Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.406
Πόντοι
786
Έτερον εκάτερον, αλλά είσαι адвокат και τα γυρίζεις. :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η μουνάρα από το Πόζναν θέλει σοβαρή σχέση.Πρέπει να ξαναπάω.Να δούμε τι θα γίνει με το μοντέλο και το καυλάκι από το Κράκωβ.Πάντως εμμέσως πλην σαφώς η μουνάρα μου ανέφερε οτι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα οπότε ο Βαλκάνιος ιππότης έκανε την προσφορά κασεριού που όμως προσωρινά απερρίφθη.Αυτή είναι η διαφορά Πόζναν Κατοβίτσε.Στο Κατοβίτσε τα αρπάζουν αμέσως στο Πόζναν σε αξιολογούν και τα αρπάζουν μετά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έτερον εκάτερον, αλλά είσαι адвокат και τα γυρίζεις. :rockon:
Καλά δεν διάβασες τι έγραψε ο Φιντέλ?Και ο ίδιος τι γράφει?  :2funny: Μου θυμιζει τη γελοιότητα του Αλγερινού που την πέφτει παντού  :jerking: και το αποτέλεσμα  :jerking:.
  Δεν φταιει η Πολωνία γιατι και  Ρωσσία να ηταν παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε  :2funny: :jerking:.Π.Χ. στο Νόβγκοροντ οι ντόπιες μαζι μου ξετρελένοντε ενω κάτι ντόπιους ουτς γυρίζουν να τους κοιτάξουν.Το θέμα δεν ειναι να την πέφτεις αυτο δεν φτάνει,πρεπει να εχεις και αποτέλεσμα αν εισαι για  :2funny: τι να το κάνεις? :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολο οι ίδιες μαλακίες.Σε 10 μέρες γάμησα 6  σπονσοράκια,γνώρισα μουνάρα που πάω για σχέση,5-6 γκομενάκια Κατοβίτσε που σίγουρα θα γαμήσω μερικά τώρα που θα ξαναπάω,1 καυλάκι που πιθανόν να το φέρω Γερμανία και μια πολύ καλή γκόμενα Πόζναν που επίσης θα παίξει.Γιατί δεν πας και εσύ Κράκωβ?Σου λέω θα πιάσεις τα αρχίδια σου ούτε μισό λεπτό δε θα σε αφήνουν να τους μιλάς οι γκόμενες.Πήγαινε Afera,Frantic,Prozac και μετά μας μιλάς.
Εγώ αν πάω Ρωσία θα σκίσω κώλους γιατί ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος από Πολωνία,οι γκόμενες περισσότερες και πιο διαθέσιμες κτλ.Αλλά σου λέω πήγαινε μια νύχτα Κράκωβ και δείξε στο Φιντέλ τι έκανες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κράτα στο νού ότι οι Σέρβοι σε τέτοιες χώρες δεν είναι απλώς ωραία γυμνασμένα παιδιά κλπ αλλά πολλές φορές είναι drug pushers και σκάνε με φαντασμαγορικές γκόμενες που ελέγχει ο υπόκοσμος.

Σου λέω καμάκωναν Πολωνέζες.Μόλις άκουσα την ατάκα come to hotel with me because my balls are burning λέω αυτοί σίγουρα Βαλκάνιοι είναι.Ποιος μιλάει έτσι στις γκόμενες.Οντως μετά είδα οτι μίλαγαν σερβικά μεταξύ τους.Πάντα όταν έβλεπα Σέρβους ήταν με γκόμενες.Το έχουν πάρει χαμπάρι και αυτοί το μέρος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σε χάνουμε κι εσένα...

Αυτή το έθεσε καθαρά οτι ζητάει σχέση γιατί έχει πληγωθεί από τους άντρες.Οπότε τι να κάνω.Φυσικά έχω και τις άλλες να επισκέπτομαι γενικά η Πολωνία είναι τέλεια για καμάκια,σχεσάκηδες,σπόνσορες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ολο οι ίδιες μαλακίες.Σε 10 μέρες γάμησα 6  σπονσοράκια,γνώρισα μουνάρα που πάω για σχέση,5-6 γκομενάκια Κατοβίτσε που σίγουρα θα γαμήσω μερικά τώρα που θα ξαναπάω,1 καυλάκι που πιθανόν να το φέρω Γερμανία και μια πολύ καλή γκόμενα Πόζναν που επίσης θα παίξει.Γιατί δεν πας και εσύ Κράκωβ?Σου λέω θα πιάσεις τα αρχίδια σου ούτε μισό λεπτό δε θα σε αφήνουν να τους μιλάς οι γκόμενες.Πήγαινε Afera,Frantic,Prozac και μετά μας μιλάς.
Εγώ αν πάω Ρωσία θα σκίσω κώλους γιατί ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος από Πολωνία,οι γκόμενες περισσότερες και πιο διαθέσιμες κτλ.Αλλά σου λέω πήγαινε μια νύχτα Κράκωβ και δείξε στο Φιντέλ τι έκανες.
Αγία Πετρούπολη και Μοσχα θα σε κοιτάνε με περιφρονιση σας να είσαι σκουπιδι.Στις μικρές πόλεις της Ρωσίας π.χ. Νοβγκοροντ γκομενα 27+ ετών χωρις πολύ δυσκολία  μπορείς να βγάλεις και να γαμισεις τσάμπα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αγία Πετρούπολη και Μοσχα θα σε κοιτάνε με περιφρονιση σας να είσαι σκουπιδι.Στις μικρές πόλεις της Ρωσίας π.χ. Νοβγκοροντ γκομενα 27+ ετών χωρις πολύ δυσκολία  μπορείς να βγάλεις και να γαμισεις τσάμπα

Παπάρια.Εγώ σου λέω οτι θα βγάλω γκόμενα από την πρώτη νύχτα εκεί.Ετσι κι αλλιώς ξέρω αρκετές από το ίντερνετ και έχω και μια γκόμενα που σπονσοράρω.
Εγώ σου λέω πήγαινε εκτός έδρας στο Κράκωβ για μία νύχτα να δούμε τι θα κάνεις.Αλλά θα ψαρώσεις έτσι κι αλλιώς.Θα πεις δεν είναι για εμένα αυτά τα μέρη.
Γάμησα γκόμενα από Αγία Πετρούπολη που έφερα Ιστανμπούλ 24 χρονών 186 μουνάρα και ήταν πανεύκολη.Τι μας λες τώρα για τις Ρωσίδες?Και η άλλη που σπονσοράρω ξανθιά 189 από Βόλγκογκραντ όλα τα έκανε.Απλά είναι κάπως μακριά η Ρωσία και θέλει βίζα.Για αυτό ίσως τώρα χτυπήσω Ουκρανία έχουν πέσει τρομερά οι τιμές σε ξενοδοχεία και εστιατόρια με την υποτίμηση του γκρίβνα.Εχω βρει καμιά δεκαριά Ουκρανές κάτω των 25 ετών πρόθυμες για σπονσοράρισμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το κακό είναι οτι αυτή που κέρδισε το διαγωνισμό Mis Polonia και θέλει να έρθει Ελλάδα δε μου έστειλε ακόμα μύνημα στο facebook.Ισως να με είδε μετά με την άλλη στην πολυθρόνα έκανα μαλακία.
Ετσι και γαμήσω τη Mis Polonia θα είναι ο θρίαμβος του βαλκανικού πούτσου.Μόλις είδα τα 3 υπέρμουνα να μπαίνουν στο κλαμπ με τα προκλητικά φορέματα μου έπεσαν τα σαγόνια.Αλλά το κουλό ήταν οτι μετά έμπαιναν και άλλες και άλλες τέτοιο πράγμα έχω δει μόνο στο De Lux στο Κίεβο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα δεν ξέρω πού να πρωτοπάω.Επιλογές για ΠΣΚ:
1.Πόζναν για συνάντηση με τη μουνάρα,το γκομενάκι από το 22 που θέλει zakupy και το booty call που θέλει να της αγοράσω δονητή,μαστίγιο,gag.Μου είπε οτι είναι πρόθυμη για όλα αλλά τελευταία έχει οικονομικές ανάγκες που δεν καλύπτονται.Φοβάμαι οτι και πάλι ο Βαλκάνιος τσολιάς καλείται σε δράση.Θα φάει όμως τουλάχιστον 20 μαστιγώματα σαν τιμωρία.
2.Κατοβίτσε με τα ψωλάκια που γούσταραν zakupy σε Energy,Pomarancza.Είναι πάρα πολλά.Πώς να χορτάσεις τόσα στόματα?
3.Λβωφ-Κίεβο.Γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.Τεράστιες προσφορές.Στο Κίεβο μάλιστα έχουν δεχτεί γκόμενες να με φιλοξενήσουν σπίτι τους.Οι τιμές των ξενοδοχείων αστείες(4 φορές πιο κάτω από όσο ήτανε προ του πολέμου).
Δύσκολες αποφάσεις για το Βαλκάνιο πολεμιστή.Θα χρησιμοποιήσω πάλι σαν πυξίδα το πέος για να βρω το σωστό προορισμό.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το κακό είναι οτι αυτή που κέρδισε το διαγωνισμό Mis Polonia και θέλει να έρθει Ελλάδα δε μου έστειλε ακόμα μύνημα στο facebook.Ισως να με είδε μετά με την άλλη στην πολυθρόνα έκανα μαλακία.
Ετσι και γαμήσω τη Mis Polonia θα είναι ο θρίαμβος του βαλκανικού πούτσου.Μόλις είδα τα 3 υπέρμουνα να μπαίνουν στο κλαμπ με τα προκλητικά φορέματα μου έπεσαν τα σαγόνια.Αλλά το κουλό ήταν οτι μετά έμπαιναν και άλλες και άλλες τέτοιο πράγμα έχω δει μόνο στο De Lux στο Κίεβο.
Μου θυμίζεις τον Αλγερινό που του εγραφα εγω και ειχε τρελλαθεί  :2funny:
  Ποιά μις Πολωνία? :jerking: :2funny: εδω πήγες Κρακοβία και ησουν μια κατάντια  :2funny: σαν τον Αλγερινό  :jerking: :2funny: όλη νυχτα την έπεφτες και το μόνο που κατάφερες να πάρεις ηταν ένα τηλεφωνο  :jerking: :2funny:.
  Οσο υπαρχουν ηλίθιοι σαν κ'εσένα θα υπάρχουν και γκόμενες πίνουνε τσάμπα και μετά σε κλάνουνε  :2funny:.Αν ερχόσουν εδω θα έβαζα την γκόμενα να την κεράσεις και μετα θα την έπαιρνα και θα φεύγαμε και θα έμενες  :jerking:.Ο Ρολογάς έγραψε για το φίλο του που ειχε ερθει και ειδε αν μετράω,καμάκωσα μπροστά του μια μετρια και η γκόμενα ειχε ξετρελαθεί και ας ηταν η ντίσκο γεμάτη πεινασμένους φουκαράδες σαν κ'εσένα  :2funny:για μένα αυτοι οι τλειωμενοι ειναι σα να μην υπάρχουν  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρέπει οι γκόμενες να γουστάρουνε.Στο Κράκωβ εκείνη τη νύχτα εκτός από τα καυλάκια ήταν όλες καμένες.Οποιος και να πήγαινε δεν είχε ελπίδα.Η Μις Πολώνια γούσταρε μαλακία έκανα που καμάκωσα άλλη μπροστά της.Με ρώτησε the question is not if I come to Greece but when you can arrange it.My friends cannot but I can.Ελπίζω να την ξαναβρώ.
Τώρα τι να σου πω έχεις πρόβλημα αντίληψης.Εσύ ανπήγαινες Κράκωβ και μία εβδομάδα να πήγαινες ούτε μισό τηλέφωνο δε θατσίμπαγες.Θα τρόμαζες τις γκόμενες.
Αυτά θέλουν τρέξιμο πρέπει να εντοπίζεις τις διαθέσιμες να χώνεσαι,να αντιμετωπίζεις τον ανταγωνισμό να κινείσαι και να σκέφτεσαι γρήγορα.Εγώ λειτουργώ κάτω από αντίξοες συνθήκες υπό χρονική πίεση και χωρίς προυποθέσεις.Ξεπερνάω τους φυσικούς περιορισμούς αλλάζοντας το περιβάλλον κατά τα γούστα μου.
Εσύ θα πήγαινες θα έκλανες θα έλεγες δεν έχει καμάκι εδώ δεν έχει πουτάνες πάμε να φύγουμε.Γιατί είσαι αργός και δεν σου αρέσουν τα δύσκολα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό το ΠΣΚ πάω Πόζναν να συναντήσω τη μουνάρα,το booty call που γουστάρει μαστίγια και gag(τρομερό deep throat χωρίς να το ζητήσω) και το ψωλάκι από το 22 που δεν κατάφερα ακόμα να συναντήσω.
Κατά τα άλλα ο πούτσος μου έδειξε ανατολικά οπότε Τρίτη την κάνω για Κίεβο Χάρκοβο.Εκεί γίνεται του μουνιού το πανηγύρι πολλές έτοιμες καταστάσεις.Ο Βαλκάνιος ψωλέας καλείται να δώσει λύση στα εδαφικά προβλήματα ενώνοντας Ukraina και Novorossiya με το πέος του.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Είμαι στη βαρσοβια πρωτη φορα... ακουω προτάσεις συντροφοι....

Εκτός του Enklawa που πήγα την Τρίτη.

Ειχε πολυ γελιο με κατι αστειους πεφτουλες.  :2funny: :2funny: :2funny:

Ειδα 5 γκομεναρες 20χρονα του μαγαζιού που χορευαν, μετά γυρω τους κατι απιστευτους τυπους να χορευουν με τρομερες φιγούρες, μαλιστα ενας εβγαλε 50 ζλοτι και το κουναγε προς τις γκομενες μπροστα απο τον πουτσο του...και μετα ηρθαν οι μπραβοι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρώτα το μέλος Dr. Love ή συνάντησέ τον να πάτε μαζί metadisco.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πλάκα πλάκα σε 5 μέρες Πόζναν ήδη έχω μια μουνάρα γκόμενα,ένα υποψήφιο σπονσοριλίκι με μια μικρή πολύ καλή και παραλίγο να κάνω κοννέ με τη Μις Πολώνια.(περιμένω ακόμα απάντηση).Σάββατο πάω Πόζναν να συναντήσω τη μουνάρα,την Τρίτη έρχομαι Κράκωβ για ριζική επιθεώρηση με Chevalier και μετά ξεχύνομαι Ουκρανία Κίεβο Χάρκοβο.Θα οργώσω την ουκρανική πεδιάδα καλά εκεί οι καταστάσεις είναι extreme με τις γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κατέβα αν γουστάρεις αύριο Πόζναν.Εχω ραντεβού με τη μουνάρα και αν δεν έρθει ξενοδοχείο θα ξεχυθώ στα κλαμπ 22,Czekolada,Pacha.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom