Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τυφλα να εχει ο σταθης ψαλτης,ο γαρδελης και ο πανοσ μιχαλοπουλος.ευτυχως στην ουκρανια δεν εχει καμακι και γαμαμε και καμια γκομενα.

Πολωνία είναι ο παράδεισος του καμάκια και πολλές φορές και του μουνάκια.Εχεις απεριόριστες ευκαιρίες συνέχεια και άλλες.Ουκρανία έχεις σαφώς λιγότερες δεν είναι τόσο free style χύμα στο κύμα οι γκόμενες.Ουκρανία είναι πολύ πιο στημένες πρέπει να το παίξεις κυρίλα σκέτη.Ενώ Πολωνία και με μέτριο ντ΄σιμο την κάνεις τη δουλειά.Δε χρειάζεται να δείχνεις τα πλούτια της οικογένειας αν και η γυφτέ εμφάνιση με τρίχες και καδένες να κάνουνε παιχνίδι δεν είναι καθόλου αποκρουστική για τις Πολωνέζες.Γενικά πολλές Πολωνέζες καυλώνουν με τους τριχωτούς άντρες ενώ άντρες θέλουνε να σε αποτριχώσουνε εντελώς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολωνία είναι ο παράδεισος του καμάκια και πολλές φορές και του μουνάκια.Εχεις απεριόριστες ευκαιρίες συνέχεια και άλλες.Ουκρανία έχεις σαφώς λιγότερες δεν είναι τόσο free style χύμα στο κύμα οι γκόμενες.Ουκρανία είναι πολύ πιο στημένες πρέπει να το παίξεις κυρίλα σκέτη.Ενώ Πολωνία και με μέτριο ντ΄σιμο την κάνεις τη δουλειά.Δε χρειάζεται να δείχνεις τα πλούτια της οικογένειας αν και η γυφτέ εμφάνιση με τρίχες και καδένες να κάνουνε παιχνίδι δεν είναι καθόλου αποκρουστική για τις Πολωνέζες.Γενικά πολλές Πολωνέζες καυλώνουν με τους τριχωτούς άντρες ενώ άντρες θέλουνε να σε αποτριχώσουνε εντελώς.
Αυτα γραφεις και θα παει ο ΡΕΝΤ εκει  :2funny: γιατι αυτο το γυφτέ ειναι το στυλ του  :2funny:.
  Που τα ειδες αυτα? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Τριχα μαυρη και πυκνη, σαν πουλοβερ,
και χρυση καδενα;;;;;;;

80's are back?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αλλες σε θέλουν τελείως άτριχο και ετοιμάζουν ξυριστικά πριν την κάθοδο και άλλες καυλώνουν με τις τριχάρες.Είναι ντεμί το θέμα.Μία μου χάιδευε το χέρι και μου έλεγε δεν μπορείς να φανταστείς πώς με ερεθίζει το τριχωτό χέρι.Στην Πολωνία δε βλέπεις ποτέ.Η μου έδειχνε κάτι Πολωνούς και μου έλεγε:Τον βλέπεις αυτόν πόσο χάλια είναι;Καταλαβαίνεις τώρα γιατί οι Πολωνές πάνε με ξένους;
Η να λέει μου αρέσεις πολύ γιατί δε μοιάζεις με πολωνικό αγόρι.Η ρωτάς γιατί πήγες μαζί μου και λένε:μου αρέσουν οι Βαλκάνιοι.
Γενικά ο Βαλκάνιος πέουλας έχει τρομερή δύναμη στην Πολωνία το καταλαβαίνεις αμέσως αυτό είσαι σα σταρ σε σχέση με τους Αραβες Αράπηδες κτλ γαμείς και δέρνεις.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Μαν ουτε ο Τόνις Σφήνος θα μπορούσε να τα αναπαραστήσει τόσο γλαφυρά. :rockon:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Είμαι Πόζναν:) Απόψε θα κάνω την πρώτη έξοδο ελπίζω να βρώ κόσμο έξω και θα γράψω με λεπτομέρεια πως είναι..Θα πάω checolada και club22...Αύριο δυστυχώς θα μεινω με την μικρή σπίτι για  :zfuck: αλλά Σάββατο θα αλωνίσω τα clubs και θα γράψω πλήρης οδηγό.

Πρώτη εντύπωση απο Poznan. Πολύ όμορφη πολή και πάρα πάρα πάρα πολλές γυναίκες.Αντικειμενικά πολύ πιο όμορφες απο Warsaw..Αλλά ρε μάγκες είναι όλες πιτσιρίκες εδώ..Max 22-23..Το δίνουν εύκολα αυτές?

Warsaw στο δρόμο και στα clubs βλέπεις πιο normal ηλικίες πάνω απο 25..Εδώ πολύ δυνατές εμφανισιακά αλλά πολύ μικρά..Και στα clubs τώρα που διαβάζω πριν ξεκινήσω όλα έχουν students parties και προσφορές για φοιτητές..

Φοβάμαι πως πιο πολύ μάτι και παιχνιδιάσματα θα είναι εδώ με τα μικρά..Αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό..

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Γκντάνσκ τι λέει; Έχει πάει κανείς;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αλλες σε θέλουν τελείως άτριχο και ετοιμάζουν ξυριστικά πριν την κάθοδο και άλλες καυλώνουν με τις τριχάρες.Είναι ντεμί το θέμα.Μία μου χάιδευε το χέρι και μου έλεγε δεν μπορείς να φανταστείς πώς με ερεθίζει το τριχωτό χέρι.Στην Πολωνία δε βλέπεις ποτέ.Η μου έδειχνε κάτι Πολωνούς και μου έλεγε:Τον βλέπεις αυτόν πόσο χάλια είναι;Καταλαβαίνεις τώρα γιατί οι Πολωνές πάνε με ξένους;
Η να λέει μου αρέσεις πολύ γιατί δε μοιάζεις με πολωνικό αγόρι.Η ρωτάς γιατί πήγες μαζί μου και λένε:μου αρέσουν οι Βαλκάνιοι.
Γενικά ο Βαλκάνιος πέουλας έχει τρομερή δύναμη στην Πολωνία το καταλαβαίνεις αμέσως αυτό είσαι σα σταρ σε σχέση με τους Αραβες Αράπηδες κτλ γαμείς και δέρνεις.

Δηλαδη ο Βουλγαρος ο Ρουμανος η ο Βοσνιος εδω περα θα γαμει και θα δερνει?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Είμαι Πόζναν:) Απόψε θα κάνω την πρώτη έξοδο ελπίζω να βρώ κόσμο έξω και θα γράψω με λεπτομέρεια πως είναι..Θα πάω checolada και club22...Αύριο δυστυχώς θα μεινω με την μικρή σπίτι για  :zfuck: αλλά Σάββατο θα αλωνίσω τα clubs και θα γράψω πλήρης οδηγό.

Πρώτη εντύπωση απο Poznan. Πολύ όμορφη πολή και πάρα πάρα πάρα πολλές γυναίκες.Αντικειμενικά πολύ πιο όμορφες απο Warsaw..Αλλά ρε μάγκες είναι όλες πιτσιρίκες εδώ..Max 22-23..Το δίνουν εύκολα αυτές?

Warsaw στο δρόμο και στα clubs βλέπεις πιο normal ηλικίες πάνω απο 25..Εδώ πολύ δυνατές εμφανισιακά αλλά πολύ μικρά..Και στα clubs τώρα που διαβάζω πριν ξεκινήσω όλα έχουν students parties και προσφορές για φοιτητές..

Φοβάμαι πως πιο πολύ μάτι και παιχνιδιάσματα θα είναι εδώ με τα μικρά..Αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό..
Εχω την εντυπωση τυπε οτι γαμας οσο γαμαει και ο δημητρακης  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Είμαι Πόζναν:) Απόψε θα κάνω την πρώτη έξοδο ελπίζω να βρώ κόσμο έξω και θα γράψω με λεπτομέρεια πως είναι..Θα πάω checolada και club22...Αύριο δυστυχώς θα μεινω με την μικρή σπίτι για  :zfuck: αλλά Σάββατο θα αλωνίσω τα clubs και θα γράψω πλήρης οδηγό.

Tυπε εσυ πηγες εκει, εσυ θα μας πεις. Εγω σχεδιαζω ενα απο τα επομενα σ/κ "δυνατη" εκδρομη στο Szczeczin ( ο kman ειμαι σιγουρος οτι εγκρινει :grin: )
Eπισης στα αμεσα μου ειναι το Rzeszow και η Kielce η Lublin καθως και μια Οστραβα τη χτυπουσα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι Πόζναν:) Απόψε θα κάνω την πρώτη έξοδο ελπίζω να βρώ κόσμο έξω και θα γράψω με λεπτομέρεια πως είναι..Θα πάω checolada και club22...Αύριο δυστυχώς θα μεινω με την μικρή σπίτι για  :zfuck: αλλά Σάββατο θα αλωνίσω τα clubs και θα γράψω πλήρης οδηγό.

Τα μικρά πάνε συνήθως Czekolada.Εκεί γίνονται τα φοιτητικά πάρτυ.Γκόμενα πάνω από 25 δε θα βρεις στο Czekolada.Αντίθετα club 22(ενωμένο με το Van Diesel) πάνε οι σοβαρές ηλικίες.Το Daytona δίπλα στο 22 είναι πάλι γεμάτο μιλφέτα καθαρό μιλφομάγαζο.Για εμένα το 22 είναι το καλύτερο ο roosh προτιμάει το Czekolada που είναι γεμάτο φοιτήτριες.Την Πέμπτη δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι ανοιχτό το 22 οπότε μάλλον πρέπει να πας Czekolada και Cuba Libre.
Η ποιότητα γυναικών στη Wielkopolska που είναι το Πόζναν είναι κορυφαία στην Πολωνία.Είναι και από τις πιο εύκολες βέβαια όχι τόσο βαριά πουταναριά όπως τα πουταναριά στο Dolnoslaskie αλλά από εμφάνιση τις σκίζουν τις τελευταίες.Εχει και το μεγαλύτερο πληθυσμό φοιτητριών στην Πολωνία μετά το Βρότσλαβ την άνοιξη είναι πραγματικός μουνοπαράδεισος τεράστιες ποσότητες γυναικών.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tυπε εσυ πηγες εκει, εσυ θα μας πεις. Εγω σχεδιαζω ενα απο τα επομενα σ/κ "δυνατη" εκδρομη στο Szczeczin ( ο kman ειμαι σιγουρος οτι εγκρινει :grin: )
Eπισης στα αμεσα μου ειναι το Rzeszow και η Kielce η Lublin καθως και μια Οστραβα τη χτυπουσα

Πήγαινε club Senso στο Στετίν και θα με θυμηθείς.Αυτά τα μαγαζιά είναι να τραβάς μαλακία με τις ώρες.Το τι γκόμενα μπαίνει όλη την ώρα δε λέγεται.Και τελείως έκφυλα ντυμένες καμία σχέση με Κράκωβ.Απλά στο Szceczin είναι πιο μάγκες οι Πολωνοί πολλά ξυρισμένα κεφάλια,στεροειδή και σβέρκοι.Καμιά φορά και το 80% των αντρών στα κλαμπ παίζει να είναι έτσι.Κράκωβ είναι πολύ πιο κουλτουρέ η κατάσταση.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ουκρανια που φορω φανελακια επονημα οπως  boss παραδειγμα ετυχε να μου πουνε ουκρανοι αφραγγοι ντυμενοι σπορτεξ απο παζαρι οτι δεν εχω καλο ντυσιμο και πρεπει να ντυνομαι σαν αυτους.η γειτονησα μου λεει τα ρουχα που φορεις δεν τα γνωριζουν αυτοι οι χωριατες εδω.οι κοπελες και οι αντρες που τα γνωριζουν και αγοραζουν εχουν λεφτα και δεν κυκλοφορουν στα μερη που παω ουτε θα τους δεις η γνωρισεις στο δρομο.και τα απλα ρουχα που εχω ειναι καλυτερα απο αυτους,δεν μπορω να πω οτι κανει την διαφορα το ντυσιμο οταν απο σενα στα τρωνε και κυκλοφορουν με γυφτους καλοκαιρι με αθλιτικα παντελονακια και παντοφλες.οδυσσο ετσι ειναι

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
πειοσ ειναι αυτος?

Ένας καλλιτέχνης (ρόλος-περσόνα) που εκφράζει τον Βαλκάνιο πέουλα ανίκητο εραστή με φόρα τρίχα που περιγράφει ο Kman2

URL]]

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μόλις γύρισα απο clubs..Πέμπτη βράδυ για μένα Πόζναν απλά ΜΗΔΕΝ...Ανοιχτό μόνο checolada και Cuba libre..

Ρε μάγκες με συγχωρείτε θέλετε να μου πείτε πως μεσήλικες 45 χρονών μπαίνετε στο checolada και κάνετε παιχνίδι?Γελάει ο κόσμος απλά..Δεν σας ρίχνουν πόρτα?

Ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 19-20 χρονών..Έκανα κονέ με ένα Καναδό για να χτυπάμε δυάδες..25 χρονών αυτός..Σε όσες μιλήσαμε πάνω απο 20 συνολικά, ήταν max 21 χρονών..Απλά χορεύαν και μαλακιζόντουσαν..Ούτε φάσεις ούτε τίποτα.Δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να έχει πηδήξει εκει μέσα Πέμπτη βράδυ ότι και να γράφεται..Ούτε ο Rooshv...Παιδάκια είναι που πάιζουν.Είναι δυνατόν να κοιτάξουν ανθρώπους 35+...Μην τρελαθούμε..

Cuba Libre μισογεμάτο 70% καβλιά...

Ξέρω Παρασκευή,Σάβατο δεν θα είναι έτσι, το δέχομαι και παραδέχομαι πως είναι και πιο φιλικές οι γκόμενες εδώ απο warsaw και πιο όμορφες, αλλά καταρρίπτω απόλυτα τον μύθο πως Poland είναι για clubbing κάθε μέρα...Απλά είναι για Παρασκευη και Σάββατο μόνο, τέλος..Μην ακούτε μαλακίες..Πέμπτη θα βγούν τα 18χρονα φοιτητές απλα να χορέψουν..

Σάββατο ελπίζω να είναι πιο Normal, που θα είναι κατά 90%..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως Πόζναν Πέμπτη δεν είναι καλά αφού το 22 δεν είναι ανοιχτό.Παρασκευή είναι καλύτερα και Σάββατο ακόμα καλύτερα.Ο roosh όλες τις γκόμενες τις βρήκε στα ladies nights του Czekolada που γίνονταν την Τετάρτη όπου ήταν μόνος ανάμεσα σε ντουζίνες από γκόμενες.
Ο,τι ισχύει για μια πόλη δεν ισχύει για τις άλλες.Π.χ. στο Στεττίν τα κλαμπ είναι ανοιχτά κάθε νύχτα όπως και στο Βρότσλαβ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom