Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 893K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάλι εσύ εδώ ρε μαλάκα?Πάνω που κάναμε ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση  :2funny: :jerking: Σας έχει φάει η αγαμία όλους σας  :2funny: Αυτό ειναι το κακό οτι μόνο συζητήσεις κάνετε  :2funny: και το πρω'ι' πατε για το μεροκάματο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Κοιτα και ο Παναγιώταρος της Μολδαβίας 32 ηταν και εμοιαζε για 45  :2funny:.Εεξαρταται τον ανθρωπο.Και μετα.....και μετα.....για να μαντέψω τι έγινε  :2funny: της  :knockinb: και της δυο στην τουαλέτα!Και μετα κανατε και αλαξοκωλιές ο Πολωνος  :knockinb: τη δικιά σου και εσυ τη φίλη της  :2funny:  :jerking:.
 Οι κοπέλες αυτες τωρα μπορεί να έχουνε κόρες 20 ετών γιατι αυτά αν γινανε πιθανοτατα να γίνανε πριν απο καμια 20αριά χρόνια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Αν και το πιο πιθανο ειναι να τα εβγαλες απο τη φαντασία σου  :jerking: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μην διακοπτεις τον κμαν στο καλυτερο,τον επαιζε τωρα και πρωσπαθουσε να χυσει χαχαχαχαχ

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
μην διακοπτεις τον κμαν στο καλυτερο,τον επαιζε τωρα και πρωσπαθουσε να χυσει χαχαχαχαχ
Άσε να γράφουν οι έμπειροι και καταξιωμένοι παίκτες του σάιτ και μην σπαμαρεις συνέχεια,εσύ με τον δημητράκη δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσετε πουθενά και για αυτό γαμάτε το κάθε νήμα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Άσε να γράφουν οι έμπειροι και καταξιωμένοι παίκτες του σάιτ και μην σπαμαρεις συνέχεια,εσύ με τον δημητράκη δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσετε πουθενά και για αυτό γαμάτε το κάθε νήμα.

και μονο αυτοι να ταν ετσι στο σαιτ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
Μια παρατήρηση σε αυτά που γράφεις δεν θα τα αναλύσω τώρα γιατί πέφτω για ύπνο μετά το ταξίδι...Αν υπάρχει ένα club σε μια πόλη που μαζέυει τις ελάχιστες ωραίες γκόμενες σημαίνει πως αξίζει κάποιος να πάει στην πόλη για το club αυτό?Με δουλεύεις? Πήγαινε Γλυφάδα τότε..Τι διαφορά έχει να πάς σε ένα κυριλές club με τις ελάχιστες απλησίαστες γκόμενες.Ένα μέρος χαρακτηρίζεται απο την καθημερινότητα...Απο τις γκόμενες που θα πετύχεις στα Malls,αυτές που κάθονται δίπλα σου στην καφετέρια και αυτές που θα πετύχεις στο μέσο club που έχεις πιθανότητες να γνωρίσεις...Σε όλα αυτά Wroclaw για το πέος τελέιως...Όσο για Πόζναν έγραφες για δαχτυλιάσματα και τρελές ανωμαλίες...Αλλά τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά εκεί...Δεν είναι αγριεμένοι ξένοι,ούτε αγριεμένοι Πολωνοί..Το μόνο μέρος που χορεύαν μόνες γκόμενες και δεν κάναν επιθέσεις..

Ποτές δεν γράψαμε τα ίδια..Εγώ είπα πως Πόζναν είναι για έρωτα και σχέση και εσυ λές για πληρωμένες και πήδημα.Καμία σχέση το ένα με το άλλο..Συμφωνούμε μόνο στο επίπεδο ομορφιάς..

Μπραβο ρε DrLove.
Εδωσες μια καλη λιστα με πολεις που αξιζουν για πολωνικη προσεγγιση.
Τελικα φαινεται οτι παιζει αρκετη διαφοροποιηση απο περιοχη σε περιοχη.
Το να ξερεις που υπαρχουν πολυ περισσοτερες πιθανοτητες, ειναι πολυ σημαντικο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπραβο ρε DrLove.
Εδωσες μια καλη λιστα με πολεις που αξιζουν για πολωνικη προσεγγιση.
Τελικα φαινεται οτι παιζει αρκετη διαφοροποιηση απο περιοχη σε περιοχη.
Το να ξερεις που υπαρχουν πολυ περισσοτερες πιθανοτητες, ειναι πολυ σημαντικο.
Φίλε Cool είσαι συμπαθέστατος αλλά με τρώει κι εμένα να στο πω..

Οργανώνεις εκδρομή? Ποια πόλη σου ταιριάζει καλύτερα? Πιο στυλ γυναικών? Πιστεύεις ότι μπορείς να επισκευτείς μια Πολωνική Πόλη και να βρείς αυτό που ψάχνεις?
Ή σε νοιάζουν οι πληροφορίες για γκόμενες που θα συναντήσεις Ελλάδα και θέλεις να ξέρεις τι παίζει?
Θέλω απάντηση μόνο από εσένα! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον διότι έχεις μια εντελώς διαφορετική (και υγιείς) προσέγγιση στο Φόρουμ! Πες μας πως το βλέπεις τη Πολωνία μετά από άντληση τόσων πληροφοριών!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι γραφεις παλι ρε γελοίε :2funny:Φυσικο ειναι να γραφεις  :jerking: αφου εισαι φιλος με τα καμάκια του ΟΠΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Τι γραφεις παλι ρε γελοίε :2funny:Φυσικο ειναι να γραφεις  :jerking: αφου εισαι φιλος με τα καμάκια του ΟΠΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!

Συνημμένα

• _____________4d6c0191102b8.jpg
    _____________4d6c0191102b8.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 24

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Τι γραφεις παλι ρε γελοίε :2funny:Φυσικο ειναι να γραφεις  :jerking: αφου εισαι φιλος με τα καμάκια του ΟΠΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ διαβάζω και ενημερώνομαι από αξιόμαχα μέλη του φόρουμ και όπως βλέπεις δεν ενοχλώ κανέναν.Έτσι και αλλιώς με γκόμενες δεν πας,τι θες και γράφεις εδώ;;  Κάνε ένα δικό σου νήμα  με ιπποπόταμος,λάμα,καγκουρο, κατσίκια αρνιά,πεπόνια κολοκύθια κτλ και γράψε για όσους ενδιαφέρονται  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ διαβάζω και ενημερώνομαι από αξιόμαχα μέλη του φόρουμ και όπως βλέπεις δεν ενοχλώ κανέναν.Έτσι και αλλιώς με γκόμενες δεν πας,τι θες και γράφεις εδώ;;  Κάνε ένα δικό σου νήμα  με ιπποπόταμος,λάμα,καγκουρο, κατσίκια αρνιά,πεπόνια κολοκύθια κτλ και γράψε για όσους ενδιαφέρονται 
Ποι'α ειναι ρε ηλίθιε τα αξιόμαχα μέλη του σά'ι'τ?Ο Davarits και ο RED ή ο ψεύτης με της μούφα και κουνημένες φωτογραφίες που δεν φένεται τίποτα  :2funny: Αν αυτος ειναι το ίδαλμα σου τότε είσαι άξιος της μοίρας σου  :2funny: Αλήθεια τα ζώα του ΟΠΑ γιατι τα υποστηρίζεις?Τους ξέρεις προσωπικά? :think: :2funny:Αν ναι εισαι ακόμα πιο γελοίος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τι το περιεργο οταν ημουν 15-16 γαμαγα πεπόνια  :2funny: κατσικάκια και αρνάκια :2funny: όμως γ'αυτο και εφυγα απο την Ελλάδα για να γλυτωσω απο αυτα και απο τους φουκαράδες Πιρφόρους  :2funny:.Αν ειχα μεινει Ελλάδα θα ειχα καταντίσει σαν κ'εσένα  :2funny: αγάμητος,φουκαράς,θα σηκωνόμουν σαν τον μαύρο καθε πρω'ι' και θα επεφτα για ύπνο στις 22.30,θα είχα ενα αμαξι της κακιάς ώρας σαν κ'εσένα,θα ημουν ντυμένος εντελώς χάλια,καμμένος απο τον ήλιο.Και το κυριότερο θα έδινα 170 Ευρώ την ώρα για λίγη γυναικία συντροφιά :2funny:.Θα θεωρούσα οτι ειμαι μάγκας οτι πήγα στα χωριά της Ουκρανίας και  :knockinb: μια 35χρονη χωριάτα με λεφτα παντα  :2funny:.
 Αυτο ειναι το κακο στην Ελλάδα οτι χάνεις τη αγάπη για τη ζωη,τα καλα πράγματα και σιγα σιγα καταντάς σαν κ'εσένα.Δεν βλέπεις παραέξω,οπως και ο ανθρωπος Πιρφόρος  :2funny: που του έλεγα ευγενικά οτι είναι ντυμένος  :shit: και μου έλεγε γιατι τι έχω? :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ποι'α ειναι ρε ηλίθιε τα αξιόμαχα μέλη του σά'ι'τ?Ο Davarits και ο RED ή ο ψεύτης με της μούφα και κουνημένες φωτογραφίες που δεν φένεται τίποτα  :2funny: Αν αυτος ειναι το ίδαλμα σου τότε είσαι άξιος της μοίρας σου  :2funny: Αλήθεια τα ζώα του ΟΠΑ γιατι τα υποστηρίζεις?Τους ξέρεις προσωπικά? :think: :2funny:Αν ναι εισαι ακόμα πιο γελοίος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τι το περιεργο οταν ημουν 15-16 γαμαγα πεπόνια  :2funny: κατσικάκια και αρνάκια :2funny: όμως γ'αυτο και εφυγα απο την Ελλάδα για να γλυτωσω απο αυτα και απο τους φουκαράδες Πιρφόρους  :2funny:.Αν ειχα μεινει Ελλάδα θα ειχα καταντίσει σαν κ'εσένα  :2funny: αγάμητος,φουκαράς,θα σηκωνόμουν σαν τον μαύρο καθε πρω'ι' και θα επεφτα για ύπνο στις 22.30,θα είχα ενα αμαξι της κακιάς ώρας σαν κ'εσένα,θα ημουν ντυμένος εντελώς χάλια,καμμένος απο τον ήλιο.Και το κυριότερο θα έδινα 170 Ευρώ την ώρα για λίγη γυναικία συντροφιά :2funny:.Θα θεωρούσα οτι ειμαι μάγκας οτι πήγα στα χωριά της Ουκρανίας και  :knockinb: μια 35χρονη χωριάτα με λεφτα παντα  :2funny:.
 Αυτο ειναι το κακο στην Ελλάδα οτι χάνεις τη αγάπη για τη ζωη,τα καλα πράγματα και σιγα σιγα καταντάς σαν κ'εσένα.Δεν βλέπεις παραέξω,οπως και ο ανθρωπος Πιρφόρος  :2funny: που του έλεγα ευγενικά οτι είναι ντυμένος  :shit: και μου έλεγε γιατι τι έχω? :2funny:
Δεν κατάλαβα τώρα θα μας υποδείξεις και ποιον να διαβάζουμε  :headbang:  Ρε εσύ βιολογικά είσαι σε ηλικία παππού και διανοητικα σαν δεκάχρονος. Τι Οπα και σώπα μου λες, δεν έχω πάει ποτέ σ αυτά τα μέρη αλλά διαβάζω γιατί με ενδιαφέρουν. Για κάθε ένα αξιόλογο ποστ από τα έμπειρα καμάκια του ανατολικού μπλοκ και 10 ποστ με τις δικές σου ασυναρτησίες και ορνιθοσκαλίσματα :uglystupid: Αλλά δεν φταις εσύ φταίει το κράτος που δεν έχει χρήματα να σε κλείσει σε κανα ίδρυμα   

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.613
Πόντοι
216
Φίλε Cool είσαι συμπαθέστατος αλλά με τρώει κι εμένα να στο πω..

Οργανώνεις εκδρομή? Ποια πόλη σου ταιριάζει καλύτερα? Πιο στυλ γυναικών? Πιστεύεις ότι μπορείς να επισκευτείς μια Πολωνική Πόλη και να βρείς αυτό που ψάχνεις?
Ή σε νοιάζουν οι πληροφορίες για γκόμενες που θα συναντήσεις Ελλάδα και θέλεις να ξέρεις τι παίζει?
Θέλω απάντηση μόνο από εσένα! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον διότι έχεις μια εντελώς διαφορετική (και υγιείς) προσέγγιση στο Φόρουμ! Πες μας πως το βλέπεις τη Πολωνία μετά από άντληση τόσων πληροφοριών!

Καθε ανθρωπος εχει το στυλ του.
Εγω ειμαι του πολυ ψαξιματος, και μετα αποφασιζω προς τα που θα κινηθω.
Και επισης, χωρις να θελω να επεκταθω, πολλες φορες θελουμε να κανουμε πραγματα (ολοι μας), αλλα αντικειμενικες δυσκολιες δεν μας το επιτρεπουν.
Αυτο τι σημαινει, οτι πρεπει να παψουμε να το συζηταμε και πρεπει να μας(μου,whatever) απαγορευτει και το ενδιαφερον;

Εγω, αν και δεν ειμαι ειδικος-αλλοι εχουν πολυτιμοτατη επιτοπια(αν και μονομερης ισως; για αρκετους) εμπειρια,
αλλα βλεπω οτι η πολωνια ειναι ενας 'παραδεισος' που σακατετηκε απο την παγκοσμιοποιηση.
Κρατα καποια θετικα, εχω ειπωθει, μην επαναλαμβανομαστε, αλλα καμια σχεση με παλια.

Φυσικα, εξακολουθω να πιστευω, οτι σε σχεση με το 'δραμα' της Ελλαδας, οτι και να πειτε, ειναι χιλιες φορες καλυτερη.

Απλα, με αρνητικα που συσσωρευτηκαν στην πολωνια, σε οτι αφορα και σε οτι επηρεαζει το θεμα των γυναικων, που μας ενδιαφερει,
ειναι ζητημα πια, θελει πολυ σκεψη, αν αξιζει να 'λοκαρεις' για πολωνια,
ή να παιξεις μπαλα αλλου, σε περισσοτερο παρθενα εδαφη, πχ ασία.
Αυτα, για οσους εχουν περιορισμενους πορους (χρονο, χρημα κλπ), διαφορετικα, οποιος διαθετει τα παντα σε αφθονια, 'χτυπάει' παντου και δεν πολυσκάει!

Αλλα αν πρεπει να αφιερωσεις χρονο, χρημα, προσπαθεια, πχ για μια σχεση(κατι που θελει προσοχη, και 'χτισιμο' δηλαδη),
εκει ο μεσος ανθρωπος πρεπει να δει που θα εστιασει, γιατι αλλιως, πιθανοτατα να πανε ολα στα χαμενα, κι ειναι κριμα.

Οι πληροφοριες που λετε, εγω τις καταγραφω, ειτε χρειαστει εγω να κανω ταξιδι εκει, αλλα και να μην κανω, μεσω internet με ιντερνετικο καμακι, παλι βοηθανε, γιατι πχ, ξερεις σε ποια πολη ειναι πιο ωραιες, ή πιο προσεγγισιμες, και παιζεις καλυτερα παιχνιδι, και αμα γινει το κονε, κι εγω να μην παω, της λες να μπει σε ενα αεροπλανο να ερθει ελλαδα και βλεπεις πως παει μετα.
Οποτε, οτι λετε, ειναι χρησιμος οδηγος, που μπορει να πιασει τοπο.

Παντως, εν τελει, στο ζητημα γυναικα, ναι, υπαρχει 'ελπιδα' εκει εξω, σε σχεση με ελλαδα, κι αυτο ειναι θετικο....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καθε ανθρωπος εχει το στυλ του.
Εγω ειμαι του πολυ ψαξιματος, και μετα αποφασιζω προς τα που θα κινηθω.
Και επισης, χωρις να θελω να επεκταθω, πολλες φορες θελουμε να κανουμε πραγματα (ολοι μας), αλλα αντικειμενικες δυσκολιες δεν μας το επιτρεπουν.
Αυτο τι σημαινει, οτι πρεπει να παψουμε να το συζηταμε και πρεπει να μας(μου,whatever) απαγορευτει και το ενδιαφερον;

Εγω, αν και δεν ειμαι ειδικος-αλλοι εχουν πολυτιμοτατη επιτοπια(αν και μονομερης ισως; για αρκετους) εμπειρια,
αλλα βλεπω οτι η πολωνια ειναι ενας 'παραδεισος' που σακατετηκε απο την παγκοσμιοποιηση.
Κρατα καποια θετικα, εχω ειπωθει, μην επαναλαμβανομαστε, αλλα καμια σχεση με παλια.

Φυσικα, εξακολουθω να πιστευω, οτι σε σχεση με το 'δραμα' της Ελλαδας, οτι και να πειτε, ειναι χιλιες φορες καλυτερη.

Απλα, με αρνητικα που συσσωρευτηκαν στην πολωνια, σε οτι αφορα και σε οτι επηρεαζει το θεμα των γυναικων, που μας ενδιαφερει,
ειναι ζητημα πια, θελει πολυ σκεψη, αν αξιζει να 'λοκαρεις' για πολωνια,
ή να παιξεις μπαλα αλλου, σε περισσοτερο παρθενα εδαφη, πχ ασία.
Αυτα, για οσους εχουν περιορισμενους πορους (χρονο, χρημα κλπ), διαφορετικα, οποιος διαθετει τα παντα σε αφθονια, 'χτυπάει' παντου και δεν πολυσκάει!

Αλλα αν πρεπει να αφιερωσεις χρονο, χρημα, προσπαθεια, πχ για μια σχεση(κατι που θελει προσοχη, και 'χτισιμο' δηλαδη),
εκει ο μεσος ανθρωπος πρεπει να δει που θα εστιασει, γιατι αλλιως, πιθανοτατα να πανε ολα στα χαμενα, κι ειναι κριμα.

Παντως, εν τελει, στο ζητημα γυναικα, ναι, υπαρχει 'ελπιδα' εκει εξω, σε σχεση με ελλαδα, κι αυτο ειναι θετικο....
Ευχαριστώ πολύ φίλε Cool..Πολύ σωστή και σαφής τοποθέτιση!
Αυτό που κρατάω καλά είναι η αναφορά στη παγκοσμιοποίηση! Δυστηχώς αυτή η μαζοποίηση του ανθρώπου με το επίπεδο προς τα κάτω και με μια ελλάχιστη παγκόσμια ελίτ να το εκμεταλλεύεται ποικιλοτρόπως θα φέρει μεγάλες συμφορές σε πολλά επίπεδα....  

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το Internet έχει αρχίσει και κυριαρχεί παντού...Πάρα πολύ αξιόλογες γκόμενες μπαίνουν στο tinder να βρουν γκόμενο αντί να ψαχτούν στα clubs όπως παλία..Όσο ο Δυτικός πολιτισμός οδηγεί τις γυναίκες στο να ασχολούνται με το θέμα καριέρα πάνω απο όλα και με τις διάφορες εκδηλώσεις-υποκαταστάτα (Zumba,Yoga, κ.λ.π) το ελεύθερο καμάκι θα πέφτει ασταμάτητα..

Δυο φορές έχω βγεί απο Tinder στην Βαρσοβία και η μία ήταν πραγματικά στα όρια μοντέλου και η άλλη ματσωμένη και πολύ καλό κορίτσι.Φυσικά αυτές δεν κάθονται ποτέ με την μία, είναι καθαρά για θέμα δεσμού και θέλουν σιγα σιγά...Δεν μου αρέσει η φάση, κυρίως αν ξέρεις πως είσαι προσωρινός στην πόλη και θα φύγεις..

Το θέμα για μένα είναι πως το κυνήγι έχει και τον χαβαλέ του και ας μην καταφέρεις να πηδήξεις στο τέλος. Για αυτό μου αρέσει το ελεύθερο κυνήγι,δεν είναι μόνο το θέμα να πηδήξεις αλλά να κάνεις την πλάκα σου, να ζήσεις την περιπέτεια και να περασέις καλά στην τελική.Όπως ένας ψαράς που πάει για ψάρεμα και τελικά ας μην έπιασε κανένα ψάρι πέρασε καλά.Το Tinder, το badoo και αυτά καταστρέφουν την όλη φάση του κυνηγητου.

Υ.Γ..

Ελλάδα έπαιζα και εγώ πολύ online γιατί ούτως άλλως είναι ψιλοκαμένη η χώρα, αλλά έστω όσο κρατάει λίγο έδω καλύτερα να κάνεις την πλάκα σου και να μάχεσαι στην real life..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το Internet έχει αρχίσει και κυριαρχεί παντού...Πάρα πολύ αξιόλογες γκόμενες μπαίνουν στο tinder να βρουν γκόμενο αντί να ψαχτούν στα clubs όπως παλία..Όσο ο Δυτικός πολιτισμός οδηγεί τις γυναίκες στο να ασχολούνται με το θέμα καριέρα πάνω απο όλα και με τις διάφορες εκδηλώσεις-υποκαταστάτα (Zumba,Yoga, κ.λ.π) το ελεύθερο καμάκι θα πέφτει ασταμάτητα..

Δυο φορές έχω βγεί απο Tinder στην Βαρσοβία και η μία ήταν πραγματικά στα όρια μοντέλου και η άλλη ματσωμένη και πολύ καλό κορίτσι.Φυσικά αυτές δεν κάθονται ποτέ με την μία, είναι καθαρά για θέμα δεσμού και θέλουν σιγα σιγά...Δεν μου αρέσει η φάση, κυρίως αν ξέρεις πως είσαι προσωρινός στην πόλη και θα φύγεις..

Το θέμα για μένα είναι πως το κυνήγι έχει και τον χαβαλέ του και ας μην καταφέρεις να πηδήξεις στο τέλος. Για αυτό μου αρέσει το ελεύθερο κυνήγι,δεν είναι μόνο το θέμα να πηδήξεις αλλά να κάνεις την πλάκα σου, να ζήσεις την περιπέτεια και να περασέις καλά στην τελική.Όπως ένας ψαράς που πάει για ψάρεμα και τελικά ας μην έπιασε κανένα ψάρι πέρασε καλά.Το Tinder, το badoo και αυτά καταστρέφουν την όλη φάση του κυνηγητου.

Υ.Γ..

Ελλάδα έπαιζα και εγώ πολύ online γιατί ούτως άλλως είναι ψιλοκαμένη η χώρα, αλλά έστω όσο κρατάει λίγο έδω καλύτερα να κάνεις την πλάκα σου και να μάχεσαι στην real life..

Online λέει πολύ αν ξέρει πολωνικά.Μπήκα τις δύο τελευταίες εβδομάδες και κανόνισα σίγουρα γαμήσια με καμιά 30αριά  τα περισσότερα βέβαια μιλφέτα και κάπου 80% σπονσορέ φάση.Αλλά είναι ενδεικτικό του τι μπορείς να κάνεις.Τώρα θα οργανώσω το απόλυτο πουτσοτουρ από πόλη σε πόλη με οδηγό τον πούτσο.Μετά ακολουθώντας τη διαδρομή του βαλκανικού πούτσου θα εισέλθω Ουκρανία.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Online λέει πολύ αν ξέρει πολωνικά.Μπήκα τις δύο τελευταίες εβδομάδες και κανόνισα σίγουρα γαμήσια με καμιά 30αριά  τα περισσότερα βέβαια μιλφέτα και κάπου 80% σπονσορέ φάση.Αλλά είναι ενδεικτικό του τι μπορείς να κάνεις.Τώρα θα οργανώσω το απόλυτο πουτσοτουρ από πόλη σε πόλη με οδηγό τον πούτσο.Μετά ακολουθώντας τη διαδρομή του βαλκανικού πούτσου θα εισέλθω Ουκρανία.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αν σε βαλω με τον φιλο σου τον πιθηκο σε ενα λεωφορειο γεματο μουνια στην ουκρανια το μονο σιγουρο ειναι θα παρετε τον πουτσο του λεωφοριατζη χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom