Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οντως Πόζναν Πέμπτη δεν είναι καλά αφού το 22 δεν είναι ανοιχτό.Παρασκευή είναι καλύτερα και Σάββατο ακόμα καλύτερα.Ο roosh όλες τις γκόμενες τις βρήκε στα ladies nights του Czekolada που γίνονταν την Τετάρτη όπου ήταν μόνος ανάμεσα σε ντουζίνες από γκόμενες.
Ο,τι ισχύει για μια πόλη δεν ισχύει για τις άλλες.Π.χ. στο Στεττίν τα κλαμπ είναι ανοιχτά κάθε νύχτα όπως και στο Βρότσλαβ.

Όπου πάω μου λέτε τράβα στην άλλη πόλή να βρείς τον παράδεισο..Poland 2010 όντως ήταν για κάθε μέρα clubbing.Warsaw θυμάμαι το Enklawa (Πριν χαλάσει το μαγαζί η εισβολή των ξένων), έβγαινα Τρίτη Μάρτη μέσα στο χιόνι και ήταν Full, δεν χωρούσες να μπεί.Ακόμα και Κυριακή υπήρχε το underground club που ήταν Full. Τώρα είναι κλειστό πλεον.

Εδώ αρχίζει να γίνεται Δυτική Ευρώπη δυστυχώς..Δεν την βρίσκουν με τα clubs σας το ξαναέγραψα...Καθημερινές shopping malls,yoga,zuba (που μου λένε όλες) και νάνι μετά..Παρσακευή ,Σάβββατο ότι γίνει Poland.Και Πέμπτη κανα δύο μέρη σε κάθε πόλη το πολύ..Δύο μέρες έχεις να παλέψεις..

Poznan όλα αυτά τα μουνιά που είδα μέρα χτές δεν υπήρχε κανένα την νύχτα..Απλά ένα φοιττικό πάρτυ..Αν είσαι 22 χρονών καλά είναι..Και πάλι δεν φασωνόντουσαν τα μικρά,απλά χορεύαν σαν ξεκούρδιστα, όπως σας είπα απλά παιδάκια που χορεύουν.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Οντως Πόζναν Πέμπτη δεν είναι καλά αφού το 22 δεν είναι ανοιχτό.Παρασκευή είναι καλύτερα και Σάββατο ακόμα καλύτερα.Ο roosh όλες τις γκόμενες τις βρήκε στα ladies nights του Czekolada που γίνονταν την Τετάρτη όπου ήταν μόνος ανάμεσα σε ντουζίνες από γκόμενες.
Ο,τι ισχύει για μια πόλη δεν ισχύει για τις άλλες.Π.χ. στο Στεττίν τα κλαμπ είναι ανοιχτά κάθε νύχτα όπως και στο Βρότσλαβ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τι εκανε ο πιθηκος?εβρισκε γκομενες?η πιο αφραγγη,απελπισμενη και μεγαλυτερη πουτανα δεν θα καθοταν αυτου του πιθηκου ανατολικη ευρωπη χαχαχαχα.οπως τον κοβω χαζουλης ειναι αλλα επιδει φενεται σφικτος δεν θα του τα τρωνε σε κερασματα οι γκομενες.γυναικα να παει τζαμπα ανατολικη ευρωπη με αυτο τον πιθηκο δεν υπαρχει.πολυ θα ηθελα να ερθει ο πιθηκος ουκρανια,θα γελουσα ολη μερα μαζι του αν και θα γινομουν ρεζιλι να με βλεπουν μαζι του χαχαχαχ.μονο για ταιλανδι κανει ο τυπος και μεταξουργιο κανει αν και ειναι καμακι και τσιγουνευεται τα 10-20 ευρο.συνηθως αυτοι οι τυποι τα καμακια λενε δεν πληρωνω για σεξ,το  μουνι βρωμα εξω,με παρακαλανε,εχω γκομενα αλλα τα βραδια φανταζονται αυτες που  καμακωσαν με τα ματια και την φαντασια τους και τον παιζουν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ένας καλλιτέχνης (ρόλος-περσόνα) που εκφράζει τον Βαλκάνιο πέουλα ανίκητο εραστή με φόρα τρίχα που περιγράφει ο Kman2

http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/08/12/4767_TONI_SFINOS_19052011.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μόλις γύρισα απο clubs..Πέμπτη βράδυ για μένα Πόζναν απλά ΜΗΔΕΝ...Ανοιχτό μόνο checolada και Cuba libre..

Ρε μάγκες με συγχωρείτε θέλετε να μου πείτε πως μεσήλικες 45 χρονών μπαίνετε στο checolada και κάνετε παιχνίδι?Γελάει ο κόσμος απλά..Δεν σας ρίχνουν πόρτα?

Ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 19-20 χρονών..Έκανα κονέ με ένα Καναδό για να χτυπάμε δυάδες..25 χρονών αυτός..Σε όσες μιλήσαμε πάνω απο 20 συνολικά, ήταν max 21 χρονών..Απλά χορεύαν και μαλακιζόντουσαν..Ούτε φάσεις ούτε τίποτα.Δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να έχει πηδήξει εκει μέσα Πέμπτη βράδυ ότι και να γράφεται..Ούτε ο Rooshv...Παιδάκια είναι που πάιζουν.Είναι δυνατόν να κοιτάξουν ανθρώπους 35+...Μην τρελαθούμε..

Cuba Libre μισογεμάτο 70% καβλιά...

Ξέρω Παρασκευή,Σάβατο δεν θα είναι έτσι, το δέχομαι και παραδέχομαι πως είναι και πιο φιλικές οι γκόμενες εδώ απο warsaw και πιο όμορφες, αλλά καταρρίπτω απόλυτα τον μύθο πως Poland είναι για clubbing κάθε μέρα...Απλά είναι για Παρασκευη και Σάββατο μόνο, τέλος..Μην ακούτε μαλακίες..Πέμπτη θα βγούν τα 18χρονα φοιτητές απλα να χορέψουν..

Σάββατο ελπίζω να είναι πιο Normal, που θα είναι κατά 90%..

άμα δείξεις ότι έχεις ένα μάτσο πενηντόευρα να δεις τι παιχνίδι κάνεις...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως στα πολωνικά κλαμπ δεν τα δέχονται τα ευρώ.Οπότε άμα πας να το παίξεις large και αρχίσεις να κερνάς έχοντας ξεχάσει να χαλάσεις τα ευρώ σε ζλότυ μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστης έκπληξης.Βασικό είναι να ανταλλάζεις στα ανταλλακτήρια στην Πολωνία που σου δίνουν 4 προς 1 και να μη βγάζεις ποτέ χρήματα από ΑΤΜ αφού οι τράπεζες δίνουν 3 προς 1 και παίρνουν και comission.Είναι καθαρή κλοπή τα ATM στην Πολωνία.Για αυτό έρχεσαι με τις τσέπες φορτωμένες σε ευρώ από το εξωτερικό και αρχίζεις να σπρώχνεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οντως στα πολωνικά κλαμπ δεν τα δέχονται τα ευρώ.Οπότε άμα πας να το παίξεις large και αρχίσεις να κερνάς έχοντας ξεχάσει να χαλάσεις τα ευρώ σε ζλότυ μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστης έκπληξης.Βασικό είναι να ανταλλάζεις στα ανταλλακτήρια στην Πολωνία που σου δίνουν 4 προς 1 και να μη βγάζεις ποτέ χρήματα από ΑΤΜ αφού οι τράπεζες δίνουν 3 προς 1 και παίρνουν και comission.Είναι καθαρή κλοπή τα ATM στην Πολωνία.Για αυτό έρχεσαι με τις τσέπες φορτωμένες σε ευρώ από το εξωτερικό και αρχίζεις να σπρώχνεις.

οι πολωνέζες μια χαρά τα δέχονται .. και στην Πολωνία και αλλαχού...  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οι πολωνέζες μια χαρά τα δέχονται .. και στην Πολωνία και αλλαχού...  ;)

Καλά στο UK πρέπει να έχουν εκπουτανιστεί τελείως.Αλλά και στην Πολωνία ένας ρευστοποιός μπορεί να κάνει θραύση.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Εχω την εντυπωση τυπε οτι γαμας οσο γαμαει και ο δημητρακης  :grin:

Ο DR_LOVE δεν είναι κανενας τυχαίος παραμυθάς τύπε. :rolleyes:

Εχω πληροφορίες ότι με τον tony και τον Imprahim κτυπανε σαν αγελη τις μικρούλες στη Πολωνία :grin:

Ας χαρεί το παιδί γιατί πισω στην Ελλάδα τον περιμένουν γριές, καμμένες, άνεργες, μιλφαρες ...

υγ. DR_LOVE ανοιξε και κανα βιβλίο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο DR_LOVE δεν είναι κανενας τυχαίος παραμυθάς τύπε. :rolleyes:

Εχω πληροφορίες ότι με τον tony και τον Imprahim κτυπανε σαν αγελη τις μικρούλες στη Πολωνία :grin:

Ας χαρεί το παιδί γιατί πισω στην Ελλάδα τον περιμένουν γριές, καμμένες, άνεργες, μιλφαρες ...

υγ. DR_LOVE ανοιξε και κανα βιβλίο...
Μονο το ονομα που ειπες Ιμπαρχίμ ειναι αηδιαστικο  :2funny:.Κ εδω οι αραπαδες να δεις τι λενε  :jerking: :2funny:.Το οτι τον συγκρίνεις με αυτους δε νομιζω οτι ειναι υπερ του το αντιθετο θα ελεγα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για τον Dr love  εγω δ το πολυ πιστευω  :think: απο αυτα που γραφει μου θυμιζει λιγο το μεταναστη της Αγιας Πετρουπολης που σας εχω μιλισει σχετικα  :2funny:.Εχουν καποια κοινα δεν εχουν αμαξι,οικονομικα και οι δυο δεν τα πανε και τοσο καλα.Και κουβαλανε ενα λαπ τοπ μαζι!Δεν ξερω πως ντυνεται ο DR love αλλα δεν ακουσα να λεει τιποτα γ αυτο.Με την ιδια λογικη και ο μεταναστης της Αγιας Πετρουπολης που σας εχω αποκαλυψει ολη την ιστορια του  :2funny:μπορει να γραψει οτι ειναι μεγαλος γαμιάς  :2funny:.Και τα καμακια του ΟΠΑ γραφανε οτι καθε μερα  :knockinb: γκομεναρες στη Μολδαβια και οταν πηγα ειδα κατι τελειωμένους  :2funny: φουκαραδες που καθε μερα  καθονταν σε ενα καφενειο και παιζανε ταβλι και χαρτια  :jerking: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Hρεμηστε και μη λετε μαλακιες. Ο DR LOVE οτι λεει ειναι αληθεια και ισχυει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μάγκες το Forum εδώ είναι για να δίνουμε πληροφορίες στον κόσμο όχι να αποδείξουμε ποιός πηδάει και ποίος όχι, δεν είναι διαγωνισμός γαμιάδων..Δεν είμαστε 15 χρονών :) Και οι προσωπικές ιστορίες που λέμε έχουν σαν σκοπό να δείξουν τον τρόπο που σκέφτονται και δρουν οι γκόμενες σε κάθε χώρα για να ξέρουμε τις μας περιμένει..

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν πηδάει ο Δημητράκης Ρωσσία ή ο άλλος στην Μολδαβία αλλά περιμένω να γράψουν αντίστοιχες πληροφορίες για τις πόλεις εκεί και κάποιες ιστορίες με γκόμενες να δώ τι καπνό φομάρουν και πως φέρονται αυτές και το τι πρέπει να κάνω για να τις προσεγγίσω όταν πάω εκέι..

Ο Δημητράκης έχει τρελό κόλλημα να κρίνει τον κόσμο και όχι τις πληροφορίες που δίνουν.Πιστεύω Δημητράκη ότι έχεις μπερδέψει λίγο το σκοπό του site αυτού. Όπως έγραψα δεν είναι διαγωνισμός γαμιάδων ή τουλάχιστον εγώ δεν θα έπερνα ποτέ μέρος σε ένα τέτοιο διαγωνισμό. Κράτα τις πληροφορίες που βοηθάνε τον κόσμο και τον σώζουν απο την παραπληροφόρηση και τον τσάμπα ενθουσιασμό που είναι δίαχυτος στο forum αυτό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Tυπε γραψε για Ποζναν τπτ και ασε τους Πυρφορους μην ασχολεισαι :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Για τον Dr love  εγω δ το πολυ πιστευω  :think:

Κακός δημητρακη ... ο Dr love περναει μια χαρά :fuck1:

Και χωρίς ΤΟ πλουσιοπάροχο εμβασμα από τους γονεις για μην επιστρεψει ΠΟΤΈ στην Ελλαδα, όπως μερικοι μερικοι ....  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom