Και μια που ο Dr. Love έγραψε πόσο χάλια είναι το Βρότσλαβ εδώ ένας Αράπης είναι στο Βρότσλαβ 4 μέρες και γαμάει άλλη γκόμενα κάθε νύχτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 870K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
χαχαχαχαχαχ ακου τιμας λεει ο αρχοντας,απο εδω παιρνεις πλιροφοριες?ακου ο αραπης να γαμα χαχαχαχ.αν ειναι κανα σειχης και σπονσαρει βιζιτες ισως.κμαν με αυτα που γραφεις σε βαζω αβγαλτο 18-20 παιδακι οπως αυτα που γραφουν στο θεμα της κυπρου και με διασκεδαζουν.τελικα οι πιο γαμιαδες στον κοσμο ειναι οι ελληνες και οι αραβες χαχαχαχαχ
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 506
Τι παράξενο σου φαίνεται??? εδώ Αθήνα βλέπεις αρκετα συχνα αράπηδες χέρι-χέρι με ελληνίδες Λες οι πολωνές να μην γουστάρουν το τρίτο το μακρύτερο ?χαχαχαχαχαχ ακου τιμας λεει ο αρχοντας,απο εδω παιρνεις πλιροφοριες?ακου ο αραπης να γαμα χαχαχαχ.αν ειναι κανα σειχης και σπονσαρει βιζιτες ισως.κμαν με αυτα που γραφεις σε βαζω αβγαλτο 18-20 παιδακι οπως αυτα που γραφουν στο θεμα της κυπρου και με διασκεδαζουν.τελικα οι πιο γαμιαδες στον κοσμο ειναι οι ελληνες και οι αραβες χαχαχαχαχ
Ναι,αυτός ο αρχίδας.Εχουν αρχίσει οι PUA να μαζεύονται μαζικά στην Πολωνία.Βγήκε η βρώμα οτι οι γκόμενες κάθονται και μυρίστηκαν το ψητό.Αυτά που γράφω εγώ για τρελλά σπονσοριλίκια δεν έχουν βγει ακόμα έξω.Μόνο οι Πολωνοί τα ξέρουνε.
Και μερικοί Αγγλοι στο UK έχουν μυριστεί τη φάση με τις sponsorettes.
Συμφωνώ απόλυτα με DR LOVE στο θέμα του σπονσοραρίσματος στις Πολωνέζες! Διαφωνώ επικοδαμητικά με Kman! Κρατάω επιφύλαξη για το τι μπορεί να παίζει όταν περάσει κάποιος τα 40...
Ότι έχω κάνει εγώ ή φίλος μου με Πολωνή ποτέ δεν υπήρχε δούνε και λαβείν σε υλικά ανταλάγματα!
Η παντρεμένη της Κρακοβίας που σας έβαλα φωτογραφία τρελενόταν να με κεράσει!!!Βέβαια στο βάθος μπορεί να έβλεπαν το μεγάλο πακέτο της μόνιμης σχέσης! Όσο για τους φίλους μου στο Enklawa ούτε μπουκαλάκι νερό δεν κέρασαν και η τελευταία του έδωσε μέχρι και το προφυλακτικό!!!
Όσο για τις Σουηδέζες και τις ασφάλειες βιασμων σας τα έγραφα ακριβώς όπως έχουν τέτοιο καιρό πέρσι!
Από σήμερα είμαι ελευθερος από μια παλιά που είχα αυτές τις μέρες και βγαίνω στα λιβάδια της ελευθερης βοσκής!
Με φώναξε ένας φίλος που έχει μπαράκι στο Φαλιράκι και θα έχει μια παρέα Εγγλέζες... Δεν το ξέρω το παιχνίδι με αυτές! Ο φίλος λέει δεν είναι τίποτα μετά από 2-3 ποτά που θα τους βάλει..
Ρόδο και δεν ξέρεις το παιχνίδι με τις ΕγγλέζεςΕκεί οι μπάρμεν έχουν φοβερό πλεονέκτημα.Μια βότκα να φέρει ο μπάρμαν κερνάει ένα κάρο σφηνάκια που εσύ θες μια περιουσία να δίνεις.Για αυτό όλες ξεροσταλιάζουν γύρω από το μπάρμαν και γλύφουν για ποτά.
Για τις Πολωνέζες άσε.Την τελευταία φορά είχα πάει Πόζναν και η άλλη μου έκανε το βαρύ πεπόνι να έρθει από το χωριό της οτι δεν έχει χρόνο είναι κουρασμένη κτλ.Μόλις της πρότεινα να της αγοράσω σέξυ εσώρουχα έκσκασε με το τρένο σε dt.Και τα κάνουν όλα όταν λέμε όλα εννοούμε ό,τι βλέπεις σε τσόντες.Αγγλικά μπορεί να μην ξέρουν ξέρουν όμως τι θα πει rimming,anal,fisting,deep throat κτλ.
Τι παράξενο σου φαίνεται??? εδώ Αθήνα βλέπεις αρκετα συχνα αράπηδες χέρι-χέρι με ελληνίδες Λες οι πολωνές να μην γουστάρουν το τρίτο το μακρύτερο ?
να ερχομε αθηνα τοτε.σαλονικη επιμενει μια μικρη 21 να θελει να παω αλλα δεν εχω χρο τι να νο καλοκαιρι.αυτη συντηρα την οικογενεια της δεν μπορει να με ακολουθηση κυπρο η ουκρανια,δεν εχει ουτε ιτερνετ να δω τι να κανω.κυπρο ειδα 2 μικρουλες αγνωστης ταυτοτητας ναρκωμενες με 3 μαυρους αφρικανους παλια λευκωσια
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οχι στη Σουηδία όμως!Αυτος με τους Ελληνες το εχω δει κ'εγω ευτυχως εγω ντυνομαι αλλιως (δεν φοραω φορμες γυμναστικης) και δεν εχω μούσια και δεν με κωβουν για Ελληνα και γλυτωνω την καζούρα.Σουηδέζες μεγάλες πουτάνες...Γαμιούνται ασύστολα με όλους...Η Σουηδέζα που πηδάγα Βαρσοβία επείδη έκανα λίγο πέρα μου στέλνει συνεχώς μυνήματα πόσοι την πηδάνε και πόσο τις αρέσει να τον τρώει απο μικρότερους επειδή είναι συνεχώς καβλωμένοι..
Εν τω μέταξύ μου έκατσε σε 4 ώρες απο όταν την γνώρισα στην Μπυραρία και δεν ήθελε να βάλω καν προφυλακτικό αλλά δεν έπαιζε να μπλέξω..Όλες οι φίλες της που μου είχε γνωρίσει έτσι είναι..Τρώνες ασύστολα καβλιά και σε γράφουν αν το παίξεις δύσκολος..
Αυτό που με χαλάει στις Σουηδέζες είναι ότι είναι πολύ ειρωνικές..Συνεχώς με λένε the Greek boy..Τους λέω γιατί βάζεται συνεχώς το Greek?Σημαίνει κάτι?...Προφανώς ειρωνέυονται την καταγωγή μου οι καρίολες..
Οχι στη Σουηδία όμως!Αυτος με τους Ελληνες το εχω δει κ'εγω ευτυχως εγω ντυνομαι αλλιως (δεν φοραω φορμες γυμναστικης) και δεν εχω μούσια και δεν με κωβουν για Ελληνα και γλυτωνω την καζούρα.
Ναι,ρε φίλε σε κόβουν για Σουηδό.Βοηθάει το άφθονο ξανθό μαλλί.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οι Γερμανοί για Ρώσσο!Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι με περνάνε για Αργεντινό
Εγώ θα σας γράψω κάτι, κυρίως εσένα kman και να το θυμάστε για πάντα....
Τα μπάζα που υπάρχουν στην Πολωνία (τα οποία είναι άπειρα κυρίως του Wroclaw), δίνουν το μουνί τους ΑΕΡΑ!! Μιλάμε όμως για μπάζα δεν μπορείς να της πηδήξεις ούτε με ένα μπουκάλι Βότκα..
Όλοι οι τελειωμένοι κυρίως μουσουλμάνοι και Αράπηδες που είναι έδω πηδάνε ασύστολα και γράφουν στα forums πως η Πολωνία είναι έυκολη αλλά ποτέ δεν γράφουν τι πηδάνε!!! Επειδή έχω γνωστούς μάυρους και μουσουλμάνους εδώ και πολλές φορές είμαστε μαζί σε εξόδους, σας λέω και να το θυμάστε την πέφτουν παντού τους ρίχνουν χριστο-Παναγίες οι normal Πολωνέζες και 4 ώρα το πρωί βρίσκουν μία 200 κιλά 1.50 και την πηδάνε..
Ένας Τούρκος που μας τον είχαν φορτώσει στην πάρεα τις τελευταίες 4 εξόδους είχε 4 στα 4 πηδήματα...Άμα δείτε τις γκόμενες θα καταλάβετε πως δεν υπεβάλλω..Τέτοια ασχήμια δεν βλέπεις στην τελευταία χοντρή Ελληνίδα..
Οι αράπηδες είναι οι χειρότεροι...Πηδάνε μέχρι και ζώα...Τις πιο χοντρές και άσχημες του πλανήτη...
Φτιάξτε ότι μύθο θέλετε αλλά η πραγματικότητα είναι πως normal και όμορφη Πολωνέζα για να σου δώσει το δώρακι ανάμεσα στα πόδια της θέλει Δουλεία πολύ και εμπειρία..
Τα μπάζα που υπάρχουν στην Πολωνία (τα οποία είναι άπειρα κυρίως του Wroclaw), δίνουν το μουνί τους ΑΕΡΑ!! Μιλάμε όμως για μπάζα δεν μπορείς να της πηδήξεις ούτε με ένα μπουκάλι Βότκα..
Όλοι οι τελειωμένοι κυρίως μουσουλμάνοι και Αράπηδες που είναι έδω πηδάνε ασύστολα και γράφουν στα forums πως η Πολωνία είναι έυκολη αλλά ποτέ δεν γράφουν τι πηδάνε!!! Επειδή έχω γνωστούς μάυρους και μουσουλμάνους εδώ και πολλές φορές είμαστε μαζί σε εξόδους, σας λέω και να το θυμάστε την πέφτουν παντού τους ρίχνουν χριστο-Παναγίες οι normal Πολωνέζες και 4 ώρα το πρωί βρίσκουν μία 200 κιλά 1.50 και την πηδάνε..
Ένας Τούρκος που μας τον είχαν φορτώσει στην πάρεα τις τελευταίες 4 εξόδους είχε 4 στα 4 πηδήματα...Άμα δείτε τις γκόμενες θα καταλάβετε πως δεν υπεβάλλω..Τέτοια ασχήμια δεν βλέπεις στην τελευταία χοντρή Ελληνίδα..
Οι αράπηδες είναι οι χειρότεροι...Πηδάνε μέχρι και ζώα...Τις πιο χοντρές και άσχημες του πλανήτη...
Φτιάξτε ότι μύθο θέλετε αλλά η πραγματικότητα είναι πως normal και όμορφη Πολωνέζα για να σου δώσει το δώρακι ανάμεσα στα πόδια της θέλει Δουλεία πολύ και εμπειρία..
αυτοι οι πουα σε μεγαλο βαθμο ειναι μουφα . τους εχουν ξεμπροστιασει ειναι φουσκα που καποια στιγμη πρεπει να σκασειΝαι,αυτός ο αρχίδας.Εχουν αρχίσει οι PUA να μαζεύονται μαζικά στην Πολωνία.Βγήκε η βρώμα οτι οι γκόμενες κάθονται και μυρίστηκαν το ψητό.Αυτά που γράφω εγώ για τρελλά σπονσοριλίκια δεν έχουν βγει ακόμα έξω.Μόνο οι Πολωνοί τα ξέρουνε.
Εγώ θα σας γράψω κάτι, κυρίως εσένα kman και να το θυμάστε για πάντα....
Ο Αράπης στο Βρότσλαβ λέει οτι γάμησε εννιάρι που τσίμπησε μεθυσμένη στο δρόμο.Και εγώ έχω δει ελεεινούς Κινέζους,πάκηδες,Αραβες και Ισπανούς να κυκλοφοράνε με πολύ καλά μουνιά.Με μουνάρες έχω δει μόνο Αμερικανούς και Βαλκάνιους.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
υπαρχουν μαυροι και αραβες στην πολωνια?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
υπαρχουν μαυροι και αραβες στην πολωνια?
οποιος δεν γαμαει στην ελλαδα δεν θα γαμαει πουθενα
οποιος εχεις μαθει να γαμαει μονο πουτανες στην ελλαδα παντου πουτανες θα ψαχνει
εγω αυτα ξερω
lkjhgfdsazxcvbytre
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγα χρόνια θα είναι απορίας άξιο αν υπάρχουν πολωνοίυπαρχουν μαυροι και αραβες στην πολωνια?
lkjhgfdsazxcvbytre
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
οποιος δεν γαμαει στην ελλαδα δεν θα γαμαει πουθενα
οποιος εχεις μαθει να γαμαει μονο πουτανες στην ελλαδα παντου πουτανες θα ψαχνει
εγω αυτα ξερω
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Στον ύπνο του Βλάκμαν ναι Και μαύροι και άραβες και εξωγήινοι .Οι δε Πολωνέζες τρελένονται για εξωγήινουςυπαρχουν μαυροι και αραβες στην πολωνια?