Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman μεταφράζεις όπως θέλεις τα πράγματα, γιατί θέλεις να τα βλέπεις μαγικά ή απλά απο την δική σου οπτική γωνία..

1. Στο Πόζναν όντως είναι πιο βυζαρούδες και νταρτάνες..Ξέρεις όμως πως απο τα 10 άτομα που μίλησα εκέι τα 6 μιλάγαν Γερμανικά και όχι Αγγλικά..Ακόμα και αυτός που μου νοίκιασε το σπίτι με ρώτησε μιλάς Γερμανικά?Δεν ηξερε Αγγλικά και συννενοηθήκαμε δύσκολα..Επίσης οι γκόμενες εκεί σιχαίνονται την Βαρσοβία έχουν τρελή κόντρα με την Πρωτεύουσα ακόμα χειρότερη και απο την Krakow..Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι το Poznan δεν είναι καθαρή POland δεν εκφράζει την άλλη Poland γιατί σου είπα και έπρεπε να το γνωρίζεις που πάς συχνά εκεί πώς είναι κατά το ήμιση Γερμαναράδες..Μάλιστα ένας μου υπερηφανετόταν πως στο Βερολίνο στους σταθμούς έχουν μετάφραση και στα Πολωνικά και πως είναι πιο οικείο για αυτούς το Βερολίνο απο ότι η Βαρσοβία..Ξέρεις ότι οι Πολωνοί σιχάινοντε τους Γερμανούς και στο Πόζναν τους εξυμνούν?!!! Απίστευτα πράγματα..Οπότε δεν βγάζεις συμπέρασμα απο ο Πόζναν για την μέση Πολωνέζα..Οι πολωνέζες δεν είναι Βυζαρούδες ούτε νταρτάνες σε καμιά άλλη πόλη απο όπου ήμουν..Έχει μπεί Γερμανικό αίμα μέσα τους εκέι.

2. 4-5 γκόμενες επι χρήμασι φίλε Kman είναι και στην πόλη σου στην Γερμανία στα μαγαζιά αν πάς και στην Ελλάδα και στην Βαρσοβία και όπου θέλεις και παντού..Θές να μας πέις πως 4 πληρωμενες μέσα σε 400 άτομα σε ένα μαγαζί καθιστούν το μέρος Πουτανούπολή? Ξεκινάς απο Γερμανία που παίζουν οι περισσότερες πληρωμένες της Ευρώπης να πάς στο Πόζναν να βρείς 4 πληρωμένες μέσα στις χιλλίαδες γκόμενες και να βγάλεις τις άκυρες γενικέυσεις σου πως οι Πολωνέζες γαμιούνται επι χρήμασι?

3. Στο Πόζναν γνωρίζεις εφτάρια γιατί υπάρχουν πάρα πολλά εφτάρια..Πολλές όμορφες γυναίκες..Για αυτό είναι και προσεγγίσημες.Αν πάς σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Poland άντε να είναι το 70% των γυναικών εξάρια και λίγες καλές..Οπότε δεν προσεγγίζονται γιατί είναι 4-5 μέσα σε κάθε μαγαζί και ο ανταγωνισμός είναι φοβερός..

4. Στο club22 το Σάββατο ήμουν ο μόνο ξένος στο μαγαζι!!! Που τους είδες τους ξένους εκέι..Παίζουν ξένοι απο Erasmus αλλά αυτούς τους είδα μόνο checolada που μαζευόντουσαν όλα τα μικρά..Και τι σημαίνει ομολογώ? Εγω σου έγραψα τι παίζει Βαρσοβία και τι παίζει στο Πόζναν..Θές οποσδήποτε να γενικέυσω για όλη την Poland?..Εκεί δεν πάιζαν πολλοί ξένοι το Βράδυ αρά προφανώς τα πράγματα ήταν πιο ανθρώπινα.

5. Δεν έγραψα πως γίνονται στην Warsaw έυκολα one night stands..Έγραψα αν "αν θέλετε οπωσδήποτε να έρθετε poland", πρόσεξε την λέξη "Οπωσδήποτε" και να κυνηγήσετε για One night stands έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες warsaw..Το οπωσδήποτε το γράφω γιατί όπως έχω πεί και επανελειμένα δεν γίνονται εύκολα one night stands εδώ οπότε για μενα κάποιος που έχει στο μυαλό του αυτό δεν αξίζει, αλλά αν το έχει πάρει απόφαση ας το κάνει και ας πάει warsaw .

Συνεχίζω να επιμένω πως έχεις δώσει λάθος εικόνα για το Πόζναν..Έχεις γράψει χιλλίαδες ιστορίες για ανωμαλίες στην πίστα,δαχτυλιάσματα,εύκολες γκόμενες κ.λ.π. Εγώ είδα τα πράγματα πολύ normal και πολύ όμορφα για να κάνεις γνωρίμιές αλλά δύσκολα να πηδήξεις άμεσα..

Οι γνωριμίες εκεί όμως kman έχουν κάποια standar..Εννοω πως για να σου δώσει το τηλέφωνο το εφτάρι πρέπει να ταιρίαζεται και να έχει προοπτικές να σε βλέπει συχνά.Η δεύτερη ερώτηση που μου κάναν ήταν που μένεις θα μείνεις μόνιμα POznan?..Και έλεγα μένω Βρασοβία αλλά θα μετακομίσω Πόζναν..Τότε συνέχιζε μόνο η συζήτηση..Επίσης είναι και ηλικιακό θέμα..Οταν αυτές εινάι 26-28 και εσύ 35 μπορέις να πάιξεις μπάλα..O rooshv ήταν μόνιμος κάτοικος εκέι για μήνες και 32 χρονών..Υπάρχει σύγκριση με κάποιον 45-50 που θα σκάσει τριιήμερο με τρένο χωρίς να έχει σπίτι εκεί?

Γκόμενες με ανωμαλίες και πληρωμένες που τους πέρνεις ένα βρακί όπως το παρουσιάζεις δεν το είδα..Μου φάνηκαν πολύ καλά κορίτσια,φιλικά και πολύ πιο μαζεμένα απο Warsaw..

Θα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες..

Σέβεσαι τις γκόμενες.Αν είναι δυνατόν.Σε ένα μέρος που δεν είναι Δύση για να στο επιβάλλουν οι νόμοι.
1.Εχεις πάει Γερμανία?Είναι οι Γερμανίδες βυζαρούδες με κωλάρες?Ακριβώς το αντίθετο.Είναι άβυζες άκωλες και μοιάζουν με άντρες.Οι πιο πολλές έχουν κοντά μαλλιά και τατουάζ.Τι σχέση έχουν με τις Πολωνέζες στο Πόζναν?Είναι άλλος κόσμος.
2.Ετσι κι αλλιώς μιλάω πάντα στα πολωνικά οπότε δεν πρόσεξα αν μιλάνε γερμανικά ή αγγλικά.
3.Και στο Βρότσλαβ έχει αρκετά εφτάρια.Και στο Στεττίν.Γενικά σε όλες τις πόλεις κατά μήκος των γερμανικών συνόρων η ποιότητα είναι καλή.
4.Στο 22 δεν είπα ποτέ οτι έχει ξένους.Εκεί χτυπιέσαι με τους Πολωνούς γιατί είναι σοβαρό μαγαζί.Το Czekolada και το Cuba Libre είναι τίγκα στους ξένους.Τα μαγαζιά που προτείνω εγώ(Club Senso στο Στεττίν,22 στο Πόζναν,Teatr και Cherry στο Βρότσλαβ) δεν έχουν καθόλου ξένους.Είναι καθαρά πολωνικό περιβάλλον.Τα μαγαζιά που προτείνουν οι άλλοι(Cuba Libre,Czekolada στο Πόζναν,Cafe Manana στο Βρότσλαβ) είναι γεμάτα ξένους.(υποτίθεται οτι οι Πολωνέζες που συχνάζουν εκεί το κάνουν για να γαμηθούνε με ξένους)
5.Παίζουν δαχτυλιάσματα κτλ κυρίως στο δεύτερο όροφο του Czekolada και στο 22 στον τέταρτο όροφο που είναι πιο πριβέ.Οχι μπροστά σε όλους όταν κάπως μπορείς να απομονώσεις τη γκόμενα.Προφανώς ήσουνα πρώτο,δεύτερο όροφο στο 22 και πρώτο όροφο Czekolada και κοντά στην πίστα για αυτό δεν είδες.

Γκόμενες που ψωνίζονται στη ντίσκο είναι λίγες αλλά υπάρχουν.Σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν.Ακόμα και Τσεχία που παλιά υπήρχαν τώρα έχουν εξαφανιστεί.Το να υπάρχουν σπονσοραριζόμενες στη ντίσκο είναι καλό γιατί αυξάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των γυναικών και στο κάτω κάτω αν δε βρεις κάτι να γαμήσεις υπάρχει κάτι σίγουρο.Σιγά μην αφήσουν σε ντίσκο του Βερολίνου να κάνουν πιάτσα οι γκόμενες.

Οσο για το roosh πες τώρα τη γνώμη σου.Οταν του είπα πάμε 22 μου λέει το 22 είναι δύσκολο πάμε Czekolada.Πες τώρα που δεν ξέρουμε ακόμα την άποψή σου.Είχε δίκιο ο roosh να λέει οτι το Czekolada είναι καλύτερο ή εγώ που υποστήριζα πάντα το 22?

Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι οτι η δεύτερη ερώτηση είναι αν μένεις Πολωνία και αν η απάντηση είναι όχι το 70% εξαφανίζονται.Εγώ έλεγα δε μένω Πολωνία αλλά έρχομαι τακτικά Πόζναν.Σίγουρα αν όμως πεις μένω Πόζναν οι πιθανότητές σου πολλαπλασιάζονται.
Το άλλο που λες για τον 35άρη vs 40άρη είναι 100% σωστό.Στα 35 ήταν εκπληκτικά στο Πόζναν 100% ανταπόκριση με μουνάρες.Στα 40 πολλές σε απορρίπτουν μόνο λόγω ηλικίας.Λίγο να γεράσει ακόμα ο roosh και να δούμε τι θα λέει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σέβεσαι τις γκόμενες.Αν είναι δυνατόν.Σε ένα μέρος που δεν είναι Δύση για να στο επιβάλλουν οι νόμοι.
1.Εχεις πάει Γερμανία?Είναι οι Γερμανίδες βυζαρούδες με κωλάρες?Ακριβώς το αντίθετο.Είναι άβυζες άκωλες και μοιάζουν με άντρες.Οι πιο πολλές έχουν κοντά μαλλιά και τατουάζ.Τι σχέση έχουν με τις Πολωνέζες στο Πόζναν?Είναι άλλος κόσμος.
2.Ετσι κι αλλιώς μιλάω πάντα στα πολωνικά οπότε δεν πρόσεξα αν μιλάνε γερμανικά ή αγγλικά.
3.Και στο Βρότσλαβ έχει αρκετά εφτάρια.Και στο Στεττίν.Γενικά σε όλες τις πόλεις κατά μήκος των γερμανικών συνόρων η ποιότητα είναι καλή.
4.Στο 22 δεν είπα ποτέ οτι έχει ξένους.Εκεί χτυπιέσαι με τους Πολωνούς γιατί είναι σοβαρό μαγαζί.Το Czekolada και το Cuba Libre είναι τίγκα στους ξένους.Τα μαγαζιά που προτείνω εγώ(Club Senso στο Στεττίν,22 στο Πόζναν,Teatr και Cherry στο Βρότσλαβ) δεν έχουν καθόλου ξένους.Είναι καθαρά πολωνικό περιβάλλον.Τα μαγαζιά που προτείνουν οι άλλοι(Cuba Libre,Czekolada στο Πόζναν,Cafe Manana στο Βρότσλαβ) είναι γεμάτα ξένους.(υποτίθεται οτι οι Πολωνέζες που συχνάζουν εκεί το κάνουν για να γαμηθούνε με ξένους)
5.Παίζουν δαχτυλιάσματα κτλ κυρίως στο δεύτερο όροφο του Czekolada και στο 22 στον τέταρτο όροφο που είναι πιο πριβέ.Οχι μπροστά σε όλους όταν κάπως μπορείς να απομονώσεις τη γκόμενα.Προφανώς ήσουνα πρώτο,δεύτερο όροφο στο 22 και πρώτο όροφο Czekolada και κοντά στην πίστα για αυτό δεν είδες.

