Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
'Εγραψες αυτά που λέω εδώ και καιρό..Τα κατάλαβες επιτέλους..6αρι βρίσκεις πιο πάνω δεν πάιζει..Έχουμε σοβαρά προβλήματα Ελλάδα οπότε απέχω λίγο μέχρι να τελειώσουν τα capital control και οι τρελές καταστάσεις..
Λες να τελειώσουν?Εγω πιστευω πως ναι.Αλλιώς θα έχουμε περιπέτειες! :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα κατευθύνομαι Κράκωβ μέσω Τσεχίας.Τρομερά μουνιά και Τσεχία μάλλον καλύτερες από τις Πολωνέζες(πιο νταντανοειδείς,μακριά πόδια,καλύτερες φάτσες) αλλά λίγο πιο χοντρές.Γενικά ο σλαβικός φαινότυπος γαμάει.
Το γκομενάκι που γνώρισα στο  Coco Κράκωβ μου ζήτησε να της αγοράσω ψηλοτάκουνα αντιπρότεινα ψηλοτάκουνα και βαλκανική ψωλή.Πιστεύω το combo να λειτουργήσει είναι αρκετά δελεαστικό.
Τώρα που βλέπω τις Τσέχες μπαίνω στον πειρασμό να περάσω μια μέρα εδώ για να λέμε την αλήθεια Τσεχία βγάζεις ευκολότερα 7άρι 8άρι απλά γιατί το επίπεδο των γυναικών είναι πιο υψηλό,Εππισης είναι εύκολο να καμακώσεις στο δρόμο όπως ο Rosenberg ενώ Πολωνία δεν είναι.Μια μέρα πήγα Τσεχία με έναν Αλβανό του έλεγα τι να κάνει (σταματούσε τις γκόμενες και τους μιλούσα εγώ) και τσιμπήσαμε 6 τηλέφωνα από πολύ καλά γκομενάκια(7άρια μίνιμουμ) σε μια ώρα στην πλατεία.(βασικά είχαμε πιάσει ένα τμήμα του δρόμου και χτυπάγαμε ό,τι καλό γκομενάκι περνούσε.Είχαμε 6 στα 6 όλες έδωσαν τηλέφωνα.Βέβαια ο Αλμπάνας έκανε πολύ καλή δουλειά με το σταμάτημα ήταν μεγαλόσωμος και έμπαινε μπροστά τους οπότε οι γκόμενες στα σταματούσαν επί τόπου).
Μετά βέβαια τσακωθήκαμε με τον Αλβανό γιατπι ισχυριζόταν οτι οι γκόμενες μου έδιναν τα τηλέφωνα επειδή γούσταραν αυτόν οπότε δεν του έδωσα κανένα τηλέφωνο και έπιασε τα αρχίδια του).

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το κακό είναι πως δεν με ακούς kman. Πριν πάω poznan για πρώτη φορά, που έχεις ήδη παει εκατό φορές, σου έγραψα πως από γνωριμίες που έχω εκεί το pacha είναι top club. Μου απάντησες δεν ισχύει και πως ήταν στο παρελθόν. Τώρα το δοκίμασες και τα βλέπεις... Σας εγραψα πως απο μια Γερμανίδα που γαμουσα και είχε αναλάβει το θέμα της Ελλάδας σε γνωστό οίκο αξιολόγησης στην Γερμανία θα πάμε για πτώχευση τελος Ιούνη . Μήνες πριν πάρουν πρέφα στην  Ελλάδα, ολα κανονισμένα ήταν δυστυχώς.

Σου είπα στα ραντεβού poland είναι σπασαρχιδες και πάνω απο 6αρια δεν γάμας.   Σου είπα επίσης πως απλα παιζουν στα clubs οι γκόμενες και δεν γαμάει κάνεις το ίδιο βράδυ . Τα γράφεις μόνος σου τώρα. Ελπίζω τουλάχιστον να δοκίμασες το odloty.pl με 150 pln.. Αν δεν το έκανες και το δοκιμάσεις μελλοντικά θα γράψεις πως έχω δίκιο και άδικα τρέχεις στα clubs αν είσαι του πληρωμένου έρωτα.
.

Δεν είναι ότι μεγάλωσες σε 2 χρόνια..Απλά γαμήθηκε Poland σε δύο χρόνια..Ένα θα σου πω..Ακριβώς 2 χρόνια πρίν ερχόμουν Warsaw σε συγκεκριμένο πάρτυ για ξένους..Μέσα πάντα ήταν 70% γκόμενες και 30% καβλιά..Πλέον ίδιο πάρτυ,ίδιο μέρος 80% καβλιά 20% γυναίκες..Poland είναι καθαρά Ευρώπη σήμερα..Εμείς γινόμαστε Ζιμπάμπουε..Και Στέκας που ήρθε πρόσφατα αυτά μου έγραψε.,Περίμενε να δει Ανατολική Ευρώπη και έπεσε από τα σύννεφα..

Είμαι πίσω Warsaw..Τελευταίος μήνας και με capital control εδώ!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για δοκίμασε σε παρακαλώ οι Ελληνικές κάρτες δουλεύουν?Ειχανε πει οτι θα της ανοιξουν (μιλαω για αγορες να παρεις μετρητα ξεχασε το).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το κακό είναι πως δεν με ακούς kman. Πριν πάω poznan για πρώτη φορά, που έχεις ήδη παει εκατό φορές, σου έγραψα πως από γνωριμίες που έχω εκεί το pacha είναι top club. Μου απάντησες δεν ισχύει και πως ήταν στο παρελθόν. Τώρα το δοκίμασες και τα βλέπεις... Σας εγραψα πως απο μια Γερμανίδα που γαμουσα και είχε αναλάβει το θέμα της Ελλάδας σε γνωστό οίκο αξιολόγησης στην Γερμανία θα πάμε για πτώχευση τελος Ιούνη . Μήνες πριν πάρουν πρέφα στην  Ελλάδα, ολα κανονισμένα ήταν δυστυχώς.

Σου είπα στα ραντεβού poland είναι σπασαρχιδες και πάνω απο 6αρια δεν γάμας.   Σου είπα επίσης πως απλα παιζουν στα clubs οι γκόμενες και δεν γαμάει κάνεις το ίδιο βράδυ . Τα γράφεις μόνος σου τώρα. Ελπίζω τουλάχιστον να δοκίμασες το odloty.pl με 150 pln.. Αν δεν το έκανες και το δοκιμάσεις μελλοντικά θα γράψεις πως έχω δίκιο και άδικα τρέχεις στα clubs αν είσαι του πληρωμένου έρωτα.
.

Δεν είναι ότι μεγάλωσες σε 2 χρόνια..Απλά γαμήθηκε Poland σε δύο χρόνια..Ένα θα σου πω..Ακριβώς 2 χρόνια πρίν ερχόμουν Warsaw σε συγκεκριμένο πάρτυ για ξένους..Μέσα πάντα ήταν 70% γκόμενες και 30% καβλιά..Πλέον ίδιο πάρτυ,ίδιο μέρος 80% καβλιά 20% γυναίκες..Poland είναι καθαρά Ευρώπη σήμερα..Εμείς γινόμαστε Ζιμπάμπουε..Και Στέκας που ήρθε πρόσφατα αυτά μου έγραψε.,Περίμενε να δει Ανατολική Ευρώπη και έπεσε από τα σύννεφα..

Αφού το Pacha είναι τοπ κλαμπ γιατί δεν πήγες Pacha;Εγώ είχα πάει τον Οκτώβριο και είχα απογοητευθεί.Καλές γκόμενες αλλά πολύ λίγος κόσμος.Τώρα έγινε καλό ένας λόγος είναι οτι χάλασε το 22 πολλή ψωλαρία και επικίνδυνοι τύποι πλέον οπότε οι κυριλέ γκόμενες πάνε Pacha που έχει πιο ακριβή είσοδο για άντρες και πολύ μεγάλη sexurity.
Για τη χρεοκωπία της Ελλάδας τα είχα γράψει οτι δε θα γίνει καμιά συμφωνία.Ζω με τους Γερμανούς και ξέρω.
Οντως οι Πολωνέζες είναι ανυπόφορες στα ραντεβού έτσι ήταν πάντα.Μετά από μισή ώρα θες να σε πατήσει νταλίκα με αυτά που ακούς.Out of space εντελώς και δεν το βουλώνουν.Τουλάχιστον οι Ρωσίδες ξέρουν οτι συνήθως είναι καλύτερα να σιωπαίνουν.
Καράφλιασα τώρα στο τρένο για Τσεχία.Μια γκόμενα έκατσε απέναντι και ξάπλωσε στα γόνατα του γκόμενου.Φόραγε μαύρο διαφανές φόρεμα χωρίς καθόλου εσώρουχα τα έβλεπες όλα.Κάτι που δε βλέπεις Πολωνία.Απίστευτες  exhibionists οι Τσέχες καυλώνεις εντελώς.
Βασικά Τσεχία σε κάνουν να νιώθεις μαλάκας οι γκόμενες με το πορνοστύλ τους Πολωνία δεν είναι έτσι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
.
Για τη χρεοκωπία της Ελλάδας τα είχα γράψει οτι δε θα γίνει καμιά συμφωνία.Ζω με τους Γερμανούς και ξέρω.
Μέγα Κμαν τι είχες γράψει για την επίσκεψη του Τσίπρα στη Ρωσία? Πως πιστεύεις πως ψυχολόγησε ο Πούτιν τον Τσίπρα?

(Ρίξε και μια ματιά αυτά που έγραψα για Λιθουανία)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι να ψυχολογήσει ο Πούτιν τον Τσίπρα;Σαν ανίκανο τον βλέπει φανφαρόνο και προσωρινό.Ο Πούτιν τα ήξερε από την αρχή όλα για τη χρεοκωπία τα capital controls και τι μαλάκες είναι στο ΣΥΡΙΖα αφού έχει την KGB.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως σίγουρα οι Τσέχες είναι καλύτερα μουνιά από τις Πολωνέζες και Βοημία και Μοραβία.Επίσης φαίνονται πολύ ελευθέριες.Το άλλο καλό που έχουν οι Τσέχες είναι οτι είναι άνετες στη συζήτηση δε σου πρήζουν τα αρχίδια όπως οι Πολωνέζες ξέρουν πότε να σταματάνε.Δαγκώνονται βέβαια θέλουν να πουν τη μαλακία αλλά τελικά δεν τη λένε έχουν τακτ.Ενώ οι Πολωνέζες μιλάνε σαν πολυβόλα.Παρόλα αυτά οι Πολωνέζες που μένουν Ελλάδα είναι αρκετά προσαρμοσμένες υπάρχει αρκετά λιγότερη τρέλλα.
Είμαι τώρα  Olomouc τσέχικη φοιτητούπολη και το τι μουνί κυκλοφορεί εδώ όλες με φουστίτσες και κοντά φορέματα δεν περιγράφεται.Νιώθεις καταραμένος να έχεις περάσει τα νεανικά χρόνια στην Ελλάδα.
Για απεριόριστες καύλες Plzen,Olomouc όλα τα λεφτά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πάντως σίγουρα οι Τσέχες είναι καλύτερα μουνιά από τις Πολωνέζες και Βοημία και Μοραβία.Επίσης φαίνονται πολύ ελευθέριες.Το άλλο καλό που έχουν οι Τσέχες είναι οτι είναι άνετες στη συζήτηση δε σου πρήζουν τα αρχίδια όπως οι Πολωνέζες ξέρουν πότε να σταματάνε.Δαγκώνονται βέβαια θέλουν να πουν τη μαλακία αλλά τελικά δεν τη λένε έχουν τακτ.Ενώ οι Πολωνέζες μιλάνε σαν πολυβόλα.Παρόλα αυτά οι Πολωνέζες που μένουν Ελλάδα είναι αρκετά προσαρμοσμένες υπάρχει αρκετά λιγότερη τρέλλα.
Είμαι τώρα  Olomouc τσέχικη φοιτητούπολη και το τι μουνί κυκλοφορεί εδώ όλες με φουστίτσες και κοντά φορέματα δεν περιγράφεται.Νιώθεις καταραμένος να έχεις περάσει τα νεανικά χρόνια στην Ελλάδα.
Για απεριόριστες καύλες Plzen,Olomouc όλα τα λεφτά.
Πήγαινε ΟΣΤΡΑΒΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έκφυλες καταστάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα είμαι Οστράβα ακριβώς και μετά μπουκάρω Πολωνία.
Σε αυτό το άρθρο οι Τσέχες ψηφίζουν την Ελλάδα σαν το μέρος όπου μπορείς να βρεις τους καλύτερους εραστές.Δίνουν τη γνώμη τους για Αφρικανούς,Αραβες,Γάλλους,Βορειοευρωπάιους κτλ.Φυσικά δεν έχουν αφήσει φυλή αγάμητη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τώρα είμαι Οστράβα ακριβώς και μετά μπουκάρω Πολωνία.
Σε αυτό το άρθρο οι Τσέχες ψηφίζουν την Ελλάδα σαν το μέρος όπου μπορείς να βρεις τους καλύτερους εραστές.Δίνουν τη γνώμη τους για Αφρικανούς,Αραβες,Γάλλους,Βορειοευρωπάιους κτλ.Φυσικά δεν έχουν αφήσει φυλή αγάμητη.

ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Θα το στείλω στη Τσέχα μου!! Μου λέει συνέχεια να πάω και θέλει παρτούζα με τους φίλους μου! Θα φέρει και φίλες!!! Η μόνη γκόμενα που μου τα έχει πει τόσο χύμα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι όντως χύμα.Θα προσπαθήσω να κάνω μια σύγκριση Πολωνίας,Ουκρανίας Τσεχίας.Είναι πολύ ωραία εδώ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Κάτσε Τσεχία και Ουκρανία...Μην καίς την εκδρομή με Poland..Μάλλον θα πάω Βουδαπέστη την άλλη εβδομάδα μια εβδομάδα και θα δώ την διαφορά λίγα χρόνια μετά.

Μια ατάκα ισχύει όσο ποτέ εδώ Warsaw καλοκαίρι με τα super-mini παντού..."Πολλά μουνία τριγύρω μας στον πούτσο μας κανένα"...Μπούτια έξω και αδιάφορες απλά, φάτσε μουτρομένες και τρέχουν σαν τον Βέγγο στον δρόμο..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάτσε Τσεχία και Ουκρανία...Μην καίς την εκδρομή με Poland..Μάλλον θα πάω Βουδαπέστη την άλλη εβδομάδα μια εβδομάδα και θα δώ την διαφορά λίγα χρόνια μετά.

Μια ατάκα ισχύει όσο ποτέ εδώ Warsaw καλοκαίρι με τα super-mini παντού..."Πολλά μουνία τριγύρω μας στον πούτσο μας κανένα"...Μπούτια έξω και αδιάφορες απλά, φάτσε μουτρομένες και τρέχουν σαν τον Βέγγο στον δρόμο..
Φίλε Dr Love Λιθουανία έχεις πάει? Έχεις νταλαβεριστεί με αυτή τη φυλή καθόλου? Αν έχεις κάτι σοβαρό να πεις διάβασε τι έγραψα στο θρέντ της Λιθουανίας!!
Έχω πέσει πάνω σε φαινομενικά εξαιρετική περίπτωση...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν έχω πάει Λιθουανία, απλά η τελευταία που πήδηξα Warsaw ήταν Λιθουανή.Είχε έρθει για το διδακτορικό της εδώ 4 μήνες.Γύρω στο 6 απο ομορφιά προς το 5 θα έλεγα, αλλά είχε τεράστιες βυζάρες.Και έχω διαβάσει το βιβλίο του Rooshv για Λιθουανία.Αυτά μόνο.Θα τα μελετήσω αυτά που γράφεις και σίγουρα πρέπει να πάω να δώ τι παίζει..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν έχω πάει Λιθουανία, απλά η τελευταία που πήδηξα Warsaw ήταν Λιθουανή.Είχε έρθει για το διδακτορικό της εδώ 4 μήνες.Γύρω στο 6 απο ομορφιά προς το 5 θα έλεγα, αλλά είχε τεράστιες βυζάρες.Και έχω διαβάσει το βιβλίο του Rooshv για Λιθουανία.Αυτά μόνο.Θα τα μελετήσω αυτά που γράφεις και σίγουρα πρέπει να πάω να δώ τι παίζει..
Ειχα γραψει σχετικα με αυτες οτι θελουν να το παιζουν Ευρωπαίες!Σχέσεις και  :jerking:.Με τους Ρώσσους εχουνε κομπλεξ γιατι ενω ειναι στην Ε.Ε. ζουνε πολυ χειροτερα απο το μέσο Ρώσσο και αναγκάζονται να φυγουν απο της χώρες τους.Ειναι παντος καλοες προορισμος αφου βαζει και η Balkan Express δρομολόγιο  :2funny: 2 Ευρώ με φα'ι' και στάση για αυνανισμό  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τρελλά σκηνικά στο Κράκωβ κρίμα που ο Φιντέλ δεν μπόρεσε να έρθει.Η καλύτερη πόλη της Πολωνίας για daygame.Τσίμπησα τηλέφωνο από φοιτήτρια με τοπάκι ξέκωλο σορτσάκι,από πολύ δυνατό μουνί στο πάρκο,από μια υπερμουνάρα Ουκρανέζα και μια Πολωνέζα με εντυπωσιακό σώμα στην πλατεία.Το βράδυ είχα το δάχτυλο κάτω από το εσώρουχο μιας 25χρονης στο Coco σε χρόνο dt.Τελικά η γκόμενα μου έδωσε ονο το επαγγελματικό της τηλέφωνο γιατί λέει δε γνωριζόμαστε καλά!Μετά χούφτωνα άλλη στο Frantic αυτή έδωσε μόνο email.
Δυο γκομενάκια από το Coco που έδωσαν facebook την Παρασκευή και θέλουν να έρθουν Ελλάδα τελικά δεν απαντήσανε.
Το καυλάκι το τσάκωσα με Αράπη στο Coco.Της λέω σου δίνω 80 ζλότυ για ένα φιλί 150 ευρώ αν έρθεις στο ξενοδοχείο.Μου λέει τι φιλί θες;Λέω με γλώσσα.Πάμε λέει τότε στα σκοτεινά να μη μας βλέπουν πάμε και μετά αρχίζει να λέει τα λεφτά μπροστά.Της λέω σε τσάκωσα με τον Αράπη.Είναι φίλος μου λέει.Αρχίδια της λέω τον είδα που σε χύφτωνε και προσπαθούσε να σε φιλήσει.Εντωμεταξύ ο Αράπης να έχει ξεσκιστεί να τις κερνάει και αυτες να χορεύουν σα να είναι σε στριπτιζάδικο.Τελικά τσαντίστηκα και την άφησα βαριέμαι τις παλαβομάρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χτες ήταν κάτι άλλες θεόμουρλες που γιορτάζανε δεν ξέρω και εγώ τι.Κάποια στιγμή έρχεται μία με μαύρο μίνι και τατουάζ στα βυζιά και ένα χαρτάκι και με ρωτάει:Εχεις προφυλακτικό;Οχι λέω εγώ.Συγγνώμη λέει και πάει και ρωτάει μετά κάτι Πολωνούς.Ο ένας Πολωνός βγάζει ένα προφυλακτικό και γίνεται το κονέ.Η φίλη της πάει και κάθεται στα γόνατα του Πολωνού.Μετά κάθονται στο διπλανό τραπέζι κάτι ελεεινοί Κινέζοι οι γκόμενες τους γραπώνουνε τους βάζουν να κάτσουν μαζί τους.Οι Κινέζοι εντελώς για τον πούτσο όλο χαμόγελα και τίποτα άλλο.Οι μαύροι εντωμεταξύ να μένουν με το πουλί στο χέρι τους έχουν πάρει χαμπάρι οτι είναι πέφτουλες.Μετά βλέπω μία με το μισό και παραπάνω κώλο έξω τι σορτσάκι ήταν αυτό;Ηταν όμως κάπως χοντρή.Πάω να μιλήσω παρεμβαίνει ο σεκιουριτάς να ανοίξει την πόρτα VIP  και ψάρωσα νόμισα οτιηρθε για εμένα.Στην αναμπουμπούλα η γκόμενα χάνεται βλέπω μετά να ρην έχει φορτώσει ένας Πολωνός στο Fever φύγανε μαζί.
Είδα και έναν Αμερικανό PUA να παραδίδει στοShakers.Η μια γκόμενα να τον έχει αγκαλιά και να τον φιλάει και αυτός να μιλάει στη φίλη της.Μετά έκανε Venue Change πήγε τη γκόμενα στο Frantic για isolation.Μιλάμε καμάκι από βιβλίο ο Αμερικανός τα έκανε όλα σωστά.Αφού όταν έφυγε και πήγα να φάω τη φίλη της η γκόμενα ήταν παγωμένη.Τόσο αρχιδάτο καμάκι έκανε ο Αμερικανός.

Γενικά στο Κράκωβ είδα μερικές πολύ ωραίες Πολωνέζες με αρκετά εμφανίσιμους ξένους δεν είδα τα mismatch που είδα στο Πόζναν.Είδα άθλιους Πολωνούς όμως με μουνάρες.Τράβηξα και φωτό άμα δείτε τα ζευγάρια μουνάρα τρωγλοδύτης θα πάθετε καρδιακή προσβολή.Γενικά Κράκωβ παίζει ρόλο η εμφάνιση ένας εμφανίσιμος Ελληνας κάτω από 35 μπορεί να γαμάει άλλη κάθε 2-3 μέρες.
Για εμένα ήταν τρομερό το daygame.Είδα πάντως Αράπηδες,μαυριδερούς και Αραβες να φορτώνουν ικανοποιητικές γκόμενες.Οι Αράπηδες πάνε καθαρά για one night stand κάθε νύχτα στο Coco τα ίδια άτομα και οι γκόμενες τους έχουν πάρει χαμπάρι.
Την Παρασκευή παραλίγο να γαμήσω μια χορεύτρια go go.Περίμενε το λεωφορείο στη στάση κοντά στο μέρος που έμενα στις 4:00 το πρωί.Βυζιά έξω μπούτια έξω.Της σκάω 30 ευρώ τη χουφτώνω κσι τη φιλάω της λέω έλα στο δωμάτιο αν γουστάρεις παραπάνω.Μου λέει δε νιώθω καλά με περιμένει ο γκόμενος σπίτι.Καλά λέω τσιμπάω το τηλέφωνο θα σε πάρω σε μια βδομάδα για zakupy.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης να προσθέσω οτι όλες οι γκόμενες που έγινε φάση δεν ήταν από Κράκωβ αλλά από άλλες πόλεις οι πιο πολλές από Σιλεσία Κατοβίτσε,Czestochowa κτλ που επισκέπτονταν το Κράκωβ σαν τουρίστριες το Σαββατοκύριακο ή δουλεύουν στο Κράκωβ.Ετσι επιβεβαιώνεται η θεωρία οτι τα μεγαλύτερα πουταναριά είναι Slaskie όπως διαπίστωσα και Κατοβίτσε.
Η Ουκρανέζα που πήρα τηλέφωνο και θέλει να την προσκαλέσω Ελλάδα είναι σούπερ μούνα 185 ύψος αναλογίες μοντέλου και φόραγε διαφανές φόρεμα χωρίς εσώρουχα.Γενικά τα βλέπεις όλα Πολωνία όλα είναι δυνατά απλά δεν είναι φανταστικά όπως Ουκρανία.Οι Πολωνέζες σου πρήζουν τον πούτσο πολλές φορές με flakes(άχρηστες γνωριμίες άχρηστα ραντεβού) ενώ Ουκρανέζες γνωρίζεις λιγότερες περνάς όμως κατευθείαν στο ψητό.Χάιδευα τα μπούτια μιας γαμάτης ξανθιάς Λευκορρωσίδας με σούπερ μίνι στοFever μέχρι που μου είπε οτι ο άντρας της είναι ακριβώς δίπλα στο μπαρ.

Τελικά ο Φιντέλ είναι τυχερός που μένει σε τέτοια πόλη διαπίστωσα όμως οτι δε διαβάζει τις καταστάσεις σωστά.Εκεί που εγώ βλέπω πουτανάκια μουνάρες κτλ ο Φιντέλ προσπερνάει.Μόνος μου έπεφτα συνέχεια σε γκόμενες ενώ αυτός δεν ακολουθεί το μουνί δεν έχει το ένστικτο του κυνηγού.Και αυτή η εποχή δεν είναι καλή γιατί οι φοιτήτριες έχουν φύγει.Τον Οκτώβριο που έρχονται οι πρωτοετίνες από την επαρχία διψασμένες για πάρτι γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.Εκεί παίζει και να φορτώνουν μερικοί κάθε νύχτα.Γενικά Κράκωβ σε ποιότητα κάτω από Πόζναν αλλά πάνω από Βρότσλαβ.Πολλές στο Κράκωβ έχουν αρχίσει να παχαίνουν επικίνδυνα.
Από τα ξένα καμάκια το 1% φορτώνει στα κλαμπ βασικά οι πιο εμφανίσιμοι.
Τα καλύτερα μουνιά δουλεύουν για τα μαγαζιά είχε δύο χτες στο Coco απίστευτες.
Αν συγκρίνουμε τις εμπειρίες του Ελληνα φοιτητή που ξεσκίζεται στη μαλακία με τον Πολωνό που είναι κάθε βράδυ με τιε μουνάρες και έχει άπειρες ευκαιρίες ο Ελληνας είναι τραγικός.Αν κάποιος ενσιαφέρεται πιο πολύ για την ευδαιμονία του πούτσου του από ό,τι για ποιότητα σπουδών η Πολωνία είναι must.
Στην Πολωνία το καλό είναι οτι οι γκόμενες είναισυνεχώς ανοιχτές στο καμάκι οι Πολωνοί τις βαριούνται και τις παρατάνε κανένας δε φρουρεί Πολωνέζες και αυτές πίνουνε συνέχεια και βαριούνται χωρίς άντρες οπότε θέλουν συνέχεια διασκέδαση.Ετσι έρχεται κάποια στιγμή η σειρά σου.Εγώ έλεγα σε όλες το ίδιο σκριπτ με καλό καλιμπράρισμα για την κάθε μία το οποίο προσάρμοσα για Πολωνέζες.Με τρώει η εμφάνιση είμαι εμφανώς μεγάλος για μερικά κλαμπ αλλά από την άλλη οι πιο πολλοί άντρες είναι αόρατοι δεν έχεις ανταγωνισμό εκτός από τους λίγους εμφανίσιμους ξένους και τους Πολωνούς με καλά κονέ.Οι άλλοι δεν υπάρχουνε οι γκόμενες έτσι κι αλλιώς τους φτύνουνε.Απορρίπτουν ευγενικά οπότε δε σε νοιάζει πας στην επόμενη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης να προσθέσω οτι όλες οι γκόμενες που έγινε φάση δεν ήταν από Κράκωβ αλλά από άλλες πόλεις οι πιο πολλές από Σιλεσία Κατοβίτσε,Czestochowa κτλ που επισκέπτονταν το Κράκωβ σαν τουρίστριες το Σαββατοκύριακο ή δουλεύουν στο Κράκωβ.Ετσι επιβεβαιώνεται η θεωρία οτι τα μεγαλύτερα πουταναριά είναι Slaskie όπως διαπίστωσα και Κατοβίτσε.
Η Ουκρανέζα που πήρα τηλέφωνο και θέλει να την προσκαλέσω Ελλάδα είναι σούπερ μούνα 185 ύψος αναλογίες μοντέλου και φόραγε διαφανές φόρεμα χωρίς εσώρουχα.Γενικά τα βλέπεις όλα Πολωνία όλα είναι δυνατά απλά δεν είναι φανταστικά όπως Ουκρανία.Οι Πολωνέζες σου πρήζουν τον πούτσο πολλές φορές με flakes(άχρηστες γνωριμίες άχρηστα ραντεβού) ενώ Ουκρανέζες γνωρίζεις λιγότερες περνάς όμως κατευθείαν στο ψητό.Χάιδευα τα μπούτια μιας γαμάτης ξανθιάς Λευκορρωσίδας με σούπερ μίνι στοFever μέχρι που μου είπε οτι ο άντρας της είναι ακριβώς δίπλα στο μπαρ.

Τελικά ο Φιντέλ είναι τυχερός που μένει σε τέτοια πόλη διαπίστωσα όμως οτι δε διαβάζει τις καταστάσεις σωστά.Εκεί που εγώ βλέπω πουτανάκια μουνάρες κτλ ο Φιντέλ προσπερνάει.Μόνος μου έπεφτα συνέχεια σε γκόμενες ενώ αυτός δεν ακολουθεί το μουνί δεν έχει το ένστικτο του κυνηγού.Και αυτή η εποχή δεν είναι καλή γιατί οι φοιτήτριες έχουν φύγει.Τον Οκτώβριο που έρχονται οι πρωτοετίνες από την επαρχία διψασμένες για πάρτι γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.Εκεί παίζει και να φορτώνουν μερικοί κάθε νύχτα.Γενικά Κράκωβ σε ποιότητα κάτω από Πόζναν αλλά πάνω από Βρότσλαβ.Πολλές στο Κράκωβ έχουν αρχίσει να παχαίνουν επικίνδυνα.
Από τα ξένα καμάκια το 1% φορτώνει στα κλαμπ βασικά οι πιο εμφανίσιμοι.
Τα καλύτερα μουνιά δουλεύουν για τα μαγαζιά είχε δύο χτες στο Coco απίστευτες.
Αν συγκρίνουμε τις εμπειρίες του Ελληνα φοιτητή που ξεσκίζεται στη μαλακία με τον Πολωνό που είναι κάθε βράδυ με τιε μουνάρες και έχει άπειρες ευκαιρίες ο Ελληνας είναι τραγικός.Αν κάποιος ενσιαφέρεται πιο πολύ για την ευδαιμονία του πούτσου του από ό,τι για ποιότητα σπουδών η Πολωνία είναι must.
Στην Πολωνία το καλό είναι οτι οι γκόμενες είναισυνεχώς ανοιχτές στο καμάκι οι Πολωνοί τις βαριούνται και τις παρατάνε κανένας δε φρουρεί Πολωνέζες και αυτές πίνουνε συνέχεια και βαριούνται χωρίς άντρες οπότε θέλουν συνέχεια διασκέδαση.Ετσι έρχεται κάποια στιγμή η σειρά σου.Εγώ έλεγα σε όλες το ίδιο σκριπτ με καλό καλιμπράρισμα για την κάθε μία το οποίο προσάρμοσα για Πολωνέζες.Με τρώει η εμφάνιση είμαι εμφανώς μεγάλος για μερικά κλαμπ αλλά από την άλλη οι πιο πολλοί άντρες είναι αόρατοι δεν έχεις ανταγωνισμό εκτός από τους λίγους εμφανίσιμους ξένους και τους Πολωνούς με καλά κονέ.Οι άλλοι δεν υπάρχουνε οι γκόμενες έτσι κι αλλιώς τους φτύνουνε.Απορρίπτουν ευγενικά οπότε δε σε νοιάζει πας στην επόμενη.
Louisa γιατί δεν πήγες??? Εκεί είναι τα καλύτερα! Μεγαλύτερες ηλικίες και πιο έτοιμες οι Γκόμενες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom