Το κακό είναι πως δεν με ακούς kman. Πριν πάω poznan για πρώτη φορά, που έχεις ήδη παει εκατό φορές, σου έγραψα πως από γνωριμίες που έχω εκεί το pacha είναι top club. Μου απάντησες δεν ισχύει και πως ήταν στο παρελθόν. Τώρα το δοκίμασες και τα βλέπεις... Σας εγραψα πως απο μια Γερμανίδα που γαμουσα και είχε αναλάβει το θέμα της Ελλάδας σε γνωστό οίκο αξιολόγησης στην Γερμανία θα πάμε για πτώχευση τελος Ιούνη . Μήνες πριν πάρουν πρέφα στην Ελλάδα, ολα κανονισμένα ήταν δυστυχώς.
Σου είπα στα ραντεβού poland είναι σπασαρχιδες και πάνω απο 6αρια δεν γάμας. Σου είπα επίσης πως απλα παιζουν στα clubs οι γκόμενες και δεν γαμάει κάνεις το ίδιο βράδυ . Τα γράφεις μόνος σου τώρα. Ελπίζω τουλάχιστον να δοκίμασες το odloty.pl με 150 pln.. Αν δεν το έκανες και το δοκιμάσεις μελλοντικά θα γράψεις πως έχω δίκιο και άδικα τρέχεις στα clubs αν είσαι του πληρωμένου έρωτα.
.
Δεν είναι ότι μεγάλωσες σε 2 χρόνια..Απλά γαμήθηκε Poland σε δύο χρόνια..Ένα θα σου πω..Ακριβώς 2 χρόνια πρίν ερχόμουν Warsaw σε συγκεκριμένο πάρτυ για ξένους..Μέσα πάντα ήταν 70% γκόμενες και 30% καβλιά..Πλέον ίδιο πάρτυ,ίδιο μέρος 80% καβλιά 20% γυναίκες..Poland είναι καθαρά Ευρώπη σήμερα..Εμείς γινόμαστε Ζιμπάμπουε..Και Στέκας που ήρθε πρόσφατα αυτά μου έγραψε.,Περίμενε να δει Ανατολική Ευρώπη και έπεσε από τα σύννεφα..
Είμαι πίσω Warsaw..Τελευταίος μήνας και με capital control εδώ!!!