Γκόμενες που ψωνίζονται στη ντίσκο είναι λίγες αλλά υπάρχουν.Σε άλλες χώρες δεν υπάρχουν.Ακόμα και Τσεχία που παλιά υπήρχαν τώρα έχουν εξαφανιστεί.Το να υπάρχουν σπονσοραριζόμενες στη ντίσκο είναι καλό γιατί αυξάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των γυναικών και στο κάτω κάτω αν δε βρεις κάτι να γαμήσεις υπάρχει κάτι σίγουρο.Σιγά μην αφήσουν σε ντίσκο του Βερολίνου να κάνουν πιάτσα οι γκόμενες.

Οσο για το roosh πες τώρα τη γνώμη σου.Οταν του είπα πάμε 22 μου λέει το 22 είναι δύσκολο πάμε Czekolada.Πες τώρα που δεν ξέρουμε ακόμα την άποψή σου.Είχε δίκιο ο roosh να λέει οτι το Czekolada είναι καλύτερο ή εγώ που υποστήριζα πάντα το 22?

Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι οτι η δεύτερη ερώτηση είναι αν μένεις Πολωνία και αν η απάντηση είναι όχι το 70% εξαφανίζονται.Εγώ έλεγα δε μένω Πολωνία αλλά έρχομαι τακτικά Πόζναν.Σίγουρα αν όμως πεις μένω Πόζναν οι πιθανότητές σου πολλαπλασιάζονται.
Το άλλο που λες για τον 35άρη vs 40άρη είναι 100% σωστό.Στα 35 ήταν εκπληκτικά στο Πόζναν 100% ανταπόκριση με μουνάρες.Στα 40 πολλές σε απορρίπτουν μόνο λόγω ηλικίας.Λίγο να γεράσει ακόμα ο roosh και να δούμε τι θα λέει.

Το ότι οι Γερμανίδες κουρέυουν κοντό το μαλλί και έχουν γίνει πλέον χοντρές με τις μαλακίες που τρώνε δεν απορρίπτει το γεγονός πως είναι πιο νταρτανο-γυναίκες απο τις Πολωνέζες..Άλλο το ντύσιμο και το στύλ..Το DNA είναι διαφορετικό άλλο αν έχουν παρεξηγήσει το ότι η ισότητα δεν συνεπάγεται να γίνουν άντρες.Οι πολωνέζες είναι άκωλες και αδύνατες εκ φύσεως.

Δεν σέβομαι καμιά γκόμενα, απλά έχω κάνει τόσες πεφτικές στην ζωή μου και σε τόσες χώρες που καταλαβάινω πλέον ποίες θέλουν να πηδηχτούν και ποιές θέλουν απλά σχέση..και σου λέω το 90% των γυναικών στο Πόζναν ψάχνουν σχέση..

Ποίος δέυτερος όροφος μο λές στα κρυφά και μαλακίες, αν έρθεις Warsaw βλέπεις να φιλιόυνται και να κολοτρίβονται μέσα στην κεντρική πίστα μπροστά σε όλους με τον έναν και με τον άλλο, άσχετα ότι τελικά την νύχτα σε αφήνουν με το παπάρι στο χέρι..Poznan δεν έιδα το κλασσικό σκηνικό της Warsaw να κολοτρίβονται και να χορεύουν..Για αυτό σου λέω με τον ενθουσιασμό που έχεις αν σκάσεις Warsaw θα βλέπεις παντού όργια..Θα τρελάθεις.

Εγώ καταλαβαίνω όμως πως είναι απλά ψεύτικο-fake το σκηνικό, κάνουν φάσεις για χαβαλέ και πάνε για νάνι μετά με τις φίλες..Αυτό δεν έπαιζε Πόζναν..Δεν υπάρχει Σάββατο που δεν έχω γλωσοφυλίσει γκόμενα στο Decada..Σε καβλώνουν όλη την νύχτα και μέτα φεύγουν..Είναι το κλασσικό παιχνίδι εδώ..Πόζναν πολύ μαζεμένες (το 90%) δεν έπαιζε αυτό. Δεν είδα ούτε ένα χορό με άγνωστο και γλωσοφίλημα!!

Club 22 μου θύμισε την metadisco..Είναι πιο local μαγαζί και οι περισσότεροι είναι ντόπιοι για αυτό το προτιμώ και το συστήνω.Checolada είναι μικρά-φοιτητές,δύσκολο να φας εκεί..

Το ηλικιακό δεν σε μηδενίζει.Αν είσαι 45-50 και σκάσεις Warsaw Dedaca υπάρχουν αρκετά καλές στα 35-40 που μπορείς να γνωρίσεις..Δεν χρειάζεται να το γυρίσεις στο πληρωμένο. Και στο Poznan στο club22 είδα πολύ καλές 35-40 χρονών να κυκλοφορούν..Μίλησα με μία αλλά έμενε warsaw και ήταν τριήμερο οπότε έφυγα κατευθείαν.

Επίσης το club22 δεν ήταν full οτε το Σάββατο πρέπει να χτυπήσεις νωρίς εκέι..Cuba libe δεν ασχολούμε με τους Λατίνους φοιτητές μπήκα είδα και έφυγα..

Το Bee jay δεν είχε κόσμο μόνο μερικά αυνάνια στην μπάρα..

Γενικά σου ξαναλέω poznan είναι ωραία φάση να γνωρίσεις γκόμενες.Για περιπέτεια το βλέπω λάθος μέρος..Καλύτερα έλα Warsaw (αν έχεις κόλλημα με Poland)..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το ότι οι Γερμανίδες κουρέυουν κοντό το μαλλί και έχουν γίνει πλέον χοντρές με τις μαλακίες που τρώνε δεν απορρίπτει το γεγονός πως είναι πιο νταρτανο-γυναίκες απο τις Πολωνέζες..Άλλο το ντύσιμο και το στύλ..Το DNA είναι διαφορετικό άλλο αν έχουν παρεξηγήσει το ότι η ισότητα δεν συνεπάγεται να γίνουν άντρες.Οι πολωνέζες είναι άκωλες και αδύνατες εκ φύσεως.

Δεν σέβομαι καμιά γκόμενα, απλά έχω κάνει τόσες πεφτικές στην ζωή μου και σε τόσες χώρες που καταλαβάινω πλέον ποίες θέλουν να πηδηχτούν και ποιές θέλουν απλά σχέση..και σου λέω το 90% των γυναικών στο Πόζναν ψάχνουν σχέση..

Ποίος δέυτερος όροφος μο λές στα κρυφά και μαλακίες, αν έρθεις Warsaw βλέπεις να φιλιόυνται και να κολοτρίβονται μέσα στην κεντρική πίστα μπροστά σε όλους με τον έναν και με τον άλλο, άσχετα ότι τελικά την νύχτα σε αφήνουν με το παπάρι στο χέρι..Poznan δεν έιδα το κλασσικό σκηνικό της Warsaw να κολοτρίβονται και να χορεύουν..Για αυτό σου λέω με τον ενθουσιασμό που έχεις αν σκάσεις Warsaw θα βλέπεις παντού όργια..Θα τρελάθεις.

Εγώ καταλαβαίνω όμως πως είναι απλά ψεύτικο-fake το σκηνικό, κάνουν φάσεις για χαβαλέ και πάνε για νάνι μετά με τις φίλες..Αυτό δεν έπαιζε Πόζναν..Δεν υπάρχει Σάββατο που δεν έχω γλωσοφυλίσει γκόμενα στο Decada..Σε καβλώνουν όλη την νύχτα και μέτα φεύγουν..Είναι το κλασσικό παιχνίδι εδώ..Πόζναν πολύ μαζεμένες (το 90%) δεν έπαιζε αυτό. Δεν είδα ούτε ένα χορό με άγνωστο και γλωσοφίλημα!!

Club 22 μου θύμισε την metadisco..Είναι πιο local μαγαζί και οι περισσότεροι είναι ντόπιοι για αυτό το προτιμώ και το συστήνω.Checolada είναι μικρά-φοιτητές,δύσκολο να φας εκεί..

Το ηλικιακό δεν σε μηδενίζει.Αν είσαι 45-50 και σκάσεις Warsaw Dedaca υπάρχουν αρκετά καλές στα 35-40 που μπορείς να γνωρίσεις..Δεν χρειάζεται να το γυρίσεις στο πληρωμένο. Και στο Poznan στο club22 είδα πολύ καλές 35-40 χρονών να κυκλοφορούν..Μίλησα με μία αλλά έμενε warsaw και ήταν τριήμερο οπότε έφυγα κατευθείαν.

Επίσης το club22 δεν ήταν full οτε το Σάββατο πρέπει να χτυπήσεις νωρίς εκέι..Cuba libe δεν ασχολούμε με τους Λατίνους φοιτητές μπήκα είδα και έφυγα..

Το Bee jay δεν είχε κόσμο μόνο μερικά αυνάνια στην μπάρα..

Γενικά σου ξαναλέω poznan είναι ωραία φάση να γνωρίσεις γκόμενες.Για περιπέτεια το βλέπω λάθος μέρος..Καλύτερα έλα Warsaw (αν έχεις κόλλημα με Poland)..

Μάλλον νόμιζες αυτοί με τους οποίους χόρευαν ήταν γνωστοί τους.Στο 22 υπάρχει τρομερή ροή γκόμενες μπαίνουν και φεύγουν όλη την ώρα.Cuba Libre γιατί δεν έκατσες?Είναι στενό αλλά έχει αρκετές ευκαιρίες.Για Βαρσοβία έχω περιέργεια σίγουρα θα έρθω.Ετοιμάζω ένα μέγκα τουρ μάλλον θα ξεκινήσω από Πόζναν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στο cuba libre ειχα παει πριν χροοοονια ( τοτε δεν εμενα φυσικα μονιμα εδω). Τιγκα λατινους και πιτσιρικαρια.
Κμαν μαλλον πρωτο σ/κ του Ιουνη το ψηνω για Sczcecin. Οποιος γουσταρει να ρθει ας μου πει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο cuba libre ειχα παει πριν χροοοονια ( τοτε δεν εμενα φυσικα μονιμα εδω). Τιγκα λατινους και πιτσιρικαρια.
Κμαν μαλλον πρωτο σ/κ του Ιουνη το ψηνω για Sczcecin. Οποιος γουσταρει να ρθει ας μου πει

Μπορεί να έρθω και από εκεί.Το Στεττίν το είχα ξεσκίσει πρόπερσι.Οποιος πάει Στεττίν και δεν πάει κλαμπ Σένσο είναι για ξύλο.Απίστευτες ευκαιρίες εκεί.Και στο κέντρο εντελώς.Καλή φάση είναι να μείνεις Sztukateria είναι ένα ξενοδοχείο της πούτσας αλλά πολύ κοντά στο κέντρο με πολύ καλές τιμές.
Cuba Libre απλώς καθόμουνα στην άκρη του μπαρ την έβγαζα έξω(μεταφορικά) και χτύπαγα όποια γκόμενα έμπαινε πριν προλάβει να χορέψει στην πίστα και την πέσουν οι μαλάκες οι Λατίνοι.Γενικά σε κάθε ευκαιρία πρέπει να δείχνεις τη βαλκανική σου υπεροχή.
Πόζναν είναι μάλλον καλύτερο από Στεττίν γιατί τι Στεττίν είναι κάπως μικρό.Αλλά Στεττίν έχει κάτι μούνους να πάθεις πλάκα.Ειδικά αν πας σε ένα πάρκο δίπλα στο Park Hotel το τι μουνί βολτάρει στο πάρκο δεν περιγράφεται.Και γκόμενες απίστευτα φιλικές.Ενας Ελληναράς είναι σπάνιο θέαμα γενικά διατρανώνουμε τη σπάνια παρουσία μας με εξαιρετικά αποτελέσματα.Στεττίν είναι το μόνο μέρος που είδα πάκηδες να έχουν τραπεζώσει γκόμενες σε γνωστό κλαμπ.Πάκηδες και Μπαγκλαντές καμάκια.Οχι κάτι που το βλέπεις Ελλάδα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Dzeki για τις πληροφοριες τυπε. :grin: Aμα μπορεσεις ( η και ο love ) πεταχτειτε.
Παντως μεχρι στιγμης τις καλυτερες γκομενες στη χωρα της εχω δει στο Wrocław. ( Και τα πιο σκυλια στο Katowice ).
Για να δουμε και το βορρα...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Παίζει να πάω Wroclaw αυτό το ΣΚ...Με έχει καλέσει μια φίλη με κάποιες προοπτικές να κάτσει κιόλλας..Απο clubs ξέρετε τίποτα απο Wroclaw?

Χρωστάω πολλές λεπτομέρειες για Πόζναν ακόμα..

Γντάνσκ είναι ο κολλήτος φίλος απο την προηγούμενη Πέμπτη, αύριο γυρνάει Warsaw και θα μάθω πολλές λεπτομέρειες..

Επίσης σας έχω γράψει να μην παραμελείτε το Lublin..Οι περισσότερες γκόμενες που μου έχουν κάτσει και σε μένα και σε φίλους μου εδώ Warsaw είναι απο το Lublin..Αφού το έχουμε κάνει ανέκδοτο όποια γνωρίζουμε την ρωτάμε είσαι απο Lublin?

Έχουμε καταλήξει σε 2 θεωρίες γιατί συμβαίνει αυτό.

Είτε γιατί είναι πιο ανατολικά οπότε έχουν επηρεαστεί απο την καλή Ανατολική Ευρώπη, είτε γιατί κινούμενες προς πιο κεντρικά η πόλη που τους βολεύει για δουλεία είναι η Warsaw..Παρόλα αυτά δεν δικαιολογείτε στατιστικά 6 απο τις γκόμενες που μου έκατσαν να είναι απο Lublin και ο κολλητός που είναι Γντάνσκ να έχει και καλα μόνιμο δεσμό με γκόμενα πάλι απο Lublin...Πρέπει να ξαναπάω να επιθεωρήσω καλά γιατί την προηγούμενη φορά ήμουν με γυναίκα και δεν μπόρεσα να δοκιμάσω την τύχη μου εκεί..

Επίσης για Lublin αν θυμάστε που σας έγραφα και παλαιότερα ενάς πολύ ματσωμένος Ιταλός που ξέρω εδώ που ζει 15 χρόνια Πολωνία επέμενε πως το καλύτερο μέρος για αυτόν να καμακώσεις γυναίκες είναι το Lublin...Δεν σήκωνε κουβέντα σε αυτο..Σας τα είχα γράψει παλαιότερα..

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Παίζει να πάω Wroclaw αυτό το ΣΚ...

Warsaw, Wroclaw, Lublin, Γντάνσκ, Πόζναν, Κρακοβία ...

Θα πρεπει να κανεις μια αντιστοίχιση με τις ελληνικες πολεις DR LOVE, θα είχε ενδιαφέρον .... θα υπαρχουν καποιες ομοιοτητες  :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Warsaw, Wroclaw, Lublin, Γντάνσκ, Πόζναν, Κρακοβία ...

Θα πρεπει να κανεις μια αντιστοίχιση με τις ελληνικες πολεις DR LOVE, θα είχε ενδιαφέρον .... θα υπαρχουν καποιες ομοιοτητες  :rolleyes:

Aμεσως αμεσως Βαρσοβια- Αθηνα ( χρημα, επιχειρησεις, πρωτευουσα κλπ κλπ) και Κρακοβια- Θεσσαλονικη. Δηλαδη οι κρακοβιτες ειναι λιγο οπως οι Θεσσαλονικεις στα "κακα" τους , πχ βλαχονεοπλουτοι, το παιζουν και καλα πολη της κουλτουρας και του πνευματος , παλια πρωτευουσα ( Οπως η Θεσσαλονικη και καλα νυφη του θερμαικου, ερωτικη πολη, συμπρωτευουσα κλπ ). Πολλοι φοιτητες - οπως η Θεσσαλονικη. Και νυχτερινη ζωη αλλα για πυρφορους, πυρφοροκλαμπ, μουρη , δηθενια, ψευτογκλαμπουρια.
Τα παραπανω που ειπα για τη Θεσσαλονικη, απο οσα λενε οι ιδιοι οι θεσσαλονικεις κυριως, οποτε μη μου την πεσετε οι φιλοι της συμπρωτευουσας :grin:
Το Ποζναν κατι σα Βολος η Λαρισα. Ηρεμη βιομηχανικη πολη με πολλους φοιτητες, δλδ πολη που μπορεις να ζησεις σχετικα ανετα, αλλα με "πεζες" ανεσεις, χωρις καποια ομορφια η κατι αλλο ιδιαιτερο.
Το Βροτσλαβ σα καμια Καβαλα πχ δλδ πολη κοντα στα συνορα , ομορφη, με κοσμο κυριως προσφυγικο , απο ανταλλαγες πληθυσμων και πιο μετα ενσωματωμενη στον κορμο του κρατους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παίζει να πάω Wroclaw αυτό το ΣΚ...Με έχει καλέσει μια φίλη με κάποιες προοπτικές να κάτσει κιόλλας..Απο clubs ξέρετε τίποτα απο Wroclaw?

Χρωστάω πολλές λεπτομέρειες για Πόζναν ακόμα..

Γντάνσκ είναι ο κολλήτος φίλος απο την προηγούμενη Πέμπτη, αύριο γυρνάει Warsaw και θα μάθω πολλές λεπτομέρειες..

Επίσης σας έχω γράψει να μην παραμελείτε το Lublin..Οι περισσότερες γκόμενες που μου έχουν κάτσει και σε μένα και σε φίλους μου εδώ Warsaw είναι απο το Lublin..Αφού το έχουμε κάνει ανέκδοτο όποια γνωρίζουμε την ρωτάμε είσαι απο Lublin?

Έχουμε καταλήξει σε 2 θεωρίες γιατί συμβαίνει αυτό.

Είτε γιατί είναι πιο ανατολικά οπότε έχουν επηρεαστεί απο την καλή Ανατολική Ευρώπη, είτε γιατί κινούμενες προς πιο κεντρικά η πόλη που τους βολεύει για δουλεία είναι η Warsaw..Παρόλα αυτά δεν δικαιολογείτε στατιστικά 6 απο τις γκόμενες που μου έκατσαν να είναι απο Lublin και ο κολλητός που είναι Γντάνσκ να έχει και καλα μόνιμο δεσμό με γκόμενα πάλι απο Lublin...Πρέπει να ξαναπάω να επιθεωρήσω καλά γιατί την προηγούμενη φορά ήμουν με γυναίκα και δεν μπόρεσα να δοκιμάσω την τύχη μου εκεί..

Επίσης για Lublin αν θυμάστε που σας έγραφα και παλαιότερα ενάς πολύ ματσωμένος Ιταλός που ξέρω εδώ που ζει 15 χρόνια Πολωνία επέμενε πως το καλύτερο μέρος για αυτόν να καμακώσεις γυναίκες είναι το Lublin...Δεν σήκωνε κουβέντα σε αυτο..Σας τα είχα γράψει παλαιότερα..

Βρότσλαβ Τeatr,Cherry είναι τα must.Γίνεται του  μουνιού το πανηγύρι απίστευτο υλικό αλλά καθαρά πολωνικά κλαμπ.Διάσημο είναι το Cafe Manana με τις Πολωνέζες που πάνε να ψαρέψουν  ξένους(εκεί γάμησε ο roosh δύο σε ΠΣΚ με one night stand.
Γενικά το Βρότσλαβ ως φοιτητούπολη με 135000 φοιτητές έχει έναν τεράστιο αριθμό κλαμπς και φοβερή νυχτερινή ζη.Σημειοτέον οτι οι πιο πολλοί φοιτητές στο Βρότσλαβ δεν έχουν άλλη απασχόληση και ψωλάρουν όλη μέρα αντίθετα με το Πόζναν που έχει δουλειές και οι περισσότεροι εργάζονται και σπουδάζουν ταυτόχρονα.Το Βρότσλαβ είναι αισθητά φτωχότερο από το Πόζναν και πιο καλλιτεχνικό πιο αρτιστική φάση.Οι γκόμενες τόσο πολλές που βλέπεις και αρκετές μουνάρες.Εμφανισιακά φέρνουν πολύ σε Ουκρανέζες της δυτικής Ουκρανίας κλασσική ανατολική Ευρώπη δίπλα στα γερμανικά σύνορα.

Εδώ ένας Ισπανός ψωλάκος πρώην φοιτητής Erasmus δίνει μια πολύ καλή περιγραφή της κατάστασης και των κλαμπς στο Βρότσλαβ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρότσλαβ Τeatr,Cherry είναι τα must.Γίνεται του  μουνιού το πανηγύρι απίστευτο υλικό αλλά καθαρά πολωνικά κλαμπ.Διάσημο είναι το Cafe Manana με τις Πολωνέζες που πάνε να ψαρέψουν  ξένους(εκεί γάμησε ο roosh δύο σε ΠΣΚ με one night stand.
Γενικά το Βρότσλαβ ως φοιτητούπολη με 135000 φοιτητές έχει έναν τεράστιο αριθμό κλαμπς και φοβερή νυχτερινή ζη.Σημειοτέον οτι οι πιο πολλοί φοιτητές στο Βρότσλαβ δεν έχουν άλλη απασχόληση και ψωλάρουν όλη μέρα αντίθετα με το Πόζναν που έχει δουλειές και οι περισσότεροι εργάζονται και σπουδάζουν ταυτόχρονα.Το Βρότσλαβ είναι αισθητά φτωχότερο από το Πόζναν και πιο καλλιτεχνικό πιο αρτιστική φάση.Οι γκόμενες τόσο πολλές που βλέπεις και αρκετές μουνάρες.Εμφανισιακά φέρνουν πολύ σε Ουκρανέζες της δυτικής Ουκρανίας κλασσική ανατολική Ευρώπη δίπλα στα γερμανικά σύνορα.

Εδώ ένας Ισπανός ψωλάκος πρώην φοιτητής Erasmus δίνει μια πολύ καλή περιγραφή της κατάστασης και των κλαμπς στο Βρότσλαβ.

Καλά εσύ δεν έλεγες οτι το Πόζναν εινια θε'ι'κό?Οτι ειναι γεμάτο μουνάρες και γαμάς συνέχεια? :jerking: Τωρα μας λες να παμε Βρότσλαβ?Γιατί χάλασε το Πόζναν? :think: :2funny:.
    Ασε τους είδα τους Ισπανούς  :2funny: Πιο πλάκα εχουνε τα κινητά τους εχουν αρχαιολογική αξία  :2funny: με κατι κινητά Έρικσον 10 ετών κυκλοφωρουνε  :2funny:.Με κατι μούσια οσι για το Ντύσιμο θυμίζουνε χίπις ισως λιγο καλητερο απο των Ελλήνων  :think:.Εκτος απο αφραγκοι ειναι και τρομερά τσιγγούνιδες  :2funny: Εγω δεν ειδα εδω κανεναν Ισπανό να  :knockinb: άλλο τι  :jerking: γράφουνε  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
συμφωνω με διμητρακι.κμαν σε ευχαριστουμε που μας ψυχαγωγεις αλλα καπειοι ειμασται αληθινοι ταξιδωτες χαχαχαχαχ.μακαρι οπου παω να εχει αρκετους ιταλους,ισπανους και ελληνες να ανεβαινει και η αξια μας χαχαχαχαχ.γελαω οπωτε ακουω για ισπανους,δικαιο εχει ο πορνοδιμητρακισ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Παρατήρησα κι εγώ και οι φίλοι μου τεράστια αλλάγη μέσα σε μια χρονιά στο Πόζναν!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ γράφω οτι οι ξεφτιλοισπανοί δεν μπορούν να κλάσουν μία μπροστά στον περήφανο βαλκανικό τσομπάνη.Ο Δημητράκης τους αποθεώνει και λέει οτι κάνει τον Ισπανό στις γκόμενες έχει μάθει ακόμα και ισπανικά για να τις πείσει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ γράφω οτι οι ξεφτιλοισπανοί δεν μπορούν να κλάσουν μία μπροστά στον περήφανο βαλκανικό τσομπάνη.Ο Δημητράκης τους αποθεώνει και λέει οτι κάνει τον Ισπανό στις γκόμενες έχει μάθει ακόμα και ισπανικά για να τις πείσει.
Εμείς είμαστε ο κυκλώνας στη νηνεμία, τα σαρώνουμε όλα!! Σαν οδοστρωτήρας!! Περνάμε και ισοπεδώνουμε τα πάντα! Δεν μπορεί κανένας να φτάσει το επίπεδό μας! Είμαστε πολύ μακρυά!!! :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμείς είμαστε ο κυκλώνας στη νηνεμία, τα σαρώνουμε όλα!! Σαν οδοστρωτήρας!! Περνάμε και ισοπεδώνουμε τα πάντα! Δεν μπορεί κανένας να φτάσει το επίπεδό μας! Είμαστε πολύ μακρυά!!! :rockon:
Εσυ γιατι τον κουρδίζεις τον ΒΛΆΚΜΑΝ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ γράφω οτι οι ξεφτικοισπανοί δεν μπορούν να κλάσουν μία μπροστά στον περήφανο βαλκανικό τσομπάνη.Ο Δημητράκης τους αποθεώνει και λέει οτι κάνει τον Ισπανό στις γκόμενες έχει μάθει ακόμα και ισπανικά για να τις πείσει.
Εδω δεν εχει Ισπανους και οι γκομενες δεν ξερουνε τι ζώα είναι  :jerking: :2funny: Ευτυχως που δεν εχει και Ελληνες  :2funny: γιατι θα χάνανε καθε ιδέα!Και οι Ελληνες για κλάματα είναι  :2funny:

Καλά εδω δεν λές οτι ενας ψωλάκος δινει πολυ καλη περιγραφη της κατάστασης? :jerking: :2funny:

Παντος μας ψυχαγωγειτε  :2funny: απο τη μία ο ψεύτης της Μολδαβίας που όλο γάμαγε  :jerking: και οταν ημασταν και οι δυο Κισινιώφ κρυβότανε:2funny: μετα εσυ που μας γραφεις οτι διαβαζεις στα Αγγλικά σά'ι'τ  :2funny: ο μεγαλος γαμιάς ο Σινοχάρας  :2funny: που καποτε ειχε πει οτι ειναι και εμφανησιμος  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Βεβαια το πιο πολυ  :2funny: το εριξα με τον Νύχτερο  :2funny: που ελεγε οτι θα μας δειρει  :2funny: και του είπα να ερθει στη Φυλής να συναντιθουμε και  :shit: μηπως τον πάρει κανεις φωτογραφία  :2funny:Ξαφνικα σκαρφιστηκε οτι ειναι στο εξωτερικο  :2funny: :2funny: :2funny:.Τωρα τη γλυτωσε ειμαι Ρωσσια και μπορει να γραφει οπως και ο ψευτης οτι θελει να συναντηθουμε  :2funny:
  Η πλάκα ειναι οτι ο Αντρέας ο Κορωνάκης με εψηνε να παμε Αμπελόκηπους στο Σινοχάρα να τη στησουμε απ'εξω για να τον πάρουμε φωτογραφίες  :2funny: του ειπα οτι δεν χρειαζεται γιατι εχει φωτογραφιες στο Facebook του  :2funny: και εκτος αυτου γεματο ειναι το ιντερνετ με βιντεάκια με το Σινοχάρα  :2funny:.
 Τελικά τωρα το Πόζναν που πριν ενα μηνα το ειχατε θεοποιησει χάλασε  :2funny:Ισως μεταφραζουν το σά'ι'τ Αραβες,Τούρκοι και Ισπανοι και πηγαν εκεί και χαλάσανε το μέρος  :2funny:.
  Τωρα ειναι παραδεισος το Βρότσλαβ  :2funny: σε κάνα μήνα θα το βγάλετε κ'αυτό σκάρτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσυ γιατι τον κουρδίζεις τον ΒΛΆΚΜΑΝ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εδω δεν εχει Ισπανους και οι γκομενες δεν ξερουνε τι ζώα είναι  :jerking: :2funny: Ευτυχως που δεν εχει και Ελληνες  :2funny: γιατι θα χάνανε καθε ιδέα!Και οι Ελληνες για κλάματα είναι  :2funny:
  Καλά εδω δεν λές οτι ενας ψωλάκος δινει πολυ καλη περιγραφη της κατάστασης? :jerking: :2funny:

Παντος μας ψυχαγωγειτε  :2funny: απο τη μία ο ψεύτης της Μολδαβίας που όλο γάμαγε  :jerking: και οταν ημασταν και οι δυο Κισινιώφ κρυβότανε:2funny: μετα εσυ που μας γραφεις οτι διαβαζεις στα Αγγλικά σά'ι'τ  :2funny: ο μεγαλος γαμιάς ο Σινοχάρας  :2funny: που καποτε ειχε πει οτι ειναι και εμφανησιμος  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Βεβαια το πιο πολυ  :2funny: το εριξα με τον Νύχτερο  :2funny: που ελεγε οτι θα μας δειρει  :2funny: και του είπα να ερθει στη Φυλής να συναντιθουμε και  :shit: μηπως τον πάρει κανεις φωτογραφία  :2funny:Ξαφνικα σκαρφιστηκε οτι ειναι στο εξωτερικο  :2funny: :2funny: :2funny:.Τωρα τη γλυτωσε ειμαι Ρωσσια και μπορει να γραφει οπως και ο ψευτης οτι θελει να συναντηθουμε  :2funny:
  Η πλάκα ειναι οτι ο Αντρέας ο Κορωνάκης με εψηνε να παμε Αμπελόκηπους στο Σινοχάρα να τη στησουμε απ'εξω για να τον πάρουμε φωτογραφίες  :2funny: του ειπα οτι δεν χρειαζεται γιατι εχει φωτογραφιες στο Facebook του  :2funny: και εκτος αυτου γεματο ειναι το ιντερνετ με βιντεάκια με το Σινοχάρα  :2funny:.
 Τελικά τωρα το Πόζναν που πριν ενα μηνα το ειχατε θεοποιησει χάλασε  :2funny:Ισως μεταφραζουν το σά'ι'τ Αραβες,Τούρκοι και Ισπανοι και πηγαν εκεί και χαλάσανε το μέρος  :2funny:.
  Τωρα ειναι παραδεισος το Βρότσλαβ  :2funny: σε κάνα μήνα θα το βγάλετε κ'αυτό σκάρτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εχεις χάσει την επαφή με τον πούτσο σου φαίνεται.Ποιος είπε οτι το Βρότσλαβ είναι καλύτερο από το Πόζναν;Εγώ πάντα το Πόζναν υποστήριζα και εξακολουθώ να υποστηρίζω.Το Βρότλαβ ποτέ παρόλο που η πρώτη γκόμενα ήταν από εκεί.Το Βρότσλαβ έγινε διάσημο λόγω του καφέ Μανάνα όπου συχνάζουν οι Πολωνέζες που θέλουν να δροσιστούν με ξενόφερτο πούτσο.Εσύ μας έλεγες τι μούρη είναι να παριστάνεις τον Ισπανό ή το Λατίνο στις γκόμενες να μιλάς ισπανικά και να τους δείχνεις το ψωλάκι σου.

Αυτός ο Ισπανός που λες δίνει μια χρήσιμη πληροφορία.Λέει οτι το κλαμπ Μελάνζ στο Βρότσλαβ έχει unisex τουαλέτες όπου μπορείς να τραβήξεις τις γκόμενες για πούτσο και φίλες του τον προσκάλεσαν στο κλαμπ για αυτό.Εσύ έχεις προσφέρει μια χρήσιμη πληροφορία πέρα από σκύλους γατιά ΟΠΑ και τάβλι;Με αυτά τα εφόδια θα πάει ο Ελληνας ψώλων Πολωνία;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχεις χάσει την επαφή με τον πούτσο σου φαίνεται.Ποιος είπε οτι το Βρότσλαβ είναι καλύτερο από το Πόζναν;Εγώ πάντα το Πόζναν υποστήριζα και εξακολουθώ να υποστηρίζω.Το Βρότλαβ ποτέ παρόλο που η πρώτη γκόμενα ήταν από εκεί.Το Βρότσλαβ έγινε διάσημο λόγω του καφέ Μανάνα όπου συχνάζουν οι Πολωνέζες που θέλουν να δροσιστούν με ξενόφερτο πούτσο.Εσύ μας έλεγες τι μούρη είναι να παριστάνεις τον Ισπανό ή το Λατίνο στις γκόμενες να μιλάς ισπανικά και να τους δείχνεις το ψωλάκι σου.

Αυτός ο Ισπανός που λες δίνει μια χρήσιμη πληροφορία.Λέει οτι το κλαμπ Μελάνζ στο Βρότσλαβ έχει unisex τουαλέτες όπου μπορείς να τραβήξεις τις γκόμενες για πούτσο και φίλες του τον προσκάλεσαν στο κλαμπ για αυτό.Εσύ έχεις προσφέρει μια χρήσιμη πληροφορία πέρα από σκύλους γατιά ΟΠΑ και τάβλι;Με αυτά τα εφόδια θα πάει ο Ελληνας ψώλων Πολωνία;
Οταν ο Dr Love εβγαλε OF το Πόζναν αρχισες να γραφεις για το Βρότσλαβ  :2funny:.
    Εδω ξεφυγες τελειως  :2funny: γιατι να πας στην τουαλέτα να της γαμίσεις? :2funny: γάματες μεσα στην ντίσκο  :2funny:
    Πότε θα συναντίσεις κανεναν απο το σά'ι'τ? :2funny:.Δεν ακουω να λες οτι ξαναπηγες απο τοτε που μας ζαλισες οτι πηγες  :jerking: και οι εξωγηινοι σου σβισανε της φωτογραφιες απο τη γκόμενα  :2funny: :2funny: :2funny:
  Μετα το ρεζιλικι που έπαθαν τα (καμάκια) της Μολδαβίας  :2funny: Ολοι κρυβεστε για να μη γινεται ρεζιλι των σκυλιων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Παλια εγραφες για Ουκρανία  :jerking: :2funny: αλλα οταν βρεθηκαν ανθρωποι που σε κράξανε σταματισες να γραφεις και αρχισες να γραφεις για την Πολωνία  :jerking: :2funny:Αλλα κ'εδω ρεζιλι γινεσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οταν ο Dr Love εβγαλε OF το Πόζναν αρχισες να γραφεις για το Βρότσλαβ  :2funny:.
   Εδω ξεφυγες τελειως  :2funny: γιατι να πας στην τουαλέτα να της γαμίσεις? :2funny: γάματες μεσα στην ντίσκο  :2funny:
   Πότε θα συναντίσεις κανεναν απο το σά'ι'τ? :2funny:.Δεν ακουω να λες οτι ξαναπηγες απο τοτε που μας ζαλισες οτι πηγες  :jerking: και οι εξωγηινοι σου σβισανε της φωτογραφιες απο τη γκόμενα  :2funny: :2funny: :2funny:
  Μετα το ρεζιλικι που έπαθαν τα (καμάκια) της Μολδαβίας  :2funny: Ολοι κρυβεστε για να μη γινεται ρεζιλι των σκυλιων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Παλια εγραφες για Ουκρανία  :jerking: :2funny: αλλα οταν βρεθηκαν ανθρωποι που σε κράξανε σταματισες να γραφεις και αρχισες να γραφεις για την Πολωνία  :jerking: :2funny:Αλλα κ'εδω ρεζιλι γινεσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε βλάκα εγώ έγραψα για το Βρότσλαβ γιατί για αυτό ζήτησε πληροφορίες ο Dr. Love.Είσαι χαζός δεν προσέχεις τις λεπτομέρειες.
Ο Ισπανός λέει οτι τις γαμάει στις τουαλέτες του Μελάνζ δε λέω εγώ τέτοια πράγματα.Ο Dr. Love θα πάει και θα πει αν έχει δίκιο ο Ισπανός.
Ο μόνος που έχει δημοσιεύσει φωτό από γκόμενες στην Πολωνία είμαι εγώ.Αμάν πια με τις επαναλαμβανόμενες μαλακίες.Οσο επαναλαμβάνεις τις μαλακίες γαμώπουστα θα σε βρίζω συνέχεια.
Είσαι για τον πούτσο εντελώς έχεις χάσει τα προνόμιά σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε βλάκα εγώ έγραψα για το Βρότσλαβ γιατί για αυτό ζήτησε πληροφορίες ο Dr. Love.Είσαι χαζός δεν προσέχεις τις λεπτομέρειες.
Ο Ισπανός λέει οτι τις γαμάει στις τουαλέτες του Μελάνζ δε λέω εγώ τέτοια πράγματα.Ο Dr. Love θα πάει και θα πει αν έχει δίκιο ο Ισπανός.
Ο μόνος που έχει δημοσιεύσει φωτό από γκόμενες στην Πολωνία είμαι εγώ.Αμάν πια με τις επαναλαμβανόμενες μαλακίες.Οσο επαναλαμβάνεις τις μαλακίες γαμώπουστα θα σε βρίζω συνέχεια.
Είσαι για τον πούτσο εντελώς έχεις χάσει τα προνόμιά σου.
Καλά πότε έβαλες φωτογραφίες? :2funny: :2funny: :2funny: Αυτό λέγεται παραλήρημα  :2funny: :2funny: :2funny:Πιθανοτατα θα ακους και φωνες που δεν υπαρχουν  :2funny: :2funny: Οταν εισαι μες το κρυο σε μια κολωνα 8 ωρες φυσικο ειναι να χαζέψεις  :2funny: :2funny:
  Στον υπνο σου θα της έβαλες της φωτογραφιες  :2funny:ή μηπως εννοεις της τσόντες που μας έβαλες? :think: :2funny: Δεν ξέρω ποιος ειναι πιο γελοίος και μεγαλητερος ψεύτης?Εσύ ή ο Ισπανός  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Ειχε κ'εδω Ελληνες φοιτητες τη δεκαετία του '90 που μεναν στις φοιτητικες εστιες και λέγανε κ'αυτοί κατι τέτοιες  :jerking: σαν τον Ισπανό  :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom