλεις ήταν παράδεισος, λες και πήγαινες σε άλλη χώρα!!!! Επειδή απλά υπήρχε κάποιος εκέι να σε παρακολουθεί αναγκάστηκες να γράψεις την αλήθεια πως είναι η κατάσταση και την περιέγραψες ακριβώς όπως σας γράφω τόσο καιρό πως είναι..

Αυτά που έζησες Κράκοβ και συμφωνώ όπως τα περιέγραψες είναι πάνω κάτω τα ίδια που έζησες και θα ζήσεις και στις άλλες πόλεις, απλά εκεί δεν υπάρχει κάποιος να σε παρακολουθεί...Υπάρχουν διαφορές αλλά όχι και τόσο συνταρακτικές που τις παρουσίαζεις λές και αλλάζεις πλανήτη.

Προσωπικά εγώ έχω πολύ καλύτερες στιγμές Krakow σε σύγκριση με Βαρσοβία σε ίσο διάστημα χρόνου (συνολικά 15 μέρες έχω βρεθεί εκεί), αλλά είναι μεγάλη συζητηση και τύχη που παίζει πάντα ρόλο..

Η ουσία είναι πως Poland δεν αντικατροπτίζεται απο την είκονα που μεταφερεις αυτές τις μέρες και για αυτο έκανα επέμβαση για να μην παραμυθιάζεται ο κόσμος..

Πήγες εκέι καβλώμένος 1 εβδομαδα την έπεσες σε πόσο κόσμο σου δώσανε οι κανονικές γκόμενες τηλέφωνα (όπως κάνουν με ολους),δεν σου έκατσε μετά καμία (όπως κάνουν με όλους) και παράγγειλες κορίτσια απο το odloty...Για μένα αυτό είναι το ταξίδι..

Με την ίδια λογική που γράφεις για μένα Ελλάδα η πιο έυκολη χώρα του πλανήτη να γαμήσεις..Καθώς ερχόμουν με αεροπλάνο γνώρισα μπατσίνα με κωλάρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνο όταν περιμέναμε βαλίτσες στο Ελευθέριος...

Το ίδιο βραδυ γνώρισα τουρίστρια Ρωσίδα στο μοναστηράκι και ίπιαμε μπύρες αλλά έφεγα την άλλη μέρα εκτός Αθήνας...Να μπώ να γράψω εδώ τραβάτε Αθήνα να γαμήσετε?Γνώρισα 2 μουνιά σε μια μέρα?!!!!!!!!!

Το ξέρω Ελλαδα πολυ πιο φτηνα σου 'ρχεται να γαμίσεις  :2funny: ουτε να της κυνηγας και να σε φτυνουν  :2funny: με ενα δεκαρικακι στο Μεταξουργειο ή με 20 στη Φυλης και ξεκάβλωσες...τρως και τα σουβλάκια σου με 1 Ευρώ (τωρα κοστιζει 1,20) εχεις και την ομορφη θάλασσα διπλα  :2funny:.
  Αν η Πολωνία ειχε  :knockinb: δεν θα νοικιαζα το διαμερισμα μου στο κέντρο της Βαρσοβίας θα πηγαινα και θα έμενα εκεί και θα  :knockinb: καθε μέρα  :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Απλά γελάω με όλα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες...Ειμαι Ελλάδα και προσπαθώ να χαλαρώσω με μπάνια...

Ο Kman ξέσκισε όλη την Πολωνία εκτός απο εκέι που συναντήθηκε με άλλον συναγωνιστή (Κρακοβία) οπότε δεν μπορούσε να πουλήσει παπά/ψέμα..Δεν κατάφερε τίποτα εκέι αλλά μόλις έφυγε απο Κρακοβία άρχισε να ξεσκίζει πάλι ανελέητα αφου δεν τον παρακολουθούσε κανείς.Κλασσικά έφταιγε η πόλη!!!.

Η αλήθεια είναι πως ο kman πήγε Poland και γνωρίζει γκόμενες απο το odloty.pl που όπως σας έγραψα κοστίζουν 200 zloties. Το είπε και μόνος του 50 ευρώ του ζητήσαν = 200 ζλότυς..

Ότι άλλο ακούτε και πιστεύετε είναι απλά παραμύθια..Αυτή είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την πιστέυει...Σας γραψα χιλλιάδες φορές πως οι γκόμενες στην Poland κατα συρροή παίζουν-κολοτρίβονται το βράδυ,μπορεί να φιληθούν και με πολλούς την νύχτα, να μοιράζουν κινητά απο εδώ και απο εκεί και μετά παίρνουν τις φίλες τους και πάνε για νάνι..Ένας άπειρος με την χώρα νομίζει πως είναι έυκολες,αλλά με το παιχνίδι που γίνεται τελικά δεν φορτώνει σχεδόν κανείς (Εξέρεση μερικά τρελά μπάζα ή πολύ μεθυσμένες).

Και σας το γράφει κάποιος που του την πέφτουν απο μόνες τους πολλές φορές οι γκόμενες στη Poland (κάτι πάρα πολύ σπάνιο για εκει), λόγω ότι με περνάνε για μη παρακμιακό Πολωνό..Παρόλα αυτά τις πεφτικές και την πολύ καλή ανταπόκριση που μου δείχνουν (6-7 γνωριμίες κάθε σκ το ελάχιστο), τα ποσοστά επιτυχίας-πηδήματος  είναι απλά τραγικά!!!..Λιγότερο απο 5%!!!

Θα τα δείτε και μόνοι σας μόλις ταξιδέψετε...Απλά γελάω γιατί ξέρω τι θα γραφτεί στο μέλλον στο thread αυτό απο αυτούς που θα πάνε πραγματικά στην Poland.

Για πες, παιζουν πολυ παρακμιακοι Πολωνοι ως επιλογες των Πολωνεζων;
Και αμα καποιος ειναι πιο σοβαρος και 'ευπρεπης', του την πεφτουν απο μονες τους μπας και ξεφυγουν απο την παρακμη των Πολωνων;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τι λες τώρα;Γιατί δεν πας μόνο μια νύχτα Κράκωβ καθημερινή τον Ιούνιο να δούμε τι θα κάνεις;Εγώ έχω επαφή με το καυλάκι και θα οργανώσω να έρθει Γερμανία ή για διακοπές στην Ελλάδα.
Σε μια βδομάδα έβγαλα δυο γκόμενες που η μία παίζει χοντρά(
έδειξα φωτό της στο Φιντέλ) βγήκα ραντεβού με 3 που γνώρισα στα κλαμπ γάμησα 6 από σπονσοριλίκια 2 με παρτούζα,1 με ανωμαλίες.Σήμερα θα γαμήσω άλλη μία που ξέρω από παλιά(τη γνώρισα πέρυσι στο 22).Εχω τηλέφωνα από μουνάρες Κατοβίτσε που ενδιαφέρονται για zakupy οπότε θα επανέλθω.Και όλα αυτά σε 9 μέρες με συνεχή μετακίνηση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για πες, παιζουν πολυ παρακμιακοι Πολωνοι ως επιλογες των Πολωνεζων;
Και αμα καποιος ειναι πιο σοβαρος και 'ευπρεπης', του την πεφτουν απο μονες τους μπας και ξεφυγουν απο την παρακμη των Πολωνων;

Οχι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
kman θα πω σε εκεινη που σου δειξα απο το χωριο 50 χμ εξω, να την παω για ψωνια μπας και τη σπρωξω επιτελους ! Την ειδες, ειδες τις φωτο που εστελνε :grin:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Τσεκάρισμα εισιτήρια με Ράιαν αιρ και ειναι πάμφθηνα ! Εχω παει μια φορα αλλα με βλέπω Αύγουστο βαρσοβια ! Ελληνικα νησια τον πουλο ! :birdman:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
kman θα πω σε εκεινη που σου δειξα απο το χωριο 50 χμ εξω, να την παω για ψωνια μπας και τη σπρωξω επιτελους ! Την ειδες, ειδες τις φωτο που εστελνε :grin:

Ναι,αυτή με τις βυζάρες.Σου λέω την έχεις σίγουρα αν της υποσχεθείς να της πάρεις κάτι.Σα λαγός θα έρθει σε dt ενώ τώρα σου πρήζει τα αρχίδια.Αυτή που σου έδειξα θα κοιτάξω να τη φέρω Ελλάδα σίγουρα γουστάρει το σκέφτεται λέει.Απλά δεν τολμώ να κλείσω ραντεβού τώρα γιατί συμπίπτει με τις άλλες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τσεκάρισμα εισιτήρια με Ράιαν αιρ και ειναι πάμφθηνα ! Εχω παει μια φορα αλλα με βλέπω Αύγουστο βαρσοβια ! Ελληνικα νησια τον πουλο ! :birdman:

Ποια ελληνικά νησιά;Ακόμα και Κράκωβ είναι καλύτερο από τα ελληνικά νησιά.Αλλά Πολωνία παίζει μεγάλο ρόλο η περίοδος.Πιστεύω Αύγουστος είναι ο χειρότερος μήνας γιατί την κάνουν οι γκόμενες στα χωριά τους ή σε διακοπές.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ποια ελληνικά νησιά;Ακόμα και Κράκωβ είναι καλύτερο από τα ελληνικά νησιά.Αλλά Πολωνία παίζει μεγάλο ρόλο η περίοδος.Πιστεύω Αύγουστος είναι ο χειρότερος μήνας γιατί την κάνουν οι γκόμενες στα χωριά τους ή σε διακοπές.
και καλυτερα και φθηνότερα ! Γενικά υπαρχει η αίσθηση στο μυαλό του έλληνα οτι εξωτερικό= πολλα λεφτα . Αν αυτού πηγαίνουν στην Μύκονο και χαλάνε για 1 πενταήμερο 1000€

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και καλυτερα και φθηνότερα ! Γενικά υπαρχει η αίσθηση στο μυαλό του έλληνα οτι εξωτερικό= πολλα λεφτα . Αν αυτού πηγαίνουν στην Μύκονο και χαλάνε για 1 πενταήμερο 1000€

Ρε φιλε τι να πας να κανεις στη... Βαρσοβια (!) αυγουστιατικα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως αν ξαναέκανα το ταξίδι θα εστίαζα σε Κατοβίτσε Λβωφ και δε θα πήγαινα Πόζναν.Είναι καλύτερα να έρθει κανείς φορτωμένος με 2000 ευρώ Πολωνία και να τα φάει σε μια βδομάδα παρά νακάτσει παραπάνω.Η αλλιώς να μείνει μόνο σε μια πόλη.Αλλιώς είναι εξαντλητικό.
Ειδικά τα μακρινά ταξίδια Πόζναν Κατοβίτσε είμαξ θάνατος και χάνεις όλη τη μέρα.
Οι τιμές είναι καλύτερες από Γερμανία ειδικά τα τρένα λεωφορεία τρόφιμα,είσοδος στα κλαμπ,ποτά είναι κάτω από τη μισή τιμή σε σχέση με τη Γερμανία.Τα ξενοδοχεία όμως είναι μόνο 20% φτηνότερα.Τα ταξί κτλ είναι πολύ φτηνότερα και γενικά βρίσκεις συνέχεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως αν ξαναέκανα το ταξίδι θα εστίαζα σε Κατοβίτσε Λβωφ και δε θα πήγαινα Πόζναν.Είναι καλύτερα να έρθει κανείς φορτωμένος με 2000 ευρώ Πολωνία και να τα φάει σε μια βδομάδα παρά νακάτσει παραπάνω.Η αλλιώς να μείνει μόνο σε μια πόλη.Αλλιώς είναι εξαντλητικό.
Ειδικά τα μακρινά ταξίδια Πόζναν Κατοβίτσε είμαξ θάνατος και χάνεις όλη τη μέρα.
Οι τιμές είναι καλύτερες από Γερμανία ειδικά τα τρένα λεωφορεία τρόφιμα,είσοδος στα κλαμπ,ποτά είναι κάτω από τη μισή τιμή σε σχέση με τη Γερμανία.Τα ξενοδοχεία όμως είναι μόνο 20% φτηνότερα.Τα ταξί κτλ είναι πολύ φτηνότερα και γενικά βρίσκεις συνέχεια.
Καλα εσυ μεχρι πρότινος έλεγες οτι το Πόζναν είναι θε'ι'κό  :2funny: εχει μουνάρες με βυζάρες και γαμιούντε με όλους!Και μας εβαζες φωτογραφίες με γκόμενες που πάνε με αράπιδες  :2funny: τωρα τι εγινε χάλασε το Πόζναν? :2funny:
  Αυτή απο την Κρακοβία όπως πας θα την παντρευτείς  :2funny: αφού βγάζεις τόσες γκόμενες και γαμάς καθε μέρα γιατί κόλισες μαζι της? :2funny:
  Επρεπε να βγαζες το πενηντάρικο  :2funny: θα 'χε γέλιο πως οι πορτιεριδες θα σε πετάγαν εξω απο το κλαμπ  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Παντος εσυ δεν έχεις πλάκα πιά.Το μεγάλο γέλιο ειναι με το Ρωσσοπόντιο και θα πέσει πολυ σύντομα με τον ψεύτη  :2funny: :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Πήγαινε Βουδαπέστη Αύγουστο αν θές φτηνό ταξίδι και κόσμο..Και εκεί φθηνά είναι να πάς..Έχεις εκατονταπλάσιες πιθανότητες απο Warsaw να κάνεις καλές γνωριμίες κυρίως με ξένες που είναι διακοπές εκεί..Έχω περάσει καλές στιγμές καλοκαίρι..Μην πάς sopot και παπαριές σαν Λαγανάς είναι εκεί με τους Άγγλους..

Ο Kman τα έχει μπερέψει..Έκανε παρτούζα λέει..Παρτούζα είναι 400 ζλότυ απο odloty.pl για μια ώρα...Δύσκολο να ξεχωρίσει παραγγέλνω πληρωμένο call girl, απο το γνωριζω γκόμενα με πεφτική έξω σε club...Όλα τα ίδια είναι στο μυαλό του ένας αχταρμάς..

Δεν θέλω να πώ παραπάνω για το θέμα απλά είμαι τόσο κατηγορηματικός γιατί έζησα ένα χρόνο εκεί και έχω ταξιδέψει δεκάδες φορες στο παρελθόν Poland, οπότε μου προκαλούν γέλιο οι υπερβολές που παρουσιάζονται,οτι πηδιούνται τόσο έυκολα με τον καθένα..

Θα γνωρίζεις κοπέλες αλλά πρέπει να μένεις εκεί, να τρέχεις πολύ και να είσαι και normal εμφάνισης..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όσο kman σου απαντάω για Κρακοβία και αυτά που λές, "έλα παππού να σου δείξω τα αμπέλια σου"..Σου βάζω την τελευταία που είχα γνωρίσει απο Krakow και ακόμα γράφουμε Facebook, ελπίζω να μην την ξέρει ο fidel και γίνουμε ρομπα:)

Αν είχες γνωρίσει ποτέ 19χρονο με δονητή στην ζωή σου χωρίς λεφτά, θα είχες γράψει βιβλίο να εξυμνείς Κρακοβία ακόμα..Παρόλα αυτά όμως ειμαι αντικειμενικός και γράφω πως σε γενικότερο επίπεδο δεν είναι έτσι!!! Ασφαλώς και μπορείς να γνωρίσεις κάποια, όπως και παντού στον κόσμο αλλά αυτό δεν μετατρέπει την περιοχή αυτόματα σε παράδεισο ή κάθε φορά που θα πηγαίνεις θα γνωρίζεις τέτοια..Και επιπλέον δεν σημαίνει επειδή κάθεται σε σένα θα κάτσει και σε μένα και το αντίθετο..Τσουβαλίαστε τα όλα!! Ας κάνω λίγο troll τότε όπως γίνεται εδώ μέσα..

"""Μάγκες αυτό μου έκατσε Krakow, τραβάτε μαζίκα να ξεσκιστήτε στον πούτσοι!!!"""

Συνημμένα

• 123.png
    123.png
    111 KB · Εμφανίσεις: 25

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα γραψω εδω και ας παρει θεση ο κμαν μετα αν θελει. Με αυτες που λεει οτι παει ,δε σκαει 50αρια. Σκαει 150 180 200 και παραπανω. Λοιπον ισως με αυτα τα λεφτα σε κανα βλαχαδερο ισως το συστημα δουλευει ξερω γω? Αυτα σημειωτεον ειναι πολλα λεφτα για την Πολωνια, ακομη περισσοτερο για την επαρχια.
Εμενα μου φαινονται πολλα και ΟΧΙ  vfm.  Και να γινεται δηλαδη δεν αξιζει τον κοπο απλα .
Ωστοσο ουτε το δεχομαι , ουτε το αμφισβητω, οτι δινει λεφτα και γαμαει δλδ. Απλως δε το ξερω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα γραψω εδω και ας παρει θεση ο κμαν μετα αν θελει. Με αυτες που λεει οτι παει ,δε σκαει 50αρια. Σκαει 150 180 200 και παραπανω. Λοιπον ισως με αυτα τα λεφτα σε κανα βλαχαδερο ισως το συστημα δουλευει ξερω γω? Αυτα σημειωτεον ειναι πολλα λεφτα για την Πολωνια, ακομη περισσοτερο για την επαρχια.
Εμενα μου φαινονται πολλα και ΟΧΙ  vfm.  Και να γινεται δηλαδη δεν αξιζει τον κοπο απλα .
Ωστοσο ουτε το δεχομαι , ουτε το αμφισβητω, οτι δινει λεφτα και γαμαει δλδ. Απλως δε το ξερω.
Στη Γερμανία έχει απεριόριστο  :knockinb: με 100-110 Ευρώ ητς καθημερινες σε καποια FKK  και σε τα'ι'ζουν κιόλας ας παει εκει φτηνοτερα θα του'ρθει  :2funny:γιατι πηγαινει τοτε Πολωνία? :2funny: αν ειναι να δίνει 200 Ευρώ γαμάει και City Tour σαν τον ψευτη στη Θεσσαλονίκη  :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom