dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Πρόσεχε ειναι επικυνδινο να γελάς στη θάλασσα μπορει να πνιγεις απο τα γέλιαΑπλά γελάω με όλα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες...Ειμαι Ελλάδα και προσπαθώ να χαλαρώσω με μπάνια...
Ο Kman ξέσκισε όλη την Πολωνία εκτός απο εκέι που συναντήθηκε με άλλον συναγωνιστή (Κρακοβία) οπότε δεν μπορούσε να πουλήσει παπά/ψέμα..Δεν κατάφερε τίποτα εκέι αλλά μόλις έφυγε απο Κρακοβία άρχισε να ξεσκίζει πάλι ανελέητα αφου δεν τον παρακολουθούσε κανείς.Κλασσικά έφταιγε η πόλη!!!.
Η αλήθεια είναι πως ο kman πήγε Poland και γνωρίζει γκόμενες απο το odloty.pl που όπως σας έγραψα κοστίζουν 200 zloties. Το είπε και μόνος του 50 ευρώ του ζητήσαν = 200 ζλότυς..
Ότι άλλο ακούτε και πιστεύετε είναι απλά παραμύθια..Αυτή είναι η άποψη μου και όποιος θέλει την πιστέυει...Σας γραψα χιλλιάδες φορές πως οι γκόμενες στην Poland κατα συρροή παίζουν-κολοτρίβονται το βράδυ,μπορεί να φιληθούν και με πολλούς την νύχτα, να μοιράζουν κινητά απο εδώ και απο εκεί και μετά παίρνουν τις φίλες τους και πάνε για νάνι..Ένας άπειρος με την χώρα νομίζει πως είναι έυκολες,αλλά με το παιχνίδι που γίνεται τελικά δεν φορτώνει σχεδόν κανείς (Εξέρεση μερικά τρελά μπάζα ή πολύ μεθυσμένες).
Και σας το γράφει κάποιος που του την πέφτουν απο μόνες τους πολλές φορές οι γκόμενες στη Poland (κάτι πάρα πολύ σπάνιο για εκει), λόγω ότι με περνάνε για μη παρακμιακό Πολωνό..Παρόλα αυτά τις πεφτικές και την πολύ καλή ανταπόκριση που μου δείχνουν (6-7 γνωριμίες κάθε σκ το ελάχιστο), τα ποσοστά επιτυχίας-πηδήματος είναι απλά τραγικά!!!..Λιγότερο απο 5%!!!
Θα τα δείτε και μόνοι σας μόλις ταξιδέψετε...Απλά γελάω γιατί ξέρω τι θα γραφτεί στο μέλλον στο thread αυτό απο αυτούς που θα πάνε πραγματικά στην Poland.
Μου θύμισε τον Αλγερινό την έπεφτε έλεγε κερνάω,κερνάω...πινανε τρώγανε και μετα φεύγανε βεβαια μερικες φορες ειχε ακομα μεγαλητερη πλάκα μια γκόμενα στο Νόβγκοροντ του ειπε πλήρωσε μου ταξί να παω σπίτι μου (80 χλμ. έμενε απο το Νόβγκοροντ) ή νοίκιασε μου ενα δωμάτιο να μείνω με τον γκόμενο μου και αύριο θα σηναντιθούμε .Και μια άλλη φορα κατι εντελώς μπάζα με γυαλιά,χωριάτισες,βρώμικες,ντυμενες αθλια τελειως του ειπαν πάρε μας μια τούρτα,σαμπάνια και και 2 κουτιά χυμό και θα ρθουμε σπιτι σου.Πηγε τα πήρε τα κουβάλησε,οι γκόμενες τα πήραν του είπαν θα ρθουμε μετα και φύγανε με κατι τελειωμένους γκόμενους που είχαν
Οπως καταλαβα καπως ετσι τον υπολογίζουν και τον ΚΜΑΝ
Εεδω λέει οτι του φταιει η Κρακοβία,αν ερχοταν Βαρσοβία σε σενα θα ελεγε οτι φταιει η Βαρσοβία που ειναι πρωτευουσα .Στη Λευκορωσια αν παει και συναντηθει με κανεναν απο το σά'ι'τ και δεν τίποτα πάλι θα του φταιει ο Λουκασένκο,Στη Ρωσσία θα φταιει ο Πούτιν
Εγω δεν μπορω να παω ραντεβου απο τα γέλια Παλι ο κοσμος θα με βλέπει να γελάω και θα νομιζει οτι κατι έχω .
Το μεγαλητερο γέλιο παντος το εχει ο ψευτης της Μολδαβίας που εχει συναντηθει με κλώνους απο το σάιτ και ειδαν οτι λέει αληθεια