Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ακομη γραφει παραμυθια ο βλακμαν οτι κανει καμακι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε τι φρουτο ειναι αυτος τον εχουμε κανει ξεφτιλα και συνεχιζει να γραφει ψεμματα  :2funny: :2funny: :2funny:  γιατι δεν τολμαει να συναντησει τον μεγα χιστι ιπποτη στην πολωνια ουτε τωρα ουτε την προηγουμενη φορα που και καλα ειχε υποσχεθει οτι θα εμφανιστει? γιατι απλα ειναι παραμυθας, πουτσα και ξυλο στους απατεωνες, μονο ο δημητρακης γαμαει με αποδειξεις  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να κανονισουμε τον Αυγουστο για κανα κωλοχωρι στην Τσεχια ? Ελεγα για κανα 5 ημερο Πολωνια, αλλα μου βαζεις ιδεες.....

Mες στο μυαλο μου εισαι. Ειμαι πανω απο το χαρτη τωρα και κοιταω σε τι μερη να παω.
Η Τσεχια λεει πολυ περισσοτερο για αυτο παρα η Πολωνια. Ως χωρα να μεινεις η Πολωνια προσφερει περισσοτερα γενικα, ειναι πιο αναπτυγμενη και συγκροτημενη.
Αλλα απο θεμα γκομενες η Τσεχια αξιζει περισσοτερο νομιζω.
Γενικα αυτες οι δυο χωρες, περα απο τη γλωσσα που μοιαζει ( αν και αυτο ειναι παραπλανητικο, γιατι πολλες φορες παρομοιες λεξεις εχουν διαφορετικο νοημα ), ειναι πολυ διαφορετικες.
Οι Πολωνοι , την εχουν δει εθνικιστες, της θρησκειας, οικογενεια, παραδοσεις κλπ. Εξαλου εβγαλαν και προεδρο προσφατα τον Αντρει Ντουντα , λαικος Δεξιος και ανθρωπος της Καθολικης Εκκλησιας ( κατι σα Καμμενος η Καρατζαφερης δλδ ). Απο την αλλη οι Τσεχοι απο οτι καταλαβαινω στα αρχιδια τους ολα αυτα. Γουσταρουν απλα να περνανε καλα, μπυρες, μπαφους , γκομενες κλπ.
Οι Πολωνοι πιο σβερκοι , με ξυρισμενα κεφαλια, μπρατσονια δλδ καπως χρυσαυγιτικο στυλακι
( χωρις να σημαινει οτι ειναι επιθετικοι και προκαλουν , απλα ως εμφανιση ).
Οι Τσεχοι πιο ευρωπαικες φυσιογνωμιες, και αθλητικοι τυποι να ειναι καποιοι, δεν ειναι οπως οι πολωνοι. Απλα ως ατομα ειναι λιγο πιο weird θα ελεγα, πιο περιεργοι. Γενικα τους κοβω για καπως παραξενη φαρα, εχω την εντυπωση οτι δε θα μπορουσα να συννενοηθω με τιποτα με δαυτους. Βεβαια το λεω αυτο επειδη δε μενω εκει. Ωστοσο κατι μου λεει οτι για γκομενες κλπ αξιζει περισσοτερο εκει, η κατασταση μαλλον μοιαζει πιο " στρωμενη". Χωρις ωστοσο να το εχω δει εξονυχιστικα. Θα κανω ο ιδιος τις κρουσεις μου και θα δω και θα πω. Επισης και μια πουτανοενημερωση θα επιδιωξω.
Χαρακτηριστικο οτι μολις περνας τα συνορα, περα απο την για τον πουτσο σημανση στους δρομους που εχουν οι Τσεχοι που δε καταλαβαινεις σε πιο κολοχωρι πας, βλεπεις στο δρομο πουτανες αραγμενες, πουταναδικα κλπ. Κατι που στην Πολωνια ουτε για δειγμα .

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πιρφορισες με κανενα τεμαχιο ρε εκει περα? ποτε θα ερθεις αθηνα να παμε να τραμπουκισουμε κανα δροσερο γκαλλεριστα στο μεταξι  :zfuck:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σήμερα έφαγα φοβερή ήττα στο Pacha.αργησα να πάω στο κλαμπ και όταν έφτασα ήταν όλες οι γκόμενες χτυπημένες.Την έπεσα σε μία που χόρευε με έναν Τούρκο και αυτή άρχισε να χαιδεύει τον Τούρκο.Μετά τους είδα να φιλιούνται.Η γκόμενα μουνάρα ο Τούρκος τελείως συνηθισμένος.Τράβηξα και φωτό.Γάμησέ τα πολύ ξέκωλα όλες.Φόρτωσαν ένας Ισπανός ένας μαύρος εγώ πήρα τηλέφωνο από ένα πολύ καλό μουνάκι που ενδιαφέρεται να βγούμε αύριο για ψώνια.Να δούμε τι θα γίνει έχω αύριο και το ραντεβού με τη ΜΙΛΦ και το booty call με την γκόμενα που έρχεται αο το χωριό για να αγοράσει δονητές.Αλλά έσκασα σήμερα.Τόσο μουνί και να μη φορτώσω για one night stand.Αν δείτε με τι άντρες πάνε είναι να τραβάς τα βυζιά σου.Πολλή ψωλαρία στο 22 καλύτερο το Czekolada αλλά δεν είχα υπομονή με τα μικρά.Το Pacha πολύ σοβαρό μαγαζί πάνε γκόμενες για πούτσο.Είδα μερικούς Σέρβους να έχουν φορτώσει ο ένας Σέρβος έλεγε στη γκόμενα πάμε σπίτι γιατί τα αρχίδια μου καίνε.Οι γκόμενες γελάγανε.Πολύ χύμα γενικώς οι Πολωνές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Τούρκος σε πρώτο πλάνο η γκόμενα με τη μπύρα σε δεύτερο.Ηταν πολύ πιο ωραία από όσο φαίνεται στη φωτογραφία.

qmawXq.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολυ, απλο μπορει να με παρει τηλεφωνο η να συναντηθουμε και να δω αν ξερει. :grin:

Μπορεί να έρθω Κρακοβία.Παίζει ένα μουνάκι εκεί δύο στα περίξ και ένα Rzesow.Θα πάμε κλαμπ Coco και Frantic δεν αντέχω τους Ιταλούς και τους Αραπάδες να λένε πόσο γαμάνε σε αυτά τα μαγαζιά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βρήκα το σύστημα για το daygame.Καμάκωσα μουνάρες αλλα λιωμένος από τη χτεσινή εξάντληση.Μόλι1 βγήκα στο δρόμο είδα μια φοβερή κωλαρού με ένα χάλια Πορτογάλο ή Ισπανό.Κοιτάτε με τι ξένους πάνε.

BeUym5.jpg

Δεν υπάρχουν αυτοί οι συνδυασμοί λέμε μόνο Πολωνία.Χτες είδα ακόμα και Ρώσο να έχει στα γόνατα μουνάρα Πολωνέζα και να μιλάει ρωσικά.Η γκόμενα άντε να καταλάβαινε τα μισά.Πρώτη φορά βλέπω Ρώσο να βγάζει γκόμενα εκτός έδρας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μπορεί να έρθω Κρακοβία.Παίζει ένα μουνάκι εκεί δύο στα περίξ και ένα Rzesow.Θα πάμε κλαμπ Coco και Frantic δεν αντέχω τους Ιταλούς και τους Αραπάδες να λένε πόσο γαμάνε σε αυτά τα μαγαζιά.

Ωραιος! Ελα και παμε και Rzeszów το χω και γω στο προγραμμα να παω το αλλο σ/κ ! Απο Πεμπτη μπορω κιολας.
Γαμησε τα το Coco και το Frantic ρε, ΚΑΝΕΝΑΣ δε γαμαει εκει, ουτε καν απ εξω μη περασεις! Θα σε παω εγω σε μαγαζια στην Κρακοβια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aυτο με τους περιβοητους " ξενους" για να καταλαβετε τι παιζει.
Σε μια πολη να χει 1000-2000 ξενους ( δε μιλαω για Βαρσοβια ).
Σε μια πολη οπως Βροτσλαβ η Ποζναν κλπ. Αυτοι οι ιδιοι και οι ιδιοι ( ουτε καν ολοι ) μενουν κεντρο και κυκλοφορουν ολη μερα. 500 ατομα ναναι εχει το τουριστικο κεντρο της πολης 4-5 κλαμπ, ε απο 100 να πανε στο καθενα φαινεται οτι η πολη ειναι τιγκα στους ξενους.
Ολα αυτα σε πολεις 500 000, 600 000 η ενος εκατομμυριου μαζι με τα διαφορα προαστια και κοντινα χωρια.
Αν πας παραεξω στα προαστια, δε θα δεις ξενο ουτε για δειγμα. Ουτε ζευγαρια ξενων φυσικα,
Τωρα ο ερασμιτης τι θελετε να κανει? Ολη μερα εξω γυρνοβολαει στα κλαμπ. Η και ο εργαζομενος παει για 1-2 χρονακια, νοικιαζει καπου στο κεντρο για να βολευει και ας δινει κατι παραπανω και ολη μερα το ριχνει στο εξω. Σου λεει ποσο θα μεινω ακομη εδω, τι ηρθα εδω για να καθομαι στα ντουβαρια? Οπως ο dr love oπως και τοσοι αλλοι γνωστοι μου ξενοι που ξερω.
Ο μεσος καθημερινος πολωνος εργαζομενος η φοιτητης ομως δε το κανει αυτο. Οπως ειχα πει, σπανιως παει σε κλαμπ. Αραζουν σπιτια τους η κανουν παρτυ στα σπιτια οταν εχουν χρονο, και σ/κ συνηθως πανε σε εξοχες, για μπαρμπεκιου, στα βουνα για ορειβασιες, σε καμια λιμνη τωρα το καλοκαιρι κλπ. το ριχνουν στις μπυρες και τη μασα.
Ετσι φαινεται για καποιον που παει μονο κεντρο ( οι πολωνικες πολεις ειναι ταλε κουαλε ενα στυλ : μια κεντρικη πλατεια στη μεση της πολης - που συνηθως λεγεται παλια αγορα, με ενα κατι σα καστρο η εκκλησια στο κεντρο της-, η παλια πολη με τα στενακια γυρω γυρω, μερικοι κεντρικοι δρομοι περιμετρικα με γραφεια, καταστηματα, εμπορικα κεντρα και γυρω γυρω οι πολυκατοικιες , σοβιετικες η και σε μερικες περιοχες και μοντερνες κατοικιες. Ολη η ζωη , νυχτερινη, καφετεριες κλπ ειναι στο κυκλακι της παλιας πολης γυρω απο την παλια αγορα. Παραεξω θα δεις μερικες καφετεριες η μπυραριες πολυ αραια- αν και ειναι ωραια γιατι σκανε εκει μονο ντοπιοι και οι ξενοι δε τα ξερουν... ).
Ετσι λοιπον αν κανεις κυκλοφορησει στο κεντρο, στην παλια πολη , θα δει τους 500-1000 ξενουνς και θα νομιζει οτι η πολη ειναι γεμανη ξενους. Οι ιδιοι και οι ιδιοι ειναι και πανε στα ιδια και τα ιδια μερη. Τωρα βεβαια αν βγεις ενα χιλιομετρο εξω και πας στα osiedle ( τα οικοδομικα τετραγωνα- γειτονιες) δε θα βρεις ξενο ουτε με ρανταρ , ειναι κατι που δε το ξερουν

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Tσεχια παντως που πηγα προσφατα, ειδα οτι υπαρχουν πολυ περισσοτερες διαθεσιμες γκομενες, σε σχεση με Πολωνια ( απο μια πρωτη αποψη βεβαια ).
Στην Πολωνια μετα τα 21-22 το 90 % η ειναι παντρεμενες η εχουν γκομενο .Αν βγεις εξω ολες ειναι ζευγαρια.
Στην Τσεχια πολλες ελευθερες που ψιλοπαιζουν. Δυο -δυο βολτε, αραγμα στα παρκα, πλατειες, γυναικοπαρεες σε καφετεριες. Επισης θα δεις πιο πολλες μουναρες, ενω στην Πολωνια σπανιως - απλα θα δεις πολλες συμπαθητικες. Οι Τσεχες σε γενικες γραμμες πιο ωραιες και καλλιγραμμες απο τις Πολωνες.
Αλλα ειναι πιο κλειστες, οι Πολωνες μιλανε πιο ευκολα. Αλλα ειναι μουφα, ενω η Τσεχα αν κανεις κονε θα ειναι πιο ουσιαστικο ( ετσι νομιζω τουλαχιστον ). Επισης τα αγγλικα τους πολυ για τον πουτσο, πολυ χειροτερα απο πολωνων. Με πολωνικα και ρωσικα που ξερω εγω παντως μπορω να βγαλω ακρη.
Παντως ενα καλο , οτι περαν της Πραγας , ολη η αλλη χωρα ειναι κατι απαξιωμενα κολοχωρια και ξενο δε βλεπουν εκει με την καμια .

Ενδιαφερουσες πληροφοριες.
Δηλαδη:

- αν βρεις πολωνεζα πανω απο 25 ετων, μόνη, πρεπει να ψαχνεται αγριως να σε τυλιξει (αν της αρεσεις φυσικα) ???

- το 'πολυ περισσοτερες διαθεσιμες γκομενες' για την τσεχια, μαλλον εχει να κανει οτι ειναι περισσοτερο 'δυτικοποιημενη' απο την πολωνια, με αποτελεσμα οι γυναικες να αργουν να παντρευτουν, οποτε ο τουριστας βλεπεις περισσοτερες ελευθερες εξω

- πιθανως και τα κολοχωρια της Πολωνιας δεν εχουν δει ξενο με την καμία, οποτε δεν βλεπω γιατι να γινεται καλυτερο παιχνιδι στην τσεχια αντι της πολωνιας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απάντησε το μουνάκι που γνώρισα χτες στο 22.Πολύ εμφανίσιμη φοιτήτρια έτοιμη για σπονσοράρισμα.Να δούμε πώς θα πάει.Το booty call δεν ήρθε τελικά γιατί δεν είχε πού να αφήσει το παιδί της στο χωριό.Μου είπε το άλλο Σάββατο.Σήμερα ξανά ραντεβού με τη ΜΙΛΦ που γνώρισα στο κλαμπ την Παρασκευή.Εχω ήδη πάάθει υπερεξάντληση χτες γύρισα 5:00 από τα κλαμπ και σήμερα είμαι από το πρωί στο καμάκι.Η επίδοση είναι ελεεινή λόγω κόπωσης.Πάντως έχει πολύ πολύ μουνί.Αμα αρχίσω να τραβάω με την κάμερα τι παίζει εδώ θα πάθετε πλάκα.Απόλυτη μουνόπολη.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Απάντησε το μουνάκι που γνώρισα χτες στο 22.Πολύ εμφανίσιμη φοιτήτρια έτοιμη για σπονσοράρισμα.Να δούμε πώς θα πάει.Το booty call δεν ήρθε τελικά γιατί δεν είχε πού να αφήσει το παιδί της στο χωριό.Μου είπε το άλλο Σάββατο.Σήμερα ξανά ραντεβού με τη ΜΙΛΦ που γνώρισα στο κλαμπ την Παρασκευή.Εχω ήδη πάάθει υπερεξάντληση χτες γύρισα 5:00 από τα κλαμπ και σήμερα είμαι από το πρωί στο καμάκι.Η επίδοση είναι ελεεινή λόγω κόπωσης.Πάντως έχει πολύ πολύ μουνί.Αμα αρχίσω να τραβάω με την κάμερα τι παίζει εδώ θα πάθετε πλάκα.Απόλυτη μουνόπολη.

milf τι θεωρειται για την πολωνια;

Γιατι πχ για ευρωπη λενε milf 40+, ενω πχ ασία λενε milf 28+!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ενδιαφερουσες πληροφοριες.
Δηλαδη:

- αν βρεις πολωνεζα πανω απο 25 ετων, μόνη, πρεπει να ψαχνεται αγριως να σε τυλιξει (αν της αρεσεις φυσικα) ???

- το 'πολυ περισσοτερες διαθεσιμες γκομενες' για την τσεχια, μαλλον εχει να κανει οτι ειναι περισσοτερο 'δυτικοποιημενη' απο την πολωνια, με αποτελεσμα οι γυναικες να αργουν να παντρευτουν, οποτε ο τουριστας βλεπεις περισσοτερες ελευθερες εξω

- πιθανως και τα κολοχωρια της Πολωνιας δεν εχουν δει ξενο με την καμία, οποτε δεν βλεπω γιατι να γινεται καλυτερο παιχνιδι στην τσεχια αντι της πολωνιας

Πανω απο τα 25 ναι, αυτο εχει σκοπο της. Αλλα συνηθως ειναι καμια προβληματικη, κανα μπαζο ,οποτε δε θα το προτεινα σε καποιον να το κανει.

Το αλλο που ειπες ισχυει, εχουν αλλη νοοτροπια οι ανθρωποι, πιο δυτικοποιημενοι, αλλα αυτο σε αυτη την περιπτωση ειναι καλο.

Για τα χωρια ναι και εκει δε θα χουν δει ξενο. Ξεχνας ομως αυτα που ειπα παραπανω. Κολλημα με εκκλησια, συντηριτισμο κλπ.
Ναι μεν δε θα χουν δει ξενο, αλλα μετα τα 20 θα ναι παντρεμενες και θα μεγαλωνουν κουτσουβελα, οποτε δε θα χουν και τη διαθεση και το χρονο να γνωρισουν ξενο . Ειναι πολυ ισχυροι οι δεσμοι τους στις μικροκοινωνιες του χωριου και πολυ κλειστοι ανθρωποι.
Στα πολωνικα χωρια, σας το χω ξαναπει : θα γνωρισεις πλεον 35 αρες χωρισμενς με παιδια. Αυτες εχεις καλες πιθανοτητες να σπρωξεις- αν φυσικα ξεπερασεις το εμποδιο της γλωσσας.

Στα τσεχικα χωρια αντιθετα οι γκομενες πρεπει να ναι πιο χυμα και οχι τοσο κολλημενες με παραδοσεις, θρησκειες, οικογενειες και ισως παιξεις μπαλα πιο ανετα. Δε ξερω βεβαια γιατι δε το εχω κανει, οποτε μη σας γραφω παπατζες. Οτι βλεπω, γραφω .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ευκολια στο καμακι ειναι τρομακτικη εδω.Εχω ξεσκιστει στο καμακι.Και πολυ δυνατες γκομενες.Πολυ ευθυμες.Το προβλημα ειναι οτι το μισο παιχνιδι χανεται οταν λες οτι δε μενεις Ποζναν.Επισης κανω αθλιο καμακι λογω υπερκοπωσης σχεδον δεν μπορω να μιλησω απο την κουραση παρολα αυτα οι γκομενες ανταποκρινονται.Παρα πολλες ειναι απο γειτονικες μικρες πολεις και δουλευουν η σπουδαζουν στο Ποζναν.Εδω ειναι ο παραδεισος του καμακια.

fidilio 42

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Η ευκολια στο καμακι ειναι τρομακτικη εδω.Εχω ξεσκιστει στο καμακι.Και πολυ δυνατες γκομενες.Πολυ ευθυμες.Το προβλημα ειναι οτι το μισο παιχνιδι χανεται οταν λες οτι δε μενεις Ποζναν.Επισης κανω αθλιο καμακι λογω υπερκοπωσης σχεδον δεν μπορω να μιλησω απο την κουραση παρολα αυτα οι γκομενες ανταποκρινονται.Παρα πολλες ειναι απο γειτονικες μικρες πολεις και δουλευουν η σπουδαζουν στο Ποζναν.Εδω ειναι ο παραδεισος του καμακια.
τύπε μου βάλε μας κ άλλες φώτογραφιες να δούμε 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το προβλημα εδω ειναι τα logistics.Γνωριζω γκομενες αλλα δεν μπορω να τις βαλω σε μια σειρα για τα ραντεβου.Η μια μπορει Τριτη η αλλη Τεταρτη κτλ ενω εσυ εισαι μονο για ΠΣΚ.Πολλες μαλακιες και  shit tests.Σημερα πηγα στριπτιζαδικο για ξεκαρφωμα ολες οι γκομενες στο στριπτιζαδικο σε αφηνουν να χουφτωνεις οσο οι γκομενες στα κλαμπ και σου μιλανε με τον ιδιο τροπο απολυτο ξενερωμα.Πολυ παραμυθι.Τωρα καμακωσα δυο μουνακια και μου λενε ησουνα στο στριπτιζαδικο.Χεσε μεσα δηλαδη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
milf τι θεωρειται για την πολωνια;

Γιατι πχ για ευρωπη λενε milf 40+, ενω πχ ασία λενε milf 28+!!!!

Κοιταξε στις σλαβικες χωρες όλα ειναι χυμα.Μπορει να σου κατσει μουναρα μπορει και το απολυτο μπαζο.Ο Dr. Love και ο Chevalier προσπαθουν να τα βαλουν σε λογικη αλλα δεν υπαρχει λογικη.Οι γκομενες ειναι παλαβες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom