Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχω ένα πελώριο σφυρί ανάμεσα στα πόδια μου  αλλά σε λουγκρες δεν το δίνω.  
Στον κώλο σου το έχεις  :2funny: οι φωτογραφίες που ανέβασες στο ιντερνετ οταν έψαχνες αντρα το αντίθετο έδειχναν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ακου 'ο βιαστης με την τυροπιτα', τι αλλο θα ακουσουμε....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σήμερα ήταν η ημέρα του Αράπη.Μόνο μαυριδεροί φόρτωσαν στο Cuba Libre.Να σας δείξω φωτό με τι εθνικότητες προτιμούν οι Πολωνέζες να αηδιάσετε.
Η sponsorette πάλι δεν είχε χρόνο.Βρήκα όμως πολύ καλή περίπτωση μουνάρα που γνώρισα στο καφέ.Τελικά μου έσκασε οτι έχει οικονομικά προβλήματα.

Αραβοειδής με Πολωνέζα σούπερ μούνα.Συνέχεια τον χάιδευε και τον φιλούσε.

8lgAg1.jpg

Πολωνέζα και Αραβοειδής σε τρυφερούς εναγκαλισμούς.

EaveV9.jpg

Κλασσική γκόμενα επαρχίας με τον Πολωνό γκόμενο.Γενικώς οι συνδυασμοί είναι απίστευτοι.Αντρες για τα μπάζα με μουνάρες είναι αρκετά συχνό θέαμα.

GIqXNn.jpg

Ενας Αράπης απλώνει το χέρι στην ιδιοκτησία του.

owEQob.jpg

Τουρκαλάδες προσεγγίζουν 3 ξανθιές που ανταποκρίνονται θετικά.

Qn6ysM.jpg

Ακαθόριστος Ημιαράπης με πολύ καλό μουνί.Τσίμπησε τηλέφωνο.Αργότερα η ίδια γκόμενα έδωσέ το τηλέφωνό της σε Αραβοειδή.

GGWHni.jpg

Ισπανόφατσα για τον πούτσο καραφλός γενειοφόρος με πολύ καλό μουνάκι.

pl5A3L.jpg

Κλασσικό στυλ Πολωνέζας.

Pbgcya.jpg

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Στον κώλο σου το έχεις  :2funny: οι φωτογραφίες που ανέβασες στο ιντερνετ οταν έψαχνες αντρα το αντίθετο έδειχναν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Αυτά δεν  μπορώ με τις λουγκρες όταν δεν τις γαμάς βγάζουν τόση κακιά. Βρε σιχαμένε δεν με παρακαλούσες πριν δύο εβδομάδες να βρεθούμε να σε γαμήσω . Και επειδή σε απέρριψα γράφεις ένα σωρό μαλακίες. Έκανες και φωτοσοπ στις φωτογραφίες μου , να δείξεις και καλά ότι όλοι είναι λουγκρες σαν εσένα.Ανεβάζω την φωτογραφία που έκανες φωτοσοπ και το λινκ που της κατέβασες να καταλάβουν όλοι τι αδερφαρα ξεφωνημενη είσαι .  Όσο και να παρακαλάς δεν θα σε γαμήσω ελεεινή βρωμερή λούγκρα .

Συνημμένα

• bluebob2 (2).jpg
    bluebob2 (2).jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 12.jpg
    12.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 21

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 Αυτά δεν  μπορώ με τις λουγκρες όταν δεν τις γαμάς βγάζουν τόση κακιά. Βρε σιχαμένε δεν με παρακαλούσες πριν δύο εβδομάδες να βρεθούμε να σε γαμήσω . Και επειδή σε απέρριψα γράφεις ένα σωρό μαλακίες. Έκανες και φωτοσοπ στις φωτογραφίες μου , να δείξεις και καλά ότι όλοι είναι λουγκρες σαν εσένα.Ανεβάζω την φωτογραφία που έκανες φωτοσοπ και το λινκ που της κατέβασες να καταλάβουν όλοι τι αδερφαρα ξεφωνημενη είσαι .  Όσο και να παρακαλάς δεν θα σε γαμήσω ελεεινή βρωμερή λούγκρα .
Εγω γιατί την έκανα φωτοσόπ? :2funny:ειναι πολυ πιθανον να της ανεβασες εσυ απο μόνος σου τότε  :think:.Είσαι ύποπτος μπουρδλέλα δεν πηγαινεις γκόμενα έχεις να γαμίσεις απο το 1999  :2funny:Μου ειπανε οτι τον δίνεις τσιμπούκι στο Σινοχάρα και βλέπω ξερεις να ψαχνεις τα πουστροσά'ιτ  :2funny:ε,τι αλλες αποδειξεις θέλεις.
  Εγω πριν απο 2-3 μέρες σας έβαλα τι γαμάω.Ελλάδα ημουν Φυλής κάθε μέρα και γάμαγα,δεν ειμαι ο σούπερμαν να γαμαω 2 φορές τη μερα Φυλής ή Μεταξουργειο και να πηγαινω και με αντρες  :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κλασσικές γκόμενες Πόζναν.

PYiuob.jpg

Τώρα κατευθύνομαι Κατοβίτσε θα χτυπήσω Energy και Pomarancza και αύριο με περιμένουν ανώμαλα γαμήσια στην Czestochowa μιλάμε για βαριά πράγματα.
Η sponsorette που γνώρισα στο κλαμπ το Σάββατο ήθελε σήμερα να συναντηθούμε αλλά ατυχώς φεύγω.Σε 4 μέρες έβγαλα 2 πολύ καλές γκόμενες Πόζναν να δούμε πώς θα συνεχιστεί.Ομως σε σχέση με το τεράστιο ποσοστό διαστημικών μουνιών που βλέπεις τα αποτελέσματα είναι πενιχρά.Α ρε να είχα επισκεφτεί 10 χρόνια πριν αλλά τότε μόνο Βρότσλαβ,Κράκωβ
ηταν γνωστά.

Οι ξένοι χτες στο Cuba Libre γαμούσαν και έδερναν.Είτε Αράπης είτε Αραβας είτε Τούρκος είτε Ισπανός όλοι είχαν επιτυχία.Αρκεί να είσαι λίγο σκουρόχρωμος.Και μιλάμε για ξένους τελείως άφραγκους που μένουν σε χόστελ και τίποτα το ιδαίτερο εμφανσιακά.Στη Δύση θα γαμούσαν του Αγίου πούτσου και μπάζα όχι τέτοια μουνιά που τους κάθονται στην Πολωνία την ίδια νύχτα.Αλλά και πολλοί Πολωνοί για τα μπάζα οικονομικά και εμφανισιακά κυκλοφορούν μουνάρες.Είναι τεράστιες οι ποσότητες εμφανίσιμων γυναικών εδώ το ξεφτιλίζουν τεέίως και ρίχνουν τα στάνταρ τους σε ό,τι αφορά τους άντρες στο πάτωμα.Μόνο να σκέφτεσαι τι πρέπει να γινόταν 10 χρόνια πριν εδώ τρελένεσαι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Πως αφηνουν να τις ακουμπανε οι αραπαδες δεν το καταλαβαινω. Πολυ σιχαμερες πρεπει να ειναι αυτες που το κανουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πως αφηνουν να τις ακουμπανε οι αραπαδες δεν το καταλαβαινω. Πολυ σιχαμερες πρεπει να ειναι αυτες που το κανουν.

Ρε χαβαλεδιαζουν με ολους αυτους μη τσιμπας. Ειδες τι ειπε, εδοσε το τηλ σε εναν μετα σε αλλον. Μετα φευγουν μονες και το πρωι που ξυπνανε ουτε που τους θυμουνται. Μη τρελαινεσαι κανεις απο αυτους δε γαμαει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως μόνο δύο μαυριδεροί φόρτωσαν στα σίγουρρα από το Cuba Libre.Σήμερα τρελλά γαμήσια με επαρχιοτωπούλα κάπως τροφαντή αλλά τα έκανε όλα πρωκτικό,deep throat,rimming,pissing και scat.Αφού έριξα το χέσιμο την φιλοδώρησα με 130 ζλότυ.Χτες το Pomarancza πολύ ενδιαφέρον αλλά με λίγους στόχους.Κάποια στιγμή ζαλίστηκα από τις μπύρες και την κούραση και έφυγα.
Το Σάββατο έρχεται το booty call στο Πόζναν από το χωριό της.Σήμερα πάω Κράκωβ να εποθεωρήσω τα περίφημα Coco,Chien και Prozac.Παίζουν μερικές ακόμα χωριατοπούλες τριγύρω μπορεί να τις τιμήσω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οντως μόνο δύο μαυριδεροί φόρτωσαν στα σίγουρρα από το Cuba Libre.Σήμερα τρελλά γαμήσια με επαρχιοτωπούλα κάπως τροφαντή αλλά τα έκανε όλα πρωκτικό,deep throat,rimming,pissing και scat.Αφού έριξα το χέσιμο την φιλοδώρησα με 130 ζλότυ.Χτες το Pomarancza πολύ ενδιαφέρον αλλά με λίγους στόχους.Κάποια στιγμή ζαλίστηκα από τις μπύρες και την κούραση και έφυγα.
Το Σάββατο έρχεται το booty call στο Πόζναν από το χωριό της.Σήμερα πάω Κράκωβ να εποθεωρήσω τα περίφημα Coco,Chien και Prozac.Παίζουν μερικές ακόμα χωριατοπούλες τριγύρω μπορεί να τις τιμήσω.
Frantic μην πας με τίποτα! Ούτε Prozac!! Την πρώτη φορά που πήγαμε δεν καταφέραμε τίποτα! Στη δευτερη φορά φέτος με το Φιντέλ πήγα αναγκαστικά τη Τετάρτη που όλα τα άλλα ήταν κλειστά...Ήταν η χειρότερή μου μέρα! Εκεί πάνε Πολωνέζες που μισούν τους ξένους και θέλουν να τους τραμπουκίσουν....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζήτα από τον Φιντέλ να σε πάει στο Κλάμπ της επιτυχίας και της ευλογίας!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μίλησα κιόλας με το Fidel και μου είπε για το κλαμπ ππυ γνώρισες την παντρεμένη.Θέλω όμως να δω και αυτό το γαμημένο το Coco έχει τρομερή φήμη.
Το κακό είναι η φοβερή εξάντληση έχω συνέχεια ίλιγγο από τα αλλεπάληλα ξενύχτια τα ποτά τα γαμήσια και τα καμάκια το πρωί.Σήμερα έκανα ελεεινό καμάκι στο Κατοβίτσε αλλά οι γκόμενες είναι πολύ προσεγγίσιμες πιο πολύ από το Πόζναν.Πόζναν είναι πιο μουνάρες Κατοβίτσε Πολωνέζες της διπλανής πόρτας αλλά πολύ πιο απλές και φτωχές από Πόζναν φάση.
Να δούμε τι καμάκι έχει το Κράκωβ γιατί στην Γκαλέρια πριν από κάτι χρόνια είχα πιάσει τα αρχίδια μου πολύ εκνευρισμένες ήταν με τους ξένους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μίλησα κιόλας με το Fidel και μου είπε για το κλαμπ ππυ γνώρισες την παντρεμένη.Θέλω όμως να δω και αυτό το γαμημένο το Coco έχει τρομερή φήμη.
Το κακό είναι η φοβερή εξάντληση έχω συνέχεια ίλιγγο από τα αλλεπάληλα ξενύχτια τα ποτά τα γαμήσια και τα καμάκια το πρωί.Σήμερα έκανα ελεεινό καμάκι στο Κατοβίτσε αλλά οι γκόμενες είναι πολύ προσεγγίσιμες πιο πολύ από το Πόζναν.Πόζναν είναι πιο μουνάρες Κατοβίτσε Πολωνέζες της διπλανής πόρτας αλλά πολύ πιο απλές και φτωχές από Πόζναν φάση.
Να δούμε τι καμάκι έχει το Κράκωβ γιατί στην Γκαλέρια πριν από κάτι χρόνια είχα πιάσει τα αρχίδια μου πολύ εκνευρισμένες ήταν με τους ξένους.
Γιατι δεν πας να τον συναντίσεις να του δείξεις πως καμακώνεις? :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συνάντηση χτες με Φιντέλ χτυπήσαμε Coco μετά από δική μου σύσταση.Αρκετά πουτανάκια τσίμπησα τηλέφωνο και χούφτωσα ένα ξέκωλο με αρκετά καλές προοπτικές.Μετά πιάσαμε τα αρχίδια μας μαζικά σε Afera,Prozac πολύ χάλια κατάσταση.Εχω μικτές εικόνες από Κρακοβία.Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος από γκόμενες που έχουν αναπτύξει bitch shields έναντι της μαζικής εισβολής ξένων.Συγκεντρώνει όμως και αξιόλογο αριθμό από ψωλάκια από γύρω μικρές πόλεις και χωριά που κάνουν τη διαφορά.Το Cocco  μου άρεσε πολύ.Καμάκωσα σήμερα λίγο Galeria Krakowska   πάλι με τα ίδια μεικτά αποτελέσματα.Τώρα κατευθύνομαι Κατοβίτσε να λεηλατήσω Energy και Pomaranca.Ισως να επανέλθω Κράκωβ αύριο αν και περιμένει το Σάββατο το booty call στο Πόζναν.Δύσκολη η ζωή για Βαλκάνιους καμάκηδες.

Πάντως στην ίδια πόλη οι εντυπώσεις ήταν διαφορετικές.Εγώ έβλεπα παντού πουτανάκια και καυλάκια ενώ ο Φιντέλ εστίαζε στην κυριλέ πλευρά.Μου είπε οτι συγκεντρώνομαι και εντοπίζω αμέσως τις εύκολες γκόμενες τις βλάχες από την επαρχία του είπα οτι μόνο αυτές βλέπω τις άλλες τις αγνοώ.Πριν τους ξένους το Κράκωβ ήταν σίγουρα παράδεισος.Και τώρα θεωρώ οτι είναι καλύτερο από το Βρότσλαβ αν και χειρότερο από το Πόζναν έχει πιο πολλές γκόμενες από το Πόζναν αλλά την έχουν δει περισσότερο και η εμφάνιση είναι κάπως κατώτερη.Εχει όμως και βλαχιά από τις γύρω πόλεις που το Πόζναν δεν έχει τόσο πολλή.Γενικά είναι πιο φτωχό από το Πόζναν αλλά με περισσότερα μαγαζιά διπλάσιο κόσμο κτλ.Πριν από 5-10 χρόνια ήταν σίγουρα παράσεισος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οπως τα λεει ο φιλτατος βαλκανιος τσολιας ΚΜΑΝ! Με μεγαλη μου χαρα συναντηθηκα με τον συναγωνιστη και συνοδοιπορο βαλκανιο καμακωτη :grin:
Τον συναντησα εξω απο το value for money διαμερισμα του , οχι στο κεντρο αλλα οχι πολυ μακρια και ξεκινησαμε στην αρχη μια βολτιτσα στο κεντρο. Αφου το εδειξα τα κυριοτερα σημεια της πολης , πηγαμε στην Galleria Krakowska για κουμπωμα . Ο κμαν εκοβε κινηση.
Στη συνεχεια κατεβηκαμε προς κεντρο. Επειτα απο προταση του κμαν πηγαμε αρχικα στο COCO. Οπως τα λεει , ειναι , ειχε πολυ καλη αναλογια αντρων- γυναικων. Ειχε και ενα εταιρικο παρτυ επισης, αρα ειχε κοσμο. Με το που αραξαμε σε μια μπαρα , ηρθαν διπλα μας 3 καβλακια. Αμεσως ο κμαν επιασε κουβεντα και σε 2 λεπτα ειχε το τηλ . της τσουρκας. Ξεκολλακια απο ενα κοντινο χωριο. Πριν απο αυτο πηγε να καμακωσει τη γλαστρα της υποδοχης, αλλα μια διακριτικη βολτα του σεκιουριτα προς τα εκει, τον απετρεψε για περαιτερω κινησεις. :grin:
Aφου εγιναν δυο- τρεις αλλες αποπειρες χωρις ομως αποτελεσμα, ( αλλη ειχε γκομενο, αλλη με την παρεα της κλπ ), αποφασισαμε οτι δεν ειχαμε κατι αλλο να περιμενουμε απο εκει και ειπαμε να παμε αλλου. Καθως φευγαμε, εμπαινε μια στρατια απο 5-6 θεοκαβλα, και προς στιγμην αποφασισαμε να γυρισουμε πισω. Ωστοσο η ωρα περνουσε και επρεπε να δουμε και τα αλλα.
Στην αρχη ηταν να παμε στο U Luisa του κεντρου, το κλαμπ της επιτυχιας :grin: Oμως ηταν κλειστο . Ετσι πηγαμε στο Affera. Eκει μαζευονται κυριως φοιτητες. Εχει μερικα ωραια καβλακια, αλλα γνωριζονται μεταξυ τους και πανε μεγαλες φοιτητοπαρεες. Ωστοσο κατι μπορει να γινει εκει περα αν το παλαιψεις.
Μετα περασαμε και απο το prozac. Επαιζε hip hop και r n b , λιγο παρακμιακος κοσμος, πολλοι ξενοι, και ολοι χτυπιοντουσαν στο χορο. Εξω ειχε τραπεζακια για αραγμα, ο κμαν εκανε και εκει μια αποπειρα αλλα αποτυχημενη .
Υστερα φευγοντας στο δρομο εξω γκομενες κοσμος κλπ. Καβλαντισαμε λιγο με μια παρεα τσουρκων που εφευγε απο bachelor , λιγο με διαφορες αλλες τυχαιες στο δρομο, χαζεψαμε ενα τυπο που τραμπουκιζε τη γκομενα του ( οπως ολος ο δρομος- εννοώ έβλεπε δε τραμπούκιζε! ) και πηγαμε στη Szewska το δρομο με τα πολλα κλαμπ μεταξυ αλλων το frantic. Απλα επεσε λιγο καβλαντισμα με τις μεθυσμενες τσουρκες εξω . Τα κλαμπ αυτα ειναι πολυ γκλαμουρ και μουρατα και καλα με μεγαλες ουρες και πολλους πυρφορους. Αποφασισαμε οτι δεν ειχε νοημα να μπουμε σε καποιο απο αυτα, και αντ αυτου πηγαμε στα mc donalds που βρισκονται στο δρομο αυτο να κουμπωσουμε κτ ( και να καμακωσουμε ). Ειχε αρκετα αξιλογα γκομενακια μεσα που καθοντουσαν και τρωγανε, αλλα μεχρι να παραγγειλουμε και να κατσουμε, ειχαν φυγει. Παρολα αυτα ο κμαν εκανε πεσιμο σε κατι γκομενες που προεκυψαν ιρλανδες :grin: Εκαναν μια συντομη κουβεντα, αλλα ως εκει. Εξαλλου ειχαν κατι πυρφορους , οι οποιοι ηρθαν μετα.
Ο κμαν οντως παει σε καποιες που τις κοβει απο πριν. Η κοβει σε ποια μερη πρεπει να πας. Τωρα αυτο με τα λεφτα και πως παιζει δεν ειχα την ευκαιρια να το δω live, εννοω δλδ να της σκαει κατι και η αλλη να κολλαει. Παντως μου δειξε μηνηματα. Μιλαει πολωνικα σε καποιο βαθμο, με λαθη βεβαια. Αλλα για συννενοηση με τσουρκες ειναι αρκετα πιστευω. Επισης τσεχικα και καποια ρωσικα. Ενταξει δεν ειναι πιτσιρικας, αλλα εχει πολυ ηρεμο και χαλαρο στυλακι και οι γκομενες του δειχνουν μια εμπιστοσυνη. Μιλαει πολυ αργα και μαλακα στις γκομενες, το στυλ του μου θυμισε το δημητρακη αρκετα :grin: Moνο που τους λεει πιο τετριμενα και κανονικα πραγματα και οχι κουφα και απροσμενα που λεει ο δημητρακης :grin: Bεβαια καποια στιγμη πεταει το τυρακι δλδ οτι θα πανε για ψωνια η τεσπα προσπαθει να τις δελεασει ετσι. Και αν πιασει.
Σημερα θα δω το προγραμμα μου και εγω και ισως ακολουθησω στο Κατοβιτσε :grin:  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οπως τα λεει ο φιλτατος βαλκανιος τσολιας ΚΜΑΝ! Με μεγαλη μου χαρα συναντηθηκα με τον συναγωνιστη και συνοδοιπορο βαλκανιο καμακωτη :grin:
Τον συναντησα εξω απο το value for money διαμερισμα του , οχι στο κεντρο αλλα οχι πολυ μακρια και ξεκινησαμε στην αρχη μια βολτιτσα στο κεντρο. Αφου το εδειξα τα κυριοτερα σημεια της πολης , πηγαμε στην Galleria Krakowska για κουμπωμα . Ο κμαν εκοβε κινηση.
Στη συνεχεια κατεβηκαμε προς κεντρο. Επειτα απο προταση του κμαν πηγαμε αρχικα στο COCO. Οπως τα λεει , ειναι , ειχε πολυ καλη αναλογια αντρων- γυναικων. Ειχε και ενα εταιρικο παρτυ επισης, αρα ειχε κοσμο. Με το που αραξαμε σε μια μπαρα , ηρθαν διπλα μας 3 καβλακια. Αμεσως ο κμαν επιασε κουβεντα και σε 2 λεπτα ειχε το τηλ . της τσουρκας. Ξεκολλακια απο ενα κοντινο χωριο. Πριν απο αυτο πηγε να καμακωσει τη γλαστρα της υποδοχης, αλλα μια διακριτικη βολτα του σεκιουριτα προς τα εκει, τον απετρεψε για περαιτερω κινησεις. :grin:
Aφου εγιναν δυο- τρεις αλλες αποπειρες χωρις ομως αποτελεσμα, ( αλλη ειχε γκομενο, αλλη με την παρεα της κλπ ), αποφασισαμε οτι δεν ειχαμε κατι αλλο να περιμενουμε απο εκει και ειπαμε να παμε αλλου. Καθως φευγαμε, εμπαινε μια στρατια απο 5-6 θεοκαβλα, και προς στιγμην αποφασισαμε να γυρισουμε πισω. Ωστοσο η ωρα περνουσε και επρεπε να δουμε και τα αλλα.
Στην αρχη ηταν να παμε στο U Luisa του κεντρου, το κλαμπ της επιτυχιας :grin: Oμως ηταν κλειστο . Ετσι πηγαμε στο Affera. Eκει μαζευονται κυριως φοιτητες. Εχει μερικα ωραια καβλακια, αλλα γνωριζονται μεταξυ τους και πανε μεγαλες φοιτητοπαρεες. Ωστοσο κατι μπορει να γινει εκει περα αν το παλαιψεις.
Μετα περασαμε και απο το prozac. Επαιζε hip hop και r n b , λιγο παρακμιακος κοσμος, πολλοι ξενοι, και ολοι χτυπιοντουσαν στο χορο. Εξω ειχε τραπεζακια για αραγμα, ο κμαν εκανε και εκει μια αποπειρα αλλα αποτυχημενη .
Υστερα φευγοντας στο δρομο εξω γκομενες κοσμος κλπ. Καβλαντισαμε λιγο με μια παρεα τσουρκων που εφευγε απο bachelor , λιγο με διαφορες αλλες τυχαιες στο δρομο, χαζεψαμε ενα τυπο που τραμπουκιζε τη γκομενα του ( οπως ολος ο δρομος ) και πηγαμε στη Szewska το δρομο με τα πολλα κλαμπ μεταξυ αλλων το frantic. Απλα επεσε λιγο καβλαντισμα με τις μεθυσμενες τσουρκες εξω . Τα κλαμπ αυτα ειναι πολυ γκλαμουρ και μουρατα και καλα με μεγαλες ουρες και πολλους πυρφορους. Αποφασισαμε οτι δεν ειχε νοημα να μπουμε σε καποιο απο αυτα, και αντ αυτου πηγαμε στα mc donalds που βρισκονται στο δρομο αυτο να κουμπωσουμε κτ ( και να καμακωσουμε ). Ειχε αρκετα αξιλογα γκομενακια μεσα που καθοντουσαν και τρωγανε, αλλα μεχρι να παραγγειλουμε και να κατσουμε, ειχαν φυγει. Παρολα αυτα ο κμαν εκανε πεσιμο σε κατι γκομενες που προεκυψαν ιρλανδες :grin: Εκαναν μια συντομη κουβεντα, αλλα ως εκει. Εξαλλου ειχαν κατι πυρφορους , οι οποιοι ηρθαν μετα.
Ο κμαν οντως σε καποιες που τις κοβει. Η κοβει σε ποια μερη πρεπει να πας. Τωρα αυτο με τα λεφτα και πως παιζει δεν ειχα την ευκαιρια να το δω live, εννοω δλδ να της σκαει κατι και η αλλη να κολλαει. Παντως μου δειξει μηνηματα. Μιλαει πολωνικα σε καποιο βαθμο, με λαθη βεβαια. Αλλα για συννενοηση με τσουρκες ειναι αρκετα πιστευω. Επισης τσεχικα και καποια ρωσικα. Ενταξει δεν ειναι πιτσιρικας, αλλα εχει πολυ ηρεμο και χαλαρο στυλακι και οι γκομενες του δειχνουν μια εμπιστοσυνη. Μιλαει πολυ αργα και μαλακα στις γκομενες, το στυλ του μου θυμισε το δημητρακη αρκετα :grin: Moνο που τους λεει πιο τετριμενα και κανονικα πραγματα και οχι κουφα και απροσμενα που λεει ο δημητρακης :grin: Bεβαια καποια στιγμη πεταει το τυρακι δλδ οτι θα πανε για ψωνια η τεσπα προσπαθει να τις δελεασει ετσι. Και αν πιασει.
Σημερα θα το το προγραμμα μου και εγω και ισως ακολουθησω στο Κατοβιτσε :grin: 
OOOOOOΛΕ !!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Γουστάρω πως ο θρυλικός Κμαν είναι πραγματικός και καμάκι με αέναη και συνεχή κίνηση!!! Είναι ο γνήσιος Έλλην  που δεν κολάει πουθενά ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ και γίνεται το ΚΕΝΤΡΟ του ενδιαφέροντως και ρυθμίζει την ροή του μουνιού όπου πάει!!!!  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Koιτα οχι ακριβως ετσι. Αντιθετα, ειναι πολυ διακριτικος αλλα ειναι σα το φιδι :grin: Aθορυβα και υπουλα κινειται γυρω γυρω, αφου καμια φορα εκει που ειναι διπλα σου τον χανεις! Καθεται απο μακρια κοζαρει τη λια του και χωρις να το καταλαβει κανεις δαγκωνει :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Koιτα οχι ακριβως ετσι. Αντιθετα, ειναι πολυ διακριτικος αλλα ειναι σα το φιδι :grin: Aθορυβα και υπουλα κινειται γυρω γυρω, αφου καμια φορα εκει που ειναι διπλα σου τον χανεις! Καθεται απο μακρια κοζαρει τη λια του και χωρις να το καταλαβει κανεις δαγκωνει :grin:
Ελπίζω η απόλυτη κυριαρχία σας στο Χώρο να μην απειλήθηκε από κάποιο βαρβαρικό στοιχείο και ακόμα χειρότερα αλλόθρησκο... ;) και δεν χρειάστηκε να μιλήσει η δύναμη και το νεύρο του Έλληνα πολεμιστή΄...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για το Afera δεν είμαι σίγουρος αν την πατήσαμε επειδή πήγαμε κάπως αργά επειδή επικεντρώσαμε στο Coco οπότε όλα τα μουνάκια είχαν ήδη πιαστεί.Ολο το παιχνίδι γίνεται μεταξύ 11.00 και 01:00.Μετά όλες οι γκόμενες έχουν χτυπηθεί και όσες γούσταραν έχουν πιαστεί.Οπότε είναι κάπως θέμα τύχης.Δε δοκιμάσαμε το Frantic αλλά το Coco γενιλά υπερείχε από όλες τις απόψεις θύμιζε κάπως το Czekolada στο Πόζναν.Γενικώς στο Κράκωβ είναι όπως κάτσει.Ενα κακό σε σχέση με το Πόζναν είναι οτι μερικές γκόμενες σε απορρίπτουν με απότομο τρόπο.Δύο άρχισαν να φιλιούνται μεταξύ τους όταν τους μίλησα για να δείξουν τάχα οτι είναι λεσβίες.Γενικά όμως μέσα στην αναμπομπούλα μπορεί να κάτσουν  ξιόλογες περιπτώσεις,Επίσης οι γκόμενες των ξένων πολύ μέτριες μάλλον για τον πούτσο σε αντίθεση με το Πόζναν όπου ελεεινοί ξένοι τραβάνε εμφανίσμες γκόμενες.Υπάρχει κάπως περισσότερος ανταγωνισμός στο Κράκωβ κυρίως λόγω κάποιων εμφανίσιμων ξένων.
Οι γκόμενες κάνουν τις ιδιες ερωτήσεις με το Πόζναν με την ίδια σειρά.Γιατί ήρθες Πολωνία πόσο θα κάτσεις αο πού είσαι αλλά μόνο αυτές απο την επαρχία δείχνουν ενδιαφέρον.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Υστερα φευγοντας στο δρομο εξω γκομενες κοσμος κλπ. Καβλαντισαμε λιγο με μια παρεα τσουρκων που εφευγε απο bachelor , λιγο με διαφορες αλλες τυχαιες στο δρομο, χαζεψαμε ενα τυπο που τραμπουκιζε τη γκομενα του ( οπως ολος ο δρομος- εννοώ έβλεπε δε τραμπούκιζε! ) και πηγαμε στη Szewska το δρομο με τα πολλα κλαμπ μεταξυ αλλων το frantic. Απλα επεσε λιγο καβλαντισμα με τις μεθυσμενες τσουρκες εξω . Τα κλαμπ αυτα ειναι πολυ γκλαμουρ και μουρατα και καλα με μεγαλες ουρες και πολλους πυρφορους. Αποφασισαμε οτι δεν ειχε νοημα να μπουμε σε καποιο απο αυτα, και αντ αυτου πηγαμε στα mc donalds που βρισκονται στο δρομο αυτο να κουμπωσουμε κτ ( και να καμακωσουμε ). Ειχε αρκετα αξιλογα γκομενακια μεσα που καθοντουσαν και τρωγανε, αλλα μεχρι να παραγγειλουμε και να κατσουμε, ειχαν φυγει. Παρολα αυτα ο κμαν εκανε πεσιμο σε κατι γκομενες που προεκυψαν ιρλανδες :grin: Εκαναν μια συντομη κουβεντα, αλλα ως εκει. Εξαλλου ειχαν κατι πυρφορους , οι οποιοι ηρθαν μετα.
Ο κμαν οντως παει σε καποιες που τις κοβει απο πριν. Η κοβει σε ποια μερη πρεπει να πας. Τωρα αυτο με τα λεφτα και πως παιζει δεν ειχα την ευκαιρια να το δω live, εννοω δλδ να της σκαει κατι και η αλλη να κολλαει. Παντως μου δειξε μηνηματα. Μιλαει πολωνικα σε καποιο βαθμο, με λαθη βεβαια. Αλλα για συννενοηση με τσουρκες ειναι αρκετα πιστευω. Επισης τσεχικα και καποια ρωσικα. Ενταξει δεν ειναι πιτσιρικας, αλλα εχει πολυ ηρεμο και χαλαρο στυλακι και οι γκομενες του δειχνουν μια εμπιστοσυνη. Μιλαει πολυ αργα και μαλακα στις γκομενες, το στυλ του μου θυμισε το δημητρακη αρκετα :grin: Moνο που τους λεει πιο τετριμενα και κανονικα πραγματα και οχι κουφα και απροσμενα που λεει ο δημητρακης :grin: Bεβαια καποια στιγμη πεταει το τυρακι δλδ οτι θα πανε για ψωνια η τεσπα προσπαθει να τις δελεασει ετσι. Και αν πιασει.
Σημερα θα δω το προγραμμα μου και εγω και ισως ακολουθησω στο Κατοβιτσε :grin:  
Δηλαδή με λίγα λόγια αυτό που είπα εγώ με το Σεκιουριτά  :2funny:.Αυτο που ειπες οτι μοιάζει σε μένα το στυλ,μιμειται το συστημα μου? :think:
  Εγω μετράω ποσοστά δεν γουστάρω καθόλου να παω σε μια γκόμενα και να με στείλει! :rockon:Ο Αλγερινός τα κανει αυτά την πέφτει σε 100 μπας και του κάτσει μία!
 Για μένα μετράει το αποτέλεσμα δεν εχω υπομονή.Αν την πέσω σε καποια γκόμενα θελω να κατσει στ'αμάξι μου.Γ'αυτο και πηγαινω αργα στις ντίσκο και της καμακώνω στην γκαρνταρόμπα οταν πανε να φυγουνε  :2funny:.
Ετσι κάνω κ'εγω αν πρόσεξες...μπροστα σας ειχα καμακωσει αν θυμασαι στην καφετερια στον Κεραμικό...εκει που καθομασταν ξαφνικα της πλησιασα και καμάκωσα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom