Φίλε Cool είσαι συμπαθέστατος αλλά με τρώει κι εμένα να στο πω..
Οργανώνεις εκδρομή? Ποια πόλη σου ταιριάζει καλύτερα? Πιο στυλ γυναικών? Πιστεύεις ότι μπορείς να επισκευτείς μια Πολωνική Πόλη και να βρείς αυτό που ψάχνεις?
Ή σε νοιάζουν οι πληροφορίες για γκόμενες που θα συναντήσεις Ελλάδα και θέλεις να ξέρεις τι παίζει?
Θέλω απάντηση μόνο από εσένα! Έχει μεγάλο ενδιαφέρον διότι έχεις μια εντελώς διαφορετική (και υγιείς) προσέγγιση στο Φόρουμ! Πες μας πως το βλέπεις τη Πολωνία μετά από άντληση τόσων πληροφοριών!
Καθε ανθρωπος εχει το στυλ του.
Εγω ειμαι του πολυ ψαξιματος, και μετα αποφασιζω προς τα που θα κινηθω.
Και επισης, χωρις να θελω να επεκταθω, πολλες φορες θελουμε να κανουμε πραγματα (ολοι μας), αλλα αντικειμενικες δυσκολιες δεν μας το επιτρεπουν.
Αυτο τι σημαινει, οτι πρεπει να παψουμε να το συζηταμε και πρεπει να μας(μου,whatever) απαγορευτει και το ενδιαφερον;
Εγω, αν και δεν ειμαι ειδικος-αλλοι εχουν πολυτιμοτατη επιτοπια(αν και μονομερης ισως; για αρκετους) εμπειρια,
αλλα βλεπω οτι η πολωνια ειναι ενας 'παραδεισος' που σακατετηκε απο την παγκοσμιοποιηση.
Κρατα καποια θετικα, εχω ειπωθει, μην επαναλαμβανομαστε, αλλα καμια σχεση με παλια.
Φυσικα, εξακολουθω να πιστευω, οτι σε σχεση με το 'δραμα' της Ελλαδας, οτι και να πειτε, ειναι χιλιες φορες καλυτερη.
Απλα, με αρνητικα που συσσωρευτηκαν στην πολωνια, σε οτι αφορα και σε οτι επηρεαζει το θεμα των γυναικων, που μας ενδιαφερει,
ειναι ζητημα πια, θελει πολυ σκεψη, αν αξιζει να 'λοκαρεις' για πολωνια,
ή να παιξεις μπαλα αλλου, σε περισσοτερο παρθενα εδαφη, πχ ασία.
Αυτα, για οσους εχουν περιορισμενους πορους (χρονο, χρημα κλπ), διαφορετικα, οποιος διαθετει τα παντα σε αφθονια, 'χτυπάει' παντου και δεν πολυσκάει!
Αλλα αν πρεπει να αφιερωσεις χρονο, χρημα, προσπαθεια, πχ για μια σχεση(κατι που θελει προσοχη, και 'χτισιμο' δηλαδη),
εκει ο μεσος ανθρωπος πρεπει να δει που θα εστιασει, γιατι αλλιως, πιθανοτατα να πανε ολα στα χαμενα, κι ειναι κριμα.
Οι πληροφοριες που λετε, εγω τις καταγραφω, ειτε χρειαστει εγω να κανω ταξιδι εκει, αλλα και να μην κανω, μεσω internet με ιντερνετικο καμακι, παλι βοηθανε, γιατι πχ, ξερεις σε ποια πολη ειναι πιο ωραιες, ή πιο προσεγγισιμες, και παιζεις καλυτερα παιχνιδι, και αμα γινει το κονε, κι εγω να μην παω, της λες να μπει σε ενα αεροπλανο να ερθει ελλαδα και βλεπεις πως παει μετα.
Οποτε, οτι λετε, ειναι χρησιμος οδηγος, που μπορει να πιασει τοπο.
Παντως, εν τελει, στο ζητημα γυναικα, ναι, υπαρχει 'ελπιδα' εκει εξω, σε σχεση με ελλαδα, κι αυτο ειναι θετικο....