Να κανονισουμε τον Αυγουστο για κανα κωλοχωρι στην Τσεχια ? Ελεγα για κανα 5 ημερο Πολωνια, αλλα μου βαζεις ιδεες.....
Mες στο μυαλο μου εισαι. Ειμαι πανω απο το χαρτη τωρα και κοιταω σε τι μερη να παω.
Η Τσεχια λεει πολυ περισσοτερο για αυτο παρα η Πολωνια. Ως χωρα να μεινεις η Πολωνια προσφερει περισσοτερα γενικα, ειναι πιο αναπτυγμενη και συγκροτημενη.
Αλλα απο θεμα γκομενες η Τσεχια αξιζει περισσοτερο νομιζω.
Γενικα αυτες οι δυο χωρες, περα απο τη γλωσσα που μοιαζει ( αν και αυτο ειναι παραπλανητικο, γιατι πολλες φορες παρομοιες λεξεις εχουν διαφορετικο νοημα ), ειναι πολυ διαφορετικες.
Οι Πολωνοι , την εχουν δει εθνικιστες, της θρησκειας, οικογενεια, παραδοσεις κλπ. Εξαλου εβγαλαν και προεδρο προσφατα τον Αντρει Ντουντα , λαικος Δεξιος και ανθρωπος της Καθολικης Εκκλησιας ( κατι σα Καμμενος η Καρατζαφερης δλδ ). Απο την αλλη οι Τσεχοι απο οτι καταλαβαινω στα αρχιδια τους ολα αυτα. Γουσταρουν απλα να περνανε καλα, μπυρες, μπαφους , γκομενες κλπ.
Οι Πολωνοι πιο σβερκοι , με ξυρισμενα κεφαλια, μπρατσονια δλδ καπως χρυσαυγιτικο στυλακι
( χωρις να σημαινει οτι ειναι επιθετικοι και προκαλουν , απλα ως εμφανιση ).
Οι Τσεχοι πιο ευρωπαικες φυσιογνωμιες, και αθλητικοι τυποι να ειναι καποιοι, δεν ειναι οπως οι πολωνοι. Απλα ως ατομα ειναι λιγο πιο weird θα ελεγα, πιο περιεργοι. Γενικα τους κοβω για καπως παραξενη φαρα, εχω την εντυπωση οτι δε θα μπορουσα να συννενοηθω με τιποτα με δαυτους. Βεβαια το λεω αυτο επειδη δε μενω εκει. Ωστοσο κατι μου λεει οτι για γκομενες κλπ αξιζει περισσοτερο εκει, η κατασταση μαλλον μοιαζει πιο " στρωμενη". Χωρις ωστοσο να το εχω δει εξονυχιστικα. Θα κανω ο ιδιος τις κρουσεις μου και θα δω και θα πω. Επισης και μια πουτανοενημερωση θα επιδιωξω.
Χαρακτηριστικο οτι μολις περνας τα συνορα, περα απο την για τον πουτσο σημανση στους δρομους που εχουν οι Τσεχοι που δε καταλαβαινεις σε πιο κολοχωρι πας, βλεπεις στο δρομο πουτανες αραγμενες, πουταναδικα κλπ. Κατι που στην Πολωνια ουτε για δειγμα .