Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν πάς να προσφέρεις λεφτά σε γκόμενα εδώ υπάρχει περίπτωση να φάς ξύλο ή να σε πετάξουν έξω απο το μαγαζί..Σαν συμβουλή στο δίνω για να μην μπλέξεις..Δεν είναι Ουκρανία...

Δεν σου λέω να πουλήσεις έρωτα αν αισθάνεσαι το κάνεις αλλά δεν μπορείς να πάς σε κανονικές κοπέλες στο μαγαζί να τους πείς πάρτε λεφτά..Σαν να τους λές είστε πουτάνες..Αυτά γιν΄ντουσαν 20 χρόνια πριν στην Σοβιετική Ένωση, εδώ είναι πολύ πιο πολιτισμένοι απο Ελλάδα πλέον..Θα πέσει πολύ σφαλιάρα και οι Πολωνοί δεν αστειέυονται μερικές φορές..

Δεν ξέρεις πώς γίνεται.Εκεί που είναι μεθυσμένη και της μιλάς για ωραία zakupy και Gallerie βγάζεις το πορτοφόλι και την αφήνεις να τραβήξει χαρτονόμισμα.Αν τραβήξει είσαι μέσα γιατί έχει κίνητρο να σε ξαναδεί.Δεν της λες κατευθείαν στη μάπα πόσα θες θέλει τέχνη να την εντοπίσεις και να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

Με τις Ουκρανέζες δε χρειάζεται καν σου λένε αυτές στη μάπα θες να με γαμήσεις;Δώσε μου 100 ευρώ.
Ξέρει κανένας τίποτα για Γκντανσκ ποια είναι τα καλά μαγαζιά.Πάντως εδώ Πολωνία καμία σχέση οι ρυθμοί εργασίας με Γερμανία Γερμανία σε γαμάνε πραγματικά εδώ παντού νέοι πολύ πιο ξύπνιοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι ήδη στο Γκντανσκ πολύ ξεφτίλικη πόλη συγκριτικά με το Πόζναν πολλή παρακμή εδώ.Οι γκόμενες τα δίνουν όλα πολλά ξέκωλα αλλά δε φτάνουν το Πόζναν.Στο Πόζναν είναι σικ οι γκόμενες.Εχω ραντεβού τώρα με μια 25χρονη αλλά είμαι τελείως εξαντλημένος από τα χτεσινά για να δούμε τι θα γίνει.Πάντως εδώ είναι χαλαρά.Ξέρει κάποιος αν μπορείς να μπουκάρεις Καλίνινγκραντ χωρίς βίζα αν σου βγάζουν στα σύνορα;Πρέπει να είναι πολλή πρακμή το μέρος λένε οτι είναι γεμάτο έκφυλες Ρωσίδες.
Εμφανισιακά εδώ Καραπολωνέζες πάρα πολλές ξανθές αλλά δε φτάνουν με τίποτα το Πόζναν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είμαι ήδη στο Γκντανσκ πολύ ξεφτίλικη πόλη συγκριτικά με το Πόζναν πολλή παρακμή εδώ.Οι γκόμενες τα δίνουν όλα πολλά ξέκωλα αλλά δε φτάνουν το Πόζναν.Στο Πόζναν είναι σικ οι γκόμενες.Εχω ραντεβού τώρα με μια 25χρονη αλλά είμαι τελείως εξαντλημένος από τα χτεσινά για να δούμε τι θα γίνει.Πάντως εδώ είναι χαλαρά.Ξέρει κάποιος αν μπορείς να μπουκάρεις Καλίνινγκραντ χωρίς βίζα αν σου βγάζουν στα σύνορα;Πρέπει να είναι πολλή πρακμή το μέρος λένε οτι είναι γεμάτο έκφυλες Ρωσίδες.
Εμφανισιακά εδώ Καραπολωνέζες πάρα πολλές ξανθές αλλά δε φτάνουν με τίποτα το Πόζναν.
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ  ΚΑΛΙΝΙΓΚΡΑΝΤ :rockon: :rockon: :rockon:

Ανοιξε το δρόμο και ερχόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ  ΚΑΛΙΝΙΓΚΡΑΝΤ :rockon: :rockon: :rockon:

Ανοιξε το δρόμο και ερχόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρέπει να είναι πολύ ωραίο το Καλίνινγκραντ.Και εδώ το Γκντανσκ κλασσική ανατολική Ευρώπη ετοιμόρροπα κτίρια γκόμενες με φθαρμένα πρόσωπα και χαλασμένα δόντια γουστάρω.Φαντάζομαι το Καλίνινγκραντ θα είναι επί δύο.Τίγκα στη μαφία.Ωραία τα λιμάνια.Θα ρωτήσω στο Γκντανσκ νομίζω σου βγάζουν βίζα στα σύνορα γιατη ΕΕ έχει ειδική σχέση με το Καλίνινγκραντ.
Μια Πολωνέζα μου έλεγε οτι στρατολογούσε από το Καλίνινγκραντ πόρνες για να κάνει πάρτυ το αφεντικό της για τους πελάτες της εταιρίας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
χαχαχαχα...Ρε kman έλεος...Υπάρχει και internet ξέρεις και μπορεί να δεί ο κόσμος...Γκτάνσκ ξεφτιλισμένο μέρος με ετοιμόρροπα κτίρια:) Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις καταφέρει να γνωρίσεις καμία εκεί...

Θα συμφωνήσω μόνο στην ασχήμια..Poland πολλά μπάζα στο δρόμο..Μόνο Πόζναν λόγω των σχολών μου έκανε διαφορά..Τώρα αν σε φτιάχνουν ξεδοντίαρες καλά είναι..

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δρα λαβ αυτο περι 90% μπαζων δεν χρειαζεται να πας πολωνια για να το μαθεις . τα ιδια ισχυουν σε ολο το κοσμο .
πχ πολλοι ελληνες δεν πανε τις ελληνιδες ομως εχω ακουσει απο ξενους οτι ειναι απο τις ωραιοτερες και ετσι ειναι -πλην του σωματος στο οποιο αλλες φυλες υπερεχουν -

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
θες βιζα απο πολωνια να πας.ρωτησα ρωσους που ηρθαν απο καλινιγραντ μεσω πολωνιας και μου ειπαν και αυτοι χρειαζονται βιζα να πανε διπλα.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
θες βιζα απο πολωνια να πας.ρωτησα ρωσους που ηρθαν απο καλινιγραντ μεσω πολωνιας και μου ειπαν και αυτοι χρειαζονται βιζα να πανε διπλα.
ρωσσο πολωνοι ειναι εχθροι γι αυτο χρειαζονται βιζα . αλλες χωρες πιθανοτατα δε χρειαζονται βιζα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
χαχαχαχα...Ρε kman έλεος...Υπάρχει και internet ξέρεις και μπορεί να δεί ο κόσμος...Γκτάνσκ ξεφτιλισμένο μέρος με ετοιμόρροπα κτίρια:) Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις καταφέρει να γνωρίσεις καμία εκεί...

Θα συμφωνήσω μόνο στην ασχήμια..Poland πολλά μπάζα στο δρόμο..Μόνο Πόζναν λόγω των σχολών μου έκανε διαφορά..Τώρα αν σε φτιάχνουν ξεδοντίαρες καλά είναι..

Μονο το κεντρο στεκεται με τα γερμανικα κτιρια.Εχεις παει λιγο πιο εξω;Οι γκομενες παντως πολυ χαλια εμφανισιακα κατω και απο Κατοβιτσε σχεδον ολες με χυμενα προσωπα.Μια μουναρα ειδα μονο αλλα την ειχε ενας Αγγλος.Ειναι ομως ντυμενες ξεκωλα μισος κωλος εξω απο το σορτσακι cameltoe σε κολλαν βλεπεις συνεχεια.Η πολη μοιαζει καπως με τις γερμανικες πόλεις της Βαλτικης.Η μπυρα τους γαμαει.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
μονο σερβια και σλοβακια γνωριζεις απλες ομορφες κοπελες τζαμπα τελος!ακομα επιμενεις για ουκρανια που δεν εχεις παει οτι βρισκεις ποιοτικες γκομενες    λογο του πολεμου.τετειο δεν ισχυει,μονο κατω του 5 γνωριζεις
Τι εννοεις, 'τζαμπα τελος';

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
ρωσσο πολωνοι ειναι εχθροι γι αυτο χρειαζονται βιζα . αλλες χωρες πιθανοτατα δε χρειαζονται βιζα
Δεν έχει σχέση με το αν είναι φιλοι η δεν είναι, η πολωνοί όπως και εμείς είναι στην ζώνη σένγκεν οπότε δεν μπορούν αυτόβουλα να καταργήσουν την βίζα  όπως δεν μπορούμε και εμείς που μας συμφέρει μια τέτοια κίνηση. Με αλλά λόγια τα σύνορα μας είναι τα σύνορα της Ευρώπης  και εμείς και οι πολωνοί ότι πουν από Βρυξέλλες κάνουμε. Όταν καταργηθεί η βίζα από την EU τότε θα καταργηθεί και από όλα τα μέλη της EU συμπεριλαμβανομένης και της Πολωνίας.    

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Δεν έχει σχέση με το αν είναι φιλοι η δεν είναι, η πολωνοί όπως και εμείς είναι στην ζώνη σένγκεν οπότε δεν μπορούν αυτόβουλα να καταργήσουν την βίζα  όπως δεν μπορούμε και εμείς που μας συμφέρει μια τέτοια κίνηση. Με αλλά λόγια τα σύνορα μας είναι τα σύνορα της Ευρώπης  και εμείς και οι πολωνοί ότι πουν από Βρυξέλλες κάνουμε. Όταν καταργηθεί η βίζα από την EU τότε θα καταργηθεί και από όλα τα μέλη της EU συμπεριλαμβανομένης και της Πολωνίας.    

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τωρα που πηγα απο κροατια στην σλοβενια με τρενο μου ζητησαν ταευτοτητα,ειπα αφου σας δειχνω ευρωπαικο πασπορτ,το ελεχαν αρκετη ωρα με απειλουσε ο μαλακας να με κατεβασει για ερευνα,ειπα του κινεζους ελεξες ενα λεπτο σε μενα τι βλεπεις συνεχεια,δες ποσες σφραγιδες εχει αρα κανονικο  ειναι.στην επιστροφη μετα απο 4-5 ωρες παλοι οι ιδιοι αυτη την φορα οκ,μου ειπαν οτι η μια χωρα δεν ειναι σεγκεν,αυτα δεν τα καταλαβω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η γάμευσις ολοκληρώθηκε επιτυχώς.Πολωνέζα 25 χρονών 175 χωρίς λέξη αγγλικά.Σκέφτηκα προς στιγμήν να πουλήσω έρωτα αλλά προτίμησα τη μέθοδο του Δρ. Σόιμπλε και στήριξα το ευρώ.
Τράβηξα και φωτό αλλά θα πρέπει να κάνω Crop να μη φαίνονται διακριτικά.Εχω άλλες δυο να τακτοποιήσω εδώ στο Γντανσκ.Ξέρει κανείς αν το Σόποτ αξίζει;Η γκόμενα μου είπε οτι είναι τίγκα στα κλαμπ αλλά δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά κάθε νύχτα ή μόνο ΠΣΚ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολυ μπαζο στο Γκντανσκ και τη νυχτα.Αμα δειτε αυτες που διαφημιζουν τα στριπτιζαδικα καμια σχεση με τα μουνια στο Ποζναν.Και πολυ χαλια ντυσιμο.Απλα φαινονται πιο φτωχες απο το Ποζναν.Η παλια πολη του Γκντανσκ γαμαει.Ισως και καλυτερη απο το Ποζναν πολλη αρχοντια.Κριμα που εξω απο την παλια πολη ειναι τοσο χαλια.Αυριο γυριζω Ποζναν να ριξω πουτσο σε μια δασκαλα αλλα αφηνω στο Γκντανσκ 3 αποτιστες να δουμε πως θα οργανωθω.Εντωμεταξυ σε δυο μικρες πολεις με περιμενουν μουνακια για να ζησουν το μεγαλο ερωτα αλλα φοβαμαι οτι θα με σπιτωσουν και θα βαρεθω.Μεχρι τωρα ο βαλκανικος πουτσος εχει σταθει στο υψος των περιστασεων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα κατευθύνομαι προς το Πόζναν.Εδώ είναι η Πολωνέζα από χτες.

a67jNI.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom