χαχαχαχα...Πραγματικά αυτα που γράφονται σε αυτό το forum έχουν τρελό γέλιο
Ναί έχει ερημώσει η επαρχία και δεν πάνε στις μεγάλες πόλεις της Πολωνίας να βρούν δουλειά με μηδενική ανεργία, πάιρνουν το αεροπλάνο να πάνε στην Αθήνα να δουλέψουν με 40% πραγματική ανεργία σε τυροπιτάδικα όπως πηγαίναν 15 χρόνια πρίν..Που τα βρίσκεις ρε kman..Όλοι οι ξένοι που μεταναστέυσαν εδώ νομίζεις το κανάνε για τα μουνία όχι γιατί γαμήθηκε Ιταλία,Ισπανία και Ελλάδα και ψάχνουν έναν κομμάτι ψωμί για να ζήσουν..Όλα εκμετάλευση είναι στην ζωή..Και εδώ εκμετάλευση σου κάνουν στις εταιρίες που άνοιξαν κατα συρροή την τελευταία πενταετία, για ένα μισθό αλλά τουλάχιστον στον δίνουν και μπορείς να ζήσεις...
Πραγματικά αυτά που γράφονται θα μείνουν στην ιστόρία..Κυρίως όταν γίνεται σύγκριση Πολωνίας με Ουκρανία..Μόνο απο αυτό δεν έχει νόημα η συζήτηση..
Εγώ φεύγω σε 2 μήνες μόνιμα απο εδώ δεν θα μείνω όλη μου την ζωή εδώ για να υπερασπίσω την επιλογή μου..Λές να μην γράφω τι είδα και τι έζησα αντικειμενικά?Λές να είδα τα ίδια πράγματα στην Πολωνία με την Σερβία,Ουγγαρία,Τσεχία κ.λ.π...
Η Πολωνία είναι η ανερχόμενη οικονομική δύναμη της Ευρώπης.Σε μια δεκαετία εδώ δεν θα είναι τίποτα πλέον το ίδιο..Είναι παγκοσμίως γνωστό εκτός απο τους Έλληνες όπως πάντα..
Οι μικρές πόλεις έχουν ερημώσει.Είναι σαν πόλεις φαντάσματα έχουν χάσει πάνω από το μισό πληθυσμό και το 60-70% των νέων.Βλέπεις σχεδόν μόνο γυναίκες.Πάρα πολλοί νέοι έχουν μεταναστεύσει Αγγλία(1.5 εκατομμύριο),Ιρλανδία(μισό εκατομμύριο) και Γερμανία(2 εκατομμύρια).Αλλο μισό εκατομμύριο είναι Βέλγιο και Ολλανδία.Οι πανεπιστημιουπόλεις(Πόζναν,Βρότσλαβ,Κράκοβ) έχουν πολύ κόσμο αλλά οι μικρότερες πόλεις της επαρχίας είναι άδειες.
Γιατί δεν έχει σχέση η σύγκριση Πολωνίας Ουκρανίας?Για τους πιο πολλούς ευρωγαμιάδες αυτό είναι το δίλημμα.Ρεαλιστικά για άνω των 35 ετών η Ουκρανία είναι πολύ καλύτερη.Για κάτω των 35 και με μικρότερα εισοδήματα ίσως η Πολωνία υπερέχει.
Ο roosh ας πούμε όταν ξεφτιλίστηκε Χάρκοβο όπου δεν μπόρεσε να γαμήσει για 3 μήνες δήλωσε οτι η Ουκρανία είναι χάλια και η Πολωνία από όλες τις απόψεις καλύτερη.Τότε είχα πει οτι η Ουκρανία είναι καλύτερη για μεγαλύτερες ηλικίες.Τώρα που μεγάλωσε όλο στην Ουκρανία γυρνάει και έχει αλλάξει γνώμη για την Πολωνία(είναι sluts,δυτικοποιούνται γρήγορα,παχαίνουν κτλ).