Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
χαχαχαχα...Πραγματικά αυτα που γράφονται σε αυτό το forum έχουν τρελό γέλιο:)

Ναί έχει ερημώσει η επαρχία και δεν πάνε στις μεγάλες πόλεις της Πολωνίας να βρούν δουλειά με μηδενική ανεργία, πάιρνουν το αεροπλάνο να πάνε στην Αθήνα να δουλέψουν με 40% πραγματική ανεργία σε τυροπιτάδικα όπως πηγαίναν 15 χρόνια πρίν..Που τα βρίσκεις ρε kman..Όλοι οι ξένοι που μεταναστέυσαν εδώ νομίζεις το κανάνε για τα μουνία όχι γιατί γαμήθηκε Ιταλία,Ισπανία και Ελλάδα και ψάχνουν έναν κομμάτι ψωμί για να ζήσουν..Όλα εκμετάλευση είναι στην ζωή..Και εδώ εκμετάλευση σου κάνουν στις εταιρίες που άνοιξαν κατα συρροή την τελευταία πενταετία, για ένα μισθό αλλά τουλάχιστον στον δίνουν και μπορείς να ζήσεις...

Πραγματικά αυτά που γράφονται θα μείνουν στην ιστόρία..Κυρίως όταν γίνεται σύγκριση Πολωνίας με Ουκρανία..Μόνο απο αυτό δεν έχει νόημα η συζήτηση..
Εγώ φεύγω σε 2 μήνες μόνιμα απο εδώ  δεν θα μείνω όλη μου την ζωή εδώ για να υπερασπίσω την επιλογή μου..Λές να μην γράφω τι είδα και τι έζησα αντικειμενικά?Λές να είδα τα ίδια πράγματα στην Πολωνία με την Σερβία,Ουγγαρία,Τσεχία κ.λ.π...

Η Πολωνία είναι η ανερχόμενη οικονομική δύναμη της Ευρώπης.Σε μια δεκαετία εδώ δεν θα είναι τίποτα πλέον το ίδιο..Είναι παγκοσμίως γνωστό εκτός απο τους Έλληνες όπως πάντα:)..

Οι μικρές πόλεις έχουν ερημώσει.Είναι σαν πόλεις φαντάσματα έχουν χάσει πάνω από το μισό πληθυσμό και το 60-70% των νέων.Βλέπεις σχεδόν μόνο γυναίκες.Πάρα πολλοί νέοι έχουν μεταναστεύσει Αγγλία(1.5 εκατομμύριο),Ιρλανδία(μισό εκατομμύριο) και Γερμανία(2 εκατομμύρια).Αλλο μισό εκατομμύριο είναι Βέλγιο και Ολλανδία.Οι πανεπιστημιουπόλεις(Πόζναν,Βρότσλαβ,Κράκοβ) έχουν πολύ κόσμο αλλά οι μικρότερες πόλεις της επαρχίας είναι άδειες.
Γιατί δεν έχει σχέση η σύγκριση Πολωνίας Ουκρανίας?Για τους πιο πολλούς ευρωγαμιάδες αυτό είναι το δίλημμα.Ρεαλιστικά για άνω των 35 ετών η Ουκρανία είναι πολύ καλύτερη.Για κάτω των 35 και με μικρότερα εισοδήματα ίσως η Πολωνία υπερέχει.
Ο roosh ας πούμε όταν ξεφτιλίστηκε Χάρκοβο όπου δεν μπόρεσε να γαμήσει για 3 μήνες δήλωσε οτι η Ουκρανία είναι χάλια και η Πολωνία από όλες τις απόψεις καλύτερη.Τότε είχα πει οτι η Ουκρανία είναι καλύτερη για μεγαλύτερες ηλικίες.Τώρα που μεγάλωσε όλο στην Ουκρανία γυρνάει και έχει αλλάξει γνώμη για την Πολωνία(είναι sluts,δυτικοποιούνται γρήγορα,παχαίνουν κτλ).

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η μετανάστευση ήταν μαζική όταν η Πολωνία μπήκε στην Ευρωπαική Ένωση το 2004..Φύγανε περίπου στα 3 εκατομμύρια κυρίως για Αγγλία.Καταλαβάινεις ότι μιλάμε για 11 χρόνια πριν? Ξέρεις πως ήταν η Ελλάδα 11 χρόνια πρίν? Ξέρεις τι μισθούς δίναν στην Ελλάδα 11 χρόνια πρίν όταν στην πολωνία πέρνανε 400 ευρώ? Ξέρεις ότι πριν 4 χρόνια μου κάνανε 60% μείωση μισθού στην Ελλάδα σε μία μέρα?!!!..Καταλαβαίνεις πως τα πράγματα απο το παράδειγμα της Ελλάδας μπορούν να αλλάξουν σε μια πενταετία?

Αυτά το 2004..Η 10ετία που ακολούθησε κατέστησε την Πολωνία το παράδειγμα προς μίμηση της Ευρωπαικής ένωσης...Δεν τα έχεις διαβάσει πουθενά αυτά? Δεν έχεις ακούσει για το success story της Eu? Σου βάζω ένα video να πάρεις πρέφα τι έχει γίνει εδώ.

Και την σελίδα της Ευρωπαικής Ένωσης που καμαρωνει για το καπιταλιστικό καμάρι της.

Όταν ήρθα πρώτη φορά για love-τουρισμό Poland 2008 υπήρχαν ελάχιστοι ξένοι..Και όσες γκόμενες είχα στην καλύτερη πέρνανε 800 ευρώ θυμάμαι και τους το έπαιζα πως αμείβομαι καλά Ελλάδα..Έλα που αλλάξανε οι καιρόι όμως και αναγκάστικα απο love-τουρίστας να μετακομίσω εδώ (έστω και προσωρινά).Και γέμισε ο τόπος με ξένους που ζούν και δουλεύουν μόνιμα.Έτσι είναι τα πράγματα kman όλα τα άλλα είναι μαλακίες..Αλλάξαν οι καιροί..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η μετανάστευση ήταν μαζική όταν η Πολωνία μπήκε στην Ευρωπαική Ένωση το 2004..Φύγανε περίπου στα 3 εκατομμύρια κυρίως για Αγγλία.Καταλαβάινεις ότι μιλάμε για 11 χρόνια πριν? Ξέρεις πως ήταν η Ελλάδα 11 χρόνια πρίν? Ξέρεις τι μισθούς δίναν στην Ελλάδα 11 χρόνια πρίν όταν στην πολωνία πέρνανε 400 ευρώ? Ξέρεις ότι πριν 4 χρόνια μου κάνανε 60% μείωση μισθού στην Ελλάδα σε μία μέρα?!!!..Καταλαβαίνεις πως τα πράγματα απο το παράδειγμα της Ελλάδας μπορούν να αλλάξουν σε μια πενταετία?

Αυτά το 2004..Η 10ετία που ακολούθησε κατέστησε την Πολωνία το παράδειγμα προς μίμηση της Ευρωπαικής ένωσης...Δεν τα έχεις διαβάσει πουθενά αυτά? Δεν έχεις ακούσει για το success story της Eu? Σου βάζω ένα video να πάρεις πρέφα τι έχει γίνει εδώ.

Και την σελίδα της Ευρωπαικής Ένωσης που καμαρωνει για το καπιταλιστικό καμάρι της.

Όταν ήρθα πρώτη φορά για love-τουρισμό Poland 2008 υπήρχαν ελάχιστοι ξένοι..Και όσες γκόμενες είχα στην καλύτερη πέρνανε 800 ευρώ θυμάμαι και τους το έπαιζα πως αμείβομαι καλά Ελλάδα..Έλα που αλλάξανε οι καιρόι όμως και αναγκάστικα απο love-τουρίστας να μετακομίσω εδώ (έστω και προσωρινά).Και γέμισε ο τόπος με ξένους που ζούν και δουλεύουν μόνιμα.Έτσι είναι τα πράγματα kman όλα τα άλλα είναι μαλακίες..Αλλάξαν οι καιροί..

Το οτι οι 3 εκατομμύρια Πολωνοί φύγανε από το 2004 στις χώρες που είπα πριν δεν αλλάζει το γεγονός οτι έφυγαν.Ελάχιστοι γύρισαν πίσω.Και ήταν 80% νέοι.Μαζί και αρκετές Πολωνέζες που μερικές δυστυχώς πιάστηκαν στα δίχτυα του πακιστανικού και αραβικού πούτσου στο UK.Ομως οι άντρες που μετανάστευσαν ήταν περισσότεροι αναλογικά και δημιουργήθηκε τεχνητά κενό αντρών στην Πολωνία με συνέπεια τη λαμπρή περίοδο μετά το 2006.Τώρα που η χώρα σιγά σιγά ανέβηκε αυτό περιορίστηκε κάπως αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δυτικοποιήθηκαν πλήρως απέχουν ακόμη παρασσάγγας από τη Γερμανία και σε ό,τι αφορά τις γυναίκες αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα.
Αν ερχόσουνα Πολωνία το 2002 δεν υπήρχε κανένας σχεδόν ξένος.Σε κοιτούσαν όλοι σαν αξιοπερίεργο ζώο.Δεν ήταν δυνατό να κάνεις καμάκι σε αυτές τις συνθήκες σε έβλεπαν όλοι και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι.Και όλες οι γκόμενες στα κλαμπ ήταν σε μικτές παρέες και οι γαμιόλες κάθονταν στα γόνατα Πολωνών σε μακριές μπάρες η μία γκόμενα δίπλα στην άλλη.Για τους Πολωνούς τότε ήταν παράδεισος γαμούσαν όπως αναπνέανε χωρίς ανταγωνισμό.

Ουκρανία από την άλλη ανέβηκαν και αυτοί θεαματικά μετά το 2004 και την πορτοκαλί επανάσταση ως το 2008 όμως η ανάπτυξή τους ήταν μια φούσκα και αυτό φάνηκε με την κρίση το 2008.Τότε οι γκόμενες ήταν χρεωμένες και το δίνανε απεγνωσμένα.Τώρα με τον πόλεμο η Ουκρανία έχει γυρίσει εκεί που ήτανε το 2003 στις χρυσές εποχές δηλαδή.Ομως έχει ανέβει πάρα πάρα πολύ ο εθνικισμός και προτιμάνε σκόπιμα τα ουκρανικά κομμάντα παρότι συχνά πάμφτωχα από τους καυλιάρηδες ξένους.Ενώ τότε λόγω κομμουνισμού δεν έπαιζε τέτοιος τρελλός εθνικισμός ήταν πιο ανοιχτές.Αντίθετα Πολωνία ο εθνικισμός έχει μειωθεί κατά πολύ παλιά οι ξυρισμένοι κτλ ήταν πολύ περισσότεροι.Μάλλον τους έβαλε χέρι η ΕΕ.Δηλαδή το ποσοστό των Πολωνέζων που προτιμούν συνειδητά Πολωνούς για εθνικούς λόγους είναι αισθητά μικρότερο από αυτό των Ουκρανέζων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

800 Ευρώ το 2008 λιγο δύσκολο!500-600 το πολυ!Τωρα το χιλιάρικο το παίρνουν για πλάκα!Σχετικα με το μέλλον της Πολωνίας μακάρι να γινουν οπως τα λες!θα παίρνω δυο φορες παραπάνω ενοίκιο  :).Δεν ξερω αν θα αναπτυχθει τόσο πολυ παντος πτώση δεν θα έχει σίγουρα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μα είναι δυνατόν να κάνεις σύγκριση με Γερμανία? Την τρίτη δύναμη στον κόσμο? Ασφαλώς και δεν είναι Γερμανία αλλά δεν έχει πλέον καμία σχέση με μια Ανατολική χώρα και χαμηλούς μισθούς που οδηγούν στο έυκολο Πήδημα..Για μένα είναι η χειρότερη απο τις πρώην ανατολικές χώρες για γυναίκες με βάση ότι είναι η πιο εξελιγμένη πλεόν και με την μεγαλύτερη οικονομική άνοδο απο αυτές..

Έλλειψη ανδρών δεν υπάρχει..Όταν βγαίνεις την νύχτα η πλειοψηφία είναι άντρες και αυτό γιατί οι γυναίκες όσο άρχισαν να δυτικοποιούνται όπως σας έχω γράψει σταμάτησαν τα clubs και τις βότκες και το γυρισαν στα hobbies,fitness κ.λ.π..

Σου ξαναλέω έρχεσαι απο Γερμανία καπάκι Πολωνία και νόμίζεις κάνοντας σύγξριση με την Γερμανία πως δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο..Έχεις κάνει απότομη μετάβαση απο Γερμανία Ελλάδα να πάθεις πολιτισμικό σοκ??

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
800 Ευρώ το 2008 λιγο δύσκολο!500-600 το πολυ!Τωρα το χιλιάρικο το παίρνουν για πλάκα!Σχετικα με το μέλλον της Πολωνίας μακάρι να γινουν οπως τα λες!θα παίρνω δυο φορες παραπάνω ενοίκιο  :).Δεν ξερω αν θα αναπτυχθει τόσο πολυ παντος πτώση δεν θα έχει σίγουρα.

800 φαντάσου έπαιρνε μια γκόμενα που είχα εδώ τότε που δούλευε στην Colgate σε αρκετά καλή θέση...Σίγουρα ήταν πολύ παρακάτω για τις άλλες..600 αντε 700 στην καλύτερη και με δυσκολία..

Ότι και να γράφεται εδώ έχω πολύ καιρό να συνατήσω γκόμενα πλέον να αμοιβεται με κάτω απο 4000 zloties..Κοντά στο χιλλιάρικο δηλαδή..Όταν με ρωτάνε για Ελλάδα για να μην χαλάσω την φήμη λέω και Ελλάδα πάνω απο 1000 είναι σε μια εταιρία πρώτος μισθός, αλλά και για ανεργία μην ακούτε μαλακιές γιατί έχουμε λεφτά εμείς απο τους γονείς..

Το μέλλον δεν το λέω εγώ το γράφουν οι μελέτες και οι δείκτες..Όποιος ψάχνει τα γνωρίζει..Ενοίκια δεν νομίζω να ανέβουν άλλο είναι σε τραγικά ακριβό επίπεδο με βάση τον μισθό..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μα είναι δυνατόν να κάνεις σύγκριση με Γερμανία? Την τρίτη δύναμη στον κόσμο? Ασφαλώς και δεν είναι Γερμανία αλλά δεν έχει πλέον καμία σχέση με μια Ανατολική χώρα και χαμηλούς μισθούς που οδηγούν στο έυκολο Πήδημα..Για μένα είναι η χειρότερη απο τις πρώην ανατολικές χώρες για γυναίκες με βάση ότι είναι η πιο εξελιγμένη πλεόν και με την μεγαλύτερη οικονομική άνοδο απο αυτές..

Έλλειψη ανδρών δεν υπάρχει..Όταν βγαίνεις την νύχτα η πλειοψηφία είναι άντρες και αυτό γιατί οι γυναίκες όσο άρχισαν να δυτικοποιούνται όπως σας έχω γράψει σταμάτησαν τα clubs και τις βότκες και το γυρισαν στα hobbies,fitness κ.λ.π..

Σου ξαναλέω έρχεσαι απο Γερμανία καπάκι Πολωνία και νόμίζεις κάνοντας σύγξριση με την Γερμανία πως δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο..Έχεις κάνει απότομη μετάβαση απο Γερμανία Ελλάδα να πάθεις πολιτισμικό σοκ??

Επαθα το πολιτισμικό σοκ που λες με τη γυφτιά και την ξεφτίλα που συνάντησα στην Ελλάδα όταν ήρθα τον Απρίλιο.Τεράστια η διαφορά πλέον με Γερμανία.Γερμανία φαίνονται σαν αριστοκράτες σε σχέση με το χυμείο της Ελλάδας.Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με την εξάπλωση της γυφτιάς γιατί τον Αύγουστο η Ελλάδα μου φάνηκε πολύ πιο ανεβασμένη υπέθεσα τότε λόγω τουρισμού που έφερε κάποια οικονομική κίνηση.
Η Πολωνία είναι σαφώς η καλύτερη από τις πρώην ανατολικές χώρες δορυφόρους που είναι τώρα εντός ΕΕ με την έννοια οτι Τσεχία,Σλοβακία και Βαλτική έχουν χειροτερέψει πολύ περισσότερο από την Πολωνία από το 2004 που μπήκαν στην ΕΕ.Η Ουγγαρία επίσης χειρτέρεψε σε ό,τι αφορά τις γυναίκες όχι όμως τόσο κραυγαλέα όπως Τσεχία,Σλοβακία γιατί τα σκάτωσε στα οικονομικά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Γράφονται πολλά σωστά και πολλά ευκόλως αμφισβητήσιμα σήμερα! Θα σας πω κάτι που μου έκανε εντύπωση από τη μετάβαση μου το 2007 από το Βερολίνο στο Πόζναν και αντίστροφα!
Το Βερολίνο το είχα ζήσει λόγω Erasmus! Γενικά έχει μια πολύ μίζερη όψη και υποκουλτούρα για όσους δεν ακολουθούν το Γερμανικό τρόπο ζωής(Δουλειά-σπιτι-Δουλεια)
Ο Σταθμός των τρένων στο Βερολίνο είναι γεμάτος άστεγους ζητιάνους με σκυλιά και μπύρες που βρωμάνε και επιπλέον σου τη πέφτουν για ψιλά!
Αντίθετα στο Πόζναν όλα καθαρά΄, κόσμος καλοντυμένος με φτηνά ρούχα μέν αλλά αισθητικά νορμάλ! Όλα νοικοκυρεμένα και πουθενά ζητιάνος!!!
Όταν ξαναγύρισα Βερολίνο πάλι η ίδια μιζέρια που σε κάνει να απορείς ποια είναι η ανεπτυγμένη χώρα και ποια όχι...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γράφονται πολλά σωστά και πολλά ευκόλως αμφισβητήσιμα σήμερα! Θα σας πω κάτι που μου έκανε εντύπωση από τη μετάβαση μου το 2007 από το Βερολίνο στο Πόζναν και αντίστροφα!
Το Βερολίνο το είχα ζήσει λόγω Erasmus! Γενικά έχει μια πολύ μίζερη όψη και υποκουλτούρα για όσους δεν ακολουθούν το Γερμανικό τρόπο ζωής(Δουλειά-σπιτι-Δουλεια)
Ο Σταθμός των τρένων στο Βερολίνο είναι γεμάτος άστεγους ζητιάνους με σκυλιά και μπύρες που βρωμάνε και επιπλέον σου τη πέφτουν για ψιλά!
Αντίθετα στο Πόζναν όλα καθαρά΄, κόσμος καλοντυμένος με φτηνά ρούχα μέν αλλά αισθητικά νορμάλ! Όλα νοικοκυρεμένα και πουθενά ζητιάνος!!!
Όταν ξαναγύρισα Βερολίνο πάλι η ίδια μιζέρια που σε κάνει να απορείς ποια είναι η ανεπτυγμένη χώρα και ποια όχι...

Clock δεν ήθελα να το γράψω για να μην τους τρελάνω...Αλλά έχεις απόλυτο δίκιο...Πρίν 3 εβδομάδες που πήγα Πόζναν έπαθα ΠΛΑΚΑ!!! Η πολή είναι στην τρίχα..Πάρκα,πεντακάθαρα,υποδομές,ζητιάνοι πουθένα..Ακόμα και τα shopping malls ήταν απίσττευτα..Κυρίως αυτή η Galleria στο κέντρο που είναι διπλό είναι απο τα καλύτερα που έχω δεί..Τολμ'ω να πώ είναι στις 4 καλύτερες πόλεις που έχω επισκεφθεί (και έχω βρεθεί σε άπειρες)..

Πέρα απο τις γκόμενες που ήταν πανέμορφες κάτι μου έκανε κλικ στην πόλη και έβριζα που έμεινα Βαρσοβία και όχι εκεί..Η μόνη διαφωνία είναι ότι τα νυχτερινά μαγαζία ήταν ψιλο-παρακμή εκεί σε εμφάνιση αλλά ούτως ή άλλως Poland δεν βρίσκεις καλά κυριλέ νυχτερινά μαγαζία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Clock δεν ήθελα να το γράψω για να μην τους τρελάνω...Αλλά έχεις απόλυτο δίκιο...Πρίν 3 εβδομάδες που πήγα Πόζναν έπαθα ΠΛΑΚΑ!!! Η πολή είναι στην τρίχα..Πάρκα,πεντακάθαρα,υποδομές,ζητιάνοι πουθένα..Ακόμα και τα shopping malls ήταν απίσττευτα..Κυρίως αυτή η Galleria στο κέντρο που είναι διπλό είναι απο τα καλύτερα που έχω δεί..Τολμ'ω να πώ είναι στις 4 καλύτερες πόλεις που έχω επισκεφθεί (και έχω βρεθεί σε άπειρες)..

Πέρα απο τις γκόμενες που ήταν πανέμορφες κάτι μου έκανε κλικ στην πόλη και έβριζα που έμεινα Βαρσοβία και όχι εκεί..Η μόνη διαφωνία είναι ότι τα νυχτερινά μαγαζία ήταν ψιλο-παρακμή εκεί σε εμφάνιση αλλά ούτως ή άλλως Poland δεν βρίσκεις καλά κυριλέ νυχτερινά μαγαζία.
Αυτό που επίσης είδες αλλά δεν ήξερες για να συγκρίνεις είναι πως η πόλη μέσα σε 4 χρόνια γέμισε στριπτιτσάδικα στο κέντρο! Πριν 5 χρόνια ακόμα και με την Γερμανία δίπλα δεν είχε ίχνος τέτοιων μαγαζιών! Δείχνει πως κυκλοφοράν πεινασμένοι για σάρκα τουρίστες που δεν καλύπτονται από τις ντόπιες θεωρητικά εύκολες γυναίκες!
Βέβαια αν πάνε 1-2 δυνατοί παίχτες από κάθε πόλη της Ευρώπης και πουν σε φίλους και γνωστούς ότι εκεί  :knockinb: ευκολα τότε ανεβαίνει και ο κάθε τελειωμένος και έτσι ξεκινάει η αρχή του τέλους για κάθε σεξοπαράδεισο...όπως ήταν το Πόζναν!!! Αλλά έστω κι έτσι με όλα τα στραβά πάλι καλά είναι!!!
Το Star Browvar  είναι απίστευτα ανακαινισμένο εργοστάσιο και μόνο που πίνεις καφέ εκεί μέσα αισθάνεσαι άρχοντας! Εμείς καθόμασταν στο πρώτο τραπέζι στο δρομάκι που ενώνει τα 2 τμήματα και κάθε 10" περνούσε και μια μουνάρα που έριχνε μια ματιά απορίας ή χαμογελούσε!!!! Εκεί περάσαν και μουνιά που είχαμε πάρει στη Ρόδο τυχαία!!!

Το τελευταίο που έχω να πω και είναι διασταυρωμένο και το συζητάμε αρκετά είναι πως οι Πολωνέζες είναι οι πιο αρνητικές στο να έχουν σεξουαλική επαφή στις διακοπές αλλά και οι πιο θετικές να τον φάνε στη χώρα τους! Από τις πιο κομπλεξικές και στραβόξυλα τουρίστριες είναι!!! Εγώ τις 2 που πήρα εδώ είχαν έρθει για δουλειά το καλοκαίρι... 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλά ήσουν άτυχος..Έχω γνωρίσει πολλές που δεν το δίνουν εδώ με τίποτα και μου εκμυστηρέυονται πως γαμίονται  στα νησιά γιατί εκέι είναι άλλη φάση.Κάνουν διακοπές και περνάνε καλά δεν πρόκειτε να ζητήσουν σχέση απο κάποιον που θα δούν 1 εβδομάδα στο νησί..Το είναι σπαστικές όμως συμφωνώ απόλυτα..

Μία που μου τα είχε σπάσει μέχρι να μου κάτσει εδώ Βαρσοβία, είχε πηδηχτεί με αλβανό που νοίκιαζε μηχανάκια στον Λαγανά σε 3 μέρες!!!..Επίσης πολλές γνωρίζουν σε διακοπές και πηδιούντε σε Ιταλία και Τουρκία και εδώ μας το παίζουν κυρίες και δύσκολες...

Άσε έχω εκατοντάδες παραδείγματα..Αλλά δεν είναι μόνο το Πολωνέζων αυτό..Ακόμα και ελληνίδες το δίνουν αν τις πετύχεις σε καλό mood καλοκαιρινό διακοπές..

Το περασμένο καλοκαίρι πήρα μια 25χρονη συντοπίτισα σου one night stand επειδή γνωριστίκαμε σε διακοπές...Αποκλειετε να το έκανε ποτέ αυτή σε μια κλειστή κοινωνία που την γνωρίζουν..Επίσης one night stand έκανα καλοκαίρι και με μία άλλη Ελληνίδα πάλι σε διακοπές,αλλά έτυχε να έχουμε αρκετούς κοινούς γνωστούς αλλά και πάλι one night stand ήταν με το που την γνώρισα στο νησί..Τύχη και καλοκάιρι!!!

Ήταν οι στιγμές που νόμιζα πως είμαι ανίκητος και αφού κέρδισα 2 one night stands και γνωριμίες σε  1,5 μήνα Ελλάδα καλοκαίρι, λέω θα θερίσω με την μετακόμιση μου Οκτώβριο Πολωνία..Που να ήξερα όμως τι με περιμένει και πως οι καιροί άλλαξαν και τα one night stands εδώ θα ήταν με το σταγονόμετρο και οι γκόμενες θα έχουν δυσκολέψει τόσο..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.612
Πόντοι
216
DrLove επιστρεφεις μονιμα ελλαδα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
DrLove επιστρεφεις μονιμα ελλαδα?
Εγω έκανα μια υποχώριση δέχομαι να ταφώ Ελλάδα όταν πεθάνω  :2funny:.Αν επιστρέφει μόνιμα Ελλάδα θα χρειαστει ψυχολογική υποστηριξη.Εγω το 1997 αναγκαστικα να ερθω Ελλαδα για τρεις μήνες και απο 68 κιλα πηγα 92-93!καθε μέρα χτυπιόμουνα  :headbang: ηταν οι φρικτότερες στιγμες της ζωης μου  :rockon:.
  Δεν του ευχομαι του Dr love τετοια κατάρα!Αυτο ειναι η χειρότερη καταρα που μπορεις να δωσεις σε καποιο κατοικο εξωτερικου (που ζει καλα στο εξωτερικο) να επιστρεψει μονιμα Ελλάδα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλά ήσουν άτυχος..Έχω γνωρίσει πολλές που δεν το δίνουν εδώ με τίποτα και μου εκμυστηρέυονται πως γαμίονται  στα νησιά γιατί εκέι είναι άλλη φάση.Κάνουν διακοπές και περνάνε καλά δεν πρόκειτε να ζητήσουν σχέση απο κάποιον που θα δούν 1 εβδομάδα στο νησί..Το είναι σπαστικές όμως συμφωνώ απόλυτα..

Μία που μου τα είχε σπάσει μέχρι να μου κάτσει εδώ Βαρσοβία, είχε πηδηχτεί με αλβανό που νοίκιαζε μηχανάκια στον Λαγανά σε 3 μέρες!!!..Επίσης πολλές γνωρίζουν σε διακοπές και πηδιούντε σε Ιταλία και Τουρκία και εδώ μας το παίζουν κυρίες και δύσκολες...

Άσε έχω εκατοντάδες παραδείγματα..Αλλά δεν είναι μόνο το Πολωνέζων αυτό..Ακόμα και ελληνίδες το δίνουν αν τις πετύχεις σε καλό mood καλοκαιρινό διακοπές..

Το περασμένο καλοκαίρι πήρα μια 25χρονη συντοπίτισα σου one night stand επειδή γνωριστίκαμε σε διακοπές...Αποκλειετε να το έκανε ποτέ αυτή σε μια κλειστή κοινωνία που την γνωρίζουν..Επίσης one night stand έκανα καλοκαίρι και με μία άλλη Ελληνίδα πάλι σε διακοπές,αλλά έτυχε να έχουμε αρκετούς κοινούς γνωστούς αλλά και πάλι one night stand ήταν με το που την γνώρισα στο νησί..Τύχη και καλοκάιρι!!!

Ήταν οι στιγμές που νόμιζα πως είμαι ανίκητος και αφού κέρδισα 2 one night stands και γνωριμίες σε  1,5 μήνα Ελλάδα καλοκαίρι, λέω θα θερίσω με την μετακόμιση μου Οκτώβριο Πολωνία..Που να ήξερα όμως τι με περιμένει και πως οι καιροί άλλαξαν και τα one night stands εδώ θα ήταν με το σταγονόμετρο και οι γκόμενες θα έχουν δυσκολέψει τόσο..

Σώπα που έχουν δυσκολέψει οι Πολωνέζες.Οτι έχουν εκπουτανιστεί ναι αλλά δυσκολέψει δε θα το έλεγα σε καμία περίπτωση.Πόσες γάμησες φέτος?15?20?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σώπα που έχουν δυσκολέψει οι Πολωνέζες.Οτι έχουν εκπουτανιστεί ναι αλλά δυσκολέψει δε θα το έλεγα σε καμία περίπτωση.Πόσες γάμησες φέτος?15?20?

Ναι τόσες περίπου αλλά όλες γύρω στο 6 απο ομορφιά και με απίστευτο κυνηγητό περίπου το 10% απο όσες γνώρισα..Πόσο καιρό θα αντέξεις να το κάνεις αυτό?Να βγαίνεις κάθε μέρα, να τρέχεις παντού, να σου σπάνε τα αρχίδια και να παλεύεις με άπειρα ποτά και εξόδους για να γαμάς εξάρια?

Σου έίχα γράψει μετά απο κάποιους μήνες δεν έχεις αντοχές και πέφτεις στο μισό και μετά απο 1,5 χρόνο ακόμα πιο κάτω...Μην τα βλέπεις όλα σαν τουρίστας καβλωμένος που έρχεται 4 μέρες και μένει άυπνος..

Πες μου μια χώρα που δεν θα τα πετύχεις αυτά...Λίγο μικρότερο αριθμό αλλά καλύτερες εμφανησιακά γκόμενες..Τσεχία,Ουγγαρία,Σερβία,Ρουμανία,Ουκρανία,Ισλανδία,Ιρλανδία,Αγγλία κ.λ.π ?
Γιατί έχεις φάει κόλλημα με Πολωνία?

Ακόμα και τις χρυσές εποχές ελλάδας στην πόλη της αγαμίας, είχαμε καλά αποτελέσματα....Βγάιναμε Αθήνα κέντρο πλατεία Καρύτση,Γκάζι (πριν χαλάσει), joker Βουλής την πέφταμε γνωρίζαμε αλλάζαμε κινητά ραντεβού,βάλε καλοκαίρι, βάλε γνωριμίες απο δουλεία μια 8άρα-9αρα βγαίναν τον χρόνο.. Τώρα με την κρίση και την κατάθλιψη έχει μηδενίσει τελείως η χώρα. Δεν βλεπω να βγαίνει ούτε μία γκόμενα το εξάμηνο...!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι τόσες περίπου αλλά όλες γύρω στο 6 απο ομορφιά και με απίστευτο κυνηγητό περίπου το 10% απο όσες γνώρισα..Πόσο καιρό θα αντέξεις να το κάνεις αυτό?Να βγαίνεις κάθε μέρα, να τρέχεις παντού, να σου σπάνε τα αρχίδια και να παλεύεις με άπειρα ποτά και εξόδους για να γαμάς εξάρια?

Σου έίχα γράψει μετά απο κάποιους μήνες δεν έχεις αντοχές και πέφτεις στο μισό και μετά απο 1,5 χρόνο ακόμα πιο κάτω...Μην τα βλέπεις όλα σαν τουρίστας καβλωμένος που έρχεται 4 μέρες και μένει άυπνος..

Πες μου μια χώρα που δεν θα τα πετύχεις αυτά...Λίγο μικρότερο αριθμό αλλά καλύτερες εμφανησιακά γκόμενες..Τσεχία,Ουγγαρία,Σερβία,Ρουμανία,Ουκρανία,Ισλανδία,Ιρλανδία,Αγγλία κ.λ.π ?

Ακόμα και τις χρυσές εποχές ελλάδας στην πόλη της αγαμίας, είχαμε καλά αποτελέσματα....Βγάιναμε Αθήνα κέντρο πλατεία Καρύτση,Γκάζι (πριν χαλάσει), joker Βουλής την πέφταμε γνωρίζαμε αλλάζαμε κινητά ραντεβού,βάλε καλοκαίρι, βάλε γνωριμίες απο δουλεία μια 8άρα-9αρα βγαίναν τον χρόνο.. Τώρα με την κρίση και την κατάθλιψη έχει μηδενίσει τελείως η χώρα. Δεν βλεπω να βγαίνει ούτε μία γκόμενα το εξάμηνο...!!
Τωρα το αντίθετο  :2funny: όπου πηγα και έκανα μεγάλες αγορές στην Ελλάδα πηρα και τηλέφωνο απο γκόμενα  :2funny:παιζει βεβαια οτι φενομαι οτι ειμαι απο το εξωτερικο και ντυνομαι πολυ διαφορερικα απο τους ντόπιου και πιθανον οτι αναγνωριζομαι απο την τηλεόραση  :2funny: η μια γκόμενα με αναγνωρισε απο την τηλεόραση ισως γ'αυτο εδειξε ενδιαφέρον? :think: και η αλλη ελεγε καπου σε εχω δει  :think:.Το να γνωρισεις στην Ελλάδα ειναι ευκολο αλλα μετα αρχιζουν τα δυσκολα οταν την βγαλεις εξω θα χαλασεις μια περιουσια χωρις να την  :knockinb:οποτε η Φυλής είναι καλητερη λυση ειδηκα για μένα που παω εκει για καμια 10αρια μέρες.
  Η δεκαετια του '90 στην Ελλαδα ηταν μια φρίκη!Δεν γυριζε να σε κοιτάξει καμία!Ουτε το τελευταιο μπάζο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Μόνο Ουκρανία συγκρίνεται.Δεν παίζουν τέτοιες ποσότητες σε καμία χώρα της ΕΕ.Η Τσεχία δίπλα μου είναι.Λίγο πιο εκεί η Ουγγαρία.Γιατί να πάω συνέχεια Πολωνία?Αν βέβαια ήμουν στο μέσο μεταξύ Πολωνίας Ουκρανίας φυσικά και θα πήγαινα 90% Ουκρανία.
Εγώ εδώ στο φόρουμ είχα γράψει για τις Πολωνέζες πολύ πριν τις ανακαλύψει ο roosh το 2011.Ημασταν πρωτοπορία στην Ελλάδα ξεψαχνίσαμε πρώτοι το ανατολικό μπλοκ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μόνο Ουκρανία συγκρίνεται.Δεν παίζουν τέτοιες ποσότητες σε καμία χώρα της ΕΕ.Η Τσεχία δίπλα μου είναι.Λίγο πιο εκεί η Ουγγαρία.Γιατί να πάω συνέχεια Πολωνία?Αν βέβαια ήμουν στο μέσο μεταξύ Πολωνίας Ουκρανίας φυσικά και θα πήγαινα 90% Ουκρανία.
Εγώ εδώ στο φόρουμ είχα γράψει για τις Πολωνέζες πολύ πριν τις ανακαλύψει ο roosh το 2011.Ημασταν πρωτοπορία στην Ελλάδα ξεψαχνίσαμε πρώτοι το ανατολικό μπλοκ.
Εγω της ανακάλυψα το 1993 τοτε που η Πολωνία ηταν πραγματικά παράδεισος.Τότε στ'αλήθεια ολοι θελανε να φυγουν και στην Ελληνικη πρεσβεια ειχε τεράστιες ουρές για να παρουν βίζα για 5 μέρες και να πάνε να μεινουν μόνιμα Ελλάδα.Οποιος πρόλαβε τότε γάμησε.Τωρα παιζουν ολοι το πουλάκι τους  :2funny:.Εγω νοίκιασα το διαμερισματακι μου εκει και εχω 800+ Ευρώ χωρις να κανω τίποτα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ενδεικτικά τι πληρώνει η accenture και η ΙΒΜ

Εδώ επίσης ένας που ζεί Poland απαντάει το εξής σε ενδιαφερόμενους

"If you are not qualified then I guess 3-4k. More if you can get accepted by a Big 4 firm, which is very difficult in Poland as they have the pick of graduates, but if you interview well, speak Polish and are commercially minded then you might have a shot.

If you are qualified then can be good money - start at PLN 10k + bonus, but could be more if you have a specialty."

Βαρίεμαι τις παραπάνω αναλύσεις κυρίως με τα οικονομικά..Έχω καταλάβει πως δεν εχετε επαφή με εταιρίες και τι πληρώνουν στην Ευρώπη οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση..Αν μου λέτε πως 1500 ευρώ είναι πολλά στις εταιρίες...

DR_LOVE IT consultant είσαι; Πόσα χρόνια προϋπηρεσία; Οι Big4 είναι γνωστό πως δεν πληρώνουν καλά. Η accenture πληρώνει κάπως καλύτερα καθώς αναλαμβάνει πολύ πιο βαρετά έργα και κάπως πρέπει να σε δελεάσει...

Για να δεις πάντως αν μια χώρα θα πάει μπροστά πρέπει να κοιτάξεις τις υποδομές της. Επενδύει στην εκπαίδευση πχ; Εγώ έχω την εντύπωση πως η Πολωνία είναι η Ινδία της Ευρώπης, δηλαδή φτηνό outsourcing.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
DR_LOVE IT consultant είσαι; Πόσα χρόνια προϋπηρεσία; Οι Big4 είναι γνωστό πως δεν πληρώνουν καλά. Η accenture πληρώνει κάπως καλύτερα καθώς αναλαμβάνει πολύ πιο βαρετά έργα και κάπως πρέπει να σε δελεάσει...

Για να δεις πάντως αν μια χώρα θα πάει μπροστά πρέπει να κοιτάξεις τις υποδομές της. Επενδύει στην εκπαίδευση πχ; Εγώ έχω την εντύπωση πως η Πολωνία είναι η Ινδία της Ευρώπης, δηλαδή φτηνό outsourcing.

vre vre

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom