"Η γάμευσις ολοκληρώθηκε επιτυχώς.Πολωνέζα 25 χρονών 175 χωρίς λέξη αγγλικά.Σκέφτηκα προς στιγμήν να πουλήσω έρωτα αλλά προτίμησα τη μέθοδο του Δρ. Σόιμπλε και στήριξα το ευρώ."
Ρε kman νομίζεις πραγματικά πως μιλάς σε 15χρονα?
Σκέφτηκες να πουλήσεις έρωτα? ..χαχαχαχα..45 minimun μαντράχαλος θέλειε να μας πείς πως γνώρισες 25χρονο με κορμάρα που σε ερώτευτηκε σε 2 ώρες που έσκασες σε μια άγνωστη πόλη που δεν ήξερες καν?
Σε πόσο μαλάκες νομίζεις πως απευθύνεσαι?
Γιατί δεν λες απλά πως η γκόμενα είναι πουτάνα που κάλεσες απο το και απλά τη πλήρωσες και πήδηξες με 200pln την ώρα? Νομίζεις πως μιλάς σε παιδία απο χωρίο?
Σε 10 χώρες έχουμε ζήσει δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι πόρνη και ποιά όχι?
Κόψε το trolling και σου είπα άδικα πετάς τα λεφτά σου..Μέινε Γερμανία κια παράγγειλε εκέι πόρνες...Είναι αιώνες καλύτερα στο θέμα της πορνείας..
Μου αρέσει ρε clock που υποστηρίζεις και εσύ αυτά τα trolling που γράφει..Δεν βλέπεις την κοπέλα πως είναι απλά πληρωμένη πουτάνα...
Τι να πώ πραγματικά.
Είπα εγώ οτι δεν πληρώνω;Αλλες ζητάνε λεφτά,άλλες zakupy άλλες εστιατόρια,διακοπές κτλ.Είπα οτι όλα αυτά είναι σπονσοριλίκια.Τώρα αν πάνε και με άλλους,αν τα παίρνουν και από άλλους αν έχουν γκόμενους κτλ δε με ενδιαφέρει.
Εκανα χτες και συζήτηση για αυτά με τη δασκάλα.Τη ρώτησα γιατί οι Πολωνέζες περιποιούνται τόσο και είναι τόσο σέξυ ενώ οι Γερμανίδες είναι τόσο χάλια χωρίς make up,ψηλοτάκουνα κτλ.Μου είπε οι Γερμανίδες έχουν λεφτά ενώ οι Πολωνέζες όχι για αυτό οι Πολωνέζες χρειάζεται να τραβήξουν την προσοχή των αντρών γιατί θέλουν την καλή ζωή.Μα λέω έχω ακούσει οτι οι Πολωνέζες είναι ρομαντικές δεν πάνε για τα λεφτά λάθος μου λέει όλες για λεφτά πάνε εγώ μου λέει χρειάζομαι λεφτά τι να το κάνω το αίσθημα.Μετά τη ρωτάω τι πιστεύεις για τους Πολωνούς είναι ανοιχτοχέρηδες;Σκατά μου λέει οι Πολωνοί δε βάζουν το χέρι στην τσέπη και θέλουν τζάμπα.Για αυτό και εμείς οι Πολωνέζες δεν τους θέλουμε τους αφήνουμε να τραβάνε μαλακία.Εγώ μου λέει δε θέλω καθόλου Πολωνούς.Εμείς οι Ελληνες λέω είμαστε γενναιόδωροι για αυτό χρεοκωπήσαμε.Ευτυχώς οι Πολωνέζες είστε λογικές δεν έχετε μεγάλες απιατήσεις όπως οι Ρωσίδες που μπορεί να σε καταστρέψουν.Οι Ρωσίδες λέει;Χα,χα.Τι σας ζητάνε οι Ρωσίδες;