Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά πολύ προσιτές γκόμενες εδώ αλλά χάνω λόγω ηλικίας και επειδή δε μένω μόνιμα εδώ.Σήμερα ραντεβού με τη δασκάλα για βαλκανικό fuck fest.Εχω να δω άλλες δυο στο Πόζναν να δούμε πώς ο πολεμιστής θα τα καταφέρει.Το βράδυ θα τσεκάρω 22,Cuba Libre,Czekolada αν δεν παίζει τίποτα γυρνάω αύριο Sopot.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα κατευθύνομαι προς το Πόζναν.Εδώ είναι η Πολωνέζα από χτες.

a67jNI.jpg

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχα εδω και ενα μηνα υποψιαζομαι εισαικλωνος αλλου ψευτη χαχαχαχ.παντως πλακα εχεται και σας ευχαριστουμε που μας ψυχαγωγειτε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
DR_LOVE IT consultant είσαι; Πόσα χρόνια προϋπηρεσία; Οι Big4 είναι γνωστό πως δεν πληρώνουν καλά. Η accenture πληρώνει κάπως καλύτερα καθώς αναλαμβάνει πολύ πιο βαρετά έργα και κάπως πρέπει να σε δελεάσει...

Για να δεις πάντως αν μια χώρα θα πάει μπροστά πρέπει να κοιτάξεις τις υποδομές της. Επενδύει στην εκπαίδευση πχ; Εγώ έχω την εντύπωση πως η Πολωνία είναι η Ινδία της Ευρώπης, δηλαδή φτηνό outsourcing.

Kαμια σχεση με ινδια της ευρωπης και φτηνο outsourcing, ισα ισα . Επενδυουν σε εκπαιδευση και υποδομες, και υπαρχει συνδεση πανεπιστημιακης ερευνας με την αγορα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
734

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απο ποιό σά'ι'τ την κατέβασες?  :2funny:

Tετοια τατουαζ παντως εχουν πουτανες στην polska

www.pudelek.pl/artykul/72282/zagraniczne_media_pisza_o_polskim_gangu_tatuowali_prostytutki_imionami_wlascicieli/]http://www.pudelek.pl/artykul/72282/zagraniczne_media_pisza_o_polskim_gangu_tatuowali_prostytutki_imionami_wlascicieli/[/url]

:grin:

Aφου ο κμαν ηταν μαζι της, ας μας πει τι ακριβως εγραφε το τατουαζ  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ούτε Πολωνία πήγε ούτε πουτάνες γάμησε  :2funny: αποθήκευσε την φωτογραφία από κάποιο σά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δωσε πονο μεγαλε τσαρε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. εισαι ακομα ελλαδα?
όχι βέβαια  :2funny: καλά δεν διαβάζεις στο Τσερνοφτσί  :2funny: χτες  :knockinb: ενα γκομενάκι (μπηκαν πραγματικες φωτογραφίες) και σήμερα έγινε κόλαση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Super.jpg
    Super.jpg
    191,1 KB · Εμφανίσεις: 31

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δημητρακη γτ ξυριζεις τα ποδια σου κ οχι το πανω σωμα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη γτ ξυριζεις τα ποδια σου κ οχι το πανω σωμα?
Δεν τα ξυριζω η φωτογραφια ειναι απο τη οθώνη γ'αυτο φενεται έτσι.Θα δεις το βιντεακι και θα καταλάβεις οτι δεν ξυριζω τιποτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σημερα γαμησα και τη δασκαλα τραβηξα αρκετες φωτο.Στο 22 χαμος τσιμπησα δυο τηλεφωνα αλλα το επιπεδο μουνιου στο Ποζναν ειναι αλλο πραγμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ούτε Πολωνία πήγε ούτε πουτάνες γάμησε  :2funny: αποθήκευσε την φωτογραφία από κάποιο σά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιο σαιτ ρε μαλεα δικες μου ειναι οι φωτο.Εχω και αλλες με ημερομηνια και το ονομα του ξενοδοχειου.Αφου εισαι χαζος προσπαθεις να δημιουργησεις αμφιβολιες.Αλλα εισαι χαζος και το κανεις με πρωτογονο τροπο.Ετσι κι αλλιως τι με νοιαζει;
Σου εμαθαν στη μπορδελοσχολη που πηγες οτι πρεπει να δημιουργεις αμφιβολιες η να λες συνεχεια τα ιδια για να τα πιστεψουνε η να ερεθιζεις τους αλλους για να υπεραντιδρασουνε ωστε να φανει οτι εχεις δικιο.Οτι και να κανεις τα αρχιδια σου θα παρεις.Γιατι εδω κανει κουμαντο ο βαλκανικος πουτσος.Δεν υπαρχει αντιρροπηση μιλαμε για ακρο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιο σαιτ ρε μαλεα δικες μου ειναι οι φωτο.Εχω και αλλες με ημερομηνια και το ονομα του ξενοδοχειου.Αφου εισαι χαζος προσπαθεις να δημιουργησεις αμφιβολιες.Αλλα εισαι χαζος και το κανεις με πρωτογονο τροπο.Ετσι κι αλλιως τι με νοιαζει;
Σου εμαθαν στη μπορδελοσχολη που πηγες οτι πρεπει να δημιουργεις αμφιβολιες η να λες συνεχεια τα ιδια για να τα πιστεψουνε η να ερεθιζεις τους αλλους για να υπεραντιδρασουνε ωστε να φανει οτι εχεις δικιο.Οτι και να κανεις τα αρχιδια σου θα παρεις.Γιατι εδω κανει κουμαντο ο βαλκανικος πουτσος.Δεν υπαρχει αντιρροπηση μιλαμε για ακρο.
Πάλι θα μας γεμίσετε με φωτογραφιες απο γκόμενες απο το ιντερνετ ξαπλωμένες σε ενα δωμάτιο ξενοδοχείου  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
"Η γάμευσις ολοκληρώθηκε επιτυχώς.Πολωνέζα 25 χρονών 175 χωρίς λέξη αγγλικά.Σκέφτηκα προς στιγμήν να πουλήσω έρωτα αλλά προτίμησα τη μέθοδο του Δρ. Σόιμπλε και στήριξα το ευρώ."

Ρε kman νομίζεις πραγματικά πως μιλάς σε 15χρονα?
Σκέφτηκες να πουλήσεις έρωτα? ..χαχαχαχα..45 minimun μαντράχαλος θέλειε να μας πείς πως γνώρισες 25χρονο με κορμάρα που σε ερώτευτηκε σε  2 ώρες που έσκασες σε μια άγνωστη πόλη που δεν ήξερες καν?
Σε πόσο μαλάκες νομίζεις πως απευθύνεσαι?
Γιατί δεν λες απλά πως η γκόμενα είναι πουτάνα που κάλεσες απο το και απλά τη  πλήρωσες και πήδηξες με 200pln την ώρα? Νομίζεις πως μιλάς σε παιδία απο χωρίο?
Σε 10 χώρες έχουμε ζήσει δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι πόρνη και ποιά όχι?
Κόψε το trolling και σου είπα άδικα πετάς τα λεφτά σου..Μέινε Γερμανία κια παράγγειλε εκέι πόρνες...Είναι αιώνες καλύτερα στο θέμα της πορνείας..

Μου αρέσει ρε clock που υποστηρίζεις και εσύ αυτά τα trolling που γράφει..Δεν βλέπεις την κοπέλα πως είναι απλά πληρωμένη πουτάνα...

Τι να πώ πραγματικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φωτό από τη δασκάλα που πήδηξα χτες.

DHvbKT.jpg

Την άλλη δεν πρόλαβα τελικά γιατί ήθελε να έρθει την ίδια ώρα με τη δασκάλα.Αύριο έχω ραντεβού με μια ξανθιά μιλφάρα που γνώρισα στο 22 και ένα booty call από χωριό έξω από το Πόζναν.Τελείως τρελιάρες.Η δεύτερη έκανε τη δύσκολη μέχρι που της υποσχέθηκα οτι θα της πάρω δονητές και σέξυ εσώρουχα με ψηλοτάκουνα από το σεξ shop και τώρα ανυπομονεί να έρθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom