Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Θα καραφλιάσεις φίλε.Αυτό μόνο σου λέω.Είναι πολύ πουτανάρες.Ειδικά αν πας σε τίποτα πανηγύρια στα χωριά δεν το συζητάω.Αλλά στα κλαμπ αν παίξεις έτσι έχεις σίγουρη επιτυχία εκτός από κάποιες που δυσανασχετούν.Ειδικά αν πέσεις σε Ρωσίδα,Ουκρανή είναι τελειωμένη υπόθεση.Γενικά όσο πιο ξέκωλο και βλάχα φαίνεται τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις.
Η λογική των γυναικών είναι αφού έτσι κι αλλιώς θα πηδηχτώ γιατί να μη βγάλω και κάτι?

Eχω αναγκη να το κανω, με μπριζωσες τωρα :grin: με βλαχες φυσικα, σε κανα κιελτσε κανα ταρνουφ κλπ :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποιο απαρεμφατο ρε τυπε? Τι σχεση εχει το απαρεμφατο δλδ ο ακλιτος τυπος του ρηματος , με αυτο που ειπες?
Στα πολωνικα πολυ απλα δεν υπαρχει αυτο το u was jest. Aυτο ειναι ρωσικο. Στα πολωνικα απλα χρησιμοποιεις το ρημα εχω, οπως σε καθε γλωσσα. Kαποιος που τυχαινει να μιλαει ρωσικα θα καταλαβει τι λες, αλλα θα σου πει οτι κανεις λαθος. Καποιος που δε μιλαει / η καποια, δε νομιζω να καταλαβει .H αν πεις byl u was w gallerii σημαινει " αυτος σε εσας στη γκαλερια" , δηλαδη ειναι μια προταση διχως καμια λογικη συνοχη. Θα πεις " bylem w waszym gallerii"
Aλλιως το πολυ πολυ η τσουρκα να σου πει " uczy polskiego" και να προχωρησει παρακατω :grin:

Ρε σου λέω καταλαβαίνουνε.Δοκίμασε να μιλήσεις μόνο με ρίζες και απαρέμφατα.Και λάθος να τα κάνεις όλα πάλι θα καταλάβουνε.Ετσι είναι οι σλαβικές γλώσσες στα αγγλικά αν κάνεις ένα γραμματικό λάθος τη γάμησες αλλά στις σλαβικές γλώσσες δεν έχει μεγάλη σημασία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eχω αναγκη να το κανω, με μπριζωσες τωρα :grin: με βλαχες φυσικα, σε κανα κιελτσε κανα ταρνουφ κλπ :grin:

Πω πω Kielce τι μου λες τώρα.Μόνο μην τους πεις οτι είναι η πατρίδα του Liroy.Δε γουστάρουν που το Kielce είναι διάσημο εξαιτία αυτού.Καλά είναι επίσης Tarnow,Bydgoszcz,Olsztyn,Kwidzyn,Oborniki,Bielska Biala και γενικά μεταξύ Gdansk Mazury.Πολύ πουταναριό παίζει εκεί είναι τα backwaters της Poland.Εκεί ο Βαλκανιόπουτσος είναι πασάς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε σου λέω καταλαβαίνουνε.Δοκίμασε να μιλήσεις μόνο με ρίζες και απαρέμφατα.Και λάθος να τα κάνεις όλα πάλι θα καταλάβουνε.Ετσι είναι οι σλαβικές γλώσσες στα αγγλικά αν κάνεις ένα γραμματικό λάθος τη γάμησες αλλά στις σλαβικές γλώσσες δεν έχει μεγάλη σημασία.

Τιποτα δε καταλαβαινουν, επειδη ειναι πολλες μετα οι καταληξεις και οι κλισεις ρηματων και ουσιαστικων, αναλογα το τι θες να πεις. Επομενως αν μιλας πολυ λαθος η ετσι οπως λες, θα λες απλα ακαταληπτες λεξεις διχως κανενα νοημα. Πρεπει ισα ισα στις σλαβικες γλωσσες να γνωριζεις ακριβως τις καταληξεις και τις κλισεις για να γινεις κατανοητος. Αυτο ειναι και η δυσκολια των γλωσσων αυτων. Τελος, την κανω.
Εγω παντως αυτο για τα ψωνια κλπ θα το κανω  στις βλαχοτσουρκες :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βασικές εκφράσεις στα πολωνικά:
Kochanie(αγάπη μου,μωρό μου).Μπορείς να λες μια γκόμενα kochanie ήδη μετά την πρώτη ώρα συζήτησης αν όλα έχουν πάει καλά.
Skarbie(θησαυρέ μου).Αυτό είναι όταν έχετε ήδη σχέση.
Laski(γκόμενες,μουνάκια).Fajna laska(ωραία γκόμενα)
Baby.(Μωρά)
Fajna dupa(ωραίος κώλος).Οχι τόσο καλό κοπλιμέντο εκτός αν μιλάς για γκόμενες με άντρες).
Kurwa.Η κλασσική λέξη.Πάει με όλα.
Blachara(κλασσική γκόμενα από την επαρχία με βυζάρες,ξέκωλα,δεκαμπεντάποντα).Πολύ κοντά στην ελληνική εκδοχή Βλαχάρα.
Suczcki.(γκόμενες ελευθερίων ηθών που πάνε με όλους αντί οικονομικού αντιτίμου).
Dresiarz.(Πολωνός βλάχος που ντύνεται με φόρμες,φοράει Adidas και γενικά πίνει πολύ και δέρνει όποιον δεν του αρέσει.Το αντίστοιχο το Ρώσσου gopnik.)

Αυτο το αντεγραψες απο κανενα λεξικο  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ πάω πάσο..Μπορεί να υπάρχει ένας παράλληλος πλανήτης που δεν γνωρίζω..Τι να πώ. Εγώ γράφω τις εμπειρίες μου απο τις 6-7 πόλεις που έχω επισκεφτεί εδώ και την καθημερινότητα..Πουθένα ποτέ καμία δεν μου ζήτησε ούτε ένα ευρώ και αυτό καταθέτω.Αντίθετα απο Ουγγαρία και κυρίως Τσεχία που έχω αντίστοιχα σκηνικά να ζητάνε λεφτά..Πουτάνες στον δρόμο επίσης δεν βλέπεις πουθενά εδώ. Αθήνα πετυχένεις σε πολλά μέρη..Εδώ δεν υπάρχει πουθενά μια αντίστοιχη Συγγρού,Αχαρνων κ.λ.π...

Αν σκάσεις πάντως warsaw και πείς σε καμιά γκόμενα σε club να σε πληρώσω πιο πιθανό θεωρώ να σε πετάξουν με τις κλωτσίες έξω οι μπράβοι, οι οπόιοι δεν αστειέυονται καθόλου..Οπότε δεν θέλω καν να το δοκιμάσω, γιατί ούτως η άλλως το θεωρώ αδιανόητο να συμβαίνει σε τόσο μεγαλό ποσοστό..Δεν είμαι τόσο μαλάκας θα το έβλεπα και θα το ήξερα αν συμβαίνει..Επίσης όλοι οι γνωστοί μου στην πόλη κανένας δεν πηδάει με λεφτα..Πραγματικά δεν ξέρω που γίνονται αυτά...

Μάλλον Παρασκευή πάω Poznan να τσεκάρω, θα γράψω άρθρο απο εκεί για τριήμερο ταξίδι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ πάω πάσο..Μπορεί να υπάρχει ένας παράλληλος πλανήτης που δεν γνωρίζω..Τι να πώ. Εγώ γράφω τις εμπειρίες μου απο τις 6-7 πόλεις που έχω επισκεφτεί εδώ και την καθημερινότητα..Πουθένα ποτέ καμία δεν μου ζήτησε ούτε ένα ευρώ και αυτό καταθέτω.Αντίθετα απο Ουγγαρία και κυρίως Τσεχία που έχω αντίστοιχα σκηνικά να ζητάνε λεφτά..Πουτάνες στον δρόμο επίσης δεν βλέπεις πουθενά εδώ. Αθήνα πετυχένεις σε πολλά μέρη..Εδώ δεν υπάρχει πουθενά μια αντίστοιχη Συγγρού,Αχαρνων κ.λ.π...

Αν σκάσεις πάντως warsaw και πείς σε καμιά γκόμενα σε club να σε πληρώσω πιο πιθανό θεωρώ να σε πετάξουν με τις κλωτσίες έξω οι μπράβοι, οι οπόιοι δεν αστειέυονται καθόλου..Οπότε δεν θέλω καν να το δοκιμάσω, γιατί ούτως η άλλως το θεωρώ αδιανόητο να συμβαίνει σε τόσο μεγαλό ποσοστό..Δεν είμαι τόσο μαλάκας θα το έβλεπα και θα το ήξερα αν συμβαίνει..Επίσης όλοι οι γνωστοί μου στην πόλη κανένας δεν πηδάει με λεφτα..Πραγματικά δεν ξέρω που γίνονται αυτά...

Μάλλον Παρασκευή πάω Poznan να τσεκάρω, θα γράψω άρθρο απο εκεί για τριήμερο ταξίδι.

Γίνεται κατά κόρον.Απλά οι Πολωνέζες σε κόβουν ανάλογα με την οικονομική σου κατάσταση.Αν κρίνουν οτι δεν έχεις γκαφρά δε ζητάνε τίποτα.Αν κρίνουν οτι έχεις αρχίζουν να τα τρώνε.Η ίδια γκόμενα που πάει με έναν τζάμπα σπονσοράρεται από έναν άλλο.Απλά δε σου περνάει από το μυαλό γιατί φαίνονται πολύ αθώες ρομαντικές κτλ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Μην το δοκιμασεις γιατι θα γινει οτι λες θα σε πεταξουν εξω  :2funny:.Στα μεσα της δεκαετιας του 90 που ο ΒΛΑΚΜΑΝ πηγαινε εκει  σου ζηταγανε να τους παρεις πραγματα οπως ακριβως μας τα γραφει ομφιλος μας  :2funny: απλος εχει μεινει λιγακι πισω  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
    Αν δεν εχεις να κανεις κατι πηγαινε παντος μη νομιζεις οτι θα δεις αυτα που γραφει ο Βλακμαν  :2funny: .Και εδω γραφανε για τη Μολδαβια ιστοριες για αγριους και ειδες που πηγα και συναντισα τα μεγαλα καμακια του Κισινιώφ  :jerking:  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δεν της λες να σε πληρώσω.Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα.Δεν είναι όπως οι Ουκρανέζες ή οι Ρωσίδες που σου λένε στην ψύχρα στο κλαμπ άμα μου δώσεις 100 ευρώ ή μου αγοράσεις κινητό θα με γαμήσεις.Με τις Πολωνέζες γίνεται σταδιακά η διαδικασία.Συνήθως σου λένε αγόρασέ μου σφηνάκια άνοιξε μπουκάλι και μετά ακολουθούν τα υπόλοιπα.
Στην εαρχιακή Πολωνία άμα ξεμείνουν οι γκόμενες και θέλουν ακόμα να πιουν σε φωνάζουν να μπεις στην παρέα τους και σου λένε αγόρασέ μας ποτά.Η σου λένε πλήρωσε σε παρακαλώ το ταξί της φίλης μας γιατί μέθυσε και πρέπει να φύγει και δεν έχει λεφτά για ταξί.Μία με πήρε τηλέφωνο 4 η ώρα το πρωί καταμεθυσμένη γιατί είχε ξεμείνει στο κλαμπκαι δεν είχε λεφτά να πληρώσει το ταξί να γυρίσει σπίτι.Οταν έφτασα στο κλαπ είδα δυο νταγλαράδες να τη βαστούν παραμάσχαλα δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει από το πιώμα.Γενικά είναι τελείως τρελλές θεόμουρλες θα έλεγα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δηλαδη ο φιλος λεει οτι θα πας σε ενα κλαμπ, θα δεις γκομενες να χορευουν ,να πας να χωθεις αναμεσα τους κατευθειαν και εκει που χορευεται ξαφνικα στα κουτσο-πολωνικα ( γιατι αυτες αγγλικα δεν... ) θα τους πεις αν θελουν να τους αγορασεις κανα βρακι. Και αυτες θα πουν ναι και θα τις γαμησεις :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
    Αν δεν εχεις να κανεις κατι πηγαινε παντος μη νομιζεις οτι θα δεις αυτα που γραφει ο Βλακμαν  :2funny: .Και εδω γραφανε για τη Μολδαβια ιστοριες για αγριους και ειδες που πηγα και συναντισα τα μεγαλα καμακια του Κισινιώφ  :jerking:  :2funny:

Άυριο πάω Πόζναν λόγω οτι έχω Παρσκευή free..θα συναντήσω και μια γκόμενα που μένει εκεί,που γνώρισα εδώ πρίν 2 εβδομάδες το βράδυ 18 μισό χρονών και την ονειρεύομαι (ξανθιά,μπλέ μάτια και αθωότητα)!! Απλά μιλήσαμε και μου είπε αν ανέβεις πάρε με να σου δείξω την πόλη.Απο τότε μιλάμε facebook και θέλει να μέινει σπίτι μου Πέμπτη βράδυ, δεν την πειράζει η διαφορά ηλικίας,για να δούμε.Ψιλοκολώνω λίγο γιατί αν μου είπε ψέματα και δεν είναι 18 μισό, με βλέπω σε καμιά Πολωνική φυλακή να σηκώνω το σαπούνι και να προσφέρω χαρά και ανακούφιση σε Πολωνούς κατάδικους..Αλλά θα διακυνδηνέυσω, ελπίζω στο μέρος που την γνώρισα να είχαν ελέγξει ταυτότητα πριν μπεί.

Το σίγουρο είναι πως Σάββατο θα περάσω μία απο checolada,club 22 και cube libre ψιλοφτιαγμένος και έτοιμος να κάνω περίπου 20 πεφτικές..Θα δοκιμάσω και daygame στα malls Σάβατο πρωί..Θα μπώ έτοιμος για πεφτικές με ποτό απο σπίτι οπότε θα γράψω εκτενές άρθρο Κυριακή βράδυ για το Poznan του 2015 για να μπούν τα πράγματα στην θέση τους :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Άυριο πάω Πόζναν λόγω οτι έχω Παρσκευή free..θα συναντήσω και μια γκόμενα που μένει εκεί,που γνώρισα εδώ πρίν 2 εβδομάδες το βράδυ 18 μισό χρονών και την ονειρεύομαι (ξανθιά,μπλέ μάτια και αθωότητα)!! Απλά μιλήσαμε και μου είπε αν ανέβεις πάρε με να σου δείξω την πόλη.Απο τότε μιλάμε facebook και θέλει να μέινει σπίτι μου Πέμπτη βράδυ, δεν την πειράζει η διαφορά ηλικίας,για να δούμε.Ψιλοκολώνω λίγο γιατί αν μου είπε ψέματα και δεν είναι 18 μισό, με βλέπω σε καμιά Πολωνική φυλακή να σηκώνω το σαπούνι και να προσφέρω χαρά και ανακούφιση σε Πολωνούς κατάδικους..Αλλά θα διακυνδηνέυσω, ελπίζω στο μέρος που την γνώρισα να είχαν ελέγξει ταυτότητα πριν μπεί.

Το σίγουρο είναι πως Σάββατο θα περάσω μία απο checolada,club 22 και cube libre ψιλοφτιαγμένος και έτοιμος να κάνω περίπου 20 πεφτικές..Θα δοκιμάσω και daygame στα malls Σάβατο πρωί..Θα μπώ έτοιμος για πεφτικές με ποτό απο σπίτι οπότε θα γράψω εκτενές άρθρο Κυριακή βράδυ για το Poznan του 2015 για να μπούν τα πράγματα στην θέση τους :)

Δοκίμασε το  Centrum Handlowy στο σταθμό του τραίνου.Θα πάθεις πλάκα.Ισως το καλύτερο μέρος για καμάκι στην Πολωνία τεράστιο mall.
Επίσης τα καφέ στο Stary Browar είναι πολύ καλά.Επίσης τα κλαμπ SQ και Slodownia. Μπορεί και να συναντήσεις το Roosh στο Czekolada.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Rooshv χλωμό να είναι εκεί..Πήγε πέρσι μετα απο το 2011 απογοητέυτηκε και είπε δεν ξαναπάταει..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Για Πολωνια δεν ξερω ποιο ειναι το οριο?Νομιζω τα 16 χρονια κ εκει.Στη Ρωσσια ειναι τα 16 χρονια για τους ετεροφυλους.Αν ειναι πανω απο 15 ετων αλλα λιγοτερο απο 16 μπορει να εχεις καποιο προστιμο.Αν ειναι κατω απο 14ων ετων πας μέσα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αρχοντα κμαν θα μα τρελανεις τελειος χαχαχαχα.μια καμακωνεις με τον πιθηκο και μια για αγια ναπα χαχαχαχαχ.εγραψα και για αγια ναπα τι συναντας.δεν θα πηγαιναολο το καλοκαιρι ουκρανια αλλα θα εμενα κυπρο αγια ναπα αν ηταν τοσο καλα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Rooshv χλωμό να είναι εκεί..Πήγε πέρσι μετα απο το 2011 απογοητέυτηκε και είπε δεν ξαναπάταει..

Ξαναγυρισε στον τόπο του εγκλήματος.Εκεί είναι ακόμα.Βγήκα μαζί του τον Οκτώβριο καμακώσαμε Czekolada.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τυφλα να εχει ο σταθης ψαλτης,ο γαρδελης και ο πανοσ μιχαλοπουλος.ευτυχως στην ουκρανια δεν εχει καμακι και γαμαμε και καμια γκομενα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
τυφλα να εχει ο σταθης ψαλτης,ο γαρδελης και ο πανοσ μιχαλοπουλος.ευτυχως στην ουκρανια δεν εχει καμακι και γαμαμε και καμια γκομενα.

χαχαχαχα..Εγώ τουλάχιστον θέλω τον ρόλο του Γαρδέλη:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom