Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
"Η γάμευσις ολοκληρώθηκε επιτυχώς.Πολωνέζα 25 χρονών 175 χωρίς λέξη αγγλικά.Σκέφτηκα προς στιγμήν να πουλήσω έρωτα αλλά προτίμησα τη μέθοδο του Δρ. Σόιμπλε και στήριξα το ευρώ."

Ρε kman νομίζεις πραγματικά πως μιλάς σε 15χρονα?
Σκέφτηκες να πουλήσεις έρωτα? ..χαχαχαχα..45 minimun μαντράχαλος θέλειε να μας πείς πως γνώρισες 25χρονο με κορμάρα που σε ερώτευτηκε σε  2 ώρες που έσκασες σε μια άγνωστη πόλη που δεν ήξερες καν?
Σε πόσο μαλάκες νομίζεις πως απευθύνεσαι?
Γιατί δεν λες απλά πως η γκόμενα είναι πουτάνα που κάλεσες απο το και απλά τη  πλήρωσες και πήδηξες με 200pln την ώρα? Νομίζεις πως μιλάς σε παιδία απο χωρίο?
Σε 10 χώρες έχουμε ζήσει δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι πόρνη και ποιά όχι?
Κόψε το trolling και σου είπα άδικα πετάς τα λεφτά σου..Μέινε Γερμανία κια παράγγειλε εκέι πόρνες...Είναι αιώνες καλύτερα στο θέμα της πορνείας..

Μου αρέσει ρε clock που υποστηρίζεις και εσύ αυτά τα trolling που γράφει..Δεν βλέπεις την κοπέλα πως είναι απλά πληρωμένη πουτάνα...

Τι να πώ πραγματικά.

Είπα εγώ οτι δεν πληρώνω;Αλλες ζητάνε λεφτά,άλλες zakupy άλλες εστιατόρια,διακοπές κτλ.Είπα οτι όλα αυτά είναι σπονσοριλίκια.Τώρα αν πάνε και με άλλους,αν τα παίρνουν και από άλλους αν έχουν γκόμενους κτλ δε με ενδιαφέρει.
Εκανα χτες και συζήτηση για αυτά με τη δασκάλα.Τη ρώτησα γιατί οι Πολωνέζες περιποιούνται τόσο και είναι τόσο σέξυ ενώ οι Γερμανίδες είναι τόσο χάλια χωρίς make up,ψηλοτάκουνα κτλ.Μου είπε οι Γερμανίδες έχουν λεφτά ενώ οι Πολωνέζες όχι για αυτό οι Πολωνέζες χρειάζεται να τραβήξουν την προσοχή των αντρών γιατί θέλουν την καλή ζωή.Μα λέω έχω ακούσει οτι οι Πολωνέζες είναι ρομαντικές δεν πάνε για τα λεφτά λάθος μου λέει όλες για λεφτά πάνε εγώ μου λέει χρειάζομαι λεφτά τι να το κάνω το αίσθημα.Μετά τη ρωτάω τι πιστεύεις για τους Πολωνούς είναι ανοιχτοχέρηδες;Σκατά μου λέει οι Πολωνοί δε βάζουν το χέρι στην τσέπη και θέλουν τζάμπα.Για αυτό και εμείς οι Πολωνέζες δεν τους θέλουμε τους αφήνουμε να τραβάνε μαλακία.Εγώ μου λέει δε θέλω καθόλου Πολωνούς.Εμείς οι Ελληνες λέω είμαστε γενναιόδωροι για αυτό χρεοκωπήσαμε.Ευτυχώς οι Πολωνέζες είστε λογικές δεν έχετε μεγάλες απιατήσεις όπως οι Ρωσίδες που μπορεί να σε καταστρέψουν.Οι Ρωσίδες λέει;Χα,χα.Τι σας ζητάνε οι Ρωσίδες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σήμερα έχει φοβερή μέρα.Θα πάω να καμακώσω κέντρο θα είναι όλα τα μαγαζιά γεμάτα.Μετά ραντεβού με το μιλφέτο.Χτες είχε τόσα ξέκωλα στο 22 αλλά μπλοκαρίστηκα από τους Πολωνούς κάποια στιγμή μετά τις 1:30 έγινε αρχιδόκαμπος.Αλλιώς πάρα πάρα πολλές γκόμενες και η ποιότητα εδώ κορυφαία στην Πολωνία όλες ψηλές με ποδάρεε βυζάρες.Θα αλωνίσω και σήμερα 22,Czekolada σίγουρα κάτι θα γίνει.Αλλά πολύ μουνί.Σε μια ώρα είδα περισσότερες μουνάρες από ό,τι σε ένα χρόνο Γερμανία.Ανατολικός παράδεισος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε ποια γλωσσα ρε τυπε ολα αυτα?

Πολωνικά.Ολες μέχρι στιγμής δεν ξέρουν γρι αγγλικά και η ΜΙΛΦ που γνώρισα χτες στο κλαμπ μόνο πολωνικά μίλαγε και το booty call πολωνικά.Με τα πολωνικά είσαι μάστορας.Πολωνικά και γερμανικό ευρώ είναι συνταγή επιτυχίας εδώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε ποια γλωσσα ρε τυπε ολα αυτα?
Εγώ δεν είδα να ξέρει ο Βλάκμαν Πολωνικά ούτε γιά να παραγγειλει να φάει  :2funny:πόσο μάλλον για να κανει τέτοιες συζητίσεις  :2funny:.
  Ας μας γραψει τουλάχιστον απο ποιό σά'ι'τ της κατέβασε της φωτογραφίες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πανικος εδω περα.Εχει τοσο μουνι εξω ολες με τα ξεκωλα που σου ερχεται να τρελκαθεις.Γιατι αυτες που γαμας ειναι πολυ κατωτερες απο αυτες που βλεπεις εξω.Οχι ρε πουστη μου.Νιωθεις πολυ μαλακας εδω στην Πολωνια οταν κανει καλο καιρο.Παω τωρα στο ραντεβου με το μιλφετο δε με αφηνει να κανω καμακι Stary Browar.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ δεν υποστηρίζω πως ο kman δεν τις πηδαέι...Το κάνει..Απλά δεν λέει την αλήθεια πως είνα απλά πόρνες που τις καλεί στο τηλέφωνο απο εφημερίδες ή internet..
Αυτό το κάνεις και στην Ελλάδα και παντού..Που την γνώρισες την δασκάλα?Στην Γερμανία?Μας δουλέυεις?..Απλά απο site είναι call girls που τις πληρώνεις και πηδάς..Μαγκία σου καλό είναι αυτό..

Αλλά είναι τραγικό να προσπαθείς να περάσεις την εικόνα πως θα πάει κάποιος εκέι και θα γνωρίζεις 25χρονα στο δρόμο που θα του ζητάνε λεφτά και θα τις πηδάει..Γιατί απλά δεν ισχυει!!Είναι τρολλάρισμα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ δεν υποστηρίζω πως ο kman δεν τις πηδαέι...Το κάνει..Απλά δεν λέει την αλήθεια πως είνα απλά πόρνες που τις καλεί στο τηλέφωνο απο εφημερίδες ή internet..
Αυτό το κάνεις και στην Ελλάδα και παντού..Που την γνώρισες την δασκάλα?Στην Γερμανία?Μας δουλέυεις?..Απλά απο site είναι call girls που τις πληρώνεις και πηδάς..Μαγκία σου καλό είναι αυτό..

Αλλά είναι τραγικό να προσπαθείς να περάσεις την εικόνα πως θα πάει κάποιος εκέι και θα γνωρίζεις 25χρονα στο δρόμο που θα του ζητάνε λεφτά και θα τις πηδάει..Γιατί απλά δεν ισχυει!!Είναι τρολλάρισμα..
Συγγνώμη σε είχα γιά πιό έξυπνο!Πιστεύεις ότι είναι Πολωνία? :2funny:Απο το οικοτροφείο που μένει στη Γερμανία γράφει  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μου αρέσει ρε clock που υποστηρίζεις και εσύ αυτά τα trolling που γράφει..Δεν βλέπεις την κοπέλα πως είναι απλά πληρωμένη πουτάνα...
Τον Κμαν τον διαβάζω χρόνια και από τα νιάτα του που είχε αυτό το στυλ που το έχουν λίγοι άνθρωποι! Δεν συμβιβάζεται με το να περιμένει, δεν έχει υπομονή όταν βγαίνει και βέβαια έχει το κυνήγι στο αίμα του! Κι αν δεν κάτσει δεν θα μείνει έτσι.. Θα πάει και θα τα χώσει λεφτά θρασύτατα σε κάποια και θα τη  :knockinb: !!!Στη Ρόδο έχουμε έναν τέτοιο τύπο και γαμάει πολύ ! Είναι 40+ και παίζει μόνο με Ρωσίδες! Χρησιμοποιεί κάθε μέσο.. τάζει δουλειές χρησιμοποιεί τη θέση του στο τουρισμό΄, κάνει λαμογιές το παίζει φίλος με ρώσους για να εισχωρεί σε παρέες  κάνει συνεχή ταξίδια...
Μιλάμε για διαρκή  κίνηση και απίστευτη ενέργεια!!!! Πάντα με οδηγό το πούτσο όπως λέει και ο Κμαν!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Άρχοντα Κμαν!! Αν κάνεις βόλτα προς ένα νέο εμπορικό κοντά στο Star Browvar  έχει στην είσοδο ένα μαγαζάκι που έχει φρέσκους φυσικούς χυμούς!! Εκεί δουλευει ένα γκομενάκι που είναι μες τη γκάυλα! Εμείς το είχαμε γκαυλαντίσει πολύ και αν είχαμε μια μέρα ακόμα κάποιος θα το πήδαγε από τη παρέα!!
Εκτός αυτόύ οι χυμοί είναι ολόφρεσκοι και φτηνοί!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειναι πολυ προσεγγισιμες οι γκομενες εδω αλλα ειναι δυσκολο να βρεις ακινητους στοχους.Ειδα εναν Ινδο τελειως χαλια με μια πολυ καλη γκομενα αυτα μονο εδω γινονται.Χαλασα τελειως.Το ραντεβου πηγε μετρια πολλα που ελεγε στα πολωνικα δεν τα καταλαβαινα.Παντως εχει μουνι να φανε και οι κοτες.Οσες κυκλοφορουν με γκομενους ειναι ολες μουναρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τον Κμαν τον διαβάζω χρόνια και από τα νιάτα του που είχε αυτό το στυλ που το έχουν λίγοι άνθρωποι! Δεν συμβιβάζεται με το να περιμένει, δεν έχει υπομονή όταν βγαίνει και βέβαια έχει το κυνήγι στο αίμα του! Κι αν δεν κάτσει δεν θα μείνει έτσι.. Θα πάει και θα τα χώσει λεφτά θρασύτατα σε κάποια και θα τη  :knockinb: !!!Στη Ρόδο έχουμε έναν τέτοιο τύπο και γαμάει πολύ ! Είναι 40+ και παίζει μόνο με Ρωσίδες! Χρησιμοποιεί κάθε μέσο.. τάζει δουλειές χρησιμοποιεί τη θέση του στο τουρισμό΄, κάνει λαμογιές το παίζει φίλος με ρώσους για να εισχωρεί σε παρέες  κάνει συνεχή ταξίδια...
Μιλάμε για διαρκή  κίνηση και απίστευτη ενέργεια!!!! Πάντα με οδηγό το πούτσο όπως λέει και ο Κμαν!!!

Τωρα εχω ενα προβλημα στο daygame εχω χασει σε ταχυτητα.Παλια εκανα μια βολτα στη Galeria τσιμπαγα 3-4 τηλεφωνα σε 3 ωρες.Τωρα δυσκολευομαι.Εχουν αυξησει και πολυ τη security και τις καμερες και ειναι πιο δυσκολα.Γενικα ειναι τοσο πολλες οι γκομενες που δυσκολευεσαι να συγκεντρωθεις σε ενα στοχο.Κινουνται γρηγορα.Στις μικρες πόεις ειναι πιο αργοι οι ρυθμοι.Τραβηξα φωτο τον Ινδο με τη γκομενα αλλα αν την ποσταρω θα χαλασουν ολοι ειναι εμετος τετοιοι συνδυασμοι.Βεβαια τα ιδια μπορει να λενε και για μενα οι Πολωνοι πως παει με το μπαρμπα.Εχει κυνηγι εδω η κουραση ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος.
Εντωμεταξυ σου πρηζουν τα αρχιδια συνεχεια μυνηματα και shit tests.Ερχεσαι συχνα Πολωνια,γιατι ερχεσσι Πολωνια,γιατι δεν εισαι παντρεμενος,τι ψαχνεις,ποσες Πολωνεζες εχεις κτλ.Πας να καμακωσεις και σου ερχεται μυνημα.Το χειροτερο ειναι να εισαι ραντεβου και να βλεπεις μα περνανε χιλιαδες μουνια εξω με τους κωλους εξω.Ουτε που μπορεις να συγκεντρωθεις στα ραντεβου οι Πολωνεζες το παρακανουν με τη flamboajant εμφανιση.Εχουν και τις κωλαρες σε ξεσηκωνουν τελειως.Πριαπικες καταστασεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εδω στο Ποζναν ειναι δυσκολα με τα μικρα.Κατι δεν παει καλα.Ολες τις μουναρες στα μικρα τις καθαριζουν οι Πολωνοι.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει σκηνη με φοιτητριες που βγαζουν χαρτζηλικι αλλα δεν την εχω ακομα ανακαλυψει.Στις μικροτερες πολεις κατι γινεται και με γκομενες κατω των 25.Εδω παντα τις χανω.
Εδω αν ειναι καποιος φοιτητης η μεχρι τα 32 δεν το συζηταω θα ξεσκιστει στον πουτσο.Εχει απειρες γκομενες και υψηλο επιπεδο.Θα παω σημερα Czekolada να τεσταρω τα μικρα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τωρα εχω ενα προβλημα στο daygame εχω χασει σε ταχυτητα.Παλια εκανα μια βολτα στη Galeria τσιμπαγα 3-4 τηλεφωνα σε 3 ωρες.Τωρα δυσκολευομαι.Εχουν αυξησει και πολυ τη security και τις καμερες και ειναι πιο δυσκολα.Γενικα ειναι τοσο πολλες οι γκομενες που δυσκολευεσαι να συγκεντρωθεις σε ενα στοχο.Κινουνται γρηγορα.Στις μικρες πόεις ειναι πιο αργοι οι ρυθμοι.Τραβηξα φωτο τον Ινδο με τη γκομενα αλλα αν την ποσταρω θα χαλασουν ολοι ειναι εμετος τετοιοι συνδυασμοι.Βεβαια τα ιδια μπορει να λενε και για μενα οι Πολωνοι πως παει με το μπαρμπα.Εχει κυνηγι εδω η κουραση ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος.
Εντωμεταξυ σου πρηζουν τα αρχιδια συνεχεια μυνηματα και shit tests.Ερχεσαι συχνα Πολωνια,γιατι ερχεσσι Πολωνια,γιατι δεν εισαι παντρεμενος,τι ψαχνεις,ποσες Πολωνεζες εχεις κτλ.Πας να καμακωσεις και σου ερχεται μυνημα.Το χειροτερο ειναι να εισαι ραντεβου και να βλεπεις μα περνανε χιλιαδες μουνια εξω με τους κωλους εξω.Ουτε που μπορεις να συγκεντρωθεις στα ραντεβου οι Πολωνεζες το παρακανουν με τη flamboajant εμφανιση.Εχουν και τις κωλαρες σε ξεσηκωνουν τελειως.Πριαπικες καταστασεις.

Τύπε τί δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται;

Εισοδηματίας ή ΕΥΠ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα εχω ενα προβλημα στο daygame εχω χασει σε ταχυτητα.Παλια εκανα μια βολτα στη Galeria τσιμπαγα 3-4 τηλεφωνα σε 3 ωρες.Τωρα δυσκολευομαι.Εχουν αυξησει και πολυ τη security και τις καμερες και ειναι πιο δυσκολα.
Συγγνώμη τι σε ενοχλούν οι κάμερες να κανεις καμάκι? :2funny:Εκτος αν εννοεις οτι τα κλέβεις τα τηλέφωνα που λες οτι τσίμπαγες? :think: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ δεν είδα να ξέρει ο Βλάκμαν Πολωνικά ούτε γιά να παραγγειλει να φάει  :2funny:πόσο μάλλον για να κανει τέτοιες συζητίσεις  :2funny:.
  Ας μας γραψει τουλάχιστον απο ποιό σά'ι'τ της κατέβασε της φωτογραφίες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολυ, απλο μπορει να με παρει τηλεφωνο η να συναντηθουμε και να δω αν ξερει. :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Tσεχια παντως που πηγα προσφατα, ειδα οτι υπαρχουν πολυ περισσοτερες διαθεσιμες γκομενες, σε σχεση με Πολωνια ( απο μια πρωτη αποψη βεβαια ).
Στην Πολωνια μετα τα 21-22 το 90 % η ειναι παντρεμενες η εχουν γκομενο .Αν βγεις εξω ολες ειναι ζευγαρια.
Στην Τσεχια πολλες ελευθερες που ψιλοπαιζουν. Δυο -δυο βολτε, αραγμα στα παρκα, πλατειες, γυναικοπαρεες σε καφετεριες. Επισης θα δεις πιο πολλες μουναρες, ενω στην Πολωνια σπανιως - απλα θα δεις πολλες συμπαθητικες. Οι Τσεχες σε γενικες γραμμες πιο ωραιες και καλλιγραμμες απο τις Πολωνες.
Αλλα ειναι πιο κλειστες, οι Πολωνες μιλανε πιο ευκολα. Αλλα ειναι μουφα, ενω η Τσεχα αν κανεις κονε θα ειναι πιο ουσιαστικο ( ετσι νομιζω τουλαχιστον ). Επισης τα αγγλικα τους πολυ για τον πουτσο, πολυ χειροτερα απο πολωνων. Με πολωνικα και ρωσικα που ξερω εγω παντως μπορω να βγαλω ακρη.
Παντως ενα καλο , οτι περαν της Πραγας , ολη η αλλη χωρα ειναι κατι απαξιωμενα κολοχωρια και ξενο δε βλεπουν εκει με την καμια .

Επισκέπτης
Tσεχια παντως που πηγα προσφατα, ειδα οτι υπαρχουν πολυ περισσοτερες διαθεσιμες γκομενες, σε σχεση με Πολωνια ( απο μια πρωτη αποψη βεβαια ).
Στην Πολωνια μετα τα 21-22 το 90 % η ειναι παντρεμενες η εχουν γκομενο .Αν βγεις εξω ολες ειναι ζευγαρια.
Στην Τσεχια πολλες ελευθερες που ψιλοπαιζουν. Δυο -δυο βολτε, αραγμα στα παρκα, πλατειες, γυναικοπαρεες σε καφετεριες. Επισης θα δεις πιο πολλες μουναρες, ενω στην Πολωνια σπανιως - απλα θα δεις πολλες συμπαθητικες. Οι Τσεχες σε γενικες γραμμες πιο ωραιες και καλλιγραμμες απο τις Πολωνες.
Αλλα ειναι πιο κλειστες, οι Πολωνες μιλανε πιο ευκολα. Αλλα ειναι μουφα, ενω η Τσεχα αν κανεις κονε θα ειναι πιο ουσιαστικο ( ετσι νομιζω τουλαχιστον ). Επισης τα αγγλικα τους πολυ για τον πουτσο, πολυ χειροτερα απο πολωνων. Με πολωνικα και ρωσικα που ξερω εγω παντως μπορω να βγαλω ακρη.
Παντως ενα καλο , οτι περαν της Πραγας , ολη η αλλη χωρα ειναι κατι απαξιωμενα κολοχωρια και ξενο δε βλεπουν εκει με την καμια .

Να κανονισουμε τον Αυγουστο για κανα κωλοχωρι στην Τσεχια ? Ελεγα για κανα 5 ημερο Πολωνια, αλλα μου βαζεις ιδεες.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολυ, απλο μπορει να με παρει τηλεφωνο η να συναντηθουμε και να δω αν ξερει. :grin:
Ναι θα έρθει να σε συναντίσει όσο ήρθε και ο ψεύτης της Μολδαβίας να συναντίσει εμένα όταν ήμασαταν και οι δύο στο Κισινιώφ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom