Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 870K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (5 μέλη και 162 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Στον ύπνο του Βλάκμαν ναι  :2funny:Και μαύροι και άραβες και εξωγήινοι  :jerking: .Οι δε Πολωνέζες τρελένονται για εξωγήινους  :2funny:
ρε δημητρακη στην πολωνια η συντριπτικη πλειοψηφια πολωνοι δεν είναι?και λιγοι μετανάστες ουκρανοι ,λευκορωσοι κτλ?ετσι δεν είναι?υπαρχουν οντως μαυροι και αραβες?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε δημητρακη στην πολωνια η συντριπτικη πλειοψηφια πολωνοι δεν είναι?και λιγοι μετανάστες ουκρανοι ,λευκορωσοι κτλ?ετσι δεν είναι?υπαρχουν οντως μαυροι και αραβες?
Εγω περσι δεν ειδα μαύρους ουτε και Άραβες.Τωρα αν σε ενα χρόνο ηρθανε ορδές μαύρων δεν μπορω να ξέρω  :2funny: Ιταλους (που οι περισσότεροι ειναι εκει μόνιμοι κάτοικοι) παντος ειχε πολλούς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γυρνάω από wroclaw..Η χειρότερη μου εμπειρία ever σε Poland...Το μέρος μάγκες τέλειωσε. Είχε δίκιο ο Rooshv που έλεγε πως σε μια πενταετία το μέρος θα έχει γίνει χειρότερο από Krakow. Έχουν επενδύσει πολύ στον τουρισμό με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει παντού με τουρίστες από όλα τα σκατο-μέρη του πλανήτη..Η κατάσταση θα χειροτερέψει ακόμα περισσότερο του χρόνου που έχει κηρυχτεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2016 και θα γίνει ακόμα πιο γνωστό..
Επιπλέον μιας και είμαι του κλάδου το Wroclaw θεωρείτε στις 3 καλύτερες πόλεις αυτήν την στιγμή στον τομέα της Πληροφορικής. Εχούν σκάσει πραγματικά χιλιάδες πληροφορικάριοι γκαβλωμένοι από κάθε μέρος του πλανήτη για δουλειά και έχουν κάψει και αυτοί το μέρος. Και πολλοί Έλληνες...Τη νύχτα πραγματικά όπου πας είναι πλέον πάνω από το 50% ξένοι και μάλιστα πολύ αγριεμένοι και πεινασμένοι να την πέφτουν και να δίνουν αξία στο κάθε μπάζο…

Οι γυναίκες του Wroclaw είναι οι χειρότερες στην εμφάνιση από όπου έχω βρεθεί Ευρώπη, όχι μόνο Poland..Είναι όλες χοντρές!!!

Εδώ ο Dr. Love λέει καθαρά οτι το Βρότσλαβ είναι τίγκα στους ξένους.Δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται.
Γενικά υπάρχει μεγάλη βλακεία.Κρίνουν όλοι ανάλογα με το άτομο που γράφει και όχι με το τι πραγματικά γράφει.Εγώ π.χ. είδα κάμποσους ξένους στο Πόζναν ο  Dr. Love δεν είδε κανέναν.Στο Βρότσλαβ έχει ακόμα περισσότερους στην Κρακοβία ακόμα περισσότερους,

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εσύ που πήγες Wroclaw δεν τους είδες? Η απλά δεν έχεις πάει ποτέ και πουλάς παππά?

Δεν είναι απλά τίγκα στους ξένους αλλά κένρο πολής είναι μόνο ξένοι!!! καταστρέφουν τελέιως την φάση γιατί κάνουν το μέρος τελείως τουριστικό..Έβλεπα μέχρι και γκρούπ με Γερμαναράδες άντρες να κυκλοφορούν νύχτα που Γερμανικά καβλιά σε γκρούπ ποτέ δεν εχω δει Warsaw..Ένα καφέ έπινα στην πλατεία και παντού Αγγλικά...Καλά δεν μιλάω για τα clubs..

Μην ακούτε εμένα..Ακούστε τον αράπη που πήδηξε το 9αρι και τραβάτε εκεί..Καλύτερα, ακόμα λιγότερ καβλιά στην μάχη για εμάς:)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εσύ που πήγες Wroclaw δεν τους είδες? Η απλά δεν έχεις πάει ποτέ και πουλάς παππά?

Τους λέω απλά τι σανό τρώνε.Οταν γράφεις εσύ το Βρότσλαβ γεμάτο ξένους δε βγαίνει κάποιος να διαμαρτυρηθεί.Οταν λέω εγώ για μαυριδερούς Αραβες κτλ στο Βρότσλαβ Κράκωβ κτλ πέφτουν όλοι πάνω.Αδύνατο.Δε γίνονται αυτά.
Ο Δημητράκης που πάει τακτικά Πολωνία και μάλιστα Βαρσοβία δεν παρατήρησε ξένους.Δεν είδα να τον αμφισβητείς.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Καλησπερα απο το νησι των ιπποτων :rockon:
Χτες βρεθηκαμε με γκλοκ κ πηγαμε φαληρακι αρχικα με το σιδερενιο αλογο...χαλαρα ηταν ,αρχη σαιζον...
Μετα ομως στο ναο κολοραντο ειχε καποιο υλικο απο πολωνεζες κ μερικες ρωσιδες...με καρφωνε ενα ξανθο ρωσιδακι αλλα συνοδευοταν......
Οι φιλοι του γκλοκ που ηταν κ πολωνια...φορτωσαν 2 μουνακια τρελλοπολωνεζες..εμπειροι καμακωτες τα παιδια με χορο πιασιματα ,παντως πηρα μια γευση πολωνεζες γιατι βαρσοβια δεν ειδα τετοια...μετα ,παραλια κ τα πεταξαν κ μεσα;)))τρελλιαρες!!!μετα τι εκαναν δεν ξερω...

Ετοιμαζομαι τωρα για φαληρακι γιατι ηρθε το νεο ουκρανικο μοντελοειδες  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χτες βρεθηκαμε με γκλοκ κ πηγαμε φαληρακι αρχικα με το σιδερενιο αλογο...χαλαρα ηταν ,αρχη σαιζον...
Μετα ομως στο ναο κολοραντο ειχε καποιο υλικο απο πολωνεζες κ μερικες ρωσιδες...με καρφωνε ενα ξανθο ρωσιδακι αλλα συνοδευοταν......
Οι φιλοι του γκλοκ που ηταν κ πολωνια...φορτωσαν 2 μουνακια τρελλοπολωνεζες..εμπειροι καμακωτες τα παιδια με χορο πιασιματα ,παντως πηρα μια γευση πολωνεζες γιατι βαρσοβια δεν ειδα τετοια...μετα ,παραλια κ τα πεταξαν κ μεσα;)))τρελλιαρες!!!μετα τι εκαναν δεν ξερω...

Ετοιμαζομαι τωρα για φαληρακι γιατι ηρθε το νεο ουκρανικο μοντελοειδες  :rockon:

Ελα ρε φίλε είναι οι Πολωνέζες στις διακοπές πιο εύκολες από τις Ρωσίδες;Γαμιούνται στα αλήθεια οι Πολωνέζες;Ποιος τα έγραφε αυτά;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εδώ ο Dr. Love λέει καθαρά οτι το Βρότσλαβ είναι τίγκα στους ξένους.Δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται.
Γενικά υπάρχει μεγάλη βλακεία.Κρίνουν όλοι ανάλογα με το άτομο που γράφει και όχι με το τι πραγματικά γράφει.Εγώ π.χ. είδα κάμποσους ξένους στο Πόζναν ο  Dr. Love δεν είδε κανέναν.Στο Βρότσλαβ έχει ακόμα περισσότερους στην Κρακοβία ακόμα περισσότερους,
προφανως θα κρινουμε απ το ατομο που γραφει ρε φιλε.ποιον θα ακουσουμε,αυτόν που γραφει μονιμως πιπες ή τον αλλον που εμπιστευομαστε :uglystupid:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Δεν είναι απλά τίγκα στους ξένους αλλά κένρο πολής είναι μόνο ξένοι!!! καταστρέφουν τελέιως την φάση γιατί κάνουν το μέρος τελείως τουριστικό..Έβλεπα μέχρι και γκρούπ με Γερμαναράδες άντρες να κυκλοφορούν νύχτα που Γερμανικά καβλιά σε γκρούπ ποτέ δεν εχω δει Warsaw..Ένα καφέ έπινα στην πλατεία και παντού Αγγλικά...Καλά δεν μιλάω για τα clubs..

Μην ακούτε εμένα..Ακούστε τον αράπη που πήδηξε το 9αρι και τραβάτε εκεί..Καλύτερα, ακόμα λιγότερ καβλιά στην μάχη για εμάς:)
φιλε οι μαυροι και οι αραβες είναι τουρίστες ή μονιμοι κατοικοι?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Και εδω γεμάτο ξένους είναι  :2funny: αν πας στο Ερμιτάζ ολο ξένους θα δεις  :2funny:.Και εδω ειναι πολυ δυσκολο να τους ανταγωνιστεις γιατι ειναι εμπειροι  :jerking: :2funny: Εδω οι περισσότεροι ξενοι ειναι ζευγάρια ηλικιωμένων.Και στη Νιέφσκι θα δεις πολλους τέτοιους  :2funny:
  Σχετικα με τον αράπη γεμάτο ειναι το ιντερνετ με τσόντες με αράπηδες που γαμάνε μουνάρες  :2funny:Ο Βλάκμαν πολυ με τους αράπηδες ασχολειται και δεν εχει βάλει ποτέ καμία φωτογραφία απο καμία γκόμενα  :think: :2funny:Όλο φωτο απο αράπηδες μας βάζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Ετοιμαζομαι τωρα για φαληρακι γιατι ηρθε το νεο ουκρανικο μοντελοειδες  :rockon:
Μόνο ο Πορνογυμναστής γάμησε 05:30 το πρωί τη ξανθιά που ήταν 7+ στην ομορφιά αλλά έφαγε τέτοια ζαλούρα και ήταν τόσο αβέβαιη και ξενέρωτη που δεν το ευχαριστήθηκε όπως μας είπε σήμερα!!
Εγώ ξαναγύρισα κάτω από το ξενοδοχείο μόλις σε άφησα και προσπάθησα μήπως κάνω τίποτα με τη τρίτη αλλά τίποτα! Ένας γάμησε στους 3!  

Good Luck με την Ουκρανίδα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
προφανως θα κρινουμε απ το ατομο που γραφει ρε φιλε.ποιον θα ακουσουμε,αυτόν που γραφει μονιμως πιπες ή τον αλλον που εμπιστευομαστε :uglystupid:

Φάε τότε Δημητράκη και σκατά.Δεν υπάρχουν ξένοι στην Πολωνία φάε σανό.Και επειδή ο άλλος είναι διπλωμάτης πίστεψε αυτόν.Γιατί φαίνονται λογικοί ενώ πέφτουν σε χίλιες αντιφάσεις.Του άλλου του έλεγε οι Ουκρανέζες είναι βρωμοπουτάνες και αυτός που το μισό καιρό ξοδεύει τα λεφτά του εκεί να λέει συμφωνώ.
Δείτε λίγο τι λέει ο άλλος.Τι σχέση έχει αν τα λέει διπλωματικά ή χύμα;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Φάε τότε Δημητράκη και σκατά.Δεν υπάρχουν ξένοι στην Πολωνία φάε σανό.Και επειδή ο άλλος είναι διπλωμάτης πίστεψε αυτόν.Γιατί φαίνονται λογικοί ενώ πέφτουν σε χίλιες αντιφάσεις.Του άλλου του έλεγε οι Ουκρανέζες είναι βρωμοπουτάνες και αυτός που το μισό καιρό ξοδεύει τα λεφτά του εκεί να λέει συμφωνώ.
εμενα ο ιππότης μου τον ξερω προσωπικα μου λεει ότι δεν υπαρχουν αραβομαυροι,γι αυτό απορω μ αυτό που γραψατε

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σκασε πια ρε μυνχαουζεν, εχεις παραμυθιασει ολο το ντουνια με τα φιδια σου :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εμενα ο ιππότης μου τον ξερω προσωπικα μου λεει ότι δεν υπαρχουν αραβομαυροι,γι αυτό απορω μ αυτό που γραψατε

Ρώτα τότε τον Dr. Love.Θα σου πει οτι είναι τίγκα στους Άραβες,μαύρους και Τούρκους.Μάλιστα με μερικούς βγαίνει μαζί.Εγώ υποστηρίζω πάντοτε την ανωτερότητα του βαλκανικού πέους αρνούμαι να συμμειχθώ με Τούρκους,αραβοειδείς πακιστανοειδείς κτλ.Μιλάμε για απόλυτη ανωτερότητα.
Τώρα θα πάω να ξεκωλιάσω στα χωριά και στις μικρέε πόλεις.Εκεί ευτυχώς είναι ακόμα παρθένο το έδαφος οι ξένοι είναι ανύπαρκτοι.Πιστεύω η Πολωνία χρειάζεται αυτή την ευλογία βαλκανικού πούτσου γιατί έχουν ξεστρατίσει πολύ οι κόρες της.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
.Εγώ υποστηρίζω πάντοτε την ανωτερότητα του βαλκανικού πέους αρνούμαι να συμμειχθώ με Τούρκους,αραβοειδείς πακιστανοειδείς κτλ.Μιλάμε για απόλυτη ανωτερότητα.
Πιστεύω η Πολωνία χρειάζεται αυτή την ευλογία βαλκανικού πούτσου γιατί έχουν ξεστρατίσει πολύ οι κόρες της.
:rockon: :rockon: :rockon: GREEK QUALITY COCK  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το ξερω οτι δεν υπάρχουν.Στη φαντασια του Βλάκμαν υπαρχουν ακομα και εξωγήινοι που οπως εγραψα οι Πολωνες τους προτιμάνε  :2funny:
σκασε πια ρε μυνχαουζεν, εχεις παραμυθιασει ολο το ντουνια με τα φιδια σου :jerking:
Ο Βλάκμαν πια δυστηχως δεν εχει πια πλάκα  :jerking: ολο της ιδιες μαλακιες γράφει.
  Παλια ειχε γέλιο ο ψεύτης της Μολδαβίας αλλα και αυτός τωρα εχει καταντίσει βαρετός.Πάντος οι ρουφιάνοι αργα ή γρηγορα θα βρουνε ποιος ειναι και θα πέσει πολυ  :2funny: ξανα  :2funny:.Μετα ομως παλι θα ειναι πληκτικά πρέπει να βρουμε κανενα καινούργιο τελειωμένο για να  :2funny: :2funny: :2funny:.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ένας πολύ μεγάλος αριθμός με τους Τούρκους και τους μαυριδερούς έρχεται με το γαμημένο Erasmus και τα πανεπιστήμια ..Αυτό το Erasmus έχει γεμίσει τον τόπο με δάυτους...

Πάρα Πολλοί επίσης δουλέυουν εδώ και μάλιστα μένουν πάρα πολλά χρόνια με κυριότερο λόγο φυσικά τις γυναίκες και να μην γυρίσουν πίσω στην Μουσουλμανική πατρίδα τους..Και να θές να μην μπλέξεις μαζί τους δεν γίνεται..Θα σου χωθούν απο παρέες,γκόμενες,ελδηλώσεις,πάρτυ και δουλειά..Οι μαυροι δεν είναι πολλοί,ελάχιστοί αλλά τους βλέπεις...Πάρα πολλοί είναι κυρίως Τούρκοι που εχουν γεμίσει την Βαρσοβία όπως εξάλλου όλες τις χώρες γύρω απο εδω...

Γνωρίζω τουλάχιστον κάθε εβδομάδα 2 καινούριους Τούρκους και δυστυχώς οι γυναίκες ασχολούνται μαζί τους..Απλά το καλό με αυτούς είναι οτι γαμάνε υπερ-μπαζα και νομίζουν πως είναι όμορφες κιόλλας!!! Πιο σαβουρο-γάμηδες απο Μουσουλμάνους δεν υπάρχουν στον Πλανήτη..Οι Μαυριδεροί πάντα κυκλοφορούν με μια χόντρη.Έχουν μανία με τους τεράστιους κώλους..Αλλά ξαναλέω δεν υπάρχουν πολλοί μάυροι εδώ...Άλλο μάυρος άλλο μαυριδερός (Τουρκία,Ιράκ κ.λ.π)..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πάρτε ένα γέννημα θρέμμα Πολωνίας!Για ένα διάστημα τον Ταίσαμε και εδώ στην Ελλάδα...
Συντόμως με τις παρέες που κάνετε και με τις επιλογές όλων των γυναικών της Ευρώπης θα γίνει η επικρατέστερη απόχρωση δέρματος...και επικρατέςτερη νοητική υπόσταση...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    55,8 KB · Εμφανίσεις: 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom