Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σωστοσ ο τσαροσ διμητριος ο σπερμοβλιτης.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ γράφω οτι οι ξεφτιλοισπανοί δεν μπορούν να κλάσουν μία μπροστά στον περήφανο βαλκανικό τσομπάνη.Ο Δημητράκης τους αποθεώνει και λέει οτι κάνει τον Ισπανό στις γκόμενες έχει μάθει ακόμα και ισπανικά για να τις πείσει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τους εχουν ψηλα οσοι δεν τους γνωρισαν χαχαχαχ.επιδει υπαρχει το ποδοσφαιρο,ρεαλ,μπαρτσελονα,εχουν αποκτηση φημη και η πολη ασε που μου κανουν την μπαρσελονα τελεια πολη,πηγα και ειδα.ο αδερφος μου τα επαιξε μαδριτη,ευτυχως ειχε πορνεια.μιλω πριν την κριση πηγα και ηταν νεκρα,μαρτιος.ρωσια και ουκρανια εχουν ψηλα τους αγγλους,αμερικλανους που ξερουμε ειναι για χεσιμο και τους δουλευουμαι,αυτες δεν τους γνωριζουν.μονο οι πουτανες στα πρακτορεια γαμου και ιτερνετ εχουν επαφη μαζι τους και τους τρεχουν.μια βιζιτα που καθε νυχτα μιλαμε οδυσσο εξω απο μακτοναλτσ ηθελε 200 δολαρια για να την γαμησω.τις ειπα δεν πας πανω απο 500-700 γριβνα και η απαντηση της εισαι τσιγγουνις οπως ολοι οι ελληνες χαχαχαχ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• cb95b2d2c0a9d3cd2064b32c23f476e279f.jpg
    cb95b2d2c0a9d3cd2064b32c23f476e279f.jpg
    227 KB · Εμφανίσεις: 38

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποιος σε χέζει ρε μαλάκα κατουρημένο αρχίδι;Ολο μαλακίες και ανακρίβειες γράφεις.Για αυτό θα βρίζεσαι συνεχώς.Τόσο πολύ που θα σε συμπαθήσουν οι άλλοι αλλά στα αρχίδια μου.Παπαρίδη τρως τα λεφτά των γονιών σου και το έχεις κάνει καμάρι.Χαλάς όλα τα θρεντ με τις μαλακίες σου.Μάθε παπαροζούμη είσαι το απόλυτο μηδενικό.Τα σκυλιά κατουράνε πάνω σου δεν έχεις καμιά αξία.Ούτε δικαιώματα έχεις στο σάιτ είσαι τρύπιος εντελώς θα σε κάνω σάκκο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βρε μαλακοπίτουρα σε εμένα δίνεις βήμα το καταλαβαίνεις;Αυτά που γράφεις είναι κλανιές γελάνε όλοι.Αυτά που γράφω εγώ είναι επικίνδυνα για αυτό όλοι προσπαθούν να τα αντιρροπήσουν.Και μόνο που στέκονται στο φόρουμ σαν καυλιά είναι επίτευγμα.Δεν τολμάει να τα γράψει κανένας ασκώ απελευθερωτική επίδραση.Ενώ εσύ επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια πιστεύοντας μαλακωδώς οτι όσο τα επαναλαμβάνεις οι άλλοι θα πείθονται.Οσο λες τα ίδια θα τρως βρισιές.Εδώ είναι το πεδίο του Βαλκάνιου σκύψε τον κώλο σου δεν υπάρχουν περιθώρια ελιγμών.
Ψόφησαν οι προσωπικότητες είναι η εποχή της κρίσης τι να κάνουμε;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι φωτογραφίες που είναι? :2funny:Πολωνία πριν πόσα χρόνια πηγες τελαυταια φορά?  :2funny:Αυτα που γραφεις εσυ ειναι  :jerking: της φαντασιας σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Αυριο παλι εδω θα εισαι να βιδωνεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Και μην αρχίσει να γραφεις  :jerking: η δουλεια δεν ειναι ντροπή  :jerking: το εχετε καταντισει το Thread των μεταναστών  :2funny: :2funny:.
  Αυριο το πρωί παλι θα περιμενεις το λεωφορειο να σε παει στη δουλεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• vlakman.jpg
    vlakman.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • vlakman2.jpg
    vlakman2.jpg
    88,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου κουραμπιέ γαμημένε τρόμπα.Γράψε ξανά τα ίδια πουτανόσπερμα.Ποιος σε κατουράει.Γράψε ξανά τα ίδια μουνί της λάσπης και έλπιζε οτι θα με βγάλεις απο τα νερά μου οτι θα υπεραντιδράσω και θα κερδίσεις.Τσίμπα δυο αρχίδια για αρχή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε βλακόμουτρο δεν έχεις την παραμικρή επίδραση.Απλά γιατί είσαι για τον πούτσο τελείως δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν εμφανιστείς.Γιατί κανένας δε θα κλάσει όταν δει το χυμένο σου ποσωπο.Τόσο για τον πούτσο είσαι.Βρίζοντας εσένα βρίζω και τους άλλους που σε υποστηρίζουν.Είσαι τόσο καθυστερημένος που εκφράζεις το λαικό αίσθημα.Οπότε γουστάρω να σε βρίζω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παλι σε γαμησανε στη δουλεια οι Γερμανοι  :2funny: και βγαζεις τα αποθημενα σου στο σά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ρε βλακόμουτρο δεν έχεις την παραμικρή επίδραση.Απλά γιατί είσαι για τον πούτσο τελείως δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν εμφανιστείς.Γιατί κανένας δε θα κλάσει όταν δει το χυμένο σου ποσωπο.Τόσο για τον πούτσο είσαι.Βρίζοντας εσένα βρίζω και τους άλλους που σε υποστηρίζουν.Είσαι τόσο καθυστερημένος που εκφράζεις το λαικό αίσθημα.Οπότε γουστάρω να σε βρίζω.
ισε ιεροσηλως παλιο προσπεκτ μπολσεβικ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Είμαι Wroclaw εδώ και δύο μέρες. Δεν έχω laptop βα γράψω άνετα το μόνο που θα πω το εξής. Το μέρος ΓΑΜΗΘΗΚΕ. ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ξένοι παντού. Μονο Αγγλικά οπου και να παω άκουω. Το μέρος εχει γίνει τελείως για ξένους. Κάθε 20 μέτρα κραχτες για στριπτίζ σε ξένους. Χτες ήμουν cafe manaba. 70% ξενοι... Το μέρος καήκε τελείως. Σε 2 μέρες μόνο εχω πετύχει 8 Έλληνες πληροφορικαριους να δουλέυουν εδω. Γκομενες παντού μπάζα και παχυσαρκες... Εχω δει 2 μέρες μονο μια ωραια γκομενα. Poznan εβλεπα μια ανα κεπτο.. Η χειρότερη πολη της Poland για μένα ετος 2015....

Καμία σύγκριση με Ποζναν.. Μην πατήσετε εδώ !!! θα γραψω μολις γυρίσω warsaw λεπτομέρειες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποιος είπε οτι το Βρότσλαβ είναι καλύτερο από το Πόζναν;Εγώ πάντα το Πόζναν υποστήριζα και εξακολουθώ να υποστηρίζω.Το Βρότλαβ ποτέ παρόλο που η πρώτη γκόμενα ήταν από εκεί.Το Βρότσλαβ έγινε διάσημο λόγω του καφέ Μανάνα όπου συχνάζουν οι Πολωνέζες που θέλουν να δροσιστούν με ξενόφερτο πούτσο.

Είδες οτι τελικά συμφωνούμε?Πάντα υποστήριζα οτι το Πόζναν είναι καλύτερο από το Βρότσλαβ το Βρότσλαβ δε μου άρεσε ούτε το 2002 όταν πρωτοπήγα.Αν θες να κάνεις χάρη στον πούτσο σου πετάξου στο γειτονικό Κατοβίτσε.Πολωνία είναι καθαρά θέμα πόλης όπως και Ουκρανία τα έχω γράψει αρκετές φορές.
Πήγες κλαμπ Teatr,Cherry?Αποκλείεται όλοι οι ξένοι στα ίδια κλαμπ πάνε τίγκα στους ξένους.
Οσο για γκόμενες είναι κατώτερες από το Πόζναν κατά μέσο όρο αν κάποιος προτιμά το γερμανικό τύπο έναντι του αμιγώς σλαβοειδούς.Βρότσλαβ είναι νέτα σκέτα Σλάβες στην Ελλάδα θα τις περνούσε κάποιος για Ουκρανές.Είναι όμως πολύ πιο χοντρές από τις Ουκρανές του Λβωφ.Είναι σα χοντρές Ουκρανέζες.
Επόμενη εβδομάδα έρχομαι Motherland.Θα οργανώσω τουρ σε Πόζναν,Bydgozsz,Gdansk,Krakow και σειρά από μικρότερες πόλεις.Ετοιμα κοννέ παντού.Εχω κακνονίσει συναντήσεις με 15 Πολωνέζες 80% σπονσοράρισμα.Να δούμε πώς θα εξελιχτεί.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δημητράκη για σένα που λες να ανεβάσουμε τις γκομενες που γνωρίζουμε και τις φάτσες μας.

Πήγαν 2 μαλάκες Κρακοβια πήραν φωτο απο καμάκι σε γκομενες και τώρα είναι στην στενή στην Αγγλία για πλήθος νομικών θεμάτων και θα πληρώσουν και τρελά πρόστιμα.. Μην παίζεται με αυτά... θα σας ξετιναξουν στα δικαστήρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δημητράκη για σένα που λες να ανεβάσουμε τις γκομενες που γνωρίζουμε και τις φάτσες μας.

Πήγαν 2 μαλάκες Κρακοβια πήραν φωτο απο καμάκι σε γκομενες και τώρα είναι στην στενή στην Αγγλία για πλήθος νομικών θεμάτων και θα πληρώσουν και τρελά πρόστιμα.. Μην παίζεται με αυτά... θα σας ξετιναξουν στα δικαστήρια.

Πολωνέζες εννοείται.Ποτέ φάτσες,τατού κτλ.Μόνο μουνί,κώλο,μπούτια άντε και βυζιά πρέπει να δείχνει κανείς.Μερικές από τις γκόμενες που παρτούζωνα είναι τώρα παντρεμένες φανταστείτε να υπήρχαν φωτό στο ίντερνετ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με τις Πολωνέζες ένα καλό είναι οτι και σκατά καμάκι να κάνεις σε βοηθάνε δηλαδή σε διορθώνουνε.Μπορούν να ανεχτούν πολύ χαμηλής ποιότητας καμάκι για αυτό Τούρκοι πάκηδες κτλ έχουν κάποια επιτυχία παρόλο που μερικές φορές είναι σχεδόν καθυστερημένοι.Οταν βέβαια προβάλλει ο Βαλκάνιος ψώλων κάθε αντίσταση συντρίβεται.Δηλαδή κάποιος που είναι επαγγελματίας καμάκιας απλώς δουλεύει τις ρουτίνες και απλά γαμάει με τον ίδιο άκριβώς τρόπο δεκάδες Πολωνέζες λέγοντας καρμπόν τα ίδια πράγματα.Δε χρειάζεται δηλαδή να σκέφτεσαι ιδιαίτερα είναι πολύ απλοικές συζητήσεις.Αντίθετα με τις Δυτικές πρέπει να σκέφτεσαι συνεχώς γιατί σε τσιγκλάνε συνέχεις θέλουν 100% συνεχές stimulation και υψηλή ενέργεια.Ο υψηλού επιπέδου Βαλκάνιος πρέπει να συνδυάζει υψηλή ενέργεια με τη βοήθεια ροφημάτων για τις Δυτικές και χαμηλή ενέργεια με τη βοήθεια αλκοόλ για τις Ανατολικές.Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να αντισταθεί στον ελληνόπουτσο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με τις Πολωνέζες ένα καλό είναι οτι και σκατά καμάκι να κάνεις σε βοηθάνε δηλαδή σε διορθώνουνε.Μπορούν να ανεχτούν πολύ χαμηλής ποιότητας καμάκι για αυτό Τούρκοι πάκηδες κτλ έχουν κάποια επιτυχία παρόλο που μερικές φορές είναι σχεδόν καθυστερημένοι.Οταν βέβαια προβάλλει ο Βαλκάνιος ψώλων κάθε αντίσταση συντρίβεται.Δηλαδή κάποιος που είναι επαγγελματίας καμάκιας απλώς δουλεύει τις ρουτίνες και απλά γαμάει με τον ίδιο άκριβώς τρόπο δεκάδες Πολωνέζες λέγοντας καρμπόν τα ίδια πράγματα.Δε χρειάζεται δηλαδή να σκέφτεσαι ιδιαίτερα είναι πολύ απλοικές συζητήσεις.Αντίθετα με τις Δυτικές πρέπει να σκέφτεσαι συνεχώς γιατί σε τσιγκλάνε συνέχεις θέλουν 100% συνεχές stimulation και υψηλή ενέργεια.Ο υψηλού επιπέδου Βαλκάνιος πρέπει να συνδυάζει υψηλή ενέργεια με τη βοήθεια ροφημάτων για τις Δυτικές και χαμηλή ενέργεια με τη βοήθεια αλκοόλ για τις Ανατολικές.Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να αντισταθεί στον ελληνόπουτσο.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εντωμεταξύ και τα δύο μουνάκια που γάμησε ο Περουβιανός αυτός στο Κράκωβ(Πολωνέζα και Ουκρανέζα) είναι καλά.Μάλλον θα ξεφτιλήστηκαν οι γκόμενες στις παρέες τους που τις γάμησε ένας γελοίος μαυριδερός και για αυτό τον κυνήγησαν.Εντωμεταξύ ξεφτιλίζει και τις Πολωνέζες γενικά και επιβεβαιώνει το θρύλο οτι πάνε με τρισάθλιους τριτοκοσμικούς και μάλιστα σε one night stand.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
κμαν σου ειπε ποτε κανεις οτι δεν υπαρχει αγιος βασιλης?αυτα βλεπεις και μας λες για βαλκανιους πουτσους?χαχαχαχ.σου φενονται νορμαλ γκομενες και οχι στημενα?καμακωσεσ και με αυτον τον πιθηκο η μονο τον αλλο βλακα που διαβαζεις χα χα χα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κμαν σου ειπε ποτε κανεις οτι δεν υπαρχει αγιος βασιλης?αυτα βλεπεις και μας λες για βαλκανιους πουτσους?χαχαχαχ.σου φενονται νορμαλ γκομενες και οχι στημενα?καμακωσεσ και με αυτον τον πιθηκο η μονο τον αλλο βλακα που διαβαζεις χα χα χα

Η Ουκρανέζα είναι σίγουρα στημένη γιατί μιλάει δυνατά στο μικρόφωνο.Για την Πολωνέζα δεν ξέρω.Αυτός ο Περουβιανός είναι χάλιας.Ο roosh είναι πραγματικά καλός στο καμάκι με το roosh καμάκωσα και έχει όντως επίδοση.
Αν και ο roosh δε στέκει εντελώς στα καλά του έχει αυτό το φανατισμό που έχουν οι Τούρκοι οι Αραβες κτλ.Είναι λίγο ψυχάκιας.Εμείς σα Βαλκάνιοι έχουμε το πάνω χέρι στην Πολωνία ήρεμη δύναμη.Βασικά όπου παίζουν Βαλκάνιοι σφίγγουν οι κώλοι λένε όλοι πού βρέθηκαν εδώ αυτοί οι μαλάκες?Είμαστε πάντα το πρόβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom