Οι Ουκρανές είναι τελείως σιχαμένες στην ψυχή, στο μυαλό, στον χαρακτήρα και το μόνο που κοιτάνε είναι τα λεφτά και την εκμετάλευση του ανδρός.Σιχαμένες πουτάνες ανεξαιρέτως.Ποτέ μου δεν έχω έρθει σε επαφή με Ουκρανέζα και να άξιζε σαν άνθρωπος.Ούτε μία.Και έχω γνωρίσει αρκετές στα βάθη των χρόνων και γνωρίζω συνεχώς...Για μένα η χειρότερη φυλή στον πλανήτη και κακώς ασχολείστε μαζί τους ακόμα και που είναι όμορφες..
Ακόμα και τώρα που ήμουν Wroclaw το βράδυ χόρευα με μία φοιτήτρια και μου λέει θα μου πάρεις ποτό σε μένα και στην φίλη μου? Πότε δεν μου έχει ζητησει Πολωνέζα Ποτό με τέτοιο τρόπο ανεξάρτητα αυτά που λέει ο Kman.Επαθα πλάκα με το στύλ.Τις λέω απο το wroclaw είσαι ή απο άλλη πόλη της Πολωνίας? Όχι μου λέει απο το Κίεβο είμαι με την φίλη μου και σπουδάζουμε εδώ..Βρωμο-Καρίολα...απλά την έγραψα στα αρχιδ.. και έφυγα την σιχαμένη..
Προτιμώ να γνωρίζω μια Σέρβα το τρίμηνο-τετράμηνο παρά 2 Βρωμό-Ουκρανέζες το μήνα αν είχα την επιλογή..Και καλύτερα με μια παρανοική στο μυαλό αλλά αξιοπρεπή Πολωνέζα παρά με μια βρωμο-πούτανα Ουκρανή..Με και απο τις τελευταίες εμπειρίες αυτού του έτους απο Ουκρανές αποφασίζω να μην ξανα-ασχοληθώ με το είδος αυτό στο μέλλον...Οριστική απόφαση..
Σας έγραψα kman έρχεται εδώ ξέρει πράγματα αλλά η εικόνα που σας δίνει για τις Πολωνές είναι τελείώς λανθασμένη..Οι Πολωνοί είναι αξιοπρεπέις άνθρωποι και πατάνε στην γή..Οι γκόμενες έχουν μάθει να ζούν απλά και δεν κοιτάνε το χρήμα..Γι αυτό βλέπεις και περιπτώσεις μια Πολωνέζας με ένα φτωχό Πακιστανό..Δεν είναι όπως προσπαθεί να το παρουσιάσει ο kman πως θέλει να δοκιμάσει Πακιστανικό πόυτσο απλά γνωρίζει κάποιον που τις φέρεται καλά και την εκτιμάει και δεν κοιτάει χρήματα και εμφάνιση...Ουκρανέζα θα το έκανε ποτέ αυτο?
Ότι και μαλακίες να έχουν γραφτεί εδώ απο πυρφόρους οι αριθμοί είναι συντριπτικοί.Έχω γνωρίσει αυτό τον χρόνο πάνω απο 200 Πολωνέζες (μπορεί και παραπάνω την νύχτα σαν γνωριμίες) ΠΟΤΕ δεν μου έχει ζητήσει μία έστω ένα ποτό,φαί Ευρώ...Ούτε ΜΙΑ!!!!0% απο αυτά που παρουσιάζει ο Kman..
Στις 10 Ουκρανέζες που έχω έρθει επαφή φέτος το 100% περιμέναν απο μένα να πληρώσω τα ποτά τα γεύματα κ.λ.π..Ποτέ δεν κάναν ούτε καν την κίνηση..
Τις Πολωνέζες στο θέμα αυτό πιστεύω τις ξεπερνάνε μόνο οι Σέρβες...Που είναι ακόμα πιο αξιοπρεπείς..Απλά οι Σέρβες δεν ανοίγουν τα πόδια εύκολα και δεν γνωρίζεις εύκολα σε clubs...Αντίθετα με Πολωνέζες που είναι πιο εύκολες σε σχέση με Σέρβες αλλά πιο τρελές στο μυαλό..Trade off..
Α γράψει ο clock οι φίλοι του που πηδήξαν τις Πολωνέζες τους ζητήσαν έστω και ένα ποτό? Πιο πιθανό θεωρώ να τους κεράσαν αυτές ή να μην δεχτήκαν το κέρασμα..
Συμφωνώ απόλυτα με DR LOVE στο θέμα του σπονσοραρίσματος στις Πολωνέζες! Διαφωνώ επικοδαμητικά με Kman! Κρατάω επιφύλαξη για το τι μπορεί να παίζει όταν περάσει κάποιος τα 40...
Ότι έχω κάνει εγώ ή φίλος μου με Πολωνή ποτέ δεν υπήρχε δούνε και λαβείν σε υλικά ανταλάγματα!
Η παντρεμένη της Κρακοβίας που σας έβαλα φωτογραφία τρελενόταν να με κεράσει!!!Βέβαια στο βάθος μπορεί να έβλεπαν το μεγάλο πακέτο της μόνιμης σχέσης! Όσο για τους φίλους μου στο Enklawa ούτε μπουκαλάκι νερό δεν κέρασαν και η τελευταία του έδωσε μέχρι και το προφυλακτικό!!!
Όσο για τις Σουηδέζες και τις ασφάλειες βιασμων σας τα έγραφα ακριβώς όπως έχουν τέτοιο καιρό πέρσι!
Από σήμερα είμαι ελευθερος από μια παλιά που είχα αυτές τις μέρες και βγαίνω στα λιβάδια της ελευθερης βοσκής!
Με φώναξε ένας φίλος που έχει μπαράκι στο Φαλιράκι και θα έχει μια παρέα Εγγλέζες... Δεν το ξέρω το παιχνίδι με αυτές! Ο φίλος λέει δεν είναι τίποτα μετά από 2-3 ποτά που θα τους βάλει..